Dacă vrei să devii un mândru proprietar al unor etere (ETH)? Ei bine, acest ghid vă va învăța cum să cumpărați Ethereum cu un card de credit sau servicii de transfer bancar. Deoarece există mai multe piețe care oferă acest serviciu, îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Pregătiți-vă cardul de credit / debit și vă voi învăța cum să cumpărați Ethereum folosind platformele de schimb Coinbase, CEX sau Coinmama.

Cum să cumpărați Ethereum cu cardul de credit

Coinbase

Coinbase este în prezent una dintre cele mai populare platforme digitale de schimb valutar. De asemenea, este extrem de ușor de utilizat. Coinbase oferă utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa diverse criptomonede folosind cardurile lor de credit sau prin transferuri bancare, ceea ce înseamnă că este posibil să cumpere Ethereum cu USD. În plus, Coinbase este adesea considerată una dintre cele mai ușoare platforme pentru cumpărarea Ethereum. Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele majore ale Coinbase este că nu este disponibil în fiecare țară, iar taxele sunt destul de mari, variind de la 1,5% la 4%. Taxa depinde în mare măsură de metoda de plată pe care alegeți să o utilizați. Astfel, taxele de card de debit / credit sunt mai mari decât taxele de transfer bancar. Este obișnuit ca companiile să perceapă o taxă mai mare dacă utilizați aceste metode de plată, deoarece le costă procesarea plății prin intermediul unor furnizori terți. Dacă sunteți hotărât să cumpărați Ethereum cu cardul de credit, urmați pasul de mai jos și veți fi un mândru proprietar al unei criptomonede în cel mai scurt timp!

Pasul 1: Viziteaza Site-ul Coinbase și înregistrați un cont făcând clic pe „Inscrie-te‘.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - site-ul CoinbasePasul 2: Accesați căsuța de e-mail, deschideți scrisoarea trimisă de Coinbase și faceți clic pe link. Acest lucru se face pentru a vă verifica adresa de e-mail.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - verificare prin e-mail Coinbase

Pasul 3: După ce vă conectați, introduceți numărul de telefon și faceți clic pe „Trimiteți codul”. Veți primi un SMS de la Coinbase cu un cod. Introduceți codul respectiv în câmpul necesar

Pasul 4: Din metodele de plată, alegeți cardul de debit / credit sau transferul bancar.

Pasul 5: Selectează "Cumpără", și lângă „Ether” introduceți cantitatea de Ether pe care doriți să o cumpărați. Puteți plăti cu USD, GBP sau EUR.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - Cumpără Ethereum

CEX.IO

CEX.io este un alt schimb ușor de utilizat. În plus, unul dintre cele mai mari avantaje ale CEX.io este că este disponibil în mai multe țări decât Coinbase. Dacă țara dvs. nu este susținută de Coinbase CEX.IO este o alternativă excelentă și ușoară dacă doriți să cumpărați Ethereum cu USD sau EUR! Urmând pașii de mai jos, veți putea cumpăra Ethereum cu plăți cu cardul de credit rapid.

Pasul 1: Viziteaza Pagina web CEX.IO. Și dați clic pe „Înregistrați” în dreapta sus.

cum se cumpără ethereum cu card de credit - înregistrare CEX.io

Pasul 2: Completați informațiile solicitate sau faceți clic pe „Conectați-vă cu Facebook” dacă doriți să utilizați Facebook pentru a vă înscrie.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - Înregistrează-te la CEX.io

Pasul 3: Verificați căsuța de e-mail și deschideți e-mailul trimis de CEX.IO. Faceți clic pe linkul din e-mail pentru a vă confirma adresa de e-mail.

cum să cumperi ethereum cu card de credit - confirmare prin e-mail CEX.io

Pasul 4: CEX.IO vă va cere să activați autentificarea cu doi factori. 2FA oferă contului dvs. un strat suplimentar de securitate, deci este foarte recomandat.

cum se cumpără ethereum cu card de credit - recomandare 2FA

Pasul 5: Faceți clic pe „BTC” și veți vedea un meniu. Din meniu, selectați „ETH”.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit

Pasul 6: Lângă „Cumpărați ETH” veți vedea o secțiune numită „Pentru”. Selectați moneda pe care doriți să o utilizați.

cum se cumpără ethereum cu card de credit - USD

Pasul 7: Introduceți suma de Ethereum dorită și apoi faceți clic pe butonul „CUMPĂRĂ”.

Coinmama

Unul dintre schimburile mai vechi și mai reputate dacă vă gândiți să cumpărați Ethereum. Coinmama a fost lansat în 2013 pentru a fi cât mai prietenos cu începătorii. Astfel, Coinmama este un loc minunat pentru a cumpăra Ethereum cu un card de credit sau transferuri bancare. Cu toate acestea, unul dintre cele mai mari dezavantaje ale Coinmama este că bursa acceptă doar plăți în USD și EUR în prezent.

Pasul 1: Du-te la Pagina principală Coinmama și completați "Inregistreaza-te" formă.

Pasul 2: Verificați căsuța de e-mail și faceți clic pe linkul dintr-un e-mail trimis de Coinmama pentru a vă confirma adresa de e-mail.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - site-ul Coinmama

Pasul 3: Conectați-vă la contul dvs. Coinmama. Odată conectat, faceți clic pe „Contul meu”, apoi selectați „Verificați contul meu” din stânga.

Pasul 4: Completați formularul și includeți identificarea dvs. națională.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - verificarea contului Coinmama

Pasul 5: Va trebui să încărcați copii din fața și din spatele pașaportului sau a cărții de identitate naționale. Apoi, va trebui să vă faceți o fotografie în timp ce țineți o bucată de hârtie cu „Coinmama” scrisă cu data de astăzi. Acest lucru se face pentru a preveni frauda.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - verificarea contului Coinmama

Pasul 6: Atașați fotografiile pe care le-ați făcut la formularul online și dați clic pe „Încărcați”.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - verificarea contului Coinmama

Pasul 7: Faceți clic pe „ETHER”. Se află în meniul din partea de sus a site-ului web.

cum să cumperi ethereum cu cardul de credit - Coinmama ether

Pasul 8: Introduceți cantitatea de eter pe care doriți să o cumpărați și faceți clic "Cumpără acum."

Pasul 9: Alegeți cardul de credit / debit prin intermediul unei opțiuni Simplex.

Pasul 10: Introduceți adresa portofelului digital și faceți clic "Plata completă". Asigurați-vă că adresa portofelului este corectă, deoarece portofelul pe care îl introduceți aici va fi cel care primește Etherul.

Pasul 11: Introduceți detaliile de plată și faceți clic "Plătește acum."

Pasul 12: Etherul a fost trimis de la Coinmama în portofelul tău. S-ar putea să dureze ceva timp până să vedeți Etherul în portofel.

Trimiterea ETH din schimburi în portofelul dvs.

Noii veniți în criptomonedă se întreabă adesea cum să cumpere Ethereum cu un card de credit, dar odată ce dețineți Ether, o întrebare mai importantă este cum să o păstrați în siguranță. Este mult mai sigur să vă stocați fondurile într-un portofel, mai degrabă decât să le lăsați la schimb. Pentru că dacă schimbul este piratat, fondurile tale sunt în pericol. Dar dacă sunteți responsabil de securitatea dvs., ar trebui să fiți atacat personal pentru a vă pierde activele criptomonede. Aici puteți găsi tutorialul nostru despre cum să alegeți cel mai bun portofel de criptomonede Cum să alegeți cel mai bun portofel de criptomonede.

Dacă ați cumpărat Ethereum folosind Coinmama, nu este nevoie să le transferați într-un portofel, deoarece acest lucru a fost făcut în timpul procesului de cumpărare.

Dacă doriți să trimiteți Etherul dvs. de la CEX.IO sau Coinbase, puteți urma pașii de mai jos!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Trimiterea eterului de la Coinbase

  1. Click pe "Trimite" din meniul de sus.
  2. Introduceți adresa portofelului dvs. de criptocurrency.
  3. Tastați cantitatea de eter pe care doriți să o trimiteți și faceți clic pe "Trimite fonduri".
  4. Ar trebui să primiți un SMS cu un cod, să introduceți codul în Coinbase și să faceți clic "A confirma".

Trimiterea eterului de la CEX.io

  1. Click pe "FINANŢA" din meniul de sus.
  2. Derulați în jos și găsiți "ETH" opțiune.
  3. Faceți clic pe "Retrage" butonul de lângă "ETH."
  4. Introduceți suma de ETH pe care doriți să o trimiteți în portofel.
  5. Introduceți adresa portofelului dvs. de criptocurrency. Asigurați-vă că este corect!
  6. Click pe "Retrage".

Rețineți că acesta este un ghid rapid dacă doriți să citiți mai multe despre diferitele moduri de a cumpăra Ethereum, aruncați o privire la Cum să cumpărați Ethereum: Un ghid complet pentru a înțelege cum și de unde să cumpărați Ethereum

Cum să cumpărați Ethereum cu cardul de credit: Concluzie

Deci, până acum ar trebui să știți cum să cumpărați Ethereum cu un card de credit sau transferuri bancare. Felicitări dacă l-ați cumpărat deja urmând acest ghid. Și, dacă încă vă gândiți să cumpărați unele, sper că acest ghid vă va ajuta să luați decizia! Acum, că aveți niște Ether, mergeți mai departe și aflați cum să cumpărați jetoane BitDegree cu Ether!

Ați cumpărat alte criptomonede înainte? Dacă da, care este metoda ta preferată și anunță-mă dacă am pierdut ceva în acest ghid!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me