Dacă ai auzit totul despre asta criptomonedă nebunie și vrei să te implici, nu ești singur! În fiecare zi, mai mulți oameni decid să încerce monedele digitale, din mai multe motive diferite. Ceva ca aspectele politice (fiind propria ta bancă, liberă de controlul guvernului), altele asemenea cât de ușor este să faci plăți online folosind criptomonede.

Oricum ar fi, înainte de a începe călătoria în monedă digitală, va trebui să cumpărați ceva Bitcoin sau Ethereum!

Există o mulțime de moduri diferite de a obține monedă digitală în aceste zile. Numărul de opțiuni diferite poate face dificilă stabilirea serviciului de utilizat. Desigur, vrei să știi că banii tăi sunt sigur. De aceea, în asta zodia Gemeni VS Coinbase comparație, vom trece peste două schimburi foarte populare.

De asemenea, ca începător în cripto, veți dori un serviciu care să fie ușor de folosit. În cele din urmă, va trebui să utilizați un serviciu care este disponibil în țara dvs.. Toate aceste puncte și multe altele vor determina de unde cumpărați de fapt primele dvs. monede criptografice.

Am pregătit acest ghid Coinbase VS Gemeni pentru a vă oferi o comparație sinceră între două dintre cele mai mari și mai de încredere schimburi din industria criptomonedelor. După ce ați citit-o, ar trebui să știți dacă un pic despre trecutul ambelor schimburi, diferitele caracteristici pe care le oferă, taxele pe care le percep, diferitele active digitale pe care le puteți cumpăra de la fiecare, caracteristicile de securitate ale Gemenilor și Coinbase și volumul digital valutele tranzacționate de fiecare schimb.

Sperăm că, până la sfârșitul acestuia, veți ști dacă Gemenii sunt mai buni decât Coinbase pentru propriile dvs. cripto-nevoi.

Există multe de parcurs pentru a vă oferi o înțelegere deplină a fiecărei platforme de schimb. Deci, să nu pierdem timp și să trecem la asta!

Coinbase VS Gemeni: Ce este Coinbase?

Să începem această recenzie Gemini VS Coinbase de la Coinbase. Coinbase este probabil cel mai cunoscut schimb valutar digital din lume. A fost fondată în 2011 de Brian Armstrong și Fred Ehrsam. În prezent are sediul în San Francisco, California.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Coinbase are diverse opțiuni pentru cumpărați și vindeți diferite active digitale rapid și ușor. Favorizează o abordare fără sens pentru a obișnui oamenii să tranzacționeze, să cumpere și să vândă criptomonede. Nu există multe site-uri precum Coinbase. Majoritatea sunt platforme de schimb mai avansate. Acest lucru oferă Coinbase o poziție unică pe piață.

Gemini VS Coinbase: prima pagină a site-urilor web Coinbase.

Există o platformă mai avansată asociată cu Coinbase. Acest lucru este cunoscut sub numele de GDAX Exchange și seamănă mai mult cu Gemenii și alte schimburi. Oferte GDAX opțiuni de cumpărare și vânzare mai sofisticate. Acestea includ „comenzi limită”, „comenzi de piață” și posibilitatea de a stabili prețul pentru o comandă și de a-l lăsa o perioadă pentru a vedea dacă se umple. Acest lucru face GDAX mai potrivit pentru comercianți sau utilizatori mai avansați.

Absența acestor opțiuni avansate pe Coinbase înseamnă că este potrivit pentru utilizatorii începători. Odată ce v-ați familiarizat cu cumpărarea unei criptomonede pe Coinbase, este ușor să configurați un cont GDAX dacă doriți să începeți să tranzacționați mai regulat. Trebuie doar verificați-vă identitatea cu compania. Corect – să trecem la discuții despre ce este Gemeni pentru această comparație Gemeni VS Coinbase. De asemenea, puteți găsi informații complete despre Coinbase Aici.

Gemeni VS Coinbase: Ce este Gemeni?

zodia Gemeni este un alt schimb de criptomonede bine respectat. Este ideea a doi dintre primii investitori în Bitcoin – gemenii Winklevoss. Dacă nu știi cine sunt Cameron și Tyler, au câștigat faima în 2004 din cauza unei dispute legale cu Mark Zuckerberg – creatorul Facebook.

Gemenii au fost fondați destul de puțin mai târziu decât Coinbase – în 2015. Numele este o referință la semnul zodiacal care înfățișează o pereche de gemeni. Deștept, nu?

Gemini VS Coinbase: prima pagină a site-urilor web Gemini.

Platforma de schimb Gemini are sediul în New York. A devenit rapid unul dintre cele mai respectate schimburi din spațiul criptomonedelor. Este un favorit printre investitorii și comercianții mai instituționali și cu volum mare datorită respectarea strictă a reglementărilor existente. De asemenea, oferă utilizatorilor o mulțime de caracteristici de securitate suplimentare care lipsesc cu multe alte schimburi mai puțin cunoscute.

La fel ca Coinbase, Gemeni oferă utilizatorilor un „off and on-ramp” către criptomonedă. Acest lucru îl face un concurent direct al celor de genul CEX.io, Bitstamp, și Kraken. Clienții de la Gemini pot cumpărați și vindeți active digitale utilizând moneda fiat. Acest lucru diferă de schimburi precum Bittrex și Kucoin care permit depuneri în criptomonedă numai înainte de tranzacționare.

Acum, că am aflat despre cele două schimburi de timp pentru a găsi care este cea mai bună alternativă pentru Gemini VS Coinbase. Puteți citi mai multe despre Gemeni Aici.

Este Gemenii cea mai bună alternativă la Coinbase?

Introduceri în afara drumului, să continuăm cu adevăratul subiect – Comparația Gemini VS Coinbase.

Caracteristicile fiecărui schimb

Multe dintre caracteristicile Coinbase sunt ca cele găsite la Gemeni. Cu toate acestea, există câteva diferențe între platforme care trebuie subliniate:

Caracteristici la ambele schimburi:

 • Depozite Fiat și criptomonede.
 • Opțiuni de cumpărare și vânzare Bitcoin și Ether.
 • Se poate retrage atât în ​​monedă fiat, cât și în criptomonedă.
 • Banii și criptomonedele stocate offline pentru a fi protejate de hacking.
 • Bună asistență pentru clienți.
 • Opțiuni de depozit bancar și bancar.
 • Capse foarte respectate ale industriei criptomonedelor.

Caracteristici ale Coinbase Only:

 • Opțiuni de cumpărare instantanee simplificate.
 • Bitcoin Cash și Litecoin disponibile.
 • Depozite pe card de credit.
 • Disponibil în: Singapore, Australia, Austria, Belgia, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Jersey, Letonia, Liechtenstein, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino , Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie, Canada și Statele Unite.

Caracteristici ale Gemenilor Doar:

 • Opțiuni avansate de tranzacționare – diferite tipuri de ordine de cumpărare și vânzare.
 • Acceptă depozitele efectuate folosind ACH (casă de compensare automată) în SUA.
 • Disponibil în: SUA, Canada, Hong Kong, Puerto Rico, Coreea de Sud și Marea Britanie.

Ceea ce este mai ușor de utilizat?

În ceea ce privește caracteristici ușor de utilizat, Coinbase are cu siguranță avantajul în comparația Coinbase VS Gemini. Ei ofera o opțiune imediată de a cumpăra și vinde criptomonede. În mod literal, durează câteva minute pentru a vă înscrie, încărca bani pe site și efectuați prima dvs. achiziție de criptocurrency!

Atât la Gemeni, cât și la Coinbase, va trebui verificați-vă identitatea pentru a cumpăra criptomonede. Aceasta este o cerință legală. Utilizatorii sunt obligați depune diverse documente, impreuna cu fotografii ale lor. De asemenea, trebuie să înregistreze un număr de telefon și o metodă de plată. Este foarte simplu, dar este nevoie de o zi sau două pentru verificarea completă.

Deși procesul de înregistrare la Coinbase și Gemeni este foarte asemănător, Coinbase este mult mai ușor de utilizat pentru un începător. Este mai mult ca un magazin online decât un schimb valutar. Nu veți vedea termeni potențial confuzi, cum ar fi „cumpărare limitată”, „vânzare pe piață” sau „stop-limit” la Coinbase. Doar vă conectați și cumpărați sau vindeți ceea ce doriți, pentru prețurile indicate.

Gemeni VS Coinbase: cumpărați Bitcoin cu Gemeni.

Gemenii sunt mult mai implicați decât Coinbase. Este un schimb de criptomonede adecvat care oferă toate caracteristicile pe care le-ar putea aștepta un utilizator avansat. Deci, pentru utilizatorii avansați, atunci când vine vorba de Gemini VS Coinbase, alegerea ar putea fi evidentă. Comenzile de cumpărare sau vânzare pot fi stabilite la orice preț și cu termeni diferiți atașați acestora.

Toate acestea au spus, dacă doriți să deveniți un comerciant obișnuit și începeți să utilizați comenzile de cumpărare și vânzare mai avansate, Gemenii sunt perfect ușor de utilizat. Oferă o interfață curată, fără dezordine și toate opțiunile sunt clar definite. Cu toate acestea, pentru începători absolut, Coinbase nu poate fi într-adevăr bătut pentru ușurință în utilizare.

Gemini VS Coinbase: care oferă o securitate mai bună?

Atât Coinbase, cât și Gemenii au la dispoziție diverse măsuri de securitate suplimentare pentru a proteja banii și criptomonedele utilizatorilor. În primul rând, ambii separă banii clienților lor de banii pe care companiile respective trebuie să le folosească pentru a opera.

Atât Coinbase, cât și Gemenii aplică, de asemenea autentificare cu doi factori. Acest lucru scade considerabil probabilitatea ca un cont să fie phishing sau piratat. Autentificarea cu doi factori, în acest caz, impune utilizatorilor să folosească ceva ce știu (parolă) și ceva pe care îl au (telefon mobil) pentru a intra în contul lor. Un mesaj cu un cod este trimis pe telefonul dvs. mobil atunci când încercați să vă conectați. Acest cod este necesar pentru a continua.

Ambele schimburi oferă o varietate de alte caracteristici de securitate. Iată o descriere completă și detaliată a caracteristicilor Gemini VS Coinbase:

Caracteristici de securitate Coinbase:

 • Datele sensibile sunt stocate pe hardware care este complet deconectat de la internet.
 • Datele sunt împărțite între unități USB criptate și copii de rezervă pe hârtie care sunt situate în diferite zone geografice din întreaga lume.
 • Toate informațiile site-ului web rulează SSL criptat – HTTPS.
 • Folosesc portofele și chei private Criptare AES-256 pentru a-i proteja.

Caracteristici de securitate Gemeni:

 • Cele câteva active digitale stocate online într-un „portofel fierbinte” sunt securizate folosind Servicii Web Amazon. AWS este cunoscut pentru nivelul său ridicat de controale de securitate.
 • Doar angajații la nivel înalt pot accesa monedele stocate pe portofele fierbinți.
 • Autentificarea cu mai mulți factori (o versiune mai avansată de autentificare cu doi factori) este necesară pentru a accesa portofelul fierbinte.
 • Cheile portofelului cald și rece sunt securizate pe hardware care a trecut un nivel ridicat de verificări de securitate.
 • Două niveluri de depozitare la rece crește în continuare securitatea la Gemeni.
 • Pentru a preveni problemele legate de lanțul de aprovizionare, hardware-ul implicat în securitate vine de la diferiți producători.
 • Accesarea depozitului frigorific necesită acțiuni simultane ale mai multor angajați.
 • Schimb complet de rezerve. Banii clienților sunt păstrați separat de cei ai companiei și se află întotdeauna într-o bancă asigurată FDIC.
 • Toate informațiile sensibile din conturi sunt criptate.
 • Datele site-ului web sunt transmise prin conexiuni criptate de securitate a stratului de transport, cum ar fi HTTPS.

Chiar dacă nu înțelegeți toate aceste precauții de securitate, puteți vedea asta ambele schimburi își iau în serios măsurile de securitate. Cu toate acestea, măsurile pe care Gemenii le iau pentru a asigura fonduri sunt puțin mai extreme. Acesta este probabil motivul pentru care schimbul Gemeni a fost ales pentru decontarea la termen a Bitcoin Chicago Options Options Exchange când au fost lansate în decembrie 2017.

Gemini VS Coinbase: câștigă cripto cu Coinbase.

Deoarece oferă utilizatorilor astfel de precauții de înaltă securitate, Gemenii sunt probabil cea mai bună alternativă la Coinbase pentru cei care au nevoie să stocheze volume mari de criptomonede pe un schimb pentru a tranzacționa profesional.

Acestea fiind spuse, este important să ne dăm seama că site-urile ca Coinbase, zodia Gemeni, și orice schimb pentru această chestiune nu sunt adecvate pentru depozitarea pe termen lung.

Gemini VS Coinbase: Care schimb oferă metodele de depunere?

Coinbase și Gemeni oferă utilizatorilor diferite modalități de a-și finanța conturile. Coinbase sunt totuși mai extinse.

La Coinbase, clienții își pot cumpăra criptomoneda folosind un card de credit sau de debit, sau un transfer bancar.

La Gemeni, ei sunt capabili doar cumpărați activele digitale folosind un transfer bancar. În mod evident, în Gemini VS Coinbase, Coinbase are avantajul când vine vorba de metode de depunere.

De asemenea, puteți depune folosind orice criptomonedă acceptată la oricare dintre schimburi.

Retragerile sunt posibile utilizând aceleași metode ca și depozitele la ambele burse.

Gemini VS Coinbase: Ce se întâmplă cu taxele?

Un alt domeniu care Gemenii într-adevăr depășesc Coinbase în ceea ce privește taxele. Sunt puțin mai complicate decât modul în care sunt stabilite taxele la Coinbase. Din acest motiv, voi explica mai întâi taxele Coinbase.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Taxe Coinbase

Taxe Coinbase o taxă forfetară pentru toate tranzacțiile sub 200 USD. Suma exactă este dezvăluită atunci când efectuați o tranzacție. Alternativ, Coinbase va percepe un procent din tranzacție. Care este mai mare este suma plătită efectiv.

Pentru achizițiile cu carduri de credit sau de debit, taxele Coinbase 3,99%, iar pentru toate celelalte cumpărări și vânzări, acestea percep 1,49%. Transferurile bancare pot fi depuse gratuit, dar costă 0,15 USD pentru retragere.

Anumite țări vor avea o restricție cu privire la opțiunile de depozit și cumpărare pe care le pot folosi. Australia, Canada și Singapore vor putea folosi achizițiile cu carduri de credit sau de debit numai, de exemplu.

Taxe pentru Gemeni

Gemenii nu percep taxe de depus. Unele taxe pot fi suportate în funcție de metodă și de banca de la care trimiteți bani.

Taxele percepute de Gemeni pentru efectuarea schimburilor depind de câte meserii a făcut recent utilizatorul. Există șase niveluri care reprezintă cantități diferite de Bitcoin sau Ether cumpărate sau vândute. Acestea variază de la comercianții ușori la aceia schimbul de volume masive de criptomonede. În fiecare zi la miezul nopții UTC, taxele sunt stabilite din nou pentru fiecare pereche de tranzacționare.

În loc să încercați să explicați acest lucru, vă voi trimite la tabelul de mai jos:

Gemini VS Coinbase: taxe de tranzacționare Gemeni.

Notă: Clienții care plasează o comandă care adaugă lichiditate pe piață sunt cunoscuți ca fiind „producători”. Între timp, acei clienți care iau lichidități sunt cunoscuți ca „cumpărători”.

Întrucât Gemeni oferă utilizatorilor taxe atât de mici, face schimbul o alternativă Coinbase mult mai bună pentru acei utilizatori care tranzacționează volume imense de criptomonede. Comercianții profesioniști ar găsi site-uri precum Coinbase care își consumă profiturile mult prea mult!

Gemini VS Coinbase: asistență pentru clienți

Multe schimburi de criptomonede se luptă atunci când vine vorba relații Clienți. in orice caz, atât Coinbase, cât și Gemenii au performanțe destul de bune în acest departament. Ambele servicii au o listă extinsă de articole care răspund la multe întrebări ale clienților.

Dacă utilizatorii se blochează cu adevărat sau au o reclamație, pot contactați ambele companii printr-un formular de e-mail pe site-uri. Timpii de răspuns pentru aceste servicii par să varieze în jur de câteva ore și până la 24 de ore.

Când vine vorba de alegerea unui câștigător direct pentru asistența clienților în dezbaterea noastră Coinbase VS Gemini, niciuna dintre companii nu poate fi numită campioană!

Gemini VS Coinbase: Disponibilitatea monedei

Monedele disponibile la Coinbase și Gemeni sunt ușor diferite. Nici una dintre platforme nu oferă o selecție largă de altcoins, dar Coinbase câștigă cu siguranță Gemenii în categoria disponibilității monedelor.

 • Utilizatorii pot cumpăra monede de la Coinbase: Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash.
 • Utilizatorii pot cumpăra monede de la zodia Gemeni: Bitcoin și Ethereum.

Gemini VS Coinbase: Care Exchange are un volum de tranzacționare mai mare?

Coinbase tranzacționează considerabil mai mult Bitcoin decât Gemeni. Acest lucru este probabil deoarece, în Gemini VS Coinbase, majoritatea utilizatorilor fac primele cumpărături folosind Coinbase datorită opțiunilor sale ușor de utilizat. Cei care intră în tranzacționare se vor răspândi într-un număr mare de schimburi diferite, în funcție de propriile preferințe personale.

Gemini VS Coinbase: jetoane DeFi acceptate.

În ultimele șase luni de la data scrierii (mai 2018), Coinbase a tranzacționat 5,15 milioane BTC. Acest lucru îi conferă o cotă de piață care este doar a doua Bitfinex. Cota de piață totală a Coinbase se ridică în prezent la 15,3%, conform data.bitcoinity.org.

Între timp, în aceeași perioadă, Gemenii au tranzacționat doar 1,54 milioane BTC. Aceasta îi conferă o cotă de piață de 4,57%.

Concluzie

Deci asta este! Acesta este al nostru zodia Gemeni VS Coinbase ghid. Sperăm că acum veți avea o idee mai bună care dintre cele două platforme vi s-ar potrivi mai bine!

Acum ar trebui să știți multe mai multe despre aceste două schimburi populare. Am acoperit toate aspectele ambelor platforme: Securitate, taxe, volum, disponibilitatea monedei, ce țări pot folosi fiecare dintre ele, și relații Clienți. Acest lucru ar trebui să vă ofere o idee clară despre care să alegeți dacă ați fost blocat!

Pentru utilizatori noi care nu au mai tranzacționat niciodată vreun fel de activ, Coinbase este probabil mai recomandat. Are o interfață foarte ușor de utilizat și chiar dacă taxele sunt ceva mai mari, comoditatea merită. Între timp, zodia Gemeni cu siguranță face o alternativă excelentă Coinbase pentru cei care devin mai serioși în ceea ce privește tranzacționarea activelor digitale, mai degrabă decât investițiile.

Acum, după ce am terminat de explicat aceste două platforme populare, ce crezi? Gemenii sunt mai buni decât Coinbase?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me