Dacă te gândești să-ți părăsești slujba și să devii un expert la tranzacționare cu criptomonede de zi? Ei bine, înainte de a face acest lucru, cred că ar trebui să citiți mai întâi ghidul meu!

Criptomoneda de tranzacționare de zi nu este pentru toată lumea și trebuie să luați în considerare multe lucruri înainte de a începe. De fapt, se estimează că aproape 95% din comercianții din toată ziua eșuează în cele din urmă.

În ghidul meu „Day Trading Cryptocurrency”, îți voi spune tot ce trebuie să știi. Acest lucru va începe prin a explica exact ce este tranzacționarea zilnică, urmat de lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare.

După aceea, dacă sunteți încă interesat, vă voi arăta cum să începeți!

Până la sfârșitul citirii ghidului meu de la început până la sfârșit, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă criptomoneda de tranzacționare pe zi este potrivită pentru dvs..

Deci ce mai aștepți? Să începem să aflăm ce înseamnă tranzacționarea zilnică!

Day Trading Cryptocurrency: Ce este Day Trading?

Când oamenii vorbesc despre tranzacționare, se referă la cumpărarea și vânzarea unui activ cu scopul de a obține profit. De exemplu, în bursele din lumea reală, oamenii comercializează tot felul de lucruri. Aceasta poate include acțiuni și acțiuni precum Apple, valute precum dolari SUA și chiar metale precum aurul și argintul.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Indiferent ce se tranzacționează, obiectivul este același. Cumpărați un activ și apoi vindeți-l pentru mai mult decât ați plătit pentru el! Este exact același lucru cu tranzacționarea criptomonedelor.

Există diferite tipuri de obiective de tranzacționare, care sunt în mod normal împărțite în tranzacționare pe termen scurt și tranzacționare pe termen lung. Acest lucru este determinat de cât timp doriți să dețineți un activ înainte de al vinde.

Tranzacționarea zilnică este tranzacționare pe termen foarte scurt și poate însemna deținerea unui activ pentru doar câteva secunde, la câteva ore. Ideea este că vă vindeți activul înainte de sfârșitul zilei, sperând să obțineți un profit mic, dar rapid.

Să aruncăm o privire rapidă asupra unui exemplu de două tranzacții zilnice cu criptomonede.

Exemplul 1:

  1. Peter cumpără niște Ripple (XRP) deoarece crede că prețul va crește în următoarele câteva minute, deoarece tocmai a fost anunțat în știri că o mare bancă americană o va folosi pentru plățile lor internaționale..
  2. El cumpără 1000 XRP la un preț de 0,80 USD
  3. Deoarece mulți alți oameni încearcă acum să-l cumpere, prețul crește.
  4. 10 minute mai târziu, prețul XRP este acum de 0,816 USD și Peter a decis că vrea să vândă pentru a obține un profit rapid.
  5. Peter face un profit de 2%, care se ridică la 16 USD – deloc rău pentru doar câteva minute „funcționează”!

Exemplul 2:

  1. John cumpără niște EOS (EOS) în timp ce studia graficele și se pare că prețul va continua să crească.
  2. El cumpără 100 de EOS la un preț de 17 USD.
  3. Prețul continuă să crească, ajungând la 24 USD în doar câteva ore, cu toate acestea, apoi începe să scadă din nou.
  4. John își vinde EOS la un preț de 21 USD.
  5. John face un profit de puțin peste 23%, care se ridică la puțin peste 391 de dolari!

Cu toate acestea, este important să ne amintim că cele două meserii de mai sus sunt exemple de predicție reușită. În altă zi, prețurile ar fi putut merge cu ușurință pe altă cale, ceea ce ar fi însemnat că atât Peter, cât și John au pierdut bani.

Ideea principală este că, atunci când tranzacționați zilnic, căutați oportunități de a obține un profit rapid. Dacă intenționați să păstrați mai mult timp o criptomonedă, aceasta se numește tranzacționare pe termen lung.

Fapt amuzant: un cuvânt cheie pe care îl veți auzi foarte mult în spațiul criptografic este „HODL”. Aceasta este o ortografie greșită a cuvântului „țineți”, întrucât cineva a făcut odată o greșeală de scriere într-un forum și de atunci a rămas ca o tendință de cripto-comunitate. În mod literal, înseamnă doar să deții o monedă sau un jeton pentru o lungă perioadă de timp și să te opui vânzării.

Există o mulțime de metode diferite pe care oamenii le folosesc astăzi pentru comerț, dar principalele două se bazează fie pe speculații, fie pe analiza graficelor.

Speculațiile sunt atunci când un comerciant consideră că un preț va crește sau va scădea din cauza unui anumit eveniment. În exemplul de mai sus al lui Peter, el a cumpărat Ripple pentru că a văzut o știre pozitivă. Nu exista nicio garanție că prețul va crește, dar a speculat că acesta se va baza pe propria opinie.

Strategia de tranzacționare a criptomonedelor de altă dată folosită adesea este analiza graficelor. Aici comercianții studiază mișcarea prețurilor unei anumite criptomonede și încearcă să ghicească pe ce cale va merge, pe baza mișcărilor istorice ale prețurilor. Când analizați diagrame, puteți vedea cum se mișcă un preț la fiecare câteva secunde, minute sau chiar ore.

Diagrama prețurilor de tranzacționare pe zi

Deci, acum, când știți cum funcționează, următoarea parte a ghidului meu „Criptomonedă de tranzacționare de zi” va analiza ceea ce trebuie să știți înainte de a începe.

Criptomonedă de tranzacționare de zi: Ce trebuie să știți mai întâi

În secțiunea de mai sus, am discutat pe scurt ce este de fapt criptomoneda de tranzacționare de zi și câteva dintre strategiile de tranzacționare a criptelor pe care le folosesc oamenii. Această secțiune va vorbi despre latura mentală a tranzacționării, care este probabil cel mai important lucru de luat în considerare.

Volatilitate

În primul rând, există o diferență majoră între tranzacționarea zilnică a criptomonedelor și tranzacționarea activelor din ziua reală. Motivul pentru aceasta este volatilitatea. Volatilitatea este atunci când prețul unui activ se deplasează în sus sau în jos foarte repede, ceea ce înseamnă că poate fi un mare succes pentru comerciant sau, alternativ, un mare eșec.

De exemplu, dacă tranzacționați acțiuni la NYSE (New York Stock Exchange), este foarte puțin probabil ca prețurile să se schimbe atât de mult într-o perioadă de 24 de ore. Acest lucru se datorează faptului că sunt companii sigure care funcționează de mult timp. Desigur, prețurile continuă să crească sau să scadă, dar în comparație cu criptomonedele, acestea ar fi, în general, doar cu o sumă mică.

Pe de altă parte, prețurile criptomonedelor sunt foarte volatile. Nu este neobișnuit ca prețul unei monede să crească sau să scadă cu mai mult de 10% -50% într-o singură zi. În unele circumstanțe, chiar mai mult. De exemplu, în februarie 2018, o criptomonedă numită E-Coin a crescut ca valoare cu mai mult de 4000% în doar 24 de ore, doar pentru a cădea direct înapoi în locul în care a început.

Oricine ar fi cumpărat moneda la începutul zilei ar fi câștigat mulți bani, totuși, oamenii care au cumpărat-o la cel mai mare preț ar fi pierdut majoritatea investiției..

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Acceptarea pierderilor

Exemplul E-Coin este motivul pentru care este important să înțelegem că tranzacționarea în acea zi a Bitcoin și a altor criptomonede nu va merge întotdeauna la plan. Trebuie să puteți accepta pierderi atunci când acestea se întâmplă, deoarece aceasta face parte din tranzacționare. Chiar și cei mai de succes comercianți din lume fac pierderi, deoarece este imposibil să faci întotdeauna predicția corectă.

Nu uitați, trebuie nu încercați să vă „urmăriți” pierderile.

Urmărirea pierderilor este actul în care un trader suferă o pierdere gravă și încearcă să o revină asumându-și riscuri foarte mari.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care majoritatea comercianților eșuează. Trebuie să acceptați că veți face întotdeauna pierderi la un moment dat!

Practica este perfectă

Înainte chiar să vă gândiți la depunerea de fonduri în noul dvs. cont de tranzacționare, este foarte important să practicați mai întâi. Deși niciuna dintre schimburile majore de criptomonede nu oferă un cont demo, un loc bun pentru a începe ar fi Coins2Learn.

Coins2Learn oferă un simulator de tranzacționare care vă permite să tranzacționați folosind bani falși. Platforma este foarte bună pentru începători și chiar oferă sfaturi și cum să ai succes.

Puteți accesa site-ul lor web prin făcând clic pe acest link!

Odată ce ați înțeles mai bine cum funcționează piețele, următorul pas este să faceți adevăratul lucru. Deși utilizarea unui simulator demo este bună pentru a afla cum funcționează tranzacționarea, nu vă pregătește pentru pierderile din lumea reală.

Acesta este motivul pentru care este important să începeți cu cantități foarte mici. De fapt, sumele nu trebuie să fie mai mari decât vă puteți permite să pierdeți. În acest stadiu al carierei de tranzacționare a criptomonedelor, veți învăța despre maximele și minimele piețelor și, cel mai important, despre îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor dvs..

Ținte

După ce ați aflat cum funcționează piețele și vă simțiți gata să începeți tranzacționarea cu bani reali, acum trebuie să vă stabiliți câteva obiective. Acest lucru este cu adevărat important, deoarece dacă intenționați să faceți acest lucru ca job cu jumătate de normă sau cu normă întreagă, trebuie să aveți așteptări cu privire la cât de mult sperați să faceți.

După cum am menționat mai devreme, comercianții de zi caută să obțină câștiguri rapide, pe termen scurt, care pot fi mai mici de 1% pe tranzacție. Acești comercianți vor avea un foarte mare "rulaj bancar", ceea ce înseamnă că pot câștiga bani buni chiar dacă câștigurile procentuale sunt mici.

Notă: un bankroll reprezintă suma totală de bani pe care comerțul le are la dispoziție.

Comercianții cu experiență vor risca rareori mai mult de 1% din totalul acestora. Aceasta înseamnă că, dacă aveți de investit 1.000 USD, nu plasați niciodată mai mult de 10 USD pe fiecare tranzacție. Deși acest lucru sună ca o cantitate mică, pe termen lung, acest lucru vă va proteja de defecțiuni.

Acest lucru vă va permite, de asemenea, să vă construiți un venit constant prin creșterea pe termen lung a sumelor de credit globale.

Opriți pierderile

Un alt aspect important pentru tranzacționarea criptomonedelor de zi este că vă setați un stop loss. Un stop-loss este atunci când introduceți un preț pe care doriți să-l părăsiți automat din tranzacție.

De exemplu, dacă ați cumpărat Ethereum la un preț de 700 USD, ați putea stabili un stop loss de 10%. Aceasta înseamnă că, dacă prețul Ethereum ar scădea la 630 USD, sistemul v-ar vinde automat investiția. Acest lucru vă protejează de o scădere bruscă a prețului sau dacă nu ați fost la computer pentru a face acest lucru singur.

Instrucțiuni despre cum să faceți tranzacționarea de zi

De asemenea, puteți face o „comandă de vânzare limită”, ceea ce înseamnă că tranzacția dvs. poate fi închisă automat atunci când moneda dvs. atinge un anumit preț mai mare. Dacă am folosi exemplul Ethereum de mai sus, ați putea stabili o comandă de vânzare cu limită de 10%, ceea ce ar însemna că, dacă prețul ar ajunge la 770 USD, sistemul vă va închide automat tranzacția.

Luați în considerare o alternativă

Acum, că știți despre toate lucrurile care v-ar putea împiedica să deveniți un comerciant de succes, este important să vă amintiți că aceasta nu este singura opțiune. Dacă simțiți că nu veți avea dorința mentală, timpul sau răbdarea de a deveni comerciant zilnic, ați putea lua întotdeauna în considerare investițiile pe termen lung.

Tranzacționarea pe termen lung este mult mai puțin stresantă, deoarece odată ce ați cumpărat o monedă, o puteți lăsa să crească pe o perioadă mai lungă de timp. De exemplu, dacă ați cumpărat câteva monede Dash la începutul anului 2017, când acestea valorau aproximativ 15 USD fiecare și apoi ați aștepta până în decembrie a aceluiași an, când au ajuns la peste 1.500 USD, ați fi obținut un profit de 10.000%!

Acest lucru ar fi putut fi realizat fără a fi nevoie să stați la computer toată ziua pentru a verifica eventualele mișcări de preț. De asemenea, puteți aplica aceleași tehnici de tranzacționare, cum ar fi setarea stop-loss-urilor sau ordinele limită de piață.

Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că doriți să deveniți comerciant de zi cu criptomonede, atunci următoarea parte a ghidului meu vă va arăta cum să începeți!

Criptomonedă de tranzacționare de zi: Cum să începeți

Acum, că știți ce zi necesită tranzacționarea criptomonedelor, precum și ce trebuie să luați în considerare, acum vă voi arăta cum să începeți!

Primul pas atunci când vă uitați la tranzacționarea zilnică a criptomonedelor vă va cere să găsiți un schimb bun. Un schimb de criptomonede vă va permite să cumpărați și să vindeți monede 24 de ore pe zi. Este important să vă gândiți la ce fel de criptomonede căutați să vă implicați.

Dacă doriți să tranzacționați cu normă întreagă, atunci merită să alegeți o bursă care să conțină o mulțime de perechi de diferențe.

Notă: o împerechere se referă la cele două monede care sunt tranzacționate. De exemplu, dacă ați crede că prețul Ethereum va crește față de prețul Bitcoin, atunci ar trebui să găsiți o pereche BTC / ETH!

De asemenea, este important să găsiți un schimb care să aibă multă lichiditate. Acest lucru vă va asigura că puteți fi întotdeauna asociat cu un cumpărător sau vânzător, în caz contrar, este posibil să nu vă puteți închide tranzacția atunci când prețul scade!

Un loc bun pentru a începe ar fi Binance, deoarece au sute de perechi de tranzacționare disponibile și au, de asemenea, unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare de pe piață. Pentru a afla mai multe informații despre configurarea unui cont la Binance, vezi ghidul meu aici!

După ce ați deschis un cont cu un schimb, este timpul să depuneți niște fonduri. Majoritatea schimburilor de criptomonede nu vă permit să depuneți utilizând un card de debit / credit sau un cont bancar, cu toate acestea, unele fac.

Dacă schimbul pe care doriți să îl utilizați nu acceptă depuneri de bani din lumea reală, atunci puteți merge mai întâi la Coinbase pentru a cumpăra Bitcoin sau Ethereum și apoi să îl transferați peste. Pentru a afla mai multe informații despre cum să cumperi o criptomonedă la Coinbase folosind un card de debit / credit, vezi ghidul meu aici!

De asemenea, trebuie să luați în considerare cât intenționați să depuneți. Nu uitați niciodată că piețele criptomonedelor sunt cu adevărat volatile, deci există întotdeauna șansa să vă pierdeți întreaga investiție. Începeți mai întâi cu cantități mai mici.

Odată ce ați fost configurat și ați depus unele fonduri, acordați-vă ceva timp pentru a înțelege diferitele caracteristici de pe ecranul de tranzacționare. Fiecare schimb va avea un grafic, deci este o idee bună să învățați cum să analizați mișcările de stabilire a prețurilor.

Există un ghid pentru începători foarte bun la CryptoPotatoe, care vă arată cum să citiți diagrame și apoi cum să analizați tendințele prețurilor. Puteți vizita ghidul lor gratuit aici.

Tranzacționare de zi Bitstamp

După cum veți vedea în captura de ecran de mai sus, comerciantul se uită la mișcarea de stabilire a prețurilor USD / BTC. Barele verzi înseamnă că prețul a crescut, în timp ce barele roșii înseamnă că prețul a scăzut.

Învățarea modului în care funcționează aceste instrumente este cu adevărat importantă, deoarece vă va permite să identificați când există șanse mari ca o monedă să crească sau să cadă. Cu toate acestea, încă o dată, nu există nicio garanție că predicția dvs. va fi corectă, așa că asigurați-vă întotdeauna că sunteți gata să părăsiți o tranzacție dacă lucrurile merg prost.!

Concluzie

Acesta este sfârșitul ghidului meu „Day Trading Cryptocurrency”! Știu că v-am oferit o mulțime de informații, dar cred că este foarte important pentru dvs. să înțelegeți toate riscurile implicate.

Dacă ați citit ghidul meu de la început până la sfârșit, ar trebui să știți acum dacă tranzacționarea zilnică este potrivită pentru dvs., precum și cum să tranzacționați Bitcoin și cum să tranzacționați criptomonede în general.

După cum probabil ați observat, există o mulțime de pași de luat în considerare înainte de a începe cariera dvs. de tranzacționare. În realitate, va dura foarte mult înainte să reușiți să tranzacționați cu succes, ca și cum ați face lucrurile corect, va trebui să construiți lucrurile încet.

Chiar dacă pierderile nu sunt niciodată un lucru bun, atunci când le experimentați în primele zile de tranzacționare, vă va ajuta să învățați să nu faceți din nou aceeași greșeală!

Deci, ce părere aveți despre criptomoneda de tranzacționare de zi? Este ceva ce aveți de gând să luați în considerare sau preferați sunetul tranzacționării pe termen lung? Va trebui să vă dedicați mult timp dacă o veți face, cu toate acestea, ar putea merita odată ce ați făcut primul dvs. milion!

Doar asigură-te că tu nu investește mai mult decât îți poți permite să pierzi și că tu nu alungă-ți pierderile.

Acum, că știi cum să tranzacționezi zilnic și cum să câștigi bani cu criptomonede, anunță-mă gândurile tale în secțiunea de comentarii de mai jos. Chiar dacă criptomoneda de tranzacționare zilnică nu este pentru dvs., spuneți-mi de ce!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me