Știi ce criptomonede și utilizarea tot mai mare a telefoanelor mobile a avea în comun? Asta e corect – exclusiv bazat pe dispozitive mobile portofele criptografice. Nu contează dacă ai citi ceva Portofel Edge recenzii sau orice alt feedback despre portofelul mobil, tendințele curente sunt incontestabile.

Ce tendințe sunt acestea? Ei bine, în timp ce subiectul criptomonedelor devine din ce în ce mai popular în fiecare zi, este evident că oamenii își folosesc și telefoanele din mai multe motive, din ce în ce mai mult – indiferent că este vorba de a răsfoi social media, de a viziona videoclipuri sau chiar de a plăti impozite și de a face alte acțiuni financiare.

Cu asta, însă, există un aflux de portofele criptografice mobile este destul de vizibil, de asemenea. Alegerea celui potrivit pentru tine poate fi o alegere dificilă de făcut! Ei bine, dacă sunteți în prezent în căutare, citiți această recenzie a portofelului Edge și verificați – poate este portofelul potrivit pentru dvs..

TL; DR: Portofelul Edge este văzut ca fiind destul de simplu de utilizat și este o alegere excelentă pentru cei care tranzacționează cripto des. Acceptă mai multe monede diferite și chiar unele jetoane ERC-20 și deține, de asemenea, măsuri decente de securitate.

Pro

  • Suportă mai multe criptomonede și active criptografice
  • Ușor de utilizat și de navigat
  • Măsuri de securitate decente
  • Schimburi încorporate

Contra

  • Portofel exclusiv pentru mobil
  • Nu este la fel de sigur ca și alte opțiuni de depozitare la rece

Edge Wallet Review: PROS

Ceea ce s-ar putea confunda mulți oameni când îi caută pentru prima oară Portofel Edge recenzii este faptul că numele „Airbitz” apare destul de des în căutările conexe.

Ei bine, asta este pur și simplu pentru că așa s-a numit portofelul, la un moment dat. Pe atunci, însă, era un produs complet diferit, și – după cum vă puteți imagina probabil – au existat o mulțime de complexități diferite, atât din perspectiva produsului, cât și din cea a companiei din spatele acestuia.

Edge Wallet Review

Este suficient să spunem că Airbitz a fost un portofel Bitcoin, când încă era „un lucru” – de aceea sunt mulți oameni care caută „portofelul Edge Bitcoin”. Cu toate acestea, versiunea îmbunătățită și redenumită a produsului oferă acum suport de criptomonede multiple – nu mai este un Bitcoin-un fel exclusiv de afacere.

Începând lucrurile cu o notă pozitivă, totuși, să ne adresăm elefantului menționat anterior din cameră – faptul că Edge acceptă acum o grămadă de criptomonede diferite.

Suport pentru criptomonede multiple

Una dintre cele mai referențiate caracteristici ale un portofel decent de criptomonede trebuie să fie a lui capacitatea de a suporta mai multe diferite altcoins. Acesta este un sentiment care este valabil și în cazul recenziilor de portofel Edge ale utilizatorilor.

Dacă nu sunteți prea familiarizați cu terminologia criptografică, permiteți-mi să explic – un „altcoin” este practic orice criptomonedă care nu este Bitcoin. Deși definiția a avut unele modificări de-a lungul anilor și există multe criptos care nu au nimic de-a face cu Bitcoin (adică nu sunt o „furcă” a BTC), sentimentul general este același.

Am subliniat deja acest lucru la începutul revizuirii portofelului Edge, dar, odată cu popularitatea crescândă a criptomonedelor din întreaga lume, oamenii încep să investește într-o varietate mai mare de monede, de asemenea. Totuși, cu asta vine și neplăcerea de a fi nevoit găsiți un portofel care să susțină toate acele monede.

Edge Wallet Review

Unii oameni preferă stocarea diferitelor criptomonede în portofele diferite – adevărul să fie spus, ar putea fi mai sigur așa! Totuși, dacă prețuiți comoditate, sau sunteți un comerciant activ, probabil că ați dori un singur portofel pentru un acces mai ușor și mai simplu (& mai rapid!) tranzacționare.

Ei bine, având în vedere toate acestea, recenziile utilizatorului portofel Edge vă vor spune asta daportofelul Edge acceptă mai multe criptomonede diferite. Aceasta este probabil o surpriză binevenită pentru oricine a căutat câteva recenzii despre portofelul Edge ‘Bitcoin’!

Tabel: Criptomonedele acceptate de Coinbase Wallet și Edge

În momentul scrierii acestui articol, portofelul Edge acceptă peste 30 de criptomonede diferite și activele acestora, inclusiv Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Clipoci, și chiar Monero!

Bineînțeles, acesta este un beneficiu imens pentru toți utilizatorii Edge! Confortul este mult apreciat, iar o listă extinsă de monede acceptate este cu siguranță obligată să atragă mai mulți utilizatori către portofel!

Schimburi încorporate (Plural!)

Da, ați citit bine – recenziile multiple ale portofelului Edge vă vor spune că există câteva schimburi încorporate diferite pe care le-ați putea folosi pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa criptomonede în portofelul Edge.

Asta e destul de bine!

Schimburile în cauză includ unele nume cunoscute ale industriei, cum ar fi ShapeShift și Changelly, printre altele. De asemenea, folosește portofelul Edge Simplex ca „intermediar” – acest lucru se adaugă aspectului de securitate al întregului calvar (mai multe despre asta mai târziu).

În timp ce o astfel de funcționalitate de schimb încorporată există de ceva timp și abia surprinde pentru majoritatea deținătorilor de cripte în zilele noastre, este de fapt destul de interesant că există mai multe schimburi diferite din care să alegeți, atunci când vă gândiți să cumpărați sau să vindeți cripto..

Revizuirea portofelului Edge: schimburi acceptate.

Cu toate acestea, ca idee generală, întreaga ofertă de „schimb încorporat” este excelentă, deoarece vă permite să efectuați toate procesele menționate mai sus din confortul portofelului, fără a fi nevoie să transferați fondurile dvs. criptografice în anumite schimb, efectuați tranzacțiile și apoi transferați-le înapoi.

Rețineți totuși că unele schimburi ar putea oferi taxe mai bune decât altele – acesta este un lucru pe care ar trebui să îl luați întotdeauna în considerare, deoarece ar merita să vă deranjați să vă retrageți și să transferați manual criptele.

Simplu și simplu de utilizat

Acesta este de fapt un punct pe care tind să-l menționez destul de des, ori de câte ori vorbesc despre portofele criptografice mobile – această revizuire a portofelului Edge nu face excepție. Vedeți, în lumea criptografică, până în prezent, există un stigmat împotriva spațiului de stocare mobil – unul dintre principalele motive pentru care acest lucru este cazul este pur și simplu pentru că sunt considerate fie foarte greu de folosit, sau pur și simplu neintuitiv.

Portofele de genul Margine, totuși, urmărește să rupă stereotipul.

Nu voi intra cu adevărat în specificul modului de utilizare a portofelului, deoarece acest lucru va fi acoperit mai târziu în această recenzie a portofelului Edge. Acestea fiind spuse, vă pot spune, de fapt, asta aplicația în sine este foarte intuitivă și ușor de navigat.

Edge Wallet Review

Funcțiile și funcțiile sunt plasate în unele zone foarte convenabile din jurul aplicației, iar designul portofelului este simplist, de asemenea – nu ar trebui să vă prindeți în timp ce încercați să navigați prin portofel și să pierdeți tot sentimentul de a face acest lucru.

Desigur, deși nu multe recenzii ale portofelului Edge vă vor spune acest lucru, există o mulțime de portofele mobile diferite care încearcă să elimine ideea că stocarea mobilă este „greoaie” și „confuză”. Deși nu merită să faceți comparații, este suficient să spuneți asta Edge face cu siguranță o treabă bună în acest sens.

Caracteristici de securitate decente (2FA)

După cum vă puteți imagina, aspectul „Securitate‘Este întotdeauna un subiect controversat atunci când vorbim despre stocarea criptomonedelor.

Nu contează niciun fel de portofel în care te uiți – hardware, software, mobil sau altceva. Faptul este că, la sfârșitul zilei, oamenii sunt foarte încântați atunci când vine vorba de menținerea securității de nivel superior a activelor lor criptografice.

Și ar trebui să fie! Dacă doriți să stocați bani fiat într-o bancă, ați dori probabil ca banca respectivă să ofere suma maximă de securitate, nu? Ei bine, același lucru este valabil și pentru portofelele criptografice.

Deși portofelele mobile nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere (citat, necitatat) atunci când vine vorba de problema securitate criptografică, ele sunt, de fapt, decente. Mai mult decât atât, recenziile utilizatorilor despre portofelul Edge subliniază că portofelul criptografic în cauză deține și o serie de caracteristici de securitate diferite.!

Recenzie portofel Edge: criptomonede ușor de cumpărat și vândute.

Pentru început, toate cheile dvs. private sunt stocate pe propriul dispozitiv, și nu pe serverele companiei. Aceasta înseamnă că tu singur ai acces la ele – acest lucru nu numai că menține filosofia originală din spatele criptomonedelor (descentralizare), dar o face și astfel încât securitatea bunurilor dvs. este strict în mâinile voastre.

Edge acceptă și 2FA – autentificare cu doi factori. Din nou, deși este ceva ce ar trebui să fie normal în zilele noastre, probabil că v-ați surprinde cât de multe portofele nu utilizează această măsurare de securitate.

Este și o afacere destul de mare! 2FA este una dintre cele mai eficiente modalități de a vă proteja activele criptelor – schimburi precum CEX.io sunt un bun exemplu de implementare corectă a 2FA.

Oricare ar fi cazul, este cu siguranță o victorie din partea Edge a lucrurilor!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Edge Wallet Review: CONS

Așadar, acum că am abordat unele dintre cele mai apreciate recenzii ale portofelului Edge, trebuie totuși să menționăm câteva lucruri care s-ar putea să nu fie la fel de pozitive, dar care sunt încă crucial să știe pentru oricine se gândește să încerce portofelul.

Portofel exclusiv pentru mobil – Fără suport pentru desktop

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale portofelului este, de asemenea, în mod discutabil, cea mai mare slăbiciune a acestuia.

Așa cum v-ați dat seama probabil de-a lungul acestei revizuiri a portofelului Edge „Bitcoin”, Edge este strict un portofel mobil – fără dispozitive hardware, fără suport desktop, nimic din toate acestea.

Pentru unii posesori de cripto, asta e super – și anume, oamenii care vor fi mai entuziasmați de acest lucru sunt cei care tranzacționați activ criptomonedele lor, sau au dar o cantitate mică din ele să dețină.

Recenzie portofel Edge: caracteristicile portofelului Edge.

Cu toate acestea, pentru majoritatea populației, acest lucru nu este la fel de ideal. Vedeți, a avea doar acces mobil înseamnă asta ești legat de un singur dispozitiv – nu puteți intra cu adevărat pe desktop pentru o navigare mai ușoară (mai rapidă) și o acțiune specifică.

De asemenea, merită menționat faptul că, în ceea ce privește portofelele criptomonede, stocarea mobilă nu este considerată nici cea mai sigură opțiune. Sigur, dacă aveți nevoie de un portofel pentru o perioadă scurtă de timp sau dacă aveți o cantitate minimă de criptomonede și pur și simplu jucați, este „nu mare”.

Cu toate acestea, dacă sunteți serios în legătură cu cripto, ar trebui să vă uitați să investiți în unele alternative mai sigure – și anume, un portofel hardware de ultimă generație.

Nu este suficientă varietate de criptomonede pentru unii utilizatori

Acum, la începutul acestei revizuiri a portofelului Edge, v-am spus că portofelul în cauză acceptă mai multe criptomonede diferite.

Este adevărat. Acestea fiind spuse, însă, s-ar părea așa numărul este încă prea mic pentru unii dintre utilizatorii săi.

Vedeți, chiar dacă Edge are mai mult de 30 de active criptografice diferite pe care o susține, oamenii pot deține un număr mult mai mare de monede criptografice. În momentul scrierii acestui articol, există peste 5000 de criptomonede diferite din lume – după acel cont, Edge este capabil să dețină doar aproximativ 0,6% din toate criptomonedele de acolo!

Tabel: Informațiile companiei despre portofelul Electrum și Edge

Bineînțeles, după cum vă puteți imagina, aceasta va fi o problemă semnificativă pentru cei care dețin de fapt niște active criptografice pe care portofelul nu le acceptă. Citind toate recenziile utilizatorului portofel Edge disponibile online, se pare că acest grup de persoane este minoritar.

Cu toate acestea, este cu siguranță ceva de care trebuie să țineți cont atunci când vă gândiți să încercați portofelul Edge!

Comparați Edge Side by Side cu alții

Știați?

Comparați Edge Side by Side cu alții

Toate schimburile de criptare pot părea similare cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Preț

Prețuri este probabil cea mai simplă parte a acestei recenzii portofel Edge.

Portofelul Edge pentru criptomonede mobile este complet gratuit de descărcat, instalare, configurați și utilizați. Este destul de bun – înseamnă că oricine îl poate încerca, în orice moment dat.

Din punct de vedere tranzacțional, lucrurile stau puțin diferit. Portofelul în sine ia o reducere de 1% din tranzacție – este corect. În plus, însă, schimbul în sine ia, de asemenea, o taxă desemnată – în timp ce depinde de o mulțime de factori diferiți, majoritatea recenziilor utilizatorilor despre portofelul Edge menționează că ar trebui să fie în jur de 4% -6%.

Cum se utilizează portofelul Edge Cryptocurrency?

Deci, atunci – ca ultim punct în această revizuire a portofelului Edge, să discutăm utilizarea efectivă a portofelului în cauză. Sincer, acest lucru ar trebui să vă ofere o idee destul de bună despre dacă este sau nu opțiunea potrivită de stocare criptografică pentru dvs..

Cum se instalează și se configurează portofelul Edge?

Primul lucru – procesele de instalare și configurare.

Pasul 1: Descărcați și instalați aplicația din magazinul dorit. Folosesc un dispozitiv Android, așa că exemplul meu include Magazinul Google Play.

Recenzie portofel Edge: aplicația portofel Edge pe Play Store.

Pasul 2: După instalare și declanșare, vi se va oferi opțiunea de a crea un cont. Apăsați butonul pentru a continua.

Revizuirea portofelului Edge: ecran de creare a contului.

Pasul 3: Aici, Margine explică cum veți fi proprietarul solemn al numelui de utilizator și al cheilor private, și cum este astfel responsabilitatea voastră completă să vă amintiți de ele. Ia notite!

Revizuirea portofelului Edge: informații înainte de a continua crearea unui cont.

Pasul 4: Creați un nume de utilizator la alegere și continuați.

Revizuirea portofelului Edge: crearea numelui de utilizator.

Pasul 5: Creați o parolă și confirmați-o. Asigurați-vă că scrieți toate aceste informații și utilizați doar o parolă nouă și niciodată folosită!

Revizuirea portofelului Edge: crearea parolei.

Pasul 6: În cele din urmă, vi se solicită creați un cod PIN personalizat. Este un strat suplimentar de securitate – și unul binevenit!

Revizuirea portofelului Edge: crearea codului PIN.

Pasul 7: Vi se vor oferi câteva confirmări suplimentare – examinați totul și continuați.

Revizuirea portofelului Edge: acorduri și informații generale.

Pasul 8: Gata – acum aveți un cont portofel Edge!

Recenzie portofel Edge: prima pagină a aplicației portofel Edge.

Deși procesul de creare a acestui portofel ar fi putut dura mai mult decât cu majoritatea celorlalte aplicații de portofel mobil, este încă departe de a fi o problemă.

Cum să transferați fonduri în portofelul Edge?

Acum că aveți un cont, să aruncăm o privire procesul real de transfer al activelor cripto.

Pasul 1: Din pagina de pornire a aplicației portofel Edge, navigați la portofelul dvs. – puteți face acest lucru fie prin crearea unui portofel nou, personalizat, fie utilizând unul deja existent care a fost creat pentru dvs. Pentru acest exemplu, folosesc portofelul Ethereum.

Pasul 2: Aici veți observa două butoane – „Cerere” și “Trimite”. Apăsați pe primul.

Revizuirea portofelului Edge: solicitarea Ether pentru portofelul Ethereum.

Pasul 3: În pagina care apare, veți vedea adresa generată de portofel și un cod QR. Tot ce trebuie să faceți acum este să copiați adresa respectivă, să introduceți suma de ETH pe care urmează să o primiți și să trimiteți adresa expeditorului – atât!

Recenzie portofel Edge: portofelul dvs. Ethereum.

Transferul (și primirea) activelor criptografice cu portofelul Edge este de fapt destul de simplu. De asemenea, procesul de transfer nu ar trebui să dureze deloc!

Cum să cumpărați criptomonedă cu portofelul Edge?

În cele din urmă, să aruncăm o privire procesul de cumpărare a criptelor în portofelul în cauză.

Pasul 1: În ecranul de start al aplicației, apăsați pe „Cumpără”Din partea de jos a ecranului.

Pasul 2: Vi se va solicita să vă alegeți țara de reședință. După ce faceți acest lucru, veți fi prezentat de câteva opțiuni diferite despre modul în care ați putea plăti pentru noile dvs. monede criptografice. Exemplele includ un transfer bancar, carduri de credit și debit și plăți în numerar.

Revizuirea portofelului Edge: opțiuni de cumpărare a criptomonedelor.

Pasul 3: Alegerea unei metode de plată va decide, de asemenea, automat intermediarul care va participa la tranzacția dvs. În cazul meu, la alegerea de a cumpăra ETH prin intermediul unui card de credit / debit, acel om de mijloc este Simplex. După câteva confirmări, vi se va cere să alegeți un portofel de destinație și să introduceți cantitatea de monede cripto pe care doriți să le achiziționați.

Recenzie portofel Edge: alegerea unei cantități de Ether de cumpărat.

Pasul 4: După ce verificați totul, veți fi apoi redirecționat către Simplex, unde va trebui să introduceți toate detaliile de plată. Odată ce a fost soluționat și ați efectuat plata, ați terminat – tot ce a mai rămas este să așteptați ca noile dvs. monede criptografice să ajungă la portofel.!

Recenzie portofel Edge: efectuarea unei plăți.

Rapid, simplu și direct!

Concluzii

Acum, atunci – este portofelul Edge merită încercat?

Toate lucrurile luate în considerare și ținând cont de toate recenziile utilizatorului portofel Edge, aș spune asta daportofelul Edge merită să fie analizat, mai ales dacă intenționați să vizitați schimburi criptografice destul de frecvent și tranzacționarea monedelor zilnic.

În timp ce portofelul nu are într-adevăr o gamă largă de monede pe care le-ar accepta, oricine nu se uită la opțiunile mai necunoscute și de monedă de nișă nu ar trebui să considere că aceasta este o problemă. Portofelul Edge este simplu de utilizat, acceptă plăți fiat, și are unele măsuri decente de securitate, de asemenea.

Cu siguranță o alegere decentă!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me