Căutați să începeți să cumpărați, să vindeți sau să tranzacționați criptomonede și doriți să cunoașteți diferența dintre GDAX VS Coinbase? Stai strâns, întrucât le voi diseca pe cele două într-o comparație completă, ajutându-te să decizi care preferi!

Apropo, știați că GDAX a anunțat recent că va re-marca „Coinbase Pro‘? Nu vă faceți griji, îl voi numi GDAX, astfel încât să nu vă confundați!

În ghidul meu GDAX VS Coinbase, voi începe mai întâi oferind o scurtă prezentare generală a modului în care au început platformele, urmat de un rezumat al ceea ce fac.

După aceea, vă voi oferi un ghid cuprinzător despre cum se compară, inclusiv lucruri precum taxele Coinbase VS GDAX, caracteristicile, metodele de plată acceptate, disponibilitatea monedelor și securitatea!

Deci ce mai aștepți? Prima parte a ghidului meu GDAX VS Coinbase va analiza cine sunt Coinbase și cum au început!

Schimbarea criptelor pe Coinbase

Coinbase este un broker de schimb care permite oamenilor să cumpere și să vândă o serie de criptomonede. Creată în 2012, compania are sediul central în San Francisco, California. Deși platforma nu este disponibilă pentru toată lumea, acum le permite oamenilor de la peste 30 de țări diferite pentru a deschide un cont.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Coinbase este foarte popular pentru că acestea oferă o modalitate foarte simplă de a te implica în criptomonede pentru prima dată, deoarece permit utilizatorilor să depună fonduri utilizând fie un card de debit / credit, fie un cont bancar.

GDAX VS Coinbase: sigla oficială Coinbase.

Ghidul meu Coinbase VS GDAX a constatat că schimbul este acum atât de popular încât au deservit peste 20 de milioane de clienți și au procesat peste 150 de miliarde de dolari în tranzacții! Condusă de CEO-ul Brian Armstrong, platforma crește atât de repede încât acum a crescut peste 535 de angajați și un venit anual estimat la 1 miliard de dolari.

Când o criptomonedă este listată pe Coinbase, aceasta tinde adesea să adauge o valoare semnificativă prețului monedei, deoarece platforma o face ușor de cumpărat folosind bani din lumea reală. Oferă lichiditate fără precedent monedei și o deschide către un public mult mai mare.

De exemplu, s-a dezvăluit recent că Clipoci (XRP) s-au oferit să împrumute lui Coinbase criptomoneda în valoare de 100 de milioane de dolari pentru ca schimbul să-și enumere moneda!

Când cumpărați criptomonede de la Coinbase, cumpărați direct de pe platformă. Acest lucru este diferit de majoritatea celorlalte schimburi, unde tranzacționați în mod normal direct cu alți utilizatori.

Deci, acum că știți fundalul Coinbase, următoarea parte a ghidului meu GDAX VS Coinbase se va uita la GDAX! Aveți nevoie de mai multe informații despre Coinbase? Citiți recenzia mea completă Aici.

Schimbarea criptelor pe GDAX

Creat în 2016, Schimb global de active digitale (GDAX) este un schimb de criptomonede care permite oamenilor să Cumpără, vinde, și tranzacționați o gamă de monede. Interesant este că platforma este deținută de aceeași organizație care rulează Coinbase.

Spre deosebire de Coinbase, GDAX este potrivit pentru cei mai experimentați comerciant, deoarece platforma oferă mult mai multe funcții. Când oamenii decid să folosească GDAX pentru tranzacționare, cumpără sau vând direct cu alți utilizatori. In acest sens, scopul GDAX este acela de a potrivi cumpărătorii cu vânzătorii.

GDAX VS Coinbase: platforma GDAX.

GDAX permite, de asemenea, utilizatorilor săi depune fonduri folosind bani din lumea reală și dacă aveți deja un cont Coinbase, vă puteți transfera cu ușurință fondurile către GDAX. La sfârșitul anului 2017, GDAX a atins noi recorduri când a ajuns a procesat tranzacții în valoare de peste 650 de milioane de dolari în doar 24 de ore!

Deși există unele asemănări între cele două platforme, următoarea parte a ghidului meu GDAX VS Coinbase va descompune diferențele lor clare!

Taxe GDAX VS Coinbase & Metode de plata

Să începem să le definim diferențele clare aruncând o privire asupra taxelor și metodelor lor de plată, începând cu cele ale Coinbase!

Coinbase

Unul dintre cele mai bune avantaje ale utilizării Coinbase este că au o facilitate care permite utilizatorilor să depună fonduri folosind moneda fiduciară din lumea reală. Dacă vă aflați în Australia, Canada, Singapore, Statele Unite sau în majoritatea națiunilor europene (inclusiv Regatul Unit), vă puteți finanța contul utilizând fie un card de debit / credit, fie un cont bancar.

Revizuirea mea Coinbase VS GDAX a constatat că, înainte de a putea face acest lucru, va trebui completează un KYC (Cunoașteți clientul) proces, ceea ce impune să vă identificați. Acest lucru va necesita inițial să furnizați informațiile dvs. personale (cum ar fi numele dvs., adresa și naționalitatea), de care va trebui apoi să verificați încărcând o copie a cărții dvs. de identitate naționale (cum ar fi pașaport sau permis de conducere). După ce ați făcut acest lucru, puteți face o depunere.

GDAX VS Coinbase: caracteristici Coinbase.

Dacă decideți să vă finanțați contul utilizând un card de debit sau de credit, taxele standard Coinbase sunt de 3,99%. Deși acest lucru ar putea părea scump, platforma trebuie să facă acest lucru pentru a se proteja de o rambursare sau de o activitate frauduloasă.

De asemenea, este posibil să depuneți folosind un cont bancar, cu taxa în funcție de tipul de transfer pe care îl efectuați. De exemplu, dacă sunteți din Europa și depuneți la SEPA, atunci este gratuit. Pe de altă parte, clienții americani care utilizează un cont bancar american vor plăti 1,49%.

Alternativ, Coinbase vă permite, de asemenea, să depuneți folosind o criptomonedă. Dacă decideți să faceți acest lucru, singura taxă pe care va trebui să o plătiți este blockchain comision de tranzacție.

Când vine vorba de retragerea fondurilor, puteți utiliza și metode de plată din lumea reală. Din nou, acest lucru depinde de tipul de cont bancar pe care îl aveți, SEPA costând 0,15 USD și 25 USD dacă utilizați un transfer bancar standard (S.U.A.). Coinbase vă permite, de asemenea, să retrage fonduri folosind PayPal, care costă o rată forfetară de 3,99%.

GDAX VS Coinbase: prețuri Coinbase.

Coinbase câștigă bani și atunci când cumpărați sau vindeți criptomonede. Când introduceți numărul de monede pe care doriți să le tranzacționați, platforma va include o taxă de 1,49% în plus față de prețul actual de pe piață. De exemplu, dacă doriți să cumpărați Bitcoin în valoare de 200 USD, atunci contul dvs. va fi creditat cu monede în valoare de 197,20 USD.

Deși acest lucru ar putea suna mai scump decât alți brokeri de schimb de criptomonede, este important să ne amintim că prețurile pe care le plătiți la Coinbase nu sunt departe de prețul real al pieței!

Următoarea parte a secțiunii mele de taxe GDAX VS Coinbase se va uita la GDAX.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

GDAX

La fel ca Coinbase, GDAX permite, de asemenea, clienților săi depuneți fonduri folosind moneda fiduciară din lumea reală. Cu toate acestea, acestea acceptă doar conturile bancare. Ca urmare, dacă doriți să utilizați un card de debit sau de credit, va trebui să depuneți în Coinbase și apoi să transferați fondurile către GDAX!

Taxele GDAX asociate cu depozitele și retragerile de conturi bancare sunt la fel ca Coinbase. În plus, GDAX nu vă taxează să depuneți și să retrageți utilizând criptomonede, cu toate acestea, va trebui să plătiți taxa blockchain.

Când vine vorba de tranzacționare, Taxele GDAX sunt unele dintre cele mai ieftine din industrie. Totuși, poate deveni puțin confuz, așa că permiteți-mi să vă explic cum funcționează.

Taxele de care sunteți taxat pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor depind de suma pe care o tranzacționați pe parcursul a 30 de zile. Platforma determină acest lucru prin calculând volumul de tranzacționare în USD. Dacă nu tranzacționați USD (de exemplu, Bitcoin contra Ethereum), atunci GDAX va converti suma tranzacției în dolari.

GDAX VS Coinbase: Taxe pentru GDAX.

Pentru a face lucrurile și mai confuze, GDAX vă va percepe taxe în funcție de faptul dacă sunteți un „Maker” de piață sau un „Taker” de piață. Producătorul este persoana care oferă lichiditate și stabilește prețul, iar persoana care achiziționează este persoana care cumpără sau vinde la acel preț.

GDAX este fantastic pentru factorii de decizie de piață, deoarece nu percep taxe de tranzacționare! Pe de altă parte, dacă sunteți beneficiar, veți plăti 0,30%. Dacă sunteți un comerciant greu și cumpărați sau vindeți criptomonede în valoare de peste 10 milioane de dolari într-o singură lună, atunci această taxă scade la 0,20%. Oricine tranzacționează peste 100 de milioane de dolari într-o lună poate reduce acest lucru și mai mult, chiar până la 0,10%, ceea ce este perfect pentru investitorii instituționali!

Deci, acum că am acoperit taxele GDAX VS Coinbase, următoarea parte a ghidului meu GDAX VS Coinbase se va uita la caracteristicile și ușurința utilizatorului!

GDAX VS Coinbase: caracteristici și ușurință în utilizare

După cum am menționat mai devreme, Coinbase este perfect pentru persoanele care sunt intrând în industria criptomonedelor pentru prima dată deoarece vă permit să cumpărați cu ușurință monede folosind metode tradiționale de plată. Drept urmare, platforma este probabil cel mai ușor de utilizat schimb disponibil!

Cu toate acestea, altele decât cumpărarea de monede de la Coinbase sau vânzarea de monede către Coinbase, numărul de caracteristici este destul de limitat. Cu toate acestea, unii oameni folosesc și Coinbase ca portofel online. În loc să-și retragă monedele din platformă, este posibil să le păstrați în portofelul Coinbase. În plus, puteți, de asemenea transferați monede din contul Coinbase către GDAX.

GDAX VS Coinbase: caracteristici Coinbase Pro (GDAX).

Pe de altă parte, GDAX oferă mult mai mult bazei sale de clienți. Analiza mea Coinbase VS GDAX a constatat că utilizatorii pot cumpăra și vinde monede în diferite moduri, inclusiv comenzi de marjă, comenzi limită, și comenzi de oprire. Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă acești termeni, vă voi explica pe scurt mai jos.

 • Comanda de piață. Dacă deschideți un cont de marjă, puteți în esență tranzacționați mai mult decât aveți. „Împrumutând” bani de la broker, puteți crește cantitatea de levier pe care o aveți. Această caracteristică este mai potrivită pentru comercianții avansați, precum riscurile sunt mult mai mari.
 • Comenzi limită. Utilizând funcția de comandă limită, utilizatorii pot alege un anumit preț pe care doresc să-l cumpere sau să vândă o criptomonedă. De exemplu, dacă Bitcoin ar avea un preț de 6500 USD, dar ai crezut că va scădea a doua zi, ai putea stabili o comandă limită la 6200 USD. Dacă și când prețul a scăzut la 6200 USD, schimbul poate cumpăra automat moneda pentru dvs..
 • Comenzi de oprire. Atunci când alegeți caracteristica de comandă stop, puteți limita pierderile unei anumite tranzacții. De exemplu, dacă ați cumpărat Ethereum la 700 USD, ați putea seta o comandă de oprire la 500 USD. Dacă piețele s-au prăbușit și prețul Ethereum a scăzut în continuare, atunci bursa poate închide tranzacția automat în numele dvs..

Tranzacționând la GDAX, este, de asemenea, posibil să efectuați analize grafice aprofundate. Platforma vă permite vizualizați date în timp real și istorice în multe feluri diferite, ceea ce este minunat pentru a prezice în ce direcție se va mișca piața.

GDAX VS Coinbase: tabloul de bord GDAX.

Este important să ne amintim că toate aceste funcții suplimentare oferite de GDAX nu sunt probabil potrivite pentru începători. Asigurați-vă că știți cum funcționează fiecare caracteristică înainte de a vă risca banii!

Deci, acum că știți diferența dintre funcțiile Coinbase și GDAX, următoarea parte a ghidului meu GDAX VS Coinbase va analiza ce monede au disponibile!

GDAX VS Coinbase: Disponibilitatea monedei

Deși Coinbase este un broker fantastic pentru cumpărătorii pentru prima dată, ghidul meu GDAX VS Coinbase a constatat că este foarte limitat în monedele pe care le enumeră. La data scrierii din iulie 2018, Coinbase acceptă doar patru criptomonede, pe care le-am enumerat mai jos.

La începutul anului 2018, echipa de la Coinbase a anunțat că va începe să susțină alte monede alt foarte curând. Mulți oameni au crezut asta Clipoci ar fi prima adăugire pe listă, totuși, în iunie 2018, Coinbase a confirmat că va fi Ethereum Classic (ETC)!

Acest lucru a fost un pic surprinzător, deoarece Ripple are o capitalizare de piață mult mai mare decât Ethereum Classic, cu toate acestea, nu au explicat de ce au luat decizia.

Mai departe, când vine vorba de GDAX, acestea acceptă, de asemenea, doar patru criptomonede diferite! La fel ca Coinbase, acestea sunt Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin. Principala diferență este că există o mulțime de perechi diferite de tranzacționare disponibile, atât împotriva criptomonedelor, cât și a monedelor fiat. De exemplu, puteți tranzacționa LTC / EUR, BCH / EUR și LTC / BTC!

GDAX VS Coinbase: ecran de tranzacționare GDAX.

Deși nu a fost confirmat încă, majoritatea oamenilor cred că GDAX va susține și Ethereum Classic, la fel ca Coinbase.

În general, faptul că ambele platforme acceptă doar 4 monede este un pic dezamăgitor. De exemplu, alte schimburi precum Binance aveți sute de criptomonede diferite pe care le puteți cumpăra, vinde și tranzacționa, așa că, sperăm, în viitor, se vor adăuga mai multe criptomonede.

Deci, acum, când știți ce monede sunt acceptate, următoarea parte a ghidului meu GDAX VS Coinbase va analiza cât de sigure sunt platformele!

GDAX VS Coinbase: Securitate

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care l-am constatat în GDAX VS Coinbase este că ambele platforme au caracteristici excelente de securitate. Compania mamă susține că acestea stochează 98% din toate fondurile clienților în depozite frigorifice. Ceea ce înseamnă asta este că sunt ținut offline, fără conexiune la servere.

Acest lucru face practic imposibil ca un hacker să fure monedele. În plus, datele clienților privați sunt păstrate și offline, asigurându-se că informațiile personale (cum ar fi datele de conectare ale contului și numerele cardului de plată) sunt deconectat de la internet.

În ceea ce privește 2% din fondurile clienților care sunt deținute online, Coinbase și GDAX au ambele garanții pentru a se asigura că monedele rămân în siguranță. În primul rând, utilizatorii au opțiunea de configurare autentificare cu doi factori (2FA). Aici trebuie să introduceți un cod care este trimis pe telefonul dvs. mobil înainte de a vă putea conecta.

GDAX VS Coinbase: pagina de ajutor GDAX.

Utilizatorii pot alege, de asemenea, să depozitați monedele în seiful Coinbase / GDAX. Procedând astfel, fiecare retragere are o întârziere de 48 de ore. Prin urmare, dacă contul dvs. a fost piratat și cineva a încercat să vă retragă fondurile, ai avea 48 de ore pentru a anula tranzacția. O caracteristică de securitate suplimentară este opțiunea de aprobare multiplă.

Pentru aceasta, mai multe persoane trebuie să confirme o cerere de retragere înainte de a putea fi procesată. Cu toate acestea, cred că cea mai bună caracteristică de securitate oferită de ambele platforme este aceea fondurile clienților sunt protejate prin asigurare FDIC până la 250.000 USD. Acest lucru înseamnă că, dacă fondurile dvs. sunt furate sau platforma nu mai este operațională, fondurile dvs. (atâta timp cât sunt deținute într-un portofel USD) sunt acoperite!

Deci – acum, când știți despre caracteristicile excelente de securitate disponibile pe ambele platforme, partea finală a ghidului meu GDAX VS Coinbase va fi rezumați avantajele și dezavantajele ambelor schimburi.

Avantajele și dezavantajele Coinbase

Avantaje

 • Foarte ușor de utilizat
 • Perfect pentru primii cumpărători
 • Acceptă cont bancar și carduri de debit / credit
 • Securitate excelentă
 • Suport excelent pentru clienți

Dezavantaje

 • Listează doar 4 criptomonede
 • Doar anumite națiuni au acceptat
 • Taxe mari pentru plățile cu cardul de debit / credit
 • Taxele de tranzacționare nu sunt atât de ieftine
 • Nu sunt multe caracteristici de tranzacționare

Avantajele și dezavantajele GDAX

Avantaje

 • Acceptă depuneri și retrageri de conturi bancare
 • Taxe foarte mici
 • Schimb gratuit pentru factorii de decizie de piață
 • O mulțime de caracteristici și instrumente de tranzacționare
 • Lichiditate bună
 • Securitate excelentă

Dezavantaje

 • Nu acceptă cardurile de debit / credit direct (trebuie să transferați de la Coinbase)
 • Listează doar 4 criptomonede
 • Doar anumite națiuni au acceptat

Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu GDAX VS Coinbase! Dacă ați citit-o de la început până la sfârșit, ar trebui să o faceți acum cunoașteți diferența dintre Coinbase și GDAX!

Aceasta a inclus totul de la taxe, ușurința în utilizare, Securitate, și altele! În cele din urmă, ambele schimburi au scopuri diferite.

In timp ce Coinbase a fost creat pentru începători să cumpere și să vândă criptomonede pentru prima dată, GDAX este potrivit pentru comercianții mai experimentați. Nu există niciun motiv pentru care nu puteți utiliza ambele platforme (veți avea automat cealaltă platformă deschisă atunci când vă înregistrați un cont)!

de asemenea cred Coinbase este ideal pentru cumpărarea rapidă a criptomonedelor cu bani din lumea reală și apoi folosind monedele pentru a cumpăra un anumit altcoin pe un schimb diferit. Pe de altă parte, GDAX este bun pentru tranzacționarea monedelor fiat cu criptomonede pe o platformă sigură și sigură cu alți utilizatori! Totul depinde de ceea ce cauți să faci!

Deci, cine crezi că câștigă argumentul GDAX VS Coinbase? Ai una pe care o preferi sau îți place să le folosești pe amândouă? Spuneți-mi părerile dvs. în comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me