Criptomonedele câștigă din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Oamenii încep să folosească o mulțime de termeni noi legați de cryptos. „Hashing”, „HODLing” și „pool-ul minier” sunt doar pentru a numi câteva – și majoritatea se învârt în jurul profitului din criptomonede. Cu toate acestea, astăzi ne interesează doar un singur termen specific – mineritul în cloud Ethereum.

În acest ghid, vom discuta despre mineritul în cloud Ethereum – ce este, de ce o fac oamenii și cum să o facă. Vă voi spune totul despre numeroasele opțiuni dintre care să alegeți atunci când vă gândiți să vă alăturați companiei cloud mining. În plus, vă voi îndruma prin procesul de stabilire a primului concert de minare în cloud și ce să faceți după aceea.

De asemenea, dacă sunteți fan al Ethereum, puteți face o investiție. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un schimb de criptomonede de încredere – Coinbase, Binance și Coinmama sunt opțiuni excelente.

Acum, să trecem la cloud mining.

Cloud Mining

Pentru a spune acest lucru în termeni foarte simpli, exploatarea în cloud este un proces în care plătești pe cineva să „închirieze” dispozitivele de extragere a criptomonedelor, electricitatea și – în mod firesc – serviciul de exploatare în sine.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Oamenii (deși mai des sunt companiile) care oferă servicii de exploatare în cloud Ethereum au la dispoziție ferme imense. O fermă este pur și simplu o cantitate mare de platforme miniere care operează într-o unitate specifică. Această instalație trebuie să fie bine echipată, deși – răcirea trebuie să fie la egalitate, trebuie să aibă mult spațiu pentru a stoca toate platformele miniere. Nevoia de cantități uriașe de electricitate este, de asemenea, un lucru de luat în considerare.

Dacă, de exemplu, doriți să începeți exploatarea în cloud Ethereum, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să găsiți o gazdă – cineva care ar fi dispus să vă vândă serviciile lor de exploatare în cloud Ethereum. După aceea, ați fi de acord pur și simplu asupra unui contract, dați mâna (fie fizic, fie prin internet) și atât!

Gazdele oferă, de obicei, o mare varietate de contracte disponibile, de la „investiții minore – profit minor” la „investiții uriașe – profit major”. Oamenii care nu au avut niciodată experiență cu criptomonedele tind să înceapă de la nivelurile inferioare de investiții. Când vedeți că serviciul este de fapt legitim și că obțineți profit încet, dar sigur, vă puteți actualiza contractul în orice moment.

Alternativ, poate doriți să găsiți o gazdă gratuită de exploatare în cloud Ethereum. Aceasta, în mod natural, are avantajele și dezavantajele sale, așa că să abordăm problema imediat.

Minare gratuită Ethereum Cloud

După cum am menționat mai devreme, una dintre modalitățile prin care puteți începe cu extragerea în cloud este să găsiți un serviciu gratuit de extragere în cloud Ethereum. În acest context, „gratuit” înseamnă că nu va trebui să plătiți taxe inițiale către gazda dvs., ceea ce ar fi de obicei cazul. Puteți alege să vă actualizați planul dacă doriți. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este luat în considerare, atunci nu este necesară nicio depunere inițială.

Deci, cum profită aceste gazde de cloud mining? Ei bine, în primul rând, oamenii au adesea tendința de a face upgrade la planuri mai mari de furnizare de profit. Acest lucru aduce rezultate mai bune, dar, la rândul său, are o taxă adecvată. Dacă nu doriți să faceți upgrade la un plan mai bun, gazda va lua pur și simplu un mic procent din câștigurile dvs. ca „bani de chirie” la sfârșitul fiecărei luni.

Acestea fiind spuse, să analizăm unii dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii gratuite de exploatare în cloud Ethereum. Lista nu este clasificată într-o anumită ordine.

Swiss Gold Global

Swiss Gold Global (de acum înainte: SGG) este activă de aproximativ zece ani. Ei și-au stabilit reputația unei companii profesionale, onorabile și legitime și oferă o varietate de monede – inclusiv Ethereum – pentru mine.

Exploatarea în cloud Ethereum - aur elvețian global

SGG oferă plăți zilnice și o platformă sigură de la mine. În total, acestea au patru niveluri diferite de exploatare în cloud (cu excepția celui gratuit), care variază de la 249 USD la 5000 USD.

Compania are, de asemenea, un program de afiliere. Una dintre cele mai bune caracteristici ale programului pentru persoanele interesate de cloud mining este că vă puteți converti comisioanele afiliate în contracte de minerit cloud cloud pe viață (da, LIFETIME). Aceasta este o caracteristică atât de rară încât aproape sună prea bine pentru a fi adevărată.

SGG oferă, de asemenea, suport complet pe toate subiectele legate de cloud mining. În plus, acestea au o funcție care vă permite să vă revindeți câștigurile și să opriți contractul în orice moment, dacă doriți doar.

Swiss Gold Global este cu adevărat o parte a liderilor atunci când vine vorba de exploatarea gratuită în cloud Ethereum. Cu aproape un deceniu de experiență, această companie ar putea merita să fie verificată dacă sunteți interesat de exploatarea cloud în general.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Nice-Miner

Nice-Miner este o altă alternativă dacă sunteți în căutarea unui serviciu gratuit de exploatare în cloud Ethereum. Acești tipi vă permit să începeți exploatarea în cloud fără a fi nevoie de hardware.

Exploatarea în cloud Ethereum - De ce să alegi nice-miner?

Nice-Miner oferă un bonus de înregistrare gratuit și un serviciu de asistență cu răspuns rapid. De asemenea, au un program de afiliere (recomandare), la fel ca Swiss Gold Global. Bonusul afiliatului Nice-Miner poate acumula până la 15%.

Nice-Miner vă permite să alegeți din trei niveluri diferite – 3 luni, 5 ani și un pachet pe viață. Aceste niveluri variază în ceea ce privește costul, dar sunt relativ accesibile în comparație cu alte servicii de exploatare în cloud Ethereum din industrie.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Ethereum Miner este o gazdă Ethereum cloud mining ușor de utilizat și bine optimizată. Vă oferă o configurare rapidă și o gamă largă de planuri de a alege, dacă sunteți interesat.

Exploatarea în cloud Ethereum - planuri ETH miner

Prețurile Ethereum Miner pentru planuri variază de la 0,5 ETH până la 10 ETH. Ele sunt transparente cu serviciile lor și chiar oferă sugestii cu privire la locul în care puteți crea un portofel Ethereum dacă nu aveți unul și de unde să cumpărați Ethereum de la.

Potrivit site-ului lor oficial, ați putea câștiga până la 0,0035 ETH pe zi dacă alegeți să nu cumpărați niciunul dintre planurile lor sugerate și pur și simplu să le obțineți gratuit ETH. Ținând cont de faptul că acest lucru nu necesită investiții din partea dvs., nu este o afacere atât de rea.

Minare plătită în cloud

Acum, că am acoperit unele dintre cele mai populare site-uri și companii gratuite de exploatare cloud Ethereum, putem continua și vorbi despre gazde care necesită o taxă inițială pentru serviciile lor de exploatare cloud.

Este logic că exploatarea gratuită în cloud este mult mai atractivă decât una pe care trebuie să o plătiți din buzunar, dar nu este doar alb-negru. Chiar dacă site-urile enumerate mai sus oferă un serviciu fără o taxă inițială, viteza de exploatare și hashing este mult mai lentă decât cea a gazdelor de exploatare cloud plătite.

În plus față de viteză, site-urile gratuite de exploatare cloud Ethereum rareori vă oferă un control sau oarecare control al problemei, în cazul în care companiile de exploatare cloud cloud Ethereum care necesită un fel de plată în avans sunt adesea o altă poveste. Aceste gazde, de exemplu, ar putea avea camere instalate în fermele lor și să permită clienților să se conecteze la un moment dat prin intermediul internetului pentru a verifica cum funcționează platformele lor.

Acum știți avantajele și dezavantajele serviciilor gratuite și plătite de exploatare în cloud Ethereum. Să trecem în revistă o listă a unora dintre gazdele mai populare și consacrate, cunoscute pentru Ethereum de minare în cloud. Nu sunt listate într-o anumită ordine.

Genesis Mining

Compania minieră a criptomonedelor Genesis este probabil unul dintre cei mai cunoscuți și reputați furnizori de servicii de minare în cloud. Sunt acceptate pe scară largă ca fiind cea mai mare și mai bine dezvoltată companie din lumea minelor criptografice.

Exploatarea în cloud Ethereum - Exploatarea Genesis

Genesis oferă clienților săi platforme miniere de ultimă generație. Acestea sunt concepute pentru a extrage Bitcoin și o varietate de alte monede. Compania afirmă cu mândrie că sunt o echipă reală, din lumea reală, formată din profesioniști și entuziaști cripto.

Genesis Mining oferă clienților patru planuri diferite dintre care să aleagă atunci când vine vorba de exploatarea în cloud Ethereum, al patrulea plan oferind posibilitatea de a personaliza tarifele în moduri care vi se potrivesc cel mai mult.

Prețurile miniere de cloud Ethereum

Prețurile pentru planurile Genesis variază, dar este sigur să spuneți că primiți ceea ce ați plătit.

Cu produse viitoare ambițioase, asigurarea calității și o echipă de lucru non-stop, Genesis Mining și-a construit reputația unei companii de încredere, orientate spre realizări. Dacă intenționați să investiți în exploatarea în cloud Ethereum, acești tipi ar trebui să apară pe radar.

HashFlare

HashFlare este un alt nume recunoscut în lumea minieră a criptomonedelor. Oferta implicită a site-ului este mineritul în cloud Bitcoin, dar puteți extrage Litecoin, Dash, Zcash și – bineînțeles – Ethereum.

Exploatarea în cloud Ethereum - prețuri ethash

Nu necesită nicio taxă de întreținere și utilizează platforme de exploatare standard GPU pentru procesele lor de exploatare în cloud.

Ce este frumos la HashFlare este că oferă informații statistice detaliate pe site-ul lor, astfel încât nu numai să puteți accesa informațiile, ci și să le analizați și să vă faceți cont de validitatea serviciilor lor. În plus, compania vă permite să alegeți grupul de minerit care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. – aceasta este o caracteristică excelentă, pentru că sporește libertatea pe care o aveți, în calitate de client, atunci când vine vorba de a lua lucrurile în propriile mâini..

Taxe fixe, opțiuni de retragere instantanee, conexiune imediată – HashFlare are tot ceea ce orice companie ar avea nevoie pentru cloud mining Ethereum. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu decent de exploatare în cloud Ethereum, acordați-le băieților!

HashGains

Cu un nume similar concurentului său, HashGains este, de asemenea, o alegere populară pentru persoanele care ar dori să intre în jocul de extragere a criptomonedelor..

Exploatarea în cloud Ethereum - prețuri Hashgains

HashGains are cinci opțiuni diferite pentru a alege atunci când vine vorba de exploatarea în cloud Ethereum (a cincea fiind o alegere personalizată). Ce este frumos la acest furnizor de servicii este că au o interfață distractivă și interactivă. Oamenilor li se pare că le place asta.

De asemenea, HashGains exclamă cu mândrie că dispun de tehnologie hardware de ultimă generație, standarde excepționale de performanță și un sistem de rezervă de alimentare permanent pregătit. Plata pentru ratele de hash și prețuri competitive, așa că asigurați-vă că le verificați!

I’ve Got My Ethereum – What Now?

Așadar, ați ales un furnizor de servicii de minare în cloud și ați început deja să câștigați. Misto! Următorul pas logic ar fi să vindeți ceea ce ați strâns.

Mulți comercianți online diferiți se ocupă de vânzările de criptomonede. Lucrul bun este că încercați să vindeți Ethereum – este o criptografie imensă și populară, nu ar trebui să întâlniți dificultăți în a găsi pe cineva căruia să o vândă..

Alegeți întotdeauna un comerciant care are o bună reputație, este bine cunoscut în comunitate și plasează securitatea ca prioritate numărul unu. După ce ați ales, verificați dublu online – doar pentru a fi sigur. În cazul în care decideți să păstrați Ethereum, ar trebui să vă asigurați că obțineți un portofel de încredere. Hardware cele, cum ar fi Ledger Nano X și Trezor Model T, sunt cele mai recomandate.

După acest punct, probabil că ești bun. Multe dintre site-urile de tranzacționare criptografice online au ghiduri extinse despre cum să vă înregistrați și să începeți să tranzacționați diferite criptomonede.

Concluzie

Când vine vorba de mineritul în cloud Ethereum, ar putea fi greu să te hotărăști la început. Trebuie să decideți dacă doriți un serviciu gratuit sau cu plată. Atunci, dacă este plătit, cât sunteți dispus să plătiți? După aceea, ar trebui să alegeți un furnizor de servicii de renume, să cunoașteți toate tropurile industriei etc. La sfârșitul zilei, prețurile criptomonedelor fiind atât de volatile, merită chiar să investiți în minare în cloud, în general??

Dacă ați decis să continuați și să dați șansa exploatării cloud Ethereum – bine! Verifică întotdeauna gazda aleasă pentru a evita orice tip de posibilă înșelătorie. Puteți face acest lucru vizitând diverse forumuri online și camere de chat.

În cele din urmă, jucați întotdeauna în siguranță atunci când vine vorba de investiții în criptomonede (sau orice alte tipuri de investiții la asta!). Nu este nevoie să vă grăbiți – luați-vă timp și faceți cercetări! Și când v-ați făcut temele și sunteți gata să vă prezentați – începeți încet! Vă puteți actualiza oricând planul dacă vedeți că serviciul dvs. de cloud mining funcționează. Nu rămâneți cu un furnizor de servicii pe care îl veți ura. Pur și simplu nu merită.

Vorbind despre investiții și platforme sigure, ar trebui să vă asigurați că verificați Coinbase, Binance și Coinmama. Aceste schimburi de criptomonede sunt printre liderii industriei și sunt considerați a fi foarte fiabili.

Coinbase Deal activ acum:

Acestea fiind spuse, vă doresc mult succes în proiectul dvs. de cloud mining!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me