Hai sa vorbim despre Kraken VS Coinbase

Așadar, sunteți pe cale să deveniți un cripto-buff și sunteți gata să tranzacționați! Dar, de unde începi?

Criptomonede nu sunt ca pâinea, ouăle și laptele. Nu putem merge la magazinul nostru local pentru a le obține, iar Amazon cu siguranță nu le trimite cu livrare în ziua următoare! În schimb, trebuie să mergem la un online schimb de criptomonede.

În esență, aceste schimburi ne ajută schimbați moneda noastră locală în criptomonedă. De asemenea, oferă o platformă pentru tranzacționarea criptomonedelor, vânzarea și stocarea acestora. Dar cu atâtea opțiuni disponibile, pe care ar trebui să le alegeți?

Kraken și Coinbase sunt unele dintre cele mai mari și mai reputate schimburi valutare online. Cu toate acestea, este de asemenea important să înțelegem diferențele lor.

În acest ghid, vom afla tot ce trebuie știut despre rivalitatea Coinbase VS Kraken!

Vom înțelege istoria acestor două schimburi uriașe și cum au început amândoi. Vom afla apoi totul despre diferențele dintre ele, împreună cu argumentele pro și contra. În cele din urmă, vom vorbi despre de ce schimburile nu sunt potrivite pentru păstrarea monedei pe termen lung, și unde le puteți păstra în siguranță.

Până la sfârșitul acestui ghid, veți înțelege tot ce există în Kraken VS Coinbase. Veți trece de la începător la schimbul de cripte la expertul în schimbul de cripte.

Asadar, haideti sa începem!

Kraken VS Coinbase: Istoria a două dintre cele mai mari schimburi criptografice

Să începem cu Kraken.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Kraken

Kraken VS Coinbase: platforma de schimb Kraken Bitcoin.

În 2011, fondatorul Kraken, Jesse Powell, lucra la cel mai mare schimb de criptomonede din timpul său, Mt. Gox. Tocmai fuseseră două hack-uri majore, iar securitatea devenea greu de gestionat. Bitcoins-urile lipseau. Dacă acest lucru a continuat, viitorul cripto a fost sumbru.

Jesse a crezut că ar putea face o treabă mai bună. Știa că poate creați un schimb securizat de criptomonede care ar ajuta oamenii să aibă încredere în sistem și să aducă cripto-urile în mainstream!

Deci, el a creat Kraken. El axat pe securitate la crearea schimbului; hackerii nu aveau să depășească niciodată sistemul său de securitate. Și până acum a funcționat – Kraken nu a fost niciodată piratat.

Acum, Kraken își propune să fie schimbul care oferă cea mai largă gamă de criptomonede pe care le puteți cumpăra folosind monede fiat (USD, EUR, JPY etc.).

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Coinbase

Kraken VS Coinbase: platformă de schimb de criptomonede Coinbase.

În același timp, fondatorii Coinbase se gândeau, de asemenea, că ar putea crea un schimb cu rivalul Mt Gox. Cu toate acestea, Coinbase a fost creat cu un scop ușor diferit în minte. A vrut să fie cel mai ușor de utilizat schimb de criptomonede disponibil!

A fost conceput pentru a fi un stil similar cu PayPal, astfel încât utilizatorii să poată trece cu ușurință în lumea criptografică fără să se sperie de noua tehnologie.

Până în 2014, schimbul a avut peste un milion de utilizatori! Și continua să crească rapid. Coinbase a colaborat apoi Expedia, Dell, Timp Inc, PayPal, și alte companii bine-cunoscute care ajută la plățile Bitcoin.

Coinbase are acum un mare succes. Atât de mulți dintre membrii săi câștigă sume mari de bani, încât în ​​2017 a fost contactat de către Ministerul Fiscal al SUA. Spre deosebire de alte schimburi criptografice, dimensiunea sa a însemnat utilizatorii care fac sume mari de bani vor fi supuși unor investigații fiscale.

De atunci, argumentul Kraken VS Coinbase a devenit mult mai popular. Dar pe măsură ce suntem pe cale să aflăm, nu sunt potrivite pentru toată lumea. Kraken poate fi minunat pentru prietenul tău, dar Coinbase poate fi mai bun pentru tine (sau invers). Totul depinde de persoană.

Iata de ce.

Kraken VS Coinbase: Două platforme foarte diferite

Nu putem începe o revizuire Kraken VS Coinbase fără a evidenția mai întâi diferența uriașă în caracteristicile lor.

Să aruncăm o privire la ceea ce oferă cele două schimburi.

Kraken

Tranzacționare cu efect de levier

Motivul pentru care oamenii sunt mai predispuși să câștige bani mari pe Kraken este că oferă un serviciu cunoscut sub numele de tranzacționare cu pârghie (sau tranzacționarea în marjă). Aceasta înseamnă că poți tranzacționa cu mai mulți bani decât ai depus.

Așa este – practic împrumutați bani cu care faceți comerț. Dacă aș depune Bitcoin în valoare de 50 USD în Kraken și aș tranzacționa cu un levier 3: 1, asta înseamnă că aș putea cumpăra Bitcoin în valoare de 150 USD. Acest sistem permite utilizatorilor să câștigați mulți bani atunci când prețul unei criptomonede crește.

Kraken VS Coinbase: Kraken Futures.

Imaginați-vă că am depus 5000 de dolari. Aș putea cumpăra apoi Bitcoin în valoare de 15.000 de dolari. Prețul Bitcoin crește și brusc investiția mea valorează 20.000 de dolari! Dacă vând în acel moment, voi avea profit de 5000 $ – mi-am dublat investiția.

Așadar, ai putea câștiga mult mai mulți bani decât ai depus! in orice caz, de asemenea, puteți pierde mai mulți bani decât ați depus.

De exemplu, cumpăr Bitcoin în valoare de 15.000 USD cu depozitul meu de 5.000 USD. Prețul scade foarte mult, iar acum Bitcoin-ul meu valorează doar 14.000 de dolari. Dacă vând în acest moment, am pierdut 6000 USD. Am depus doar 5.000 de dolari, deci îi datorez lui Kraken 1000 de dolari. Așa funcționează tranzacționarea cu pârghie.

O poziție scurtă

Pe Kraken, puteți, de asemenea, să scurtați criptomonedele. Aceasta înseamnă că doriți ca prețul să scadă!

Dacă am „scurt” Bitcoin de 3.000 USD și valoarea scade la 2000 USD, îl pot „cumpăra” înapoi la 2.000 USD. Acest lucru m-ar lăsa cu un profit de 1.000 de dolari!

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că, dacă prețul ar crește în loc să scadă, aș putea pierde bani. Dacă aș „scurta” 3.000 de dolari Bitcoin, dar valoarea va crește la 4.000 de dolari, aș pierde 1.000 de dolari dacă l-aș „cumpăra” înapoi.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Coinbase

Ce face Coinbase diferit? Nu oferă tranzacționare cu pârghie. Este pur și simplu un serviciu de brokeraj criptografic. Practic, funcționează astfel:

 1. Îi spun lui Coinbase că aș vrea să cumpăr X cantitate de Bitcoins;
 2. Platforma efectuează apoi tranzacția pentru mine;
 3. Coinbase adaugă apoi cantitatea de Bitcoin pe care am achiziționat-o în portofelul meu Coinbase Bitcoin.

Gândiți-vă la asta ca la un cazinou. Puteți cumpăra jetoane, dar nu sunt bani reali. Acestea sunt în esență doar o promisiune a cazinoului de a vă oferi valoarea jetoanelor la sfârșitul serii.

Nu ai părăsi cazinoul fără a-ți schimba jetoanele înapoi pe bani reali. Ce se întâmplă dacă nu te lasă să intri data viitoare? Ce se întâmplă dacă cazinoul se închide? Veți fi pierdut acei bani.

Kraken VS Coinbase: întrebări pentru Kraken.

Coinbase funcționează în același mod. Realizează acțiunea de tranzacționare în numele dvs. și apoi trebuie să scoateți banii din bursă atunci când ați terminat tranzacționarea.

Kraken VS Coinbase: Pro și Contra

În dezbaterea Coinbase VS Kraken, este important să înțelegem ce căutăm dintr-un schimb. Niciuna dintre companii nu este cu mult mai bună decât cealaltă, dar oferă avantaje și dezavantaje diferite.

Kraken

Este ușor de utilizat Kraken?

Orice recenzie de schimb Kraken va spune este posibil ca platforma să nu fie potrivită pentru începători. Are o mulțime de funcții pentru un schimb de criptare, ceea ce este minunat dacă îți faci tranzacționarea cu munca de zi cu zi. Totuși, nu atât de mult dacă doriți să începeți. Încercarea de a înțelege cum să utilizați Kraken ar putea fi un efort mai mare decât merită, deoarece sunt disponibile platforme mai ușor de utilizat.

De exemplu, doar pentru a cumpăra cripto necesită un proces lung. Pentru a cumpăra Bitcoin pe Kraken, trebuie să:

 • Creați un cont verificat;
 • Depuneți moneda fiduciară prin transfer bancar;
 • Așteptați 1-5 zile lucrătoare pentru ca depunerea să vă ajungă în contul Kraken;
 • Schimbă-ți moneda fiat contra cripto.

Este un proces care necesită mult timp.

Coinbase este însă mult mai rapid. După verificarea contului meu, pot cumpăra instantaneu Bitcoin sau alte monede.

Kraken VS Coinbase: aflați mai multe despre cripto.

Pentru tranzacționare este necesară o bună înțelegere a modului de utilizare a Kraken profitabil – deci, începători, acesta nu este pentru tine!

Cum cumpărați Crypto pe Kraken?

Puteți cumpăra cripto pe Kraken în trei moduri diferite:

 1. Fidor Bank AG SEPA: Un transfer bancar transfrontalier – cea mai rapidă și mai rentabilă opțiune pentru euro.
 2. Transfer bancar Fidor Bank AG: Aceasta este pentru utilizatorii internaționali.
 3. SMBC (SWIFT): Care nu mai este disponibil după 20 martie 2018.

Ce valute puteți cumpăra de pe Kraken?

Putem cumpăra cele mai populare criptomonede de pe Kraken sau Coinbase, dar acesta din urmă vine cu o gamă mai largă disponibilă. Acestea sunt:

Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Augur, Clipoci, Stelar, Eter, Ether Classic, Iconomi, Pripon, Dash, Zcash, Monero, gnoză, EOS, și Bitcoin Cash.

Care sunt taxele?

În dezbaterea Kraken vVSs Coinbase, taxele sunt locul în care se evidențiază cu adevărat Kraken. Taxele de tranzacționare apar adesea la sub 0,36%, în funcție de perechea valutară cu care tranzacționați. Puteți găsi detaliile complete ale comisioanelor lor de tranzacționare Aici.

Taxe de depunere și retragere se aplică, dar acestea sunt în general foarte scăzute. Vezi imaginea de mai jos:

Kraken VS Coinbase: depozite și taxe.

Este sigur Kraken?

Știu la ce te gândești … Dacă investești bani în cripto, vrei să te asiguri că vor avea loc schimburile pe care le stochezi păstrează-i în siguranță. Nu ai da banii cuiva cu care nu ai încredere, nu-i așa? Aceleași reguli ar trebui să se aplice schimburilor.

Deci, Kraken este sigur?

Acum, în lumea ciudată a internetului – și chiar în lumea reală – există întotdeauna oameni care încearcă să fure lucruri care nu le aparțin. Prin urmare, este foarte important să vă păstrați întotdeauna criptomonedele în siguranță. Acum, să răspundem la întrebarea dvs.:

DA! Kraken este în siguranță.

În trecut, unele schimburi de criptomonede au fost piratate (așa cum am menționat mai devreme cu infamul Mt Gox). Cu toate acestea, Kraken este diferit, a fost creat având în vedere securitatea. Kraken nu a fost niciodată piratat.

DAR, amintiți-vă acest lucru:

Deși este sigur să cumpărați și să vindeți cripto pe Kraken, ar trebui mereu stochează-ți criptomoneda într-un portofel sigur. Nu lăsați-vă cripta pe un schimb dacă nu vă puteți permite să o pierdeți.

Kraken VS Coinbase: securitate Coinbase.

Stocarea criptelor pe un schimb este cea mai puțin sigură opțiune. În schimb, vă recomandăm să cumpărați un portofel hardware, cum ar fi Trezor sau Ledger Nano S. Puteți vedea o comparație în Trezor VS Ledger ghid.

Chiar dacă nu vă stocați cripto-ul pe Kraken, este important să urmați sfaturile de securitate de pe site-ul web Kraken dacă îl utilizați pentru tranzacționare. Vă recomandă să activați funcțiile de securitate ale site-ului web.

Acestea includ:

 • Autentificare cu doi factori pentru retrageri;
 • O blocare a setărilor globale care blochează adresele IP care nu sunt utilizate în mod normal cu contul dvs..

Niciun schimb nu este 100% fără riscuri. Kraken este un pariu destul de sigur, dar nu stocați cripto-ul pe el pe termen lung.

Relații Clienți

Atât pe Kraken, fie pe Coinbase, este greu de obținut asistență pentru clienți de înaltă calitate. Acest lucru se datorează în principal faptului că cripto-ul a crescut foarte repede în popularitate.

În general, Kraken este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de servicii pentru clienți. Dar recent, numărul de reclamații a crescut.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Coinbase

Este ușor de utilizat Coinbase?

Când se ia în considerare Kraken VS Coinbase, majoritatea oamenilor vor să știe de unde este cel mai bun loc pentru a începe. Suntem tranzacționarea cu bani reali, deci trebuie să ne asigurăm că o facem pe o platformă pe care o înțelegem.

Ce face Coinbase mai bine decât restul? Oferă o platformă ușor de utilizat astfel încât toată lumea să poată cumpăra cu încredere criptomonede. Este foarte ușor de utilizat și potrivit pentru începători.

Kraken VS Coinbase: câștigați cu Coinbase.

Învățarea utilizării Kraken ar putea fi puțin complexă pentru unii începători, în timp ce Coinbase a fost conceput pentru a permite oricărui utilizator simți-te confortabil cumpărând cripto. În timp ce ați putea petrece zile lucrând cum să utilizați Kraken, ar trebui să puteți obține destul de repede acțiunea Coinbase.

Cum cumpărați Crypto pe Coinbase?

Puteți cumpăra de pe Coinbase folosind un transfer bancar sau un card de debit / credit. Deși, comisioanele cardului de credit / debit sunt mult mai mari decât transferul bancar.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale Coinbase este acela puteți cumpăra instantaneu după verificarea contului. Pe Kraken, procesul poate dura între 1-5 zile.

În comparația Kraken VS Coinbase, Coinbase pare să câștige această rundă.

Ce criptomonede puteți cumpăra de pe Coinbase?

Simplu: pe Coinbase putem tranzacționa doar patru criptomonede.

Acest lucru ar putea ușura decizia Kraken VS Coinbase – dacă aș vrea să schimb Dash sau pepene galben, Coinbase nu ar fi schimbul pentru mine. In schimb, Aș folosi Kraken.

Care sunt taxele?

Care este cea mai mare cădere a Coinbase? Ei bine, trebuie să fie taxele lor ridicate.

Interfața ușor de utilizat are un preț – Taxele Coinbase sunt mult mai mari decât Kraken. Dacă aș tranzacționa în mod regulat, acest lucru ar afecta într-adevăr marjele mele de profit. De asemenea, oferă opțiunea de a cumpăra folosind un card de credit / debit, care are un preț mai mare.

Cardul de debit / credit costă 3,99%, ceea ce este destul de scump. O cumpărare / vânzare standard dintr-un portofel Coinbase este de 1,49%. Acestea variază între metoda de plată și țara în care vă aflați, deci merită să consultați setul complet de taxe enumerate mai jos.

Modalitate de plată Țară Valută Fonduri disponibile Taxe
Transfer bancar Statele Unite ale Americii USD 5-7 zile 1,49%
Card de debit Statele Unite ale Americii euro Instantaneu 3,99%
Card de debit Canada CAD Instantaneu 3,99%
SEPA Europa euro 1-3 zile 1,49%
Card de debit Europa euro Instantaneu 3,99%
Card de debit Regatul Unit lira sterlină Instantaneu 3,99%
Transfer Xfers Singapore SGD Instantaneu 1,49%
Card de debit Australia AUD Instantaneu 3,99%

Este sigur Coinbase?

Am pus întrebarea, este sigur Kraken? Dar acum vrem să știm dacă Coinbase poate oferi același nivel de protecție sau mai mult.

Ambele schimburi respectă cele mai bune practici din industrie pentru securitate și sunt cunoscute pe scară largă ca platforme sigure pentru schimbul de cripto.

Dar Coinbase are un nivel suplimentar de protecție. Fondurile deținute într-un portofel digital Coinbase sunt asigurat de un sindicat de Lloyds din Londra. Deci, dacă hackerii ar rupe cumva acele ziduri virtuale și ne vor fura moneda, orice ban pierdut va fi rambursat. Este destul de mișto dacă mă întrebi!

Kraken VS Coinbase: începeți în câteva minute.

Trebuie remarcat faptul că, la fel ca în cazul Kraken, Coinbase vă recomandă să luați măsuri personale de securitate atunci când utilizați site-ul lor web. Aceasta include instalarea de firewall-uri și protecție adecvate. Dacă nu v-ați securizat corect contul personal și ajungeți să fiți piratat, este posibil să nu puteți recupera acești bani, NICIODATĂ.

Deci, așa cum ați fi atenți la banii obișnuiți, ar trebui să vă protejați de cripto-hackeri în același mod.

Relații Clienți

Coinbase are acum un chatbot client, ceea ce este minunat pentru a răspunde rapid la întrebările dvs. Au, de asemenea, servicii telefonice pentru clienți.

Kraken VS Coinbase: asistență pentru clienți.

Kraken VS Coinbase: Deținerea criptomonedelor pe termen lung

Fie că alegeți Kraken sau Coinbase, nu ar trebui să vă păstrați moneda în niciunul dintre aceste portofele online pentru o perioadă lungă de timp.

Deși se crede că sunt mult mai sigure decât în ​​trecut, povestea de groază a lui Mt. Gox și uriașele sale încălcări ale securității înseamnă că schimburile online nu sunt recomandate pentru stocarea valutară pe termen lung.

Dar cel mai important, în timp ce criptomoneda dvs. este într-un schimb, de fapt nu vă aparține. Nebun, știu.

Schimburile vă controlează tehnic moneda – dar promit să vă ofere moneda dvs. atunci când o solicitați. Cu toate acestea, dacă se întâmplă ceva rău acestor companii (hacks, confiscări guvernamentale sau dacă le-ar plăcea să fugă din banii dvs.) ați descoperi că nu ați deținut-o niciodată cu adevărat, în primul rând.

Ar trebui să luați în considerare Descărcarea un portofel software sau cumpărarea unui portofel hardware. Sunt opțiuni mult mai sigure pe termen lung pentru stocarea monedei.

Concluzie: Care este cel mai bun pentru tine?

Acum că Coinbase VS Kraken bătălia se apropie de sfârșit, ai decis care dintre cele două este cel mai bun pentru tine?

Răspunsul dvs. ar trebui să depindă de la ce vrei să-l folosești. Trebuie să descoperiți-vă mai întâi strategia de investiții, și atunci vei putea lua o decizie.

Daca esti un comerciant de cripto cu experiență, privind spre face investiții uriașe, cu un risc ridicat în schimbul unor recompense potențial mari, atunci Kraken este cel mai bun pariu al tău. Este taxe mici și opțiune de tranzacționare cu efect de levier fă-o excelentă pentru acest tip de utilizator. Dar interfața este dificilă pentru începători.

Dacă doriți începeți tranzacțiile dvs. criptografice ca un începător cu față nouă, cel mai bun pariu este Coinbase. Este un schimb mare, cu o mulțime de suport și interfața sa este perfectă pentru începători. Puteți achiziționa prima încărcare de cripto acolo și vă oferă o idee despre modul în care funcționează portofelele cripto! Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru "Cum să alegeți cel mai bun portofel de criptomonede" ghid.

Deci, acum că ați citit comparația noastră de schimb Coinbase și Kraken, sunteți gata să vă alegeți concurentul în dezbaterea Kraken VS Coinbase.

Spuneți-ne ce păreri aveți despre aceste două schimburi epice!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me