Bine ați venit la recenzia mea Jaxx vs Exodus. În acest ghid, voi spune tot ce trebuie să știți despre aceste superstaruri ale stocării criptografice.

Vă voi spune despre design-urile lor, caracteristicile și ușurința utilizatorului. Vă voi spune, de asemenea, care portofel este mai sigur și care este cel mai ieftin. Când terminați de citit, veți putea decide cine este câștigătorul „Jaxx vs Exodus” pentru dvs..

Criptomonedele sunt diferite de monedele fiat în multe feluri. Nu sunt monedele oficiale ale națiunilor și nu sunt disponibile ca bilete de hârtie sau monede metalice.

Criptomonedele își controlează utilizatorii. Nu există conturi bancare, nici cecuri de credit și nici o rezervă centrală. Există doar blockchain-ul; o înregistrare completă și neschimbată a fiecărei tranzacții care a fost făcută vreodată.

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelelor Jaxx și Exodus

Doriți să aflați mai multe despre blockchain-uri? Consultați ghidul meu explicat Blockchain!

Într-un sistem de numerar fără bănci, utilizatorii au nevoie de un mod sigur și sigur de stocare a informațiilor despre moneda pe care o dețin. Aici intervin portofelele de criptomonede. Două dintre cele mai cunoscute portofele de pe piața criptomonedelor sunt Jaxx și Exodus.

Înainte de a începe să vorbesc despre Jaxx vs Exodus, vreau să arunc o privire rapidă despre ce este un portofel criptografic și ce face …

Ce este un portofel Crypto?

jaxx vs exodus - portofel criptografic

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Oamenii vorbesc despre stocarea criptomonedelor în portofele criptografice. Acest lucru nu este adevărat. Portofelele criptomonede nu stochează criptomonede. Acestea stochează informații despre criptomonede. Criptomoneda în sine există doar pe blockchain.

Portofelele Crypto stochează două tipuri foarte importante de informații. Utilizatorii au nevoie de ambele tipuri pentru a trimite și a primi criptomonede. Sunt;

  • Adrese publice sunt locații digitale în care criptomonedele pot fi trimise și primite. Sunt un pic ca adresele de e-mail criptate. Acestea pot fi partajate în mod deschis cu alți utilizatori ai rețelei. Dacă doriți să trimiteți criptomonede unui prieten, acesta va trebui să vă ofere o adresă publică unde o puteți trimite.
  • Chei private sunt codurile personale de care utilizatorii au nevoie pentru a accesa adresele publice. Sunt ca parolele pentru adresa de e-mail criptată. De asemenea, vă puteți gândi la ele ca la o semnătură digitală. Pentru a trimite și primi criptomonede, utilizatorii trebuie să semneze tranzacții cu cheile lor private pentru a dovedi că adresa publică implicată le aparține. Cheile private nu ar trebui niciodată distribuite nimănui.

Dacă utilizatorii își pierd cheile private, își pot pierde criptomoneda pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care este atât de important să alegeți portofelul criptografic potrivit. Există două tipuri principale de portofele cripto dintre care să alegeți; software și hardware.

Software față de portofele hardware

Portofelele software pot fi descărcate pe desktopuri sau dispozitive mobile. Ele pot fi, de asemenea, portofele online instalate în browserul dvs. sau găzduite de un schimb de cripte. Portofelele hardware pot fi unități stick în stil USB sau chiar bucăți de hârtie cu coduri scrise pe ele!

Portofelele care sunt conectate la internet se numesc stocare la cald, iar cele care nu sunt numite stocare la rece. Deci, portofelele de hârtie sunt stocate la rece, iar portofelele browserului sunt stocate la cald.

Acum vreau să mă uit la Jaxx vs Exodus. Care portofel este mai bun? Încep prin a-ți povesti puțin despre fiecare, începând cu Jaxx …

Ce este Jaxx?

jaxx vs exod - sigla Jaxx

Jaxx este un portofel software creat în 2014 de Anthony Diiorio la o companie canadiană de dezvoltatori de blockchain numită Decentral. Diiorio este, de asemenea, cofondator al Ethereum, unul dintre cele mai mari proiecte blockchain din lume.

Portofelul poate fi descărcat de pe pagina de pornire Jaxx ca aplicație desktop și funcționează cu sistemele Windows, Linux și Apple Mac. De asemenea, poate fi descărcat de pe Google Play și iTunes pentru utilizare pe dispozitive mobile Android și iOS. Jaxx este disponibil și ca portofel online și funcționează cu Chrome. Suplimentul lor Firefox a fost întrerupt.

Până în martie 2018, Jaxx fusese descărcat 1.2 milioane ori. Are un scor de utilizator de 3 din 5 din 164 recenzii pe site-ul de comparație, CryptoCompare.

Ce zici de concurență?

Ce este Exodul?

jaxx vs exodus - sigla oficială Exodus

Exodus a fost lansat pe 29 iulie 2016. Creatorii săi sunt JP Richardson și Daniel Castagnoli. Exodul pagina principala îi descrie ca „doi tipi cu pasiune pentru activele blockchain”.

Portofelul Exodus este un portofel desktop conceput pentru a fi utilizat cu sistemele Windows, Linux și Apple Mac. Fiecare versiune poate fi descărcată direct de pe pagina de pornire Exodus. În prezent, nu are aplicații mobile sau online.

Deși este un portofel mult mai nou decât Jaxx, a atins deja un scor de utilizator de 4,2 din 5 din 396 recenzii pe CryptoCompare.

Acum știți ce tipuri de portofel sunt Jaxx și Exodus, ne putem uita la Jaxx vs Exodus mai detaliat. Deci, care este mai bine? Voi începe prin a compara serviciile de criptomonede ale fiecărui portofel și ceea ce încarcă. Care portofel acceptă cele mai multe monede între Jaxx și Exodus? Și care portofel este cea mai ieftină opțiune? Citiți mai departe pentru a afla …

Depozitare și taxe pentru criptomonedă

Să vedem cum se compară Jaxx vs Exodus în ceea ce privește stocarea monedelor și taxele;

Jaxx Taxe de portofel și servicii de monede

Jaxx oferă spațiu de stocare pentru peste 66 criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Augur (REP), Qtum (QTUM) și Dogecoin (DOGE). În prezent, Jaxx nu oferă stocare de monede fiat. Cu toate acestea, există o opțiune pentru a afișa soldul portofelului dvs. în moneda fiduciară la alegere (GBP, USD, EUR etc.). Puteți găsi o listă completă a monedelor acceptate pe Site-ul Jaxx

Jaxx poate fi descărcat gratuit, dar percepe taxe pentru fiecare tranzacție. Cu toate acestea, taxele de portofel Jaxx nu se duc la Jaxx, ci se duc la rețeaua pe care are loc tranzacția. De exemplu, dacă trimiteți Ethereum, Jaxx va percepe o taxă de aproximativ 0,000441 ETH iar această sumă va fi utilizată pentru ca tranzacția să se desfășoare pe blockchain-ul Ethereum. Cu toate acestea, taxa de tranzacție nu este statică și se poate modifica în funcție de încărcarea rețelei.

Utilizatorii Jaxx pot efectua tranzacții la trei viteze diferite; lent, mediu și rapid. Cu cât este mai mică viteza tranzacției, cu atât taxele de portofel Jaxx vor fi mai mici. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru utilizatorii care doresc să economisească bani și nu se deranjează să aștepte puțin mai mult pentru finalizarea tranzacțiilor lor.

În ce diferă serviciile valutare și taxele oferite de Exodus?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Taxe pentru portofel Exodus și servicii de monede

Exodus oferă spațiu de stocare pentru 89 criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Aragon (ANT), Augur (REP) și OmiseGo (OMG). Portofelul afișează soldurile utilizatorilor doar în dolari SUA și nu oferă stocare valutară fiat.

Exodus poate fi descărcat gratuit, dar oferă o singură viteză de tranzacție. Aceasta înseamnă că utilizatorii au un control mai mic asupra taxelor pe care le plătesc. YouTube vlogger RvMajor, a constatat că taxele pentru portofelul Exodus erau aproximativ 5-10% mai mari decât taxele de portofel Jaxx pentru tranzacții similare.

Deci, Exodus oferă stocare pentru mai multe criptomonede, dar Jaxx oferă o alegere mai bună a afișării soldului și a vitezei tranzacțiilor. Jaxx este un serviciu puțin mai ieftin, iar taxele pentru portofel Exodus sunt mai puțin flexibile. În continuare, să ne uităm la unele dintre celelalte caracteristici pe care le oferă Jaxx și Exodus …

Caracteristici încorporate

Ambele portofele oferă ShapeShift ca o caracteristică încorporată. ShapeShift este un schimb de cripte care este încorporat în fiecare portofel, astfel încât utilizatorii să poată schimba monede fără a fi nevoie să viziteze un schimb de tip Poloniex sau Binance. Exodus a fost primul portofel care a oferit servicii de schimb Shapeshift și au urmat altele – inclusiv Jaxx.

Se poate susține că Jaxx oferă o selecție mai largă de caracteristici încorporate. Pe lângă faptul că oferă servicii pe desktop, mobil și web, are și o funcție de cameră nativă care permite utilizatorilor să scaneze coduri QR din portofele de hârtie cu dispozitivele lor mobile..

Majoritatea experților în criptare recomandă stocarea cheilor private pe o selecție de portofele software și hardware. Faptul că Jaxx este compatibil cu ambele îl face atrăgător pentru mulți utilizatori.

Tabel: Argumente pro și contra portofelelor Jaxx și Exodus

Cu toate acestea, unii utilizatori au sugerat că funcțiile avansate ale portofelului îl fac lent și lent. Aceasta este o problemă pe care Exodus nu o are. Serviciul desktop simplu nu este încetinit de alte elemente suplimentare.

Pentru utilizatorii mai avansați, Jaxx ar putea avea o alegere mai bună a caracteristicilor, dar Exodus este mai fiabil în modul în care oferă serviciile pe care le oferă. Ambele oferă ShapeShift, ceea ce le pune în fața portofelelor care nu, așa că vom numi această rundă Jaxx vs Exodus o egalitate.

În continuare, vreau să aflu cât de bine este proiectat fiecare portofel. Acest lucru ar trebui să ne spună care portofel este cel mai ușor de utilizat între Jaxx și Exodus.

Proiectare și ușurință în utilizare

Una dintre cele mai mari reclamații pe care începătorii le au despre portofelele criptografice este că sunt prea complicate și dificil de utilizat. Două domenii în care produsele criptografice trebuie să ne îmbunătățească designul și ușurința în utilizare. Iată cum se compară Exodus vs Jaxx;

Jaxx Proiecta

jaxx vs exodus - design Jaxx

Jaxx are un design curat și simplu. Toate caracteristicile sale principale sunt etichetate și au atașat un „sfat util” pentru a ghida utilizatorii despre modul în care funcționează. Cheile private sunt ușor accesibile, iar informațiile despre tranzacții sunt afișate foarte clar pentru a preveni confuzia.

Simplu Trimite și A primi ecranele fac acele prime tranzacții cât mai nedureroase pentru începători! O mică critică pe care unii utilizatori o au asupra portofelului este că informațiile tehnice, cum ar fi adresele publice, sunt afișate într-o dimensiune a fontului care poate fi dificil de citit..

Jaxx are un design profesional și un aspect adaptat pentru începători, ce zici de Exodus?

Exodus Design

jaxx vs exodus - portofoliul Exodus

Exodus nu este doar unul dintre cele mai bine concepute portofele de pe piață, dar este, de asemenea, probabil unul dintre cele mai bine concepute produse în criptomonede. Utilizatorii vor găsi portofelul frumos așezat cu o simplitate pe care nu o veți găsi în majoritatea celorlalte portofele. Portofelul are trei secțiuni principale; Portofel, schimb valutar și Portofoliu, iar tranzacțiile sunt împărțite în Trimis, Primit și schimb valutar.

Exodus este un portofel fără stres pentru începători care încep să folosească cripto. Pagina de pornire a portofelului cu mândrie stări că a fost, „Creat cu dragoste de JP și Daniel”, și se arată!

Există un singur câștigător în această rundă Jaxx vs Exodus. Exodul ar trebui folosit ca model pentru modul în care sunt concepute alte platforme criptografice în viitor. Bravo, Exod!

Următorul subiect despre care vreau să vorbesc este securitatea. Cât de sigur este Jaxx și este sigur portofelul Exodus?

Securitate

Când comparați Exodus vs Jaxx în ceea ce privește siguranța lor, veți constata că ambele portofele au funcții comune, dar diferă și în unele moduri importante. Să vedem ce portofel are o securitate mai bună.

Este Jaxx Portofel sigur?

Portofelul Jaxx stochează cheile private direct pe dispozitivul utilizatorului. Aceasta înseamnă că nimeni nu are acces la cheile private decât utilizatorul. Portofelul este, de asemenea, ierarhic determinist (HD), ceea ce înseamnă că generează o nouă adresă de fiecare dată când trimiteți / primiți fonduri către / de la adresa dvs. actuală a portofelului, ca o modalitate de a vă păstra echilibrul privat. Cantitatea totală de monede / jetoane din adresa (adresele) de la care tranzacția este trimisă este trimisă. Suma specificată merge la adresa specificată, iar soldul rămas merge la noua adresă atașată celorlalte adrese și, bineînțeles, semința mnemonică de 12 cuvinte.

Imaginați-vă că aveți 4 facturi. 1 bancnotă de douăzeci de dolari, 1 zece și 2 cinci. Acum fiecare factură reprezintă o adresă. Acum doriți să cumpărați un pulover drăguț la 37 USD cu taxe incluse. Deci, dați casierului toți banii dvs. și aceștia vă dau înapoi 3 dolari pe care îi puneți într-un portofel nou. Acesta este modul în care funcționează HD. Ați avea apoi 4 intrări și 2 ieșiri. 4 facturi pentru fiecare intrare și 2 ieșiri fiind una este suma de 3 USD înapoi și 37 USD la magazin.

Utilizând expresia de rezervă mnemonică de 12 cuvinte, este posibil să vă recâștigați accesul la fonduri, chiar dacă pierdeți dispozitivul pe care se află portofelul. De aceea, este extrem de important să notați fraza de rezervă de 12 cuvinte în afara dispozitivului și să vă mențineți în siguranță. Asigurați-vă că nimeni nu are acces la fraza de rezervă de 12 cuvinte în afară de dvs..

Acestea fiind spuse, Jaxx a avut în trecut mai multe erori care au fost folosite de hackeri pentru a fura fonduri. La începutul anului 2017, 400.000 Monede în valoare de dolari SUA au fost furate din portofelele Jaxx. Cu toate acestea, nu se știe dacă vina a fost portofelul sau eroarea utilizatorului. Uneori sunt detectate erori în software-ul Jaxx, dar de obicei sunt reparate rapid de echipa Jaxx.

Hack-ul de la începutul anului 2017 a fost abordat de directorul tehnologic al Jaxx, Nilang Vyason. Iată un link către postarea sa Reddit.

O caracteristică pe care Jaxx nu o are este autentificarea în doi factori. Acesta este un sistem în care un utilizator are nevoie de două tipuri de parole pentru a-și accesa contul. Prima este de obicei o parolă standard, iar a doua este un cod trimis către telefonul mobil al utilizatorului sau aplicația de autentificare atunci când se conectează. Lipsa acestei caracteristici de securitate de bază îi va afecta pe unii utilizatori.

Portofelul Exodus este sigur?

De asemenea, Exodus nu reușește să ofere utilizatorilor săi autentificare în doi factori. Motivele pentru acest lucru sunt neclare, dar este o caracteristică pe care majoritatea utilizatorilor se vor aștepta să o vadă în viitor. Exodus se bazează în mare măsură pe adresa de e-mail a utilizatorului pentru principala sa caracteristică de siguranță, care este recuperarea contului cu un singur clic. Un link este trimis la adresa de e-mail a utilizatorului atunci când se pierde accesul la cont.

Aceasta înseamnă că utilizatorii trebuie să aibă încredere că dispozitivul pe care îl folosesc nu conține bug-uri și viruși. Pierderea accesului la un cont de e-mail ar putea însemna pierderea accesului la portofelul Exodus. Cu toate acestea, Exodus oferă și recuperarea ierarhică a contului determinist.

Este posibil ca tehnologia HD să nu poată proteja complet conturile de utilizator. În martie 2018, echipa de la CryptoCoreMedia a reușit să obțină acces la fraza de rezervă de 12 cuvinte a unui utilizator Exodus utilizând o bucată simplă de cod de computer.

Această rundă este din nou o egalitate. Niciun portofel nu este 100% rezistent la piraterie, dar echipele de dezvoltare de la Jaxx și Exodus lucrează din greu pentru a îmbunătăți siguranța utilizatorilor. Acestea fac acest lucru cu actualizări regulate ale caracteristicilor și serviciilor. De asemenea, oferă asistență direct utilizatorilor. Dar cine oferă cea mai bună asistență pentru clienți din Jaxx vs Exodus?

Relații Clienți

Din fericire, Jaxx și Exodus au ambele relații bune cu utilizatorii lor. Niciun portofel nu este complet deschis, dar ambii fac un efort mare pentru a le arăta clienților modul în care își desfășoară activitatea companiile.

Ambele portofele publică bloguri pe site-urile lor web, Jaxx furnizând descrieri deosebit de detaliate ale problemelor pe care le are și ale soluțiilor pe care le utilizează pentru a le rezolva. Jaxx și Exodus postează actualizări și avertismente regulate cu privire la escrocherii și riscuri pentru adepții lor pe Twitter.

Reclamațiile și întrebările pot fi făcute prin e-mail și ambele echipe au o reputație bună pentru a răspunde rapid. JP Richardson și Daniel Castagnoli ai Exodus vorbesc, de asemenea, direct cu utilizatorii lor Slack.

Jaxx și Exodus contribuie la schimbarea modului în care oamenii gândesc despre criptomonede. Împreună cu alte platforme profesionale de criptare – cum ar fi Coinbase și Binance – Jaxx și Exodus oferă servicii în care clienții pot avea încredere. Deci, Jaxx vs Exodus? Nu de data asta! Toată lumea este câștigătoare în această rundă!

Asta este aproape pentru recenzia mea Exodus vs Jaxx. Înainte de a lua decizia finală cu privire la ce portofel credeți că este cel mai bun, să aruncăm o privire înapoi la cele mai importante caracteristici ale ambelor. Ce modalitate mai bună de a face asta decât cu o diagramă de comparație Jaxx vs Exodus?

Diagramă de comparație

Jaxx Exod
Desktop da da
Mobil da Nu
Web da Nu
Multi-valută Da (peste 60 de ani) Da (peste 80 de ani)
Taxe Scăzut Mediu
Friendly pentru începători da da
Deterministic ierarhic da da
Autentificare cu doi factori Nu Nu
Securitate generală Bun Bun
Relații Clienți Excelent Excelent

Concluzie

În această recenzie Exodus vs Jaxx, am răspuns la câteva întrebări importante precum, este portofelul Exodus sigur? Și cum se decid taxele pentru portofel Jaxx? Totuși, singura întrebare la care nu am răspuns este: care portofel este mai bun?

Ei bine, adevăratul câștigător al concursului dintre Jaxx vs Exodus este comunitatea cripto. Oamenii care susțin criptomonedele de la început sunt în sfârșit recompensați cu servicii de cea mai bună calitate. Jaxx și Exodus sunt ambele aplicații extrem de profesionale, care își tratează clienții cu respect.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale portofelelor Jaxx și Exodus

Jaxx și Exodus sunt amândoi începători, dar sunt, de asemenea, suficient de avansați pentru ca tocilarii cripto să se bucure! Dacă dezvoltatorii continuă să producă astfel de produse, atunci viitorul cripto-ar putea fi foarte interesant pentru noi toți. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să alegeți între Jaxx și Exodus, le puteți folosi pe amândouă!

Deci ce crezi? Am uitat să menționez ceva? Spune-ți cuvântul și anunță-mă ce crezi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me