În lumea unde criptomonede sunt în mod constant crescând în popularitate și recunoaștere, este firesc ca oamenii să încerce să găsească diverse modalități de a profita de pe urma lor. Astăzi vom vorbi despre una dintre aceste metode și vom încerca să descoperim cel mai bun software Ethereum pentru minerit.

Când vine vorba de cryptos, există multe moduri diferite în care oamenii pot profita de pe urma lor. Ai putea investește în criptografie specifică și sper că se va dubla sau tripla în preț, puteți investi în tehnologia blockchain sau în unele startup-uri și companii legate de aceasta.

Dacă decideți să investiți în Ethereum, asigurați-vă că alegeți un schimb de criptare de încredere, cum ar fi Coinbase, Binance și Coinmama. De asemenea, păstrați activele protejate în portofele hardware sigure!

În plus, s-ar putea să doriți să obțineți singuri niște criptomonede. Acest lucru este posibil prin minerit criptografic platforme și software.

În acest ghid, vom vorbi în mod special despre Subiecte miniere legate de Ethereum. Vom căuta cel mai bun miner Ethereum de pe piață, vom căuta peste ETHminer (Windows) și vom cunoaște minerul Claymore Ethereum.

De ce Ethereum?

Primele lucruri mai întâi – de ce al meu Ethereum? De ce nu Bitcoin, sau Ripple, sau Dogecoin? Ei bine, există câteva motive.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Grab You Virtual Pickaxe - Cel mai bun software Ethereum Mining

În primul rând, o mulțime de alte criptomonede, startup-uri și diverse proiecte depinde de Ethereum deoarece sunt construite pe rețeaua Ethereum. Ethereum este deschis și folosește proiecte inteligente pentru tranzacțiile care se desfășoară în interior.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii exploatează Ethereum este că este destul de profitabil. Ethereum este relativ ușor de al meu, dar necesită un tip specific de software – un software Ethereum mining.

Înainte de a mea

Ce este software-ul pentru minerit? Ei bine, ca să spun simplu, este un program care folosește dvs. GPU-uri (plăci grafice) ca resurse pentru rezolvați ecuații matematice complexe. După ce aceste ecuații sunt rezolvate, datele dvs. sunt adăugate la sistem (sau, cu alte cuvinte, blocul dvs. de informații este adăugat la blockchain). Acest tip de proces se numește a PoW (Dovada muncii) și este utilizat de majoritatea software-urilor de minerit de acolo.

Ne vom concentra asupra Software de minerit Ethereum, deşi.

Software de minerit Ethereum: minerit Ethereum.

Înainte de a începe să vă gândiți la cel mai bun software de minerit de acolo, veți am nevoie de câteva lucruri:

  • Hardware pentru minerit. Pentru a vă maximiza câștigurile (în unele cazuri, pentru a obține chiar câștiguri vizibile deloc) veți avea nevoie de niște hardware minier bun și bine echipat. Hardware-ul este extrem de important atunci când vine vorba de extragerea criptomonedelor, deoarece un bun echipament va fi maximizați câștigurile în timp ce vă minimizați simultan costurile (adică facturile de energie electrică).
  • Un portofel. Și nu, portofelul pe care îl purtați în buzunar nu se va potrivi. Veți avea nevoie de un tip specific de portofel digital care deține criptomonede. Fiecare monedă are de obicei portofelul său (deci, în acest caz, va trebui să găsiți un portofel Ethereum sigur și de încredere). Dacă sunteți interesat să verificați cele mai sigure opțiuni, aruncați o privire la Ledger Nano X și Trezor Model T..
  • O locație minieră desemnată (opțional). Aceasta nu este o necesitate imensă, dar dacă intenționați să exploatați Ethereum pe termen lung, vă recomandăm să vă gândiți să găsiți un loc desemnat pentru a face acest lucru. Locul ideal ar trebui să fie spațios și răcoros – astfel veți putea stoca o mulțime de Platforme miniere Ethereum și, de asemenea, păstrați-le destul de cool fără a investi mai mulți bani decât ar trebui în echipamente de răcire.

După ce ați obținut elementele esențiale, puteți începe să vă gândiți la cel mai bun software de minerit Ethereum pe care îl puteți folosi.

Bazine miniere

Cu toate acestea, înainte de a intra în software-ul propriu-zis, mai avem încă un lucru de discutat – piscinele miniere.

Software de minerit Ethereum: minerit.

Bazine miniere sunt zone de resurse care sunt distribuite și împărțite în mod egal între minerii criptomonedei respective. Aceste bazine au devenit un lucru când mineritul individual a devenit atât de greu încât a fost aproape imposibil să câștigi un bloc ca miner necinstit.

Una dintre cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de bazinele miniere Ethereum este Etermina. Acest "bazin minier" permite utilizatorului să rămână anonim în timp ce necesită simultan o mizerie Taxă minieră de 1%.

Ethermine își oferă serviciile în UE, SUA și întreaga Asia. Acestea acceptă, de asemenea, unele dintre cele mai populare opțiuni de software pentru miner, cum ar fi ETHminer sau Claymore.

Software de minerit Ethereum

Acum, că am trecut de toate cerinte obligatorii de inceput și a acoperit terminologia necesară, putem sări direct în lista celor mai bune software de minerit Ethereum. Această listă nu este creată într-o anumită ordine și nici nu încearcă să apară ca fiind unilaterală.

Software-ul Ethereum mining care este listat mai jos a fost ales și analizat manual, cu cele mai atractive caracteristici ale acestora scrise pe ecran.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

ETHminer

Dacă sunteți utilizator Microsoft Windows, atunci unul dintre cele mai bune pariuri pe care îl aveți atunci când vine vorba de software-ul Ethereum mining este ETHminer (Windows).

Fiind unul dintre cei mai populari și mai buni mineri Ethereum, ETHminer (Windows) oferă opțiuni „Câștiguri pe minut” și „Câștiguri pe zi”, precum și patru niveluri diferite de programe afiliate, de la un bonus de 10% până la 100% primă!

Chiar dacă site-ul lor oficial oferă puține sau deloc informații despre creatorii software-ului și chiar despre software-ul în sine, un link de descărcare și un fișier pot fi găsite cu ușurință la Github.com

Dacă ETHminer (Windows) sună ca software-ul Ethereum mining pe care l-ați căutat și dacă utilizați Windows ca sistem de operare, încearcă!

Claymore

Claymore Ethereum miner este o altă alegere populară dacă sunteți cineva care caută un software Ethereum minier bun.

Software de minerit Ethereum: pagina de pornire Claymore.

Minerul Claymore Ethereum este renumit pentru că este bine optimizat și pentru obținerea constantă noi actualizări. În prezent, minerul acceptă o opțiune „dual mining” – potrivit creatorilor, acum puteți extrage atât Ethereum, cât și altul, un tip specific de cripto (Decred, Lbry, Pascal sau Siacoin) simultan.

Echipa din spatele Claymore a crescut, de asemenea, viteza de exploatare, a deschis noi furci Ethereum și este în mod constant lucrează la sprijinirea diferitelor tipuri de sisteme de operare (Claymore este disponibil în prezent pe Windows și Linux).

Având în vedere tot efortul depus în acest software de exploatare Ethereum, este probabil sigur să spunem că merită încercat!

CGMiner

CGMiner a fost creat și introdus publicului în urmă cu aproximativ șase ani. Acest software Ethereum mining a fost construit folosind limbajul de programare C ++, ceea ce îl face disponibil pe scară largă și acceptabil de majoritatea mașinilor de acolo.

CGMiner a fost conceput special ca un software Ethereum mining. Una dintre caracteristicile sale cele mai notabile și lăudate este că vă permite funcționează cu mai multe dispozitive și bazine miniere. Acest lucru este extrem de util dacă intenționați să vă extindeți și să nu vă limitați la minerit cu un singur dispozitiv.

CGMiner este foarte ușor de utilizat (tot ce ai nevoie este numele tău de utilizator, parola, adresa URL și ești bun!) Și foarte intuitiv. Este perfect pentru un miner începător de criptomonede.

WinETH

WinETH este un alt Ethereum software pentru minerit pentru Windows. Funcționează pe dispozitive Windows care au plăci grafice AMD și Nvidia.

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care WinETH le oferă este că este destul de intuitiv și ușor de utilizat. Actualizările software în sine au în mod automat un mod de exploatare „de fundal” desemnat, care necesită o cantitate minimă de energie și opțiunea de a le obține numai atunci când computerul este inactiv.

Grab You Virtual Pickaxe - Cel mai bun software Ethereum Mining

Poti Descarca Software WinETH Ethereum mining direct de pe site-ul lor oficial, și au, de asemenea, un tutorial cu privire la modul de instalare și utilizare. În plus, oferă sprijinul lor – tot ce trebuie să faceți este să contactați.

WinETH merită un loc pe cea mai bună listă de software Ethereum, fie că este vorba de simplitatea software-ului lor de minerit sau de dorința de a vă oferi sprijinul lor.

Minergă

Minergă este considerat a fi unul dintre cele mai bune programe de minerit pentru utilizatorii de Mac. Acestea vă permit să extrageți din blockchain-ul Ethereum și să utilizați piscina ASIC.

Minergate vă permite să accesați calculatorul lor și chiar să aveți un serviciu de cloud mining. Puteți, de asemenea, să le monitorizați serviciile printr-o secțiune integrată de pe site sau să citiți ultimele lor postări de blog despre ceea ce se întâmplă în interiorul comunității.

Minergate se mândrește, de asemenea, cu faptul că este o companie formată din doar pasionați de criptomonede și are un serviciu de asistență non-stop. Ei au făcut-o înființată în 2014 și au crescut în afaceri de atunci.

Dacă sunteți utilizator Mac și sunteți în căutarea celui mai bun miner Ethereum, acesta ar fi, de asemenea reputat si are Suport 24/7, apoi verifică cu siguranță Minergate.

Am programul meu – Ce se întâmplă acum?

În acest moment, cel mai probabil veți fi ales cel mai bun software de minerit care se potrivește cel mai mult dorințelor și nevoilor dvs. Grozav! Acum să acoperim foarte principiile de bază ale modului de utilizare.

Software de minerit Ethereum: minerit ETH.

O singura data descărcat, majoritatea software-ului va fi un instalare cu un singur clic. Softuri ca WinETH oferiți un ghid rapid și ușor pentru a ajuta la fluidizarea procesului (și ar putea chiar să aranjeze totul automat pentru dvs.!), au alții tutoriale sau vrăjitori pe ecran care vă poate ghida, de asemenea, prin proces.

Așadar, aveți cel mai bun software instalat și funcțional – ce se întâmplă acum?

În primul rând, este important să știm asta Ethereum (și criptomoneda în general) minerit este un foarte lent și oarecum proces costisitor. Dacă nu aveți un echipament special conceput și construit profesional, este posibil să dureze destul de mult timp până când veți obține rezultate vizibile.

„Cost” este un alt cuvânt de luat în considerare. Software-ul Ethereum mining, oricât de bun ar fi, nu va minimiza niciodată costurile de energie electrică necesare pentru a avea succes o exploatare minieră Ethereum.

Probabil ar fi, de asemenea, o idee bună să utilizați software-ul dvs. de exploatare Ethereum când sunteți departe de computer (vă amintiți caracteristica WinETH care face ca software-ul să înceapă exploatarea numai atunci când mașina este inactivă?). Motivul din spatele acestui lucru este simplu – dacă este Software de minerit Ethereum este activ atunci când încercați să faceți ceva pe computer, nu veți putea – computerul va deveni foarte incet și imposibil de lucrat.

După ce ați terminat cu mineritul, următorul pas logic ar fi să vindeți ceea ce ați reușit să strângeți.

Software de minerit Ethereum: monedă ETH.

Vânzarea este destul de ușoară – tot ce trebuie să faceți este să găsiți un negustor de încredere și de încredere și aveți acces la portofelul dvs. Ethereum. Sau poate veți alege ruta opusă și veți decide să păstrați ceea ce ați adunat cu speranța că Ethereum va crește în curând în preț?

Concluzie

Există o mulțime de Software de minerit Ethereum de ales, dar ar putea fi cu adevărat dificil să o alegi pe cea mai bună. Cel mai bun pariu este să căutați un software ușor de utilizat (are o interfață ușor de utilizat, instrucțiuni clare etc.), are Securitate inalta și factori de întreținere și are, de asemenea, funcții de personalizare suplimentare (de exemplu, caracteristica de exploatare inactivă a WinETH).

Alegerea unui bun software Ethereum pentru minerit este doar începutul – există multe lucruri diferite implicate în construirea și întreținerea propriului imperiu minier Ethereum.

A avea un hardware bun și o piscină de minerit este un început bun, dar există mult mai mult. Trebuie să posedați un o cantitate decentă de cunoștințe despre lumea criptomonedelor, în general. De exemplu, nu este suficient să cunoașteți prețul actual al Ethereum. De asemenea, nu trebuie să uitați să alegeți un portofel de criptomonede de încredere, precum Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Trebuie să înțelegeți cum funcționează piața criptografică, ce este HODLing (și de ce este un lucru în primul rând), cum să știți când prețurile unor criptos vor crește sau vor scădea (și, mai important, cum va afecta acest lucru alte criptomonede), ce este o „bulă” și un „dinte de rechin” etc..

Așa cum puteți vedea, a avea cel mai bun miner Ethereum este doar începutul. Deși adevărul trebuie spus, este mult mai bine, pentru început, un software solid, de încredere, mai degrabă decât unul incomplet pe care l-ați găsit undeva în adâncul web și care solicită numărul dvs. de securitate socială la fiecare zece secunde..

Sper că acest ghid a fost de ajutor și acum știi cum să alegi cel mai bun Exploatarea minieră Ethereum software (și ce să faci după aceea)!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me