Dacă vă aflați prin diferite portofele criptomonede, este timpul să vă opriți și să găsiți în cele din urmă un portofel sigur pentru activele dvs. Acest Recenzie portofel Guarda vă va ajuta să aflați tot ce trebuie să știți despre acest lucru portofel criptomonedă multi-platformă.

Chiar dacă Guarda este încă relativ nouă și nu este la fel de cunoscută ca portofele precum Ledger Nano S, Trezor sau Coinbase, merită să-i dai o șansă.

În această revizuire a portofelului Guarda, voi arunca o privire rapidă asupra companiei, vă voi oferi toate detalii tehnice pe portofel, este pro și contra, uzabilitate, și suplimentar Caracteristici care contează pentru fiecare entuziast cripto.

Fără alte întrebări, să trecem direct în el.

Verdict la a Privire: Guarda este un portofel criptomonedă multi-platformă care oferă portofele web, desktop și mobile. Guarda poate fi sincronizat cu portofelul hardware Ledger pentru a îmbunătăți securitatea, nu stochează cheile private și este foarte ușor de utilizat. Singura problemă este că Guarda oferă comisioane de tranzacționare relativ mari.

Pro

 • Măsuri bune de securitate
 • Ușor de folosit
 • Asistență clienți live
 • Număr mare de criptomonede acceptate

Contra

 • Încă o companie nouă
 • Taxe relativ mari

Revizuirea portofelului Guarda: Noțiunile de bază

Portofelul Guarda a fost lansat acum doar câțiva ani, în 2017. De atunci, grupul de specialiști cu o mare experiență se concentrează pe crearea de produse legate de blockchain.

Când vine vorba de portofelul cripto Guarda, scopul principal a fost crearea unui portofel digital care ar putea oferi utilizatorilor securitate completă, stocare criptografică fără efort și gestionare ușoară a activelor. De când compania îți respectă anonimatul, ei nu depozitați fișierele dvs. de rezervă, cheile private sau orice alte date care vă pot amenința securitatea.

Guarda Wallet Review

Chiar dacă au trecut doar câțiva ani de când a fost creat portofelul, compania a parcurs un drum lung. La început, au început cu un singur portofel valutar, apoi a adăugat versiunea web, iOS și Android versiuni, a creat un generator de jetoane și multe altele.

În timp ce compania și produsul în sine par foarte promițătoare, să vedem dacă este de fapt atât de bun.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Guarda Wallet Review: PROS

La fel cum toți sunt obișnuiți, voi începe această revizuire a portofelului Guarda din aspecte pozitive. Voi arunca o privire asupra detaliilor tehnice privind securitatea, vă voi prezenta diferite versiuni de portofele Guarda, vă voi oferi monede acceptate și chiar mai mult.

Deoarece fiecare caracteristică contează atunci când vă alegeți un portofel de criptomonedă, asigurați-vă că nu pierdeți nimic.

Bună securitate

Dacă întrebați ce aspect este cel mai important atunci când alegeți un portofel criptografic, fiecare specialist (fără excepții) vă va spune că este Securitate. În timp ce unii dintre voi îl căutați ușor de folosit portofele sau opțiuni care acceptă cea mai mare cantitate de monede, nimic nu contează dacă bunurile îți pot fi furate dintr-o clipită.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano X și Guarda

Securitatea portofelelor criptomonede în cea mai mare parte depinde de tipul de portofel pe care o alegi tu. Lasa-ma vă prezint fiecare dintre ei pentru a oferi o mai bună înțelegere:

 • Portofele online. Este destul de evident că portofelele online tind să fie cel mai puțin sigur. Deși tind să fie foarte ușor de utilizat, nu este recomandat persoanelor care stochează cantități mai mari de criptomonede. Portofelele online sunt cele mai vulnerabile pentru hacking, deci nu ar trebui să păstrați o sumă pe care v-ar fi teamă să o pierdeți.
 • Portofele software / aplicații. Software-ul sau portofelele de aplicații sunt opțiunea de mijloc între hardware securizat portofele și portofele online vulnerabile. De obicei, sunt bune pentru cei care fac tranzacții orare sau zilnice. Cu toate acestea, este încă recomandat să păstrați o cantitate bună din activele dvs. într-un portofel hardware.
 • Portofele hardware. După cum probabil ați înțeles deja, portofelele hardware sunt una dintre cele mai recomandate opțiuni pentru persoanele care pretuiesc securitatea. Deoarece cheia dvs. privată este stocată offline, hackerii nu au putut să o acceseze.
 • Portofele de hârtie. Portofelele de hârtie sunt considerat a fi cel mai sigur opțiune. Singurul dezavantaj este că, dacă l-ați pierdut, nu există nicio modalitate de a vă recupera activele.

Guarda este un criptomonedă multi-platformă portofel, are ambele pe net și software portofele. Dintre cele două, aș recomanda alegerea portofelului software / aplicației Guarda care ar trebui să fie relativ sigur. Nu este la fel de fiabil ca portofelele hardware, cum ar fi Ledger Nano S sau Trezor, totuși.

Recenzie portofel Guarda: portofel Guarda.

Din punct de vedere al securității, sunt cateva Caracteristici că Guarda are de oferit. În primul rând, Guarda vă oferă backup-uri criptate care sunt stocate pe dispozitivul dvs. În plus, puteți alege să utilizați față sau Recunoașterea ID-ului în loc de parole. De asemenea, Guarda este un portofel fără custodie, ceea ce înseamnă că compania nu vă stochează cheile private.

Ultimul aspect de securitate la care ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți un portofel este dacă portofelul este sursa deschisa. Dacă nu sunteți familiarizați cu termenul, portofelele open-source vă permit acest lucru vezi întregul cod și verificați dacă există fără coduri rău intenționate care vă poate amenința securitatea și vă poate duce la pierderea activelor.

După cum probabil v-ați dat seama deja, portofelul Garda este open-source. Înseamnă că vă puteți relaxa și începe / continua să folosiți portofelul Guarda fără să vă faceți griji cu privire la amenințările la adresa securității.

Toate lucrurile luate în considerare, portofelul Guarda pare a fi relativ sigur. Deci, acum că am scăpat de securitate, este timpul să aflăm mai multe despre diferitele tipuri de portofele pe care Guarda le are de oferit.

Diverse versiuni de portofel

Guarda are trei diferite versiuni de portofel:

 • Portofel web
 • Portofel desktop
 • Portofel mobil

La fel ca oricare altul portofel online Portofelul web Guarda poate fi accesat de pe orice dispozitiv care are conexiune la internet. Din moment ce portofelul Guarda este compatibil cu Ledger (unul dintre cele mai sigure portofele de pe piață), recomand cu tărie să profitați de această oportunitate.

Guarda Wallet Review

Guarda portofel desktop poate fi sincronizat cu portofelul Ledger la îmbunătăți securitatea. Este foarte ușor de navigat și poate fi folosit pentru stocarea, trimiterea, cumpărarea și schimbul de criptomonede. Este disponibil pentru ambele Windows și macOS utilizatori.

Guarda portofel mobil este foarte convenabil și poate fi folosit în deplasare. Oferă aceeași funcționalitate ca un portofel desktop și, de asemenea, folosește amprenta sau recunoaștere facială. Portofelul mobil Guarda este disponibil pentru ambele iOS și Android dispozitive.

Sprijină o cantitate echitabilă de monede și jetoane

O altă parte importantă care trebuie discutată în această revizuire a portofelului Guarda sunt monedele acceptate.

Dacă preferați cele mai populare criptomonede, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, nu veți avea probleme cu niciun portofel mainstream de criptomonede. Cu toate acestea, dacă vă place jetoane mai puțin cunoscute, va trebui să faceți o cercetare mai aprofundată pentru a găsi un portofel care să susțină acea criptomonedă specifică.

Acum, întrucât este revizuirea portofelului Guarda, este corect să spunem că majoritatea oamenilor vor putea găsi o monedă sau un jeton pe care îl caută. Guarda sprijină mai mult de 40 de monede și mii de jetoane inclusiv ERC20, BEP-2, și alte bunuri populare. Numărul este destul de mare în comparație cu alte portofele criptomonede.

Guarda Wallet Review

Aici sunt unele dintre monede care sunt susținute de Guarda:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Clipoci
 • Tezos
 • Dash
 • Cosmos

Aceasta este, evident, o foarte mică parte a criptomonedelor acceptate, cu toate acestea, este posibil să găsiți deja criptomonede pe care le căutați.

Asistență pentru clienți utilă

Dacă ați folosit vreodată un portofel de criptomonede și ați întâmpinat unele dificultăți, atunci probabil știți că asistența pentru clienți bună nu este atât de ușor de găsit. În cele mai multe cazuri, este durează zile pentru a obține un răspuns (dacă îl obțineți deloc).

Bazat pe multiple Portofelul Guarda recenzii, situația este diferită cu acest portofel. Asistența pentru clienți a Guarda este foarte util si voi rezolva toate problemele pe care îl experimentați (dacă aveți).

Asistența pentru clienți a Guarda va fi la dispoziția dumneavoastră 24/7, deci, dacă aveți întrebări înainte de a începe să utilizați platforma sau aveți un fel de îngrijorare atunci când o utilizați – nu ezitați să întrebați.

Comparați Guarda cot la cot cu alții

Știați?

Comparați Guarda cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Guarda Wallet Review: CONS

Până în prezent, toate aspectele referitoare la portofelul cripto Guarda par a fi destul de bune, totuși, acum este timpul să aruncăm o privire asupra dezavantajelor mai semnificative.

Taxe relativ mari

Când vine vorba de portofele de criptomonede software, majoritatea sunt liberi. Cu toate acestea, este evident că trebuie să facă bani cumva. De aceea, cei mai mulți dintre ei percep o anumită sumă pentru tranzacționarea unei criptomonede la alta sau pur și simplu pentru trimiterea de active.

S-ar putea să fiți confuz, vorbim despre portofelul Guarda, deci ce legătură are cu schimbul de criptomonede? Ei bine, așa cum am spus, portofelele gratuite trebuie să facă cumva bani, așa că majoritatea le oferă servicii de schimb de criptomonede acea taxă pentru tranzacționare.

Guarda Wallet Review

Situația este similară cu portofelul Guarda. În timp ce vă puteți crea un cont, puteți descărca aplicația și o puteți folosi complet gratuit, va trebui să plătiți un Taxă de 3,5% atunci când utilizați serviciul de schimb încorporat.

Taxa de 3,5% este relativ ridicat în comparație cu ceea ce au de oferit alte schimburi de criptomonede. De aceea este unul dintre defectele majore ale portofelului Guarda.

Companie încă nouă

Ultimul aspect pe care aș dori să îl includ în această revizuire a portofelului Guarda nu este un defect major, ci mai degrabă ceva la care ar trebui să te gândești.

Guarda a fost fondată acum doar câțiva ani, deci este un relativ nou portofel în comparație cu giganții din industrie. Aceasta înseamnă că portofelul este nu ca testat în timp ca și concurenți, cum ar fi Ledger, Coinbase și Trezor, care au fost fondați în perioada 2012-2014.

Acesta este, v-am oferit toate avantajele și dezavantajele majore ale portofelului Guarda, astfel încât să puteți face deja anumite ipoteze despre acest furnizor și chiar să decideți dacă este potrivit pentru nevoile dvs..

Cum se folosește portofelul Guarda?

Guarda este foarte ușor de utilizat, cu toate acestea, este posibil să aveți întrebări legate de utilizarea sa. Dacă da, permiteți-mi să vă spun cum să utilizați portofelul Guarda.

Cum să creați un cont?

Portofelul Guarda poate fi creat în câțiva pași simpli:

Pasul 1: Accesați guarda.com/app.

Pasul 2: Faceți clic pe „Creați un portofel nou”. După ce faceți acest lucru, vi se va cere să creați o parolă sigură. Nu trebuie să includeți niciodată informații personale în parola dvs. Dacă nu aveți idei, profitați de un generator de parole.

Guarda Wallet Review

Pasul 3: După introducerea parolei, ar trebui să o scrieți și să apăsați „Am scris-o”.

Revizuirea portofelului Guarda: introducerea parolei.

Pasul 4: Descărcați copia de rezervă. Notă: este crucial să nu vă pierdeți niciodată copia de rezervă, deoarece, altfel, nu veți putea accesa criptomonedele.

Guarda Wallet Review

Cum să trimită?

Pentru a trimite cripto, conectați-vă la portofel și Selectați “Trimite”. Acum trebuie furnizați adresa portofelului si suma pe care doriți să o trimiteți. După ce faceți acest lucru, apăsați „Următorul”. Gata, ai reușit să-ți trimiți monedele. Mai jos puteți vedea imaginea care va explica întregul proces într-un mod mai clar.

Guarda Wallet Review

Acum, să vedem cum să primim monede.

Cum să primiți?

Primirea de monede este la fel de simplu ca trimiterea lor. În primul rând, trebuie conecteaza-te la contul tau, atunci selectați cripto pe care doriți să o primiți și apăsați pe „Primire”. Dupa aceea, copiați adresa portofelului și te trimit la monedele tale la adresa respectivă. Acum, tot ce trebuie să faceți este să așteptați să apară monedele în portofel.

Dacă vă este greu să vă dați seama, pur și simplu aruncați o privire la imaginea de mai jos.

Guarda Wallet Review

Așa cum v-am spus, nu necesită cunoștințe anterioare pentru a utiliza portofelul Guarda.

Cam atât, această revizuire a portofelului Guarda se apropie de sfârșit. Acum, să trecem la concluzii.

Concluzii

Prin urmare, Guarda este o portofel criptomonedă multi-platformă care oferă portofele web, desktop și mobile. Întrucât puteți alege dintre portofele online și software, este recomandat să îl alegeți pe acesta din urmă.

Chiar dacă Guarda nu va fi niciodată la fel de sigură ca portofelele hardware de încredere, precum Ledger Nano S și Trezor, oferă câteva caracteristici de securitate atractive care ar trebui să vă păstreze activele în siguranță.

Tabel: Informațiile companiei din portofelul Guarda și modelul Trezor T

Cu toate acestea, dacă vă place cât de ușor este să folosiți portofelul Guarda, doriți îmbunătățiți-vă securitatea, ar trebui să știți că este poate fi sincronizat cu portofelul Ledger. Este foarte recomandat dacă stocați cantități uriașe de criptomonede.

Sper că ați găsit utilă această recenzie a portofelului Guarda și ați reușit să decideți dacă acest portofel este exact ceea ce căutați!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me