Dacă ați venit la acest ghid, probabil că vă gândiți investind în monede OMG. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, este crucial să aflați mai multe despre această monedă, precum și despre schimburile de criptomonede de unde o puteți cumpăra.

Ei bine, ești în locul potrivit, pentru că îți voi spune tot ce trebuie să știi investind în monede OMG.

În acest ghid, vă voi spune ce este OMG, cât valorează și ce ar putea afecta valoarea acestuia. Mă voi uita la ceea ce urmează pentru OMG în 2021 și în anii următori.

Notă: alegeți întotdeauna o platformă de schimb criptografic de renume (de exemplu, Coinbase) și obțineți un portofel sigur (cum ar fi Ledger Nano S și Trezor) pentru activele dvs..

Înainte de a începe să vă gândiți la prețul monedei OMG, trebuie să înțelegeți bine ce este OMG. Deci, să începem.

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Proiect de plasmă
 • Potenţial
 • Proiect susținut activ

Contra

 • Problema scalării
 • Investiție pe termen lung

Ce este o monedă OMG?

Moneda OMG este un eWallet cu etichetă albă. Era construit pe Ethereum blockchain de către o companie thailandeză de servicii financiare numită Omise. Numele său complet este OmiseGo.

Notă: Un produs cu etichetă albă este unul care poate fi utilizat de o mulțime de mărci diferite. Gândiți-vă la el ca la un tricou alb simplu, care poate avea imprimate numele diferitelor companii. Un eWallet este un software care deține informațiile necesare pentru a accesa banii digitali.

OmiseGo le va permite utilizatorilor să facă acest lucru transferați monede de la un blockchain la altul fără a utiliza un schimb tradițional. De asemenea, permite transferul de fonduri între blockchains și furnizorii tradiționali de plăți, cum ar fi VISA și RAPID.

OMG Coin Guide & amp; Predicții

Platforma OmiseGo este concepută pentru a fi utilizată de întreprinderile din lumea reală, repede și uşor. Este prima implementare a Plasmei, care este o soluție bazată pe Ethereum la problema scalabilității.

Notă: Scalabilitatea este cât de ușor se poate adapta o platformă pentru a procesa cantități uriașe de trafic de utilizatori.

Înainte de a intra în predicțiile prețului monedelor OmiseGo, trebuie să vă spun mai multe despre asta în general.

O notă rapidă privind predicțiile de preț

Doar pentru a mă asigura că înțelegeți totul clar, există câteva aspecte la care doresc să fiți atenți.

Ceea ce ești pe cale să citești este nu sfaturi financiare. Acest ghid este creat pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care experții cripto fac predicții despre prețurile monedelor precum OmiseGo. De aceea, trebuie să consultați întotdeauna un consilier financiar calificat înainte de a face investiții!

Chiar și experții nu au dreptate tot timpul. Este aproape imposibil de ghicit care va fi prețul monedei OMG peste trei ani de acum încolo. Oricine pretinde că poate cunoaște cu siguranță prețul viitor al unei criptomonede este un mincinos! Și le puteți spune că am spus asta!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Lecția de investiții OmiseGo # 1: nu urmați opiniile altor persoane, luați propriile decizii!

Este întotdeauna cel mai bine să faceți propriile predicții de preț. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de mai multe informații. Să începem cu informațiile de care va trebui să creați predicție pe termen scurt despre prețul monedei OmiseGo. Deci, ce valorează OmiseGo acum și cum a ajuns acolo?

Ce valorează OmiseGo înainte de iulie 2017-iunie 2018

Monedă OMG: predicția prețului monedei OMG.

Moneda OMG a devenit disponibilă pentru cumpărare prin OmiseGo ICO. Un ICO este o ofertă inițială de monede. Este o modalitate pentru noile criptomonede de a strânge fondurile de care au nevoie pentru a-și dezvolta produsul. OmiseGo ICO a fost gestionat de Bitcoin Suisse în 2017 și a strâns 25 de milioane de dolari SUA (USD). De la OmiseGo ICO, prețul monedei OMG a crescut constant.

Prețul de deschidere al monedei OMG era în jur 0,5 USD la mijlocul lunii iulie 2017. Până la mijlocul lunii septembrie 2017, prețul său a crescut în jur 12 USD. În decembrie 2017, prețurile criptomonedelor au crescut pe întreaga piață. Și OMG-urile au făcut-o! Până pe 19 decembrie, prețul OMG a crescut 21,51 USD.

Prețul OmiseGo a crescut din nou când fondatorul Ethereum și cripto rockstar-ul de peste tot, Vitalik Buterin, a postat pe Twitter că era una dintre criptomonedele sale preferate. A atins un nou maxim de 26.14 USD pe 8 ianuarie 2018.

Lecția de investiții OmiseGo # 2: Ascultați ce are de spus Vitalik!

De atunci, criptomonedele au devenit o piață bear. Aceasta înseamnă că preturi, în general, au fost merge in jos în prima jumătate a anului 2018. Cu toate acestea, se pare că piața ursului se poate încheia în curând. Majoritatea experților sunt încrezători că prețurile criptografice vor începe să crească din nou.

Să aruncăm o privire asupra a ceea ce experții cred că va fi prețul criptomonedei OMG pentru 2021…

Previziunile de prețuri OmiseGo 2021

Ce va merita OmiseGo în 2021?

Primul loc pe care îl fac majoritatea experților atunci când doresc să facă o estimare a prețului monedei este pagina de pornire a monedei. Așadar, să trecem la pagina de pornire a criptomonedei OMG și să aruncăm o privire.

Pagina de pornire OmiseGo

Site-ul web OmiseGo conține o mulțime de informații despre ceea ce va face platforma în viitor, dar nu multe despre ceea ce face acum. De exemplu, pagina de pornire precizează că puteți creați aplicații financiare utilizând platforma, dar nu enumeră nicio companie care face acest lucru.

OMG Coin Guide & amp; Predicții

Ceea ce arată pagina de pornire OmiseGo este că platforma are un o mulțime de potențiale. Există o listă lungă de investitori și parteneri OmiseGo, cum ar fi Ascend Capital și Golden Gate Ventures. Acest lucru arată că organizațiile financiare din lumea reală au încredere în platformă.

De asemenea, este clar din Lucrarea OmiseGo.net că moneda OMG primește multă atenție pozitivă din partea mass-media obișnuite. Site-ul conține linkuri către articole de la Bloomberg și International Business Times.

Pagina de pornire a OmiseGo nu este foarte detaliată, așa că vă recomand să vizitați CoinMarketCap pentru o idee mai bună despre prețul OmiseGo pentru restul anului.

CoinMarketCap

Să aruncăm o privire asupra unora dintre informațiile importante înregistrate de CoinMarketCap (CMC) despre moneda OMG și ce înseamnă pentru prețul criptelor OMG:

 • Date istorice: CMC prezintă prețul monedei OMG în timp. Datele sale arată că prețul a fost stabil de la Omise ICO. Pare puțin probabil ca prețul monedei OMG să crească sau să scadă brusc. Cu toate acestea, moneda este foarte nouă, deci orice este posibil!
 • Disponibilitatea pieței: CMC listează toate schimburile care oferă tranzacționare pentru criptare OMG. Moneda OMG este oferită pentru tranzacționare în mai mult de 25 de burse diferite. Acest lucru arată că există un grup mare de investitori care doresc să cumpere monede OmiseGo și că platformele de tranzacționare au încredere în ea.

 • Raritate: Limita totală de aprovizionare a monedei OMG este 140.245.398. Suma totală de OmiseGo de pe piață este acum de 102.042.552 OMG. Aceasta înseamnă că mai mult de două treimi din aprovizionare se află pe piață acum. Atunci când oferta totală este pe piață, moneda OMG va deveni limitată. Aceasta înseamnă că va fi mai greu de cumpărat și că prețul ar putea crește.

 • Capitalizare de piață: Valoarea totală a tuturor monedelor OMG de pe piață este de 734.921.326 USD.

Deci, ce ne spune toate acestea despre prețul monedei OMG în 2021?

2021 Predicții

ThinkingCrypto a prezis că moneda OMG ar fi în valoare de 150-200 USD în 2021. Această evaluare pare foarte mare și arată ce impact mare a avut piața ursului asupra prețurilor criptografice, în general, în ultimele câteva luni.

Bitassist a prezis că plafonul pieței criptomonede OMG ar putea fi în jur de 10 miliarde USD până la sfârșitul anului 2021. Acest lucru ar pune prețul fiecărei monede OMG la aproximativ 100 USD fiecare. Aceasta este o altă evaluare ridicată, dar arată nivelul de încredere și entuziasm pe care îl are această platformă.

ACTUALIZARE 2021: Niciuna dintre predicții nu a fost corectă. Cap de piață OMG acum este de 734.921.326 USD și este în prezent în valoare de 5,24 USD USD (Puteți achiziționa monede OMG de pe Coinbase). Cu toate acestea, este important să menționăm că, din aprilie 2021, prețul pare să crească.

OMG Coin Guide & amp; Predicții

OmiseGo are un o mulțime de potențiale. Cu toate acestea, nimeni nu știe cu adevărat dacă își va atinge potențialul până la sfârșitul anului 2021. Păstrați-vă la curent cu modificările de pe pagina de pornire a CMC și OmiseGo și veți ști mai mult decât majoritatea oamenilor despre unde merge prețul.

Lecția de investiții OmiseGo # 3: Faceți-vă temele!

În continuare, vreau să vorbesc despre ce ar putea afecta prețul monedei OmiseGo în anii următori. Ce va merita OmiseGo în viitor?

Previziunile de prețuri OmiseGo: 2021 și dincolo

O modalitate de a face o predicție pe termen lung a prețului OMG este să ne uităm la concurenții săi. Acestea sunt platformele care oferă servicii similare cu OMG. Dacă următoarele platforme reușesc, prețul OMG poate fi afectat.

Cu toate acestea, nu este clar – în anumite privințe, investitorii pot vedea succesul unui concurent ca un lucru bun, deoarece confirmă potențialul cazului de utilizare comună.

Concurență

 • REQ: REQ sau Request Network este un sistem de plăți descentralizat cu o plafon de piață mai mic de 100 de milioane USD. Este prea mic să vă faceți griji cu privire la criptarea OMG în acest moment, dar s-ar putea să o facă în câțiva ani.

  ACTUALIZARE 2021: Capitalul de piață REQ este acum doar de 32.537.153 USD.

 • Clipoci: Această platformă este devenind un gigant în lumea cripto. La fel ca OmiseGo, oferă servicii de plată pentru instituțiile financiare. Cu toate acestea, Ripple este o rețea închisă și a fost criticat pentru că este prea centralizat. Cele două platforme funcționează în aceeași zonă, dar funcționează în moduri diferite.
 • Bou: Ox le permite utilizatorilor să își creeze propriile schimburi descentralizate pe blockchain-ul Ethereum. Tranzacționarea este disponibilă numai pentru Jetoane ERC-20. Aceasta înseamnă că va avea o piață mai mică decât o platformă precum OmiseGo.
 • Stelar: Principalul concurent al OmiseGo este probabil Stellar. Ambele platforme oferă servicii de plată open-source la scară largă. Stellar are o capacitate de piață de peste 5 miliarde USD și este a șaptea cea mai mare criptomonedă din lume.

  ACTUALIZARE 2021: Capul de piață stelar este acum de 2.031.325.384 USD.

  OmiseGo moneda va trebui concura cu toate aceste platforme în următorii câțiva ani. Este o piață foarte dură și OmiseGo va avea nevoie de toți utilizatorii pe care îi poate obține dacă prețul său va continua să crească.

Lecția de investiții OmiseGo # 4: Cercetează piața!

Platformele de servicii de plată care vor reuși în 2021 și nu numai vor fi cele care formează relații strânse cu afaceri din lumea reală. Să verificăm ce parteneriate Criptomoneda OMG a planificat și cum ar putea afecta valoarea ei …

Parteneriate

OmiseGo este o platformă bine conectată. Beneficiază de faptul că compania-mamă, Omise, este un furnizor de servicii financiare consacrat. Unele dintre principalele parteneriate ale OmiseGo sunt:

 • McDonald’s Thailand: OmiseGo furnizează servicii de plată către McDonald’s Thailanda pe bază de probă. Lanțul global de restaurante are 240 de ramuri în Thailanda. Acest lucru ar putea duce la furnizarea de servicii OmiseGo către alte mii de locații McDonald’s din întreaga lume.

  Colaborarea cu o companie de această dimensiune ar putea avea un efect extrem de pozitiv asupra prețului monedei OmiseGo în următorii câțiva ani..

 • Bănci și guverne thailandeze / japoneze: Ambele guverne speră să își facă țările fără numerar în viitorul apropiat. OmiseGo a purtat discuții cu Ministerul de Finanțe thailandez, precum și cu Banca Centrală a Thailandei. OmiseGo a primit, de asemenea, investiții mari de la două dintre cele mai mari bănci din Japonia, Bank of Ayudhya și SMBC.

Dacă aceste parteneriate își ating potențialul, OmiseGo nu va fi doar o criptomonedă importantă, va fi o instituție globală importantă.

În continuare, aș vrea să vorbesc despre tehnică dezvoltări la care lucrează OmiseGo și cum ar putea afecta prețul acestuia. Pentru a face acest lucru, va trebui să analizăm foaia de parcurs a OmiseGo.

Foaia de parcurs OMG Crypto

Monedă OMG: Foaia de parcurs OMG Crypto.

O foaie de parcurs criptografică este o listă de obiective tehnice pe care o criptomonedă speră să le atingă într-o perioadă de timp stabilită. Să ne uităm la principalele inovații care apar pentru moneda OMG:

 • Plasma: Toate blockchain-urile se confruntă cu aceeași problemă – scalabilitate. OmiseGo speră că prin utilizarea Plasma vor putea procesa milioane de tranzacții ale utilizatorilor la viteze foarte mari.

  Notă: Plasma este o actualizare viitoare pentru Ethereum care introduce un al doilea strat în blockchain-ul Ethereum. Se speră că aplicațiile care îl utilizează vor putea concura cu viteza de tranzacție a furnizorilor de servicii precum VISA și SWIFT.

  Potrivit foii de parcurs OmiseGo, OMG va folosi Plasma în următoarele trei luni. Aceasta va fi o realizare imensă pentru platformă și ar putea face ca prețul său să crească foarte mult!

 • Dovada mizei: PoS este un mod rapid și eficient de a procesa tranzacțiile pe un blockchain. Utilizatorii care dețin monede OMG (stakers) vor primi plăți pentru asistența acordată rețelei. OmiseGo speră să fie o criptomonedă complet PoS până la începutul anului 2021.
 • DEX: OmiseGo își dezvoltă propriul schimb complet descentralizat utilizând tehnologia Plasma. Foaia de parcurs OmiseGo prevede că acest proiect ar trebui să fie disponibil anul viitor.

După cum puteți vedea, echipa OmiseGo a fost ocupată! Investitorii ar trebui să studieze cu atenție foaia de parcurs OmiseGo. Aceste schimbări ar putea face moneda OMG multă mai valoros.

Lecția de investiții OmiseGo # 5: Cunoașteți-vă produsul!

Acum știți tot ce trebuie să știți despre efectuarea unei predicții a prețului monedelor OMG. Să avem o recapitulare rapidă pentru a vă ajuta să decideți dacă criptomoneda OMG este sau nu o investiție bună …

OmiseGo este o investiție bună?

La ce va merita OmiseGo în lunile și anii următori? Dacă va merita mai mult decât este acum, atunci este o investiție bună!

Să vedem ce cred unii experți;

 • CoinLiker prezice că, în termen de un an, prețul monedei OMG va fi de aproximativ 29 USD. Peste cinci ani, site-ul consideră că o monedă OMG va valora aproape 92 USD.
 • TradingBeasts consideră că fiecare monedă OMG va valora aproximativ 4 USD până în decembrie 2021. De asemenea, prezic că fiecare monedă OMG va valora aproximativ 51 USD până în iunie 2021.

  ACTUALIZARE 2021: Moneda OMG valorează acum 5,24 USD, deci această predicție a fost destul de apropiată.

 • WalletInvestor estimează că prețul OmiseGo se va dubla până anul viitor și fiecare monedă va valora aproximativ 60 USD până în 2023.

Aceste evaluări arată trei lucruri:

 1. Există multă încredere în tehnologia pe care o folosește moneda OMG și în echipa care o dezvoltă. Face legături importante cu afaceri din lumea reală și dezvoltă unele noi tehnologii interesante de asemenea.
 2. Se așteaptă ca prețurile criptomonedelor să crească pe piață în următoarele șase luni.
 3. Experții cripto nu prezic niciodată că prețul criptomonedelor va scădea! (Sssh! Acesta este un secret!)

Nu știu dacă prețul monedei OMG va crește sau va scădea. Tot ce știu este că este un proiect interesant la care mulți oameni vor să facă parte. Depinde de dvs. să decideți dacă este un proiect la care doriți să faceți parte.

Gânduri finale

Piața criptomonedelor este cu adevărat aglomerată. În următorii câțiva ani, vor fi mai mulți învinși decât câștigători. Monedele care vor reuși vor avea combinația perfectă de comunitate, tehnologie și valoare din lumea reală.

OmiseGo este aproape de a-i avea pe toți trei. Este susținut de unii foarte organizații puternice, are mulți prieteni din comunitatea criptografică iar tehnologia sa este la fel de puternică ca oricare dintre concurenții săi. Nimic din toate acestea nu face din OmiseGo un câștigător garantat, totuși, ia în considerare întotdeauna faptul că viitorul este imprevizibil.

Nu ar trebui să investiți niciodată în criptomonede, fiind sigur că veți câștiga bani. Banii sunt doar un bonus. Ar trebui să investiți în criptomonede pentru a sprijini tehnologia viitorului. Nu mulți oameni pot spune că au făcut asta!

De asemenea, este crucial să vă păstrați criptomoneda în siguranță. Portofele reci precum Ledger Nano S și Trezor sunt considerate opțiunile cele mai sigure.

Iată un câțiva pași simpli pentru a obține și stoca monede OMG:

1. Cumpărați un portofel criptografic de încredere (consultați Ledger Nano S și Trezor).

2. Înscrieți-vă la Coinbase.

3. Cumpărați monede OMG.

4. Trimiteți monedele OMG către Ledger sau Trezor pentru a vă păstra activele în siguranță.

Comparați moneda OMG una lângă alta cu altele

Știați?

Comparați moneda OMG una lângă alta cu altele

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Lecția de investiții OmiseGo # 6: Zâmbește! Faceți parte din familia cripto!

Deci, care este predicția dvs. de preț OmiseGo? Vei investi? Dacă nu, de ce nu? Să-mi dai de veste! Mi-ar plăcea să aud ce crezi!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me