Astăzi, vom analiza una dintre cele mai unice criptomonede din jur – Dogecoin și să aflăm de unde și cum să cumpărăm Dogecoin.

În acest ghid, veți afla ce este Dogecoin, pentru ce a fost creat Dogecoin, pentru ce este folosit astăzi și dacă ar trebui să vă gândiți la Dogecoin ca o viitoare criptomonedă.

După aceea, următoarea secțiune va analiza opțiunile de cumpărare Dogecoin. Această parte va acoperi: de unde să cumpărați Dogecoin, cum să cumpărați Dogecoin, cum să cumpărați Dogecoin cu USD și cum să cumpărați Dogecoin cu PayPal.

Ca să vă spun adevărul, există unul platformă foarte recomandată că ar trebui să verificați când cumpărând DogecoinBinance! Din moment ce Dogecoin este în flăcări chiar acum, aceasta ar putea fi o oportunitatea unei vieți.

Până la sfârșitul ghidului, ar trebui să știți următoarele:

 • O scurtă istorie a Dogecoin.
 • Pentru ce poate fi utilizat Dogecoin.
 • Dacă Dogecoin este o investiție bună sau proastă.
 • Cum să cumpărați Dogecoin.
 • De unde să cumpărați Dogecoin.

La final, vom rezuma totul cu câteva gânduri de încheiere. Ca de obicei, sunt destul de multe de acoperit. Deci, așa cum ar spune Doge însuși:

Wow. Mult timp. Cât de deșeuri.

De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că achiziționați numai Dogecoin cele mai fiabile și de încredere schimburi acolo! Binance este un bun exemplu al unui astfel de schimb. Poti cumpărați Dogecoin rapid și fără mari probleme AICI.

Cumpărați Dogecoin: preț Dogecoin.

Cumpărați Dogecoin de pe Binance ACUM!

Ce este Dogecoin?

Dogecoin este:

Ultimul cupon Coinbase găsit:

 • Sursa deschisa: Codul este disponibil gratuit pentru ca orice programator să se poată schimba singuri
 • Descentralizat: Blockchain-ul sau baza de date există pe multe computere din întreaga lume
 • Monedă de la egal la egal: Trimiterea și primirea de monede nu necesită un server central sau o autoritate pentru a lucra în monedă

Dacă știți deja puțin despre Bitcoin, probabil veți observa că descrierea Dogecoin seamănă mult cu Bitcoin. Cu toate acestea, există unele diferențe importante.

În primul rând, există mult mai mult Dogecoin decât există Bitcoin. În momentul în care scriu acest articol, există peste 128 de miliarde de DOGE și poate la final, veți cumpăra Dogecoin. O altă diferență este că nu există o limită finală a numărului de Dogecoins care vor fi creați.

Cu câteva zile în urmă, Dogecoin a atins maximul istoric și l-a mărit cu peste 300%. Acestea fiind spuse, s-ar putea să fie una dintre acele rare ocazii în care îți poți multiplica câștigurile într-o singură zi. Dacă decideți să faceți acest lucru, ar trebui să vizitați Binance pentru cel mai simplu și rapid mod de a cumpăra Dogecoin.

Notă: Când vedeți Dogecoin listat la bursă, acesta folosește adesea „ticker” DOGE. Acesta este utilizat în același mod în care BTC este utilizat pentru Bitcoin și ETH este utilizat pentru moneda nativă a Ethereum, Ether.

În cele din urmă, Dogecoin folosește coduri diferite pentru minerii săi. Este puțin confuz și mult prea tehnic pentru acest articol. Tot ce trebuie să știți este că computerele obișnuite pot extrage Dogecoin. Acest lucru este diferit de Bitcoin.

Doar sistemele informatice specializate care au fost proiectate pentru extragerea criptelor pot extrage profitabil Bitcoin în aceste zile. Aceste sisteme sunt cunoscute sub denumirea de circuite integrate specifice aplicației sau „ASIC”. Diferența este că CPU-urile (cipurile din computerele obișnuite) pot totuși extrage Dogecoin.

Care este scopul Dogecoin?

După cum probabil vă dați seama de sigla din imaginea de mai sus, Dogecoin a fost creat inițial ca o monedă de glumă. Evident, este distractiv să cumperi Dogecoin. Aceasta a început în 2013 și a fost creat de Billy Markus și Jackson Palmer. Acești doi fondatori au părăsit proiectul.

Numele în sine este preluat dintr-un popular „meme” de pe internet. Meme-ul original conținea un Câine Shiba Inu (cea mai mică rasă de câine din Japonia). Meme-ul avea o imagine a unuia dintre acești câini cu text comic multicolor, (fontul) scris într-un fel de engleză ruptă. Exemple ale acestui text pot fi văzute în jurul câine ilustrat în sigla Dogecoin:

„Plz mine, v bogat, foarte valutar, wow, multă monedă, cât de bani, deci cripto”

În ciuda faptului că a început ca o monedă glumă, DOGE repede a dezvoltat o comunitate puternică în jurul ei. Această comunitate a început să folosească moneda pentru a înclina alți utilizatori de internet pentru conținutul lor pe forumuri precum Reddit. Această formă de tipping a devenit scopul principal al lui Doge.

De la crearea sa, Doge a fost, de asemenea, obișnuit donați bani către organizații de caritate. Acestea au a inclus echipa de bob din Jamaica din 2014 care nu-și permitea să ajungă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi, un șofer Nascar pe nume Josh Wise și un proiect de apă curată în Kenya numit Doge4Water.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Este Dogecoin o monedă viitoare?

Ca și în cazul oricărui activ, dacă Doge este o monedă viitoare depinde de momentul în care persoana a cumpărat Doge pentru prima dată și de momentul în care decide să o vândă.

Cumpărați Dogecoin: preț Dogecoin.

Dacă m-ați fi întrebat dacă Dogecoin este o achiziție bună în acest an, aș putea spune că, la fel ca alte monede altcoane, acesta poate fluctua în mod neașteptat și vă poate aduce câștiguri rapide. Cu toate acestea, acum asta Prețul Dogecoin a crescut cu peste 1000% în acest an, și mai mult de 300% astăzi, Cu siguranță pare una dintre cele mai bune monede de oportunitate viitoare!

Dacă doriți să urcați în acest tren și să cumpărați Dogecoin, ar trebui să mergeți pentru Binance – una dintre cele mai sigure și mai sigure platforme de schimb de criptocurrency! De asemenea, acceptă monede fiat, așa că este una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra și Dogecoin.

Cum să cumpărați Dogecoin

Cumpărarea Dogecoin poate fi un pic dificilă dacă nu sunteți obișnuiți să cumpărați criptomonede. Există însă câteva modalități de a o face. Mai jos, veți găsi instrucțiuni despre cum să cumpărați Dogecoin cu USD, cum să cumpărați Dogecoin cu un card de credit și cum să cumpărați Dogecoin cu PayPal.

Cum să cumpărați Dogecoin cu USD

Nu există multe opțiuni pentru a cumpăra direct Dogecoin cu USD. Cu toate acestea, unele schimburi de criptomonede oferă perechi fiat cu DOGE. Cel mai de renume schimb pentru cumpărarea Dogecoin este:

Pentru unele alternative de schimb mai puțin cunoscute, mai mici, puteți verifica:

 • Exrates
 • YoBit
 • Livecoin

Pentru a cumpăra Dogecoin cu unul dintre aceste schimburi, pur și simplu urmați pașii de mai jos. Fiecare schimb va fi ușor diferit, dar, în cea mai mare parte, acești pași se vor aplica tuturor.

 • Înregistrați-vă la bursa aleasă. Voi folosi Binance pentru acest exemplu. Doar faceți clic pe „Înregistrați” în colțul din dreapta sus al paginii de schimb.

Completați formularul din imaginea de mai jos:

Cumpărați Dogecoin: înregistrare Binance.

 • Odată înregistrat, a face un depozit. Faceți clic pe „Portofel” și apoi "Fiat și Spot" în bara de navigare din dreapta sus a site-ului web.
 • Faceți clic pe butonul „Depuneți”. Vi se vor prezenta opțiunile de mai jos. Faceți clic pe moneda de depozit pe care doriți să o utilizați pentru a trimite USD la schimb.

Cumpărați Dogecoin: depozit fiat pe Binance.

 • Urmați instrucțiunile de pe ecran intrând în informațiile cerute de Binance.
 • După aceea, găsiți perechea „DOGE / USD”. Pentru a face acest tip „Doge” în bara de căutare. Faceți clic pe perechea „DOGE / USDT”. USDT este o monedă stabilă – prețul său este întotdeauna fixat la cel al dolarului SUA (mai întâi veți dori să cumpărați USDT cu un raport 1: 1 din USD depus). In cele din urma, introduceți suma Dogecoin doriți să cumpărați, alegeți fila Market și faceți clic pe „Cumpărați DOGE”.

Cumpărați Dogecoin: cumpărați pe Binance cu USDT.

 • După ce faceți tranzacția, ar trebui să vă retrageți imediat DOGE-ul într-un portofel care nu este un schimb. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Retragere” de lângă soldul DOGE. Apoi, va trebui să introduceți adresa de portofel securizată.

Notă: Este important să vă retrageți DOGE-ul imediat pe un portofel pe care îl controlați cheile private. Schimburile nu sunt locuri sigure pentru stocarea criptomonedelor. Acestea sunt hackate des. Descărcați un portofel cu mai multe active, cum ar fi Jaxx. Mai bine, folosiți un portofel hardware precum Ledger Nano X. Acest lucru se aplică tuturor metodelor de cumpărare Dogecoin enumerate mai jos.

Fiecare dintre bursele care permit utilizatorilor să cumpere Dogecoin cu USD acceptă diferite opțiuni de depunere în USD. Le-am enumerat mai jos:

 • Binance: Visa / Mastercard, transfer bancar, transfer bancar ACH, SWIFT, SEN.
 • Livecoin: Visa / Mastercard, Payeer, Perfect Money, Capitalist, AdvCash, Qiwi.
 • Exrates: Payeer, Perfect Money, AdvCash, NixMoney.
 • YoBit: OkPay, Payeer, AdvCash, PerfectMoney, Capitalist.

Avantaje și dezavantaje Cumpărarea directă a Dogecoin cu USD

Avantaje:

 • Rapid și uşor.
 • Trebuie doar înregistrați-vă la un singur schimb.

Dezavantaje (legate doar de schimburi mai mici):

 • Schimburile mici (precum cele enumerate mai sus) sunt adesea complet nereglementate. Aceasta înseamnă că ar putea dispărea oricând și că nu ar fi nimic de făcut în acest sens. Ați pierde toți banii pe care i-ați depozitat la bursă! Amintiți-vă, nu lăsați nicio criptomonedă pe niciun schimb VREODATĂ.
 • Aceste schimburi mici pot percepe taxe mari pentru depunerea directă în USD. Unele dintre metodele enumerate mai sus vor fi gratuite. Alții ar putea percepe 1-2%.
 • Bursele mai mici au de obicei mai puțină lichiditate. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să cumpărați o cantitate mare de Dogecoin, este posibil să nu aibă suficient pentru a vă vinde. Metodele de mai jos sunt mult mai bune pentru comenzi mai mari.
 • Ratele de schimb și taxele percepute pentru tranzacții pot fi foarte mari. Înainte de a cumpăra, ar trebui să verificați întotdeauna rata față de un site web precum Coinmarketcap.

Cumpărați Dogecoin cu un card de credit

Dacă doriți să cumpărați Dogecoin direct cu monede fiat (cum ar fi USD sau EUR), atunci Binance este cel mai bun pariu al tău. Acest schimb de criptomonede oferă securitate robustă, lichiditate ridicată, comisioane prietenoase și multe alte beneficii!

Binance Deal este activ acum:

Există foarte puține alte opțiuni pentru a cumpăra Dogecoin cu un card de credit sau de debit. Livecoin susține că acceptă tranzacții cu cardul de credit. Cu toate acestea, fiind un mic schimb nereglementat, depinde de dvs. dacă doriți să aveți încredere în ele cu datele cardului dvs. de credit.

Cumpărați Dogecoin cu Bitcoin

Am listat cum să cumpărați Dogecoin cu Bitcoin de mai jos. În acest exemplu, folosim Coinbase:

 • Mergeți spre Coinbase și faceți clic pe Înscrieți-vă.
 • Completați fișierul pagina de înregistrare.

Coinbase creează un formular de cont

 • Când vă înregistrați, trebuie adăugați detaliile cardului de credit.
 • Apoi la cumpărați Bitcoin, faceți clic pe fila „Cumpărați / vindeți”, așa cum se arată mai jos.

Cumpărarea Bitcoin Coinbase

 • Atunci trebuie introduceți suma Bitcoin ai vrea să cumperi.
 • Alegeți metoda de plată (card de credit) și introduceți datele dvs. pentru a finaliza vânzarea.
 • Faceți clic pe fila „Conturi” și ar trebui să vedeți cantitatea de Bitcoin pe care tocmai ați cumpărat-o în portofelul dvs. Bitcoin.

Apoi trebuie schimbă-ți Bitcoin-ul cu DOGE. Pentru acest exemplu, îl voi folosi Binance. Din nou, pașii sunt mai jos:

 • Completați datele dvs. pe pagina standard de înregistrare.
 • Odată înregistrat, faceți clic pe „Fonduri” și apoi "Depozite" în meniul de sus. Alegerea unui depozit cu Bitcoin vă oferă adresa dvs. de primire Bitcoin.

Cumpărați Dogecoin: adresa Binance BTC.

 • Copiați această adresă și întoarce-te la Coinbase.
 • După ce v-ați conectat la Coinbase, faceți clic pe fila „Conturi”.

Conturi Coinbase

 • În „Conturile dvs.” veți vedea Portofel Bitcoin. Aici veți face vezi cantitatea de Bitcoin pe care l-ați cumpărat de pe Coinbase. Trebuie să faceți clic pe „Trimiteți”, așa cum se arată mai jos. (Pentru acest exemplu, nu am cumpărat niciun Bitcoin. De aceea, opțiunea „Trimite” este gri. Dacă aveți Bitcoin aici, ar trebui să puteți da clic pe el.)

BTC coinbase pe portofel

 • După ce ați făcut clic pe „Trimiteți”, ar trebui să vedeți următoarea casetă.

Trimiterea criptomonedei către destinatar

 • În Cutie destinatar, trebuie să lipiți adresa Binance ai copiat mai devreme.
 • Introduceți cantitatea de Bitcoin pe care doriți transferați în portofelul dvs. Binance.
 • Faceți clic pe „Trimiteți fonduri”
 • În câteva minute, ar trebui primiți BTC la Binance.
 • Reveniți la Binance și faceți clic pe "Piețe" butonul din partea de sus a paginii.
 • Tastați „DOGE” în ​​caseta de căutare și apăsați Enter. Apoi, apăsați pe Pereche DOGE / BTC.
 • Veți fi redirecționat către un o nouă pagină de tranzacționare. Apăsați fila Market din partea de jos a ecranului și introduceți cantitatea de Bitcoin pe care doriți să o cheltuiți pe DOGE.
 • Apoi, nu mai rămâne decât să apăsați "Cumpărați DOGE".

Cumpărați Dogecoin: cumpărați pe Binance prin BTC.

 • Poate dura câteva minute pentru a finaliza comanda. După ce ați terminat, DOGE-ul dvs. va apărea în secțiunea portofel.
 • Atunci este important să vă retrageți DOGE pe un portofel sigur. Aș recomanda fie un portofel hardware. Cu toate acestea, puteți utiliza un portofel software dacă depozitați doar cantități mici de DOGE pentru tipping online.

Gata, ați finalizat procesul de cumpărare Dogecoin.

Cumpărați Dogecoin folosind PayPal

Chiar mai puține schimburi de criptomonede acceptă PayPal decât fac cardurile de credit. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorii pot raporta pur și simplu tranzacția către PayPal și pot revendica banii înapoi. În mod evident, schimburile nu vor ca oamenii să le fure criptomonede. Din acest motiv, depozitele PayPal sunt rare. Există însă modalități de a cumpăra Dogecoin folosind PayPal.

Probabil că cel mai simplu și mai sigur mod de a cumpăra Dogecoin folosind Paypal este să-l folosiți mai întâi pentru a cumpăra Bitcoin. Din păcate, Coinbase și unele dintre schimburile listate până acum nu o acceptă. Cu toate acestea, adevăratele schimburi peer-to-peer, cum ar fi LocalBitcoins, au adesea traderi dispuși să accepte PayPal. S-ar putea să fiți șocat de cât de mult plătesc pentru servicii!

Am enumerat pașii pentru cumpărând Bitcoin folosind PayPal de mai jos:

 • Mergeți spre LocalBitcoins.
 • Faceți clic pe „Înscrieți-vă gratuit” (a se vedea mai jos.)

Formular de înregistrare pe LocalBitcoins

 • Completați detaliile și autentificați-vă.
 • Faceți clic pe linkul care scrie „Cumpărați bitcoin” (săgeata roșie de mai jos) și apoi utilizați caseta de derulare în jos pentru a selecta PayPal (albastru). Veți observa că prețul este mult mai scump decât rata medie a pieței Bitcoin. La momentul scrierii acestui articol și realizării capturii de ecran, rata Bitcoin pe XE.com era de 4683,17 GBP. Puteți vedea din captura de ecran de mai jos că comercianții PayPal percep o primă de aproximativ 20%. Acest lucru se datorează faptului că atât de mulți dintre ei sunt înșelați de persoanele care fac restituiri. Este un risc pentru comercianți să accepte PayPal, astfel încât să aibă nevoie de despăgubiri.

buy-dogecoin

 • După ce ați decis ce ofertă doriți, dați clic pe „Cumpărați”. Veți primi apoi instrucțiuni despre cum să plătiți vânzătorul.
 • Odată ce tranzacția a avut loc, trebuie să vă retrageți BTC pe un site web precum Binance. Pentru aceasta, copiați adresa dvs. din Binance (consultați pașii de mai sus pentru mai multe informații). Apoi, faceți clic pe „portofel” pe Local Bitcoins (săgeata roșie de mai jos) și lipiți adresa Binance în bară (săgeata galbenă).

Instrucțiuni despre cum să efectuați o tranzacție pe LocalBitcoins

Dacă ați urmat acest ghid de la început, ar trebui să știți deja restul pașilor. Întoarce-te la Binance și urmați instrucțiunile de mai sus pentru tranzacționarea BTC pentru DOGE.

Concluzie

După cum puteți vedea, Dogecoin este puțin diferit de multe alte criptomonede am acoperit. Nu a fost concepută într-adevăr ca o monedă deflaționistă (oferta este tot mai mare). Dogecoin servește unui scop util, spre deosebire de multe criptomonede din zilele noastre.

Acesta a găsit un caz de utilizare frumos ca monedă pentru a înclina câteva fracțiuni de cent pentru utilizatorii de internet care creează conținut distractiv sau interesant. Comunitatea din jurul DOGE și actuala echipă de dezvoltatori care folosesc moneda în modurile caritabile pe care le-au făcut este, de asemenea, un caz de utilizare demn.

Cumpărați Dogecoin: preț Dogecoin.

Cumpărați Dogecoin de pe Binance

Înainte oamenii spuneau faptul că cumpărarea câtorva Dogecoin probabil nu te va face milionar – cu excepția cazului în care dezvoltatorii pun o limită strictă asupra numărului de monede disponibile pentru cumpărare. Deci, dacă doriți să vă distrați cripto, puteți cumpăra oricând Dogecoin schimburi de încredere, ca Binance.

Cu toate acestea, astăzi, pe măsură ce prețurile Dogecoin au crescut cu peste 1000% la sută într-o lună, este corect să spunem că Dogecoin a fost și ar putea fi o monedă de oportunitate viitoare.

compara id ="4" tip ="statistici"]

Sper că acest ghid v-a fost de ajutor pentru a afla mai multe despre această monedă digitală interesantă. Acum ar trebui să îi cunoașteți istoria, scopul, unde să cumpărați, cum să o cumpărați folosind diferite metode și dacă ar trebui gândit ca o viitoare criptomonedă. Așa cum ar spune Doge:

Wow. Multe cunoștințe. Foarte învățat.

Deci ce crezi? Consideri că Doge este o viitoare criptomonedă?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me