Dacă sunteți cineva care a intrat recent în cripto și căutați acum cele mai bune modalități de a începe să investiți și să tranzacționați diferite monede, o să ai nevoie un schimb de top să te ajute. Cu toate acestea, pentru a găsi un astfel de schimb, ar trebui să vă uitați la unele comparații – în acest articol specific, vom compara KuCoin VS Binance.

Ambele platforme în cauză au reușit să își creeze nume destul de decente. Deși au unele similitudini, ambele sunt, de asemenea destul de diferit, totuși – ceea ce înseamnă acest lucru este că aceiași oameni care ar putea iubi KuCoin nu vor fi neapărat pasionați de Binance, și invers.

Nu vă faceți griji, totuși – odată ce noi stabiliți criteriile de comparație, și puneți bara sus, vom putea verifica și analiza ambele schimburi de criptomonede și vom vedea care dintre ele s-ar potrivi cel mai bine.

KuCoin VS Binance: criterii de comparație

Deci, apoi – mai întâi lucrurile. Pentru a avea un obiectiv KuCoin VS Binance comparaţie, va trebui să avem unele caracteristici care ar acționa ca principalele puncte de discuție, dreapta?

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ei bine, în timp ce fiecare persoană va avea propriile convingeri cu privire la care sunt „trăsăturile esențiale” un schimb de criptocurrency de top sunt, există unele aspecte generale care sunt, în orice sens, crucial pentru orice schimb legal și fiabil.

Pentru acest articol, vom analiza cinci – Securitate, ușurință în utilizare, taxe, monede suportate, și număr de utilizatori. Deși există, desigur, alte aspecte care sunt foarte importante pentru orice schimb de cripte, fără aceste cinci, nu există cu adevărat nicio șansă de răscumpărare! Acestea fiind spuse, totuși, să aruncăm o privire mai atentă de ce ar putea fi cazul.

  • Securitate. Aspectele de securitate ale unui schimb de criptomonede sunt, din fericire, neînțelegătoare în marea majoritate a cazurilor. Este ceva care nici măcar nu este „esențial” pentru a avea un schimb adecvat – este absolut obligatoriu. Lucrurile nu sunt deloc diferite în această comparație KuCoin VS Binance, deși – deși ambele schimburi ar putea fi destul de populare în unele cercuri desemnate de entuziaști cripto, este foarte important să-l verificați întotdeauna aspectele de securitate ale oricărui schimb de cripte pe care intenționați să le utilizați, ca nu cumva să se dovedească nesigur și predispus la încercări de hacking.
  • Ușurință în utilizare. După securitate, aspectele de utilizare a schimbului ar putea părea puțin, bine … Să spunem, nu atât de importante. Cu toate acestea, vă îndemn să vă gândiți la asta – dacă ați ales o platformă de schimb de criptomonede pentru dvs., probabil că intenționați să petreceți mult timp pe ea, tranzacționarea și realizarea unor oferte excelente. Ați dori probabil ca platforma respectivă să fie ambele ușor de utilizat, și vă permit să navigați și să accesați anumite zone specifice (pagini) într-un mod rapid și direct, dreapta? Când vine vorba de prețurile criptografice, există multe puncte tehnice confuze, așa cum este – dacă ești începător, este ușor să te pierzi în ele! Rețineți acest lucru și în această comparație KuCoin VS Binance!
  • Taxe. Dacă sunteți în căutarea primului dvs. site de schimb de criptomonede și doriți doar să „testați apele”, atunci taxele vor fi un factor important de luat în considerare. Cu toate acestea, dacă sunteți deja un comerciant cu experiență și căutați să vă maximizați profiturile în cea mai mare măsură posibilă, atunci taxele vor fi un aspect absolut crucial de a alege între câteva schimburi criptografice diferite! Când vine vorba de tarifele Binance VS KuCoin, lucrurile sunt de fapt destul de interesante – ambele platforme, deși sunt larg acceptate ca oferind cele mai mici tarife pentru utilizatorii lor, sunt încă destul de diferite.
  • Număr de monede acceptat. Criptomonedele au devenit un subiect foarte popular. Deși există încă noțiunea falsă de criptografie asociată cu unele activități ilegale care persistă printre unii oameni (asta se datorează în principal unor lucruri precum Drum de mătase), majoritatea oamenilor încep să înțeleagă asta tehnologia blockchain este cu adevărat un lucru al viitorului. Cu aceasta, chiar și comercianții începători de criptomonede caută acum cumpărați și schimbați diferite monede, în afară de Bitcoin! Având în vedere că acesta este cazul, este important ca un schimb de top v-ar oferi o astfel de posibilitate – platformele din această comparație KuCoin VS Binance nu fac excepție!
  • Număr de utilizatori. Numărul de utilizatori activi pe o platformă de schimb criptografic vă poate spune de fapt multe despre site-ul în sine. Dacă sunt mulți oameni care folosesc bursa, puteți fi sigur că compania din spatele acesteia face ceva corect – poate că taxele sunt foarte mici? Sau poate oferă funcții de securitate de ultimă generație? Oricare ar fi cazul, un număr mare de utilizatori înseamnă de obicei asta există multe tranzacții în desfășurare – dacă încercați să găsiți cele mai competitive prețuri pentru monedele dvs. criptografice, aceasta este o caracteristică excelentă. Cu siguranță ceva ce merită să fie căutat în comparația KuCoin VS Binance!

Din nou – deși există cu siguranță mai multe caracteristici care vor constitui un mare schimb de criptomonede, aruncând o privire asupra altor comparații KuCoin VS Binance lăsate online de utilizatorii celor două platforme, s-ar părea că aceste aspecte specifice apar destul de des.!

KuCoin VS Binance: comparația

Ca și în cazul orice alt articol în care vorbesc despre două schimburi criptografice gigantice, acest KuCoin VS Binance comparația va urma și un model specific. De dragul claritate și consecvență, o vom lua de sus și vom vorbi mai întâi despre aspectele de securitate ale acestor două platforme.

Securitate

În ceea ce privește această comparație KuCoin VS Binance, ambele platforme în cauză au fost considerate a fi destul de sigur, pentru cea mai lungă perioadă de timp.

Acestea fiind spuse, lucrurile s-au schimbat recent. Cel puțin pentru una dintre aceste platforme.

Binance, până în prezent, este văzut ca unul dintre cele mai sigure schimburi de pe piață. Oferă utilizatorilor săi de la autentificare cu doi factori, până la unii formarea listei de dispozitive autorizate și resurse educaționale referitoare la subiect (adică cum să eviți lucruri precum phishing).

KuCoin, pe de altă parte, are unele probleme.

KuCoin VS Binance: tranzacționați oriunde cu KuCoin.

Deși schimbul a fost considerat relativ sigur de ceva timp, în septembrie 2021, s-a produs o încălcare majoră a securității. Un număr imens de active criptografice (Bitcoin, jetoane ERC-20 și așa mai departe) au fost transferate din portofelele fierbinți ale schimbului – cu alte cuvinte, au fost furate.

În timp ce KuCoin își asigură utilizatorii că toate monedele pierdute vor fi compensate prin asigurarea schimbului, aceasta este încă un factor major de luat în considerare. Din punct de vedere al securității, în ceea ce privește această comparație KuCoin VS Binance, Binance este cu adevărat alternativa mai sigură.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ușurință în utilizare

ușurință în utilizare factorul unui site de schimb de criptomonede poate fi măsurat în mai multe moduri diferite. În majoritatea cazurilor, totuși, ați dori aruncați o privire la câteva aspecte specifice ale platformei – cât de ușor este să navigați prin meniurile sale, dacă procesele de depunere și retragere sunt rapide și simple și – bineînțeles – cât de ușor este utilizați interfața de tranzacționare propriu-zisă.

Desigur, Binance nu este cea mai simplă platformă de utilizat – orice comparație de utilizator KuCoin VS Binance acolo vă va spune același lucru. În timp ce platforma are câteva modele diferite de interfețe pentru începători și utilizatori avansați, poate fi încă destul de confuz, mai ales odată ce intrați în sistemul de nivelare pe care îl are marca (niveluri de cont – comisioane diferite, sume de tranzacționare etc.).

KuCoin, pe de altă parte, este de fapt unul dintre schimburile mai simple de acolo! Aici intervine destul de frumos sloganul lor „The People’s Exchange” – interfețele KuCoin sunt simplu de navigat, site-ul în sine este direct, iar procesele de tranzacționare sunt, de asemenea, relativ rapide și ușoare.

În această privință, KuCoin pare a fi alternativa mai ușor de utilizat!

Taxe

Deci, taxele celor două platforme de schimb în cauză – acest lucru este de fapt foarte interesant!

Vezi, ambele platforme în această ofertă de comparație KuCoin VS Binance unele dintre cele mai bune taxe din industrie!

Binance are o cantitate nelimitată de tranzacționare zilnică, presupunând că atingeți nivelul superior al contului. Taxe de retragere zăbovi la 3,50% (cu o sumă minimă de 10 USD) și comisioane de tranzacționare merge până la 0,1% – asta e superb!

KuCoin VS Binance: integrare ușoară a API-ului.

Acestea fiind spuse, credeți sau nu, în ceea ce privește tarifele Binance VS KuCoin, KuCoin are de fapt taxe și mai bune!

Cu KuCoin, comisioanele de tranzacționare cresc până la 0,05% – asta este foarte scăzut! Taxe de retragere sunt deasemenea în jur de 0,1% – De 35 de ori mai mic decât pe Binance!

Deci, pe scurt, în timp ce ambele schimburi criptografice oferă unele beneficii cu adevărat mari în ceea ce privește taxele, KuCoin preia conducerea aici, destul de ferm!

Număr de monede acceptat

După cum sa menționat mai devreme în comparația KuCoin VS Binance, subiectul criptomonede a devenit unul foarte popular în ultimii doi ani.

Acest lucru poate fi văzut observând piața în sine – există în prezent în jur de 7000 diferite altcoins disponibil pentru a vă putea verifica și investi în! Este un număr nebun!

Lucrul grozav de aici este că oamenii au început să se uite tehnologia și cazurile de utilizare de bază din spatele unora dintre aceste monede, și nu numai la prețul Bitcoin sau Ethereum.

KuCoin VS Binance: KuCoin lângă tine.

Cu toate acestea, chiar și noii veniți la subiectul cripto ar putea dori să înceapă să investească în niște monede destul de nișă! Totuși, pentru a putea face acest lucru, va trebui utilizați un schimb care acceptă o gamă largă de criptomonede și perechi de tranzacționare cripto.

Binance are peste 150 de criptos diferite disponibil pentru vizualizarea utilizatorilor săi, în timp ce KuCoin deține peste 210. Este un număr mare de monede!

În timp ce KuCoin are mai multe opțiuni de tranzacționare criptografică, majoritatea oamenilor nu vor folosi niciodată cele 150 oferite de Binance! În orice caz, în ceea ce privește varietatea de monede, ambele platforme au rezolvat-o destul de bine.

Număr de utilizatori

Numărul final pe care ar trebui să-l analizăm în această comparație KuCoin VS Binance este numărul de utilizatori activi efectivi pe ambele site-uri.

Totuși, permiteți-mi să vă spun – KuCoin nu are nimic pe Binance aici.

Intervalele de numărare a utilizatorilor KuCoin în jurul valorii de 1 milion. Binance are de aproape 14 ori mai mulți utilizatori activi – aproape de 14 milioane!

Ce înseamnă acest lucru pentru entuziastul mediu al criptomonedelor? Ei bine, câteva lucruri.

În primul rând, dacă alegeți Binance ca principal schimb de criptomonede, puteți fi siguri că nu veți putea face acest lucru decât tranzacționați diferite criptomonede, dar și că toate meseriile tale vor fi eficiente, în sensul că nu va trebui să așteptați săptămâni până la procesarea unei oferte comerciale.

Acum, desigur, acest lucru nu este cazul cu KuCoin, dar atunci când este plasat lângă și comparat cu Binance, bine … Să spunem doar că Binance este cu adevărat alternativa mai populară aici.

În plus, cu un număr atât de mare de utilizatori, este evident că Binance își pasă cu adevărat de clienții săi și de securitatea activelor acestora, și folosește câteva caracteristici de securitate de top. Doar un punct suplimentar de reținut!

Concluzii

Pentru a termina acest lucru KuCoin VS Binance comparație, dar rămâne o singură întrebare – care dintre cele două platforme menționate anterior va fi cea mai bună opțiune pentru dvs.?

Ei bine, este aproape incontestabil că Binance ar trebui să se potrivească dorințelor și nevoilor majorității oamenilor care vor oferi platformei o șansă. Cu KuCoin, lucrurile sunt puțin mai dificile.

Binance oferă taxe uimitoare, este foarte sigur, și, de asemenea, vă permite să tranzacționați și schimbați un număr imens de criptomonede. Singura problemă cu platforma este că este un pic confuză – acest lucru poate fi cazul mai ales pentru cei care nu s-au mai confruntat cu un schimb de cripte până acum.

KuCoin VS Binance: tranzacționați oriunde cu Binance.

KuCoin este super-simplu de utilizat, și are chiar taxe mai bune și mai multe active criptografice diferite să schimbe decât Binance. Acestea fiind spuse, platforma este departe de a fi la fel de sigură – recentul hack a prezentat destul de bine acest lucru.

În cele din urmă, alegerea depinde de dvs. – indiferent dacă este vorba despre ratele Binance VS KuCoin, numărul de active sau orice altă caracteristică a celor două platforme menționate în acest articol, sper cu adevărat că ați putut ia cea mai bună decizie pentru tine. Mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me