Dacă ați petrecut ceva timp în spațiul criptografic și vă cunoașteți calea schimburi, probabil că ești și bine conștient Kraken. Este adesea luat în considerare una dintre cele mai bune platforme de schimb de criptomonede de pe piață astăzi. Cu toate acestea, ceva care nu este discutat atât de des sunt capacitățile de portofel ale acestei platforme – asta vom face în această revizuire a portofelului Kraken!

Desigur, Kraken s-ar putea să nu fie primul nume la care te gândești atunci când cauți de încredere, portofel cripto de înaltă calitate. Pentru cei mai multi oameni, dispozitive hardware sunt cei care atrag cel mai mult atenția, din punct de vedere al securității.

Acesta fiind cazul, sunt aici să vă spun asta Kraken poate, de fapt, fi o alternativă la stocarea criptosului în dispozitive portofel reci. În mod firesc, însă, lucrurile sunt puțin mai complicate decât asta, așa că să nu pierdem timpul și să trecem direct la discuția de față!

Pro

  • Funcționalitate de schimb încorporată
  • Suport complet pentru portofel SegWit
  • Foarte sigur și de încredere
  • Taxe de retragere decente
  • Poate retrage bani fiduciari

Contra

  • Funcționalitate limitată a portofelului
  • Un portofel de criptomonede de custodie

Kraken Wallet Review: PROS

Vom începe de la noi Portofel Kraken revizuiți discutând principalele beneficii ale portofelului în cauză. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, este important să stabilim corect scena și să ne adresăm elefantului din cameră – funcționalitatea generală a portofelului Kraken.

Dacă ești complet nou în spațiul criptografic și abia începi să cercetezi Kraken, s-ar putea să fii confuz – toate locurile în care mergi online îți vor spune că Kraken este o platformă de schimb de criptomonede. Cu alte cuvinte, este un loc în care oamenii merg cumpărați și tranzacționați active criptografice.

Deci … Ce legătură are asta cu portofelele?

Recenzie portofel Kraken: prima pagină a Kraken.

Ei bine, este destul de simplu – în timp ce Kraken este, desigur, o platformă de schimb criptografic la bază, chiar are funcționalitatea portofelului. Adică, puteți să vă stocați activele criptografice pe Kraken și să le păstrați acolo la nesfârșit.

Din moment ce chiar Kraken se comercializează ca un schimb de criptare și nu ca un portofel, poate descuraja cu ușurință mulți oameni de a săpa mai adânc și de a considera site-ul ca o opțiune viabilă de stocare criptografică. Cu toate acestea, pentru aceasta este prezentă această recenzie a portofelului Kraken!

Deci, dacă vă întrebați „Kraken are un portofel?”, Fiți siguri – da. În această notă, să vorbim despre avantaje și caracteristici.

Un portofel de schimb axat pe securitate

Una dintre primele întrebări pe care ar trebui să le aveți atunci când analizați această alternativă de stocare criptografică este simplă – este sigur portofelul Kraken?

Desigur, acest lucru este valabil cu orice alt portofel de criptomonede, de asemenea. Securitate va fi întotdeauna factorul cheie care trebuie să o facă sau să o rupă pentru orice potențial utilizator.

Portofelele de schimb sunt, de fapt, destul de unice în această privință. Funcțiile lor de securitate vor diferi destul de semnificativ de cele pe care le-ați găsi, să zicem, dispozitive de depozitare la rece.

Revizuirea portofelului Kraken: caracteristici de securitate ale Kraken.

De exemplu, cu un portofel cripto standard (indiferent dacă este vorba de un hardware sau de unul online), caracteristicile de securitate ar fi concentrate în principal păstrarea activelor dvs. în siguranță de orice terță parte rău intenționată care ar încerca să-ți fure monedele de la tine.

Pe de altă parte, când vine vorba portofele de schimb, aceleași caracteristici sunt împărțit 50/50 – pe de o parte, platformele tind să se concentreze asupra securitatea stocării activelor dvs., în timp ce pe de altă parte, se asigură și de asta toate întreprinderile dvs. de tranzacționare sunt protejate împotriva fraudatorilor și a altor tipuri de escroci.

Deci – aceasta este scurta introducere a aspectului securității privind portofelele de schimb. Cu toate acestea, totuși, mai multe recenzii ale portofelului Kraken vă vor spune asta securitatea este ceva la care Kraken se adresează foarte bine, pe toate fronturile.

Recenzie portofel Kraken: asistență 24/7.

Începând lucrurile, în mod natural, ai toate caracteristicile de bază ale unui serviciu de portofel de încredere. Kraken utilizează autentificare cu doi factori pe toate conturile de utilizator – o măsură de securitate simplă și comună în zilele noastre, dar totuși foarte eficientă, totuși.

Kraken, de asemenea criptează toate informațiile personale ale utilizatorului. Acest lucru ar putea părea puțin ieșit din comun pentru un serviciu de portofel și ați putea spune – ce informații personale? Portofelele nu au așa ceva!

La asta, aș răspunde – portofele dedicate, da. Dar portofelele de schimb vor avea, de cele mai multe ori, date despre dvs. – majoritatea acestor date se referă Cerințe KYC.

Tabel: Informații generale despre Ledger Nano X și Trezor Model T

Pentru a reitera, totuși, Kraken se asigură că informațiile dvs. sunt criptate. Adică, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că adresa portofelului dvs. este compromisă și, într-un fel, a fost urmărită de dvs., ca persoană fizică.

Pe o latură mai avansată a lucrurilor, Kraken păstrează 95% din fondurile utilizatorilor săi în dispozitive portofel reci care sunt distribuite geografic, și protejat 24/7 de către paznici dedicați și dispozitive de observare video specifice.

Revizuirea portofelului Kraken: caracteristici de securitate.

Este destul de semnificativ! Cu 95% din fondurile dvs. păstrate în depozite frigorifice, puteți fi siguri că acestea vor rămâne în siguranță și sănătoase și departe de orice atac online sau încercări de furt. Cu aceasta, însă, recenziile utilizatorilor de portofel Kraken vă vor spune și asta platforma are o rezervă care vă permite să tranzacționați monede în orice moment dat, fără întârziere.

Dacă încă vă întrebați dacă este sigur portofelul Kraken, ar trebui să fiți de asemenea conștienți de faptul că compania angajează personalizabil Cheie API permisiuni, expirările contului, și nu permite portofelul bazat pe SMS (cont) recuperare. Este cu siguranță o platformă foarte orientată spre securitate – vești uimitoare pentru toți entuziaștii cripto!

Funcționalitate de schimb încorporată

Probabil că l-ai văzut venind, corect?

După cum subliniază practic fiecare recenzie a portofelului Kraken, și, sincer, orice alt loc de pe internet unde veți găsi discuții despre cripto, Kraken este în primul rând un schimb. Cu aceasta, serviciul de portofel pe care îl oferă, teoretic, îl are funcționalitate de schimb încorporată.

De ce este semnificativ? Ei bine, ai putea continua și să susții că este una dintre cele mai notabile caracteristici ale portofelului în cauză! Este cu siguranță printre cele mai utilizate, este sigur.

Funcționalitatea de schimb încorporată înseamnă că veți putea comerț criptomonede în orice moment dat. Pentru a fi mai specific, nu va trebui să așteptați un timp pentru ca activele dvs. să treacă de la portofel la bursă și invers.

Acest lucru este imens – în special pentru persoanele care participă la activități de tranzacționare de o zi.

Revizuirea portofelului Kraken: cel mai de încredere schimb de criptomonede.

Daca esti un comerciant de zi (sau încerci să devii unul), fiecare secunda conteaza – uneori, câteva secunde ar putea fi factorul decisiv de a obține câștiguri majore sau de a pierde o oportunitate uimitoare. Nu există o piață care să fie la fel de adevărată ca și în cazul criptomonedelor.

Acesta este un sentiment clar din citirea recenziilor utilizatorului Kraken Bitcoin portofel. Fie că este BTC, ETH, sau orice alt altcoin, probabil ați dori ca toate tranzacțiile dvs. să fie rapide și ușoare și să nu ocupe o perioadă lungă de timp.

Având în vedere că Kraken oferă utilizatorilor săi funcționalități de schimb de top, acest lucru rezolvă toate problemele potențiale în cauză! Chiar dacă, așa cum sa discutat mai devreme, majoritatea activelor dvs. vor fi păstrat offline, rezerva va acoperi și acest factor.

Revizuirea portofelului Kraken: tranzacționați criptomonede.

Dacă ar fi să folosești un alt portofel pentru Kraken, totuși, nu ar fi cazul! Transferul dvs. ar fi ia ceva timp, și, de asemenea, posibil costă mult în taxe (Probabil că nu trebuie să spun nimic despre taxele actuale pe gaz Ethereum).

Deci – pe scurt, dacă ați căutat recenzii ale portofelului Kraken pentru a afla dacă veți putea tranzacționa cu ușurință criptos cu acest portofel special, fiți siguri – veți fi sigur!

Suportă o gamă largă de active Crypto

În 2017, lumea de masă a auzit despre Bitcoin pentru prima oară de atunci începuturile sale în 2009. În zilele noastre, însă, s-ar părea că toată lumea știe despre BTC – și o grămadă de altele altcoins, de asemenea.

Într-adevăr, chiar și persoanele care nu sunt cu adevărat interesate de scena criptografică pot ști probabil despre mai mult decât o singură criptomonedă – Bitcoin. Odată cu interesul crescut pentru altcoins și jetoane criptografice, firește, există și o cerere crescută și pentru ei.

În cele din urmă, acest lucru duce la faptul că oamenii vor păstrați toate activele lor criptografice într-unul, portofel specific. Din păcate, mai multe recenzii ale portofelului Kraken vă vor spune că acest lucru este adesea imposibil.

Acestea fiind spuse, acest portofel special pentru Kraken vă va permite jucați-vă cu 50 de criptomonede diferite. Asta e mult!

Revizuirea portofelului Kraken: active disponibile pe Kraken.

Majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie de spațiu pentru 50 de criptos diferite. Cu toate acestea, dacă ești cineva care dorește diversifică-și portofoliul destul de puțin, este bine să știți că veți putea face acest lucru cu Kraken.

Totuși, cea mai bună parte aici este faptul că nu veți avea nevoie de un portofel separat pentru toate acele active criptografice! Vedeți, fiecare criptă individuală există un portofel dedicat – le puteți folosi pe cele separate dacă doriți acest lucru. Cu toate acestea, este extrem de incomod.

Portofelul pentru Kraken în cauză vă permite să treceți peste toate acele probleme și să depuneți toate monedele într-un singur portofel desemnat. Ceva de genul.

Vedeți, fiecare activ criptografic va fi de fapt depozitate separat. Cu toate acestea, toate vor fi localizate pe contul dvs. Kraken – cu alte cuvinte, le veți putea accesa pe toate din același tablou de bord exact.

Taxe de retragere decente

Taxe sunt un aspect important de luat în considerare, indiferent de tipul de portofel pe care îl căutați. Bineînțeles, acestea reprezintă un punct de discuție și mai proeminent printre recenziile utilizatorilor de portofele Kraken!

Acest lucru se datorează funcționalitatea de schimb a platformei. Când doriți să transferați ceva de la Kraken la o altă adresă de portofel, va trebui plătiți o taxă forfetară, pe lângă cel care este încărcat cu cripta respectivă.

Cu toate acestea, folosind un alt portofel – să zicem, un Ledger Nano X -, nu este cazul. Acest lucru se datorează faptului că portofelul este complet în controlul tău, și sunteți responsabil solemn pentru protecția propriilor bunuri.

Revizuirea portofelului Kraken: taxe de retragere și minime.

Din moment ce Kraken oferă servicii de stocare a criptomonedelor, totuși, au o taxă forfetară. Cu toate acestea, atunci când adăugați taxa cu alte taxe, specifice cripto-monede, s-ar părea că situația este de fapt destul de decent!

În timp ce taxele specifice vor depinde de cripta în cauză, puteți fi siguri că, în comparație cu alte schimburi, aceste numere vor fi în continuare sub medie.

Suport complet pentru portofel SegWit și SegWit nativ

Citind recenziile online ale portofelului Kraken, se pare că cea mai populară criptomonedă pe care să o stocați și să o retrageți din Kraken este încă Bitcoin. Probabil că nu este deloc surprinzător.

Totuși, cele mai multe recenzii despre portofelul Kraken NU îți vor spune, totuși, este faptul că există câteva tipuri diferite de adrese BTC, și nu toate sunt acceptate cu unele platforme de schimb sau de tranzacționare.

În total, Bitcoin are în prezent Trei tipuri de portofele – Moştenire, SegWit, și SegWit nativ (numit și bech32).

Revizuirea portofelului Kraken: asistență SegWit.

Adresele de portofel Legacy sunt cele care încep cu un „1”. Acestea sunt portofelele originale BTC. SegWit a fost o furculita moale care a fost introdus în Bitcoin blockchain, și asta a creat un nou tip de portofel – una care începe cu un „3”. Aceste portofele permit viteze mai mari de tranzacționare, Si deasemenea taxe mai mici. Aceeași situație este cu adresele Native SegWit (bech32) – acestea încep cu un „bc1”.

Dacă sunteți cineva care caută o recenzie a portofelului Bitcoin Kraken, veți fi fericiți să știți că portofelul de schimb în cauză acceptă adresele SegWit, complet! Cu alte cuvinte, dacă aveți un portofel BTC separat care posedă o adresă SegWit sau bech32, veți putea să retrageți BTC din portofelul Kraken către cel în cauză.

De ce este acest lucru semnificativ? Ei bine, exact pentru motivul menționat mai sus – tranzacțiile dvs. vor fi mult mai repede, Si deasemenea mai puțin costisitoare. Ambele aceste caracteristici sunt, evident, foarte importante!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Kraken Wallet Review: CONS

Cu cele mai multe dintre caracteristicile esențiale ale acestei revizuiri a portofelului Kraken discutate, vom trece acum la unele dintre noțiunile și opiniile mai puțin ideale referitoare la Kraken (cel puțin din partea portofelului lucrurilor).

Funcționalitate limitată a portofelului

Care este primul lucru care apare atunci când googlezi ceva de-a lungul liniei „are Kraken un portofel?” Sau „este portofelul Kraken sigur?”? În cele mai multe cazuri, va fi site-ul oficial al platformei în cauză, una dintre file fiind „Kraken nu este un serviciu de portofel”.

Citind informațiile furnizate chiar de companie, este clar – Kraken se concentrează pe funcționalitatea sa de schimb, și se comercializează ca fiind exact așaun schimb. Serviciile de portofel pe care le oferă este una corporativă.

Ceea ce înseamnă asta este că vei fi depozitare (depozitare) fondurile dvs. pe un portofel corporativ – acest portofel special va avea o adresă de depozit. La utilizarea serviciilor de schimb pentru nevoile dvs. de tranzacționare, veți primi și o adresă de portofel fierbinte – veți folosi acest lucru în scopuri de tranzacționare și schimb.

Revizuirea portofelului Kraken: funcționalitate de joc.

Deși stocarea portofelului corporativ este o problemă separată, în sine, faptul că discutăm aici este că funcționalitatea portofelului Kraken este, desigur, destul de slabă. Este un sentiment ecou de și câteva recenzii ale portofelului Kraken.

Daca esti un comerciant începător, sau căutați doar un loc sigur în care să vă păstrați criptomonedele, s-ar putea să nu fie atât de mare problema. Cu toate acestea, dacă ești cineva care dorește participă la activități de tranzacționare de o zi, sau pur și simplu tranzacționați cripte specifice în mod regulat, acesta este ceva demn de luat în considerare.

Depozitare criptomonedă corporativă (portofel custodial)

Stocare criptomonedă corporativă este, desigur, ceva ce ar trebui să te uiți cu adevărat atunci când alegi un portofel de încredere pentru stocarea criptografică pe termen lung. Pentru a fi mai specific, ați dori probabil să evitați astfel de portofele, în majoritatea cazurilor.

Kraken ar putea fi o excepție, deşi. Totuși, pentru a înțelege pe deplin acest lucru și pentru a afla despre ce vorbesc recenziile utilizatorilor despre portofelul Kraken atunci când spun „stocare corporativă”, ar trebui să o luăm de sus.

Portofelele criptomonedelor corporative sunt adesea numite pur și simplu „portofele de custodie”. Un portofel de custodie este unul care vă va permite să păstrați toate criptele pe el, dar nu vă va oferi o cheie privată – acest lucru va fi păstrat de partea care controlează portofelul. În acest caz, este Kraken.

Revizuirea portofelului Kraken: un schimb cu funcționalitatea portofelului corporativ.

Ce sunt cheile private? Ei bine, sunt principalele chei pe care le-ați utiliza pentru a accesa criptomonedele dvs.. Dacă s-ar întâmpla ceva cu portofelul dvs., nimeni care nu deține cheia privată nu va putea să-l acceseze.

Bineînțeles, așa cum probabil vă puteți imagina, cheile private sunt extrem de importante – sunt de fapt singurul, cea mai importantă informație legat de cryptos!

Acestea fiind spuse, există o vorbă printre entuziaștii criptomonedelor – „nu cheile tale, nu portofelul tău”. S-ar putea să vedeți unde mă duc cu asta.

Recenziile utilizatorului portofel Kraken vă vor spune că portofelul în cauză este custodie – cheile private aparțin Kraken. Ceea ce înseamnă acest lucru este că portofelul de schimb are control deplin asupra a ceea ce se întâmplă cu activele dvs..

Acesta este cazul nu numai în ceea ce privește deciziile lui Kraken, ci și amenințări terțe, de asemenea. În cazul unui hacking sau a unei alte încălcări a securității din partea Kraken, nu veți avea control nul asupra a ceea ce se întâmplă cu activele dvs. cripto.. Nu e bine.

Revizuirea portofelului Kraken: metode de finanțare.

Pe scurt, o regulă bună este să evita portofelele de custodie. Am spus, totuși, că Kraken ar putea fi o excepție. De ce este asta?

Ei bine, pentru început, Kraken este una dintre cele mai populare platforme de schimb de criptomonede de pe piață. Acest lucru, la rândul său, vine cu unele beneficii suplimentare. Unul dintre aceste beneficii este faptul că portofelul de schimb și-a câștigat reputația de a fi extrem de fiabil și transparent.

Mulți oameni din întreaga lume (în special în UE) au încredere în Kraken cu toate nevoile lor de stocare și tranzacționare criptografice. Până în prezent, platforma nu a avut nicio controversă majoră, din punct de vedere al securității sau al stocării activelor.

Deci, pentru oricine se întreabă dacă Kraken are un portofel și află că are, de fapt, un mod de custodie de stocare a criptosului, acest lucru ar trebui să fie o ușurare. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți în control complet din criptomonedele dvs., este întotdeauna o idee mai bună să vă procurați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X, sau modelul Trezor T.

Comparați portofelul Kraken unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Kraken unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cum se folosește portofelul Kraken?

În acest moment, am discutat toate avantajele și dezavantajele majore din Kraken, ca alternativă de stocare a activelor cripto. Am acoperit suficiente informații pentru a decide dacă doriți sau nu să utilizați Kraken și dacă ați putea dormi liniștit noaptea, știind că toate criptoterapiile dvs. sunt stocate pe această platformă.

Dacă portofelul Kraken se oferă, de fapt, ca o opțiune viabilă de stocare a criptomonedelor, singurul lucru pe care va trebui să-l aflați acum este cum să vă înregistrați pe platformă, și începeți să trimiteți și să primiți criptos.

Cum să vă înregistrați pe Kraken?

Ca de obicei, vom începe cu procesul de înregistrare.

Pasul 1: Mergi la site-ul oficial al bursei Kraken. Deoarece este un portofel de schimb, veți dori să vă înregistrați la fel ca la un schimb – este același site web și același proces de înregistrare.

Pasul 2: În colțul din dreapta sus al ecranului, veți vedea un „Creează cont”Buton. apasa-l.

Recenzie portofel Kraken: pagina de pornire a lui Kraken.

Pasul 3: Acum, va trebui completați adresa de e-mail, creați un nume de utilizator și o parolă, Si deasemenea alegeți-vă țara de reședință.

Revizuirea portofelului Kraken: creați-vă contul.

Pasul 4: Urmatorul, procesul de activare a contului. Accesați adresa de e-mail pentru a vă confirma adresa.

Revizuirea portofelului Kraken: activarea contului.

Pasul 5: Și asta este – sunteți în!

Revizuirea portofelului Kraken: tabloul de bord al contului dvs.

În mod evident, procesul de creare (înregistrare) a contului pe Kraken este extrem de simplu și direct – ceva ce veți găsi exprimat și în recenziile portofelului Kraken cu mai mulți utilizatori!

Bineînțeles, acesta nu este sfârșitul anului verificarea completă a contului – tot va trebui treceți câteva verificări KYC, și depuneți fonduri în contul dvs. dacă doriți să începeți tranzacționarea. Cu toate acestea, în ceea ce privește partea portofelului platformei, aceasta este practic!

De fapt, Kraken a fost lăudat de mai multe ori pentru că a fost foarte simplu atât pentru a vă înregistra, cât și pentru a utiliza – asta este de la sine înțeles! Ei bine, cel puțin partea de înregistrare – să vedem dacă este adevărat până la aspectul de utilizare este valabil, de asemenea.

Cum se folosește portofelul Kraken?

Vom verifica cum să depuneți și să retrageți fonduri din portofelul dvs. Kraken, și, de asemenea, dacă există și alte funcții de explorat pe platformă. Funcții legate de portofel, desigur – dacă doriți să aflați mai multe despre partea de schimb din Kraken, puteți verifica recenzia noastră de schimb Kraken.

Pasul 1: Vom începe de la tabloul de bord al contului dvs. – zona către care ați fost redirecționat la înscrierea în Kraken.

Pasul 2: Din tabloul de bord, navigați la „Finanțarea”Secțiunea paginii. O veți găsi în partea de sus a paginii, în bara de meniu principală.

Revizuirea portofelului Kraken: fila Finanțare.

Pasul 3: Aici, puteți vedea toate soldurile dvs. de portofel, și criptomonede disponibile pentru retragere și depozite. De asemenea, puteți vizualiza echilibrele dvs. la fața locului și la mize separat – conveniant!

Revizuirea portofelului Kraken: soldurile contului (portofel).

Pasul 4: Poti atât depozitați, cât și retrageți bani fiduciari – acest lucru se poate face în trei valute diferite, cu EUR și USD incluși. Depozitele sunt destul de simple – puteți depune bani printr-o metodă la alegere, fie ea transfer bancar sau un credit (sau debit) card. Bineînțeles, va trebui să treceți mai întâi toate verificările KYC necesare!

Pasul 5: Retragerile funcționează la fel ca și depozitele. Ați alege activul (moneda) pe care doriți să îl retrageți, treceți cerințele KYC dacă nu ați făcut deja acest lucru și apoi retrageți activul selectat într-un portofel sau un cont bancar adecvat.

În special, recenziile utilizatorilor despre portofelul Kraken nu vor omite să menționeze acest lucru Kraken este unul dintre puținele portofele de schimb care vă permit să retrageți bani fiduciari direct în contul dvs. bancar. Cu siguranță merită să ții cont – este o caracteristică uimitoare!

Pasul 6: După cum sa menționat mai devreme, puteți și vizualizați soldurile portofelului într-un mod separat – la drept vorbind, soldurile contului dvs. spot și de participare vor fi afișate separat. Acest lucru eludează faptul că Kraken, de fapt, are caracteristici de miza integrat în platformă – aruncați o privire Ethereum!

Este destul de rar ca un schimb să vă permită să mizați active direct din portofelul online. Cu toate acestea, este, de asemenea, foarte apreciat!

Recenzie portofel Kraken: Kraken și diagrame.

Deci, este evident că atât depunerea, cât și retragerea de fonduri către și din portofelul dvs. Kraken este o simplă faptă. Chiar dacă nu v-ați adâncit niciodată tranzacționare criptografică înainte, ar trebui nu aveți probleme pentru a afla cum funcționează Kraken și cum puteți utiliza toate caracteristicile sale în cea mai mare măsură.

Desigur, însă, Kraken nu are cu adevărat o mulțime de caracteristici pe care să le utilizați, în funcție de portofel! În ceea ce privește menționatul „Finanțarea”Fila merge, veți putea verificați soldurile contului, depozit & retrage fonduri, Si deasemenea gestionați unele caracteristici de miză – asta este.

Cu toate acestea, merită reiterat – dacă sunteți cineva care a citit recenzii despre portofelul Kraken pur și simplu pentru că sunteți în căutarea unui loc sigur în care să vă stocați activele cripto și nu aveți nevoie de instrumente avansate de gestionare a portofelului, Kraken ar trebui să fie suficient de bine!

Portofelul Kraken – Merită?

Acum, atunci – rămâne întrebarea finală. Este portofelul Kraken merită și ar trebui să acordați atenție chiar acestei platforme, cel puțin în ceea ce privește capacitățile de stocare criptografică?

Este un da clar la sfârșitul meu – în timp ce portofelele de schimb vor fi întotdeauna complicate, Kraken se numără printre cele mai bine cotate, și, prin urmare, merită cu siguranță verificat.

Bineînțeles, are unele dezavantaje. Aspectul funcțional este puțin limitat și faptul că Kraken însuși încearcă să pună în aplicare ideea că nu sunt un portofel, ci mai degrabă un schimb (solemn, adică) nu este chiar un fapt liniștitor. Cu toate acestea, dacă țineți cont de acest lucru, nu există nicio problemă aici.

Kraken oferă utilizatorilor săi caracteristici uimitoare de utilizare, în sensul că este foarte ușor de utilizat. Dacă sunteți un nou venit în spațiu și căutați o modalitate simplă de a începe, puteți fi sigur că Kraken vă va oferi atât un serviciu excelent de portofel, cât și o opțiune de schimb fiabilă.

Recenzie portofel Kraken: sigla Kraken pe un telefon.

Platforma oferă asistență completă pentru adresele SegWit, deci nu veți întâmpina cu adevărat probleme de retragere și depunere BTC. De asemenea, suportă retrageri de monede fiduciare – o caracteristică rară și foarte apreciată!

În cele din urmă, există destul de multe criptomonede și pentru tine de a alege și de a face comerț! Deși aceasta este mai mult o caracteristică legată de schimb, vă poate oferi o mare oportunitate de a vă diversifica portofoliul, și stocați toate altcoins pe același portofel unic.

Ei bine, mai degrabă – același serviciu de portofel. Amintiți-vă, Kraken a făcut-o adrese diferite pentru depunerea și retragerea cryptos! Acest lucru poate fi puțin confuz, dar asigurați-vă că nu trimiteți depozite la adresa dvs. de retragere și invers – și veți fi aurii!

Concluzii

Am ajuns la sfârșitul nostru Portofel Kraken recenzie – vă mulțumesc pentru lectură! Sper din toată inima că articolul ți-a fost util și că acum știi mai multe despre platforma în cauză.

Acest lucru este valabil atât în ​​ceea ce privește portofelul lui Kraken funcționalitate, și, de asemenea, partea de schimb a site-ului. Dacă doriți să aflați mai multe despre Kraken ca schimb de criptomonede, asigurați-vă că verificați această recenzie, de asemenea!

De asemenea, petreceți ceva timp cercetând platforme alternative de schimb și portofele! În timp ce Kraken vine cu câteva oferte uimitoare, este bine să fiți la curent cu alte opțiuni disponibile pe piață!

Tabel: Argumente pro și contra Ledger Nano X și Trezor Model T

Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de portofele – pentru un compromis între securitate maximă și confort de top, asigurați-vă că utilizați serviciile atât un portofel fierbinte, cât și unul rece, împreună cu celălalt. Cât despre acesta din urmă, Ledger și Trezor sunt cele două nume pe care ar trebui să le luați în considerare!

Cu asta, mulțumesc din nou pentru că ați citit recenzia portofelului Kraken Bitcoin și mult succes! Pana data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me