Bună ziua și bine ai venit la asta Electrum recenzie portofel! Acest document la îndemână a fost creat pentru a vă ajuta să înțelegeți tot ce trebuie să știți una dintre cele mai vechi și cele mai folosite Bitcoin portofele din jur.

Deci, dacă te pui să pui întrebări de genul "este sigur Electrum? Sau, este Electrum legitim?", ai ajuns la locul potrivit. Voi răspunde la aceste întrebări și la multe alte întrebări înainte de a termina.

În această recenzie, voi analiza câteva tipuri diferite de portofele și ale acestora avantaje și dezavantaje. Apoi, voi trece la Electrum în sine. Mă uit la ce este portofelul, pozitive și negative din Electrum și o prezentare detaliată a securității. În cele din urmă, voi acoperi configurarea unui portofel Electrum pentru prima dată, precum și trimiterea și primirea Bitcoin folosind Electrum.

Până la sfârșitul acestei revizuiri a portofelului Electrum, ar trebui să știți exact ce este Electrum este bun pentru ce nu este bun pentru, cât de sigur este Electrum și cum se folosește Electrum, în general.

Ca de obicei, există multe lucruri de trecut. Deci, să începem deja!

Pro

 • Unul dintre cele mai vechi portofele Bitcoin
 • Foarte ușor de utilizat
 • Bazat pe software
 • Nu sunt stocate informații pe server
 • Sursa deschisa
 • Utilizează autentificarea cu doi factori

Contra

 • A avut probleme de securitate
 • Acceptă numai Bitcoin

Ce este un portofel Cryptocurrency?

Înainte să ajungem la a noastră Electrum revizuirea portofelului, ar trebui mai întâi să explic ce un portofel de criptomonede este.

Un portofel de criptomonede este un nume dat unei piese de software care creează o pereche complet aleatorie de criptografic chei. Aceste chei sunt utilizate pentru a trimite și trimite și primește Bitcoin (și alte criptomonede) de la o persoană la o alta.

Revizuirea portofelului Electrum: un portofel Bitcoin.

Termenul "portofel" este totuși un pic înșelător. Spre deosebire de portofelul real, nimic nu este de fapt stocat într-un portofel de criptomonede. Software-ul acționează pur și simplu pentru a comunica cu blockchain-ul criptomonedei pentru care este conceput portofelul.

Există o mulțime de tipuri diferite de portofele criptomonede. Unii dețin un singur activ digital. Între timp, alte loturi din magazin. Unele sunt extrem de sigure, iar altele nu. Înainte să încep corect această revizuire a portofelului Electrum, să analizăm câteva dintre diferitele tipuri de portofele disponibile.

Portofele reci

cel mai sigur portofele criptomonede disponibile sunt cunoscute sub numele de portofele reci. Sunt minunate pentru depozitare pe termen lung a criptomonedelor. Sunt două tipuri principale de portofele reci: portofele de hârtie și portofele hardware:

Portofele de hârtie

Portofele de hârtie oferiți nivelul maxim de securitate dacă le configurați corect. Cu toate acestea, acest lucru nu este ușor de făcut într-un mod complet sigur. Sunt gratuit dar, din cauza dificultății de a le configura, acestea nu sunt recomandate pentru noii utilizatori de criptomonede.

Portofelele din hârtie vă permit acest lucru imprimați cheile de portofel criptomonedă și stocați-le offline. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să păstrați bucata de hârtie în siguranță. Dacă cineva are acces la bucata de hârtie cu cheile portofelului pe ea, poate avea acces la portofelul dvs..

Portofele hardware

Portofele hardware sunt minunate dacă doriți un portofel extrem de sigur depozitare pe termen lung de criptomonede și nu sunteți sigur cum să configurați corect un portofel de hârtie. Exemple de portofele hardware includ Ledger Nano S și Trezor dispozitive.

Electrum Wallet Review

Ele oferă un mare echilibru între Securitate și comoditate. in orice caz, nu sunt liberi. Va trebui să decideți dacă valoarea criptomonedei pe care doriți să o protejați merită costul unui portofel hardware.

Portofele fierbinți

Portofele fierbinți sunt mult mai puțin sigure decât portofelele reci. Cu toate acestea, ele încă au un scop util. Portofelele fierbinți sunt ideale pentru cheltuirea zilnică a criptomonedelor.

Ar trebui să te gândești mai mult la portofelele fierbinți ca portofelul tău real. Ar fi o prostie să te plimbi prin oraș cu toți banii în portofelul din buzunarul din spate. Nu este exact stocarea sigură a numerarului dvs. – probabil că nu ați avut nevoie de o recenzie a portofelului Electrum pentru a vă spune asta!

Tabel: avantajele și dezavantajele portofelului Binance și Electrum

Acestea fiind spuse, este mult mai convenabil având un pic de bani în portofelul din viața reală pentru când trebuie să cumperi ceva. Un portofel criptomonedă fierbinte este același!

Există două tipuri principale de portofele fierbinți: portofele online și portofele software.

Portofele online

Portofele online sunt, în general, rele pentru stocarea criptomonedelor. Acestea fiind spuse, aceste portofele se găsesc de obicei la schimburi sau la alte servicii online care utilizează criptomonede. Puteți depune bani pe un portofel fierbinte pentru a utiliza serviciul conectat la acesta. Nu ar trebui să încercați să stocați criptomonede pentru perioade lungi de timp pe un portofel fierbinte.

Acest ultim punct este foarte important – portofelele fierbinți nu sunt de obicei sub controlul dumneavoastră. Una dintre cele mai importante lecții de învățat în toate subiectele criptomonedelor este că, dacă altcineva vă poate vedea cheia privată, vă controlează și criptoarea..

Analiza portofelului Electrum: schimb de criptomonede Bittrex.

De exemplu, dacă ați stocat cripto pe bursa Bittrex și mâine Bittrex a dispărut, ați mai putea să vă accesați cripto-ul? Probabil ca nu…

Cu orice alt portofel, nu contează ce se întâmplă cu o companie individuală, veți controla în continuare monedele dvs. dacă ați făcut o copie corectă a cheilor. Portofelele online pot fi sparte sau pot dispărea peste noapte. Deci, nu le folosiți pentru stocare!

Portofel software

În cele din urmă, am ajuns la subiectul principal al acestei recenzii despre portofelul Electrum! Portofelul Electrum Bitcoin este un portofel software. La fel ca portofelele hardware, portofelele software oferă utilizatorilor un echilibru de securitate și comoditate.

Nu sunt la fel de sigure ca portofelele hardware, dar sunt mai convenabil de utilizat. Acest lucru îi face perfect pentru cheltuielile zilnice, dar nu ideal pentru stocarea unor sume mari de bani pentru o lungă perioadă de timp.

Recenzie portofel Electrum: pagina de pornire Electrum.

Portofelele software vor rula pe un computer sau pe un telefon mobil. Vă permit să trimiteți și să primiți criptomonede rapid și ușor. Cu toate acestea, sunt vulnerabili la malware și cheyloggers.

Notă: malware înseamnă software rău intenționat. Programele malware sunt de obicei descărcate accidental și rulează în mod invizibil pe computer sau pe telefon. Diferite tipuri de programe malware pot reduce securitatea portofelului dvs. software.

Revizuirea portofelului Electrum: Ce este portofelul Electrum Bitcoin?

Portofelul Electrum este un simplu, portofel Bitcoin ușor de utilizat. A fost lansat în noiembrie 2011. Acest lucru o face unul dintre cele mai vechi portofele Bitcoin disponibile. Este de asemenea unul dintre cei mai de încredere.

Portofelul Electrum Bitcoin stochează numai Bitcoin. Nu oferă suport pentru nicio altă criptomonedă. Aceasta include oricare dintre furculițele Bitcoin (cum ar fi Bitcoin Cash). Cu toate acestea, utilizatorii de criptomonede au furnizat software-ul Electrum pentru a oferi suport diferitelor furci BTC.

Electrum Wallet Review

Un exemplu în acest sens este Electron Cash. Acest portofel nu are nicio legătură cu portofelul original Electrum, dar folosește majoritatea aceleiași codificări. A fost modificat pentru a permite utilizatorilor să interacționeze cu Bitcoin Cash (BCH) blockchain.

Notă: o bifurcație în criptomonedă este o divizare în rețea. Ele apar atunci când un grup dorește să modifice regulile rețelei. Furcile dure au ca rezultat o nouă versiune a criptomonedei originale. Bitcoin Cash este un fork de la Bitcoin și este cel mai reușit exemplu de hard fork.

Deși nu există date clare despre câți utilizatori ai portofelului Electrum există, unele surse estimează că începând cu 2018, 10% din toate tranzacțiile Bitcoin folosesc Electrum.

Comparați Electrum unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Electrum unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cât de bun este portofelul Electrum?

După cum am explicat mai sus, Electrum este un portofel software. Aceasta înseamnă că oferă mai multă securitate decât un portofel online și mai puțin decât un portofel de hârtie bine realizat sau un portofel hardware.

Deși nu este cea mai sigură soluție de stocare a criptomonedelor din jur, portofelul Electrum oferă utilizatorilor o soluție foarte ușor de utilizat pentru trimiterea și primirea regulată a plăților Bitcoin. Dacă doriți să utilizați criptocurrency pentru plăți online, atunci Electrum este perfect pentru a menține o cantitate mică gata de utilizare.

Avantaje și dezavantaje

Să acoperim repede unele dintre principalele avantaje și dezavantaje menționate frecvent în recenziile utilizatorilor despre portofelul Electrum, nu-i așa?

Avantaje

 • Perfect pentru cei care doresc folosiți Bitcoin pentru a efectua plăți regulate.
 • Protecție cu parolă îngreunează accesul hackerilor în portofelul Electrum.
 • Aprins instantaneu – utilizatorii nu trebuie să descarce întregul blockchain. Portofelul Electrum primește informații despre blockchain de la un server. Aceasta înseamnă că nu există întârzieri și este întotdeauna actualizat.
 • Cheile private sunt nu partajat cu serverul. Asta înseamnă că nu este nevoie să aveți încredere în serverul în sine!
 • Nu sunt stocate informații despre utilizator cu Server. Utilizatorii își controlează propriile chei private și, prin urmare, propriul Bitcoin.
 • Sursa deschisa software. Oricine poate verifica codul pentru erori, erori sau încălcări ale securității.
 • Descărcare complet gratuită.
 • Electrum calculează numărul de taxe va trebui să includeți o tranzacție. Are un glisor util care permite utilizatorilor să selecteze cât de urgentă este tranzacția. Ei pot alege câte blocuri (cât timp) va dura procesarea rețelei.
 • Electrum poate fi folosit ca un portofel cu mai multe semnături. Acest lucru crește destul de mult securitatea portofelului.
 • Utilizatorii pot folosi autentificare cu doi factori cu un portofel Electrum. Acest lucru adaugă, de asemenea, o securitate suplimentară portofelului.

Dezavantaje

 • Deși are multe funcții de securitate suplimentare, Electrum este încă un portofel fierbinte. Aceasta înseamnă că toate problemele care afectează portofelele fierbinți sunt aplicate acestuia. Este posibil ca hackerii să intre în portofele Electrum individuale.
 • Acceptă doar Bitcoin. Acest lucru este în regulă dacă doriți să utilizați Bitcoin cu acesta. Cu toate acestea, atunci când se întâmplă furcile dure pe blockchain-ul Bitcoin, va trebui să folosiți un portofel diferit pentru a revendica moneda creată de furculiță (a trebuit să fac asta cu propriul meu portofel Electrum când Bitcoin Cash a ieșit din lanțul principal în august 2017 ).
 • A fost o încălcare recentă a securității (Vezi mai jos). Echipa Electrum a luat mult timp pentru a o remedia. Acesta este un motiv de îngrijorare.

Prezentare generală a securității

Portofelul Electrum are multe funcții de securitate adăugate pentru a vă menține Bitcoins în siguranță. Aceasta o face unul dintre cele mai sigure portofele software din jur. Acestea fiind spuse, nu este la fel de sigur ca un portofel care se apropie rar de o conexiune activă la internet (citiți: portofel rece).

Caracteristici de securitate ale portofelului Electrum

 • Fișierul portofel criptat care conține cheile dvs. private este protejat cu o parolă.
 • Utilizează portofelul Electrum o expresie seed ca măsură de rezervă. Acest lucru vă protejează dacă vă pierdeți cheia privată sau dispozitivul pe care este instalat Electrum este pierdut sau furat.
 • Electrum nu descarcă niciun script. Aceasta înseamnă că, chiar dacă un server este piratat, nu vă veți pierde Bitcoins-urile.
 • Deoarece codul serverului este open-source, oricine poate rula un server. Acest descentralizat modelul protejează utilizatorii, deoarece nu există un singur punct de eșec.
 • Limbajul de programare în care este scris Electrum este Python. Acesta este un limbaj vechi și bine cunoscut, astfel încât codul poate fi revizuit de mulți membri ai comunității.

În ciuda numeroaselor caracteristici de securitate ale portofelului Electrum, în trecut au existat probleme cu securitatea acestuia. În noiembrie 2017, echipa Electrum a făcut cunoscută o problemă de securitate.

Conform Mustafa Al-Bassam, cercetare postuniversitară la University College London, problema afectează software-ul din februarie 2016 (versiunea 2.6 a Electrum). El explică modul în care bug-ul din software a pus în pericol Bitcoin-urile utilizatorilor:

„[Bugul] permite oricărui site web rău intenționat să-ți controleze portofelul Electrum, inclusiv să-ți fure tot Bitcoin-ul dacă portofelul nu este criptat cu o parolă … Chiar dacă portofelul are o parolă, un hacker ar putea totuși redirecționa Bitcoins din portofelul la adresa lor. ”

Echipa a luat până la începutul lunii ianuarie 2018 pentru a remedia această problemă. Au susținut că nu au fost conștienți de cât de grav este până atunci. Vulnerabilitatea a fost de atunci fix. Nu este clar câți utilizatori, dacă există, au pierdut Bitcoin din cauza problemei.

Cum se configurează portofelul Electrum?

Configurarea unui portofel Electrum propriu este foarte usor. Am prezentat mai jos pașii pentru utilizatorii de Windows:

1. Vizită electrum.org și faceți clic pe „Descarca”În partea de sus a ecranului.

2. Faceți clic pe „Windows Installer”Aceasta va descărca fișierele necesare pe computer.

Analiza portofelului Electrum: compararea sistemelor de operare.

3. Deschideți descărcarea și urmați instrucțiunile de pe ecran, așa cum ați face cu orice proces de instalare.

Revizuirea portofelului Electrum: instalarea software-ului Electrum.

4. După instalare, deschideți Electrum.

5. Acum veți fi întrebat dacă doriți să creați un portofel nou sau să restaurați unul existent. Presupun că doriți să creați unul nou. Faceți clic pe opțiunea „Creați un portofel nou”,„ SPortofel tandard”Și apoi faceți clic pe„Următorul”.

Revizuirea portofelului Electrum: Procesul de instalare a software-ului Electrum.

6. Veți fi apoi prezentat cu fraza ta de recuperare. Este foarte important scrii acest lucru și îl păzești cu viața ta! Aceasta va fi utilizată dacă vreodată trebuie să vă restaurați portofelul Electrum fără cheia privată. Nu creați doar un fișier pe computerul dvs. care conține semințele, scrie fraza semințelor și păstrează-o undeva sigur.

Revizuirea portofelului Electrum: instalarea software-ului Electrum, mesaje de avertizare.

7. Vi se va solicita apoi să introduceți din nou expresia de bază. Aceasta este pentru a vă asigura că ați scris-o corect. Frazele de semințe sunt una dintre cele mai importante părți ale portofelului dvs. Electrum – nu tăiați colțurile din securitatea lor.

8. Apoi, vi se va cere să furnizați o parolă. Faceți-l unul puternic și pe care nu l-ați folosit niciodată în altă parte. Acesta este un alt pas de securitate extrem de important. Nu vă bazați doar pe o parolă simplă – dacă este ușor de reținut, este ușor de piratat! După ce ați creat parola și ați confirmat-o, dați clic pe „Următorul”.

Revizuirea portofelului Electrum: selectarea parolei.

9. Vi se va cere apoi să selectați la ce server doriți să vă conectați. Dacă acesta este primul dvs. portofel Electrum, vă recomand să faceți clic pe „Conectare automata”.

10. În cele din urmă, faceți clic pe „Următorul”. Portofelul dvs. Electrum este acum gata de utilizare. Ți-am spus că este ușor!

Cum se folosește portofelul Electrum?

Apoi, vă voi arăta cum să faceți acest lucru trimite și primește o tranzacție cu Electrum. În acest fel, odată ce ați terminat de citit această recenzie a portofelului Electrum, puteți începe să utilizați imediat unul dintre cele mai simple portofele Bitcoin din jur..

Primirea Bitcoin cu portofelul Electrum

Primul lucru pe care probabil doriți să îl faceți cu noul dvs. portofel Electrum este să îl faceți primiți ceva Bitcoin. La urma urmei, nu puteți trimite niciun Bitcoin din acesta până când nu aveți ceva de trimis!

Primirea Bitcoin cu Electrum este foarte simplă. Am prezentat pașii de mai jos:

1. Faceți clic pe „A primi”Din fereastra principală Electrum.

Analiza portofelului Electrum: primirea Bitcoin.

2. Lângă „Adresa de primire”, Veți vedea un șir de caractere (sub caseta roșie de mai sus). Apasă pe “Copiați simbolul”(Două bucăți de hârtie pe fond albastru). Aceasta va copia cheia publică (de primire) în clipboard.

3. Lipiți cheia publică către locul în care trimiteți Bitcoin. Dacă o trimiteți dintr-un schimb, lipiți cheia publică în câmpul de adresă de trimitere, sub opțiunile de retragere de pe schimb. După ce ați făcut clic "Trimite", este posibil să dureze ceva timp pentru a primi în portofelul dvs. Electrum.

4. Dacă trimiteți Bitcoin de pe un dispozitiv mobil, îl puteți utiliza codul QR in schimb. Aceasta se află sub cutia purpurie mare de deasupra.

Cam despre asta e! Acum ar trebui să aveți ceva Bitcoin în portofelul dvs. Electrum de cheltuit!

Trimiterea Bitcoin cu portofelul Electrum

Acum, că aveți ceva Bitcoin, veți dori să știți și cum să-l cheltuiți. Acest lucru este, de asemenea, foarte ușor de făcut – este următorul lucru pe care îl voi arăta în această recenzie a portofelului Electrum.

1. Faceți clic pe „Trimite”Din partea de sus a meniului principal Portofel Electrum ecran.

2. Copiați adresa la care doriți să trimiteți Bitcoins. Poate fi un magazin online, un prieten sau un schimb.

Revizuirea portofelului Electrum: instrucțiuni despre utilizarea portofelului Electrum.

3. Lipiți adresa în caseta pe care scrie „Plateste sa”. Verificați întotdeauna adresa pentru a vă asigura că este corectă. Puteți face acest lucru verificând prima și ultima 3 cifre.

4. Introduceți cantitatea de Bitcoin pe care doriți să o trimiteți în caseta etichetată „Cantitate”.

5. Reglați taxa folosind glisorul. Cu cât comisionul este mai mic, cu atât tranzacția dvs. va dura mai mult. Dacă tranzacția este urgentă, puteți glisa glisorul spre dreapta. Acest lucru va costa mai mult, dar va accelera tranzacția cu mult.

6. Verificați din nou dacă toate informațiile sunt corecte. Apoi, odată ce ești fericit, lovește "Trimite".

Gata, ați făcut prima tranzacție folosind portofelul Electrum. Nu a fost deloc greu, nu-i așa??

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzie

Deci, asta e, ai ajuns la sfârșitul meu Portofel Electrum revizuire. Sper că ți s-a părut util! Împreună, am analizat cam tot ce trebuie să știți despre unul dintre cele mai populare și mai vechi portofele de software pentru Bitcoin.

După ce ați citit această recenzie a portofelului Electrum, ar trebui să știți acum:

 • diferență între diferite tipuri de portofele.
 • avantaje și dezavantaje din fiecare dintre ele.
 • Exact ce portofel Electrum este.
 • aplicații pentru care Electrum este util.
 • cazuri de utilizare că este util un portofel mai sigur.
 • Răspunsul la întrebarea – „Electrum este sigur?”
 • Nefericita încălcare a securității din 2017 pe care Electrum a reușit să o rezolve.
 • Cum să instalare un portofel Electrum.
 • Cum să utilizare portofelul Electrum pentru a trimite și primi Bitcoin.

Deci, cu toate noile cunoștințe din această recenzie a portofelului Electrum, ce părere aveți? Vei folosi Electrum pentru a stoca Bitcoins în viitor?

Tabel: Caracteristicile de securitate ale modelului Trezor Model T și Electrum

Anunță-mă în comentariile de mai jos!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me