Dacă ți-aș spune că există o cale spre aproape elimina orice escrocherie și fraudă digitală? Mai mult – acest lucru nu este un lucru al viitorului sau al pământului „niciodată”. Nu, vorbesc despre ceva ușor accesibil și implementabil de către oameni ca tine și mine. Vorbesc despre Indicativ de bază pentru atenție.

Unii, după ce au auzit despre caracteristicile acestui jeton, l-ar anula imediat ca o formă de înșelătorie sau înșelătorie. Totuși, nu le-ai putea da vina.

absența unui terț în legătura cu trei căi dintre utilizatori, agenții de publicitate și editorii sună ca ceva dintr-o fantezie. Dar fiți siguri – după ce citiți acest ghid, veți vedea acest lucru nu este posibil doar – există deja! Și sincer, premisa din spatele ei este destul de simplă!

Notă: BAT poate fi achiziționat de pe Binance – una dintre cele mai fiabile platforme de schimb de criptomonede. De asemenea, este crucial să vă stocați monedele în portofele criptografice de încredere, cum ar fi Ledger sau Trezor.

În acest ghid, vă voi spune totul despre BĂŢ – ce este, cum a fost creat, pentru ce este folosit și așa mai departe. Deci, fără alte întrebări, să sărim direct!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Varietate de utilizări
 • Permite bascularea
 • Grup de utilizatori în creștere constantă
 • Descentralizat

Contra

 • Nu cel mai popular
 • Probleme de adopție

Ce este indicativul de bază pentru atenție?

BĂŢ înseamnă „Jeton de atenție de bază”. BAT este (în primul rând) a jeton utilitar si un program de schimb de reclame integrat în browserul web Brave. Este descentralizat, sursa deschisa și bazat pe Ethereum blockchain. Aceste caracteristici îl fac unic. Obiectivele actuale ale echipei care lucrează cu BAT este extinderea acesteia în alte browsere web mai populare și obișnuite.

Istoria BAT

BAT a fost creat de o anumită persoană Brendan Eich și apoi dezvoltat în continuare de Brave Software. Acestea fiind spuse, merită menționat faptul că aceste două proiecte sunt lucrări separate.

Întregul concept al simbolului este că acesta își propune înlătura (sau, mai degrabă, sustrage) orice fraude sau intermediari asociați cu metodele tradiționale de publicitate digitală.

Indicativ de bază pentru atenție: Ghidul complet

creator din Tokenul de atenție de bază a avut o viziune clară ajuta clienții, agenți de publicitate și utilizatori. El a subliniat obiectivul de a evita orice disconfort în timpul utilizării internetului. În cele din urmă, a decis să creeze un ecosistem cu un scop solemn de a realiza exact acest lucru.

După ce a trecut ceva timp de la crearea și distribuția jetoanelor BAT, unele elemente specifice de BAT au fost integrate într-un anumit browser web – Browser curajos, mai exact. Dezvoltatorii au conceput aceste elemente pentru a se potrivi cu programul Brave Payment. Până în acel moment, a folosit Bitcoin ca principală monedă a tranzacțiilor.

Chiar dacă jetoanele BAT sunt cele mai frecvent utilizate și asociate cu browserul web Brave, nu se limitează la acesta. BAT poate fi implementat și în alte browsere web.

Cum funcționează „BAT”?

Utilizatorii, editorii și agenții de publicitate vin de obicei la browserul web Brave, având în vedere gândul unic al jetoanelor de atenție de bază. Acest browser web se transformă într-un fișier ecosistem izolat de un fel.

Editorii publică conținutul pe care îl creează. Agenții de publicitate vin apoi la editori și le oferă o cantitate specifică de BAT. ei decide asupra acestei sume conform atenției utilizatorului măsurat.

La rândul său, utilizatorii primesc câteva BAT-uri pentru participare. Acum au două opțiuni: pot să le facă Donează aceste jetoane BAT către editor sau utilizare le pe platformă.

Indicativ de bază pentru atenție: Ghidul complet

Ideea principală aici este foarte simplă: jetoanele păstrează toate datele utilizatorului sigur și privat, oferind în același timp reclame mai specifice, personalizate. Și acest lucru este doar din partea utilizatorului!

Editorii beneficiază de Jetoane de atenție de bază deoarece experimentează o cantitate considerabil mai mică de fraude, în timp ce își maximizează potențialul de recompensă în acest proces. La rândul său, agenții de publicitate primesc rapoarte mult mai bune și precise în plus față de performanță sporită.

BAT ICO

BAT ICO (Oferta inițială de monede) s-a întâmplat din nou 31 mai 2017. Oferta a fost ERC-20 jeton.

A fost un succes?

În mai puțin de 30 de secunde, simbolul s-a ridicat în jur de 35 de milioane de dolari.

Deci da, cred că este sigur să spunem că BAT ICO a fost într-adevăr un succes major în momentul executării.

În plus față de această sumă, proiectul de token BAT (împreună cu dezvoltatorii săi) a primit 7 milioane de dolari ca formă de investiție de la diferite firme de capital de risc.

suma completa de aprovizionare pentru ERC-20 jetoane a fost 1,5 miliarde Jetoane BAT. O treime din această sumă a revenit în cele din urmă echipei de dezvoltatori. Acest lucru are sens, deoarece acestea sunt echipa care a dezvoltat simbolul.

Echipa folosește suma reținută pentru dezvoltarea ulterioară a platformei Basic Attention Token. În plus, scopul este de a crește și motiva creșterea constantă a utilizatorilor.

Creșterea utilizatorului BAT

După încheierea ICO, următorul mare pas a fost abordarea problemei creșterii utilizatorilor.

echipa din spatele simbolului BAT proiectul a cedat (bine, poate că „distribuit” ar fi un termen mai bun de folosit aici) 300 de mii de jetoane la sfârșitul anului 2017. Aceste jetoane au fost acordate în principal utilizatorilor nou înregistrați. După aceea, compania a organizat cadouri, programe de recomandare etc..

Privind în urmă, aceste mișcări de afaceri au fost un mare succes. Noul grup de utilizatori s-a extins rapid iar acum utilizatorii vin chiar fără niciun fel de motiv financiar – o fac din pur interes și entuziasm pentru jetonul de bază pentru atenție.

Portofel BAT

Portofele BAT sunt destul de specifice – se numesc portofele Brave și sunt găzduite pe browserul web Brave. Principalele scopuri ale acestor portofele sunt dețineți jetoanele BAT și să efectueze alte tranzacții diverse.

Pentru a crea acest tip de portofel, ar trebui, mai întâi de toate, deschideți browserul dvs. Brave web și navigați la fereastra Preferințe. O altă modalitate de a face acest lucru este să tastați about: preferințe în bara de adrese.

Indicativ de bază pentru atenție: Ghidul complet

După aceea, trebuie să comutați plățile „ACTIVAT”. Acest lucru se poate face selectând opțiunea Plăți curajoase din panoul din stânga. S-ar putea să dureze câteva minute, dar asta este – aveți oficial portofelul Brave!

Dacă aveți deja un tip de criptomonedă în posesia dvs., îl puteți adăuga cu ușurință la (existent acum) Portofel cu jeton de atenție de bază. Tot ce trebuie să faceți este să selectați tipul de monedă dorit adăuga, copie adresa acestuia și iniţia tranzactia. S-ar putea să treacă câteva minute în plus și apoi – voila! – acum ai fonduri în portofelul tău Brave.

Jetoane BAT se bazează pe rețeaua Ethereum. Aceasta înseamnă că ETH tranzacții tind să fie destul de rapide, mai ales în comparație cu alte criptomonede.

De asemenea, puteți adăuga aceste jetoane la alte portofele criptomonede, cu o singură condiție – aceste portofele trebuie să sprijine tranzacțiile bazate pe Ethereum. Și totuși, atunci când sunt așezate împreună cu portofelul Brave, acestea cad în comparație.

Dezvoltatorii au conceput aceste portofele special pentru jetoanele de atenție de bază, ceea ce face ca întreaga încercare * să fie * mult mai rapidă și mai ușoară.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

BAT: Preț și poziția pe piață

În momentul scrierii acestui ghid, jetonul BAT stă confortabil la locul 45 pe piață, conform coindesk.com.

Indicativ de bază pentru atenție: Ghidul complet

Prețul actual al unui jeton BAT este de 0,42 USD. Din graficul de mai sus putem vedea că simbolul crește rapid de la începutul acestui an. Este evident că prețul jetonului este în continuă creștere și scădere. Cu toate acestea, în prezent se confruntă cel mai mult crestere rapida.

De ce BAT?

După cum am menționat în capitolele anterioare, simbolul BAT are un o mare varietate de utilizări, ceea ce îl face foarte atractiv pentru toate tipurile de utilizatori. Acum aș dori să vă ofer câteva exemple simple de ce anumite grupuri de oameni ar putea dori să utilizeze jetoanele BAT.

 • Agenți de publicitate: Agenții de publicitate sunt motivați să integreze jetoanele de atenție de bază în lista lor de anunțuri. Procedând astfel, li se acordă un capacitate unică de a primi date foarte specifice și alte analize diverse. Jetonul BAT utilizează multe instrumente diferite (de exemplu, sisteme de măsurare a atenției, algoritmi bazați pe învățarea automată etc.) pentru a extrage cât mai multe date clare și specifice posibil. Acest lucru oferă agenților de publicitate o oportunitate unică de a primiți date obiective despre funcționarea anunțurilor lor specifice. La rândul său, acest lucru le permite să creeze mai multe personalizate, reclame ușor de utilizat în viitor.
 • Utilizatori: Când utilizează browserul web Brave și interacționează cu jetoanele BAT, utilizatorii participă la un scenariu de tip „dă-la-primi”. Când un utilizator vizualizează reclame, primește o cantitate specifică de jetoane BAT ca compensare pentru timpul său. Apoi, la rândul său, poate alege ce vrea să facă cu aceste jetoane. Unii utilizatori pot alege cheltuie aceste jetoane (ca formă de plată) pentru o mare varietate de servicii. Alții le-ar putea „dona” chiar înapoi editorului.
 • Editor: Un editor este compensat atât de către agenții de publicitate si utilizatori. Acest lucru creează un stimulent imens pentru a extinde în continuare platformele de publicare pentru diferite tipuri de agenți de publicitate. Editorii primesc, de asemenea, feedback de la utilizatori, care apoi le permit alegeți manual reclamele (și chiar agenții de publicitate) cu care vor să afișeze și să lucreze. Unele dintre cele mai multe editori cunoscuți care lucrează și acceptă Jetoane de bază pentru atenție includ The Washington Post, Vimeo, Vice.

De asemenea, trebuie menționat că obținerea de monede BAT pe Binance este foarte simplă. Doar asigurați-vă că le păstrați într-un portofel securizat de criptocurrency, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor.

Securitate și bacșiș

Frumusețea unui astfel de sistem cu trei căi stă în simplitate dintre acțiunile menționate mai sus. Jetoanele BAT stochează toate datele colectate local. Părțile terțe nu se pot implica în aceste procese (nici într-o tranzacție, nici în analiza datelor). Deci, ce înseamnă asta?

A Tip BAT unui ecosistem aproape elimină orice posibilitate de fraudă sau înșelătorie. Acesta este un factor imens atunci când aveți de-a face cu piețele online.

Utilizatorii, agenții de publicitate și editorii sunt în siguranță atunci când vine vorba de rea intenție. Nimeni nu va putea înșelăciune și furt fondurile și activele acestora.

Un alt avantaj uimitor al jetoanelor de atenție de bază este acela permite bascularea. Această opțiune funcționează similar cu site-uri precum Patreon – poți pur și simplu să-ți dai sfat creatorii de conținut preferați (YouTubers, bloggeri, streameri Twitch etc.) la un moment dat.

Aceasta elimină implicarea terților (în acest caz, acesta ar fi un site precum Patreon). Procedând astfel, bascularea BAT maximizează cantitatea de bacșiș primită de creatorul de conținut. Oamenii dau bacșiș sub formă de jetoane menționate – în acest fel, procesul de dezvoltare și evoluție a jetonului BAT devine și mai rapid.

BAT: Rezumat

Brendan Eich a creat Tokenul de atenție de bază cu intenția admirabilă a minimizând și eliminând cantități notabile de fraudă online, înșelătorie și rea intenție. Aceste probleme au fost – și încă sunt – relevante pentru comunitățile de marketing digital. Creatorul și dezvoltatorii au oferit BAT ca una dintre soluțiile posibile.

Cu toate acestea, merită subliniat faptul că, ca soluție, BAT a parcurs un drum lung. A început cu un concept interesant, dezvoltarea de lead-uri, unindu-și forțele cu echipa de la Brave Software.

În timp, procesul a condus la ICO inițială BAT, integrarea în browserul web Brave, crearea portofelului BAT. Cel mai important, a dus la creșterea constantă a unui grup de utilizatori.

Jeton de atenție de bază: caracteristici BAT.

mobilitate generală din criptomoneda BAT îi permite să se extindă în mod constant și să-și continue dezvoltarea. Echipa BAT (alături de creatorul BAT însuși ca forță motrice a proiectului) lucrează din greu pentru a maximiza utilizarea simbolului. Ei își propun să-l împingă în poziția de piață și să-l facă din ce în ce mai disponibil.

Cu excelent model de afaceri cu plată pentru navigare Acționând ca vitrina, Tokenul de bază pentru atenție și-a asigurat deja poziția de uimitor instrument pentru marketing digital și interacțiune. Va fi interesant să vedem ce ne rezervă viitorul.

Comparați jetonul de atenție de bază unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați jetonul de atenție de bază unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

BAT: Concluzie

Odată cu trecerea timpului, instrumente precum BAT devin din ce în ce mai necesare. Orice oferă îmbunătăți și avansează securitatea este crucial pentru bunăstarea marketingului digital.

În zilele noastre, este destul de dificil să subliniem cât de important este un astfel de sistem. Oamenii suferă de escroci și hackeri în fiecare zi. Un instrument precum jetonul BAT este un adevărat mesia pentru domeniul tranzacționării valutare digitale și al cumpărăturilor online.

Aici sunt pașii pe care ar trebui să-i urmați pentru a obține jetoane BAT:

 1. Obțineți un portofel BAT de încredere (Ledger Nano S sau Trezor).
 2. Configurați un cont.
 3. Găsiți adresa BAT.
 4. Înscrieți-vă la Binance.
 5. Achiziționați jetoane BAT cu monede fiat.
 6. Transferați o parte sau toate activele dvs. în portofelul Ledger Nano S sau Trezor.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me