Probabil ați auzit de toate diferite tipuri de portofele criptografice, cu toate acestea, o astfel de varietate de opțiuni face dificilă alegerea celei mai fiabile. Astăzi, vom arunca o privire la Ledger Nano S și vom afla cât de sigur este.

Ledger Nano S este unul dintre cele mai populare și recomandate portofele criptografice de pe piață. Cu toate acestea, este important să menționăm că, de fapt, va trebui să cumpărați portofelul Ledger pentru a vă stoca bitcoinii.

În această recenzie, vă voi prezenta portofelul Ledger și vă voi explica cum funcționează. Voi trece și prin ei avantaje și dezavantaje precum și o revizuire completă a caracteristicilor sale de securitate. În cele din urmă, vă voi arăta cum aranjează-l precum și să primească și să trimită monede.

Să începem să aflăm ce este portofelul Ledger!

Pro

  • Super sigur
  • Protecție împotriva daunelor fizice
  • Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Contra

  • Relativ scump

Ce este portofelul Ledger?

Ledger Nano S denumit și Portofel Ledger, este o portofel hardware criptomonedă care vă permite să stocați în siguranță criptomonedele. Nu numai asta, dar vă permite să trimiteți și să primiți și o mulțime de criptomonede diferite.

Compania din spatele Ledger este o Start-up francez care au lansat primul lor portofel în 2014. De atunci, au devenit lider de piață în industria portofelelor hardware. De fapt, portofelul Ledger are un succes atât de mare încât a vândut peste 1 milion de dispozitive!

Deci, ce este un portofel hardware Ledger?

Înainte să explic cum funcționează un portofel hardware, este o idee bună să înțelegeți cum funcționează un portofel software.

Majoritatea oamenilor își stochează criptomonedele într-un portofel software, care poate fi descărcat pe un desktop / laptop sau dispozitiv mobil. Acestea au multe avantaje, precum faptul că este foarte convenabil să trimiteți monede unei alte persoane, precum și să fiți gratuit.

Revizuirea portofelului Ledger: dispozitiv Ledger.

Cu toate acestea, uneori sunt vulnerabili la piratare. Asta pentru ca un hacker poate instala malware pe dispozitiv și infectează computerul unui utilizator cu un logger de chei, care îi permite să fure cheile private ale portofelului și criptomonedele stocate în ele.

Așa se face portofelele hardware precum Nano Ledger S sunt diferite. În loc ca cheile dvs. private și criptomonedele să fie deținute pe o platformă software, acestea sunt ținut pe un dispozitiv hardware fizic! Acest lucru înseamnă, de asemenea, că monedele dvs. sunt întotdeauna deținute deconectat, ceea ce face practic imposibil ca oricine să le acceseze de la distanță.

Tabel: Informații principale despre Ledger Nano X și Nano S

Dacă un hacker dorea să fure criptomonedele care erau ținute în portofelul dvs. Ledger, ar trebui să nu doar să fure dispozitivul, dar ar avea nevoie și de dvs. pin secret. Funcțiile de securitate sunt chiar mai mari decât aceasta, dar despre asta voi vorbi mai detaliat mai târziu!

Deci, acum că știți ce face portofelul, să aflăm ce criptomonede acceptă Ledger Nano S!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Monede Ledger Nano S acceptate

După cum probabil știți, există acum mai mult de 1.500 diferite criptomonede disponibile pentru cumpărare și vânzare, cu mai multe și mai multe adăugate în fiecare zi. Din păcate, nu există niciun portofel în lume care să le poată stoca pe toate, iar unele portofele pot stoca doar o monedă specifică.

Din fericire, însă, portofelul Ledger este un portofel multi-valută, ceea ce înseamnă că este capabil să stocheze o mulțime de monede diferite.

Portofelul Ledger poate suporta 26 de monede și mai mult de 1500 de jetoane. Aceasta include monedele evidente, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Clipoci, Litecoin și Bitcoin Cash, precum și monede mai puțin populare precum Ubiq, Hcash și Stratis! Poti de asemenea conectați-vă Ledger Nano S la portofele precum MEW și NEON, astfel încât să puteți stoca toate jetoanele Ethereum și NEO și pe Ledger.

Revizuire portofel Ledger: Portofele Ledger.

Echipa de la Ledger Nano S lucrează constant la adăugarea pe lista lor de criptomonede acceptate, iar IOTA este una dintre următoarele monede mari așteptate să fie incluse!

Deci, acum că știți ce este Ledger Nano S monede suportate sunt, următoarea parte a acestui ghid va acoperi avantajele portofelului Ledger.

Comparați portofelul Ledger unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Ledger unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Avantajele Ledger Nano S

După cum v-ați dat seama, probabil principalul avantaj a cumpăra portofelul Ledger este că este cel mai sigur mod de a vă stoca monedele! De fapt, deținerea unui portofel hardware este la fel de aproape de stocarea criptomonedelor într-un seif din lumea reală! Dar de ce?

Ei bine, așa cum am menționat mai devreme, portofele software poate fi tocat dacă un dispozitiv este infectat cu malware, virus sau un logger cheie. Ceea ce încearcă hackerii este să-ți fure cheile private, care le-ar oferi apoi acces complet la portofelul tău.

Cu Ledger Nano S, cheile dvs. private sunt stocate în dispozitivul propriu-zis. În plus, așa cum este întotdeauna portofelul deconectat (cu excepția cazului în care trimiteți fonduri – mai multe despre acest lucru mai târziu), nimeni nu poate încerca să le acceseze printr-o conexiune la internet.

Când primiți dispozitivul, vi se va cere alegeți un număr PIN, care trebuie să fie de minimum 4 cifre. Numai dvs. ar trebui să cunoașteți acest număr PIN și va trebui să îl introduceți manual pe dispozitiv de fiecare dată când doriți să-l utilizați.

Revizuirea portofelului Ledger: securitate.

Este o strat suplimentar de securitate care te protejează dacă îl uiți vreodată. După confirmarea numărului PIN, vi se va da un Expresie de recuperare de 24 de cuvinte. Din nou, acest lucru este afișat pe ecranul Ledger, astfel încât nimeni altul decât dvs. nu va avea acces la el. În cazul în care vă uitați PIN-ul, puteți introduce pur și simplu fraza de recuperare pe dispozitiv, apoi creați un PIN nou.

Dezvoltatorii lansează, de asemenea, actualizări regulate de firmware. Deci, pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. hardware rămâne sigur, trebuie să efectuați regulat Actualizațis.

O altă caracteristică de securitate este Protecția lui Ledger împotriva daunelor fizice. Ledger Nano S a fost construit folosind foarte mult materiale durabile, inclusiv o copertă din care se face oțel inoxidabil. Acest lucru vă asigură că, dacă ați făcut greșeala de a o scăpa, ar fi foarte dificil ca dispozitivul să fie deteriorat.

Totuși, nu există un produs perfect, nu? Deci, chiar și securitatea Ledger este una dintre cele mai bune din industrie, există și unele dezavantaje de luat în considerare. Le voi discuta mai jos.

Dezavantaje ale Ledger Nano S

În primul rând, spre deosebire de portofelele software, Nano Ledger S nu este gratuit. Dacă achiziționați portofelul direct de pe site-ul portofel Ledger, acesta vă va costa în jur de 59 EUR. Deși ați putea fi mai ieftin de la un alt comerciant cu amănuntul (cum ar fi Amazon), eu nu mi-ar recomanda faci asta.

Asta pentru că tu nu pot garanta că vânzătorul nu a instalat un virus în dispozitivul hardware, care ar putea apoi să le ofere acces la portofelul dvs. Cumpărați întotdeauna direct de la producător oficial, ceea ce poți face Aici!

Revizuirea portofelului Ledger: prețul Ledger Nano S.

Un alt dezavantaj este incomoda. Când vine vorba de trimiterea de monede altcuiva, va trebui priza Nano Ledger S în dumneavoastră dispozitiv desktop. Procedând astfel, va trebui apoi să introduceți Numarul pin. Acest lucru este mult mai puțin convenabil decât utilizarea unui portofel software, deoarece este nevoie de mai mult timp și efort pentru a transfera fonduri.

De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că portofelul Ledger este mai puțin ușor de utilizat decât unele dintre portofelele software disponibile. Este foarte important să citiți manualul de instrucțiuni înainte de al configura.

Deci, acum, când cunoașteți avantajele și dezavantajele Ledger Nano S, voi răspunde acum la întrebarea dacă este cu adevărat imposibil să hack!

Portofelul contabil este rezistent la hacking?

Să aflăm ce s-ar întâmpla dacă un hacker a reușit să-ți fure fizic portofelul Ledger.

În primul rând, pentru a avea acces la fondurile dvs., hackerul ar avea nevoie de personalul dvs. pin, pe care numai tu o ai. Ele ar fi date trei încercări la introducerea numărului corect al pinului și, dacă introduc codul incorect de trei ori, Ledgerul va intra într-un timp blocare. Aceasta este o caracteristică de securitate excelentă, deoarece vă oferă timp să vă recâștigați accesul la portofelul Ledger, introducând expresie de acces de rezervă.

Cu toate acestea, există o poveste interesantă care a fost lansată de un jurnalist la Wired.com la sfârșitul anului 2017, cine a explicat cum și-a pierdut atât numărul PIN, precum și a lui frază de recuperare. Jurnalistul deținea criptomonede în valoare de peste 30.000 de dolari în Nano Ledger S și nu avea nicio modalitate de a accesa fondurile.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano S și Trezor One

Jurnalistul a reușit să găsească un geniul programării care a găsit o vulnerabilitate în cea mai recentă versiune a portofelului Ledger, ceea ce i-a permis să anuleze o actualizare recentă de securitate. După ce a urmat instrucțiunile oferite de programator, Jurnalistul a reușit cumva să-și recapete accesul la portofel.

desi Ledger Nano S echipa susține că acest defect de securitate a fost remediat de atunci, arată că nimic nu este vreodată 100% sigur. Chiar și cele mai sigure seifuri din lume au mai fost piratate, așa că nu uitați că, deși a portofel hardware face aproape imposibil ca cineva să-ți fure fondurile, nimic nu este vreodată sigur.

În realitate, dacă ați fi fost în aceeași poziție ca jurnalistul, nu veți putea vreodată să vă recuperați fondurile. Ledger Nano S nu are niciodată acces la cheile dvs. private, deci este responsabilitatea dumneavoastră să le păstrați în siguranță.

Ce vine în pachetul Portofel Ledger

Vă întrebați ce este inclus atunci când efectuați achiziția portofelului Ledger? Ei bine, iată o listă de lucruri pe care le veți face găsi în cutie:

  • Ledger Nano S
  • Card de instrucțiuni
  • Breloc
  • Şnur
  • Card de recuperare
  • Cablu USB

Deși am menționat-o mai devreme, vreau doar să vă reamintesc nu cumpărați portofelul Ledger de la oriunde altundeva decât site-ul oficial.

Cum să configurați portofelul Ledger

Dacă ați citit acest lucru Ghid pentru portofel până acum, ar trebui să aveți o idee bună despre ceea ce face portofelul, despre diferența față de un portofel software și despre avantaje și dezavantaje. De asemenea, am explorat securitatea portofelului.

Deci, dacă ați decis să cumpărați unul (sau aveți deja unul), acum vă voi arăta cum să-l configurați!

1. Mai întâi, va trebui să introduceți Ledger Nano S în portul USB al dispozitivului.

2. Ar trebui să vezi acum "Configurați ca dispozitiv nou" pe ecranul portofelului Ledger. Apăsând butonul din dreapta, selectați "da".

Revizuirea portofelului Ledger: configurație

3. Aceasta va instala acum driverele necesare pe dispozitivul dvs..

4. Vi se va cere acum să alegeți un număr PIN. Pentru a începe procesul, apăsați simultan butoanele stânga și dreapta.

Revizuirea portofelului Ledger: alegerea codului PIN.

5. Puteți alege orice combinație de număr PIN, atâta timp cât este cuprinsă între 4 și 8 cifre. Cu toate acestea, nu poate fi ușor să ghiciți combinații precum „1,2,3,4” sau „9,9,9,9”. De asemenea, va trebui să introduceți acest lucru Numarul pin de fiecare dată când doriți să utilizați portofelul Ledger, așa că nu-l uitați!

6. După ce ați introdus numărul PIN și sunteți mulțumit de acesta, vi se va cere să îl introduceți din nou. Aceasta este pentru a vă asigura că nu ați făcut o greșeală.

7. De îndată ce ați confirmat numărul PIN, portofelul Ledger vă va spune apoi să vă notați frază de recuperare de rezervă.

Revizuirea portofelului Ledger: frază de recuperare.

8. Este foarte important să notați Expresie de recuperare de 24 de cuvinte și apoi păstrați-l undeva în siguranță. Acesta ar putea fi ultimul lucru care stă între pierderea fondurilor. Amintiți-vă, dacă uitați numărul PIN sau aveți dispozitivul furat, expresia dvs. de acces vă va oferi acces la monedele dvs..

9. Fiecare dintre cele 24 de cuvinte va fi afișat pe ecran individual. Ulterior, dispozitivul vă va testa apoi solicitându-vă să reintroduceți câteva dintre cuvinte.

Recenzie portofel Ledger: frază de recuperare.

10. După ce ați finalizat setarea de recuperare a parolei, portofelul Ledger va fi acum gata de utilizare!

Revizuirea portofelului Ledger: dispozitiv gata

Așadar, acum că v-ați configurat Ledger Nano S, să aflăm cum îi puteți trimite monede!

Cum pentru a primi fonduri

Permiteți-mi să vă arăt cum să trimiteți fonduri folosind Ledger.

1. Înainte de a începe, va trebui mai întâi să descărcați fișierul Manager contabil. Puteți face acest lucru Aici.

2. Faceți clic pe Disponibil în Chrome, urmat de descărcare. Apoi urmați instrucțiunile de instalare.

3. După ce ați instalat Ledger Manager, trebuie să faceți acest lucru descărcați aplicația portofel.

4. Indiferent de opțiunea pe care ați ales-o, descărcați aplicația pe dispozitiv și instalați-o.

5. Odată ce lansați aplicația Bitcoin (sau criptomoneda dvs. la alegere) pe care tocmai ați instalat-o, vi se va cere să introduceți portofelul Ledger în aparatul dvs. și să introduceți numărul PIN.

6. Veți fi apoi întrebat dacă doriți un portofel Legacy sau un portofel Segwit. Cea mai ușor de utilizat opțiune este Segwit.

Recenzie portofel Ledger: tip portofel.

7. Apoi, faceți clic pe A primi, pe care o veți găsi în partea de sus a aplicației.

Revizuire portofel Ledger: instalare portofel.

8. Acum faceți clic pe Afișați adresa pe dispozitiv.

Recenzie Ledger Wallet

9. Adresa dvs. unică a portofelului Bitcoin Ledger va fi acum afișată. Puteți să-l copiați pur și simplu, să vă îndreptați către portofelul care vă stochează monedele în prezent și apoi să le transferați! Atenție: Trimiteți Bitcoin numai la această adresă.

Ledger Wallet Review

Asta este! Portofelul dvs. Ledger ar trebui să primească monedele în câteva minute! Acum, să vedem cum să trimiteți monede de la Ledger la alt portofel!

Cum să SSfârșit Funds

Acum o să vă arăt cum să trimiteți Bitcoin din portofelul Ledger. Acest proces este același pentru toate monedele, cu toate acestea, asigurați-vă că ați instalat aplicația corectă pentru moneda pe care doriți să o trimiteți sau să o primiți, pe care o puteți găsi în secțiunea de mai sus. Voi folosi în continuare Bitcoin pentru acest exemplu.

1. Reveniți la dvs. Aplicație portofel Bitcoin. Dacă v-ați deconectat portofelul Ledger, va trebui să îl reintroduceți și să introduceți din nou numărul PIN.

2. De data aceasta, faceți clic pe Trimite în partea de sus a ecranului.

Recenzie portofel Ledger

3. Tot ce trebuie să faceți acum este introduceți adresa portofelului la care doriți să trimiteți fondurile, precum și suma. De asemenea, aveți opțiunea de a selecta taxa de tranzacție. Rețineți că cu cât comisionul de tranzacție este mai mic, cu atât tranzacția va fi mai lentă.

Cum se termină bitcoins pe portofelul Ledger

4. În cele din urmă, pentru a finaliza tranzacția, faceți clic pe verde Trimite buton!

Asta este! Acum știți cum să trimiteți criptomonede folosind Ledger Nano S!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzie

Sper că ai găsit asta Portofel Ledger recenzie plăcută și educativă. V-am furnizat toate informațiile despre care cred că sunt importante înainte de a decide să investiți într-una.

Dacă ați reușit să citiți acest ghid de la început până la sfârșit, acum ar trebui să înțelegeți foarte bine ce face portofelul Ledger, precum și toate elementele sale avantaje și dezavantaje.

Per total, Ledger Nano S este unul dintre cele mai sigure și sigure portofele cripto. Are un strat suplimentar de securitate, ceea ce înseamnă că nu va trebui doar să alegeți un cod PIN, ci și o frază de recuperare de 24 de cuvinte. Mai mult, deoarece este fabricat din materiale durabile, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea fizică.

Dacă aveți în continuare probleme sau întrebări legate de portofelul Ledger, vă rugăm să nu ezitați să întrebați!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me