Bine ai revenit! Deci, îți place ceea ce își propune să realizeze proiectul Litecoin și acum vrei să cumperi Litecoin cu PayPal, dar nu ești sigur cum? Ei bine, astăzi am să vă arăt…

Deși există acum sute de schimburi de criptomonede diferite care vă permit să cumpărați, să vindeți și să tranzacționați Litecoin, aproape niciunul dintre aceștia nu acceptă PayPal!

Ca urmare, nu există o modalitate directă de a cumpăra Litecoin cu PayPal. Va trebui mai întâi să cumpărați Bitcoin utilizând contul dvs. PayPal, apoi să schimbați Bitcoin cu Litecoin la un schimb. Dar nu vă faceți griji, vă voi ghida prin pași.

În ghidul meu „Cumpărați Litecoin cu PayPal”, voi discuta despre două platforme diferite care acceptă PayPal și vă explic cum funcționează ambele. După aceea, vă voi oferi un ghid pas cu pas foarte simplu despre cum să finalizați tranzacția PayPal către Litecoin de la început până la sfârșit!

Deci ce mai aștepți? În prima parte a ghidului meu „cum să cumpăr Litecoin cu PayPal”, vom începe prin a afla de ce este atât de dificil să cumperi criptomonede folosind un portofel electronic precum PayPal!

De ce este dificil să cumpărați Litecoin cu PayPal

Schimburile de criptomonede nu par să le placă PayPal din cauza riscurilor implicate.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cumpărați Litecoin cu Paypal

Unul dintre principalele motive pentru aceasta este că PayPal are ceva numit „Protecția cumpărătorului”. Aceasta permite cumpărătorului să solicite o rambursare dacă cineva le vinde ceva care nu se potrivește cu descrierea. În majoritatea cazurilor, PayPal favorizează cumpărătorul. Aceasta înseamnă că vânzătorul nu are de ales decât să restituie plata.

În cazul cumpărării Litecoinului și a altor criptomonede, nu există o modalitate sigură de a demonstra că vânzătorul a trimis monedele. Aceasta înseamnă că cumpărătorul ar pretinde că nu le-a primit niciodată și apoi ar solicita o rambursare de la PayPal!

Drept urmare, comercianții percep adesea taxe mai mari pentru a se proteja de o rambursare! Prin urmare, este important să rețineți că opțiunile pe care vi le voi oferi sunt mult mai scumpe decât utilizarea altor metode de plată!

Deci, acum că știi De ce poate fi dificil să cumperi criptomonede folosind PayPal, următoarea parte a acestui ghid „cumpără Litecoin cu PayPal” va analiza unde este posibil acest lucru.

De unde puteți cumpăra Litecoin cu PayPal?

LocalBitcoins

Cumpărați Litecoin cu Paypal

Prima opțiune pe care am vrut să o discut cu dvs. a fost LocalBitcoins. Sunt un schimb peer-to-peer care vă permite să cumpărați și să vindeți Bitcoin direct cu alți utilizatori. Cu sediul în Finlanda, au fost lansate pentru prima dată în 2012 și servesc acum clienți din peste 248 de țări diferite!

Când accesați platforma, veți găsi o listă lungă de persoane care doresc să-și vândă Bitcoin-ul, cu prețul pentru care sunt încântați să-l vândă și metoda lor preferată de plată..

Procesul este foarte simplu. Odată ce găsiți un vânzător care acceptă cu plăcere PayPal, introduceți suma pe care doriți să o cumpărați și odată ce vânzătorul acceptă, acesta vă va trimite apoi adresa PayPal. În acest moment, Bitcoin este blocat în cadrul platformei și este lansat imediat ce vânzătorul poate vedea că ați plătit!

Există, de asemenea, un sistem de evaluare interesant, cum ar fi eBay, în care cumpărătorii și vânzătorii pot lăsa feedback după finalizarea unei tranzacții!

Timpul necesar pentru a cumpăra Bitcoin cu PayPal folosind LocalBitcoins nu este deloc lung. Nu ar trebui să vă ia mai mult de 10 minute pentru a finaliza tranzacția!

Deci, acum știți ce este LocalBitcoins, următoarea parte a ghidului meu „Cum să cumpărați Litecoin cu PayPal” va analiza taxele lor!

Taxe

Atunci când cumpărați monede de la LocalBitcoins, platforma nu percepe taxe pentru cumpărător. În schimb, vânzătorul alege tariful pe care doresc să îl perceapă. Prețurile pot varia destul de mult, ceea ce înseamnă că uneori puteți plăti la o rată care este mult mai mare decât prețul actual al pieței.

Cumpărați Litecoin cu Paypal - Tablou de bord

După cum veți vedea din captura de ecran de mai sus, prețul cumpărării Bitcoin cu PayPal începe de la 5.779,87 GBP și ajunge până la 6.975,70 GBP! Aceasta este o diferență de aproape 20%!

Optiuni de plata

Pe lângă acceptarea PayPal, LocalBitcoins acceptă acum mai mult de 20 de metode de plată diferite. Aceasta include totul, de la un transfer bancar local, SWIFT, Pingit și chiar numerar prin poștă!

Cu toate acestea, nu aș recomanda trimiterea de bani sau întâlnirea personală, deoarece nu ați fi protejat de serviciul de escrow LocalBitcoins!

Cel mai bun lucru despre LocalBitcoins este că nu contează din ce țară cumpărați, deoarece PayPal este o metodă de plată globală. Aceasta înseamnă că, dacă găsiți un vânzător mai ieftin, care se află într-o țară diferită de dvs., puteți cumpăra în continuare de la ei.

Deci, acum, când știți despre taxe și diferitele metode de plată la schimb, următoarea parte a ghidului meu „cumpărați Litecoin cu PayPal” vă va oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să cumpărați LocalBitcoins.

Cum să cumperi Bitcoin cu PayPal pe LocalBitcoins

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vizitați site-ul Web LocalBitcoins, pe care îl puteți face dând clic pe linkul meu Aici!
 2. Căutați verdele Înregistrează-te gratuit buton și faceți clic pe el! Acum va trebui să introduceți câteva detalii personale. Probabil este cel mai bine să vă folosiți numele real, deoarece unii vânzători vă vor cere să vă verificați cu ei înainte de a accepta tranzacția.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Înscrieți-vă

 3. După ce ați finalizat procesul de deschidere a contului, faceți clic pe Cumpărați Bitcoins în partea de sus a ecranului.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Localbitcoins

 4. În prima casetă, introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o cumpărați. Moneda se va baza pe țara în care vă aflați, dar puteți schimba acest lucru dacă doriți. De asemenea, puteți schimba țara din care doriți să cumpărați dacă nu găsiți vânzători care acceptă PayPal. Acum faceți clic pe Toate ofertele online cutie și căutați PayPal. Apoi faceți clic pe Căutare.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Localbitcoins

 5. După încărcarea rezultatelor căutării, veți vedea o listă a vânzătorilor care acceptă cu plăcere PayPal. Acestea sunt clasificate în funcție de prețul pe care doresc să îl perceapă. În partea stângă a ecranului, veți vedea scorul de feedback al vânzătorului și numărul de tranzacții anterioare pe care le-au finalizat. În mod ideal, doriți să alegeți un vânzător care are 100% feedback și o cantitate bună de tranzacții (peste 50 de ani). De asemenea, ar trebui să aruncați o privire la caseta cu limite, care este cantitatea de Bitcoin pe care vânzătorul dorește să o tranzacționeze. În exemplul meu, vânzătorul de top are un scor de feedback de 100% și au realizat peste 100 de tranzacții. De asemenea, acestea oferă cel mai ieftin curs de schimb, așa că am să le aleg! După ce v-ați selectat vânzătorul, faceți clic pe Cumpără.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Tabloul de bord Localbitcoins

 6. În acest moment, vânzătorul nu a fost informat că doriți să tranzacționați. Deci, înainte de a continua, asigurați-vă că toate detaliile sunt corecte. Un alt lucru pe care va trebui să îl căutați este condițiile vânzătorilor din partea dreaptă a paginii. Fiecare vânzător își enumeră termenii și condițiile, deci asigurați-vă că sunteți mulțumit de ei. Uneori cer ID-ul sau, ca în exemplul meu, spun că vor tranzacționa doar cu un cumpărător care a realizat mai mult de 30 de tranzacții de succes. Dacă nu le îndeplinești condițiile, tot ce trebuie să faci este să te întorci la pagina cu rezultatele căutării și să alegi un alt vânzător!

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Metodă de plată

 7. Dacă doriți să continuați, derulați în jos și faceți clic pe Trimiteți cerere de tranzacționare.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Cerere comercială Localbitcoins

 8. Vânzătorului i se va trimite apoi o notificare imediată cu solicitarea dvs. Aceștia vor verifica informațiile și vă vor trimite apoi adresa PayPal. Puteți vorbi cu vânzătorul folosind chatbox-ul dacă aveți întrebări.
 9. Accesați contul dvs. PayPal și transferați fondurile. Nu uitați să introduceți numărul de referință furnizat de vânzător. De îndată ce ați trimis plata, faceți clic pe Plată trimisă.
 10. Vânzătorul va primi acum o notificare că ați plătit. În acest moment, Bitcoin este încă blocat în escrow. Vânzătorul trebuie să verifice în continuare dacă ați trimis plata! Odată ce vor vedea că plata a sosit, vor elibera Bitcoin-urile din escrow.

Felicitări! Tocmai ați folosit prima noastră metodă de cumpărare a Bitcoin utilizând PayPal. Totuși, purtați-mă cu mine, în curând în acest ghid „Cumpărați Litecoin cu PayPal”, vă voi arăta cum să schimbați Bitcoin-ul dvs. pentru Litecoin! Cu toate acestea, mai întâi vreau să discut o opțiune alternativă … Să aruncăm o privire la VirWoX!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

VirWoX

Creată în 2007, VirWoX este o platformă care permite oamenilor să tranzacționeze o monedă digitală numită „Second Life Lindens” (SLL). Această monedă este o monedă care este utilizată într-un joc numit „Second Life” și permite jucătorilor să cumpere o gamă de bunuri virtuale.

Nu este o criptomonedă precum Bitcoin sau Litecoin și nu poate fi folosită în altă parte decât în ​​joc. S-ar putea să vă întrebați de ce vă spun asta!?

Ei bine, platforma VirWoX le permite oamenilor să tranzacționeze și Bitcoin! Si ghici ce? De asemenea, acceptă PayPal!

Modul în care funcționează este astfel: vă finanțați contul VirWoX cu PayPal și apoi schimbați moneda fiduciară cu monede SSL. Odată ce ați făcut acest lucru, va trebui să schimbați monedele SLL cu Bitcoin.

După aceea, vi se va cere să vă retrageți Bitcoin într-un schimb de criptomonede și apoi să le schimbați cu Litecoin!

Optiuni de plata

Deși platforma VirWoX a fost construită special pentru monedele SLL, acestea acceptă o gamă largă de alte metode de plată. În plus față de PayPal, aceștia acceptă și carduri de debit și de credit (prin Skrill), Klarna, Playsafe Card și OK Pay!

Din cauza riscului de a accepta PayPal, echipa VirWoX a instalat unele limite de depunere. La prima înscriere va trebui să așteptați și 2 zile înainte de a putea efectua prima achiziție!

Odată ce acest timp trece, veți putea folosi contul dvs. PayPal pentru a depune 90 de euro. Odată ce au trecut alte 10 zile, aceasta crește la 120 de euro. După 30 de zile, acest lucru urcă până la 200 de euro. 400 de euro după 60 de zile și apoi în cele din urmă, 1000 de euro la cerere.

Echipa nu precizează clar ce trebuie să faceți pentru a obține până la 1000 de euro, dar cred că probabil vor dori să vă verificați identitatea încărcând un ID.

De asemenea, contul dvs. PayPal va trebui să fie un cont verificat, altfel VirWoX nu vă va permite să depuneți!

Deci, acum, când știți despre opțiunile de plată de la VirWox, următoarea parte a ghidului meu „Cumpărați Litecoin cu PayPal” va analiza comisioanele acestora!

Taxe

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale utilizării contului dvs. PayPal la VirWox este că taxele pot crește.

Cumpărați Litecoin cu Paypal - TaxeSursa: căutător

Când efectuați depunerea inițială, va trebui să plătiți o taxă de tranzacție de 3,4%. După aceea, va trebui să faceți două tranzacții separate. În primul rând, acesta va fi EUR>SLL și apoi SLL>BTC. În funcție de cursul de schimb solicitat de ceilalți vânzători, acest lucru ar putea începe să se adune destul de semnificativ.

Și, în cele din urmă, nu uitați că va trebui apoi să transferați Bitcoin-ul dvs. la un schimb de criptomonede pentru a le tranzacționa cu Litecoin, ceea ce vă va costa și taxe suplimentare!

Din păcate, indiferent de opțiunea pe care o alegeți, utilizarea PayPal pentru a cumpăra o monedă digitală va fi întotdeauna mult mai scumpă decât metodele tradiționale. Acest lucru se datorează faptului că riscurile sunt mult mai mari!

Deci, acum că știți cum să cumpărați Bitcoin cu PayPal, în următoarea parte a ghidului meu „Cumpărați Litecoin cu PayPal” vă voi arăta cum să tranzacționați Bitcoin pentru Litecoin!

Cum se schimbă Bitcoin cu Litecoin

Dacă ați urmat ghidul meu „Cumpărați Litecoin cu PayPal” până în acest moment, ar trebui să știți acum cum să utilizați contul PayPal pentru a cumpăra Bitcoin. Cu toate acestea, ați venit aici să cumpărați Litecoin – nu Bitcoin – așa că acum vă voi arăta etapa finală a tranzacției…

Am decis să folosesc LocalBitcoins în exemplul meu, deoarece consider că procesul este mult mai ușor decât utilizarea VirWoX. Taxele sunt, de asemenea, mai ieftine și sunt mai puțini pași.

De asemenea, sute de schimburi de criptomonede vă vor permite să tranzacționați Bitcoin cu Litecoin, cu toate acestea, am selectat Binance. Motivul pentru aceasta este că comisioanele lor de tranzacționare sunt una dintre cele mai mici din industrie, au cel mai mare volum de tranzacționare și securitatea este prea mare.

Obțineți adresa de depozit Binance

 1. Accesați pagina de pornire Binance până la făcând clic aici.
 2. Va trebui să deschideți un cont, care nu ar trebui să dureze mai mult de 2 minute. Nu este necesar să furnizați informații personale, ceea ce înseamnă că puteți tranzacționa anonim!
 3. Odată ce ați terminat, faceți clic pe Depozite În partea de sus a paginii.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - fonduri Binance

 4. În caseta derulantă, căutați Bitcoin. Fii foarte atent aici, deoarece există o mulțime de variante. Asigurați-vă că selectați BTC – Bitcoin, care ar trebui să arate la fel ca captura de ecran de mai jos.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Depozit Binance

 5. Acum vi se va arăta adresa dvs. unică de depozit Bitcoin pentru Binance. Click pe Copiați adresa.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - adresa de depozit BTC

Transferul Bitcoin-ului dvs. de la LocalBitcoins la Binance

Acum că v-ați configurat contul Binance și ați copiat adresa de depunere, acum trebuie să vă întoarceți la contul dvs. LocalBitcoins!

 1. În partea de sus a ecranului, faceți clic pe Portofel.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - portofel

 2. Acum trebuie să lipiți adresa de depozit Binance în Primirea adresei Bitcoin cutie. De asemenea, trebuie să introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o transferați. LocalBitcoins vă permite, de asemenea, să introduceți o descriere, care este doar o referință.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Suma Bitcoin

 3. În cele din urmă, faceți clic pe albastru Continua pentru a finaliza transferul. Monedele ar trebui să apară în contul dvs. Binance în decurs de aproximativ 10 minute!

Tranzacționarea Bitcoin pentru Litecoin pe Binance

Dacă ați urmat instrucțiunile mele pas cu pas până acum, ar trebui să aveți acum un cont Binance finanțat de Bitcoin. Ultima parte a ghidului meu „cum să cumpăr Litecoin cu PayPal” va analiza cum se face o tranzacție Bitcoin-la-Litecoin pe Binance!

 1. În partea de sus a ecranului, plasați mouse-ul peste schimb valutar, și apoi faceți clic pe De bază.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Binance exchange

 2. Acum trebuie să găsim perechea de tranzacționare Bitcoin (BTC) / Litecoin (LTC). În partea dreaptă a paginii, faceți clic pe BTC și apoi căutați LTC în caseta de căutare.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - schimbare Binance

 3. Acum faceți clic pe asocierea LTC / BTC care apare din rezultatul căutării.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Binance LTC

 4. Sunteți acum pe pagina principală de tranzacționare pentru LTC / BTC! Știu la început că poate arăta cu adevărat înfricoșător, dar este mai simplu decât crezi!

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - tabloul de bord LTC

 5. Derulați în jos sub graficele de tranzacționare și căutați Cumpărați LTC cutie. Acum faceți clic pe Piaţă. Acest lucru vă va permite să cumpărați Litecoin la prețul actual de piață.

  Cumpărați Litecoin cu Paypal - Market

 6. Acum trebuie să introduceți suma pe care doriți să o cumpărați. Puteți introduce acest lucru în Cantitate cutie.
 7. În cele din urmă, pentru a finaliza tranzacția Bitcoin la Litecoin, faceți clic pe Cumpărați LTC. Dacă ați cumpărat folosind această metodă, tranzacția dvs. ar trebui să treacă imediat!

Felicitări, tocmai v-ați cumpărat Litecoin folosind PayPal!

Cumpărați Litecoin cu PayPal: Concluzie

Dacă ați citit acest ghid „Cumpărați Litecoin cu PayPal” de la început până la sfârșit, veți ști acum cât de dificil este să vă folosiți contul PayPal pentru a cumpăra Litecoin … Din păcate, dacă trebuie să utilizați PayPal, atunci singura modalitate pe care o poți face este să cumperi mai întâi Bitcoin și apoi să îl schimbi cu Litecoin.

Știați că există acum multe schimburi de criptomonede care acceptă alte metode de plată din lumea reală, cum ar fi un card de debit / credit sau un cont bancar? Acest lucru ar putea fi demn de luat în considerare, deoarece nu numai că cumpărarea Litecoin în acest fel ar fi mai ieftină, dar ar fi și mai rapidă.

Ce este enervant este faptul că Coinbase (cel mai mare schimb de brokeri din lume) vă permite retrage către PayPal, dar acestea nu vă permit să depuneți. Ce frustrant!

În cele din urmă, vestea bună este că se poate cumpăra Litecoin cu PayPal, dar trebuie doar să fiți pregătiți să parcurgeți o mulțime de pași. Spuneți-mi dacă vi s-a părut util acest ghid pas cu pas sau chiar mai bine dacă vă puteți gândi la o modalitate și mai bună de a cumpăra Litecoin cu Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me