Dacă ai căuta un broker care ți-ar permite tranzacționează criptomonede, probabil ai da peste eToro mai devreme sau mai târziu. De aceea astăzi aș dori să vă prezint un revizuire cuprinzătoare eToro, în care vom acoperi toate aspectele principale ale acestei companii de brokeraj.

În acest ghid, vă voi spune totul despre eToro și modelul său de afaceri – vom vorbi despre ceea ce este eToro în general, vom acoperi originile și obiectivele companiei, vom vedea dacă ne putem da seama dacă eToro SUA este un lucru și așa mai departe.

Chiar dacă eToro se ocupă de criptomonede, va trebui să acoperim în scurt timp și diferite aspecte ale activității sale – numai procedând astfel vom putea crea o imagine completă a companiei în cauză.

Pro

 • Serviciu de tranzacționare disponibil
 • O varietate de criptomonede din care să alegeți

Contra

 • Retragerile pot fi lente
 • Proces lent de verificare
 • Depozit mare pentru prima dată

Înțelegerea eToro

Deci, să începem această recenzie eToro de sus. Ce este eToro?

eToro este un Companie de brokeraj cu sediul în Israel care se ocupă cu diverse investiții financiare. În 2013, compania a introdus o opțiune de tranzacționare a acțiunilor CFD-uri.

eToro Review

A CFD (Contract For Difference) este un metoda de tranzactionare utilizat între cumpărător și vânzător. Acest tip de metodă permite speculații – regula generală a CFD este că vânzătorul va plăti cumpărătorului o sumă care va fi diferența dintre pretul curent a obiectului și a prețului la care va fi în timpul stabilirii a acordului (contract).

Cu aproape 5 milioane de investitori la nivel mondial, eToro a reușit să se consolideze și să se consolideze ca o companie de brokeraj de renume de ceva timp. Era fondată în 2006 de trei tipi, dintre care doi erau frați. Între începuturile sale și data actuală, compania a reușit să o facă strângeți peste 160 de milioane de dolari de la investitori din întreaga lume.

Unul dintre principalele Kickstarter pentru creșterea afacerii companiei este considerat a fi decizia lor de a adăuga un funcția de copiere comercială pe platforma lor.

Această caracteristică este foarte populară pentru că elimină necesitatea de a face cantități extinse de cercetare și pentru a urmări în mod constant mișcările pieței – ați alege pur și simplu un investitor popular și stabilit pe care l-ați plăcut și apoi ați alege opțiunea de a completa copiază o tranzacție pe care o fac.

eToro Review

Dacă problema de tranzacționare are succes, primiți profiturile, iar investitorul în care aveți încredere primește un bonus. Cu aceasta, toată lumea este fericită și stimulată să facă tranzacții și tranzacții inteligente.

Criptomonede eToro

Să fim sinceri – ați venit la această recenzie eToro pentru cryptos, nu-i așa??

Există destul de multe recenzii eToro pe internet, dar multe dintre ele par să se grăbească prin partea „criptomonedă” a companiei.

eToro este renumit pentru că este unul dintre primele site-uri de brokeraj care le-ar oferi utilizatorilor posibilitatea de a tranzacționează criptomonede. Nu numai asta, dar permit și ele Bazat pe CFD tranzacționare criptografică.

Aceasta este considerată o mișcare de afaceri foarte interesantă din cauza cât de volatile sunt criptomonedele. Prețurile lor au reputația de a fi aproape imprevizibil – asta face Tranzacționare criptografică bazată pe CFD foarte benefic pentru client, dar compania care oferă acest serviciu (în acest caz – eToro) trebuie să aibă un plan de afaceri foarte solid pentru a putea profita de acesta.

Prin aspectul lucrurilor, totuși, se pare că eToro are a reușit să reușească – în comparație cu orice alt broker, aceștia oferă utilizatorilor cele mai largi varietate de opțiuni de tranzacționare a criptomonedelor disponibil (atât pe termen lung, cât și pe termen scurt).

Revizuire eToro: criptomonede eToro.

Așa cum am menționat mai devreme, acest lucru este creditat mai ales la alegerea lor introducerea Caracteristica „copiere tranzacționare”. Există mulți investitori care au fost analizand criptomonede (în special cele mai populare cum ar fi Bitcoin sau Ethereum) încă de la începuturile lor. Acești investitori cred de obicei în creșterea monedei criptografice și caută cel mai mult intervale de timp favorabile a investi.

Având în vedere faptul că criptomonedele au cunoscut o creștere imensă a popularității în ultimii ani, tot mai mulți oameni caută modalități de a investi în ele. Există diferite metode pe care le-ați putea folosi, dar cele mai multe dintre ele necesită o perioadă lungă de ore cercetarea subiectului. Mulți oameni nu își permit acest lucru, fie că pur și simplu lipseste timpul sau pentru că este mult prea larg subiectul.

De-aceea părăsirea deciziei de investiție unei persoane care are ani și ani de experiență în teren este o opțiune atât de grozavă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când poți și tu alege expertul pe care îl doriți (pe baza performanței lor). De asemenea, investitorii știu că o vor face primiți un bonus pentru deciziile corecte pe care le iau, ceea ce la rândul său îi motivează să investească cu atenție și înțelepciune, maximizând câștigurile potențiale.

De ce eToro?

Deci, acum, când știți despre originile companiei și scena criptomonedelor sale … De ce ar trebui să alegeți să îl utilizați? Ei bine, continuați să citiți această recenzie eToro și să aflăm!

Pe site-ul lor oficial, listele eToro mai multe motive diferite de ce ar trebui să aveți încredere în ei și să începeți să tranzacționați pe platforma lor cât mai curând posibil.

eToro Review

Primul lucru pe care compania îl garantează este Securitate. Orice analiză eToro bună vă va spune că, atunci când vine vorba de brokeraj, securitatea ar trebui să fie una dintre prioritățile de top.

De asemenea, promit un o mare varietate de criptomonede a alege din. Acest lucru este adevărat – așa cum am menționat mai devreme, eToro are cele mai multe criptomonede disponibile pentru tranzacționare din orice altă firmă de brokeraj de acolo.

Toate celelalte avantaje oferite de eToro duc la o experiență fluidă a interfeței cu utilizatorul, rate bune de tranzacționare cu fără taxe ascunse și a în general site bine lucrat.

Până în acest moment, în această recenzie eToro, ați putut vedea avantajele eToro și părțile puternice ale companiei. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai frecvente reclamații pe care le primește compania.

eToro Review

Dacă ați verificat alte recenzii eToro sau forumuri legate de criptomonede pe internet, ați vedea că opinia populației generale despre eToro este destul de pozitiv.

Factorii care probabil se atribuie cel mai mult faptului că eToro este privit pozitiv sunt abilitățile lor de a-și construi reputația. Compania a reușit să se impună ca o de încredere și de încredere broker de-a lungul anilor de existență.

Revizuire eToro: beneficii eToro.

Una dintre principalele plângeri pe care oamenii par să le aibă atunci când vine vorba de eToro este însă că departamentul de asistență pentru clienți ar putea utiliza unele îmbunătățiri. Se pare că există o mulțime de probleme cu privire la asistența în sine, cronometrele de răspuns și utilitate etc..

Un alt lucru important care este adesea menționat cu privire la faptul că eToro nu este actualizat este că platforma însăși tinde adesea să înghețe, aparent fără niciun motiv concret. Acest lucru s-ar putea întâmpla pur și simplu din cauza dificultăților tehnice sau a întreținerii serverului, dar încă se pretinde a fi o pacoste pentru mulți oameni.

Următorul pas pe care îl vom aborda în această recenzie eToro va fi platforma SUA.

eToro SUA

eToro își are sediul principal situat în Israel, și mai sunt două facilități în Cipru si Regatul Unit. Compania deservește atât clienții din Marea Britanie, cât și cei europeni (deși unele caracteristici diferă în ceea ce privește prețurile și condițiile), dar ce zici de eToro SUA??

Recent, eToro a lansat un nou, BETA versiune de o Piața din SUA. Dacă locuiți în SUA, tot nu puteți plasa fonduri și începeți să tranzacționați în acest fel (deși compania promite că această caracteristică va fi disponibilă în curând). Totuși, ceea ce puteți face este să vă înregistrați ca utilizator oficial eToro și primiți 100 de mii de dolari în credite virtuale.

eToro Review

Compania vă permite să jucați cu aceste credite și să vă încercați norocul pe piață, astfel încât să fiți deja familiarizați cu modul în care funcționează lucrurile atunci când piața reală din SUA este lansată. Aceasta este o afacere inteligentă și o mișcare strategică – eToro poate atrage clienți potențiali fără a avea încă un serviciu real de oferit. Totuși, se promite că va sosi în curând, așa că rămâneți atent – eToro SUA vine.

rezumat

Până acum în asta eToro recenzie, am prezentat istoria companiei, ce face, cum tratează criptomonedele și unele dintre avantajele și dezavantajele sale. Dacă ați ajuns până acum, cred că un rezumat a ceea ce am acoperit ar fi util și benefic.

eToro obiective a fi companie de frunte în brokeraj, inclusiv intermedierea criptomonedelor. Înființată în 2006, compania are o experiență vastă în domeniul investițiilor financiare.

Dintre toți brokerii care sunt în prezent oferind comerțului criptomonede, eToro are cel mai larg sortiment. Acest lucru se datorează în parte faptului că s-au grăbit foarte repede sări în cryptos când aceste monede au început să apară. Un alt motiv important este că compania pare să creadă în criptomonede și în tehnologia blockchain în general, atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere financiar..

Revizuire eToro: caracteristici de tranzacționare eToro.

Una dintre cele mai benefice decizii de afaceri pe care le-a luat eToro a fost implementarea caracteristicii de copiere a comerțului în platforma sa. Va acoperi decalajul dintre investitorii începători care nu doresc sau au timp să își facă cercetările și veteranii care au fost în joc încă de la înființarea Bitcoin.

Există anumite domenii specifice în care compania mai are ceva de făcut (optimizarea platformei, asistență pentru clienți), dar este reputația generală și ani de experiență activă au fost un element esențial al companiei perspectivă pozitivă.

Chiar dacă în prezent nu își oferă serviciile potențialilor clienți din SUA, eToro a lansat o versiune BETA a platformei lor din SUA și lucrează activ pentru a aduce produsul finit real pe serverele lor live..

Argumente pro şi contra

Nu ar fi o recenzie eToro dacă nu ar avea o listă de verificare, deci să rezumăm rapid avantajele și dezavantajele eToro.

eToro PROS eToro CONS
 • O reputație stabilită în cadrul industriei;
 • O mare varietate de criptomonede pentru a alege;
 • Copierea comercială va fi integrată.
 • Taxe destul de mari;
 • Asistență slabă pentru clienți;
 • Platforma tinde rar să se blocheze.

Una peste alta, este evident că majoritatea recenziilor eToro au fost corecte – compania este bine stabilită și are mulți ani de experiență pentru a o susține. Chiar dacă anumite aspecte încă necesită modificări, este considerat de mulți o platformă excelentă atât pentru criptomonede, cât și pentru o altă tranzacționare pe acțiuni.

Concluzie

În fiecare zi, piața vede noi start-up-uri viitoare, care sunt hotărâte să schimbe ritmul jocului și să-și stabilească propriile reguli. eToro a fost exact una dintre acele startup-uri – ace de spus a reușit în mai multe departamente.

Dacă doriți să vă încercați norocul tranzacționarea criptomonedelor, începeți încet și nu investiți mai mult decât sunteți dispus să pierdeți. cripto si lumea tranzacționării acțiunilor poate fi un loc foarte imprevizibil – faceți întotdeauna cercetări adecvate și știți în ce vă dedicați.

Dacă sunteți deja investitor și îl faceți de mult timp, eToro ar putea fi perfectul un loc pentru a-ți crește câștigurile. Cu noul sistem de „tranzacționare prin copiere” în vigoare, ați putea obține venituri mult mai mari fără a fi nevoie să faceți altceva decât înregistrarea dvs. și portofoliul dvs. pe site.

Proiecte precum Urmați Coin au încercat, de asemenea, să urmeze aceeași cale de „copiere-tranzacționare”, dar au avut mult mai puțin succes. Există multe motive pentru care acest lucru ar putea fi, dar în cele din urmă totul revine lipsei de experiență și a profesioniștilor în domeniu (Follow Coin, ca proiect, a fost înființat abia la sfârșitul anului 2017).

Recenzie eToro: caracteristici eToro.

Dacă sunteți cetățean cu sediul în SUA, ar trebui să încercați piața digitală a eToro. Este complet gratuit și oferă o mare oportunitate de a afla cum funcționează totul (opțiuni, setări, interfețe diferite etc.) înainte ca compania să lanseze versiunea live..

Poti de asemenea începe să te uiți la diferiți experți în criptomonede din toată lumea – poate că unele dintre ele vor fi deja înregistrate pe site și veți fi familiarizați cu portofoliile și înregistrările lor și veți putea alege mai înțelept când va fi timpul.

Cu toate acestea, deoarece eToro oferă taxe destul de mari și nu are asistență pentru clienți foarte fiabilă, ați putea dori să încercați alte platforme de schimb de cripto foarte recomandate, ca Coinbase, Binance și Kraken.

Una peste alta, sper că această recenzie eToro ți-a fost utilă pentru a afla ce este eToro. Dacă decideți să încercați singur site-ul, vă doresc mult noroc cu toate tranzacțiile viitoare!

eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și active criptografice, cât și tranzacționarea CFD-urilor.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 75% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Criptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua foarte mult într-un interval de timp foarte scurt și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. În afară de CFD-uri, tranzacționarea activelor criptografice nu este reglementată și, prin urmare, nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau caracterul complet al conținutului acestei publicații, care a fost pregătit de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice entității despre eToro.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me