Deci, ați decis să investiți în criptomonedă. Cu toate acestea, sunteți confuz și nu știți de unde să începeți – vă întrebați cum să cumpărați criptomonede? Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi dificil să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs. În plus, există o mulțime de lucruri la care trebuie să vă gândiți înainte de a începe să efectuați plăți.

Învățarea cum să cumperi criptomonede poate fi un proces confuz. Totuși, nu trebuie să fie. În acest ghid, vă voi oferi răspunsurile la toate următoarele întrebări:

 • Cum să cumperi criptomonede folosind USD, euro și lira sterlină?
 • Ce este cel mai bun mod să cumpere criptomonedă?
 • Pot cumpăra criptomonede folosind un card de credit?
 • Si multe altele!

Până la sfârșitul acestui ghid, veți ști exact cum să cumpărați cripto, care este cel mai bun mod pentru dvs. (adică. schimburi), și unde ar trebui să mergeți pentru a o face. Asadar, haideti sa începem!

Cum să cumpărați criptomonedă?

Procesul de cumpărare și vânzare a criptomonedelor a fost mult mai simplu în ultimele luni. Există cinci factori importanți la care trebuie să vă gândiți înainte de a cumpăra criptomonede:

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Locație

Pentru a afla cum și unde puteți cumpăra criptomonede, este important pentru dvs. verificați reglementările țării dvs..

Modalitate de plată

Cele mai comune și acceptate metode de plată pentru a cumpăra criptomonede includ: Card de credit, transfer bancar, sau chiar bani lichizi. Diferite site-uri web acceptă metode de plată diferite, deci va trebui să alegeți un site web care acceptă metoda de plată pe care doriți să o utilizați.

Tipul criptomonedei

Nu toate criptomonedele sunt disponibile pentru cumpărare pe fiecare site web. Va trebui să găsiți un site web care vinde criptomoneda pe care doriți să o cumpărați.

Costul taxelor

Fiecare site web are taxe diferite. Unele sunt ieftine, altele nu sunt atât de ieftine. Asigurați-vă că știți cât costă taxele înainte de a vă crea un cont pe orice site web. Nu doriți să vă pierdeți timpul verificându-vă și apoi aflați că taxele sunt prea mari!

Cât de mult vă puteți permite

Ca în cazul oricărei investiții, ar trebui nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite. Vă recomand mai întâi să discutați cu un consilier financiar.

Având în vedere acești 5 factori, putem merge mai departe. Când cumpărați criptomoneda, totuși, unde o veți stoca? Vă dau un indiciu: nu este contul dvs. bancar.

Portofel criptomonedă

Un portofel de criptomonede este locul unde vă stocați criptomonedele după ce le-ați cumpărat. Puteți compara un portofel criptomonedă cu contul dvs. bancar. În același mod în care depozitați monede tradiționale (USD, JPY, EUR etc.) în contul dvs. bancar, veți stoca criptomonedele în portofelul dvs. criptografic.

Există o mulțime de opțiuni ușor de utilizat și sigure din care puteți alege. Este important să alegeți un portofel foarte sigur, deoarece, dacă cripta dvs. monedă este furată din portofel, nu o veți mai putea recupera niciodată.

Există trei tipuri de portofele:

 • Portofele online: Cel mai rapid de configurat (dar și cel mai puțin sigur);
 • Portofele software: O aplicație pe care o descărcați (mai sigură decât un portofel online);
 • Portofele hardware: Un dispozitiv portabil pe care îl conectați la computer prin USB (cea mai sigură opțiune).

Portofelul de care aveți nevoie va depinde de criptomoneda pe care doriți să o cumpărați. Dacă cumperi Bitcoin, de exemplu, veți avea nevoie de un portofel care poate stoca Bitcoin. Dacă cumperi Litecoin, veți avea nevoie de un portofel care să poată stoca Litecoin.

Din fericire, există o mulțime de portofele bune de ales din aceasta se pot stoca mai multe criptomonede. Exod, de exemplu, este un portofel software care poate stoca Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, EOS și altele!

Cum să cumperi criptomonede: un portofel de monede cripto.

În ceea ce privește portofelele hardware, vă recomand Ledger Nano S. Este foarte sigur (deoarece este conectat la internet numai atunci când este conectat la computer) și costă în jur de 70 USD. Stochează NEO, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash si multe altele!

Acum, că știți unde veți stoca criptomoneda, următorul pas este să aflați care este cel mai bun loc pentru a cumpăra o criptomonedă și cum să plătiți pentru aceasta.

De unde să cumpărați criptomonedă?

A invata Cum pentru a cumpăra criptomonede, mai întâi va trebui să știți Unde să cumpere criptomonedă. Cu doar câțiva ani în urmă, existau doar câteva locuri de cumpărare și vânzare a criptomonedelor. Acum, însă, sunt mult mai multe! Să ne uităm la diferite locuri și moduri în care puteți obține cripto.

Cum să cumpărați criptomonede la schimburi de criptomonede?

Schimburi de criptomonede sunt site-uri online care vă permit să schimbați moneda locală cu criptomonedă. Schimburile sunt cel mai popular mod de a cumpăra criptomonede. Recomand începătorilor să utilizeze aceste site-uri web de schimb, deoarece acestea sunt ușor de utilizat și de configurat rapid.

Modalitate de plată: Majoritatea burselor acceptă plata prin transfer bancar sau card de credit, unii dintre ei acceptă și ei PayPal.

Există o mulțime de schimburi dintre care puteți alege. Fiecare dintre ele are niveluri diferite de securitate și acceptă diferite tipuri de metode de plată. Majoritatea schimburilor vă vor cere să urmați pașii de mai jos înainte de a începe să cumpărați criptomonede.

 • Primul pas este să înregistrează-te cu informațiile dvs. (numele complet, adresa de e-mail și numărul de telefon mobil etc.);
 • Următorul pas este să verifica-ti identitatea – în mod normal aveți nevoie de pașaport / permis de conducere;
 • Apoi, vi se cere să configurați Verificare în doi pași. Acest lucru vă ajută să vă păstrați contul în siguranță și să păstrați hackerii departe!

Notă: Aproape toate bursele percep o taxă de tranzacție de aproximativ 1-4%.

Odată ce contul dvs. este configurat, puteți începe să cumpărați criptocurrency pe bursă. Majoritatea burselor sunt la fel ca platformele de tranzacționare a acțiunilor: puteți cumpăra și păstra criptomoneda dvs. sau o puteți schimba cu o altă criptomonedă.

Cum se cumpără criptomonede: un schimb de criptomonede.

Trebuie să aveți grijă atunci când selectați schimbul de criptomonede. Ar trebui să luați decizia pe baza următorilor factori:

 • Verificați securitatea schimbului. Acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să îl luați în considerare, deoarece investitorii au pierdut mulți bani în trecut, atunci când schimburile au fost sparte.
 • Taxe de tranzactie – cu cât este mai jos, cu atât mai bine.
 • Numărul de opțiuni de plată disponibile: acceptă transfer bancar, card de credit, PayPal etc..?
 • Timpul necesar pentru a vă activa contul – dacă vă grăbiți, este posibil să nu doriți să așteptați mult timp pentru a fi confirmat!
 • Ce opțiuni de criptomonedă oferă. De exemplu, dacă doriți să cumpărați moneda NEO, atunci trebuie să fiți siguri că schimbul pe care îl alegeți vinde moneda NEO.
 • Verificați recenziile utilizatorilor legate de schimb! Acest lucru vă va oferi o idee bună despre cât de prietenos este de utilizat site-ul de schimb.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Cele mai bune schimburi de brokeri pentru criptomonede

Schimburi de brokeri sunt ca magazinele de schimb valutar pe care le găsești pe aeroporturi. Cu toate acestea, în loc să schimbați diferite monede locale între ele (cum ar fi YEN în USD), puteți schimba moneda dvs. locală prin criptomonede. Este cel mai simplu mod de a cumpăra criptomonede – se poate face chiar și de pe telefonul mobil!

Coinbase

Coinbase este cel mai mare și mai popular schimb de brokeri de criptomonede. Este sigur și acceptă transfer bancar, card de credit / debit și PayPal. Taxele acestora depind de metoda de plată pe care o alegeți, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a plăti! Taxele cardului sunt cea mai mare la 3,75%.

Cum să cumpărați criptomonede: prima pagină Coinbase.

Dacă locuiți în Asia, Africa sau America de Sud, probabil că nu puteți utiliza Coinbase. Este disponibil în principal numai în Europa, Australia și America de Nord.

Puteți cumpăra Bitcoin, Ether, Litecoin și Bitcoin Cash pe Coinbase.

Coinmama

Cel mai mare avantaj al Coinmama este că permite clienților din aproape orice țară să cumpere și să vândă criptomonede. Este ușor de utilizat și este foarte de încredere – a fost fondată în 2013!

Vă permite să utilizați un card de credit ca metodă de plată, dar acesta taxează 6% pentru a face acest lucru. Este cu mult mai mare decât 3,75% pe care îl încarcă Coinbase!

Pe lângă faptul că este disponibil în aproape fiecare țară, Coinmama are un alt mare avantaj: acceptă fiecare monedă locală!

Puteți cumpăra Bitcoin și Ether numai pe Coinmama.

CEX.io

CEX.io este ușor de utilizat și foarte sigur, la fel ca Coinbase și Coinmama! Cel mai bun lucru despre CEX.io este că este și el o bursă de tranzacționare. Acest lucru înseamnă că, odată ce ați cumpărat cripta, o puteți schimba cu alte cripte cumpărând și vândând altor persoane pe CEX.io.

Cum se cumpără criptomonedă: prima pagină cex.io.

Un alt lucru care face diferit CEX.io este faptul că acceptă USD, EUR, GBP și RUB! Taxele pentru cardurile de debit / credit pe CEX.io sunt 3,5% + 0,20 USD. De asemenea, puteți utiliza transferul bancar.

Puteți cumpăra Bitcoin, Ethereum și DASH de pe CEX.io.

Bitstamp

Fondată în 2011, Bitstamp este unul dintre cele mai vechi schimburi de criptomonede. Puteți cumpăra mai multe criptomonede diferite pe Bitstamp decât puteți pe Coinbase. Acceptă transferuri bancare și carduri de credit / debit cu EUR și USD.

Totuși, nu aș recomanda acest site web pentru începători, deoarece nu este la fel de ușor de utilizat ca Coinbase și Coinmama. De asemenea, taxează taxe mari să cumpărați sume mici folosind cardul dvs. de credit.

Taxele pentru utilizarea cardului dvs. de debit pe Bitstamp sunt de 2% dacă depuneți mai mult de 1.000 USD, dar 10 USD dacă depuneți mai puțin de 1.000 USD. Cu siguranță nu recomand utilizarea Bitstamp pentru a cheltui doar 5 USD!

Puteți cumpăra Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin Cash și Ripple de pe Bitstamp.

Kriptomat

Nu în ultimul rând, un schimb care și-a deschis porțile recent, dar arată un mare potențial. Kriptomat și-a deschis porțile în 2018 și este cel mai tânăr brokeraj de pe lista noastră.

Centrul lor principal de funcționare este în Slovenia, dar compania este de fapt situată în Estonia, deoarece Estonia este una dintre puținele țări care au cadrul legal necesar și au început deja să reglementeze monedele digitale prin introducerea licențelor pentru schimburi criptografice și portofele criptografice..

Cum se cumpără criptomonede: prima pagină Kriptomat.

Kriptomat își propune să ofere cea mai sigură intrare fiat în lumea criptomonedelor și a achiziționat deja licențe de funcționare de către Unitatea de Informații Financiare, autoritatea estonă împotriva spălării banilor (AML).

A avea o reglementare strictă înseamnă că utilizatorii trebuie să treacă printr-un proces viguros de verificare a identității. Cu toate acestea, acest proces este foarte simplu pe Kriptomat și durează doar 5 minute din timpul dvs. pentru a încărca toate documentele necesare.

În unele țări, puteți face acest lucru chiar și prin intermediul dispozitivului mobil!

Cumpărați / vindeți Kriptomat taxele sunt de 1,45% cu fără taxe suplimentare a retrage / trimite cripto. Kriptomat suporturi 21 de limbi și oferă asistență rapidă și de încredere pentru clienți.

Puteți tranzacționa Bitcoin și Ether pe Kriptomat.

Cuvinte finale despre aceste schimburi

Aceasta este o listă bună pentru care trebuie să începeți atunci când încercați să decideți ce schimb este potrivit pentru dvs. Cea mai bună modalitate de a cumpăra criptomonede folosind schimbul va depinde de multe lucruri – în special de locația dvs..

Asigurați-vă întotdeauna că monedele pe care doriți să le cumpărați sunt disponibile la schimbul pe care îl alegeți și că sunteți mulțumit de nivelul de securitate pe care îl oferă schimbul.

Cum se cumpără criptomonede: Coinbase.

Acum, trebuie să știți ceva: cumpărarea de criptomonede pe bursele de brokeri (Coinbase, Coinmama, CEX.io etc.) este nu singura modalitate prin care puteți cumpăra cripto cu moneda dvs. locală. Dacă doriți să cumpărați Bitcoin sau Ether, îl puteți cumpăra cu numerar. Așa este – puteți cumpăra Bitcoin și Ether cu numerar.

Notă rapidă: „numerar” înseamnă bani pe hârtie.

Cum să cumperi Bitcoin de la un bancomat?

Nu ați auzit niciodată de bancomatele Bitcoin? Ei bine, există. Este o idee foarte nouă, dar ele devin din ce în ce mai populare.

Bancomatele Bitcoin sunt la fel ca bancomatele normale de numerar pe care le folosim pentru a ne retrage USD-urile, EUR-urile, JPY-urile etc. Singura diferență este că depuneți numerar într-un bancomat Bitcoin, în loc să retrageți numerar așa cum faceți cu bancomatele normale de numerar.

Cum să cumperi criptocurrency: o fată la un bancomat Bitcoin.

Dacă doriți să cumpărați Bitcoin’s repede, atunci un bancomat Bitcoin este alegerea potrivită pentru dvs. Deoarece sunt foarte noi, totuși, nu sunt disponibile peste tot. De fapt, sunt destul de rare. Dacă locuiți într-un oraș mare, s-ar putea să aveți unul lângă voi. Poți să folosești această hartă pentru a afla unde este cel mai apropiat bancomat Bitcoin.

Nu trebuie să vă înregistrați sau să vă creați un cont și nu trebuie să transferați bani. Deci, mergi la bancomat, depune-ți numerarul și te va trimite.

Procesul pas cu pas de cumpărare a Bitcoin de la un bancomat:

 1. Găsiți un bancomat Bitcoin lângă dvs. folosind această hartă;
 2. Mergeți la bancomat și verificați-vă identitatea (acest lucru este necesar doar la anumite bancomate);
 3. Unele bancomate solicită un număr de telefon. Dacă da, introduceți numărul dvs. de telefon;
 4. Bancomat vă va trimite un mesaj text cu un cod; introduceți codul în bancomat;
 5. Furnizați adresa portofelului dvs. de criptomonedă daca ai una. Dacă nu aveți unul, bancomat va crea un nou portofel pentru criptomonede;
 6. Puneți banii în bancomat;
 7. Apoi, bancomatul vă va trimite cripto-ul în portofelul dvs. de criptomonede;
 8. Bancomat imprimă chitanța dvs..

Notă importantă: dacă ATM-ul Bitcoin a creat un portofel nou pentru dvs., detaliile portofelului dvs. de criptocurrency (cheie publică și cheie privată) vor fi pe chitanța dvs. TREBUIE să păstrați acest lucru în siguranță!

Avantaje ale cumpărării criptomonedei la un bancomat Bitcoin:

 • Cel mult la bancomatele Bitcoin, nu trebuie să vă folosiți identitatea;
 • Este un proces simplu;
 • Puteți folosi numerar;
 • Este foarte repede.

Contra de a cumpăra criptomonedă la un bancomat Bitcoin:

 • Taxe de tranzacție foarte mari – între 5-10%;
 • Bancomatele sunt greu de găsit, deoarece nu sunt multe.

Deci, dacă ați vrut să știți cum să cumpărați criptocurrency folosind numerar – utilizarea unui bancomat Bitcoin este una dintre modalitățile prin care puteți!

Cum să cumperi Bitcoin și Ether P2P (Peer-to-Peer)?

Aceasta este una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra criptomonede! De la persoană la persoană schimburi eliminați intermediarul (companii precum Coinbase) și permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede unul de la altul direct.

Imaginați-vă acest lucru: John este interesat de cripto și vrea să cumpere niște Ether. John ar putea merge la Coinbase și să-l cumpere de acolo, dar ar trebui să-și folosească identitatea. Amy vrea să vândă niște Ether, dar nu vrea să folosească Coinbase pentru că nu vrea să plătească taxe.

Cum se cumpără criptomonede: plata impozitelor.

Ce se întâmplă dacă John ar putea cumpăra Eterul de la Amy? Asta ar rezolva totul! Ei bine, datorită schimburilor P2P, el poate! Folosind un schimb de la egal la egal, John și Amy pot evita taxele și nu trebuie să-și împărtășească identitatea.

Destul de cool, corect?

Să vedem cum să cumpărați și să vindeți criptomonede pe un schimb de la egal la egal cu instrucțiuni pas cu pas:

 1. Creați un cont gratuit pe un site web P2P. Utilizați LocalBitcoins pentru Bitcoin și LocalEtherum.com pentru Ether.
 2. Găsiți o listă de la care doriți să cumpărați sau să vindeți. Gândiți-vă la asta ca la Craigslist. Există vânzători care au stabilit un preț pentru care vor vinde Bitcoin / Ether și există cumpărători care au stabilit un preț pentru care vor cumpăra Bitcoin / Ether pentru.
  • Căutați metoda de plată în listă – doriți să plătiți prin depozit în numerar, transfer bancar sau Western Union?
  • Căutați cerințe de identitate – doriți să plătiți fără a vă folosi identitatea sau sunteți în regulă să vă folosiți identitatea?
  • Căutați un cumpărător / vânzător care a făcut multe tranzacții și are recenzii / reputație bune.
  • Introduceți detaliile pe care le solicită listarea și apoi trimiteți cererea dvs. de tranzacționare
   • Listarea solicită în mod normal:
    • Cantitate: Introduceți cât doriți să cheltuiți.
    • Valută: Introduceți moneda cu care doriți să plătiți.
    • Modalitate de plată: Alegeți dintre opțiunile pe care le au disponibile.
    • Dacă vânzătorul solicită un act de identitate, în mod normal, trebuie să faceți una dintre următoarele:
     • Trimiteți o fotografie sau o scanare a pașaportului / permisului de conducere;
     • Faceți o fotografie cu dvs. în timp ce aveți actul de identitate (pașaport sau permis de conducere) și o bucată de hârtie în mână cu ceva scris pe el – vânzătorul vă va spune ce vor să scrieți pe el.
     • Dacă solicitarea dvs. este acceptată, cantitatea de Bitcoin / Ether pe care ați comandat-o va fi trimisă în garanția site-ului web.

      Notă: un escrow este un loc sigur pe care nimeni nu îl controlează. Când se îndeplinesc termenii și condițiile tranzacției, Bitcoin / Ether este eliberat cumpărătorului. Dacă termenii și condițiile nu sunt îndeplinite, atunci Bitcoin / Ether este trimis înapoi vânzătorului. Acest lucru protejează atât cumpărătorul, cât și vânzătorul de fraudă.

     • Trimiteți plata
      • Vânzătorul vă va da un număr de referință.
      • Dacă plătiți prin depozit în numerar:
       • Mergeți la o bancă care are un aparat de depozit în numerar.
       • Puneți banii în mașină.
       • Puneți detaliile bancare pe care vi le-a dat vânzătorul și trimiteți banii.
       • Scrieți numărul de referință pe chitanță și fotografiați-l.
       • Trimiteți vânzătorului fotografia chitanței.
       • Dacă plătiți prin transfer bancar:
        • Conectați-vă la site-ul / aplicația dvs. bancară online.
        • Configurați un nou destinatar / contact (utilizați detaliile bancare pe care v-a dat-o vânzătorul).
        • Trimiteți banii pentru Bitcoin / Ether la noul contact și introduceți numărul de referință în caseta „referință”.
        • Când vânzătorul vede că ați trimis banii și ați utilizat numărul de referință, acesta îl va confirma cu schimbul.
        • Depozitul va elibera Bitcoin / Ether și ți-l va trimite.

        Avantaje ale cumpărării și vânzării criptomonedelor dintr-un schimb Peer-to-Peer:

        • Sunt fără taxe;
        • Puteți cumpăra criptomonede cu numerar;
        • Cu unii vânzători, puteți cumpăra criptomonede fără a utiliza ID-ul dvs..

        Contra de a cumpăra și vinde criptomonedă dintr-un schimb Peer-to-Peer:

        • Nu sunt la fel de ușor de utilizat ca schimburile de criptomonede;
        • Au mai puțini utilizatori, deci uneori poate dura ceva timp să găsești un vânzător;
        • Trebuie să fii foarte atent atunci când alegi un cumpărător.

        Deci, Care este cel mai bun loc pentru a cumpăra criptomonedă?

        Există mai multe modalități de a cumpăra criptomonede care devin disponibile în fiecare an – este mult mai ușor acum să cumperi criptomonede decât înainte. De fapt, majoritatea modurilor în care ți-am arătat în acest ghid sunt foarte simplu dacă urmați instrucțiunile noastre.

        Dar care este cea mai bună cale …? Este vorba de schimburi de brokeri, cum ar fi Coinbase? Prin intermediul site-urilor web P2P precum LocalBitcoins? Sau este pur și simplu prin găsirea bancomatul Bitcoin local?

        Ei bine, adevărul este: depinde de locația dvs. și de ce doriți / aveți nevoie.

        Dacă nu locuiți lângă un bancomat Bitcoin, atunci probabil că nu este cel mai bun loc pentru a cumpăra o criptomonedă pentru dvs..

        Cum se cumpără criptomonede: aplicația Coinbase de pe telefon.

        Nu doriți să vă folosiți ID-ul? Atunci s-ar putea să doriți să vă gândiți la utilizarea unui site web P2P, cum ar fi LocalBitcoins sau LocalEthereum.

        Dacă utilizarea ID-ului dvs. nu este o problemă pentru dvs. și doriți să cumpărați criptocurrency folosind o aplicație de pe telefonul dvs., atunci Coinbase ar putea fi cel mai bun loc pentru a cumpăra o criptomonedă pentru dvs..

        Depinde de tu. Sper că acest ghid v-a ajutat să aflați care este calea cea mai bună pentru dvs. și că ați găsit instrucțiunile noastre simple și ușor de urmat. Acum ar trebui să înțelegeți bine cum să cumpărați criptomonede. Deci, ce cale ai ales? Anunță-ne!

        Notă: trebuie să vorbiți întotdeauna cu un consilier financiar înainte de a face investiții majore și să nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

        Mike Owergreen Administrator
        Sorry! The Author has not filled his profile.
        follow me