Investiția poate fi o activitate riscantă, dar dacă știi ce faci, ai putea profita destul de mult. Astăzi, există sute de mii de lucruri în care ați putea investi și unele dintre cele mai populare dintre aceste lucruri sunt criptomonede. Cu toate acestea, în acest ghid aș dori să vorbesc despre o monedă criptografică specifică – Clipoci, și cum să investești în Ripple.

Clipoci iese în evidență din celelalte criptomonede din câteva motive, pe care le vom analiza pe scurt. La urma urmei, ar fi înțelept să vă faceți o idee despre exact în ce investiți.

După aceea, îți voi spune tot ce trebuie să știi cumpărând Ripple – cum, unde, de ce etc.

La sfârșitul acestui ghid, nu numai că ar trebui să știți cum să investești în Ripple & de unde să o cumpărați, dar toate celelalte complexități implicate în această criptomonedă.

Descrierea Ripple

Un fapt distractiv puțin cunoscut – Clipoci este numele companiei acea creată și dezvoltat (încă o face) cripto-monedă, nu moneda în sine. Moneda se numește XRP, dar toată lumea tocmai s-a obișnuit să-i spună Ripple. Din simplitate, voi face același lucru și în acest ghid.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ripple este o criptomonedă foarte asemănătoare Bitcoin și Litecoin când vine vorba de structura și datele sale tehnice. Cu toate acestea, are porecla de „ucigaș Bitcoin”. De ce este asta?

Un ghid privind investițiile în Ripple

Ei bine, în primul rând, Ripple este mai rapid și își propune să efectueze tranzacții mai bune decât Bitcoin, menținând același nivel de securitate (sau chiar mai mare!). Eticheta „ucigașul Bitcoin” provine din speculațiile că Ripple va răsturna în cele din urmă Bitcoin și va ocupa primul loc pe tărâmul prezenței pe piața criptomonedelor..

În timp ce rămânea nimic mai mult decât speculații pentru o perioadă lungă, Ripple a reușit să urce pe locul al doilea pe piață la un anumit moment în timp. Nu a reușit să o țină, totuși – în momentul scrierii acestui lucru, Ripple stă în prezent confortabil în locul al treilea în piață.

Un alt lucru care face ca Ripple să fie unic este că este destul de diferit de majoritatea celorlalte criptomonede populare de acolo. Ripple a fost creat de o companie privată să profite de pe urma acestuia (spre deosebire de alte criptos open-source). Numai acest fapt adăpostește multe speculații cu privire la viitorul monedelor și la prețul acesteia.

Cum să investești în Ripple?

Acum, că aveți o idee despre ce este Ripple, să trecem la partea de investiții.

De ce să investești în Ripple?

Când aruncăm o privire la graficul de mai jos, putem vedea întreaga istorie a monedei în cauză.

Ripple a avut o călătorie interesantă când vine vorba de fluctuațiile prețului său.

Moneda criptografică a început la un preț foarte mic, la fel ca majoritatea celorlalte criptomonede de acolo. Nu a oferit surprize pentru cea mai lungă perioadă și este bruscă explozie de preț a venit în concordanță cu creșterea aproape tuturor celorlalte prețuri criptografice.

Un ghid privind investițiile în Ripple

La momentul său de vârf, Ripple aproape ajunsese la o valoare de 4 dolari pe monedă. Acest lucru a fost uriaș în comparație cu prețul său de acum doar jumătate de an. La sfârșitul anului 2017, totuși, când piața criptomonedelor a cunoscut un accident devastator, Ripple a făcut-o – a scăzut în preț. este în prezent în valoare de 0,3 dolari pe monedă.

Chiar și după un astfel de accident, moneda este încă pe deplin funcțională și vie. Mai mult, a început să crească în preț! Desigur, procesul este minuscul, dar ar putea însemna un nou început pentru Ripple.

Dacă moneda încearcă încet să urce, acum ar fi probabil cel mai bun moment pentru a investi în ea, dacă asta vrei să faci.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Metoda # 1 – Cumpărare

Deci, cum să investești în Ripple? Pur și simplu cumpărați-l.

Nu, nu glumesc.

Pare aproape evident, dar oamenii uită adesea că cel mai simplu mod de a investi în Ripple este doar să-l cumpere. Să presupunem că cumpărați 100 XRP – în momentul redactării acestui ghid, ați plăti undeva în jur de 30 USD. Atunci pur și simplu … aștepta.

Cum să investești în Ripple: prețuri.

Dacă aveți mult timp pe mâini și nu vă grăbiți nicăieri, atunci cumpărați Ripple și pur și simplu „uitați” despre acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru. Sigur, acesta este un investiție pe termen lung, dar poate aduce profituri uriașe în felul tău.

Imaginați-vă că în cinci ani, Ripple ar fi în valoare de 8 USD pe monedă. Acest lucru nu este imposibil, iar unele speculații sugerează că moneda va valora mult mai mult.

În acest scenariu, dacă doriți investește astăzi 30 de dolari, ai putea primi înapoi peste 2600 de dolari în cinci ani fără să faci nimic!

Este un mod riscant de a investi, pentru nimeni nu stie cu siguranță cât de mult va fi Ripple în viitor, dar este și cel mai ușor. Deși, când vine vorba de Ripple, este un pic mai complicat decât cu majoritatea celorlalte criptomonede populare.

Ripple poate fi achiziționat folosind monede fiat, inclusiv USD și EUR. De asemenea, puteți cumpăra o anumită cantitate din unele alte criptomonedă (de preferință Bitcoin) și ATUNCI, cu Bitcoin, cumpărați cantitatea de Ripple asta vrei. Este puțin mai complicat decât să cumperi pur și simplu criptomonede cu, de exemplu, USD, dar nu este deranjant.

De unde să cumperi Ripple, totuși?

coinbase.com este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru achiziționarea Ripple. Se află în San Francisco, California. Pe Coinbase, puteți achiziționa nu numai Ripple, ci și mai multe alte monede, inclusiv Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin și așa mai departe.

Cum se cumpără Ripple: pagina principală Coinbase.

După opinia populară, Coinbase ar trebui să fie alegerea dvs. preferată dacă vă gândiți de unde să cumpărați Ripple.

Metoda # 2 – Startup-uri, companii etc..

Acesta este un mai putin cunoscut (sau cel puțin unul mai puțin folosit) metodă despre cum să investești în Ripple.

În ultimii ani, au existat o mulțime de noi proiecte de pornire care au ieșit din scena criptomonedelor. Pe măsură ce trece timpul, tot mai mulți indivizi se interesează de lumea criptografică, ceea ce stârnește idei noi, creative și unice care să apară.

Aceste idei se manifestă adesea sub forma unor companii noi care caută revoluţiona sau în alt mod impact asupra scenei criptografice.

Deși nu este la fel de popular ca pur și simplu să cumperi Ripple, investind în companii și start-up-uri legat de cripto este o modalitate excelentă de a vă crește veniturile potențiale.

Cu Ripple este totuși cam dificil. După cum am menționat mai devreme, Ripple este un monedă centralizată – creatorii dețin și dictează regulile jocului. În prezent, există 100 miliarde XRP pe piață, și modul în care funcționează este că odată ce utilizați o cantitate de XRP într-o tranzacție sau în orice alt mod, acesta dispare.

Un ghid privind investițiile în Ripple

Asta inseamna ca cantitatea de XRP care este în existență este coborând mai jos cu minutul, crescând astfel valoarea Ripple-ului rămas.

În plus, acest lucru înseamnă că nimeni nu poate, de exemplu, să-l extragă pe Ripple. Același lucru este valabil și pentru orice altă manipulare terță parte – pur și simplu nu este posibil.

Ceea ce doriți să faceți în acest tip de situație este să pur și simplu investește într-un startup care crezi că are potenţial să devină într-o zi mari și profitabile. Start-urile Crypto sunt foarte bazate pe idei: în timp ce unele idei tind să fie prea exagerate, altele continuă să fie foarte de bun augur și de succes. La început ar putea fi dificil, dar cu suficiente cercetări și abilități bune de deducere, ai putea veni cu cel puțin câțiva pretendenți decenți.

Dacă startup-ul se dovedește a fi profitabil și ați obținut o parte echitabilă din profituri, pur și simplu cumpărați Clipoci. Sincer, aceasta fiind una dintre puținele metode disponibile pentru a investi în această criptomonedă, este cel mai bun pariu pe care îl aveți.

Achiziționarea și păstrarea unui teanc de aceste monede s-ar putea dovedi a fi foarte profitabil în plan pe termen lung. Dar ar fi, de asemenea, înțelept să nu încetăm niciodată să căutăm următorul lucru cel mai bun – așa cum am spus, apar multe noi start-up-uri în fiecare zi. Nu știi niciodată ce ar putea fi la colț.

Înainte de a investi – Viitorul

Acum știi cum să investești în Ripple … Dar ar trebui?

Deoarece criptomonedele sunt la fel de volatile, sunt din ce în ce mai multe greu de prezice-le prețurile cu siguranta. Unele cripturi respectă tendințele preconizate ale prețurilor, dar cel mai adesea vedem haos.

Ripple nu este o excepție în această regulă. Este deținut de o singură companie care elimină o parte din posibilele speculații în corecții, dar este încă foarte greu să vorbești despre viitorul său fără ezitare.

Conform planului, Ripple ar trebui să crească în preț cu trecerea timpului. Oameni inerent valoare rară și lucruri exclusive, iar acesta ar trebui să fie principalul factor care va influența creșterea prețului Ripple.

Un ghid privind investițiile în Ripple

Cu toate acestea, în timp ce Ripple este într-adevăr destul de special (când vine vorba de criptomonede și structura lor), este important să rețineți că nu este izolat într-un fel de balon – își are locul pe piața criptografică, unde creatorii pot face foarte puțin pentru a influențează prețul sau distribuția monedei.

Cu toate acestea, Ripple este, intrând în mod constant în știrile cripto din multe motive pozitive. Întinerirea criptomonedelor și călătoria înapoi la viață au adus mulți entuziaști cripto entuziasmați și susținuți. La rândul său, acest lucru ar trebui să declanșeze un nou val de activitate Ripple, care se așteaptă să se întâmple.

O mulțime de site-uri web, bloguri și articole de știri cred că acesta este punctul de cotitură pentru Ripple – că prețul său va crește începând cu acest moment. Cineva care se gândește cum să investească în Ripple ar trebui să aibă în vedere acest lucru.

rezumat

Să recapitulăm rapid câteva lucruri pe care le-am analizat în acest ghid.

Clipoci este o criptomonedă centralizată, similar cu Bitcoin și Litecoin în structură. A fost creată de o companie privată, care speră să obțină profit din această monedă.

cele mai bune caracteristici ale Ripple sunt că este rapid (mai rapid decât Bitcoin) și sigur, efectuează tranzacții cu ușurință și are o prezență destul de vastă pe piață.

Un ghid privind investițiile în Ripple

Faptul că este centralizat împiedică exploatarea sau obținerea Ripple în orice alt mod, decât să fie cumpărat sau tranzacționat. Acest lucru reprezintă adesea o problemă pentru persoanele care caută modalități de a investi în Ripple.

Pe de altă parte, face ca proces mai clar și mai rațional. Nu aveți de ales, iar faptul că poate fi obținut aproape exclusiv prin cumpărare sau tranzacționare vă permite să vă concentrați punctele de cercetare într-un mod mai condensat.

Dacă vă gândiți să investiți în Ripple, consultați diferitele forumuri și grupuri online specializate în cercetarea și vorbirea despre toate lucrurile Ripple. De asemenea, căutați opinii ale experților în această privință, analizați tendințele statistice etc..

Concluzie

Clipoci este una dintre cele mai multe criptomonede interesante, pentru caracteristicile și trăsăturile sale unice îl fac mai mult o provocare pentru potențiali investitori și entuziaști cripto.

Există o opinie larg răspândită în comunitatea criptomonedelor că, dacă cripto este utilă, atunci indiferent de greutățile pe care trebuie să le întâmpine – va continua să supraviețuiască. Văzând cum a făcut Ripple avantaje notabile și clare care poate fi aplicat în lumea reală, ar avea sens să credem că ar trebui să continue să crească și să se dezvolte.

Un ultim lucru despre speculații, totuși. Ar trebui să ții întotdeauna cont de asta speculațiile sunt exact asta – speculații. Nimeni nu știe cu siguranță dacă Ripple (sau orice altă criptomonedă în acest sens) va crește sau va prăbuși fără șansa de a reveni. Dacă cineva îți spune că știe … Ei bine, sunt mincinoși uriași.

Luați întotdeauna speculații, presupuneri și opinii cu un bob de sare. Faceți-vă cercetarea, formați un opinie educată și informată și gestionați-vă finanțele – nu investiți niciodată mai mult decât sunteți dispus să pierdeți. De asemenea, alegeți o platformă de încredere pentru a achiziționa Ripple. Cele mai recomandate opțiuni includ Coinbase, Binance și Kraken.

Sper că acest ghid te-a ajutat să devii mai informat cu privire la tema Ripple și la diferitele modalități de a investi în Ripple. Dacă decideți să investiți – noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me