Buna! Permiteți-mi să vă urez bun venit la acest ghid pentru alegerea celui mai bun hardware de minare Bitcoin. Dacă doriți să începeți să câștigați un Bitcoin de extragere pasivă a veniturilor, ați ajuns în locul potrivit. Acest ghid va explica diferențele dintre cele mai bune platforme miniere Bitcoin de pe piață astăzi.

Dacă nu vă cunoașteți DragonMints de la Antminers, nu vă faceți griji. Ca de obicei, îți voi explica toate acestea într-un mod ușor de înțeles.

Acest ghid pentru mașinile de extragere a Bitcoin va acoperi următoarele:

 • Ce este mineritul Bitcoin.
 • Cum să alegeți o mașină de extragere Bitcoin în funcție de propriile circumstanțe.
 • O privire asupra unităților miniere de top de pe piață astăzi. Voi acoperi: DragonMint T1, Antminer T9 +, Antminer R4, Avalon6, Antminer S9 și PangolinMiner M3X. De asemenea, vor exista indicii cu privire la ce tip de miner va apela fiecare dintre aceștia.
 • O masă la îndemână pentru a vă ajuta să comparați fiecare dintre unități.

Ca întotdeauna, există o mulțime de rezolvări în acest ghid pentru cel mai bun hardware de minerit Bitcoin din jur. Fără alte întrebări, să începem!

Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, ar trebui să știți că există o varietate de schimburi de criptomonede de încredere pentru cumpărarea și tranzacționarea Bitcoin. Aceasta include Coinbase, Binance și Coinmama.

Ce este Bitcoin Mining?

Rolul mineritului Bitcoin este de a verifica dacă tranzacțiile din rețea respectă regulile. Pentru a face acest lucru, unitățile computerizate complexe sunt utilizate pentru a verifica tranzacțiile și a le transmite către alte sisteme informatice din întreaga lume. Operatorii acestor sisteme informatice sunt recompensați pentru eforturile depuse. Această recompensă provine atât din taxele pe care fiecare tranzacție, cât și dintr-o recompensă minieră stabilită chiar de rețea.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Pentru a opri oamenii să înșele rețeaua, se folosește un sistem cunoscut sub numele de „dovadă a muncii”. Este necesară dovada muncii înainte ca orice grup (bloc) de tranzacții să fie adăugat la blockchain. Când computerele își dovedesc dovada muncii, ceea ce fac este să încerce să ghicească un șir lung de numere și litere. Acest șir este cunoscut sub numele de hash.

Numai computerul care ghicește corect hash-ul poate adăuga blocul în lanț. Dovada muncii necesită putere de calcul și procesul nu este nici rapid, nici ieftin. Pentru a înșela rețeaua ar necesita o investiție atât de mare încât nu este viabil din punct de vedere financiar ca cineva să încerce să modifice blockchain-ul. Aceasta este principala caracteristică de securitate a rețelelor Bitcoin (și a altor criptomonede).

Exploatarea Bitcoin a putut fi realizată de procesoare (unități centrale de procesare), cum ar fi cele găsite în sistemul computerizat de acasă. Cu toate acestea, pe măsură ce mai multe unități au început să exploateze rețeaua, dificultatea hashurilor pe care încercau să le ghicească a crescut. Acest lucru i-a făcut pe oameni să apeleze la procesoare cu putere mai mare, cum ar fi GPU-urile (unități de procesare grafică). Aceste GPU-uri se găsesc în mod obișnuit în computerele de gaming de ultimă generație.

Astăzi, hashurile sunt atât de greu de rezolvat și există atât de mulți mineri care încearcă să le rezolve, încât doar sistemele informatice specializate le pot rezolva. Aceste unități utilizează cipuri de circuite integrate specifice aplicației – sau ASIC-uri pe scurt. Despre asta este vorba în acest articol!

Hardware-ul pentru minerit depinde de circumstanțele dvs.

Deși minerii de Bitcoin se limitează acum la alegerea dintr-o gamă de ASIC-uri pentru a extrage Bitcoin, există încă o mulțime de opțiuni. Alegerea unuia depinde de circumstanțele individuale ale fiecărui miner. Unii mineri vor dori o singură unitate care să poată lucra în dormitorul lor de rezervă. Alții vor dori câteva ASIC-uri la prețuri accesibile pentru a începe să exploateze pentru prima dată. În cele din urmă, există unii oameni care doresc să umple un depozit cu cel mai bun hardware de extragere Bitcoin din jur.

Există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când alegeți hardware pentru extragerea Bitcoin. Este important să judecați fiecare unitate în funcție de puterea de curățare, consumul de energie electrică, temperatura ambiantă și costul inițial de cumpărare.

Există, de asemenea, câteva motive ideologice pentru a alege un producător în locul altuia. Acestea se referă la descentralizare și voi aborda câteva dintre problemele care înconjoară acest lucru mai târziu în acest articol.

Cel mai bun hardware pentru minerit

În cele din urmă, pot ajunge la subiectul real al acestui articol – hardware-ul de extragere a Bitcoin. Am analizat platformele miniere Bitcoin de la unii dintre cei mai mari și mai cunoscuți producători de pe planetă pentru a crea această listă.

De asemenea, am încercat să grupez diferitele dispozitive în ceea ce privește aplicațiile pentru care sunt cele mai potrivite. Vă voi da recomandările mele pentru platformele miniere Bitcoin pentru:

 • Oameni cu un buget restrâns.
 • Oamenii care doresc să-i mina acasă.
 • Cei care nu au mai exploatat Bitcoin până acum.
 • Oamenii care doresc să cheltuiască cel mai mult pe cel mai puternic hardware de minerit Bitcoin din jur.
 • Câteva opțiuni alternative pentru minerii profesioniști care nu pot găsi suficiente DragonMint T1 pentru funcționarea lor.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, asigurați-vă că obțineți și un portofel Bitcoin de încredere. Este recomandat să alegeți Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Cel mai bun hardware pentru minerit Bitcoin la buget – Antminer T9+

Pentru minerii Bitcoin care au un buget, una dintre cele mai bune platforme miniere Bitcoin din jur este Antminer T9 +. Poate fi ridicat mult mai ieftin decât majoritatea celorlalte dispozitive de pe această listă. Cu toate acestea, nu lăsați eticheta de preț să vă păcălească – este totuși o mașină decentă.

Pe lângă faptul că este minunat pentru cei preocupați de prețul unității lor miniere, Antminer T9 + este ideal atunci când spațiul este o problemă. Acest lucru se datorează faptului că are un design compact. Acest lucru îl face excelent pentru a înghesui multe unități într-o fermă de platforme miniere. Dacă așa intenționați să utilizați minerii ASIC, veți fi și mai bucuroși de funcțiile de reducere a temperaturii Antminer T9 +. Veți economisi și mulți bani pe echipamentele de extracție.

În ceea ce privește hardware-ul pe care îl folosește această unitate, Antminer T9 + are 162 de jetoane BM1387 ale Bitmain. Acest lucru îi permite să producă o rată de hash strălucitoare de 10,5 TH / s în timp ce extrage doar 1332W de perete.

Pe lângă faptul că este un performer excelent, Antminer T9 + are și o interfață cu utilizatorul ușor de înțeles. Aceasta este utilizată pentru a configura diverse setări și pentru a face upgrade la firmware, deoarece noile versiuni vin de la Bitmain.

Având un preț cuprins între 550 și 600 de dolari pentru fiecare platformă minieră Bitcoin, Antminer T9 + este cu siguranță cea mai accesibilă unitate din lista noastră. Puteți ridica unul de la Aici.

Din păcate, la fel ca mașina de exploatare medie Bitcoin, sursa de alimentare se vinde separat.

Hardware pentru minerit Bitcoin

Fist pentru începători – Avalon6

Următoarea piesă de hardware de extragere a Bitcoin pe care o voi analiza este una pentru începători la extragerea Bitcoin. Creatorii platformei miniere Avalon6 Bitcoin, Canaan Creative, l-au construit având în vedere simplitatea.

Minerul Avalon6 Bitcoin este una dintre cele mai ușoare unități ASIC de configurat. Atât procedura avansată, cât și cea de bază sunt simple, iar acest lucru face ca dispozitivul să fie excelent pentru începători. Din păcate, nu este cea mai profitabilă unitate din jur. Din cei 1050W pe care îi extrage de pe perete, nu reușește să producă decât 3,5 TH / s.

Cu toate că, cu siguranță, nu va impresiona mineri Bitcoin serioși, ușurința cu care puteți configura acest kit, împreună cu prețul accesibil, îl vor face o unitate excelentă pentru cei care doresc să înceapă în lumea mineritului Bitcoin.

Din păcate, la fel ca majoritatea unităților noastre din acest ghid pentru hardware-ul de extragere Bitcoin, Avalon6 nu vine cu o sursă de alimentare proprie. Acestea sunt vândute separat.

Există opțiuni pentru a cumpăra unitatea în sine direct de la Canaan Creative, dar acestea sunt doar pentru comenzi în bloc. Din fericire, este posibil să le ridicați în dimensiuni de comandă mai mici pentru aproximativ 650 USD fiecare Aici.

Rularea unui Avalon6 (sau a oricărei mașini de extragere a Bitcoin) nu este pentru profit?

Pe lângă faptul că este minunat pentru începători, Avalon6 este o piesă bună de hardware pentru cei care doresc să extragă Bitcoin fără a obține profit. Acest lucru ar putea părea bizar la început, dar există un motiv foarte bun pentru care oamenii ar dori să extragă Bitcoin fără a genera în mod necesar profituri.

Pur și simplu, cu cât mai multe unități exploatează pe o rețea de criptomonede, cu atât este mai sigură rețeaua respectivă. Robustețea securității Bitcoin provine din descentralizarea sa. Există mulți pasionați și dezvoltatori pasionați din întreaga lume care fie nu sunt capabili, fie nu doresc să extragă Bitcoin pentru un profit. Există multe motive pentru care acest lucru ar putea fi cazul. Acestea includ, dar nu se limitează la următoarele:

 • Nu aveți o zonă a casei pe care doriți să o dedicați conducerii mai multor unități miniere.
 • A locui undeva foarte fierbinte înseamnă că toate acele echipamente care funcționează ar genera o cantitate insuportabilă de căldură.
 • Electricitatea fiind prea scumpă pentru a genera un profit din exploatarea platformelor miniere Bitcoin.
 • Nu sunteți acasă suficient de des pentru a vă deranja să înființați o fermă de platforme miniere Bitcoin care, la urma urmei, ar putea reprezenta un pericol de incendiu.

Avalon6 este o unitate bună pentru a rula într-un birou sau acasă, care ar putea pierde bani, dar servește unui scop foarte altruist – securizarea rețelei. Pentru mulți dezvoltatori, costul exploatării platformei lor miniere este un preț mic de plătit pentru libertatea financiară completă de la bănci și alte instituții care au control absolut asupra creării și aprovizionării cu bani.

Hardware pentru minerit Bitcoin Avalon 6

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Cel mai bun pentru uz casnic – Antminer R4

La fel ca Avalon6, următoarea selecție de pe lista celor mai bune platforme miniere Bitcoin este bună pentru aplicațiile mici în care spațiul este o problemă. Acest lucru se datorează faptului că rulează atât de liniștit. S-ar putea chiar să-l îndepliniți toate sarcinile sale importante de securitate în aceeași cameră în care dormiți!

La fel ca unitatea lor T9 +, R4 folosește cipurile BM1387 ale Bitmain. Folosește 126 dintre ele pentru a produce un nivel foarte competitiv de 0,098 J / GH. Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă acest lucru, citiți-l ca „foarte eficient”!

Principalul punct de vânzare al Antminer R4 este, desigur, funcționarea sa silențioasă. Bitmain a realizat acest lucru prin reproiectarea completă a fanilor săi. Echipa a fost inspirată de unitățile de aer condiționat separate. Împrumutând caracteristici de design, au reușit să creeze un ventilator la fel de eficient ca cele tradiționale, dar care face mai puțin de jumătate din zgomot. De asemenea, au echipat R4 cu un controler automat. Acest lucru asigură faptul că ventilatorul nu face niciodată mai mult zgomot decât este necesar.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale Antminer R4 este că este foarte scump. Prețul pare să varieze dramatic în funcție de locul în care îl ridicați. Unele site-uri promovează 1.000 USD, dar nu au niciun link pentru a le vedea la acest preț. Singurul site de vânzare a unității pe care am reușit să-l găsesc a fost un site web european numit AntMiner Distribution Europe BV. Le-au listat la 1.500 euro sau 1.700 dolari.

Bitcoin Mining Hardware Antminer R4

Probleme cu Bitmain?

Desigur, la fel ca toate unitățile Antminer, R4 este construit de giganții minieri chinezi Bitcoin Bitmain. Bitmain este o companie controversată. De fapt, în 2017, aceștia au fost acuzați că au întârziat actualizarea importantă SegWit la rețeaua Bitcoin.

Mulți i-au acuzat că au făcut acest lucru, astfel încât să poată beneficia de taxele suplimentare care erau necesare în acel moment. Din acest motiv, unii mineri Bitcoin refuză utilizarea produselor Bitmain. Cu toate acestea, dacă nu sunteți interesat de politică, ele fac câteva unități miniere de Bitcoin excelente!

Cel mai bun dacă banii nu sunt un obiect – DragonMint T1

Acum ajungem la cea mai bună unitate minieră absolută de pe piață astăzi. DragonMint T1 a fost creat de Halong Mining, o nouă companie specializată în minerii ASIC. Halong susține că a cheltuit peste 30 de milioane de dolari pentru dezvoltarea acestei fiare a unei unități!

DragonMint T1 folosește un design cu cip de ultimă generație (DM8575). Acest lucru îl face primul ASIC care poate atinge rata de hash remarcabilă de 16 TH / s.

Mai mult, reușește să atingă această rată de hash incredibilă, rămânând în același timp eficientă atunci când vine vorba de consumul de energie. Unitatea consumă doar 0,075J / GH. Aproximativ 1480 W de putere consumată. Acest lucru zdrobește modelul emblematic al Bitmain, Antminer S9, care are un consum de energie de 0,098J / GH.

Răcirea DragonMint T1 este gestionată de două ventilatoare variabile cu nouă lame. Acestea reușesc să mențină temperatura ambiantă medie la doar 25 de grade.

Din nou, la fel ca la majoritatea platformelor miniere Bitcoin, DragonMint T1 nu vine cu o sursă de alimentare. Compania recomandă utilizarea DragonMint 1600W.

Din păcate, fiind o astfel de bestie a unei unități, DragonMint T1 are o cerere imensă. Aceasta înseamnă că poate fi necesar să vă alăturați unei liste de așteptare pentru a pune mâna pe una! Când veți obține în cele din urmă posibilitatea de a-l cumpăra, s-ar putea să fiți puțin copleșiți de preț. Vă uitați la un preț de pornire de 2.729 USD pentru unitatea în sine. Sursa oficială de alimentare vă va restitui încă 115 USD.

Dacă decideți să cumpărați unități DragonMint, susțineți și descentralizarea exploatării miniere, oferindu-vă personalizarea unei companii care nu este Bitmain. Pentru unii, acest lucru ar putea fi, de asemenea, o rupere a tranzacțiilor!

Dacă toate acestea nu au fost suficiente pentru a vă convinge de capacitățile DragonMint, există și o imagine grozavă a unui dragon pe lateral.!

Hardware pentru minerit Bitcoin Dragonmint T1

Antminer S9 – Următorul lucru cel mai bun DragonMint T1

Deoarece DragonMint T1 este atât de popular, producătorii se luptă să țină pasul cu cererea pentru acestea. Din acest motiv, am decis să includ și alte câteva piese de hardware pentru minerit Bitcoin care erau aproape la fel de bune.

Dacă sunteți un miner serios și nu puteți obține un DragonMint T1, nu vă faceți griji. Unități precum Antminer S9 vor produce aproape la fel de multă putere de hashing.

La fel ca celelalte unități Antminer pe care le-am inclus în acest ghid, S9 este echipat cu cip BM1389 al Bitmain. Cu toate acestea, spre deosebire de celelalte, această fiară are 189 dintre ele. La momentul creării, acest lucru a făcut-o cea mai înaltă unitate de hash de pe planetă. Deși nu mai poate pretinde că este cel mai bun din punct de vedere al ratei de hash, la 14 TH / s, este o secundă aproape de DragonMint T1.

Antminer S9 se răcește singur folosind radiatoare personalizate. Acestea sunt construite folosind un aliaj de aluminiu de înaltă calitate. De asemenea, folosește două ventilatoare de mare viteză la ambele capete ale dispozitivului. Acest lucru asigură eliminarea și înlocuirea rapidă a aerului cald.

Fiind o platformă minieră Bitcoin cu o rată de hashing atât de mare, ați crede că ar fi un coșmar să se înființeze. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul. Antminer S9 are aceeași interfață ușor de utilizat pe care o folosesc majoritatea minerilor Bitmain. Acest lucru vă permite să ajustați rapid setările și să actualizați firmware-ul atunci când este necesar.

La fel ca DragonMint T1, cea mai bună unitate Antminer de pe piață nu este ieftină. Vă uitați la aproximativ 2.700 USD – 3.000 USD fiecare pentru ei. Din nou, ca și în cazul majorității hardware-ului ASIC Bitcoin mining, sursa de alimentare se vinde separat. Acest lucru va costa încă 100 $ – 150 $. În mod clar, acestea nu sunt pentru minerii Bitcoin amatori!

Puteți ridica un Antminer S9 Aici.

Hardware pentru minerit Bitcoin PangolinMiner M3X

Cel mai bine dacă evitând Bitmain și Can’t Get a DragonMintPangolinMiner M3X

În cele din urmă, având în vedere controversa cu privire la hardware-ul de minare produs de Bitmain, am considerat că este mai bine să includ o alternativă DragonMint care nu a fost realizată de ei.

Pentru mulți, unitatea Pangolin va reprezenta un bun echilibru între valoare și puterea de hashing. Este capabil să ruleze între 12 și 13 TH / s. Deși aceasta este doar trei sferturi din puterea modelului pilot DragonMint, este totuși respectabil.

Această putere devine și mai vizibilă atunci când luați în considerare prețul inițial de achiziție al pangolinului. În prezent este în vânzare la oficialul companiei site-ul web la doar 850 USD. Comparați acest lucru cu cei 2.700 de dolari pe care îi va costa un DragonMint din Antminer S9 și puteți vedea instantaneu atracția Pangolin M3X.

În acest moment, probabil că sună prea bine pentru a fi adevărat. Așteptați doar un al doilea gând. Există destul de multe dezavantaje!

În primul rând, Pangolin este probabil cea mai tare unitate pe care am acoperit-o în acest articol. Ceea ce înseamnă că nu este potrivit pentru uz casnic.

Tot acest zgomot se datorează probabil cantității uriașe de energie necesară pentru a rula Pangolin M3X. La 2100W, este cea mai înfometată unitate de electricitate pe care am acoperit-o în acest ghid al hardware-ului pentru extragerea Bitcoin. Asta înseamnă că orice economii pe care le-ați fi putut face la prețul de achiziție inițial se vor pierde în timp, pe măsură ce facturile la electricitate încep să intre.

Cu toate acestea, cei care trăiesc undeva unde puterea este ieftină vor favoriza probabil Pangolin. Alternativ, dacă utilizați unul în care energia electrică este gratuită și nu locuiți la fața locului, Pangolin va reprezenta cea mai bună alegere a hardware-ului de minare Bitcoin.

Tabel de comparare a hardware-ului pentru minerit

Mai jos, am inclus un tabel de comparație cu cele șase piese de hardware pentru extragerea Bitcoin pe care le-am tratat în acest ghid. Acest lucru ar trebui să vă ajute să decideți care va fi cea mai bună unitate pentru exploatarea dvs. minieră.

Companie Preț Rata Hash Consum de energie
DragonMint T1 Halong Mining 2.729 dolari 16 TH / s 1480W
Antminer T9+ Bitmain 550-600 USD 10,5 TH / s 1332W
Antminer R4 Bitmain 1.700 dolari 8,6 TH / s 845W
Avalon6 Canaan Creative 650 USD 3,5 TH / s 1050W
Antminer S9 Bitmain 2.700 $ – 3.000 $ 14 TH / s 1.372W
M3X Pangolin 1.000 USD 12 – 13 TH / s 2.100W

Concluzie

Deci, acesta este rezumatul meu de cel mai bun hardware de extragere a Bitcoin disponibil astăzi. Sper că ți s-a părut interesant și informativ.

După cum puteți vedea, sunt multe de luat în considerare atunci când faceți o alegere cu privire la hardware-ul de minerit. Deci, ceea ce este mai bine pentru o persoană, ar putea fi opusul total pentru dvs. De aceea, fiecare dintre selecțiile mele a încercat să vizeze un grup diferit de potențiali mineri.

După ce citiți acest ghid, ați putea decide, de asemenea, că nu este pentru dvs. Cu toate acestea, dacă totuși doriți să investiți în Bitcoin, ar trebui să alegeți schimburi de criptomonede sigure și ușor de utilizat, precum Coinbase, Binance și Coinmama.

Să adunăm rapid câteva dintre lucrurile importante de luat în considerare cu privire la propria exploatare minieră, cu câteva întrebări de pus:

 • Unde îți vei face mineritul Bitcoin? Ai nevoie de o mașină liniștită?
 • Cât de mult trebuie să cheltuiți pentru hardware-ul Bitcoin mining? Cu unități cuprinse între 550 și 3.000 de dolari, există o mare varietate de opțiuni aici!
 • Aveți nevoie de cea mai mare putere de hashing posibilă pentru a genera profituri maxime?
 • Cât costă energia electrică? Dacă este ieftin, consumul de energie va fi mai puțin important pentru dvs..
 • Îți pasă dacă hardware-ul tău de minerit Bitcoin a fost construit de Bitmain sau ai prefera să descentralizezi în continuare rețeaua și să folosești unul dintre concurenții lor??

Odată ce extrageți Bitcoin, este crucial să găsiți un portofel hardware de încredere pentru a-l păstra în siguranță. Ledger Nano X și Trezor Model T sunt printre cele mai recomandate opțiuni.

Acum, când am ajuns la sfârșitul acestui ghid, ar trebui să aveți câteva opinii mult mai puternice despre diferitele echipamente miniere disponibile astăzi. Pentru mineritul Bitcoin, cu siguranță veți avea nevoie de unele programe software, nu ezitați să consultați ghidul meu despre software-ul de extragere Bitcoin aici.

Deci ce crezi? Care credeți că este cel mai bun hardware pentru minerit Bitcoin de pe piață astăzi?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me