Dacă vrei să începi să vinzi și să cumperi Bitcoin sau Ether, dar nu ai idee de unde să începi, asta Revizuirea schimbului de gemeni ar trebui să vă ajute să decideți.

Sunt multe diferite schimburi valutare digitale și fiecare are diferite avantaje și dezavantaje. Unele oferă o mulțime de monede diferite, dar au o siguranță îndoielnică. Între timp, altele oferă doar câteva active digitale și au caracteristici excelente de securitate. Acest lucru poate face alegerea celei potrivite pentru dvs. destul de dificilă. Din fericire, această recenzie Gemeni este aici pentru a vă ajuta!

În această recenzie a unuia dintre cele mai de încredere schimburi de criptomonede din jur, o voi face acoperă urmărind subiecte: ce este schimbul de criptare Gemeni, o scurtă istorie, avantaje și dezavantaje ale platformei, monede digitale acceptate și totul despre taxele Gemeni.

În cele din urmă, vor exista unele sfaturi despre configurarea unui cont de schimb de cripte Gemeni, urmat de sugestii pentru cine ar trebui să utilizeze platforma.

Până la sfârșitul acestei revizuiri a schimbului Gemeni, ar trebui să puteți decide singur dacă Gemeni este schimbul de criptomonede potrivit pentru dvs., precum și cum să vă înregistrați și să verificați un cont la schimbul criptografic Gemeni.

Există multe de acoperit pentru a vă oferi o înțelegere deplină a acestui schimb popular și de încredere. Așadar, să vedem ce oferă Gemeni utilizatorilor săi în recenzia noastră de schimb Gemeni!

Pro

 • Securitate puternică
 • Conturile în dolari SUA sunt asigurate
 • Ușor de folosit

Contra

 • Selecție limitată de criptomonede
 • Necesită o mulțime de informații personale
 • Uneori se poate deconecta

Gemeni Review: Ce este Gemeni?

zodia Gemeni este o Bitcoin și Eter (moneda nativă pe blockchain-ul Ethereum) platformă de schimb. A fost fondată de gemenii Winklevoss în 2015. Numele în sine – Gemeni – este o referință la constelație și semn zodiacal reprezentând o pereche de gemeni. Numele inteligent, corect?

Gemenii Winklevoss au ajuns la faimă în 2004 după ce au făcut-o l-a dat în judecată pe Mark Zuckerberg pe Facebook. Tyler și Cameron au susținut că Zuckerberg le-a furat ideea pentru rețeaua socială populară. Ei au primit 65 milioane dolari daune.

Recenzie Gemeni: aplicația Gemeni.

Cuplul faimos a investit 11 milioane de dolari în Bitcoin în aprilie 2013. La acea vreme, fiecare monedă valora doar 120 USD. Astăzi, investiția lor este evaluată la peste 1 miliard de dolari!

Schimbul Gemeni este cu sediul în New York. A devenit rapid unul dintre cele mai respectate schimburi de criptomonede din spațiul valutar digital. A devenit, de asemenea, primul schimb Ether licențiat din lume în 2016.

Bursa criptografică Gemeni are în prezent 51 de angajați și este în prezent cea de-a 39-a cea mai mare bursă din lume, conform volumului de 24 de ore citat pe Coinmarketcap. În timp ce volumele de tranzacționare Gemini Bitcoin și Gemini Ethereum ar putea fi mari, bursa nu poate concura cu acele platforme care oferă multe criptomonede diferite, precum Binance.

Gemenii sunt un concurent direct pentru cei de genul Coinbase, Binance, și Kraken. Acest lucru se datorează faptului că oferă cripto către plăți fiat precum și a Piața BTC / ETH.

Recenzie Gemeni: prețuri Gemeni.

Platforma gemenilor Winklevoss este adesea considerată una dintre cele mai sigure schimburi disponibile. Acest lucru se datorează faptului că oferă diverse caracteristici suplimentare pentru ajuta la protejarea utilizatorilor împotriva hackerilor. De fapt, este atât de sigur, încât este folosit ca unul dintre schimburile pentru decontarea la termen a CBOE Bitcoin.

Platforma de schimb criptografic Gemeni este disponibil în aproape toate statele SUA, precum și Canada, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore, Coreea de Sud și Marea Britanie.

Ce monede puteți cumpăra de la Gemeni?

Schimbul Gemeni acceptă doar Bitcoin și Ethereum. Acest lucru se întâmplă probabil pentru că Gemenii caută să fie un schimb de încredere și prietenos cu instituțiile. Multe criptomonede mai noi sunt încă să se dovedească pe o perioadă suficient de lungă și dacă Gemenii ar fi forțați să scoată un bun din orice motiv, platforma ar părea mai puțin sofisticată și matură.

Ce metode de depunere sunt acceptate la Gemeni?

ACTUALIZARE 2021: Gemeni acceptă acum un moneda fiat (numai USD), precum și diferite active digitale, cum ar fi BTC, ETH, LTC, BCH, BAT, LINK și altele.

zodia Gemeni acceptă depozitele efectuate de ACH (casă de compensare automată) din SUA și transferuri bancare în altă parte. De asemenea, acceptă depozite în Bitcoin și Ether. În prezent, nu sunt acceptate alte metode de depunere.

Care sunt taxele pentru Gemeni?

Toate metodele de plată enumerate mai sus sunt în întregime liber să depună din partea Gemenilor. in orice caz, transferuri bancare poate fi supus taxelor de la bancă de la care sunt trimiși banii.

În plus, utilizatorii vor trebui să plătească un taxa de rețea pentru oricare Gemeni Bitcoin sau Depozite Gemeni Ethereum. Totuși, este același lucru cu efectuarea oricărui alt transfer pe orice rețea de monedă digitală.

Taxele pentru Gemeni sunt puțin diferite de cele găsite la alte platforme de schimb de active digitale. Acestea depind de volumul de tranzacții de 30 de zile. Există șase niveluri de taxe. Acestea variază de la comercianții ușori la cei care schimbă volume imense de Bitcoin și Ether. În fiecare zi la miezul nopții UTC, comisioanele sunt recalculate pentru fiecare pereche de tranzacționare.

Următorul tabel oferă o defalcarea fiecărui nivel:

Revizuirea taxelor Gemini Exchange

Notă: Clienții care plasează o comandă care adaugă lichiditate pe piață sunt cunoscuți ca „producători” în tabelul de mai sus. Cei care iau lichiditate sunt cunoscuți ca „cumpărători”.

Revizuirea schimbului de gemeni: verificarea contului

Deoarece platforma de schimb Gemeni este atât de conformă cu reglementările existente, este necesară verificarea pentru a configura un cont personal. Există trei pași pentru a vă verifica identitatea în acest moment: conectarea unui telefon mobil număr pentru autentificare cu doi factori, legând o cont bancar, și, în cele din urmă, trimiterea documentelor pentru a vă verifica adresa și identitatea.

Procesul de verificare este o parte vitală a procesului de configurare a unui cont personal. Pentru a face acest lucru cât mai ușor posibil pentru noii utilizatori, am enumerat toți pașii de mai jos.

Crearea și verificarea unui cont personal Gemeni

 • Prima vizita Gemini.com.
 • Faceți clic pe „Înregistrați-vă” în partea de sus a paginii.

  Revizuirea paginii frontale Gemini Exchange

 • Completați informațiile de pe pagina următoare. Aceasta va include numele complet, adresa de e-mail, și a parola. După ce ați finalizat acest lucru, citiți „acordul utilizatorului” și „politica de confidențialitate”.
 • Dacă sunteți mulțumit de termenii din aceste documente, bifați caseta de deasupra linkului „Creați-mi contul”. Apoi faceți clic pe linkul „creați contul meu”.

  Formular de înscriere Gemini Exchange

 • Completați-vă număr de telefon pe pagina următoare. Este important să utilizați numărul corect, deoarece acesta face parte din procesul de verificare. Veți primi un cod pe telefon pentru a verifica numărul real. Trebuie să introduceți acest lucru în caseta corespunzătoare.

  Bine ați venit la Gemini Exchange

 • Următorul pas este să vă conectați contul bancar la contul dvs. de schimb Gemini. Acest lucru va face ca adăugarea de dolari SUA în contul dvs. să fie mult mai rapidă în viitor. Pur și simplu, completați răspunsurile la întrebări când vi se solicită.

  Adăugați un cont bancar la Gemini Exchange

 • După adăugarea contului dvs. bancar, va trebui să vă verificați identitatea. Aceasta implică depunerea diverselor forme de documentare. Este standard pentru „cunoașteți-vă clientul” și verificările de conformitate, dar, fără îndoială, va anula unii potențiali clienți să nu se mai înscrie.

  Încărcare document pe Gemini Exchange

 • După cum puteți vedea din captura de ecran de mai sus, Gemenii își doresc atât o act de identitate cu fotografie și a dovada adresei de la clienți noi. Sunt destul de stricți în ceea ce privește formele de identitate cu fotografie pe care le acceptă – doar un pașaport va fi suficient! Cu toate acestea, aceștia acceptă câteva forme diferite de dovadă a adresei. Acestea includ o scanare pe întreaga pagină a unei facturi de utilități, a unui extras bancar, a unei facturi prin cablu și a unei facturi de telefonie mobilă sau de internet.
 • Va dura între unul și trei zile pentru a vă verifica contul pe deplin. Unele caracteristici vor fi disponibile în timp ce așteptați. Acestea includ depunerea în criptomonedă și făcând meserii între diferitele perechi. Cu toate acestea, retragerile și depunerile în fiat sunt dezactivate până la verificarea contului.

Comparați Gemenii unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Gemenii unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cine ar trebui să folosească Gemenii?

Gemenii sunt un schimb excelent pentru aceștia care pretuiesc securitatea mai presus de orice. Acest lucru îl face foarte potrivit pentru cei care schimbă cantități mari de monedă fiat fie pentru Bitcoin, fie pentru Ether. Fiind complet licențiat și oferind caracteristicile de securitate suplimentare pe care le face, este unul dintre cele mai sigure schimburi din spațiul criptomonedelor.

Gemenii sunt, de asemenea, ideali pentru utilizatorii care doresc faceți o mulțime de meserii zilnic. Comercianții profesioniști se vor bucura cu siguranță de caracteristicile de securitate îmbunătățite, protejându-și atât conturile fiat, cât și conturile valutare digitale. Acest lucru ar trebui să le ofere o mai mare încredere pentru a păstra online sumele uriașe de bani de care au nevoie pentru a face meserii considerabile unii comercianți profesioniști fac în fiecare zi.

Mai mult, scara glisantă a taxelor se potrivește, de asemenea, acestui stil de comerciant. Sistemul de taxe Gemeni pe care l-am subliniat mai sus îi favorizează în mod clar pe cei care fac o mulțime de tranzacții, mai degrabă decât pe cei care doresc doar să facă o comandă de cumpărare de Bitcoin sau Ether și să o pună în depozit. Acestea fiind spuse, taxele sunt ieftine chiar și la nivelul cel mai de jos, astfel încât cumpărătorii unici nu ar trebui să fie amânate!

Recenzie Gemeni: bitcoin.

Din moment ce mulți comercianți începători, adoptatori sau investitori am auzit despre Bitcoin și Eter ca prima lor introducere în criptomonedă, Gemenii sunt un loc minunat pentru a începe. Cu toate acestea, ar putea fi dezamăgiți de numărul de detalii personale pe care trebuie să le ofere bursei doar pentru a avea impresia că cumpără, vinde și tranzacționează în criptomonedă..

Din acest motiv, poate cei care sunt nou în lumea criptomonedelor ar fi mai bine folosind un schimb diferit ca Coinbase.

În plus, cu doar Bitcoin și Ethereum oferite pe Gemeni, începătorii care doresc să se expună la o mulțime de diferite active digitale ar putea fi reticenți în utilizarea platformei.

Acestea fiind spuse, investitorilor începători care doresc pur și simplu să ocupe o poziție decentă fie în Bitcoin, fie în Ethereum și solicită cel mai înalt nivel de securitate în timp ce fac acest lucru, este recomandat să încerce Gemenii.

Revizuirea schimbului de gemeni: avantaje și dezavantaje

În continuare, în această revizuire a schimbului Gemeni, voi prezenta cele mai pro și contra acestui schimb.

PROS CONTRA
 • Măsuri de securitate suplimentare – doar un procent mic din Bitcoin la Gemeni este păstrat online. Majoritatea sunt ținute offline pentru a minimiza pierderile potențiale din cauza hacks. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să stocați criptomoneda pe Gemeni pe termen lung.
 • Conturile în dolari SUA sunt asigurate de Federal Deposit Insurance Corporation și toate fondurile sunt păstrate în siguranță într-o bancă chartered cu sediul în New York.
 • Complet înregistrat și conform cu standardele bancare. Acest lucru îl face potrivit atât pentru clienții instituționali, cât și pentru persoanele fizice.
 • Servicii profesionale și high-end.
 • Suport excelent pentru clienți. Există un blog și o secțiune lungă de întrebări frecvente pentru a rezolva problemele. Când niciunul dintre aceste lucruri nu este suficient, reclamațiile și problemele sunt tratate cu ajutorul e-mailului. Schimbul răspunde de obicei în câteva ore, mai degrabă decât în ​​câteva zile.
 • Usor de utilizat si bine conceput. Dispune de o interfață simplă, făcându-l potrivit atât pentru începători, cât și pentru utilizatori mai avansați.
 • Achizițiile Gemini Bitcoin și Gemini Ethereum sunt ușor de realizat datorită opțiunilor de cumpărare de bază ușor de utilizat. De asemenea, bursa oferă o piață mai avansată. Acest lucru face ca Gemenii să fie minunați pentru utilizatorii cu diferite niveluri de experiență.
 • Taxe reduse pentru schimbul de active. Depozitele criptomonede, bancare și bancare sunt, de asemenea, gratuite. Mai mult, primele 30 de retrageri efectuate în fiecare lună sunt, de asemenea, gratuite.
 • Pentru a vă înregistra este nevoie de multe informații. Gemenii Winklevoss au încercat să facă schimbul lor cât mai conform posibil. Din păcate, aceasta înseamnă trimiterea multor date cu caracter personal către platformă.
 • Adesea devine offline în momente de volum extrem de ridicat. Cu toate acestea, este mult mai probabil ca întreruperile să se reducă la serverele supraîncărcate decât orice formă de manipulare a pieței.
 • O selecție limitată de metode de finanțare.
 • O selecție limitată de monede disponibile pentru cumpărare.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Gemini Review: Concluzie

Acesta este sfârșitul acestui lucru Revizuirea schimbului de gemeni. Sper că ați aflat multe despre unul dintre cele mai sigure și de încredere schimburi de criptomonede din lume. Este posibil să nu fie cea mai mare din punct de vedere al volumului zilnic. Cu toate acestea, cu sprijinul celor de genul Chicago Board Options Exchange pentru produsul lor financiar futures Bitcoin, este în mod clar unul dintre cele mai respectate!

Platforma este potrivit pentru diferite tipuri de investitori și comercianți. Sperăm că ați constatat că nu este ideal pentru cei care doresc să activeze și să iasă din diferite criptomonede, dar este excelent pentru volum mare și achiziții unice. Acest lucru se datorează faptului că platforma oferă nivel înalt Securitate.

Amintiți-vă, încă nu este o idee bună să vă lăsați criptomoneda pe o platformă de schimb. Doar pentru că majoritatea celor din Gemeni BTC și ETH sunt păstrate offline, ceea ce nu îl face imun la piratare!

De asemenea, ar trebui să verificați alte schimburi de încredere, cum ar fi Binance, Coinbase și Kraken. Acestea oferă mai multe monede fiat și platforme mai flexibile.

Deci, asta este totul pentru această recenzie de schimb Gemeni. Cu toate cunoștințele dvs. recent dobândite despre schimbul de Gemeni, credeți că veți folosi platforma pentru a cumpăra și vinde criptomonede în viitor?

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me