Există sute de diferite criptomonede și aproape la fel de multe locuri diferite pentru a le cumpăra. Aceste locuri se numesc schimburi. Vanzarea si cumpărarea criptomonedei printr-o bursă devine o afacere mare.

Unul dintre cele mai mari schimburi de cripto se numește Kraken. În această recenzie a schimbului Kraken, vă voi spune tot ce trebuie să știți despre acest schimb. Voi chiar să vă spun câteva lucruri pe care nu trebuie să le cunoașteți, doar pentru distracție!

Sa incepem?

Pro

 • Sigur și fiabil
 • Taxe mici
 • A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Contra

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Recenzie Kraken: Povestea Kraken

A fost odată în San Francisco, California, era un tânăr pe nume Jesse Powell. Jesse era un mare fan al tuturor lucrurilor criptografice.

În 2011, Jesse a vizitat birourile din Mt. Gox. Mt. Gox a fost cel mai mare schimb de cripte din lume. În timpul vizitei sale, Jesse a fost șocat de ceea ce a văzut. Mt. Gox fusese piratat și Jesse putea vedea de ce. A fost prost administrat și risca să piardă banii clienților săi.

Jesse a decis să construiască un schimb care a fost mai sigur și mai bine organizat. El a numit-o Kraken.

Până în 2014, Kraken a fost unul dintre cele mai respectate schimburi în afaceri. În același an, Mt. Gox a fost din nou piratat, a pierdut 460 milioane dolari din banii clienților săi și a dat faliment.

Jesse Powell a înțeles că este foarte important să atragă clienții pe încredere în criptomonede și schimburi. De aceea Kraken a format legături cu băncile din Germania și Japonia. A fost, de asemenea, primul schimb criptografic care a fost listat pe Terminalul Bloomberg (un instrument folosit de bancherii din întreaga lume).

Kraken a devenit o platformă în care clienții puteau avea încredere!

Recenzie Kraken: pagina de pornire.

În 2017, schimbul a avut unele probleme. A fost închis pentru actualizări în ianuarie 2018. A durat o săptămână. Fanii au lăudat platforma pentru că au luat în serios problemele, cu toate acestea, au existat și unii oameni care au crezut că problemele vor continua pentru Kraken.

Lumea cripto poate fi imprevizibilă, așa că este greu de spus ce se va întâmpla cu Kraken în viitor.

Acum, să vedem ce fel de platformă este Kraken în detaliu.

Ultimul cupon Kraken găsit:

Ce este Kraken?

Kraken este un schimb de criptomonede, dar știai deja asta, nu-i așa? Permite utilizatorilor să tranzacționeze folosind monede fiat, precum și pentru criptomonede.

Notă: A moneda fiat este orice monedă care este susținută de un guvern. Acestea sunt monedele legale ale țărilor. Exemple de monede fiat sunt dolarul american, lira sterlină și yuanul chinezesc.

Kraken le permite utilizatorilor să tranzacționează în aceste monede fiduciare:

 • Dolari SUA (USD)
 • Yen japonez (JPY)
 • Dolari canadieni (CAD)
 • Lire sterline (GBP)
 • Euro (EUR)
 • Dolari australieni (AUD)
 • Franc elvețian (CHF)

Suma cheltuită în fiecare dintre aceste valute se numește a lor volumul tranzacționării. Kraken are cel mai mare volum de tranzacționare în euro din orice altă bursă.

Schimbul are 38 de criptomonede diferite și chiar mai multe perechi disponibile. Cu cât este mai populară o criptomonedă, cu atât vor avea mai multe perechi de tranzacționare.

Kraken Review

Notă: Perechi de tranzacționare sunt valute puse în perechi și care au o valoare relativă. Este un pic ca Biroul de schimbare de la aeroport, unde perechile arată așa; 1 USD = 106 JPY. O pereche de tranzacționare pe Kraken va arăta astfel; 1 BTC (Bitcoin) = 6770 EUR (Euro)

Kraken PROS

✓ tranzacționare valutară Fiat

Puteți tranzacționa cu șase monede fiat diferite pe Kraken. Aceasta înseamnă că nu este nevoie să vizitați alte burse înainte de a începe tranzacționarea. Schimburi de genul Bittrex permite doar tranzacționarea cu criptomonede.

Securitate

Deci, Kraken este sigur? Jesse Powell și echipa Kraken au învățat multe de la Mt. Gox hacks. Kraken nu a fost niciodată piratat. Păstrează cea mai mare parte a monedei sale offline. De asemenea, oferă utilizatorilor autentificare cu doi factori pentru conturile lor.

Notă: În Kraken, autentificarea cu doi factori este locul în care contul unui utilizator are două tipuri de parole. Prima parolă este configurată de utilizator și a doua este creată de o aplicație de genul Google Authenticator sau Yubikey.

✓ Taxe

Taxe Kraken sunt unele dintre cele mai mici de pe piață. Taxele de tranzacționare sunt între 0% și 0,26%. Ceea ce sunteți taxat pe tranzacție depinde dacă cumpărați sau vindeți. Cumpărătorii plătesc de obicei 0,16%, iar vânzătorii plătesc de obicei 0,26% pentru fiecare tranzacție.

Taxele Kraken depind, de asemenea, de Volumul tranzacționării pe 30 de zile si Pereche valutară care este tranzacționat.

✓ Alegere

Kraken oferă o bună alegere a criptomonedelor cu care să tranzacționați. Unele schimburi oferă doar cele mai populare monede. Cu toate acestea, schimburi și mai recomandate, cum ar fi Binance, vă poate oferi peste 150 de criptomonede a alege din.

Kraken Review

✓ Reputație

Kraken a muncit din greu câștigă respect global. A fost unul dintre primele schimburi care a dovedit că reușește să păstreze în siguranță toți banii clienților săi. Kraken a reușit să facă acest lucru folosind un audit al dovezii rezervelor.

Notă: A audit dovada rezervelor este un test pe care îl poate face o bancă sau o bursă pentru a le arăta clienților că banii lor sunt acolo unde ar trebui să fie.

✓ Asistență

Kraken oferă o o mulțime de informații utile pe site-ul său. Începătorii site-ului pot accesa "Ajutor" și apoi "A sustine" pentru a obține o mulțime de sfaturi utile. Multe alte platforme nu au o astfel de opțiune.

Aplicatie mobila

Kraken are o aplicație pentru tranzacționare care vă permite să o utilizați în deplasare. Are o interfață clară și este foarte simplu de utilizat. În plus, veți putea profita de excepțional caracteristici de tranzacționare.

Această recenzie Kraken nu se referă numai la lucrurile bune, ci trebuie să știți și aspectele rele. Iată-l!

Kraken CONS

✗ Fiabilitate

În 2017, Kraken a avut câteva probleme. Schimbul nu a putut face față numărului de utilizatori care s-au înscris. De asemenea, a trebuit să facă față mai multor atacuri cibernetice. Aceste probleme au însemnat că Kraken a trebuit să închidă aproximativ o săptămână în ianuarie 2018! Cu toate acestea, după aceea, a revenit cu o securitate și mai bună, îmbunătățită.

✗ Serviciul pentru clienți

Mai multe platforme de schimb au un sprijin slab pentru clienți, Kraken este una dintre ele. Cu toate acestea, se pare că compania face tot posibilul pentru ao îmbunătăți.

Sfat rapid: Este important să ne amintim că schimburile criptografice nu sunt bănci. Nu vor să fie o bancă! Nu există un număr de telefon pe care să îl puteți apela sau o clădire la care să mergeți dacă aveți o problemă. Esti pe cont propriu! De aceea ar trebui să profitați cele mai sigure portofele.

Deci, știți deja ce este Kraken, avantajele și dezavantajele sale. Acum este timpul să vă deplasați mai departe și să aflați cum să începeți să utilizați Kraken.

Comparați Kraken unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Kraken unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cum să începeți tranzacționarea pe Kraken

1. Înregistrare. Accesați pagina de pornire Kraken și faceți clic pe "Inscrie-te". Creați un nume de utilizator și o parolă. Nu face folosiți PASSWORD1234 ca parolă! Ești mai bun decât atât! Introduceți adresa de e-mail. Click pe "Inscrie-te".

Cum să creați un cont pe Kraken

Veți primi un e-mail de la Kraken cu un cod de activare în el. Introduceți codul, numele de utilizator și parola. Clic "Activează contul".

Activarea contului pe Kraken

Aveți deja un cont Kraken înregistrat!

2. Obțineți verificarea. Kraken are cinci niveluri (sau niveluri) de verificare (0-4). Verificarea înseamnă că trebuie să demonstrați că sunteți cine spuneți că sunteți. Dovada de care aveți nevoie sunt diferite tipuri de informații personale.

Primele trei niveluri nu au nevoie de prea multe dovezi, dar ultimele două au nevoie de multe. Nivelul 0 vă permite să priviți în jur și gata. Pentru tranzacționare, aveți nevoie de cel puțin verificarea de nivelul 1. Această recenzie Kraken va acoperi modul de a fi verificat la nivelurile 1 și 2. În ecranul contului dvs. faceți clic pe "Obțineți verificarea".

Revizuirea aplicației Kraken

A obține Verificarea nivelului 1, va trebui să introduceți numele, data nașterii, țara și numărul de telefon.

Revizuirea verificării de nivel 1 pe Kraken

Click pe "Obțineți verificarea" si asta e!

Recenzie Kraken

În calitate de utilizator de nivel 1, veți putea depune (introduce) sau retrage (scoate) numai cu criptomonede. Există, de asemenea, o limită de 2.500 USD în ceea ce privește criptomoneda pe care o puteți retrage în fiecare zi. Nivelul 1 nu este foarte distractiv! Vă recomand să vă verificați cel puțin nivelul 2. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe "Nivelul 2". Va trebui să oferiți dovada adresei. Va trebui să furnizați aceste informații:

Revizuirea verificării de nivelul 2 pe Kraken

Acum, faceți clic pe "Obțineți verificarea".

Recenzie Kraken

Acolo sunt cei mai mulți utilizatori care vor opri procesul de verificare. Nivelul 2 îți permite să depune și retrage monede fiat. Depozitele și retragerile folosind monede fiat sunt limitate la 2.000 USD în fiecare zi.

Retragerea criptomonedelor este limitată la 5.000 USD în fiecare zi. Nu există nicio limită pentru depozitele de criptomonede. Verificarea nivelurilor 1 și 2 durează doar câteva minute. Verificarea nivelurilor 3 și 4 poate dura câteva zile. Nivelurile 3 și 4 au limite mai mari pentru depozite și retrageri.

Dacă locuiți în SUA, Canada, Germania sau Japonia, atunci veți avea nevoie de verificarea de nivelul 3 pentru a depune și retrage monede fiduciare. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un Emis de guvern ID și dovada adresei actuale de locuit, cum ar fi o factură la gaz. Nivelul 4 este utilizat de companii și comercianți de mare valoare.

Asta înseamnă oameni bogați și dacă ești tu, felicitări! Pot împrumuta niște Bitcoins? Înainte de a face prima tranzacție, fii în siguranță! Configurați autentificarea cu doi factori.

3. obține autentificare cu doi factori. Pe ecranul contului, accesați "Securitate" și faceți clic pe "Autentificare cu doi factori" și apoi "Înființat". După cum am spus mai devreme, vă puteți crea a doua parolă fie cu Google Authenticator, fie cu Yubikey. Vă recomandăm să utilizați autentificarea cu doi factori pe orice schimb care o oferă. Bine, asta sunt toate lucrurile plictisitoare făcute, haideți să tranzacționăm!

4. Începeți tranzacționarea. Pe ecranul contului, accesați "Finanțarea" și faceți un depozit. Vă puteți finanța contul efectuând un transfer bancar în monedă fiat. Uneori, vor fi percepute taxe în funcție de moneda fiduciară pe care o utilizați și de locul în care locuiți.

De exemplu, depozitele în euro sunt gratuite dacă vă aflați în SEE. Dacă depuneți USD în SUA, atunci vă va costa 5 USD. Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți cu ce criptomonede doriți să începeți să tranzacționați. Faceți clic pe "Comerț" filă și apoi "Comandă nouă".

Există trei opțiuni pentru tranzacționare: Simplu, Imediat și Avansat. Ca începător, selectați întotdeauna Simplu. Kraken oferă tot felul de tranzacții diferite și poate deveni foarte complex. Când folosiți platforma de ceva timp, puteți explora mai multe opțiuni. Deocamdată, păstrați-l SIMPLU!

Tranzacționarea criptomonedelor pe platforma Kraken

Acum alegeți moneda pe care doriți să o cumpărați și cu ce monedă veți plăti. Puteți cumpăra valute folosind o limită sau o comandă de piață. Comenzile de pe piață sunt mai rapide și mai simple decât comenzile limită. Notă: o comandă limită este atunci când cumpărați o monedă la un preț stabilit. O comandă de piață este atunci când cumpărați valută la cel mai bun preț actual disponibil.

Revizuirea platformei de tranzacționare a criptomonedelor Kraken

Acum, pur și simplu faceți clic pe verde CUMPĂRĂ CU buton și gata! Sunteți un comerciant de cripto, bine făcut!

O notă rapidă privind stocarea

Este important să utilizați bursele doar pentru tranzacționare. Nu face utilizați schimburi pentru a stoca criptomonede pentru perioade lungi de timp. Stocarea criptelor online sau în spațiul de stocare la cald nu este o idee bună. Păstrați cea mai mare parte a criptografiei dvs. offline sau în depozitul frigorific.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de cel puțin un portofel hardware. Hardware portofele sunt ca niște stick-uri de memorie USB super-securizate. Acestea conțin toate codurile de care aveți nevoie pentru a accesa criptomoneda dvs. Kraken lucrează foarte mult pentru a vă proteja banii când sunteți pe platforma lor, dar amintiți-vă, siguranța dvs. depinde de dvs.!

Când câștigați o grămadă de bani pentru tranzacționarea criptelor pe Kraken, ați putea dori să retrageți unele ca monedă fiduciară. Pentru a face acest lucru, va trebui să plătiți taxele Kraken.

Taxe de retragere din Kraken

Kraken Taxe de retragere variază foarte mult în funcție de locul în care vă aflați în lume. De exemplu, dacă doriți să retrageți USD și aveți un cont bancar american, acesta vă va costa 5 USD. Nu-i rău, nu? Dacă nu aveți un cont bancar american, acesta vă va costa 60 USD. Nu este bine, corect?

Taxele Kraken sunt mult mai mici pentru retragerile de criptomonede. De exemplu, Kraken taxează 0,0005 BTC să scoată Bitcoin și 0,005 ETH să scoată Ether.

Acum ați aflat destul de multe despre Kraken, dar este schimbul pentru dvs.? Această recenzie Kraken vă va ajuta acum să răspundeți la această întrebare.

Pentru cine este cel mai bun Kraken?

Alte recenzii despre Kraken vă pot spune că Kraken nu este pentru începători. Acest lucru este adevărat. Kraken este o platformă mare cu multe caracteristici confuze. Chiar și comercianților experți le este greu de utilizat.

in orice caz, Aș recomanda Kraken pentru începători. A se gandi la învățând să facă comerț pe Kraken ca și când ar învăța să conducă o mașină. Nu vei câștiga Marele Premiu de la Monaco în prima ta lecție! Începi mic. Mai întâi, veți învăța cum să porniți motorul și abia apoi cum să conduceți, corect?

Dacă începeți cu Kraken, nu va trebui să învățați cum să utilizați o altă platformă. Poți obține Nivelul 2 verificare și depozit niste bani fiat în câteva minute. Apoi, puteți începe să faceți tranzacții pe piață atât timp cât doriți. Pe măsură ce vă îmbunătățiți la tranzacționare, veți putea profita de toate celelalte caracteristici pe care Kraken le oferă.

În timp ce unele schimburi de criptomonede sunt limitate, Kraken este o platformă foarte extinsă. Permite utilizatorilor să facă tranzacții în marjă și vânzări în lipsă. Utilizatorii mai avansați se vor bucura cu adevărat de aceste funcții.

Notă: Tranzacționarea marjei este locul în care împrumutați valută pentru a tranzacționa. Înseamnă că poți câștiga mai mulți bani, dar poți pierde și mai mult. Vânzarea în lipsă este împrumutul de monedă și apoi vânzarea ei, în speranța că prețul va scădea. Apoi îl cumpărați înapoi și obțineți profit.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Acum că ai citit asta Kraken recenzie, ar trebui să știți că este o cuprinzător și platformă ușor confuză. Cu toate acestea, Kraken oferă funcții excelente atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii mai avansați, oferind, de asemenea, taxe reduse, fiabilitate și securitate.

Dacă căutați cel mai mult platformă de schimb de criptomonede recomandată, ar trebui să știți că Kraken este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteți găsi.

Spuneți-mi ce credeți – putem învăța unii de la alții!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me