Astăzi, există multe platforme de schimb de cripte diferite in lume. Unele dintre ele sunt instrumente uimitoare pe care le puteți folosi Cumpără, vinde, și schimbați-vă activele criptografice, în timp ce altele … Lasă unele lucruri de dorit. In acest Kraken VS Binance comparație, vom analiza doi dintre giganții industriei.

Atât Kraken, cât și Binance sunt foarte cunoscute în diferite cercuri criptografice. Deși ambele platforme sunt, de asemenea, considerate a fi „de top” în ceea ce privește schimburile de criptomonede, ele sunt și ele destul de diferit unul de altul. Urmând această logică, în mod firesc, probabil că se vor potrivi și diferitelor tipuri de oameni!

Pentru a afla care dintre cele două site-uri este cel mai potrivit pentru dvs., veți avea nevoie de o comparație cuprinzătoare care să se concentreze pe toate principalele puncte esențiale care trebuie analizate în timp ce analizați platformele de schimb criptografic. Ei bine, ai noroc – această comparație Kraken VS Binance este exact așa!

Kraken VS Binance: criterii de comparație

Dacă ar fi să cauți ceva Binance VS Kraken comparații online, probabil că ați observa că există câteva modalități diferite de a face acest lucru. Unora le place să ia câteva caracteristici specifice și analizați cele două platforme de comparație pe baza acestora, în timp ce altora le place să compare și să contrasteze platformele singure.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ei bine, vom urma traseul anterior.

Cu toate acestea, pentru a face acest lucru în mod eficient, ar trebui mai întâi discutați despre caracteristicile reale pe care le vom folosi ca puncte de referință de bază ale comparației noastre Kraken VS Binance! Sunt cinci caracteristici să rețineți aici: Securitate, ușurință în utilizare, taxe, sprijinit monede, și număr de utilizatori.

  • Securitate. Fara indoiala, securitatea este cel mai important aspect al alegerii platformei de schimb de criptomonede potrivite pentru dvs.. Acest lucru este adevărat atât în ​​această comparație Kraken VS Binance, cât și în orice altă comparație legată de criptare pe care ați putea-o întâlni! Fără o garanție adecvată, riscați să vă depuneți fondurile într-un schimb care ar putea fi compromis – dacă se întâmplă acest lucru, s-ar putea să vă pierdeți toate bunurile! Majoritatea platformele de schimb de criptocurrency de top totuși, caracteristicile lor de securitate sunt sortate, totuși – totuși ceva demn de reținut!
  • Ușurință în utilizare. Dacă sunteți un veteran în tranzacționarea criptomonedelor, probabil că știți toate intrările și ieșirile unor interfețe de utilizator mai complexe care sunt disponibile pe unele platforme de schimb. Acestea fiind spuse, dacă ești un începător complet, învățarea tuturor tehnicităților și caracteristicilor complexe poate fi destul de dificilă, ca să nu mai vorbim de intimidant! De aceea, unul dintre punctele de bază la care trebuie să acordați atenție în această comparație Binance VS Kraken are legătură factorul ușurinței de utilizare – un schimb de top va avea întotdeauna un aspect ușor de înțeles și o interfață ușor de utilizat!
  • Taxe. De fiecare dată când tranzacționați criptomonede pe un schimb de cripte online, veți fi a perceput o taxă specifică. De cele mai multe ori, modalitățile în care sunt calculate aceste taxe pot părea destul de complicate – există o mulțime de factori implicați! Acestea fiind spuse, dacă vrei cu adevărat face un profit în timp ce tranzacționați cripto, este cu siguranță unul dintre cele mai importante aspecte la care să acordați atenție! Este, de asemenea, unul dintre cele mai controversate puncte ale unor comparații Kraken VS Binance, de asemenea – trebuie să găsiți întotdeauna oameni care discută taxe și caută cele mai bune oferte de tranzacționare criptografice online!
  • Număr de monede acceptat. În momentul scrierii acestei comparații Kraken VS Binance, există în prezent aproximativ 7000 de criptomonede diferite disponibile pentru ca oamenii să se uite la, să cerceteze și să comercializeze. După cum puteți vedea, piața criptomonedelor a devenit foarte diferită de ceea ce era chiar acum doi sau trei ani! În zilele noastre, chiar și începătorii cripto vor construiți portofolii diverse, direct de la început. Pentru a face acest lucru, totuși, va trebui să aveți capacitatea de a achiziționa mai multe criptomonede diferite, și nu doar cele principale (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc.). Cu siguranță o caracteristică de care trebuie să fii atent!
  • Număr de utilizatori. În timp ce acest aspect particular al comparației Kraken VS Binance ar putea părea un pic banal la început, vă asigur – numărul de utilizatori este foarte important, mai ales când vorbim despre platforme de schimb de criptomonede de succes. Acest lucru se datorează în principal din două motive mari – condiții de tranzacționare adecvate, și fiabilitatea platformei de tranzacționare. Un număr mare de utilizatori poate arăta (sau, într-un anumit sens – garanta) aceste două lucruri. Este totuși ceva relevant pentru oricare dintre cele două platforme menționate în această comparație? Ei bine, citește mai departe și află!

Bineînțeles, după cum vă puteți imagina, fiecare persoană va avea propriile preferințe personale atunci când vine vorba de caracteristicile preferențiale ale unui site de tranzacționare criptografică online. Cu toate acestea, dacă un schimb are toate aspectele menționate mai sus sub control, puteți fi sigur că merită să acordați atenție!

Kraken VS Binance: comparația

Pentru a menține lucrurile în ordine, o vom lua de sus și vom compara Kraken VS Binance prin utilizarea caracteristicilor menționate mai sus ca criterii principale. Să începem aruncând o privire cât de sigure sunt fiecare dintre cele două schimburi criptografice.

Securitate

După cum sa menționat în partea introductivă a comparației Kraken VS Binance, ambele schimburi în cauză sunt considerate a fi printre cele mai bune de pe piață. Bineînțeles, după cum vă puteți imagina, amândoi vor fi foarte sigur, de asemenea! Dar ce înseamnă exact „sigur”?

Ei bine, pentru început, atât Kraken, cât și Binance angajează autentificare cu doi factori pe platformele lor respective. 2FA s-ar putea să pară „cel mai vechi truc din carte” până acum, dar cel mai bun lucru este că, bine … Funcționează!

Kraken VS Binance: Kraken futures.

Cu 2FA, puteți fi sigur că nicio parte neautorizată nu va avea acces la contul dvs., și va rămâne astfel departe de criptomoneda dvs., de asemenea. În timp ce 2FA nu împiedică lucruri precum hacks și phishing, este încă un foarte fiabil (și, până acum – esențial!) metoda de securizare a contului.

Pe lângă lista extinsă de caracteristici de securitate a lui Kraken, ceea ce se remarcă cel mai mult este faptul că bursa păstrează 95% din activele criptografice ale utilizatorilor săi dispozitive de depozitare la rece. Fără îndoială, aceasta este probabil una dintre cele mai bune măsuri de securitate pe care un schimb de criptare le-ar putea lua!

Pe scurt, indiferent care dintre cele două opțiuni din această comparație Kraken VS Binance este cea pe care o alegeți, puteți fi siguri – ambele platforme oferă securitate de top.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ușurință în utilizare

Odată cu criptomonedele din ce în ce mai populare și de masă, există și mai mulți oameni care vin în lumea tranzacțiilor criptografice în fiecare zi. Un număr mare de începători cripto înseamnă, de asemenea multă confuzie, mai ales dacă întâlnesc platforme mai puțin decât simple de dat seama.

Din păcate, ar putea fi de fapt cazul celor care vizitează Binance pentru prima dată!

Acum, trebuie să dau schimbului câteva felicitări – ei au mai multe machete de interfață de tranzacționare diferite, atât unele care sunt simple și direcționate către noii veniți cripto, cât și altele care sunt mai complexă și mai complicată.

Acestea fiind spuse, totuși, există destul de multe comparații online Kraken VS Binance și recenzii ale utilizatorilor care notează cum Binance este o platformă cam dificilă de utilizat, în general. Dacă nu aveți absolut nici o cunoștință anterioară în domeniul cripto și al investițiilor, ei bine … S-ar putea să aveți o perioadă dificilă de a afla detaliile Binance..

Kraken, pe de altă parte, este destul de diferit. Este simplu de utilizat, și nu vă copleșește cu o încărcătură uriașă de funcții și diverse butoane. Cu siguranță pentru începători!

Taxe

Acum, desigur, acesta este unul dintre acele aspecte care tind să-i facă pe oameni să se aplece către una sau cealaltă platformă de schimb de criptomonede, destul de repede.

Taxele Kraken VS Binance sunt … Interesante. Kraken este un fel de simplu. Platforma își taxează utilizatorii până la 0,26% pentru fiecare tranzacție pe care le fac. Numărul real, după cum vă puteți imagina, depinde de mai mulți factori – cantitatea de criptare tranzacționată, indiferent dacă sunteți producătorul sau cel care a luat-o și așa mai departe.

De asemenea, Kraken are o limită maximă de tranzacționare de 100.000 USD, și taxe până la 60 USD în taxele de retragere.

Totuși, vă pot spune chiar acum – Binance este câștigătorul clar în acest sens.

Kraken VS Binance: câștigați cu Binance.

În primul rând, cu Binance, nu veți avea nicio limită de tranzacționare zilnică (dacă atingeți nivelul maxim al contului, adică). În plus, schimbul se poate lăuda cu unele dintre cele mai mici rate de schimb de pe piață – cresc până la 0,1%! Este foarte mic, chiar și la vârf!

Retragerea în funcție de taxă, Binance vă va taxa 3,5%, cu o taxă minimă de 10 USD.

În ceea ce privește taxele Kraken VS Binance, dacă doriți să economisiți cât mai mult posibil, Binance este calea de urmat. Taxele de pe platformă sunt cu adevărat uimitoare!

Număr de monede acceptat

Multe principalele platforme de schimb de criptomonede de acolo oferiți utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra, vinde și tranzacționa mai multe monede criptografice diferite.

Acest lucru este, fără îndoială, foarte convenabil.

În același timp, odată cu creșterea în popularitate a pieței criptografice, în general, a devenit aproape obligatoriu ca bursele criptografice de top să ofere astfel de servicii! Dacă site-ul vă permite să tranzacționați doar câteva dintre cele mai populare monede, nu va crește în popularitate – mai ales atunci când există schimburi care oferă sute de monede din care să alegeți!

Kraken oferă utilizatorilor săi aproximativ 40 de criptomonede diferite a alege din. Acestea vor include, în mod natural toate monedele principale acolo și, de asemenea un număr decent de altcoins, de asemenea.

Kraken VS Binance: aflați mai multe despre cripto pe Kraken.

Pe de altă parte, Binance are peste 150 de active cripto din care să alegeți! Este un număr mare de monede!

Cu toată sinceritatea, majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie de atât de multe monede diferite. Acestea fiind spuse, dacă căutați o anumită criptomonedă, există o șansă mult mai mare să o găsiți pe Binance, mai degrabă decât pe Kraken..

Deci – în ceea ce privește aspectul varietății (și numărului) monedei acestei comparații Kraken VS Binance, Binance este cu siguranță o alternativă mai bună!

Număr de utilizatori

După cum sa menționat mai devreme în comparația Binance VS Kraken, aspectul număr de utilizatori ne arată două lucruri – fiabilitatea platformei și ideea de cât de bine vor merge meseriile dvs., dacă alegeți să le efectuați pe site.

În ceea ce privește fiabilitatea, dacă un schimb de criptomonede are mulți utilizatori, în majoritatea cazurilor, puteți fi sigur că oferă câteva caracteristici grozave, securitate de top, si este o alternativă de încredere, in general vorbind.

Referitor la tranzacționare de succes, gândiți-vă la asta – dacă există mii de utilizatori care utilizează schimbul pentru propriile nevoi de tranzacționare criptografică, există șanse mult mai mari să găsiți pe cineva pentru a tranzacționa rapid și eficient. Cu toate acestea, dacă schimbul este un pustiu pustiu, oferta sau propunerea dvs. ar putea rămâne acolo destul de mult timp.

În momentul în care a scris acest lucru, Kraken a terminat 4 milioane de utilizatori. Binance, pe de altă parte, are mai mult de trei ori – 13,5 milioane de utilizatori.

În timp ce ambele numere sunt uriașe, Binance este în mod clar alternativa cea mai populară! Deși există multe motive pentru care ar putea fi cazul, merită subliniat faptul că numărul Kraken, deși mai mic, este încă foarte impresionant!

Concluzii

Deci, ca o notă finală, rămâne întrebarea finală – care dintre cele două schimburi de criptomonede menționate în aceasta Kraken VS Binance comparația este alternativa mai bună?

Cu toată sinceritatea, atât Kraken, cât și Binance vor fi alegeri excelente pentru oricine dorește să intre în lumea criptomonedelor. Acestea fiind spuse, totuși, dacă sunteți un începător complet, Kraken ar putea fi de fapt cea mai bună alternativă – este mult mai simplu de utilizat și nu vă va copleși cu o gamă largă de monede și alte caracteristici.

Kraken VS Binance: aflați despre Binance.

Acestea fiind spuse, Binance se va potrivi cu siguranță comercianților de cripto mai experimentați. Are o o gamă imensă de monede a alege din, o interfață de utilizator complicată, este câștigătorul clar al dezbaterii „Taxele Kraken VS Binance” și așa mai departe – cu adevărat una dintre cele mai bune platforme de schimb criptografic de pe piață!

Vă mulțumim că ați verificat această comparație Kraken VS Binance și mult noroc în proiectele dvs. de tranzacționare criptografice viitoare!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me