Dacă sunteți interesat de mineritul Ethereum, sunteți în locul potrivit. Urmând acest ghid, veți afla tot ce trebuie să știți despre mineritul Ethereum. Mă aștept să știți deja ce este Ethereum și cum funcționează din ghidul nostru anterior despre Ce este Ethereum. Să începem analizând de ce avem nevoie de acest tip de minerit în primul rând.

Deci, de unde are loc această minare și de unde vine eterul? Ei bine, computerul dvs. rezolvă probleme de matematică pentru a vă asigura că nimeni nu face tranzacții pe rețeaua Ethereum care nu sunt adevărate. Dacă computerul dvs. reușește să rezolve problema, veți fi recompensat. Și asta se numește minerit. Toată lumea are ocazia să ajute la rezolvarea acestor probleme și să reclame recompense.

Ceea ce este crucial să înțelegem, totuși, este că mineritul Ethereum nu este un proces atât de simplu, deci dacă decideți cumpărați în schimb această criptocurrency și începeți să tranzacționați, ar trebui să verificați cele mai recomandate platforme de tranzacționare criptografice, inclusiv Coinbase și Binance.

Dacă totuși doriți să aflați mai multe despre mineritul Ethereum – continuați să citiți!

Scurtă explicație minieră Ethereum

Rețeaua Ethereum are propriul blockchain. Toate tranzacțiile care se fac folosind Ethereum trebuie să fie aprobate de mineri. De aceea, durează ceva timp până când Eterul pe care îl trimiteți pe cineva ajunge la ei. Tranzacția trebuie verificată și introdusă în blockchain-ul Ethereum. Acest proces de verificare se numește dovadă a muncii. Este de datoria ta ca miner să te asiguri că nimeni nu trișează.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Pentru a vă asigura că tranzacțiile sunt valabile, minerii rezolvă ecuații matematice complexe. Când un miner rezolvă această ecuație, el comunică acest lucru tuturor celorlalți mineri "Hei, am înțeles! Am găsit numărul pe care l-am căutat în tot acest timp" folosind un limbaj computerizat elegant.

Toți ceilalți mineri verifică dacă acest număr este corect și dacă 51% dintre ei sunt de acord că este corect, un nou bloc este adăugat la blockchain. Acest nou bloc conține toate tranzacțiile care sunt acum verificate, iar minerul care a găsit numărul este recompensat! Minerii încep apoi să rezolve o nouă problemă matematică pentru a verifica un alt bloc de tranzacții.

Trei moduri de a extrage Ethereum

Bine, acum, când avem acest lucru în afara modului, cum începeți să extrageți Ethereum? Există trei moduri în care poți să le obții.

 • Exploatarea în piscină (recomandată)
 • Minare singură (nerecomandat)
 • Utilizarea serviciilor de minare în cloud (nerecomandat)

Piscină minieră

Exploatarea Ethereum într-o piscină este cel mai simplu și mai rapid mod de a începe. Lucrezi împreună cu alte persoane. Toți oamenii care exploatează într-un singur grup sunt de acord că, dacă unul dintre ei găsește numărul secret, vor împărți recompense cu toată lumea. Cât de des găsiți blocuri și partajați recompense depinde de dimensiunea bazei. Cu toate acestea, nu toate piscinele sunt la fel. Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă alătura unui pool.

 • Dimensiunea piscinei
 • Plata minimă
 • Taxă pentru piscină

De ce este importantă dimensiunea bazei de exploatare a criptomonedelor? Ei bine, răspunsul scurt este că odată cu creșterea numărului de persoane pe care le am, cresc și șansele de a primi recompense. Cu toate acestea, pe măsură ce se alătură mai multor persoane, recompensele se împart între mai mulți oameni.

Ar trebui să încercați diferite grupuri înainte de a o găsi pe cea care funcționează cel mai bine pentru computer. Aderarea la grupuri mari de exploatare a criptomonedelor este de obicei o alegere mai sigură. S-ar putea să primiți mai puține recompense pe 1 bloc, dar cel puțin nu veți merge o zi sau o săptămână fără a primi deloc o recompensă.

Ar trebui să vă uitați și la plata minimă. O plată minimă este cea mai mică cantitate de Ether de care va trebui să o extragă înainte de a fi trimisă în portofel. Dacă plata minimă este de 1 ETH, va trebui să rămâneți în același fond mult timp înainte de a obține criptomoneda.

Grupurile cu plăți minime mari nu vă sunt benefice. Ar trebui să încercați să găsiți bazine cu o plată minimă mică. Doriți să fiți plătit cât mai des posibil, fără să vă angajați prea mult timp într-un singur grup minier. Este esențial să aveți flexibilitatea de a comuta între diferitele grupuri de exploatare a criptomonedelor!

Fiecare piscină are o taxă asociată. Trebuie să plătiți o sumă mică, astfel încât să puteți continua să folosiți piscina. Această sumă este plătită automat, deci nu trebuie să vă faceți griji. Plățile sunt bazate pe% și sunt calculate în criptomoneda pe care o extrageți. Suma pe care trebuie să o plătiți diferă de obicei de la 1% la 3%. Ar trebui să căutați un pool cu ​​taxe de aproximativ 1%, deoarece acestea sunt mult mai fiabile decât pool-urile de taxe de 0%.

Gestionarea unui pool de minerit este o slujbă cu normă întreagă, iar spațiul de calcul și de date nu este ieftin. Grupurile de taxe de 0% sunt de obicei susținute de donații, acestea putând fi mai puțin stabile decât grupurile cu taxe pentru acoperirea costurilor. Dacă taxa pentru piscină este mai mare de 3%, ar trebui să vă gândiți să căutați o altă piscină.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Mining alone

Mineritul singur ar putea părea o idee grozavă. Nu trebuie să distribuiți recompense. Pur și simplu porniți computerul și lăsați banii să ruleze, nu? Gresit. Când faceți mineritul Ethereum singur, concurați cu alte persoane și veți obține recompense numai dacă rezolvați mai întâi puzzle-ul matematic. Deoarece concurați cu o rețea foarte mare de oameni și companii care au o mulțime de resurse, ar trebui să aveți noroc foarte des. Mineritul singur este profitabil numai dacă aveți la dispoziție o mulțime de resurse, vorbim de peste 100 de plăci grafice. Având atât de multă putere de calcul are dezavantajele sale. Ar trebui să vă faceți griji cu privire la:

 • Probleme de încălzire. Dacă echipamentul dvs. se încălzește prea mult, se poate rupe. Odată ce echipamentul dvs. se rupe, de obicei nu merită să îl reparați. Ar trebui să cheltuiți mai mulți bani pentru a înlocui instalația dvs. minieră și pentru a remedia problemele de încălzire.
 • Ventilare. Pentru ca totul să funcționeze corect, ar trebui să aveți mulți ventilatori care mișcă aerul foarte repede. După cum am menționat mai sus, încălzirea este o problemă reală.
 • Zgomot. Toți ventilatorii care se rotesc și vă răcesc echipamentul ar face mult zgomot. Ar deveni foarte tare, foarte repede. De obicei, aveți nevoie de ceva precum un garaj / depozit sau o locație la distanță pentru a păstra totul.
 • Costurile energiei electrice. A avea atât de multe echipamente care utilizează energie în același timp ar consuma multă energie electrică. De exemplu, cu doar zece plăci grafice ați cheltui aproximativ 3-4 dolari pe electricitate pe zi. Imaginați-vă că puteți ridica până la 100 de cărți pentru a rămâne competitiv. Costul pentru a le alimenta pe toți s-ar adăuga până la 30-40 de dolari pe zi doar în costurile cu energia electrică.
 • Spaţiu. A avea un loc pentru a stoca peste 100 de platforme miniere Ethereum nu este ceva disponibil pentru majoritatea oamenilor.

Cloud Mining

Când utilizați cloud mining, plătiți pe altcineva pentru mine. Modul în care funcționează este că închiriați timp de exploatare de la alți oameni și, în schimb, vă oferă toate recompensele pe care le pot obține. Exploatarea în cloud a criptomonedelor ar putea părea puțin stupidă.

 • De ce cineva și-ar folosi echipamentul pentru al meu pentru tine, atunci când poate să-și exploateze singuri?
 • De ce ai plăti pe altcineva pentru mine atunci când poți investi banii în echipamente și ai mei singur
 • De ce nu cheltuiți banii pe cumpărarea criptomonedei dorite în loc să plătiți pe cineva pentru a o mina?

Și toate acestea sunt întrebări valide. Nu este mai bine sau mai rău decât să faci toată munca singur. Să analizăm beneficiile și pericolele mineritului în cloud Ethereum.

Pro:

 • Nu sunteți responsabil pentru orice echipament care se sparge. Odată ce plătiți pe cineva pentru mine, cumpărați o anumită cantitate de muncă care trebuie făcută. Și toate costurile reparării nu sunt responsabilitatea dumneavoastră. Cu toate acestea, aveți grijă, unele companii vă vor face să plătiți electricitatea și costurile de reparații. Citiți cu atenție contractele și evitați acest lucru!
 • Nu trebuie să păstrați o cantitate semnificativă de echipamente zgomotoase în casa sau depozitul dvs..

Contra:

 • Plătiți banii în avans dacă scade prețul Ethereum, nu veți avea șansa să vă recuperați banii. Și ești blocat cu lucrările miniere pe care le-ai cumpărat.
 • Nu puteți schimba software-ul și hardware-ul de minerit pe care îl utilizează furnizorul de minerit în cloud.

Minarea în cloud este o modalitate sigură pentru furnizorii de minerit de a-și garanta profitul pentru echipamentele achiziționate. Prețul criptomonedelor nu îi afectează deoarece îi plătiți în avans. Deci, atunci când cumpărați servicii de exploatare în cloud, nu trebuie să vă confruntați cu probleme care vin cu crearea platformei dvs. de exploatare a etereului. Într-o situație ideală, exploatarea în cloud este mai puțin profitabilă decât exploatarea personală. În loc să utilizați servicii de minare în cloud, puteți cumpăra doar etereu.

Opinie personală: pentru moment, încercați să stați departe de serviciile de minare în cloud. Dacă doriți să investiți în servicii de minare în cloud, folosiți banii doar pentru a cumpăra criptomoneda dorită. Veți primi recompensele imediat și, dacă ceva nu merge bine, veți avea capacitatea de a vinde criptomoneda dvs..

Cum să pun în comun Ethereum: Tutorial

Deci, computerul dvs. va fi folosit pentru a exploata Ethereum. Permiteți-ne să trecem în revistă instrumentele de care are nevoie computerul pentru a fi un miner eficient. Iată tot ce veți avea nevoie pentru a fi un miner Ethereum de succes:

 • Un portofel Ethereum pentru a păstra toată moneda dvs. recent găsită;
 • Drivere GPU;
 • O aplicație minieră (miner Claymore);
 • O adresă a pool-ului de exploatare dacă mergeți la mine într-un pool de exploatare;
 • O placă grafică (GPU) cu cel puțin 3 GB de memorie RAM;
 • Un sistem de operare compatibil (Windows 7 sau 10 pe 64 de biți).

Creați un portofel digital

Înainte de a începe mineritul Ethereum, va trebui să creați un portofel digital. Ai un portofel în viața reală pentru banii tăi fizici.

Criptomoneda funcționează în același mod. Veți dori să creați un portofel digital în care să vă puteți păstra Etherul. Puteți urma un ghid despre cum să creați un portofel chiar aici.

Sau pur și simplu alegeți cele mai sigure și de încredere portofele de pe piață – Ledger Nano X și Trezor Model T pentru a vă menține Ethereum în siguranță!

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Instalarea driverelor plăcii dvs. grafice

Când portofelul digital este setat și gata, este timpul să actualizați software-ul de pe computer. Procesul de exploatare va fi mai profitabil dacă hardware-ul dvs. rulează toate cele mai recente actualizări. Așadar, actualizați driverele acum.

Pentru utilizatorii de plăci grafice AMD

Dacă aveți o placă grafică AMD, puteți descărca cele mai recente drivere pentru cardul dvs. Aici.

Folosiți-le dacă intenționați să faceți alte lucruri cu computerul, cum ar fi munca sau jocurile.

Sau Aici.

Utilizați-le dacă intenționați să utilizați computerul numai pentru exploatarea Ethereum. Acestea sunt optimizate pentru minerit și numai pentru minerit. Adică nu veți putea face mult mai mult cu computerul.

Pentru utilizatorii de plăci grafice Nvidia

Dacă aveți o placă grafică Nvidia, puteți descărca cele mai recente drivere pentru cardul dvs. Aici.

Descărcați și instalați driverele pe baza plăcii grafice pe care o utilizați.

Instalarea software-ului Ethereum mining

 1. Mergi la https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0Minerul Dual Ethereum al lui Claymore
 2. Descărcați cea mai recentă versiune a Claymore dual miner. Făcând clic pe unul dintre linkurile evidențiate. Începând de astăzi, cea mai nouă versiune este 11.0. Acest tutorial a folosit al doilea link de la Megaupload.mega-upload
 3. Faceți clic pe ultima versiune pentru Windows. Apoi faceți clic pe butonul de descărcare ca zip. Așteptați finalizarea descărcării. Salvați fișierul pe desktop pentru acces ușor.download-as-zip
 4. Extrageți fișierele Claymore v11.0 într-un folder de pe desktop pentru acces ușor.
 5. Deschideți folderul pe care tocmai l-ați extras pentru a vizualiza fișierele, ar trebui să arate astfel.

  claymore-deschis

 6. Faceți clic dreapta pe start
 7. Clic Editați | ×Editați | ×
 8. Editați fișierul Start.txt și introduceți următoarele linii:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool -ewal -epsw x

Alegeți-vă piscina dintre una dintre aceste bazine miniere recomandate Ethereum.

Numele piscinei Taxă pentru piscină Plată minimă (ETH) Adresa piscinei Dimensiunea piscinei
2 Mineri 1,0% 0,01 eth.2miners.com:2020 Mic
Nanopool 1,0% 0,05 eth-eu1.nanopool.org:9999 Foarte mare
Dwarfpool 1,0% 0,05 eth-eu.dwarfpool.com:8008 Mediu
Etermina 1,0% 0,05 eu1.ethermine.org:4444 Foarte mare

Notă: aceste adrese de pool sunt pentru regiunea Europei. Dacă locuiți în SUA sau Asia, ați putea obține rezultate mai bune folosind adrese mai apropiate de regiunea dvs. Vizitați site-ul piscinei și aflați dacă piscina acceptă regiunea dvs..

In loc de < Mining_Pool_Address> introduceți adresa pool-ului dvs..

În loc să introduceți adresa portofelului:

insitde-startbatDupă ce ați terminat, ar trebui să arate astfel:

tip portofel

NU COPIAȚI ADRESA PORTOFELUI PE CARE O VEDIȚI ÎN POZĂ, FOLOSIȚI-VĂ. DACĂ COPIAȚI ACEASTĂ ADRESĂ PORTOALĂ TOATE ESTELE MELE VOR MERE LA NOI, NU VOI. DACĂ UTILIZAȚI PORTAFETUL MEU PUTEȚI GĂSEȘTI ADRESA PORTOFELUI ACCESIND https://www.myetherwallet.com/ ȘI VERIFICĂND ADRESA CONTULUI

portofel-adresa

 1. Salvați Start.txt cu noile dvs. valori accesând fişier -> Salvează ca

  ethereum-mining-start

 2. Schimbați numele fișierului pentru a începe.batstart
 3. Pentru salvarea ca tip: alegeți Toate filele
 4. Faceți clic pe Salvați și faceți clic pe da, la întrebarea dacă doriți să înlocuiți fișierula inlocui
 5. Dublu click Începeți.bat pentru a începe mineritulstart
 6. Dacă ați urmat pașii de mai sus, ar trebui să vedeți acest ecran.succes

Asta este! Computerul dvs. exploatează acum Ethereum. Lăsați acest ecran deschis. Pentru acest exemplu, am folosit Bazin 2mineri și MyEtherWallet. Dar puteți utiliza alte portofele și alte piscine miniere.

Iată lista celorlalte software de minerit recomandat că ar trebui să verificați:

 • ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Cum să verificați cât ați extras?

Fiecare piscină are o interfață diferită, dar principiul rămâne același. Va trebui să accesați site-ul web al piscinei și să introduceți adresa de portofel publică. Să folosim piscina de 2 mineri ca exemplu.

Tastați adresa de portofel public în bara de căutare și veți putea vedea toate informațiile despre eforturile dvs. de exploatare a Ethereum. În cazul unui grup de 2 mineri, odată ce soldul dvs. atinge 0,01 ETH, acesta va fi trimis la adresa portofelului pe care ați introdus-o mai devreme în fișierul start.bat.

check-balance

Cum se calculează profiturile

 • Deschideți minerul și verificați câte Megahashes pe secundă trimite hardware-ul dvs. (Mh / s)
 • Putem vedea că GPU-ul nostru GTX 1070 obținea 32,2Mh / s.

  check-ethereum-mining

 • Deschideți calculatorul minier disponibil aici.
 • Introduceți Mh / s, costul energiei electrice și consumul de energie. Veți obține rezultate medii în funcție de cât este 1 ETH în acel moment.minereu de etereu

Sfaturi și trucuri

 • Dacă intenționați să părăsiți calculatorul pentru perioade lungi de timp, iată câteva lucruri pe care ați putea dori să le faceți pentru a evita orice perioadă de nefuncționare.
 • Setări de alimentare a computerului: în mod implicit, dacă computerul rămâne inactiv pentru o perioadă lungă de timp, acesta va „merge la culcare”. Odată ce computerul dvs. va intra în repaus, acesta va opri exploatarea. Pentru a evita acest lucru, accesați setările de alimentare și asigurați-vă că computerul nu doarme niciodată.

Acum computerul tău poate fi exploatat toată ziua fără să doarmă.

Gânduri de închidere

Fiind un miner Ethereum, îl ajuți să rămână descentralizat și să fie recompensat în acest proces. Ar trebui să priviți Ethereum ca un activ valoros deținut sau tranzacționat. Tehnologia blockchain și rețeaua Ethereum și-au dovedit deja valoarea. Mai multe aplicații descentralizate au găsit deja succes. Răspunsul pieței pare excelent. Pe măsură ce mai mulți oameni încep să construiască pe platforma creată de Ethereum, ar trebui să vedem rezultate și mai mari.

Odată ce extrageți Ethereum, asigurați-vă că îl păstrați într-un portofel hardware securizat, precum Ledger Nano X și Trezor Model T. La urma urmei, nu doriți să vă pierdeți activele!

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me