Odată cu creșterea popularității criptomonedelor, există și o creștere nevoie de portofele sigure. Cu toate acestea, stocarea criptomonedelor online poate să nu fie cea mai bună idee, portofele hardware sunt cu adevărat de încredere când vine vorba de păstrarea unor cantități uriașe de cripto. De aceea, această recenzie Ledger Nano X ar putea fi exact ceea ce căutați.

În această recenzie Ledger Nano X, vă voi oferi toate detaliile referitor la acest portofel hardware, inclusiv informații despre companie, Ledger Nano X acceptat monede, pro și contra precum și detalii suplimentare.

Până la sfârșitul acestei revizuiri, ar trebui să puteți decide dacă portofelul Ledger Nano X este potrivit sau nu pentru nevoile dvs..

Fără alte întrebări, să trecem la detalii despre companie și portofelul Ledger.

Verdictul dintr-o privire: Ledger Nano X este cel mai important portofel hardware pentru criptomonede de pe piață. Oferă securitate maximă, acceptă peste 1500 de criptomonede, poate fi gestionat de pe dispozitivul dvs. mobil și oferă un design mai confortabil în comparație cu versiunea anterioară a companiei. Chiar dacă Ledger Nano X este relativ scump, noile sale caracteristici merită complet.

Pro

 • Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • Foarte sigur
 • Suportă peste 1500 de criptomonede
 • Design confortabil

Contra

 • Relativ scump

Ledger Nano X Review: Scurtă introducere în companie și portofelul în sine

Ledger a fost fondat în 2014 de opt specialiști care au expertiză în criptomonede, securitate încorporată, antreprenoriat și alte soluții de siguranță pentru aplicațiile blockchain. În prezent, compania are mai mult de 130 de angajați în Paris, Vierzon și San Francisco.

Fapt interesant: Ledger este atât de popular încât s-a vândut deja mai mult de 1 milion de dispozitive. Impresionant, corect?

Ledger Nano X Review

Portofelul Ledger este extrem de mare recomandat pentru oamenii care sunt nebuni după securitate. Este atât de mult mai sigur decât portofelele software care sunt conectate la internet și pot fi sparte oricând. Fiind un portofel rece, toate activele care sunt transferate către Ledger Nano X sunt ținut offline. Voi afla mai multe detalii când vorbesc despre securitate în această recenzie Ledger Nano X.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Ledger Nano X Review: PROS

Să începem această recenzie Ledger Nano X din aspectele pozitive. Asigurați-vă că luați în considerare fiecare dintre ele înainte de a lua decizia finală.

Securitate supremă

„Este Ledger Nano X sigur?” – asta e una dintre principalele întrebări pe care pasionații de criptomonede îl întreabă înainte de a cumpăra acest dispozitiv. Din acest motiv, vreau să fac clar acest super o dată pentru totdeauna.

Ledger Nano X vă poate oferi securitate supremă. E o portofel hardware (cunoscut și sub numele de portofel rece), ceea ce înseamnă că toate Bitcoin-urile, Litecoins-urile și alte altcoins vor fi în siguranță stocat offline. Acestea fiind spuse, un hacker pur și simplu nu îl poate accesa online.

S-ar putea să observați că Ledger Nano X are Bluetooth cu energie redusă (BLE) conectivitate care vă permite să o utilizați fără a fi nevoie de un cablu. În timp ce conexiunea wireless sună foarte convenabilă, poate ridica și unele probleme de securitate. Cu toate acestea, înainte de a trage concluzii, permiteți-mi să vă asigur că nu există probleme de securitate atunci când vine vorba de Ledger Nano X.

Ledger Nano X Review

De cand numai date publice este transferat prin Bluetooth iar cheile dvs. private și semințele nu părăsesc niciodată dispozitivul, nu există motive să vă faceți griji în legătură cu asta. Compania subliniază faptul că, chiar dacă cineva ar hack conexiunea Bluetooth, Ledger Nano X are caracteristici Element sigur (SE) care v-ar cere permisiunea înainte de a efectua modificări.

În plus, este important să menționăm în această recenzie Ledger Nano X că compania a dezvoltat un sistem operativ unic numit BOLOS care integrează un cip sigur pentru linia de portofel Ledger. Ledger este singurul portofel de pe piață care oferă o astfel de tehnologie.

Mai mult, odată ce primiți dispozitivul Ledger Nano X, va trebui să faceți acest lucru creați un cod PIN de cel puțin 4 cifre. Asigurați-vă că păstrați acest cod pentru dvs. În cazul în care vă uitați pinul, există un Expresie de recuperare de 24 de cuvinte că vi se va da pentru a crea un nou pin. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să vă întrebați „Ledger Nano X este sigur?” deoarece este unul dintre cele mai sigure portofele de criptomonede de pe piață.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T

Acum, de atunci Ledger este o portofel hardware, este crucial să se ia în considerare protecția împotriva daunelor fizice. Vestea bună este că Ledger Nano X este realizat folosind materiale de cea mai înaltă calitate care poate proteja dispozitivul de daune fizice. Întrucât capacul este format din oțel inoxidabil, este complet protejat în caz că îl lăsați.

Portofele software (cunoscute și sub numele de portofele fierbinți) funcționează complet diferit. De obicei pot fi descărcat pe desktop sau dispozitive mobile. Mulți oameni aleg portofele fierbinți, deoarece majoritatea sunt complet gratuit (cu excepția taxelor) și sunt super ușor de folosit. În majoritatea cazurilor, chiar și persoanele care le folosesc pentru prima dată își pot da seama de lucruri.

Ledger Nano X Review

Cu toate acestea, ceea ce este important să înțelegeți este că ar trebui nu păstrați niciodată cantități uriașe de criptomonede în portofele software – un hacker poate instala malware în dispozitivul dvs. și infectați-l folosind un keylogger care vă permite să vă furați cheile private ale portofelului și să dețineți criptomonedele. Nu sun prea sigur, am dreptate?

Desigur, nu spun că toate portofelele software sunt rele; sunt pur și simplu nu la fel de fiabil ca opțiunile hardware. Acestea fiind spuse, ar trebui să stochezi doar o sumă pe care nu ai fi prea trist să o pierzi în ele.

Suportă criptomonedele principale și multe altele

Dacă nu sunteți în criptomonedele principale, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum, dar preferați mai degrabă opțiuni mai puțin populare, este crucial să fiți conștienți de monedele Ledger Nano X acceptate. La urma urmei, nu există un astfel de dispozitiv care să susțină toate criptomonedele existente.

Ledger Nano X Review

Suportul Ledger Nano X mai mult de 1500 de monede și jetoane, inclusiv cele mai multe criptomonede populare:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Tether USD (ERC20) (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binance Coin (BNB)
 • EOS (EOS)
 • ….

Ledger acceptă, de asemenea, alte monede altcoane mai puțin populare, așa că, chiar dacă sunteți în criptomonede mai puțin obișnuite, pun pariu că veți putea găsi moneda dvs..

Proiectare și utilizare

Aspect Ledger Nano X este aproape același cu primul model al companiei – Ledger Nano S. Singurele diferențe sunt că este ceva mai greu și are o ecran mai larg, totuși, încă îl poți pune ușor în mână.

butoane de navigare sunt situate lângă ecran, la fel ca în modelul anterior. Dacă doriți să apăsați „enter”, țineți cele două butoane împreună.

Ledger Nano X Review

Una peste alta, este sigur să spunem că designul Ledger Nano X este mai avansat comparativ cu versiunea S. Deoarece aveți un ecran mai mare, este mai ușor să vedeți adresele portofelului și toate celelalte detalii necesare.

Mergând mai departe, dacă doriți să conectați Ledger Nano X la computer, puteți face acest lucru folosind Cablu USB-C, totuși, există și posibilitatea de a vă folosi portofelul folosind un smartphone. Această din urmă opțiune este mult mai confortabilă, deoarece puteți muta fondurile instantaneu în portofelul hardware. Cu toate acestea, s-ar putea ridica, de asemenea, unele probleme de securitate (datorită conexiunii Bluetooth) pe care le-am menționat mai devreme în această recenzie Ledger Nano X.

Astfel, Ledger Nano X vine cu câteva actualizări cu adevărat uimitoare care fac un întreg proces de utilizare a acestui portofel hardware mai plăcut.

Comparați Ledger Nano X side by side cu alții

Știați?

Comparați Ledger Nano X side by side cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Ledger Nano X Review: CONS

Chiar dacă Ledger Nano X vine cu câteva caracteristici excelente, există și ceva de care ar trebui să luați în considerare.

Relativ scump

Când vine vorba de portofele hardware, una dintre principalele probleme este că trebuie să le cumpărați de fapt. Chiar dacă lor prețurile tind să varieze, Ledger Nano X este una dintre opțiunile mai scumpe.

În prezent, Prețul Ledger Nano X este de 119,00 €‎. Comparativ cu Model S care costă doar 59,00 €‎, asta este destul de mare. Cu toate acestea, nu uitați că Ledger Nano X este o versiune nouă și îmbunătățită, care vine cu caracteristici cu adevărat atractive pe care nu le puteți găsi în niciun alt portofel de pe piață..

În timp ce prețul este unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg portofele software (majoritatea sunt gratuite), securitatea ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc când vine vorba de stocarea criptomonedelor. Imaginați-vă că pierdeți toate monedele pe care le stocați în portofelul software, doar pentru că nu ați dorit să achiziționați un portofel hardware. ‎

Ledger Nano X comparativ cu Ledger Nano S

Încă spun că Ledger Nano X este un portofel nou și îmbunătățit care vă poate oferi și mai multe caracteristici, totuși, în ce fel este diferit de Ledger Nano S?

Din motive de claritate, aș dori să vă ofer un comparație rapidă a acestor două dispozitive.

Ledger Nano S Ledger Nano X
 • 3-20 de aplicații
 • 1.100+ active criptografice compatibile
 • Ledger Live
 • 50+ portofele compatibile
 • Bluetooth: –
 • Ecran: 128 x 32 pixeli
 • Conector – USB tip Micro-B
 • Baterie: –
 • Preț: 59,00 €‎
 • Până la 100 de aplicații
 • 1.100+ active criptografice compatibile
 • Ledger Live
 • 50+ portofele compatibile
 • Compatibilitate Bluetooth
 • Ecran: 128 x 64 pixeli
 • Conector – USB de tip C
 • Baterie: 8 ore
 • Preț: 119,00 €‎

După cum puteți vedea, există câteva diferențe principale atunci când vine vorba de portofelele Ledger. Ledger Nano X poate suporta până la 100 de aplicații, are un ecran mai mare care îmbunătățește gradul de utilizare și oferă compatibilitate Bluetooth care vă permite să gestionați portofelul Ledger de pe dispozitivul dvs. mobil.

Ledger Nano X Review

În timp ce Ledger Nano X este de două ori mai scump, acesta vine cu caracteristici care sunt merită complet prețul.

Ce vine în pachetul de portofel Ledger Nano X?

Ledger Nano X vine cu un pachet care conține 5 elemente, inclusiv:

 • 1 cablu USB C.
 • 1 curea de breloc pentru dispozitiv
 • 3 foi de recuperare
 • 1 pliant de început
 • Dispozitivul Ledger Nano X în sine

Chiar dacă în această recenzie Ledger Nano X veți găsi toate informațiile necesare despre modul de utilizare a dispozitivului, există întotdeauna un pliant de pornire care vă va ghida în procesul.

Cum se configurează Ledger Nano X?

Există șase pași de urmat când configurarea Ledger Nano X.

Pasul 1: Obțineți Ledger Live.

Ledger Live este un software necesar pentru configurarea dispozitivului și gestionarea criptomonedelor. Puteți descărca fișierul aplicație desktop pentru Windows, Mac și Linux pe site-ul oficial Ledger și obțineți un aplicatie mobila din App Store sau Google Play.

Ledger Nano X Review

Când veți descărca o aplicație, adaugă un cont asta vă va permite gestionează cripto.

Pasul 2: configurați-l ca pe un dispozitiv nou.

Pentru a configura un dispozitiv nou, trebuie porniți-l primul. Doar apăsați și țineți apăsat butonul lângă portul USB până când vedeți sigla Ledger. După ce ați terminat, va trebui să citiți instrucțiuni de pe ecran. Puteți continua apăsând butonul din dreapta și reveniți apăsând pe cel stâng. Când veți vedea „Configurare ca dispozitiv nou” pe ecran, trebuie să apăsați simultan ambele butoane.

Ledger Nano X Review

Pasul 3: alegeți un cod PIN.

După efectuarea tuturor pașilor anteriori, este timpul să alegeți un cod PIN cod. Pur și simplu apăsați simultan ambele butoane până când vedeți „Alegeți codul PIN” pe ecran.

Ledger Nano X Review

Utilizați oricare dintre butoane pentru a selecta o cifră și apăsați simultan ambele butoane pentru ao valida. Codul dvs. ar trebui să fie format din 4-8 cifre, deci odată ce ai terminat, presa”. Introduceți din nou pinul pentru a-l confirma.

Ledger Nano X Review

Pasul 4: Notați fraza de recuperare de 24 de cuvinte.

După introducerea codului PIN, veți vedea codul frază de recuperare pe ecran. Deoarece va fi furnizat o singură dată, trebuie să vă asigurați că îl notați cu atenție. Pentru început, apăsați ambele butoane și veți vedea cuvântul # 1. Scrieți-l și apăsați butonul din dreapta pentru a trece la cuvântul # 2. Continuați până când aveți toate cele 24 de cuvinte. Din nou, apăsați ambele butoane pentru a continua.

Ledger Nano X Review

Acum, folosind butoanele dreapta și stânga, trebuie selectați fraza de recuperare # 1. Continuați până când confirmați toate cele 24 de cuvinte. Și dispozitivul dvs. este gata! Apăsați ambele butoane și accesați tabloul de bord.

Ledger Nano X Review

Pasul 5: Instalați aplicații.

Odată ce dispozitivul este gata, puteți instala aplicații pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, pur și simplu accesați Ledger Live Manager și alegeți aplicațiile necesare. Sunt disponibile toate cele mai populare criptomonede, puteți găsi Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin și multe alte aplicații.

Acum puteți accesa tabloul de bord Ledger.

Ledger Nano X Review

Cum să primiți fonduri

Pentru a primi resurse criptografice, trebuie mai întâi să vă asigurați că aveți Ledger Live împreună cu un cont creat, precum și cu aplicația necesară. De exemplu, dacă doriți să primiți Ethereum, trebuie să instalați aplicația Ethereum. După ce s-a terminat, urmați acești pași:

Pasul 1: Apasă pe Tranzactie filă pe care îl puteți găsi în partea de jos a aplicației.

Ledger Nano X Review

Pasul 2: Atingeți “A primi”.

Pasul 3: Alegeți contul de utilizat.

Ledger Nano X Review

Pasul 4: Confirmați că adresa afișată în Ledger Live se potrivește cu cea pe care o puteți vedea pe dispozitiv.

Ledger Nano X Review

Pasul 5: Copiați adresa și împărtășiți-o cu o persoană care vă va trimite fonduri.

Ledger Nano X Review

Chiar dacă ne-am dat seama că portofelul Ledger Nano X este sigur, ar trebui să fiți totuși atenți și să vă asigurați că adresa pe care o partajați cu alte persoane este aceeași cu cea oferită inițial.

Cum să trimiteți fonduri

Înainte de a trimite fonduri, trebuie introduceți detaliile tranzacției. Iată un ghid rapid despre cum să faceți acest lucru:

Pasul 1: Apăsați pe Tranzactie filă pe care îl puteți găsi în partea de jos a aplicației.

Ledger Nano X Review

Pasul 2: Atingeți „Trimiteți”.

Ledger Nano X Review

Pasul 3: Alegeți contul căruia doriți să trimiteți fonduri.

Ledger Nano X Review

Pasul 4: Introduceți fișierul adresa destinatarului. Puteți face acest lucru fie manual, fie atingând „Scanați codul QR”.

Ledger Nano X Review

Pasul 5: Introduceți suma pe care doriți să o trimiteți.

Pasul 6: Apăsați „Continuați”.

După introducerea detaliilor tranzacției, va trebui verificați și semnați. Iată cum puteți face acest lucru:

Pasul 1: Verifică detaliile tranzacției și dacă sunt corecte, Atingeți “continua”.

Pasul 2: Asigurați-vă că dispozitivul este pornit și deblocat și apoi selectați Ledger Nano X a trimite cu.

Pasul 3: Deschideți aplicația criptografică și Atingeți “continua”.

Pasul 4: Parcurgeți toate detaliile tranzacției și asigurați-vă că acestea sunt corecte. După ce sunteți gata să îl verificați, apăsați două butoane.

Pasul 5: Tranzacția dvs. este verificată!

Ar putea părea ușor dificil să folosiți acest portofel hardware, totuși, dacă ați urmat această recenzie Ledger Nano X, aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzii

Prin urmare, Ledger Nano X este unul dintre cele mai fiabile portofele hardware în piață. Deoarece este un portofel rece și cheile dvs. private sunt păstrate offline, hackerii nu au acces la el.

Mai mult, comparativ cu Ledger Nano S, modelul mai nou oferă o mai bună utilizare. Nu numai că vă permite să utilizați o aplicație mobilă pentru a gestiona activele cripto, dar are și un ecran mai mare asta face ca navigarea să fie mai confortabilă.

Tabel: Argumente pro și contra Ledger Nano X și Nano S

Când vine vorba de monedele suportate de Ledger Nano X, dispozitivul este compatibil cu mai mult de 1.100 criptomonede. Acestea fiind spuse, veți putea stoca nu numai cele mai populare monede și jetoane, ci și cele mai puțin cunoscute.

Sper că această recenzie Ledger Nano S a fost utilă și reușiți să găsiți toate informațiile pe care le căutați. Orice ai decide, știi întotdeauna asta portofele reci vă poate proteja cel mai bine criptomonedele.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me