Furci pentru criptomonede sunt considerate a fi a apariție rară în lumea criptografică. Unele sunt planificate, altele – rezultate ale unor situații extreme. Oricare ar fi cazul apariției lor, un lucru este sigur – atunci când se întâmplă, există de obicei mari schimbări în față. De aceea, astăzi vom vorbi despre Ethereum furculiţă (furci dure, mai exact).

Vom acoperi definiții furci în general (ce sunt, de ce se întâmplă și așa mai departe). După aceea, ne vom concentra asupra Furci Ethereum – veți afla când s-au întâmplat, ce s-au schimbat și ce vă rezervă viitorul.

De asemenea, înainte de a trece mai departe, ar trebui să fiți conștienți de faptul că criptomonedele trebuie stocate într-un loc sigur în orice moment. Deci, alegeți întotdeauna cele mai sigure și de încredere portofele criptografice.

Ce este o furculiță?

A furculiţă în lumea criptomonedelor este cunoscută ca o modificare a protocolului acelei monede. Acest tip de schimbare face versiunile anterioare ale blocurilor valabile si versiunea actuală este nevalidă (sau invers).

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Există două tipuri de furci cunoscute sub numele de furci moi și furci dure.

Furcă Ethereum: Furcă Ethereum.

Furci moi sunt versiunea redusă a celor dure. Se numesc moi pentru că ei nu schimba nimic înconjurând structura propriu-zisă a protocolului. Furcile moi pot fi implementat de dezvoltatori sau creatorii a criptomonedei pentru a efectua anumite lucrări de întreținere, pentru a modifica ceva cosmetic sau pentru a schimba unele dintre regulile din jurul blockchain-ului.

Unele dintre cele mai populare și mai frecvente furci moi sunt cele care schimbă dimensiunea unui anumit bloc. Acestea sunt adesea implementate de dezvoltatori pentru a netezi procesele miniere (presupunând că vorbim despre o criptomonedă care utilizează consensul „Dovada muncii”).

Aceste furci devin cele temporare – unii mineri pot alege să le folosească, în timp ce alții pot doar respinge schimbarea și continuați să extrageți versiunile mai vechi ale monedei.

Cu toate acestea, furcile dure sunt cu totul diferite.

Furci dure sunt schimbări uriașe la criptomoneda în cauză. Acestea schimbă în sine protocolul criptomonedei, făcând invalidă versiunile mai vechi ale acelui protocol. Dacă acesta (versiunea mai veche) continuă să trăiască, va rezulta o despărțire de noua versiune. Ethereum are astfel de exemple și vom vorbi despre ele în următoarele paragrafe.

Furcile tari sunt de obicei implementat în condiții extreme. Sunt rar planificat – de cele mai multe ori apariția lor se datorează necesității. Acest lucru are sens, deoarece de obicei nu există motive legitime pentru a implementa un hard fork într-o criptomonedă care funcționează normal. Cuvântul cheie este de obicei, totuși – după cum veți vedea în curând, Ethereum este o excepție.

Acum, că suntem mai mult sau mai puțin pe teren reciproc și am scăpat de terminologie, să trecem la subiectul principal – Furci dure Ethereum.

Furci dure Ethereum

Principalul motiv pentru care vorbim în mod specific despre furcile Ethereum HARD este că acestea sunt atât de dăunătoare și semnificative pentru bunăstarea Ethereum, încât devine imposibil de ignorat.

Ethereum Classic, EtherZero și Metropolă – acestea sunt principalele trei furci dure Ethereum și vom vorbi despre fiecare dintre ele într-o anumită măsură.

Ethereum Classic

Aceasta este prima furcă dură pe care Ethereum a avut-o. Este, de asemenea cel mai controversat din toate furcile tari ale ETH.

Furcă Ethereum: Ethereum Classic.

La un moment dat, echipa de dezvoltare din spatele Ethereum a observat că organizație autonomă descentralizată (DAO) pe care Ethereum îl folosise a fost piratat. Decizia de a pune în aplicare o forță tare care să restabilească toate monedele criptate furate a fost rapidă, dar a primit, de asemenea, destul de multă reacție.

Suporterii și entuziaștii Ethereum împărțiți în două tabere. Primii suntem bucuroși că echipa din spatele acestei criptomonede va lua măsuri rapide și nu va lăsa să treacă așa ceva. O forță dificilă ar însemna că dezvoltatorii și-au învățat lecția și sunt acum mai bine pregătit pentru viitoare încercări similare de hack sau de încălcare.

Cu toate acestea, o mulțime de oameni nu au fost de acord cu furculița tare. Ei au văzut această schimbare ca o încălcare a sensului fundamental al "descentralizat". Acest grup de oameni credea că singura modalitate de a avea o criptomonedă cu adevărat descentralizată era să nu te implica și pur și simplu mergi după flux deoarece imediat ce dezvoltatorii încep să acționeze, acest lucru ar cauza o efect de unda și ar deveni o declarație uriașă pentru viitor.

În cele din urmă, dezvoltatorii Ethereum și-au urmat decizia de a implementa hard fork-ul. Care a fost rezultatul? Ei bine, o criptomonedă s-a împărțit în două.

Majoritatea oamenilor care nu au fost de acord cu divizarea a ajuns rămânând la vechea versiune de Ethereum, care este acum cunoscut sub numele de Ethereum clasic.

Astăzi, există încă două tabere de oameni în comunitatea criptomonedelor – unii cred că dezvoltatorii au avut dreptate să rezolve problema cât mai curând posibil, în timp ce alții îi felicită pe oamenii care s-au lipit de credințele lor și sunt încă de sprijin Ethereum Classic.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ether Zero

EtherZero este o altă binecunoscută furcă Ethereum. Nu este la fel de extrem ca Ethereum Classic – acesta vizează mai degrabă îmbunătățirea decât revoluția.

Furcă Ethereum: Ether Zero.

EtherZero își propune să îmbunătățească viteza ratei tranzacției care apar în cadrul rețelei Ethereum. În plus, această forță Ethereum este hotărâtă să facă aceste tranzacții complet gratuite.

Mulți din lumea criptomonedelor consideră că acestea sunt obiective foarte îndrăznețe. EtherZero este, de asemenea, o furcă bazată pe „Dovada de lucru” – asta înseamnă singurul cu adevărat eficient calea spre a mea ar fi folosind Tipuri de platforme GPU. Deși merită menționat faptul că există planuri de implementare a unui masternode („Dovada mizei”) Sistem în această furcă Ethereum în viitor.

Metropolă

Metropolă este furcă curentă Ethereum. Această furcă nu a fost creată din cauza unor situații extreme, totuși – face parte dintr-un plan de îmbunătățire a blockchain-ului Ethereum existent.

Metropolis este compusă din trei faze. Faza „Constantinopolului” este în prezent cea activă (se consideră că Bizanțul s-a încheiat).

Furcă Ethereum: Ethereum Metropolis.

Există o câteva caracteristici cheie că furca Metropolis Ethereum își propune să se îmbunătățească.

În primul rând, în timpul întinderii Ethereum Metropolis, o mulțime de caracteristici legate de confidențialitate va primi o revizie. Setările actuale de confidențialitate și opțiunile pe care le are rețeaua Ethereum nu sunt deloc rele, dar noile funcții vor fi actualizate și vor fi garantează o intimitate mai mare în timpul tranzacțiilor.

O altă schimbare uriașă pe care bifurcația Ethereum Metropolis își propune să o implementeze este o „Dovada mizei”Sistem bazat pe consens, în locul celui actual„ Dovadă a muncii ”.

Dacă s-ar face acest lucru, acest lucru ar elimina mineritul Ethereum în ansamblu. În schimb, ați miza unele dintre monedele dvs. Ethereum pentru a putea verifica automat tranzacțiile care se desfășoară pe blockchain-ul Ethereum și, la rândul său, ați primi o anumită sumă de venituri.

Exploatarea minieră Ethereum (GPU, CPU, ASIC, Cloud) este un extrem de popular activitate printre fanii acestor monede criptografice, deci acesta este un punct important de discuție. Chiar dacă sistemul PoS ar grăbi și netezi teoretic procesele care se petrec în cadrul rețelei, o astfel de modificare ar avea ca rezultat o minerit masiv depozitul de echipamente pe piață, ceea ce ar putea însemna schimbări dăunătoare ale prețurilor componentelor platformelor miniere.

Să prezentăm rapid două dintre Ethereum Furculița Metropolis faze.

Bizanțul a fost o fază care a urmărit realizarea platformei Ethereum mai sigur și mai bine optimizat. Acest lucru a fost făcut un pas la rând, dar obiectivul inițial a fost de a face rețeaua mai sigură și mai fluidă de utilizat.

Constantinopol își propune să finalizeze procesele Bizanțului și apoi să se concentreze asupra un mare scop – pentru a pregăti blockchain-ul Ethereum pentru tranziția dintre sistemele PoW și PoS. Acesta este un obiectiv uriaș în sine și va necesita destul de mult timp pentru a fi pus în mișcare pe deplin.

Seninătate

Serenitatea Ethereum este considerat a fi ultimul mare pas în dezvoltarea Ethereum. Serenitatea este dedicată unui singur scop și unui singur scop – tranziția blockchain-ului Ethereum de la PoW la PoS.

Furcă Ethereum: Tutorialul All-In-One

Bizanțul și Constantinopolul sunt cele două faze principale de pregătire. În acest timp, anumite tranzacții vor fi făcute prin consensul Dovada mizei pentru a începe pregătirea sistemului pentru tranziție.

Serenitatea Ethereum este o reper imens pentru Ethereum, deoarece ar schimba practic tot ceea ce oamenii sunt obișnuiți atunci când vine vorba de extragerea acestui cripto. Potrivit foii de parcurs Ethereum, trecerea la „PoS pur” ar trebui se întâmplă cândva în 2021.

Ethereum Fork Summary

Să facem o scurtă trecere în revistă a ceea ce am acoperit în acest sens Furcă dură ETH ghid.

Furculițele criptomonede sunt evenimente din cadrul blockchain-ul criptomonedei care au scopul de a schimba anumite aspecte specifice ale cripto-ului în cauză. Există două tipuri de furci – cele moi și cele tari.

Furcile moi se schimbă probleme minore și cosmetice, în timp ce furcile tari sunt de obicei complete schimbători de jocuri.

De-a lungul vieții Ethereum, au existat (și vor exista) trei furci mari ETH – Ethereum Classic, EtherZero și Metropolis.

Metropolis Ethereum furca (care este furca actuală) urmărește în cele din urmă să pregătească Ethereum pentru tranziția dintre un altcoin bazat pe sistemul Proof of Work într-unul Proof of Stake.

Seninătatea va fi ultimul pas în îndeplinirea sarcinii menționate mai sus și este programată să se întâmple la un moment dat în 2021.

Concluzie

Lumea criptomonede este găsind în mod constant noi și diferite modalități de dezvoltare și avansare, fie din perspectivă tehnologică, fie din punct de vedere informațional.

Furci pentru criptomonede sunt de obicei evenimente foarte controversate în cadrul comunităților criptografice. Depinde de modificările sau modificările furcii, dar indiferent de intenție, oamenii vor fi tot timpul împărțite în grupuri de câte două – cei cărora le place și cei care îl urăsc.

Furci moi sunt acceptate în general mai ușor decât cele dure. Acest lucru se datorează în principal, deoarece nu își propun să schimbe în mod fundamental nimic în cadrul blockchain-ului. Majorității oamenilor le-ar putea plăcea chiar și niște furci moi – în special cele cosmetice-alternante.

Cu toate acestea, furcile dure sunt întotdeauna o punct de discuție. Schimbările pe care le aduc sunt rareori luate cu o reacție unilaterală.

Furcile Ethereum sunt interesante. Toate cele trei grele au fost foarte puncte importante de rupere în durata de viață a lui Ethereum. Ethereum Classic a fost cel mai controversat, totuși – această furcă dură a declanșat discuții filosofice majore în cadrul comunităților de criptomonede din întreaga lume. Pentru prima dată, tema descentralizării a devenit atât de larg menționată și discutată.

Furcă Ethereum: Ethereum POS.

La fel de mult ca Ethereum Classic a fost controversat, furca Metropolis Ethereum este semnificativă.

De îndată ce Ethereum Serenity intră în joc, nimeni nu știe ce se va întâmpla cu economia. Brusc vor exista mii și mii de platforme miniere, GPU-uri, ASIC-uri și alte dispozitive legate de exploatarea criptomonedelor care nu vor mai fi folosite.

Oamenii sunt de obicei nu sunt gata pentru astfel de schimbări dramatice. Bineînțeles, o parte din populația minieră criptografică va găsi anumite specificații lacune și căi de ieșire – revinde GPU-urile, închiriază platforme sau chiar începe să extragă alte criptomonede, uitând de Ethereum în ansamblu.

Ultima parte ar fi probabil în cel mai rău caz pentru Ethereum. Toate criptomonedele valorează la fel de mult ca oamenii le folosesc – dacă numărul de utilizatori scade, la fel va releva cripta și, la rândul său, prețul acesteia.

De aceea, cel puțin când vine vorba de această furcă Ethereum, s-a depus în prealabil multă pregătire și efort – Serenity nu se așteaptă până anul viitor, iar echipa de dezvoltare speră să ușureze unele dintre reacțiile inițiale pe care le-a strâns această furcă.

Unul dintre obiectivele principale pentru echipa Ethereum este de a arăta cât de benefic și de rapid este un Dovada sistemului Stake este în comparație cu o dovadă a muncii. Elimină o mulțime de Defectele sistemului PoW (electricitate, răcire și costuri ale dispozitivelor, necesitatea unei zone imense și deschise etc.).

De asemenea, suma pe care cineva o plătește depinde de suma pe care a mizat-o – cu cât aduceți mai mult la masă, cu atât primiți mai mult. Acest lucru îi stimulează pe oameni să participe la tranzacționare, cumpărare și vânzare – totul pentru a obține mai multe monede și a câștiga venituri mai mari.

De asemenea, dacă aveți o cantitate generoasă de eter, ar trebui să vă asigurați că îl păstrați într-un loc sigur și să alegeți portofele hardware, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor.

Ei bine, acesta a fost ghidul furcii Ethereum. Sper că ți s-a părut interesant și ai învățat ceva nou despre Ethereum și alte furci în general!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me