Sunt portofele criptografice multiple pe piață astăzi, totuși, pentru a afla care dintre cele mai bune pentru nevoile dvs., ar trebui să aflați mai multe despre fiecare dintre ele.

In acest GateHub recenzie, voi arunca o privire la trecutul companiei, portofel Caracteristici și cum să-l folosească. De asemenea, voi acoperi lucruri precum taxe, asistență pentru clienți și monede acceptate.

După aceea, voi arunca o privire asupra caracteristicilor de securitate ale GateHub și voi răspunde la întrebare "este sigur GateHub?". În cele din urmă, vă voi oferi un foarte simplu ghid pas cu pas despre cum să-l configurați și cum să-l utilizați!

După această examinare GateHub, veți avea toate informațiile necesare pentru a decide dacă este portofelul potrivit pentru dvs.!

Deci ce mai aștepți? Să aflăm dacă GateHub este la fel de bun ca alte portofele criptate recomandate, cum ar fi Ledger, Coinbase și Trezor.

Pro

 • Ușor de utilizat
 • Gateway de plată încorporat
 • Relativ sigur

Contra

 • Problemă de securitate în trecut
 • Lipsă securitate – portofel fierbinte

Ce este portofelul GateHub?

Platforma GateHub a fost creat în 2014 de către o companie britanică. Când a fost lansat pentru prima dată, a fost construit special pentru Clipoci Criptomoneda (XRP), cu toate acestea, acum acceptă și alte monede. GateHub are două funcții principale deoarece nu numai că permite oamenilor să magazin monedele lor, dar le permite oamenilor să comerț si ei!

Recenzie Gatehub: pagina de pornire.

Portofelul vă permite trimite și primește criptomonede, precum și păstrați-le. Este, de asemenea, posibil să trimiteți monede către un alt utilizator GateHub prin introducerea lor nume de utilizator, ceea ce îl face foarte simplu în comparație cu multe alte portofele. Portofelul este accesat online printr-un browser web, care este disponibil fie printr-un dispozitiv desktop, Android sau iOS.

Deci, acum că știți ce este platforma GateHub, următoarea parte a recenziei mele GateHub va analiza cât de bun este portofelul!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Cât de bun este portofelul GateHub?

Revizuirea mea GateHub a constatat că portofelul este ușor de utilizat iar site-ul web este foarte simplu de utilizat. Acest lucru îl face perfect pentru începători. Una dintre cele mai bune caracteristici este că nu numai că acceptă mai multe criptomonede, ci și bani din lumea reală! Da, așa este – acceptă moneda fiat, precum USD, etc.

Portofelul GateHub a fost inițial construit pentru a suporta Ripple (XRP), dar acum suportă un total de 8 monede diferite, pe care le-am enumerat mai jos.

Revizuirea Gatehub: criptomonede

Portofelul GateHub are și un gateway de plată încorporat care vă permite să depuneți bani din lumea reală! Înainte de a putea face acest lucru, va trebui să treceți printr-un verificare proces, care vă va cere să introduceți informațiile dvs. personale și apoi să încărcați copii ale dvs. ID și dovada adresei.

Fiți avertizat că poate dura câteva zile până când contul dvs. este verificat, deci dacă trebuie să cumpărați monede rapid, ar trebui să luați în considerare depunerea unei criptomonede. Dacă sunteți fericit să faceți acest lucru, vă puteți finanța contul utilizând un cont bancar, care poate fi prin SEPA sau RAPID.

În momentul scrierii, poarta de plată suporturi USD, EUR, CNY și JPY. În general, disponibilitatea atât a criptomonedelor, cât și a banilor fiduciari, precum și platforma fiind foarte simplu de utilizat, face din GateHub o alegere excelentă pentru începători.

Revizuire Gatehub: tranzacționare

Deci, acum, când știți ce poate face portofelul GateHub, următoarea parte a recenziei mele GateHub se va uita la asistența lor pentru clienți.

Comparați GateHub unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați GateHub unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Relații Clienți

Cu toate acestea, majoritatea furnizorilor de portofele nu au asistență pentru clienți, deoarece este și GateHub un schimb, există mai multe modalități de a le contacta. Cel mai simplu mod de a contacta asistența pentru clienți este prin trimiterea unui e-mail. Cu toate acestea, conform recenziilor online, echipa de asistență răspunde destul de lent.

Echipa GateHub este, de asemenea, pe diverse platforme de socializare, precum Facebook, Google+, Twitter și LinkedIn. Deși platforma are o echipă de asistență, este important să ne amintim că dacă pierdeți atât cheia de autentificare, cât și parola sau fondurile dvs. sunt sparte; GateHub nu poate face nimic.

Acum, că știți despre asistența pentru clienți disponibilă la GateHub, următoarea parte a recenziei mele GateHub se va uita la taxele GateHub!

Taxe GateHub

Primul lucru de luat în considerare atunci când utilizați GateHub este că, dacă doriți să stocați Clipoci (XRP), va trebui să dețineți un minimum 20 XRP. Nu veți putea folosi aceste monede în niciun fel, deoarece este pur și simplu să vă activați portofelul. De exemplu, dacă transferați 50 XRP pe portofelul dvs. GateHub, veți putea folosi doar 30 XRP. Acesta este același sistem pentru toate portofelele Ripple, deci nu există nicio modalitate de a o putea evita!

Recenzie Gatehub: taxe.

În afară de aceasta, nu există taxe GateHub pentru trimiterea și primirea de fonduri, altele decât taxa de tranzacție blockchain. Platforma le face bani din comisioane de tranzacționare, depunere și retragere. Puteți găsi toate informațiile de mai sus.

Deci, acum, când știți despre taxele GateHub, următoarea parte a recenziei mele GateHub se va uita la securitatea portofelului!

Prezentare generală a securității: GateHub este sigur?

Pentru a vă proteja portofelul GateHub, platforma a instalat anumite caracteristici de securitate. În primul rând, vi se recomandă să vă configurați Autentificare cu doi factori, ceea ce vă va cere să introduceți un cod care este trimis pe telefonul dvs. de fiecare dată când încercați să vă conectați.

Mai mult, dacă încercați să vă conectați de la un o nouă adresă IP sau dispozitiv, vi se va cere confirmați din nou adresa de e-mail. De asemenea, platforma criptează toate datele sale, ceea ce vă protejează în continuare informațiile personale.

GateHub nu vă poate accesa niciodată cheile private, deoarece acestea sunt stocate pe un server separat pe platforma principală. Deși acest lucru adaugă, de asemenea, un nivel suplimentar de securitate, înseamnă și că, dacă le pierzi, nu vei putea niciodată să îți recuperezi fondurile.

Revizuire Gatehub: analize.

in orice caz, în 2017 acolo a fost un problema de securitate care a dus la furarea monedelor de către oameni. Serverele centralizate GateHub au fost sparte, ceea ce le-a permis infractorilor să scape mai mult de 5 milioane de dolari în criptomonedă. Potrivit diferiților utilizatori, GateHub a spus că nu va rambursa fondurile furate.

Declarația oficială GateHub despre hack-ul care a avut loc este după cum urmează:

"Nu au fost furate fonduri din portofelele utilizatorului. GateHub a descoperit că un criminal a exploatat un defect într-un serviciu auxiliar de procesare a depozitelor, toate tranzacțiile fiind onorate în totalitate. Este adevărat că există pretenții că fondurile au dispărut, dar asta a fost din hackingul contului personal."

Acest lucru este foarte îngrijorător și ar trebui să ne reamintim că, indiferent de portofelul criptomonedă pe care îl utilizați, fondurile dvs. sunt niciodată 100% sigur. Deși, se știe că portofelele hardware Ledger și Trezor sunt foarte fiabile. Deci, acum, când știți răspunsul la „Este sigur GateHub?”, Următoarea parte a recenziei mele GateHub va analiza cum să începeți!

Gatehub Review

Cum se configurează portofelul GateHub

Dacă ați decis că vă place sunetul GateHub, acum vă voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să începeți!

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vizitați site-ul oficial GateHub.

2. Veți fi apoi întrebat dacă doriți să vă conectați. În schimb, faceți clic pe Inscrie-te

Gatehub Review

3. Acum va trebui să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă puternică. De asemenea, va trebui să faceți clic pe Nu sunt un robot casetă, precum și Termeni și condiții cutie!

Gatehub Review

4. Vi se va afișa apoi cheia de recuperare a portofelului. Acest lucru este important, deoarece veți avea nevoie de acest lucru dacă vă uitați vreodată parola. Puteți fie noteaza (recomandat), sau poți Descarca pe dispozitivul dvs. ca fișier text.

Gatehub Review

5. După ce ați salvat cheia de recuperare, va trebui să confirmați adresa de e-mail. Puteți face acest lucru făcând clic pe Activează contul butonul din e-mailul trimis.

Gatehub Review

6. După ce vă conectați, vi se va spune că trebuie să furnizați mai multe informații. Dacă nu sunteți o companie, faceți clic pe Individual buton!

Gatehub Review

7. Mai întâi, trebuie să introduceți număr de telefon mobil. Asigurați-vă că acest lucru este corect, deoarece va trebui să îl verificați!

Gatehub Review

8. Odată ce primiți Cod SMS, introduceți-l în cutie.

Gatehub Review

9. Dacă v-ați verificat cu succes numărul, faceți clic pe Continua.

Gatehub Review

10. Apoi, trebuie să introduceți un nume de utilizator public. Acest lucru este foarte similar cu un nume de utilizator Twitter, cu toate acestea, este folosit pentru a primi fonduri. Acest lucru facilitează transferul de monede pe platforma GateHub, deoarece nu este nevoie să introduceți o adresă de portofel lungă!

Gatehub Review

11. Acum vi se cere să încărcați un fotografie! Dacă nu doriți, puteți face clic pe Sari, voi face asta mai târziu.

Gatehub Review

Portofelul dvs. este acum configurat! Foarte bine! Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să configurați autentificarea cu doi factori. Acest lucru va adăuga un strat suplimentar de securitate în contul dvs., deoarece de fiecare dată când vă conectați, va trebui să confirmați un cod care este trimis pe telefonul dvs.! Deși nu sunteți forțați să faceți acest lucru, vă recomand cu drag!

1. Faceți clic pe Activați autentificarea cu 2 factori.

Gatehub Review

2. Va trebui să descărcați Google Authenticator pe telefonul dvs. mobil, care este disponibil atât pe ioS, cât și pe Android.

3. Acum trebuie să vă conectați Google Authenticator la contul GateHub. Puteți face acest lucru fie prin introducerea fișierului Cheie de autentificare sau prin scanarea codului QR.

Gatehub Review

4. Acum că ați configurat autentificarea cu doi factori, contul dvs. este mai sigur!

Deci, acum, când știți cum să vă configurați portofelul, următoarea parte a recenziei mele GateHub vă va arăta cum să îl utilizați!

Cum se folosește portofelul GateHub

Permiteți-mi să vă ofer un ghid pas cu pas despre modul de utilizare a portofelului GateHub.

1. În partea stângă, faceți clic pe Portofel.

Gatehub Review

2. Vi se va arăta acum echilibru portofel, care este în mod implicit în Ripple (XRP). După cum veți vedea, portofelul dvs. este dezactivat până când depuneți cel puțin 20 XRP. Acest 20 XRP nu poate fi cheltuit, transferat sau retras, ceea ce înseamnă că este un portofel gratuit. Din păcate, acest lucru este același pentru toate portofelele Ripple (XRP).

3. Către finanțează-ți contul, derulați în jos și căutați adresa portofelului. Dacă dețineți deja XRP, atunci acesta este cel mai simplu mod posibil pur și simplu transferați monedele direct în GateHub. Pur și simplu lipiți adresa portofelului GateHub în câmpul destinatarului portofelului curent, trimiteți tranzacția, iar fondurile ar trebui să ajungă în contul dvs. GateHub în mai puțin de un minut!

Gatehub Review

4. Dacă în prezent nu dețineți XRP, puteți depune cu bani reali! Alternativ, puteți depune și folosind și alte criptomonede. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Depunere / primire.

Gatehub Review

5. Dacă aveți în prezent un cont al Băncii Europene, faceți clic pe BANCA UE, urmată de Conectați un Gateway. Nu uitați, dacă doriți să folosiți bani din lumea reală, va trebui mai întâi să vă verificați identitatea. Nu vă faceți griji, recenzia mea GateHub vă va arăta cum să faceți acest lucru mai jos!

6. În primul rând va trebui introduceți datele dvs.. Aceasta include numele dvs. legal complet, data nașterii, adresa de domiciliu și sexul.

Gatehub Review

7. Acum va trebui să furnizați câteva documentație. Pentru actul dvs. de identitate, puteți utiliza fie pașaportul, permisul de conducere sau cartea de identitate națională. Introduceți numărul de serie în casetă și apoi încărcați imaginea.

Gatehub Review

8. După aceasta, va trebui, de asemenea încărcați o dovadă a adresei. Acesta poate fi fie o factură de utilități, un extras bancar, o declarație fiscală sau un certificat de rezidență.

Gatehub Review

9. Odată ce tu faceți clic pe trimitere, echipa GateHub vă va examina documentele și, odată ce le-ați făcut, veți putea depune fonduri folosind contul dvs. bancar! Timpul necesar echipei pentru a face acest lucru depinde de cât de ocupată este, așa că fii pregătit să aștepți câteva zile.

Gatehub Review

Deci, acum, când știți cum să vă configurați portofelul GateHub și cum să vă verificați contul, următoarea parte a recenziei mele GateHub va explica cum să trimiteți fonduri către un alt portofel.!

Cum să trimiteți / primiți

 • Mai întâi, faceți clic pe Portofel pe partea stanga.
 • După aceea, faceți clic pe Trimite plata, urmat de Instant.
 • Acum va trebui să vă introduceți GateHub-ul parola.
 • Selectați criptomoneda pe care doriți să o trimiteți, împreună cu suma.
 • Acum introduceți fișierul adresa portofelului căruia doriți să le trimiteți fondurile.
 • Pentru a finaliza tranzacția, asigurați-vă că sunteți mulțumit de suma pe care o transferați, apoi faceți clic pe A confirma.

Si asta e. Acum ați făcut primul dvs. transfer cu succes în GateHub!

GateHub Review: Concluzie

Și acesta este sfârșitul recenziei mele GateHub!

În general, cred că GateHub este un portofel bun pentru începători. Nu numai că acceptă mai multe monede, dar puteți stoca și monede fiat! Mai mult, îmi place faptul că poți folosi GateHub pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa criptomonede!

singura problemă Am cu portofelul GateHub este că a fost piratat în 2017 și nu a rambursat niciuna dintre persoanele afectate. Chiar dacă nu s-au produs hackuri, ar trebui să reamintim că fondurile dvs. nu sunt niciodată 100% sigure. În acest sens, ar putea fi util să luați în considerare un portofel de hârtie sau un portofel hardware, cum ar fi Ledger și Trezor.

Sper că această recenzie GateHub a fost utilă și ați decis deja dacă este potrivită pentru dvs..

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me