Astăzi ne vom uita la unul dintre cele mai ușor de utilizat portofele software în jurulportofelul Exodus. În această revizuire a portofelului Exodus, vom acoperi începând cu software-ul, diferitele monede pe care le puteți stoca pe portofel, caracteristicile de securitate oferă și o listă cu avantajele și dezavantajele sale.

Până la sfârșitul ghidului, veți ști cum să descărcați și să instalați Exodus și cum să trimiteți și să primiți diferite criptomonede folosind portofelul. De asemenea, veți ști cum să utilizați caracteristicile sale de schimb încorporate, cum să susțineți portofelul, și pentru care cazuri de utilizare Exodus este bun și pentru care nu este atât de bun.

Așadar, să nu mai pierdem timp și să trecem la recenzia noastră despre portofelul Exodus!

Pro

 • Ușor de folosit
 • Are asistență pentru clienți
 • Opțiuni multiple de criptomonede
 • Un portofel bazat pe software
 • Funcții de schimb încorporate

Contra

 • Predispus la probleme de securitate
 • Taxele pot fi destul de mari

Exodus Wallet Review: Ce este Exodus?

Portofelul Exodus este un portofel software relativ nou. A fost creat de JP Richardson și Daniel Castagnoli. Richardson a scris anterior codul pentru multe produse de criptomonede, iar Castagnoli a lucrat ca designer pentru companii imense precum măr, BMW, și Nike.

Exodul a fost conceput să fie A ușor de utilizat, portofel multi-criptomonedă. Puteți folosi mai multe active criptografice diferite cu acesta. Am enumerat mai jos monedele pe care le puteți folosi cu ea (sunt multe!):

0X (ZRX), Aragon (ANT), Augur (REP), Bancor (BNT), BAT (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Civic (CVC), Dash (DASH) ), Decred (DCR), District0x (DNT), Edgeless (EDG), EOS (EOS), ETH Classic (ETC), Ethereum (ETH), FirstBlood (1ST), FunFair (FUN), Gnosis (GNO), Golem ( GNT), iExec RLC (RLC), Litecoin (LTC), Matchpool (GUP), Numeraire (NMR), OmiseGo (OMG), SALT (SALT), Status (SNT), WeTrust (TRST), Wings (WINGS)

De asemenea, puteți stoca orice jetoane ERC-20 personalizate și neacceptate în prezent folosind portofelul software Exodus.

De ce a fost creat Exodul?

Sunt o mulțime de portofele software deja disponibil. Exemple de concurenți sunt Jaxx, Adresa verde, și Portofel de pâine. Deci, de ce a vrut echipa Exodus să facă încă una?

Designerii Exodus au vrut să facă un portofel ușor de utilizat care ar putea face totul de bază criptomonedă utilizatorul ar dori să o facă. Sperau că acest lucru va facilita experiența criptografică pentru persoanele care nu sunt obișnuite să folosească tehnologia.

Dacă acești începători au o experiență plăcută folosind cripto, atunci este mai probabil să o recomande prietenilor lor. Așa se întâmplă adoptarea pe scară largă – acest lucru este evident și din citirea recenziilor de portofel ale utilizatorilor Exodus!

Exodus Wallet Review

Din acest motiv, echipa Exodus a inclus o secțiune de portofoliu ușor de citit pentru a ajuta la organizarea activelor și pentru a verifica valoarea acestora față de diferite monede fiat. Acestea includ, de asemenea o funcție de tranzacționare încorporată. Aceasta permite utilizatorilor să schimbe o monedă cu alta. De asemenea, echipa Exodus câștigă bani de atunci software-ul în sine este gratuit.

Notă: Monedele Fiat se referă la monedele emise de băncile centrale. Exemple de acestea includ dolarul american, euro și câștigul coreean.

Comparați Exodul cot la cot cu alții

Știați?

Comparați Exodul cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Ce face diferit portofelul Exodus?

Să trecem rapid prin principalele lucruri care fac Exodus să iasă în evidență din mulțimea de portofele criptomonede care sunt disponibile în prezent pentru a fi utilizate.

Proiecta

Echipa din spate Portofelul Exod a muncit din greu pentru a crea un software care este cât mai ușor de utilizat posibil. Interfața cu utilizatorul (bitul pe care îl puteți vedea!) Este curat și are caracteristici pe care utilizatorii de bază ar dori să le folosească. Aceasta include funcțiile de trimitere și primire ale fiecărui activ, o vizualizare completă a portofoliului, caracteristica de tranzacționare, și backup / recuperare Opțiuni.

Revizuirea portofelului Exodus: design.

Designul era clar foarte important către creatorii portofelului Exodus Bitcoin. În meniul de opțiuni, puteți schimba aspectul software-ului. Sunt teme multiple a alege din. Niciunul dintre ei nu este prea nebun, totuși, și toate oferă software-ului un aspect profesional.

Poti de asemenea schimbați culoarea fundalului pe portofel. Această opțiune este destul de amuzantă, deoarece puteți alege doar diferite nuanțe de albastru închis, violet închis și negru.

A sustine

Recenziile pentru mai multe portofele Exodus vă vor spune că un singur lucru care lipsește din majoritatea portofelelor și a serviciilor de criptomonede este asistență bună pentru clienți. Deoarece majoritatea portofelelor sunt sursa deschisa și gratuit, nu pot oferi asistență doar pentru că ar trebui să plătească oamenilor pentru a răspunde la întrebările clienților.

Exodul este diferit.

Ei fac bani cu perceperea taxelor pentru tranzacțiile efectuate cu schimbul încorporat. Aceasta înseamnă că pot oferi asistență de e-mail adecvată.

Exodus Wallet Review

Nu am folosit personal asistența pentru clienți pe Exodus. Cu toate acestea, internetul este plin de povești ale oamenilor despre utilizarea acestuia. Sunt mai ales foarte pozitiv, și se pare că Exodus face o treabă excelentă pentru a-și menține clienții fericiți.

Pe lângă asistența pentru clienți, clienții Exodus se pot uita peste 100 de articole pe site. Acestea explică pe deplin caracteristicile portofelului. De asemenea, au informații despre taxe și sfaturi pentru utilizatorii cu probleme. Multe dintre articole au și videoclipuri. Acestea vă arată cum să utilizați funcțiile de pe portofel.

Comercial

Portofelul Exodus are o caracteristică de tranzacționare încorporată. Aceasta este asigurată de platforma de schimb Schimbarea formei. Face schimbul unei monede cu altele foarte rapid și ușor. Este posibil să nu ofere prețuri la fel de mici pe cât veți găsi la schimburi precum CoinBase și Bittrex, dar este minunat pentru comercianții neprofesioniști care doresc să cumpere criptos diferite.

Exodus este sigur de utilizat?

Nicio revizuire a portofelului Exodus nu ar fi completă fără a se uita securitatea software-ului. Exodus vă oferă un portofel de criptomonede relativ sigur pentru utilizare zilnică. De cand este un portofel online, nu va fi niciodată la fel de sigur ca lăsarea monedei digitale în depozitare la rece (cum ar fi un portofel de hârtie).

De asemenea, îi lipsesc unele caracteristici care îl fac mai puțin sigur decât alte portofele software mai complexe. Înainte de a ne uita la acestea, totuși, să vorbim despre unele dintre caracteristicile de siguranță pe care Exodus le are.

Funcții de rezervă

Dacă dispozitivul pe care este stocat portofelul Exodus Bitcoin (computerul dvs.) este pierdut, furat sau deteriorat, poți accesa în continuare criptomoneda ta. Exodus oferă utilizatorilor săi doua feluri de refacere a portofelelor lor.

Primul este de a folosi o expresie de acces standard cu 12 cuvinte. Acest lucru vă este dat atunci când vă creați un cont pentru prima dată. Este foarte important să stocați această expresie de acces în siguranță. Notați-l și puneți-l într-o cutie de valori. Dacă îl pierzi și computerul tău se întrerupe, nu vei putea accesa criptomoneda ta.

Revizuirea portofelului Exodus: backup și restaurare.

O altă caracteristică de rezervă utilă este opțiunea de restaurare a e-mailului. Când creați un cont, vi se va trimite un e-mail cu un link de rezervă atașat. Dacă faceți clic pe aceasta, vă veți restabili contul. Trebuie doar să introduceți parola și veți fi reunit cu prețioasa dvs. criptografie!

Defecte de securitate

Funcțiile de mai sus facilitează restaurarea portofelului, dar nu oferă niciunul protecție la nivel înalt împotriva hackeri și malware. Cu câteva funcții suplimentare, portofelul Exodus ar putea oferi o securitate mult mai bună. Cu toate acestea, cu timpul, aceste caracteristici ar putea fi adăugate cu siguranță.

Exodul nu oferă autentificare cu doi factori. Acest lucru facilitează utilizarea hackerilor un keylogger a pătrunde într-un portofel. Tot ce protejează portofelul este o singură parolă. Odată ajuns, un hacker are acces la criptomonedele stocate acolo.

Notă: un keylogger este un malware care înregistrează tastele apăsate pe tastatură. Sunt folosite pentru a găsi adrese de e-mail și parole.

Revizuirea portofelului Exodus: utilizarea portofelului Exodus.

O altă caracteristică care îi lipsește portofelului Exodus este adresele cu mai multe semnături. Ideea din spate o adresă cu mai multe semnături este ca autentificarea cu doi factori. Da un alt strat de Securitate la un portofel. Cu un portofel cu mai multe semnături, alegeți câte dispozitive trebuie să spună rețelei că este ok să trimită bani înainte de a fi trimise. Exemple în acest sens sunt confirmarea prin e-mail sau mesaj text.

Este obișnuit să ai un portofel cu mai multe semnături pe un laptop și un telefon mobil. Ambele dispozitive trebuie să confirme o tranzacție înainte de a fi transmisă în rețea. Acest lucru face mult mai dificil pentru hackeri să fure fonduri, deoarece trebuie accesați două dispozitive în loc de unul.

Din cauza acestor două defecte de securitate Exodus în sine nu recomandă stocarea unor cantități mari de criptomonede pe software-ul lor. Portofelul Exodus este mult mai potrivit pentru utilizarea ca portofel de zi cu zi. Comparați-l cu portofelul dvs. din viața reală. Nu te plimbi prin oraș cu economiile de viață în portofel, nu-i așa??

Cum se compară securitatea Exodus cu alte portofele?

Continuând această revizuire a portofelului Exodus, să aruncăm o privire asupra modului în care aspectul securității portofelul Exodus se compară cu alte portofele de acolo.

VS un portofel web

Portofelul Exodus este mult mai sigur decât un portofel web. Portofele web, precum cele găsite la schimburi (cum ar fi Coinbase), sunteți cel mai ușor de pierdut fonduri din. Au riscuri de securitate pe care nu le au alte portofele. Acestea includ riscul de serverele centrale ale schimbului fiind piratate, sau riscul companiei în sine intrând în faliment.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale portofelului Coinbase și Exodus

Din aceste motive, portofelele web nu sunt potrivite pentru stocarea criptomonedelor. Dacă sunteți un comerciant activ, va trebui să vă asumați riscul. Acest lucru se datorează faptului că tranzacționarea necesită ca monedele dvs. să fie disponibile la scurt timp, astfel încât să puteți profita de mișcările prețului anumitor criptomonede. Pentru toți ceilalți, nu merită să stocați fonduri pe un serviciu de portofel web.

Portofele Hârtie sau Hardware VS

Portofelul Exodus este mult mai puțin sigur decât oricare un portofel de hârtie sau hardware. Niciunul dintre acestea nu este întotdeauna conectat la internet, așa cum sunt majoritatea portofelelor software. Acest lucru reduce șansele ca acestea să fie sparte. Dacă portofelul dvs. software se află pe un computer pe care îl utilizați în fiecare zi, șansele dvs. descărcarea de malware sau keyloggers sunt mult mai mari.

Revizuirea portofelului Exodus: Exodus și Trezor.

Dacă doriți să vă stocați criptomoneda pentru o perioadă lungă de timp, portofelele de hârtie sau hardware sunt cea mai bună opțiune. Portofelele precum portofelul Exodus sunt minunate pentru persoanele care utilizează în mod regulat cantități mici de criptomonede. De asemenea, sunt bune dacă doriți să schimbați o criptomonedă cu alta.

Cum să creați și să utilizați un portofel Exodus?

În continuare, în această recenzie a portofelului Exodus, vă voi arăta cum să-ți iei propriul portofel. Este foarte ușor să configurați și să începeți să utilizați Exodus, așa că v-am prezentat pașii de mai jos.

1. Descărcați portofelul din site-ul oficial. Feriți-vă de phishing (fals) site-uri web. Verificați certificatul de securitate al site-ului pe care îl vizitați uitându-vă la textul verde de lângă adresa site-ului web. Ar trebui să scrie „sigur” sau numele companiei.

Revizuirea portofelului Exodus: Exod în browserul web.

2. După ce ați descărcat software-ul, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a-l instala.

3. Când este instalat, deschideți portofelul și apoi dați clic pe „portofel”Din partea stângă a ecranului.

Revizuirea portofelului Exodus: portofelul Exodus.

4. Faceți clic pe criptomoneda pe care doriți să o adăugați la Exodus. Apoi, faceți clic pe „a primi”.

5. Vi se va afișa o adresă și un cod QR. Aceasta este adresa dvs. de portofel public și este ceea ce dați cuiva care dorește să vă trimită niște cripto. Puteți utiliza, de asemenea, acest lucru pentru a trimite cripto-uri dintr-un alt portofel al vostru în portofelul Exodus. Dacă trimiteți cripto de la un alt dispozitiv care are un cod QR scaner, puteți utiliza codul QR pentru a obține adresa.

Revizuirea portofelului Exodus: adresa dvs. Ethereum.

Notă: site-urile web de phishing sunt site-uri concepute pentru a arăta ca site-uri web populare. Acestea sunt realizate de escroci pentru a fura informații precum date de autentificare. Acesta este apoi folosit pentru a fura fonduri din serviciul efectiv pe care victima încerca să îl acceseze.

Trimiterea criptomonedei folosind Exodus

Pentru a utiliza portofelul Exodus pentru a trimite criptomonede, urmați pașii de mai jos. Nu vă faceți griji, este foarte ușor – cu adevărat nu aveți nevoie nici măcar de recenzii de portofel Exodus pentru a vă ajuta!

1. Faceți clic pe „portofel”În panoul din stânga.

2. Selectați criptomoneda pe care doriți să o trimiteți.

3. Faceți clic pe „trimite”În centrul ferestrei.

4. Vi se va oferi opțiunea de a scana un cod QR folosind camera dispozitivului sau de a introduce o adresă.

Revizuirea portofelului Exodus: trimiterea ETH la o adresă.

5. Scanați codul QR sau introduceți adresa receptorului în secțiunea etichetată „trimite la … adresă”.

6. Introduceți suma pe care doriți să o trimiteți.

7. Faceți clic pe „trimite”.

Notă: pe portofelul Exodus, fiecare taxă de rețea este calculată automat pentru dvs. Acest lucru este excelent pentru utilizatorii de bază. Cu toate acestea, taxele sunt adesea mult mai mari decât trebuie. Taxele de portofel Exodus sunt stabilite pentru a fi transferate cât mai repede posibil, nu cât mai ieftin posibil.

Folosind Exchange

La fel ca alte caracteristici ale portofelului Exodus, schimbul este foarte ușor de utilizat. Urmați pașii de mai jos. Presupun că ați adăugat deja bani în contul dvs., pentru început.

1. Faceți clic pe „schimb valutar”În panoul din stânga ferestrei.

Revizuirea portofelului Exodus: schimbul de Bitcoin și Ethereum.

2. În stânga, veți selecta criptomoneda pe care o schimbați. În dreapta, selectați criptomoneda pe care doriți să o primiți.

4. Faceți clic pe opțiunea din stânga. Se va spune „Bitcoin” în mod implicit. Schimbați-l în moneda pe care doriți să o schimbați.

5. Repetați acest lucru pentru opțiunea din partea dreaptă. Aceasta va fi moneda pe care o primiți.

6. În partea de jos a paginii, veți vedea cursul de schimb actual între cele două active selectate. S-ar putea spune ceva de genul: „1 BTC = 12.6092 ETH”. Aceasta înseamnă că, pentru fiecare Bitcoin pe care îl schimbați, veți primi puțin peste 12 etere în portofel.

7. După ce ați verificat dacă ați introdus corect toate detaliile, faceți clic pe butonul de schimb. Ar trebui să primiți noul dvs. activ criptografic la scurt timp după aceea.

Cum să adăugați jetoane personalizate la portofelul Exodus?

Puteți utiliza adresa dvs. Ethereum pentru a stoca Jetoane ERC20 chiar dacă nu sunt listate pe Exodus. Portofelele Ether și toate jetoanele ERC20 au aceeași adresă. Tare nu?

Este ușor să adăugați jetoane ERC20 personalizate și neacceptate la Exodus.

 1. Pur și simplu găsiți adresa dvs. Ethereum urmând pașii de mai sus despre primirea criptomonedelor.
 2. Apoi, trimiteți jetonul din portofelul la care este stocat (de obicei MyEtherWallet, mai ales dacă ați creat un token personalizat) la adresa dvs. Exodus Ethereum.

Terminat!

Cu toate acestea, deoarece acestea nu sunt acceptate de Exodus, nu vor apărea la fel ca celelalte monede. Deci, pentru a verifica dacă au sosit, trebuie introduceți adresa dvs. publică Ethereum pe un Explorator blockchain Ethereum.

Trimiterea acestor jetoane înapoi din portofelul dvs. Exodus este puțin mai dificilă. Nu vă faceți griji, totuși – vă voi vorbi despre asta pas cu pas!

1. Intrați în meniul de ajutor pe panoul din stânga.

2. Derulați în jos și faceți clic pe „afișează meniul dezvoltatorului”.

3. Apoi vor apărea mai multe opțiuni în partea de sus a ecranului.

4. Faceți clic pe „dezvoltator” și “active“, atunci “Ethereum”.

5. Apoi, faceți clic pe „exportă cheia privată”. Va apărea o fereastră pop-up care vă va spune unde a fost exportată cheia privată (de obicei desktopul computerului).

6. Deschideți acest fișier. Evidențiați și copiați cheia privată.

7. Vizitați „MyEtherWallet”Și faceți clic pe„trimite Eter și jetoane”.

8. Faceți clic pe „cheie privată”Și lipiți cheia privată în casetă.

9. Veți putea vedea în interiorul portofelului.

10. Utilizând opțiunile de trimitere ale MyEtherWallet, trimiteți-vă jetoanele personalizate în același mod ca și în cazul oricărui alt portofel..

Avantajele și dezavantajele portofelului Exodus

În continuare, în această recenzie Exodus Wallet, o să mă uit avantajele și dezavantajele de utilizare a software-ului. Să începem cu lucrurile bune înainte de a trece la cele nu atât de bune.

Avantaje

 • Ușor de folosit. Portofelul Exodus este unul dintre cele mai multe ușor de utilizat portofele pe care le-am văzut vreodată.
 • Suportă mai multe valute. Stocarea tuturor activelor dvs. într-un singur loc o face uşor a face comerț și a cheltui.
 • Funcții de comerț și portofoliu încorporate. Schimbarea monedelor și urmărirea câștigurilor sau pierderilor este foarte ușoară pe Exodus.
 • Ajustarea automată a taxelor. Este posibil ca începătorii în criptomonedă să nu fie încrezători în stabilirea taxelor de rețea corecte pentru tranzacții. Exodul se ocupă de acest lucru pentru ei.
 • Suport mare. Acest lucru este rar în cazul produselor cu criptomonede.
 • Portofel software. Mai sigur decât un portofel web. Exodul este ideal pentru cumpărături mici și cheltuieli de zi cu zi.

Dezavantaje

 • Ca portofel software, portofelul Exodus poate fi spart. Este posibil să pierdeți fonduri dacă dispozitivul dvs. este infectat cu malware sau keyloggers.
 • Caracteristici de securitate limitate. Cu nu autentificare cu doi factori sau suport multi-semnătură, ar trebui să evitați să lăsați sume mari de bani pe portofelul Exodus.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzie

Portofelul Exodus este minunat pentru oamenii care sunt nou în spațiul criptomonedelor. Este unul dintre cele mai ușor de utilizat portofele pe care le-am văzut și nu îi încurcă utilizatorii cu opțiuni suplimentare complicate. Toate caracteristicile portofelului sunt foarte simple de utilizat, cu puține oportunități de a face o greșeală – acest lucru este reflectat și de recenziile utilizatorilor despre portofelul Exodus.

Îmi place portofelul Exodus opțiuni de asistență pentru clienți și faptul că portofelul vă permite folosiți mai multe criptomonede. Accesul încorporat la schimbul Shapeshift este, de asemenea, minunat pentru cei care doresc să încerce să tranzacționeze, dar nu vor să riște să lase fonduri Bittrex, Kraken, sau un serviciu centralizat similar.

Tabel: Ledger Nano X și portofelul Exodus

Deși există câteva dezavantaje ale portofelului Exodus, acestea nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea oamenilor care intenționează să utilizeze portofelul pentru mic, tranzacții de zi cu zi. Totuși, dacă doriți să tranzacționați cantități uriașe de criptomonede, cel mai bine este să vă faceți timp și să vă uitați la Exodus puțin mai aproape.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre alte portofele criptomonede, nu ezitați să consultați ghidul nostru cum să alegeți cel mai bun portofel de criptomonede.

Deci, acesta este recenzia noastră despre portofelul Exodus. Acum, că înțelegeți software-ul puțin mai bine, ce credeți? Îl veți folosi pentru cheltuielile dvs. cripto-cotidiene?

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me