dash numerar digitalExistă multe lucruri pe care fanii criptomonedelor le pot face pentru a câștiga bani. Dash mining este unul dintre ele. Citiți acest tutorial și vedeți despre ce este vorba despre Dash. Dacă îți place ceea ce ai citit, ia în considerare mineritul Dash pentru tine.

Vă vom spune tot ce trebuie să știți pentru a începe în acest tutorial. Ce este exploatarea pe linie, ce hardware aveți nevoie, cât de mult vă puteți aștepta să obțineți? Toate acestea sunt întrebări la care vom răspunde.

De asemenea, atunci când vine vorba de criptomoneda Dash, puteți alege cumpărați sau tranzacționați aceasta. Există mai multe platforme care vă permit să faceți acest lucru. Coinbase și Binance sunt câteva dintre cele mai populare.

Sunteți gata să învățați cum să extrageți o monedă? Să mergem!

Ce este Dash Mining?

Înainte de a afla ce este exploatarea cu liniuță și ce trebuie să începeți, trebuie mai întâi să discutăm moneda Dash în sine. Cine știe, s-ar putea să vi se pară ridicolă ideea Dash și să nu aveți nicio dorință de a vă implica în extragerea de monede Dash.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ce este Dash?

Dash este un altcoin. Fondatorii săi au creat numele combinând cuvintele digital și numerar. Este un altcoin care vizează realizarea unei criptomonede, care este utilă pentru plăți. Este colectat printr-un proces cunoscut sub numele de extragere de monede Dash.

Toată lumea face publicitate criptomonedelor ca următorul pas evolutiv în finanțe. Nu este cazul. UI (User Interface) este prea complicat. Procesul de plată durează prea mult. Este greu de folosit în viața reală.

Dash promite să rezolve aceste probleme.

Această criptomonedă redirecționează stimulentele minerilor pentru a accelera întregul sistem.

Este standard ca minerul care rezolvă funcția hash să primească recompensa completă. Sistemul Dash împarte recompensa în trei moduri. 45% merge la miner, 45% merge la Masternode, iar 10% cade la trezorerie.

Ce sunt Masternodes? Sunt utilizatori care dețin cel puțin 1.000 de Dash și sunt de acord să își păstreze sistemul online 24/7. Masternodes menține funcțiile InstantSend și PrivateSend ale Dash și votează deciziile comerciale critice.

Se așteaptă ca Masternodes să dorească să ia cea mai bună decizie pentru toți. La urma urmei, peste 1.000 de Dash pe care le dețin îi stimulează să se asigure că Dash are succes.

Definiții:

altcoin – criptomonedă lansată după succesul Bitcoin.

funcție hash – o problemă matematică dificilă care criptează blockchain-ul.

miner – utilizator blockchain care își folosește computerul pentru a rezolva funcții hash. Rezolvarea funcției recompensează mai întâi minerul cu moneda corespunzătoare.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Cum se extrage Dash?

Înainte de a învăța cum să extrag monede Dash, trebuie să aflați ce este necesar pentru ao face. Procesul de extragere a Dash este același ca în orice altă criptomonedă. Vă configurați computerul, îl conectați la Internet și îl lăsați în pace.

Oameni din întreaga lume fac tranzacții în fiecare secundă și le înregistrează. Problema este că oamenii pot încerca să înșele sistemul.

Pentru a preveni acest lucru, blockchain-ul Dash folosește un concept cunoscut sub numele de Dovadă a muncii și a minerilor.

Calculatoarele minerilor au o problemă matematică de rezolvat. Această problemă matematică devine mai dificilă cu cât sunt mai mulți mineri în același timp. Cel care îl rezolvă mai întâi ajunge să creeze noul bloc în blockchain.

Cu această dovadă a muncii, minerul câștigă Dash pentru eforturile sale. Acum, restul blockchain-ului verifică versiunea minerului a registrului cu a lor.

Dacă cele două se potrivesc, blockchain-ul ajunge la consens și procesul începe din nou.

Persoanele care efectuează operațiuni de extragere a monedelor Dash sunt esențiale pentru funcționalitatea blockchain-ului. Este important să lucrați, care poate fi foarte bine compensat cu ajutorul unor echipamente puternice.

De ce am nevoie la Dash?

Aveți nevoie de două lucruri pentru a începe mineritul Dash: un computer și o conexiune la Internet.

Există trei moduri distincte de a intra în extragerea de monede Dash. Puteți utiliza CPU-ul computerului. Puteți rula procesul prin GPU. Sau puteți utiliza computere ASIC specializate.

Procesul de extragere Dash bazat pe CPU este cel mai ieftin. Este și cel mai lent. CPU este mult mai lent decât celelalte două opțiuni. Unul dintre cele mai bune procesoare de consum de pe piață, Intel i7 8700k are un hashrate de aproximativ 500 h / s.

Mining Dash cu GPU-ul dvs. este mai scump, dar și mai rapid. Un NVIDIA GTX 1080Ti de 900 de dolari ar putea obține până la 32 Mh / s, o îmbunătățire mai mult decât semnificativă față de extragerea procesorului.

Cel mai bun și recomandat mod de a merge pentru Dash mining este utilizarea unui computer ASIC.

Mașinile ASIC (Application Specific Integrated Circuit) sunt personalizate pentru a îndeplini sarcini specifice. În acest caz, rezolvă funcțiile hash implicate în exploatarea Dash. Vom vorbi mai multe despre ele în secțiunea următoare.

Hardware

Hardware pentru extragerea tablouluiCe este un computer ASIC?

Calculatoarele ASIC sunt mașini personalizate pentru un anumit scop. În cazul mașinilor X11 ASIC, acest scop este Dash mining. Producătorii acestor procesoare elimină tot ce nu este necesar, chiar și Facebook. Da, și noi suntem îngroziți!

Drept urmare, ASIC-urile hashrate pe care le au este incomparabil cu ceea ce chiar și cele mai bune GPU-uri pot monta. Bitmain Antminer D3 de 133 USD are un hashrat de 17 GH / s.

Pentru comparație:

– i7 8700k = 500 hash / s

– GTX 1080 Ti = 32.000.000 hash / s

– Bitmain Antminer D3 = 17.000.000.000 hash / s

GPU ce?

Antminer D3 nu este nici măcar cel mai bun ASIC. Există mașini cu chiar 540 GH / s și un preț mai mare de 15.000 USD.

De ce este important Hashrate?

Am scăpat niște numere hashrate pe cap, dar nu am vorbit despre motivele pentru care sunt importante în mineritul Dash.

În termeni simpli, rata hash reprezintă viteza de rezolvare a funcției hash. Maximizarea hasratului este vitală.

De ce?

Deoarece doar prima persoană care rezolvă o funcție hash este compensată cu Dash. Dacă sistemul dvs. este prea lent, nu veți fi plătit niciodată.

Costul exploatării miniere

Deși este adevărat că mineritul Dash nu te lipeste de locul tău, are unele costuri atașate în afara investiției în timp.

În primul rând, va trebui să cumpărați un ASIC pentru minerit. Mașina nu funcționează pe speranțe și vise. Este nevoie de energie electrică pentru a funcționa. Este nevoie de 930 W pentru a rula Antminer D3 și este unul dintre ASIC-urile mai puțin consumate de energie.

Dacă acest lucru nu a fost suficient, sistemul funcționează la maxim 24/7, ceea ce duce la obosirea acestuia și transformarea camerei în care se află într-o saună. Cumpărarea unui ASIC și așteptarea acestuia să dureze câțiva ani nu este realist.

Deci, trebuie să pompați electricitatea, să vă întrețineți echipamentul și să păstrați mașina la rece. Efortul nu merită dacă nu câștigi niciun Dash, deoarece sistemul tău este prea lent, nu-i așa??

Bazine miniere

Dacă ați început să regândiți întreaga idee minieră Dash după ce ați citit ultima secțiune, bine! Continuați să citiți pentru a afla cum o fac adevărații mineri Dash.

Ce sunt bazinele miniere?

Dash mining - rata de hash a pool-uluiDupă cum ați fi observat, exploatarea cu liniuță poate fi o activitate scumpă și infructuoasă. Oamenii de pe Internet au găsit o soluție (desigur). Această soluție este bazinele miniere.

Ideea din spatele piscinelor miniere este că, cu cât mai mulți oameni lucrează la o problemă, cu atât există mai multe șanse de a câștiga. Gândește-te astfel:

Puteți picta un gard singur într-o oră sau puteți cere trei prieteni să vă ajute și să-l pictați în 15 minute.

Un pool de minerit Dash conectează computerele din întreaga lume cu un singur scop: mineritul Dash. Toate aceste computere abordează aceeași problemă matematică în timp ce partajează puterea de procesare.

Să presupunem că pool-ul câștigă dreptul de a crea următorul bloc în blockchain-ul Dash. Acum, toți cei care au participat primesc o parte din Dash câștigat de biliard. Mărimea recompensei depinde de cantitatea de muncă depusă. Și asta ne aduce înapoi la hashrate.

Cum mă înscriu într-o piscină minieră?

Primul lucru pe care doriți să-l faceți este să urcați pe forumurile dash.org și să vedeți ce se spune despre miniere de bord într-o piscină. Reddit și căutările pe Google cu sceptici sunt, de asemenea, o idee fabuloasă.

Am putea să vă oferim o listă a bazinelor noastre miniere preferate, dar un om deștept a spus odată: dați unui om un pește și îl hrăniți pentru o zi; învață-l cum să pescuiască și tu îl hrănești toată viața.

Vrei să înveți să pescuiești, corect?

Fără un pool minier specificat la care să mergeți, nu vă putem spune cum să îl configurați. Chiar dacă am face-o, s-ar putea să schimbe ceva până când ați citit acest tutorial.

Este corect să spunem că orice grup minier de încredere și de succes va avea tutoriale. La urma urmei, People = Puterea de procesare pentru un pool de minerit Dash.

Cloud Mining

Nu există nicio îndoială, mineritul Dash cu un ASIC vă oferă cel mai bun hashrate. Alăturarea la un bazin minier bun vă ajută să obțineți un flux constant de Dash în locul unei inundații atunci când aveți noroc.

Cu toate acestea, costurile cu energia electrică și lucrările de întreținere ar putea să-ți scoată o parte din profit. Pentru un miner Dash iubitor de tehnologie, ar putea face parte din distracție. Dar dacă nu ești un tehnician și nu vrei să te joci cu hardware-ul, totuși? Minarea în cloud se ocupă de asta.

Ce înseamnă Cloud Mining?

În cazul în care există o problemă, apare întotdeauna o soluție. Minarea în cloud este soluția. Este o mână de Dumnezeu pentru minerul care nu vrea să plătească mai mult pentru electricitate și să întrețină platforma.

Serviciile de exploatare în cloud funcționează oferind închirieri de platforme de exploatare. Alegeți planul dorit, îl plătiți și începeți mineritul.

Cu cât plătești mai mult, cu atât crești hashratul. Cu cât crești hashrate, cu atât câștigi mai mult Dash. Când câștigi Dash, serviciul de minare în cloud are o reducere mică. Este folosit pentru a plăti electricitatea și întreținerea hardware la sfârșitul lor.

Să presupunem că ați plătit 500 USD pentru un plan de 2 ani cu hashrate de 50 GH / s. Apropo, numerele sunt imaginare. Ați luat șase luni pentru a extrage suficient Dash pentru a acoperi cheltuielile de 500 de dolari. Tot ce faceți după aceea este profit după reducerea întreținerii serviciului de exploatare în cloud.

Dacă cumpărați serviciul mâine și prețul Dash rachete la 5000 USD într-o săptămână, ați începe să obțineți un profit mult mai rapid.

Cel mai mare avantaj al exploatării în cloud este că casa ta nu va fi un cuptor.

AI GRIJĂ!

Exploatarea în cloud poate suna ca cel mai bun lucru vreodată, dar ar trebui să fiți sârguincios și conștient de escrocherii.

Există multe servicii de minare cloud de încredere și de încredere în întreaga lume. Există și mai multe site-uri de înșelătorie, care îți promit cerul și îți oferă zilch.

De unde știi dacă serviciul pe care îl consideri este o înșelătorie? Efectuați o căutare asiduă pe Google, întrebați pe forumuri și aruncați o privire sceptică.

Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, ar putea fi o înșelătorie. Dacă îți promite ceva degeaba, probabil este o înșelătorie.

Bine, ce altceva am nevoie?

Să presupunem că aveți o mașină configurată și pregătită pentru serviciul meu sau cloud în care aveți încredere și pe care doriți să îl încercați. Știi cum să extragi și tu moneda Dash și ești nerăbdător să începi.

Ține-ți caii, pentru că tot trebuie să organizezi alte lucruri.

În primul rând, veți avea nevoie de undeva pentru a vă păstra Dash-ul. Pentru asta, va trebui să obțineți un portofel. Dash-ul dvs. nu este stocat exact în portofel. La urma urmei, este doar un record pe blockchain. În schimb, aveți nevoie de un portofel pentru a vă păstra cheia privată. Adresa publică, care vă identifică tranzacțiile, vă leagă de cheia privată.

Pierderea sau furarea cheii private este un dezastru, deoarece nu există nicio modalitate de a dovedi că este a ta. Fără a dovedi proprietatea, nu puteți recupera fondurile. Există mai multe tipuri diferite de portofele criptomonede, inclusiv:

  • Portofele hardware
  • Portofele de hârtie
  • Aplicații Wallet
  • Portofele web

Alegerea portofelului este o decizie crucială. Alegerea dvs. depinde de raportul dintre siguranța și confortul dorit.

Un portofel hardware este cea mai sigură opțiune, dar și cea mai puțin convenabilă. Portofelele hardware sunt dispozitive mici care se pot conecta la Internet atunci când este necesar. Deși este posibil ca un portofel hardware să fie piratat, este o provocare. În comparație, aplicațiile de portofel și site-urile web sunt mult mai vulnerabile.

Dacă decideți să obțineți un portofel hardware, Luați în considerare Ledger Nano X și Trezor Model T. Ambele sunt extrem de sigure și fiabile.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Cel mai bun mod de a vă stoca cheia privată într-un loc protejat de hackeri este pe o bucată de hârtie. Nu există nicio modalitate de a-l pirata. Problema este că bucățile de hârtie sunt ușor de pierdut și de ars în foc.

Dacă doriți să utilizați Dash pentru a plăti lucrurile așa cum sunt intenționate, va trebui să le riscați cu o aplicație sau cu o altă metodă practică. Puteți încerca să păstrați banii în aplicația dvs. de portofel Dash și să transferați restul pe un portofel mai sigur.

Dacă te hotărăști începe tranzacționarea Dash, este foarte recomandat să alegeți una dintre acestea trei opțiuni: Coinbase, Binance și Coinmama.

Atâta timp cât ai Dash de pierdut, a fi conștient de securitate este întotdeauna cea mai bună politică.

Sperăm că acest tutorial v-a ajutat să vă dați seama care este cea mai bună modalitate de a pune mâna pe niște Dash.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me