Probabil știți totul despre cele mai populare criptomonede, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, cu toate acestea, sunt mai noi, proiecte mai mici ca Ontologia. Dacă doriți să aflați mai multe despre moneda Ontologiei, ați ajuns la locul potrivit.

În acest ghid complet de monedă Ontologie, vă voi spune tot ce trebuie să știi despre această criptomonedă: intrări și ieșiri ale proiectului, avantajele și dezavantajele sale și echipa din spatele acestuia.

În primul rând, vă voi oferi o prezentare generală a modului în care a început Ontologia și care este scopul ei. După aceea, voi explica atunci cum funcționează tehnologia într-un mod foarte simplu.

De asemenea, voi acoperi lucruri precum utilizarea sa din lumea reală, precum și caracteristicile și platformele sale de securitate de unde îl puteți cumpăra (cum ar fi Binance). Ca întotdeauna, păstrați-vă criptomonedele portofele sigure. Dacă nu știți pe care să alegeți, consultați Ledger Nano X sau Trezor Model T.

Să începem să aflăm ce este simbolul Ontologie!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Potențial nelimitat
 • Model unic de consens VBFT
 • Excelent pentru afaceri

Contra

 • Țara de origine strictă

Monedă ontologică: Ce este ontologia?

Ontologie este o blockchain performant, open-source specializată în identitate și date descentralizate.

Ontologia a fost înființată de Li Jun. A primit sprijin tehnic de la câțiva membri ai echipei de dezvoltatori a Onchain în timpul dezvoltării timpurii a platformei. Cu toate acestea, nu mă înțelegeți greșit, aceste platforme funcționează ca proiecte complet separate, care au obiective diferite.

În esență, Ontology a fost creată ca o modalitate de instalare a companiilor de toate dimensiunile tehnologia blockchain în cadrul companiei lor, fără a fi nevoie să-și schimbe complet toate sistemele actuale.

Chiar mai bine, echipa din spatele Ontology a dorit să îl transforme într-un proces foarte simplu, ceea ce îl face perfect pentru companiile care nu au cunoștințe despre tehnologia blockchain.

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre începutul călătoriei cu monede ontologice este că nu dețineau un ICO ontologic. În schimb, Ontologie aruncat în aer (transferate gratuit) monedele lor către o varietate de oameni, inclusiv deținătorii de monede NEO și cei care s-au abonat la newsletter-ul Ontology! Ei, de asemenea a primit fonduri de la investitori privați.

NEO ontologie monede logouri oficiale

Notă: Un ICO reprezintă Oferta inițială de monede și este o modalitate prin care noile proiecte criptografice de a strânge fonduri. Una dintre cele mai mari ICO-uri din toate timpurile a fost moneda EOS, care a strâns peste 4 miliarde de dolari!

Ceea ce este important de reținut este că, în iunie 2018, Ontologie a lansat propriile sale MainNet și în prezent funcționează separat de blockchain-ul NEO.

Deci, acum că știți cum a început proiectul, următoarea parte a acestui ghid de monedă Ontologie se va concentra pe utilizare.

Cum poate fi utilizată ontologia?

Înțelegerea pentru ce a fost creată moneda ontologiei poate fi o sarcină destul de dificilă, așa că m-am gândit că ar fi cel mai bine să începem cu un exemplu din lumea reală. Gândiți-vă la propriile fișe medicale care se păstrează la operația medicului local.

De fiecare dată când aveți o programare, medicul vă va face notițe despre boala dvs. și recomandări (cum ar fi medicamentele prescrise). Notele dvs. vor conține, de asemenea, informații, cum ar fi orice alergie pe care o aveți și orice medicament obișnuit pe care îl luați.

Întregul adevăr despre monedă ontologică

Dar ce se întâmplă dacă mergeți la un medic într-un alt oraș, spital sau farmacie locală? Aceste centre individuale s-ar putea să nu aibă acces la înregistrările dvs. fără a cere mai întâi permisiunea medicului dumneavoastră. De ce? Ei bine, există două motive principale.

Legile privind protecția datelor nu permiteți ca informațiile dvs. private să fie partajate cu oricine le cere. În al doilea rând, fiecare organizație individuală va avea propria sa centralizat sisteme, ceea ce face dificilă schimbul de informații oricum.

Cu toate acestea, aici este locul Proiect de ontologie poate rezolva aceste probleme. Folosind același exemplu ca mai sus, fișierele dvs. medicale ar putea fi plasat pe rețeaua Ontology, care apoi conectează le la altele sisteme blockchain. Chiar dacă toate organizațiile din lanțul de aprovizionare pot fi conectate la același blockchain, fiecare dintre ele poate decide ce informații să partajeze.

În timp ce toate spitalele din țara dvs. de origine ar putea avea acces complet la dosarele dvs. medicale, farmacia ar putea avea acces doar la informatii de baza, precum identitatea ta. În industria blockchain-ului, aceasta se numește „Permission Access”.

Monedă ontologică: utilizarea ontologiei.

Acest lucru este complet diferit de alte blockchains, cum ar fi Ethereum, deoarece nu numai că informațiile sunt postate în registrul public pentru ca toți să le poată vedea, dar blockchain-ul lor este, de asemenea, open-source. În cele din urmă, acest lucru nu ar fi ideal pentru companiile care trebuie să păstreze anumite informații private. Pentru aceasta a fost creată Ontologia.

Deci, acum, când cunoașteți scopul real al proiectului, următoarea parte a ghidului meu va analiza jetonul ontologic mai detaliat..

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Moneda ontologică în detaliu

Pentru a vă face lucrurile și mai complicate, trebuie să vă spun că Ontologia va avea în cele din urmă două criptomonede diferite. Moneda principală este moneda ontologică, pe scurt numită ONT.

Suma totală a ONT este de 1.000.000.000. Cu toate acestea, aproape 80% dintre aceștia se află în prezent în circulație.

Întregul adevăr despre monedă ontologică

Sursa: coinmarketcap.com.

În iunie 2018, Ontology și-a lansat MainNet. A urmat lansarea Ontology 2.0, care a fost concepută pentru a sprijini scalabilitatea Layer 2 și o colaborare solidă între lanțuri. Doi ani mai târziu, în 2020, a fost lansată noua versiune a ONTO. Portofelul de date al Ontology permite oamenilor să controleze propriile date.

Cum funcționează tranzacțiile?

scopul cadrului ontologic este că nu este destinat să funcționeze ca un singur blockchain. În schimb, tehnologia va permite companiilor să utilizeze pe deplin ambele privat și blockchain public. Permiteți-mi să explic acest lucru în detaliu.

O instituție financiară nu va dori să își pună toate datele într-un blockchain public, deoarece le va permite concurenților lor accesează toate informațiile lor. În acest sens, vor instala blockchain-ul Ontology, care este un blockchain privat accesibil doar de instituția financiară sau de oricine altcineva cu care alege să împartă permisiunea.

Cu toate acestea, ar putea exista anumite informații pe care doresc să le facă publice, cum ar fi capacitatea oamenilor de a face acest lucru verifică identitatea lor.

Deci, dacă un client nou dorește să deschidă un cont la instituția financiară și apoi dorește să își verifice identitatea, blockchain public (cum ar fi NEO) poate comunica apoi cu blockchain-ul privat (Ontologie), care este locul unde sunt stocate informațiile private.

Prin urmare, Ontologia acționează ca un punte între lumea digitală si lumea reala, totul într-un mediu fără încredere. Dar de unde știi că informațiile pot fi de încredere? Ei bine, la fel ca toate celelalte blockchains, rețeaua Ontology folosește un mecanism de consens.

Întregul adevăr despre monedă ontologică

A mecanism de consens este o modalitate prin care blockchain-urile pot a confirma și verifica tranzacțiile fără a avea nevoie de un terț. Cu alte cuvinte, acest lucru face ca blockchain-ul să fie descentralizat. Există o mulțime de mecanisme de consens diferite care sunt utilizate de blockchain-uri, cele mai populare fiind Dovada muncii și Dovada mizei.

Cu toate acestea, simbolul Ontologie va folosi ceva pe care îl numește VBFT, care combină trei modele diferite. Acestea sunt dovada mizei (PoS), Defecțiunea bizantină Funcție aleatorie tolerantă (BFT) și verificabilă (VRF).

Pentru a face lucrurile puțin mai clare, să comparăm ce poate face VBFT în comparație cu alte blockchain-uri precum Bitcoin și Ethereum. Ambele blockchains folosesc modelul Proof-of-Work, care, în cazul lui Bitcoin, poate fi verificat până la 7 tranzacții pe secundă iar în Ethereum, aproximativ 15.

Deși încă la începuturile sale, se așteaptă ca Ontology să poată confirma mii de tranzacții pe secundă.

Notă: Ethereum are planuri de a trece de la Dovada muncii la Dovada mizei, împreună cu introducerea altor îmbunătățiri pentru a rezolva în continuare problemele lor de scalabilitate.

Deci, ce altceva este diferit? Ei bine, Dovada muncii nevoile modelului consens mai mult de 50% din toate nodurile în rețea pentru a ajunge la un acord că tranzacția este autentică. in orice caz, VBFT numai are nevoie de 2/3, ceea ce permite tranzacții mai ieftine și mai rapide.

Nu uitați, rețeaua criptografică Ontology nu va fi utilizată numai pentru tranzacții financiare, ci și date de toate tipurile!

Deci, acum știți cum funcționează tehnologia, următoarea parte a ghidului meu de monedă Ontologie va analiza potențialul său.

Potențialul ontologiei?

În ceea ce privește utilizarea din lumea reală, potenţial al rețelei Ontologie este practic nelimitat. Acest lucru se datorează faptului că protocolul blockchain ar beneficia toate tipurile de afaceri – în special pentru că permite transferul de date într-un mod sigur, transparent, rapid și ieftin. În general, Ontology oferă întreprinderilor flexibilitatea de a proiecta un blockchain pe baza dorințelor și nevoilor lor personale.

Nu numai acest lucru, ci și Ontology va putea oferi o platformă pentru dApp și contracte inteligente, care va fi susținut de blockchain-ul NEO. În esență, acest lucru deschide ușile automatizare completă, ceea ce înseamnă că organizațiile pot efectua tranzacții de date fără a avea nevoie de o terță parte pentru a le verifica.

Vă amintiți cum am explicat mai devreme că industria asistenței medicale ar beneficia foarte mult de ontologie? Ei bine, contract inteligent caracteristica ar face lucrurile uniforme mai eficient. Ce se întâmplă dacă un medic ți-ar da o rețetă săptămânală care a fost apoi postată în rețeaua Ontology?

Monedă ontologică: potențial ontologic.

Puteți apoi să o duceți la farmacia dvs. locală și, de îndată ce o colectați, tranzacția va fi înregistrată în dosarul dvs. medical. Destul de cool, corect?!

Valoarea monedei Ontologiei a crescut extrem de repede de când a fost lansată. De fapt, în mai 2018 a atins maxime istorice de peste un miliard de dolari, făcându-l unul dintre cele mai populare proiecte de criptomonedă de pe piață. Cu toate acestea, este potențial de a crește în continuare va depinde de ce parteneriate face.

De fapt, un parteneriat major numai în China ar putea vedea prețul rachetei de monedă Ontology!

Pe de altă parte, Ontologia operează într-una dintre cele mai stricte națiuni din lume când vine vorba de criptomonede – China. Este important să ne amintim că guvernul chinez a oprit de atunci tranzacționarea criptomonedelor și a ICO-urilor și chiar acum ia în considerare adăugarea de minerit la această listă.

Dacă simt că blockchain-ul Ontologie nu se potrivește cu ideologia guvernului chinez, ar putea într-o bună zi să-l oprească..

Cu toate acestea, conform Ontologiei Pagina Twitter, OnChain a fost recent în întâlniri cu reprezentanți ai guvernului chinez, ceea ce este cu siguranță un semn bun!

Deci, acum, când cunoașteți potențialul monedei ontologice, următoarea parte a ghidului meu va analiza cât de sigură este rețeaua.

Ontologia este sigură?

Ar trebui să aveți deja o înțelegere destul de bună a ceea ce este proiectul Ontologie, scopul său și modul în care funcționează tehnologia. in orice caz, Securitate menține factorul cel mai crucial în orice moment.

Dacă întreprinderile vor instala rețeaua Ontology în sistemele lor actuale, ei trebuie să garantez că datele lor private nu vor ajunge pe mâini greșite.

Fiecare tranzacție de date este confirmat într-o descentralizat mediu, ceea ce înseamnă că nicio persoană sau autoritate nu poate prelua controlul asupra rețelei.

Deoarece responsabilitățile de confirmare sunt confirmate de comunitatea Ontology (care conectează dispozitivul la rețea), un hacker ar trebui să preia controlul asupra mai mult de jumătate din dispozitivele din rețea pentru a avea vreun efect! Chiar și atunci, ar fi atât de costisitor pentru hacker să-și execute atacul, încât să devină lipsit de valoare.

Aceasta este mult mai sigur decât un sistem regulat, centralizat. La fel ca într-un sistem centralizat, un hack ar fi mult mai ieftin și ar necesita mult mai puțin efort decât ar fi un sistem descentralizat, cum ar fi blockchain-ul Ontology.

Întregul adevăr despre monedă ontologică

Cumpărați Ontologie pe Binance

Într-un sistem centralizat, există un singur punct de intrare pentru un hacker, în timp ce într-un sistem descentralizat, există nenumărate mașini (de obicei răspândite în întreaga lume) care trebuie piratate.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă:

daca tu a ghicit parola la un computer care are acces la un server centralizat, puteți edita apoi documentele de pe acel server. Cu toate acestea, dacă faceți același lucru pe un computer care rulează un server descentralizat, dvs. nu va putea edita documentele. Ar trebui să controlați mai mult de jumătate din întreaga rețea, nu doar un computer!

În plus, la fel ca toate celelalte blockchain-uri, fiecare tranzacție de date care are loc pe blockchain-ul Ontology este imuabil – nu pot fi eliminate. Acest lucru îl face mai sigur deoarece adaugă un strat de transparență pentru compania care instalează protocolul. În cele din urmă, blockchain-ul Ontology este foarte sigur.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți și mai mult securitatea, alegeți portofele hardware sigure pentru a vă stoca activele. Cele mai recomandate opțiuni includ Ledger Nano S și Trezor.

Cum poate fi abuzat?

Dupa cum PE T moneda a fost construit de jos în sus (ceea ce înseamnă că nu a fost furcat dintr-un alt blockchain), tehnologia nu are probleme specifice care să-i permită să fie abuzată. Cu toate acestea, există câteva lucruri importante de reținut despre criptomonede în general.

Când trimiterea sau primind criptograma Ontologiei (sau orice altă criptă), nu este nevoie să vă dezvăluiți identitatea reală. În schimb, protocolul blockchain vă permite să trimiteți și să primiți monede anonim. Deși acest lucru are avantajele sale, poate fi abuzat și de infractorii care doresc să comită infracțiuni în mod anonim.

Un astfel de exemplu este pânză întunecată, unde site-urile web vând bunuri ilegale în schimbul criptomonedelor. Un alt exemplu este că criptomonedele ar putea fi ideale pentru persoanele care doresc să spele bani, deoarece este foarte dificil să aflăm cine este proprietarul real al fondurilor.

Cu toate acestea, aceste probleme nu sunt asociate doar cu simbolul ONT.

Avantaje și dezavantaje

Înainte de a încheia ghidul meu de monedă Ontologie, m-am gândit că ar fi o idee bună să rezum toate avantajele și dezavantajele pe care le-am acoperit!

Avantaje:

 • Intrare simplă pentru companii: Ontologia va fi ideală pentru întreprinderile de toate dimensiunile, deoarece nu sunt necesare cunoștințe prealabile despre tehnologia blockchain.
 • Echipa grozava: Ontologia are o echipă de profesioniști care lucrează în același scop.
 • Potențial nelimitat: Numărul sectoarelor industriale care ar beneficia de moneda Ontologiei este nesfârșit.
 • Consens unic: Modelul de consens VBFT utilizat de Ontology este unic, combinând atât viteza, cât și siguranța. Se speră că tranzacțiile în mii pe secundă vor fi posibile.
 • O punte între real și virtual: Blockchain-ul Ontology va permite economiei digitale să se conecteze cu economia din lumea reală, pe mai multe blockchain-uri.

Dezavantaje:

 • Țara de origine strictă: Ontologia operează într-una dintre cele mai stricte națiuni pentru reglementarea criptografică – China.

Comparați monedă ontologică unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați monedă ontologică unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Acesta este sfârșitul ghidului meu de monedă Ontologie! Deși înțelegerea criptografiei poate fi o provocare, în general, sper că v-am clarificat totul cu privire la proiectul Ontology.

Dacă sunteți interesat să cumpărați ONT, ar trebui să verificați Binance – una dintre cele mai fiabile platforme de schimb de criptomonede. Poti de asemenea urmați acești pași simpli pentru a cumpăra și stoca monedele dvs. ONT în siguranță:

1. Obțineți Ledger Nano S sau Trezor.

2. Înscrieți-vă la Binance.

3. Cumpărați monedă ONT de la Binance.

4. Trimiteți monedele dvs. ONT către Ledger Nano S și Trezor.

Asta este. Procesul este foarte simplu.

Deci, ce părere aveți despre proiectul criptografic Ontology? Crezi că va fi un succes? Cred că asta are potențial și poate fi ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii care nu au expertiza pentru a-și implementa propriul blockchain.

Ce părere aveți după ce citiți acest ghid? Anunță-mă în comentarii!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me