În acest ghid, vom analiza protocolul de plată Ripple, precum și moneda digitală nativă a rețelei, XRP. Deci, timp pentru a afla, de unde să cumpărați Ripple.

Ghidul va acoperi o serie de subiecte. Acestea vor include ceea ce este de fapt Ripple, un pic din istoria sa și modul în care este folosit Ripple. Voi explica, de asemenea, modul în care este utilizat XRP și cum funcționează împreună Ripple și XRP. Vă voi prezenta pe scurt echipa din spatele proiectului și vă voi oferi câteva lucruri la care să vă gândiți atunci când decideți să investiți sau nu în Ripple.

Până la sfârșitul ghidului, veți ști: ce poate face Ripple astăzi, de unde a început și cine este în spatele proiectului. Veți cunoaște, de asemenea, câteva dintre avantajele și limitările platformei Ripple, precum și de unde să cumpărați Ripple.

Există o mulțime de lucruri de acoperit de data aceasta. Deci, să începem deja!

Învățarea despre Ripple

De unde să cumpărați RippleRipple provoacă o mulțime de confuzie în spațiul criptomonedelor. Numele este adesea folosit pentru a descrie platforma în sine, precum și moneda care este originară din rețea. Cu toate acestea, ei au diferențele lor.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Deci, înainte de a afla de unde să cumpărăm Ripple, haideți să aflăm ce este de fapt Ripple. Ripple, protocolul de plată, este adesea confundat cu moneda – XRP. Pentru a evita această confuzie în timpul acestui ghid, voi folosi termenul Ripple pentru a face referire la protocolul de plăți și XRP pentru a face referire la moneda (moneda) care rulează în rețea..

Ripple este un sistem global de plăți, decontări și schimb. Acesta are ca scop îmbunătățirea sistemelor bancare actuale. Cele două probleme cu băncile de astăzi pe care Ripple speră să le îmbunătățească sunt:

 • Timp de tranzacție lent
 • Plăți transfrontaliere scumpe

Ripple este foarte diferit de criptomonedele cu adevărat descentralizate precum Bitcoin. A fost conceput pentru a lucra cu băncile, mai degrabă decât pentru a le înlocui. Vă puteți gândi la protocolul Ripple ca la internetul pentru bănci – permite tuturor băncilor să comunice între ele într-o limbă comună.

FAPT INTERESANT

Tom Channick, angajat al Facebook, a declarat că va părăsi Facebook pentru a prelua comunicarea @Ripple. Acest lucru arată deja unde Ripple se poate mișca deja.

Postare pe Twitter de Tom Channick pe Ripple

Un pic de istorie despre Ripple

Ripple are o istorie lungă și a început viața ca Ripplepay în 2004.

Versiunea Ripple pe care o știm astăzi a fost lansată în 2012. Din 2013, multe bănci au început să folosească Ripple pentru a ajuta la transferuri și schimburi de bani. Se estimează că 80% dintre băncile japoneze utilizează în prezent protocolul de plăți.

După mai multe schimbări ale membrilor echipei, astăzi XRP (moneda nativă a rețelei Ripple) este a treia cea mai mare monedă digitală din punct de vedere al capitalizării pieței. A devenit un instrument care ajută băncile să schimbe valute între ele și să le permită clienților să își facă plăți foarte rapide între ele. Folosind Ripple, puteți plăti un coleg sau un asociat de cealaltă parte a lumii în câteva secunde în moneda lor locală.

Cum se folosește Ripple

Ripple este folosit ca rețea globală de decontare. Permite băncilor (și altor utilizatori cu amănuntul) să efectueze plăți transfrontaliere și să schimbe valute între ele. Oferă tuturor băncilor care îl folosesc un limbaj comun. Aceasta înseamnă că pot comunica mult mai ușor între ei.

Cum se folosește ondularea

Astăzi, multe bănci încă folosesc servicii precum SWIFT. SWIFT a fost proiectat în anii 1970. Permite băncilor să trimită bani de la o bancă la alta. Cu toate acestea, este foarte lent și scump. Tranzacțiile pot dura zile sau săptămâni folosind SWIFT. De asemenea, pot costa un procent mare din suma totală transferată.

Ripple speră să schimbe asta. La fel ca internetul a ajutat oamenii să comunice între țări, Ripple își propune să ofere băncilor o modalitate de a comunica valoare între țări. Făcând-o la fel de rapid și ieftin (sau aproape la fel de rapid și ieftin) ca datele pot călători pe internet. Deci, acum aveți și mai multe motive pentru a afla de unde să cumpărați Ripple.

Gândiți-vă să trimiteți un mesaj instant unui prieten; Sosește mai repede decât ai putea spune mesajul în sine. Ripple speră să ofere acest tip de viteză și eficiență lumii finanțelor.

Protocolul de plăți Ripple este adesea denumit „agnostic valutar”. Aceasta înseamnă că puteți introduce orice monedă în sistem și puteți scoate orice monedă. Această caracteristică de schimb încorporată face ca Ripple să fie foarte util pentru ca instituțiile financiare globale să comunice între ele.

Asta nu este totuși. Ceea ce este trimis și ce este primit nu trebuie să fie deloc valută. Pot fi mile aeriene, active, aur, argint și multe altele.

De exemplu, puteți pune aur în protocolul de plată Ripple și puteți primi dolari, euro sau lire sterline pe cealaltă parte a lumii în câteva secunde. Deci, puteți vedea de ce le place băncilor!

Cum se utilizează XRP

XRP este o monedă digitală. Există în rețeaua Ripple. XRP este destinat să fie utilizat ca „monedă de ultimă instanță”. Aceasta înseamnă că, dacă nu există o linie de încredere disponibilă între două părți, tranzacția poate fi decontată utilizând moneda comună XRP.

XRP poate fi transferat foarte repede. Durează doar câteva secunde pentru a călători între expeditor și receptor. Când veți ști de unde să cumpărați Ripple și veți avea ceva, îl veți vedea singur!

Cum se utilizează XRP

XRP este, de asemenea, utilizat ca taxă de tranzacție și oprește apariția tranzacțiilor nedorite în rețea. Toate părțile care doresc să actualizeze registrul de protocol Ripple trebuie să plătească XRP. Aceasta este de obicei o cantitate foarte mică, cum ar fi 0,0001 XRP. Această taxă nu este valabilă pentru nimeni și este arsă, ceea ce face ca o scădere constantă a cantității de XRP să existe.

Echipă

Ripple are în spate o echipă foarte experimentată. Este condus de CEO-ul Brad Garlinghouse. Înainte de a se alătura Ripple, Garlinghouse a lucrat la un serviciu de partajare de documente și fișiere numit Hightail. De asemenea, a ocupat funcții importante la AOL și Yahoo!

Sub Garlinghouse este vicepreședintele senior al produsului Ripple (SVP) pentru produs, Asheesh Birla. Birla s-a alăturat echipei în 2013. Înainte a fost antreprenor din Silicon Valley. Este considerat un expert în industria blockchain-ului.

Patrick Griffin este SVP-ul Ripple pentru creștere strategică. Este un fost angajat al firmei de plăți online Jumio. De asemenea, are un background în tranzacționarea de acțiuni.

Strategul șef de piață al Ripple este Cory Johnson. A lucrat ca manager de portofoliu de fonduri speculative la Kingsford Capital Management înainte de a se alătura Ripple. De asemenea, a fost scriitor de tehnologie pentru CNBC și Bloomberg.

Kanaan este SVP de inginerie al Ripple. Anterior a condus echipe la Yelp și Quantcast.

De unde să cumpărați Ripple

Din păcate, nu vă putem spune de unde să cumpărați Ripple. Ripple nu este de vânzare și, dacă ar fi, nu ți-ai putea permite!

Ceea ce vă putem spune este cel mai bun loc pentru a cumpăra moneda nativă a Ripple, XRP!

Există multe schimburi de criptomonede care vă permit să cumpărați XRP. Cu toate acestea, din câte știu, nu există modalități de a cumpăra XRP direct cu moneda fiat. Cel mai simplu mod de a obține un XRP este să cumpărați mai întâi Bitcoin sau Ethereum.

Cumpărarea Bitcoin este ușoară. Există o mulțime de schimburi diferite care îl vor vinde în moneda locală. Cel mai popular este un site web numit Coinbase. Alte metode includ cumpărarea peer-to-peer cu un serviciu precum LocalBitcoins sau printr-un schimb precum Bitstamp. După ce ați cumpărat Bitcoin, îl puteți trimite la unul dintre diferitele schimburi altcoin, unde îl puteți schimba pentru XRP. Exemple de acestea sunt Binance, Bittrex sau Poloniex.

Notă: Moneda Fiat se referă la banii emiși de o bancă centrală. Dolari, euro, lire sterline și yeni sunt toate monede fiduciare.

Am enumerat mai jos pașii pentru cumpărarea Bitcoin și schimbarea acestuia pentru XRP. În acest exemplu, folosim Coinbase și Bittrex:

De unde să cumpărați Ripple: Coinbase

 • Mergeți spre Coinbase și faceți clic pe Înscrieți-vă.
 • Completați pagina de înregistrare.

Creați o secțiune de cont pe Coinbase

 • Când sunteți înregistrat, trebuie să adăugați detaliile contului dvs. bancar.
 • Apoi, pentru a cumpăra Bitcoin, faceți clic pe fila „Cumpărați / vindeți”, așa cum se arată mai jos.De unde să cumpărați Ripple
 • Apoi, trebuie să introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o cumpărați.
 • Alegeți metoda de plată și introduceți datele dvs. pentru a finaliza vânzarea.
 • Faceți clic pe fila „Conturi” și ar trebui să vedeți cantitatea de Bitcoin pe care tocmai ați cumpărat-o în portofelul dvs. Bitcoin.

Dacă doriți un ghid mai aprofundat despre cum să faceți acest lucru, vizitați ghidul nostru aici: Ghidul complet despre cum să cumpărați Bitcoin și de unde să o faceți

 • Atunci trebuie să te îndrepți spre Bittrex.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

De unde să cumpărați Ripple: Bittrex

 • Completați datele dvs. pe pagina standard de înregistrare.
 • Odată înregistrat, faceți clic pe „portofel” din meniul de sus.
 • Faceți clic pe semnul mic + de lângă Bitcoin. Aceasta vă oferă adresa dvs. de primire Bitcoin.

Adresa de depozit Bittrex

 • Copiați această adresă și reveniți la Coinbase.
 • După ce v-ați conectat la Coinbase, faceți clic pe fila „Conturi”.

Secțiunea Conturi pe coinbase

 • Sub „Conturile dvs.” veți vedea portofelul Bitcoin. Aici veți vedea cantitatea de Bitcoin pe care ați achiziționat-o pe Coinbase. Trebuie să faceți clic pe „Trimiteți”, așa cum se arată mai jos. (Pentru acest exemplu, nu am cumpărat niciun Bitcoin. De aceea, opțiunea „Trimite” este gri. Dacă aveți Bitcoin aici, ar trebui să puteți da clic pe el.)

Portofel BTC cont Coinbase

 • După ce ați făcut clic pe „Trimiteți”, ar trebui să vedeți următoarea casetă

cum se trimite criptocurrency pe coinbase

 • În caseta Destinatar, trebuie să lipiți adresa Bittrex pe care ați copiat-o mai devreme.
 • Introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o transferați în portofelul dvs. Bittrex.
 • Faceți clic pe „Trimiteți fonduri”
 • În câteva minute, ar trebui să primiți BTC la Bittrex.
 • Reveniți la Bittrex și faceți clic pe butonul din partea de sus a paginii care are un logo Bitcoin cu cuvântul „piață” alături.
 • Tastați „XRP” în caseta care apare și faceți clic pe link.
 • În stânga ecranului, veți vedea opțiunile de cumpărare. Introduceți suma de Bitcoin pe care doriți să o cheltuiți pe Ripple și faceți clic pe linkul „Preț”.
 • Apoi, faceți clic pe „Întrebați”. Acesta este cel mai rapid mod de a completa o comandă la un schimb. Utilizarea „Întrebați” nu este recomandată pentru comenzi uriașe, dar pentru sume mai mici și în scopul acestui exemplu, este bine.

De unde să cumpărați Ripple

 • Poate dura câteva minute pentru a finaliza comanda. După ce ați terminat, XRP-ul dvs. va apărea în secțiunea portofel.
 • Apoi ar trebui să transferați XRP-ul dvs. de la Bittrex și să-l păstrați într-un portofel sigur. Tipul de portofel pe care l-aș recomanda pentru Ripple este un portofel hardware. Puteți afla mai multe despre cele două portofele hardware preferate aici: Trezor vs Ledger – Lucruri de știut înainte de cumpărare

Și acum știi de unde să cumperi Ripple (XRP).

Unde să țineți Ripple (XRP)

Așadar, ați luat în cele din urmă o decizie și, urmând instrucțiunile furnizate mai sus, ați cumpărat câteva monede Ripple. Felicitări! Acum, întrebarea este … Unde ar trebui să-mi țin monedele Ripple?

Desigur, îl puteți păstra la același schimb de la care ați achiziționat monedele Ripple, dar acesta nu este modul recomandat. Schimburile de criptomonede tind să fie nesigure în ceea ce privește stocarea criptomonedelor, deoarece au existat multe cazuri în care schimburile au fost sparte și toate deținerile de criptomonede au fost furate.

Din acest motiv, se recomandă în principal să țineți XRP într-un portofel Ripple ales. De fapt, există o mulțime de tipuri de portofele criptomonede dintre care puteți alege: puteți stoca Ripple într-un portofel hardware, portofel desktop, portofel software sau portofel mobil. Fiecare dintre aceste tipuri are proprii profesioniști & contra, deci uneori poate deveni confuz. Prin urmare, verificați acest lucru Ghid portofel Ripple pentru a afla mai multe despre diferite tipuri de portofele Ripple și pentru a descoperi care portofel Ripple ar fi cea mai bună alegere pentru dvs..

Ripple Mining?

Spre deosebire de Bitcoin, toate monedele XRP au fost deja create. Fără crearea de monede noi, nu vă putem spune cum să extrageți Ripple. Mulți oameni cred că este posibil să obțin XRP. Au greșit. Deci, dacă exploatarea Ripple sau XRP, mai adecvat, este imposibilă. Dacă sunteți miner, poate că veți fi mai interesat să aflați cum să extrageți Ripple în loc de unde să cumpărați Ripple.

Când a fost creată Ripple, echipa a realizat 100.000.000.000 de jetoane XRP. Au fost împărțite între diferite interese.

Echipa Ripple este responsabilă pentru deținerea a miliarde de XRP. Unele dintre acestea vor fi lansate în cele din urmă pe piața deschisă, dar 20% din oferta totală este păstrată de creatorii protocolului. În afară de diferite probleme de centralizare, aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu proiectul Ripple.

La fel ca Bitcoin și alte proiecte blockchain se bazează pe „mineri” pentru a valida tranzacțiile în rețea, protocolul Ripple folosește noduri de validare. Aceste noduri de validare împiedică cheltuirea dublă a XRP.

Spre deosebire de minerii Bitcoin, nodurile de validare din Ripple nu primesc o recompensă pentru validarea tranzacțiilor. Cu toate acestea, câștigă drepturi de vot pe rețea. Aceste noduri de validare sunt alese de compania din spatele Ripple. Prin urmare, se crede că Ripple este mai centralizat decât alte proiecte blockchain.

Ripple are o program pentru a crea o descentralizare suplimentară a acestor validatori în viitor.

Potențialul Ripple

Investitorii din spațiul criptomonedelor aud că Ripple este asociat cu băncile și imediat văd semne de dolar. La urma urmei, băncile au mulți bani cu care să se joace!

Cu toate acestea, dacă Ripple este de fapt o investiție bună, este o altă problemă.

Există câteva lucruri despre asta care ar trebui să te facă să te gândești de două ori înainte să mergi „all-in” pe Ripple. Să le aruncăm o privire.

Vom începe cu lucrurile care fac din Ripple sau XRP o investiție potențial bună:

Bravo PRO

✓ Băncile folosesc deja atât protocolul Ripple, cât și XRP.

✓ XRP este ars atunci când este utilizat pentru a plăti o tranzacție. Aceasta este doar o cantitate mică, dar numărul XRP existent scade. Dacă există o cerere pentru XRP, valoarea fiecărei monede ar trebui să crească.

✓ Face plățile și schimburile internaționale foarte ușoare. Ripple ar putea deveni potențial coloana vertebrală a economiei globale.

degetul mare în jos CON

✗ Este dificil să știi exact cât de mult XRP este utilizat.

✗ Faptul că Ripple, compania, ar putea renunța brusc la întreaga piață eliberând monedele pe care le-au reținut ar trebui să fie o preocupare.

✗ Pentru a fi aprobat de guvern, Ripple permite înghețarea soldurilor. Acest lucru ar trebui să îi sperie pe toți cei care sunt entuziasmați de natura fără permisiuni a Bitcoin și a tuturor celorlalte criptos.

Concluzie

Dacă vă gândiți să faceți o investiție în XRP, este foarte important să înțelegeți complet cum funcționează și de ce este capabil. Trebuie să știți că protocolul de plată Ripple poate exista și poate funcționa în continuare pentru transferuri interbancare fără a utiliza XRP în moneda sa nativă.

Acest lucru ar putea face o investiție în protocolul în sine o mișcare mai bună. Cu toate acestea, ar trebui să fiți un investitor acreditat pentru a face acest lucru.

Cel mai important lucru de reținut este că monedele digitale sunt foarte noi. Ca atare, acestea nu sunt în niciun caz o investiție sigură. Întregul spațiu s-ar putea prăbuși. Dacă Ripple a devenit brusc ilegal în cea mai mare parte a lumii și băncile ar putea fi oprite să o folosească. Oricât de puțin probabil ar suna acum, este în continuare cel mai probabil lucru de a răsturna Ripple în prezent.

Alternativ, s-ar putea să iasă un sistem mai bun sau un eșec de rupere a sistemului ar putea rupe definitiv întregul protocol.

Ca și în cazul tuturor investițiilor, trebuie să înțelegeți exact cum funcționează Ripple și XRP înainte de a le cumpăra. Ca investiție cu risc ridicat, cu recompensă ridicată, este de asemenea important să nu riscați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Piața găsește un preț pentru monedele digitale chiar acum și acest preț ar putea fi mult mai mic decât prețul la care se află astăzi.

Deci, acesta este ghidul nostru Ripple. Sperăm că ați aflat mai multe despre una dintre cele mai neînțelese monede digitale din jur. Cu toate noile cunoștințe, veți investi în Ripple sau XRP?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me