Să presupunem cu noroc că sunteți aici astăzi pentru că ați auzit multe despre criptomonede și vrei să te implici, nu? Dacă ești o persoană din comunitate, Exploatarea Dogecoin ar putea fi începutul perfect pentru tine!

Bitcoin a fost primul în anul 2009, iar acum există mii de criptomonede. Aceste monede noi (care operează pe propriul lor blockchain nativ) se numesc altcoins sau monede alternative. Un altcoin popular este Dogecoin. Poate fi cumpărat, vândut și tranzacționat, la fel ca Bitcoin. Poate fi și minat!

Deci, ce este mineritul Dogecoin?

Până când ați terminat de citit acest ghid, veți ști totul despre cum să extrag Dogecoin și ce este. Veți ști ce hardware si ce software trebuie să începi. De asemenea, veți ști dacă mineritul Dogecoin este sau nu pentru dvs.!

In timp ce Dogecoin mineritul este incitant și toate acestea, ar trebui să știi asta Prețul DOGE a crescut cu peste 1000% în câteva zile, deci ar trebui să o considerați și ca o monedă de oportunitate viitoare!

Notă: Păstrați întotdeauna DOGE și alte criptomonede în portofele sigure (cum ar fi Ledger Nano X și Trezor Model T). De asemenea, dacă decideți Cumpără DOGE instantaneu, alegeți un schimb de încredere, ca Binance sau Kraken.

Deci, de unde ai vrea să începi? Inceputul? Buna alegere. Să aruncăm o privire rapidă asupra modului în care a început Dogecoin.

O scurtă istorie a Dogecoinului

În 2013, un australian pe nume Jackson Palmer și un american pe nume Billy Markus a deveni prieteni. Au devenit prieteni pentru că amândoi le-au plăcut criptomonedele. Cu toate acestea, au crezut și că totul devine prea serios, așa că ei au decis să creeze propriile lor.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Palmer și Markus doreau ca moneda lor să fie mai distractivă și mai prietenoasă decât alte monede criptografice. Au vrut să se implice oameni cărora în mod normal nu le-ar păsa de cripto.

Exploatarea Dogecoin: pagina de pornire Dogecoin.

Au decis să folosească un popular meme ca mascota lor – A Câine Shiba Inu.

Dogecoin a fost lansat pe 6 decembrie, 2013. De atunci, a devenit popular pentru că este jucăuș și bun. La fel ca mascota sa!

Dogecoin a devenit bine cunoscute pentru utilizarea sa în acte de caritate și tipping online. În 2014, 50.000 dolari în valoare de Dogecoin a fost donat Echipei Jamaican Bobsled pentru a putea merge la olimpiadă. Dogecoin a fost, de asemenea folosit pentru construiți puțuri în Kenya. Nu este minunat!

Utilizatori de platforme sociale – cum ar fi Reddit – pot folosi Dogecoin pentru a se sfătui sau a se recompensa reciproc pentru postarea de conținut bun.

Dogecoin are 27 cea mai mare capitalizare de piață a oricărei criptomonede.

Notă: A capitalizare de piață (sau capitalizarea de piață) este valoarea totală a tuturor monedelor de pe piață.

Deci, Dogecoin este un altcoin popular, cunoscut pentru a fi distractiv, prietenos și bun. Este o monedă cu un câine pe ea! Îți place deja, nu-i așa??

În continuare, vreau să vorbesc despre cum funcționează mineritul

Înțelegerea liniei de bază a minelor criptografice

Pentru a înțelege mineritul, trebuie mai întâi să înțelegeți cum funcționează criptomonedele. Criptomonedele sunt monede digitale peer-to-peer. Aceasta înseamnă că permit transferul de bani de la o persoană la alta fără a utiliza o bancă.

Fiecare tranzacție criptomonedă este înregistrate pe o imensă bază de date digitală numit a blockchain. Baza de date este stocată pe mii de computere numite noduri. Nodurile reunesc grupuri de tranzacții noi și le adaugă în blockchain. Aceste grupuri se numesc blocuri.

Fiecare bloc de tranzacții trebuie verificat de toate nodurile în rețea înainte de a fi adăugat la blockchain. Dacă nodurile nu verifică tranzacțiile, oamenii ar putea pretinde că au mai mulți bani decât au cu adevărat (știu că aș face!).

Confirmarea tranzacțiilor (minerit) necesită multă putere a computerului și electricitate deci este destul de scump.

Blockchain-urile nu au angajați plătiți ca băncile, așa că ei oferiți o recompensă utilizatorilor care confirmă tranzacțiile. Recompensa pentru confirmarea tranzacțiilor noi este o nouă criptomonedă. Procesul de a fi recompensat cu o monedă nouă pentru confirmarea tranzacțiilor este ceea ce numim "minerit"!

Meme Dogecoin mining

Se numește minerit, deoarece este puțin ca săparea după aur sau diamante. În loc să sapi cu lopata după aur, ești săpat cu computerul pentru monede criptografice!

Notă: Pentru mai multe informații despre tehnologia blockchain, consultați pagina noastră Blockchain explicat ghid.

Fiecare criptomonedă are propriul blockchain. Diferite moduri de extragere a monedei noi sunt folosite de diferite monede, unde sunt oferite recompense diferite.

Deci, cum obții Dogecoin? Ce este special la minarea Dogecoin? Să vedem…

Ce este Dogecoin Mining?

Exploatarea Dogecoin este procesul de fiind recompensat cu Dogecoin nou pentru verificarea tranzacțiilor pe blockchain-ul Dogecoin. Simplu, nu? Ei bine, nu, nu este chiar atât de simplu, nimic nu este niciodată!

Dogecoin minier este ca un loterie. Pentru a juca la loterie trebuie să faci niște lucrări. Ei bine, de fapt computerul (sau nodul) dvs. trebuie să facă ceva de lucru! Această lucrare implică confirmarea și verificarea tranzacțiilor despre care am vorbit în ultima secțiune.

Achiziționarea Dogecoin necesită mult mai puțin efort, mai ales atunci când se utilizează Binance sau Kraken. Acesta este momentul în care Dogecoin a atins maximul istoric și continuă să crească în mod semnificativ. Deci, dacă o faci acum, s-ar putea să te urci în acel tren! Prețul Dogecoin a crescut cu peste 300% la sută într-o singură zi, după cum puteți vedea în graficul de mai jos.

Cumpărați Dogecoin: preț Dogecoin.

Cumpărați Dogecoin de pe Binance ACUM!

O mulțime de computere lucrează la același bloc de tranzacții în același timp, dar singurul poate câștiga recompensa noilor monede. Cel care câștigă noile monede este nodul care adaugă noul bloc de tranzacții la vechiul bloc de tranzacții. Aceasta se completează folosind ecuații matematice complexe.

Nodul care rezolvă mai întâi problema matematică câștigă! Apoi poate atașa blocul de tranzacții nou confirmat la restul blockchain-ului.

Majoritatea minelor de criptomonede se întâmplă în acest fel. in orice caz, Exploatarea Dogecoin diferă de alte monede în mai multe domenii importante. Aceste zone sunt:

 • Algoritm: Fiecare criptomonedă are un set de reguli pentru extragerea de monede noi. Aceste reguli se numesc algoritm de extragere sau hash.

 • Timp de blocare: Aceasta este durata medie de timp necesară pentru ca un nou bloc de tranzacții să fie verificat și adăugat la blockchain.
 • Dificultate: Acesta este un număr care reprezintă cât de greu este să extrag fiecare bloc nou de monedă. Puteți utiliza numărul dificultății pentru a afla cât de probabil aveți câștig la loteria minieră. Dificultatea minieră poate crește sau coborî în funcție de câți mineri există. Dificultatea este, de asemenea, ajustată de protocolul monedei pentru a vă asigura că timpul de blocare rămâne același.
 • Răsplată: Aceasta este suma de monedă nouă care este acordată minerului fiecărui bloc nou.

Acum, să comparăm cum funcționează mineritul DogeCoin în comparație cu Litecoin și Bitcoin

Comparație minieră

Litecoin Bitcoin Dogecoin
Algoritm Scrypt SHA-256 Scrypt
Dificil 6802626.0955 3511060552899.72 2798252.1991
Blocați timpul (În minute) 2.5 10 1
Răsplată (Pe bloc) 25 12.5 10.000
Răsplată (Pe bloc în USD) 3.027,35 86.391,63 27,36

Sursă: www.coinwarz.com

Bitcoin utilizări SHA-256 la îndruma mineritul de monedă nouă și celelalte două folosesc Scrypt. Aceasta este o diferență importantă pentru că Mineriata Scrypt are nevoie de mult mai puțină energie și este un mult mai rapid decât SHA-256. Acest lucru face mineritul mai ușor pentru minerii cu computere mai puțin puternice. Fanii Litecoin și Dogecoin cred că sunt mai corecți decât Bitcoin, deoarece mai mulți oameni îi pot extrage.

Notă: În 2014, Litecoin și Dogecoin au fuzionat mineritul. Aceasta înseamnă că au făcut posibilă extragerea ambelor monede în același proces. Exploatarea Dogecoin este acum legată de extracția Litecoin. Este ca și cum două echipe de fotbal diferite ar juca acasă pe același stadion!

Dogecoin minier este mult Mai repede decât mineritul Litecoin sau Bitcoin. Recompensa de bloc este, de asemenea, mult mai mare!

Nu vă excitați prea mult (îmi pare rău!). Dogecoin este încă valorează mult mai puțin decât Bitcoin și Litecoin. O recompensă de zece mii de Dogecoin valorează mai puțin de treizeci de dolari SUA. O recompensă de 12,5 Bitcoin valorează în prezent 86 391,63 dolari SUA!

Dogecoin Mining: Cum să extrag Dogecoin - Ghid pentru începători

Notă: Numerele pot fi ușor diferite în funcție de momentul în care citiți acest ghid.

Cu toate acestea, nu este atât de rău pe cât pare. Dificultatea minieră Dogecoin este de peste un milion de ori mai mică decât dificultatea minieră Bitcoin. Asta înseamnă că ești mult mai probabil să câștige blocul Răsplată când minezi Dogecoin.

Acum v-am spus despre ce este mineritul Dogecoin și cum funcționează, ați dori să încercați?

Să vedem ce trebuie să faceți pentru a deveni miner Dogecoin…

Cum se extrage Dogecoin

Sunt în două moduri de a mina Dogecoin, solo (de unul singur) sau într-un Exploatarea Dogecoin bazin.

Notă: Un fond Dogecoin este un grup de utilizatori care își împărtășesc puterea de calcul pentru a crește șansele de a câștiga cursa pentru confirmarea tranzacțiilor. Când unul dintre nodurile dintr-un pool confirmă o tranzacție, împarte recompensa între utilizatorii pool-ului în mod egal.

Dogecoin Mining: Solo vs Pool

Atunci când ai mine ca parte a unui fond Dogecoin, trebuie plătește datorii. De asemenea, atunci când piscina minează un bloc, veți primi doar un o mică parte din recompensa totală. Cu toate acestea, piscinele minează blocuri mult mai des decât minerii solo. Așadar, șansa de a câștiga o recompensă (chiar dacă este partajată) este crescută. Acest lucru vă poate oferi o nouă ofertă constantă de Dogecoin.

Dacă alegeți să lucreze solo, riscați să așteptați mult timp pentru a confirma o tranzacție, deoarece există o concurență mare. S-ar putea să treacă săptămâni sau chiar luni înainte de a-ți extrage primul bloc! Cu toate acestea, când câștigi, întreaga recompensă va fi a ta. Nu va trebui să îl împărtășiți sau să plătiți taxe.

Ca începător, aș recomanda aderarea la un fond Dogecoin. În acest fel, nu va trebui să așteptați atât de mult timp pentru a obține primul bloc de monedă nouă. Veți simți, de asemenea, că faceți parte din comunitate și asta este ceea ce înseamnă Dogecoin!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

De ce aveți nevoie pentru a începe minarea Dogecoin

Înainte de a începe mineritul Dogecoin, veți avea nevoie de câteva elemente de bază. Sunt:

 • Un PC cu sistem de operare Windows, OS X sau Linux.
 • O conexiune la internet.
 • Un cățeluș Shiba Inu (glumește!).

De asemenea, veți avea nevoie undeva pentru a păstra Dogecoin-ul meu. Nu este recomandat să alegeți portofele online, alegeți software sau hardware portofele în schimb. Ei includ Ledger Nano S, Trezor Model T și Coinbase. Ultima opțiune este un portofel software, în timp ce primele două sunt portofele hardware.

Notă: un portofel este ca un cont de e-mail. Are o adresă publică pentru trimiterea / primirea Dogecoin și o cheie privată pentru a le accesa. Cheile dvs. private sunt ca parola e-mailului dvs. Cheile private sunt foarte importante și trebuie păstrate complet în siguranță.

exploatarea dogecoinelor

Există două tipuri diferite; un portofel ușor și un portofel complet. Pentru mine Dogecoin, veți avea nevoie de portofelul complet. Se numește Dogecoin Core.

Acum, că aveți un portofel, aveți nevoie de software și hardware.

Hardware Dogecoin Mining

Puteți extrage Dogecoin cu:

 • CPU-ul computerului dvs.: Procesorul din PC-ul dvs. este probabil suficient de puternic pentru a obține Dogecoin. Cu toate acestea, nu este recomandat. Exploatarea minieră poate provoca supraîncălzirea computerelor mai puțin puternice, ceea ce provoacă daune.
 • Un GPU: GPU-urile (sau plăcile grafice) sunt utilizate pentru a îmbunătăți grafica computerizată, dar pot fi folosite și pentru extragerea Dogecoin. Există o mulțime de GPU-uri din care să alegeți, dar iată câteva pentru a începe:
 • Un minator Scrypt ASIC: Aceasta este o piesă hardware concepută pentru a face o singură treabă. Minerii Scrypt ASIC sunt programați să extragă monede bazate pe scrypt, cum ar fi Litecoin și Dogecoin. Minerii ASIC sunt foarte puternici. De asemenea, sunt foarte scump, foarte tare și poate obține foarte cald! Iată câteva pentru a verifica:
  • Terminator Innosilicon A2 (760 dolari)
  • Bitmain Antminer L3 (1.649 dolari)
  • BW L21 Scrypt Miner (7.700 dolari)
  • Software Dogecoin Mining

   Fie că minerați cu un ASIC, A GPU sau a CPU, veți avea nevoie de niște software pentru a merge cu el. Ar trebui să încercați să utilizați software-ul care funcționează cel mai bine cu hardware-ul pe care îl utilizați. Iată o listă scurtă cu cele mai bune programe gratuite pentru fiecare alegere de hardware pentru minerit;

   • CPU: Dacă doriți doar să încercați rapid mineritul, utilizarea procesorului computerului dvs. va funcționa bine. Singurul software pe care l-aș recomanda pentru minerit folosind doar un CPU este CPU miner pe care îl puteți descărca gratuit Aici.
   • GPU: Dacă aveți un GPU, există mai multe opțiuni software. Iată câteva de verificat;
   • CudaMiner– Funcționează cel mai bine cu produsele Nvidia.
   • CGminer – Funcționează cu majoritatea hardware-ului GPU.
   • EasyMiner– Utilizabil, deci este bun pentru începători.
  • Scrypt ASIC miner:
   • MultiMiner– Excelent pentru extragerea de valute bazate pe criptare, cum ar fi Litecoin și Dogecoin. Poate fi folosit și pentru extragerea de monede SHA-256 precum Bitcoin.
   • CGminer și EasyMiner pot fi de asemenea utilizate cu minerii ASIC.
   • Recomandări

    Sunteți începător, așa că păstrați-l simplu! Când începeți să extrageți Dogecoin pentru prima dată, vă recomand să utilizați un GPU ca Radeon RX 580 cu software-ul EasyMiner. Apoi aș recomanda să vă alăturați unui fond minier Dogecoin. Cele mai bune pool-uri pentru a vă alătura sunt pool-uri multi-valutare, cum ar fi Multipool sau AikaPool.

    Dogecoin Mining: Cum să extrag Dogecoin - Ghid pentru începători

    Dacă doriți să extrageți Dogecoin, dar nu doriți să investiți în toată tehnologia, există o altă opțiune …

    Dogecoin Cloud Mining

    Minarea în cloud înseamnă minerit fără minerit! Pur și simplu, închiriați energia computerului de la un centru de date imens pentru o taxă lunară sau anuală. Dogecoin-ul este exploatat în centru și apoi cota dvs. vă este trimisă.

    Tot ce aveți nevoie pentru a înnorări Dogecoin este un portofel Dogecoin. Apoi alegeți un pool de extragere în cloud pentru a vă alătura. Eobot, Frumos Hash și Genesis Mining toate oferă Minare cloud bazată pe criptare pentru o taxă lunară.

    Sunt argumente pro și dezavantaje ale mineritului în cloud Dogecoin.

    Profesionistii

    • Este mai ieftin decât crearea propriei operațiuni miniere. De asemenea, nu există hardware fierbinte și zgomotos în jurul casei!
    • Ca începător, nu există multe lucruri tehnice la care să ne gândim.
    • În fiecare lună primiți o sursă constantă de monedă nouă.

    Contra

    • Piscinele de exploatare în cloud nu împărtășesc prea multe informații despre ele însele și despre modul lor de funcționare. Poate fi greu de rezolvat dacă un contract de minare în cloud este o bună valoare pentru bani.
    • Închiriați numai energie pentru computer. Dacă prețul Dogecoin scade, va trebui totuși să plătiți aceeași sumă pentru ceva care nu are valoare.
    • Grupurile Dogecoin au contracte fixe. Lumea cripto se poate schimba foarte repede. Ai putea fi blocat cu un contract nerentabil de doi ani!
    • Nu este distractiv să lăsați pe altcineva să facă mineritul pentru dvs.!

    Acum știți despre toate modurile diferite de a extrage Dogecoin, putem pune marea întrebare, puteți câștiga tone de bani extragând Dogecoin?

    Deci, este profitabil Dogecoin Mining?

    Răspunsul scurt este, nu chiar. Exploatarea cu Dogecoin nu te va face un miliardar criptografic peste noapte. Un Dogecoin merită 0,05 Dolari americani.

    Dacă alegeți să mine Dogecoin solo, va fi greu de realizat un profit. Probabil că veți cheltui mai mulți bani pe electricitate și hardware decât veți câștiga din mineritul Dogecoin. Chiar dacă alegeți o piscină Dogecoin sau o piscină cloud, profiturile dvs. vor fi mici.

    Dacă sunteți în căutarea unui modalitate mai rapidă și mai ușoară de a câștiga bani, Ar trebui gândiți-vă la Dogecoin ca o monedă de oportunitate viitoare. Această criptomonedă a crescut cu peste 300% într-o singură zi!

    Exploatarea Dogecoin: valori cheie DOGE.

    CUMPĂRĂ Dogecoin instantaneu!

    Cu toate acestea, dacă crezi că îți spun să nu-l alături de Dogecoin, atunci ești GREȘIT! Desigur, cred că ar trebui să-l minați pe Dogecoin, cu toate acestea, există pur și simplu modalități mai bune de a face bani cu DOGE. Una dintre cele mai bune opțiuni este să începe tranzacționarea. Dacă decideți să faceți acest lucru, este recomandat să alegeți schimburi de criptare de încredere, cum ar fi Binance.

    Asigurați-vă că nu vă păstrați criptomonedele într-un portofel online, alege portofele sigure in schimb. Astfel de opțiuni includ Ledger Nano X și Trezor Model T.

    Dar de ce? Serios…

    Ei bine, ar trebui să-l minați pe Dogecoin pentru că este distractiv și doriți să faceți parte din familia Dogecoin. Criptomoneda va schimba lumea și vrei să faci parte din această schimbare, nu? Mineritul Dogecoin este un o modalitate excelentă de a te implica.

    Dogecoin este moneda care pune un zâmbet pe fața oamenilor. Prin extragerea Dogecoin veți sprijini toate munca bună pe care o face comunitatea sa. Veți afla despre minerit de la cea mai prietenoasă bandă din cripto. Și cine știe? În câțiva ani, Dogecoin-ul pe care îl minați acum ar putea valora mii sau chiar milioane! În 2010, Bitcoin nu avea valoare. Gandeste-te la asta!

    Doar tu poți alege dacă ai Dogecoin sau nu. Acum știi tot ce trebuie să știi pentru a face alegerea ta. Viitorul este aici. Deci, ce vei face?

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me