Așadar, ați cumpărat câteva criptomonede și ați ajuns acum să citiți câteva Portofel Jaxx recenzii dacă acest portofel este sau nu cel mai bun loc pentru a le depozita? Ei bine, astăzi, veți afla! În această recenzie completă a portofelului Jaxx, vă voi spune tot ce trebuie să știți despre portofelul în cauză.

Pentru început, vă voi da o imagine de ansamblu despre ce este de fapt portofelul și cât timp a fost în jur. După aceea, vom ajunge la revizuirea completă a portofelului Jaxx taxe și caracteristici, urmată de o imagine de ansamblu asupra securității sale. În cele din urmă, vă voi ghida cum să-l configurați și cum să-l utilizați, cu câteva capturi de ecran cu adevărat utile!

Pro

  • Suportă peste 90 de criptomonede diferite
  • Ușor de folosit
  • Schimb incorporat
  • Împerecherea între platforme
  • Folosire gratuită

Contra

  • Câteva probleme de securitate

Jaxx Wallet Review: Ce este Jaxx Wallet?

Probabil că fiecare revizuire a portofelului Jaxx de către un singur utilizator vă va spune asta Jaxx este un portofel digital asta îți permite trimiteți și primiți o serie de criptomonede diferite, precum și oferirea utilizatorilor cu un loc sigur pentru depozitarea acestora. Portofelul a fost creat în 2014 de Anthony Diiorio, care este unul dintre cofondatorii Ethereum!

FAPT INTERESANT

Potrivit unei publicații recente a listei bogate a Forbes, Anthony Diiorio este a 8-a cea mai bogată persoană din lumea criptomonedelor, cu o avere estimată între 700 și 1 miliard de dolari!

Recenzie portofel Jaxx: Anthony Diiorio.

Portofelul Jaxx este un "portofel multi-valută", și vă permite să stocați o mulțime de criptomonede diferite, toate în același loc. De fapt, la momentul scrierii în iulie 2021, portofelul Jaxx poate stoca mai mult de 90 de monede diferite (unele dintre ele le-am enumerat mai jos), cu tot mai multe adăugate tot timpul.

Revizuirea portofelului Jaxx: criptomonede acceptate.

Citind recenziile utilizatorului portofel Jaxx, veți observa, de asemenea, că portofelul este disponibil pentru descărcare pe majoritatea tipurilor de dispozitive. Aceasta include Windows, Mac, și Linux pentru dispozitive desktop și Android și iOS pentru dispozitive mobile. În plus, portofelul Jaxx este de asemenea disponibil pentru a fi utilizat ca o extensie Google Chrome, ceea ce înseamnă că este ușor de accesat oriunde te-ai afla.

Revizuirea portofelului Jaxx: platforme acceptate.

În martie 2018, dezvoltatorii Jaxx au anunțat acest lucru portofelul lor fusese descărcat de peste 1,2 milioane de ori, făcându-l unul dintre cele mai populare portofele de pe piață!

Deci, acum că aveți o imagine de ansamblu bună despre ceea ce este portofelul Jaxx, următoarea parte a acestei revizuiri a portofelului Jaxx va analiza mai îndeaproape principalele sale caracteristici și beneficii.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Caracteristici și Beneficii

Mai jos, veți găsi unele dintre cele mai notabile și de obicei referite beneficii ale Jaxx.

Portofel multi-valută

Una dintre cele mai bune caracteristici ale utilizării portofelului Jaxx este aceea stochează o mulțime de criptomonede diferite. După cum puteți vedea în lista de mai sus, aceasta include monede populare, cum ar fi Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) și Ethereum (ETH). Cu toate acestea, include, de asemenea, o mulțime de monede mai puțin populare, cum ar fi Unicorn Gold (UKG), Furtună (STO) și gnoză (GNO)!

Tabel: Criptomonedele acceptate de Coinbase Wallet și Jaxx

Acest lucru îl face perfect pentru persoanele care au o mulțime de criptomonede diferite pentru că altfel, ar trebui să stocheze fiecare monedă într-un portofel individual. Imaginați-vă cât de frustrant ar fi dacă ați deține BTC, ETH și LTC, dar ar trebui să descărcați un portofel diferit pentru fiecare dintre ele?

Împerecherea pe mai multe platforme

Am menționat mai devreme toate dispozitivele diferite puteți descărca portofelul Jaxx pe. Ei bine, Jaxx are și o caracteristică uimitoare numită împerechere pe mai multe platforme – leagă toate portofelele împreună!

De exemplu, dacă descărcați portofelul Jaxx pe mobilul dvs. Android și pe desktop, toate fondurile dvs. sunt accesibile pe ambele dispozitive. Acesta este un mare beneficiu, deoarece dacă un portofel nu este o asociere multiplatformă, veți putea folosi doar un singur dispozitiv pentru portofel.

Schimb intern de criptomonede

Un alt avantaj fantastic al utilizării portofelului Jaxx este că are un ShapeShift API încorporat. ShapeShift este un serviciu de schimb terță parte care vă permite să schimbați o criptomonedă cu alta, totul în portofelul Jaxx!

Revizuirea portofelului Jaxx: schimb intern.

Aceasta înseamnă că, dacă ați ținut Bitcoin, dar am decis că vrei să schimbi ceva Ethereum, ai putea să o faci în portofelul Jaxx! Cu toate acestea, fără acest serviciu de schimb, ar fi necesar trimiteți-vă fondurile la un alt schimb de criptomonede, face o meserie, și apoi retrageți-le înapoi în portofelul dvs. Jaxx.

Ușurința în utilizare

Cu peste un milion de descărcări ale utilizatorilor, portofelul Jaxx are una dintre cele mai ușor de utilizat interfețe disponibile. Acest lucru este extraordinar, deoarece îl face perfect atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii cu criptomonede mai experimentați.

Cu toate acestea, cu adevărat, nici nu aveți nevoie de recenzii despre portofelul Jaxx pentru a vă spune acest lucru – după cum puteți vedea din captura de ecran de mai jos, platforma are culori foarte simple, text clar si este foarte ușor de văzut istoricul tranzacțiilor.

Revizuirea portofelului Jaxx: designul interfeței.

Scanare QR

Dacă sunteți un fan al comoditate, atunci vei iubi QR caracteristică de scanare care este disponibil în portofelul Jaxx. Permiteți-mi să vă explic: în primul rând, dacă doriți să retrageți Bitcoin dintr-un schimb de criptomonede în portofelul dvs. Jaxx, în loc să fiți nevoit să introduceți adresa dvs. lungă de portofel Bitcoin, puteți pur și simplu scanează codul cu telefonul mobil!

Funcția de scanare a portofelului Jaxx este, de asemenea, foarte utilă dacă doriți trimite cuiva monede din mers. De exemplu, dacă te-ai afla într-un magazin din lumea reală care a acceptat criptocurrency, poți pur și simplu să scanezi dispozitivul proprietarului magazinului și portofelul Jaxx ar efectua transferul!

Taxe

Indiferent pe ce dispozitiv doriți să instalați portofelul, portofelul Jaxx este complet gratuit! E o afacere!

Desigur, Jaxx nu își desfășoară activitatea pentru a pierde bani, așa că obțin profit atunci când utilizatorii schimbă criptomonede prin intermediul API-ului ShapeShift. Totuși, când vine vorba de trimiterea criptomonedelor pe un alt portofel, veți plăti doar taxa de rețea blockchain, care variază în funcție de monedă și de cât de ocupată este rețeaua. Jaxx nu câștigă bani din asta.

Deci, acum că cunoașteți toate avantajele, următoarea secțiune din această revizuire a portofelului Jaxx va analiza caracteristicile sale de securitate!

Comparați Jaxx cot la cot cu alții

Știați?

Comparați Jaxx cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Portofelul Jaxx este sigur? Prezentare generală a securității

Atunci când alegeți un portofel de criptomonede, este foarte important să luați în considerare cât de sigur este. Este întotdeauna bine atunci când un portofel are caracteristici frumoase, cum ar fi ușurința în utilizare și suport multi-valută. Cu toate acestea, dacă securitatea este slabă, atunci poate fi necesar să căutați în altă parte.

Deci, haideți să aflăm – este portofelul Jaxx sigur?

Controlul personal

În primul rând, când descărcați portofelul, nu vi se vor solicita informații personale. Acest lucru este minunat pentru cei care iubesc confidențialitatea și înseamnă, de asemenea, că dvs. și numai dvs. veți avea acces la cheile dvs. private. Nu uitați niciodată, dacă vă pierdeți cheile private, fondurile dvs. vor dispărea pentru totdeauna.

Jaxx Wallet Review

Echipa Jaxx nu are acces la cheile dvs. private, așa cum sunt ținut local pe dispozitivul dvs.. Deși acest lucru adaugă un nivel suplimentar de securitate, înseamnă că, dacă ați fi piratat, nu ar putea să vă recupereze fondurile.

Semințele de rezervă

Pentru a vă proteja în continuare portofelul, este recomandabil să faceți o copie de rezervă regulată. Aici vi se oferă o frază originală (cum ar fi o parolă), pe care o puteți scrie pentru păstrare. Acest lucru este excelent în cazul în care dispozitivul (dispozitivele) dvs. este deteriorat, deoarece îl puteți utiliza pentru a restabili cheile portofelului.

Securitate de conectare

din pacate, nu este autentificare cu doi factori (2FA) sau suport cu mai multe semnături în portofelul Jaxx. Judecând după feedback-ul oferit de recenziile utilizatorului portofel Jaxx, acesta este unul dintre principalele puncte slabe ale portofelului, de asemenea.

Funcția 2FA disponibilă în alte portofele înseamnă că trebuie să introduceți un cod care este trimis pe telefonul dvs. mobil personal înainte de a putea efectua o tranzacție (cum ar fi trimiterea de fonduri sau chiar autentificarea).

Jaxx Wallet Review

Suportul cu mai multe semnături este atunci când aveți nevoie confirmați conectarea pe mai multe dispozitive. Este păcat că niciuna dintre aceste caracteristici nu este disponibilă.

Jaxx a fost piratat anterior?

Portofelul Jaxx blockchain a avut experiență un hack major la sfârșitul anului 2017, unde Ethereum în valoare de peste 400.000 de dolari (ETH) a fost furat din portofelul unui utilizator. Hack-ul a fost posibil atunci când un utilizator a descărcat portofelul Jaxx pe un "prăbușit" iPhone. Acesta este momentul în care un telefon mobil este deblocat, astfel încât să poată fi accesat în orice rețea.

Totuși, înseamnă și asta nu există nicio garanție că aplicațiile descărcate sunt sigure. Drept urmare, un hacker a reușit să obțină fraza de rezervă a utilizatorului, care i-a permis apoi să transfere monedele în propriul portofel personal..

Jaxx Wallet Review

Deși acest lucru nu a fost în întregime vina lui Jaxx, problema a fost că ei erau de fapt conștienți de vulnerabilitate, dar nu au făcut nimic pentru a remedia problema. Dezvoltatorii Jaxx au susținut că nu doresc să aducă modificări majore platformei, deoarece ar fi făcut portofelul mai dificil de utilizat.

Per total, aceasta este singura vulnerabilitate pe care a experimentat-o ​​portofelul Jaxx de când a fost lansat în 2014. Deci, atâta timp cât vă păstrați cheile private în siguranță, nu încercați să descărcați aplicația de pe un telefon jailbreak și efectuați o copie de rezervă regulată, atunci fondurile dvs. ar trebui să fie în siguranță.

Acum, că știți că portofelul Jaxx este sigur, următoarea parte a acestei revizuiri a portofelului Jaxx vă va arăta cum să îl configurați!

Cum să configurați portofelul Jaxx?

Dacă ați citit până acum această recenzie a portofelului blockchain Jaxx, veți ști asta Jaxx poate fi instalat pe majoritatea tipurilor de dispozitive. Vă voi arăta acum cum să îl configurați folosind portofelul desktop, cu toate acestea, procesul de instalare este similar pentru toate tipurile de dispozitive.

1. Mai întâi, va trebui să vizitați site-ul oficial Jaxx și descărcați fișierul corect pentru tipul de dispozitiv.

Revizuirea portofelului Jaxx: început.

2. Înainte de a începe descărcarea, Jaxx vă va oferi o „sumă de control”. Acest lucru vă permite să verificați dacă fișierul pe care îl descărcați este autentic, potrivindu-l cu suma de verificare furnizată atunci când îl instalați.

Revizuirea portofelului Jaxx: configurare.

3. Fișierul descărcat este aproximativ 65mb, deci, în funcție de viteza de internet, poate fi necesar să așteptați câteva minute. Odată ce descărcarea sa încheiat, faceți clic pe .exe fişier.

Recenzie portofel Jaxx: descărcare.

4. Jaxx va extrage acum fișierele necesare pe dispozitivul dvs..

Revizuirea portofelului Jaxx: procesul de instalare.

5. Odată ce portofelul Jaxx blockchain este instalat, veți vedea următoarea platformă. În mod implicit, ecranul dvs. vă va arăta detalii despre portofelul Bitcoin. Aceasta include adresa dvs. personală a portofelului, echilibru, Echivalent în dolari SUA, și codul dvs. QR.

Recenzie portofel Jaxx: cod QR.

6. Portofelul Jaxx vă permite să stocați mai mult de 90 de monede diferite. Deci, să aflăm cum să verific o altă criptomonedă – voi căuta Civic (CVC).

7. Faceți clic pe pictograma meniu din partea dreaptă sus a portofelului.

Revizuirea portofelului Jaxx: istoricul tranzacțiilor.

8. Derulați în jos și căutați criptomoneda pe care doriți să o verificați. După cum puteți vedea, Civic (CVC) nu este bifat, așa că trebuie să bifez caseta.

Revizuirea portofelului Jaxx: verificarea criptomonedelor specifice.

9. Apoi, în partea de sus a portofelului, faceți clic pe săgeata mică (îndreptată spre dreapta).

Revizuirea portofelului Jaxx: procesul de selecție.

10. Continuați să faceți clic pe săgeată până când vedeți criptomoneda dorită. După ce faceți acest lucru, faceți clic pe el.

Revizuirea portofelului Jaxx: selectarea unei monede criptă specifice.

11. După cum puteți vedea din captura de ecran de mai jos, puteți vedea acum toate informațiile necesare pentru moneda aleasă.

Revizuirea portofelului Jaxx: verificarea soldului criptomonedelor.

Felicitări, acum știi cum să configurezi portofelul Jaxx! Continuând examinarea portofelului Jaxx, vă voi arăta cum să trimiteți și să primiți monede!

Cum se folosește portofelul Jaxx?

În primul rând, procesul de trimitere.

Trimiterea de fonduri

1. În primul rând, trebuie să găsiți criptomoneda pe care doriți să o trimiteți. Nu uitați, poate fi necesar să vă asigurați că caseta este bifată în meniul de setări (pasul 8 de mai sus).

2. În exemplul meu, voi trimite Ethereum. Faceți clic pe Trimite din partea de sus a ecranului.

Revizuirea portofelului Jaxx: trimiterea criptomonedei.

3. Apare apoi o casetă, unde trebuie să introduceți adresa portofelului pe care doriți să o trimiteți.

Revizuirea portofelului Jaxx: adresa de primire.

4. Aici, aveți două opțiuni. Copiați și lipiți adresa dorită aici sau, dacă utilizați un dispozitiv de telefonie mobilă, puteți faceți clic pe imaginea codului de bare și faceți o fotografie a codului de bare al receptorului care va introduce automat adresa completă a portofelului.

Revizuirea portofelului Jaxx: scanați codul QR.

5. În cele din urmă, introduceți numărul de monede pe care doriți să le trimiteți și faceți clic Trimite. După cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, când introduceți suma criptomonedei pe care doriți să o trimiteți, echivalentul SUA se va actualiza.

Revizuirea portofelului Jaxx: alegerea sumelor și a altor numere.

Primirea de fonduri

Dacă doriți să primiți fonduri în portofelul dvs. Jaxx, există o funcție foarte interesantă care vă permite generați un cod QR cu suma exactă – Vă voi arăta cum mai jos.

Cu toate acestea, dacă nu doriți să utilizați un cod QR, apăsați pur și simplu primiți, copiați adresa de primire (publică) și apoi trimiteți-o persoanei care vă trimite monede.

1. În partea de sus a ecranului, faceți clic pe A primi. Pe măsură ce am folosit Ethereum (ETH) în exemplul meu anterior, îl voi folosi din nou. Nu uitați să o schimbați în criptomoneda pe care doriți să o primiți înainte de a face acest lucru.

Revizuirea portofelului Jaxx: primirea de fonduri.

2. Apoi, introduceți numărul de monede pe care doriți să le primiți. După cum veți vedea în captura de ecran de mai jos, actualizările echivalente în dolari SUA. Dacă sumele arată corect, faceți clic pe verde Genera buton.

Revizuirea portofelului Jaxx: verificați suma primită.

3. Portofelul Jaxx vă va arăta acum un cod de bare unic. Dacă cineva îl scanează, portofelul său va ști că trebuie să trimită 2ETH în portofelul dvs. Jaxx! Acest lucru este cu adevărat util dacă trebuie să trimiteți fonduri dintr-un schimb terț către portofelul dvs. blockchain Jaxx!

Revizuirea portofelului Jaxx: solicitarea ETH de la o adresă.

Concluzie

Deci, sper că v-a plăcut acest lucru Jaxx recenzie portofel! Dacă l-ați citit de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți bine ce este portofelul Jaxx și cum funcționează.

Aceasta include o prezentare generală a tuturor caracteristicilor sale principale, precum portofelul Jaxx taxe, interfața cu utilizatorul, monede acceptate, și ShapeShift Protocol API! De asemenea, am discutat securitatea a portofelului.

Deși portofelul este unul dintre cele mai sigure, este dezamăgitor acest lucru nu are 2FA sau o opțiune cu mai multe semnături la conectare. Faptul că echipa nu a remediat vulnerabilitatea de securitate la sfârșitul anului 2017 este, de asemenea, îngrijorător.

Tabel: Caracteristicile de conectivitate ale modelelor Trezor Model T și Jaxx

Ți-am dat și eu instrucțiuni pas cu pas despre cum să configurați portofelul Jaxx, precum și despre cum să trimiteți și să primiți fonduri.

Personal, Îmi place foarte mult portofelul Jaxx pentru confortul său. Am un portofel Jaxx atât pe dispozitivele mele mobile, cât și pe cele desktop, așa că pot trimite și primi fonduri în orice moment!

Oricum, asta e deocamdată. Dacă simțiți că există un portofel software mai bun acolo, vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me