Un termen care a fost aruncat în comunitățile criptografice în mod vizibil în ultima vreme este exploatarea în cloud. Acest fenomen pare să fi preluat lumea minieră a criptomonedelor – în fiecare zi, tot mai mulți oameni par să o facă introduceți în activitatea care este minarea în cloud. Din această cauză, devine din ce în ce mai greu să extrag anumite monede criptografice specifice. De aceea, astăzi vreau să vă povestesc despre mineritul în cloud Litecoin.

Vom începe de la definiții – ce este Litecoin și ce este cloud mining. Îți spun despre asta Litecoin’s beneficii și de ce merită să exploatezi în primul rând. După aceea, vom acoperi unele dintre cele mai populare locuri în care oamenii tind să meargă atunci când se gândesc la exploatarea în cloud Litecoin.

Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, trebuie să știți că există modalități mult mai ușoare de a obține Litecoin. Pur și simplu alegeți un schimb securizat de criptocurrency cumpărarea sau tranzacționarea Litecoin. Câteva opțiuni pe care ar trebui să le luați în considerare includ Coinbase, Binance și Coinmama.

Acum, să aflăm mai multe despre Litecoin.

Ce este Litecoin?

Litecoin este cripto descentralizat care are blockchain-ul său. A fi descentralizat înseamnă că nu aparține nicio persoană sau organizație anume – nu are un lider central.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Litecoin este sursa deschisa, ceea ce înseamnă că oricine și toată lumea pot contribui la bunăstarea monedelor și la dezvoltarea acesteia.

Exploatarea în cloud Litecoin: diferite criptomonede.

Ceea ce face ca această criptă să fie unică este relație cu Bitcoin. Litecoin a fost inițial un spin-off al Bitcoin, având date și parametri aproape identici. Cu toate acestea, există o captură – Litecoin este de aproximativ patru ori mai rapid decât Bitcoin. În marea schemă a lucrurilor, acest lucru este foarte semnificativ.

De patru ori mai rapid echivalează de obicei cu a fi de patru ori mai atractiv. În cazul Litecoins, acest lucru înseamnă, de asemenea, că își propune să aibă de patru ori mai multe monede decât Bitcoin.

Încă de la început, Litecoin a fost conceput ca o versiune superioară actualizată a Bitcoin.

Ce este Cloud Mining?

Acum, că am acoperit câteva informații de bază despre Litecoin, să trecem la cloud mining.

Pentru a o pune în termeni simpli, exploatarea în cloud este un proces în care plătiți pe cineva să închirieze o platformă minieră și serviciile acesteia. Există, de obicei două părți participarea la acest proces – cumpărătorul și gazda.

Să presupunem că dvs., în calitate de cumpărător, căutați modalități de a profita de criptomonede. Investiția în acțiuni necesită o sumă importantă în avans (cel puțin pentru a observa orice tip de profit), nu aveți cunoștințe în zona de dezvoltare a blockchain-ului pentru a vă prezenta acolo … Dar după ceva timp vă dați peste un site de internet care oferă servicii de minare în cloud.

Exploatarea în cloud Litecoin: criptomonede multiple.

Gazde (oamenii care dețin serviciul cloud mining) sunt de obicei mari și corporații. Este destul de rar să găsești o singură persoană care să ofere servicii de minare în cloud, deși nu este imposibil.

De cele mai multe ori, gazdele dețin câteva ferme. O fermă este pur și simplu o facilitate care este plină cu criptomonedă platforme miniere. Când doriți să încheiați o înțelegere cu gazda, pur și simplu închiriați platforma într-una din ferme pentru o perioadă de timp convenită.

Mai mult decât platforma

Totuși, o platformă minieră nu este singurul lucru pe care îl închiriați. De asemenea, ați închiria spaţiu pentru a-l păstra în și management și întreținere Servicii.

Tu și gazda sunteți de acord cu o anumită oră pentru chirie. Acest lucru ar putea fi de la trei luni până la o viață (deși acesta din urmă este destul de rar). Majoritatea gazdelor cloud mining oferă plăți lunare.

O factură de întreținere și energie electrică este scoasă din veniturile dvs. (acestea sunt calculate în diferite moduri; depinde de fiecare gazdă), iar restul veniturilor dvs. sunt transferat într-un portofel criptografic la alegere.

Exploatarea în cloud Litecoin: fermă minieră.

Exploatarea în cloud (inclusiv mineritul în cloud Litecoin) este considerat a fi benefic din câteva motive. În primul rând, este super ușor. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați serviciu online si asteapta.

Unele gazde de tip cloud mining de ultimă generație oferă avantaje suplimentare, adică supravegherea fermei 24 de ore pe zi, prin intermediul unui flux live pe internet, deci este posibil să doriți să o verificați. În afară de asta, munca ta în acest moment este Terminat – gazda se ocupă de restul.

Exploatarea în cloud este, de asemenea benefic atât pentru gazdă și (majoritatea) din criptomonede acolo (cel puțin descentralizate, open-source). Gazdele obțin cantități bune de profit și pot continua să-și dezvolte fermele.

Criptomonedele în sine beneficiază de acest lucru rămânând într-o stare de cerere activă – acest lucru le sporește pozițiile pe piață și le aduce mai multă atenție.

Litecoin Cloud Mining

Acum, că aveți o idee generală atât despre Litecoin, cât și despre procesul de exploatare în cloud … De ce ar vrea cineva să se ocupe de mineritul în cloud Litecoin? Rețineți că orice opțiune alegeți, veți avea nevoie și de o portofel hardware de încredere pentru a vă proteja monedele. Acestea fiind spuse, dacă vă prețuiți securitatea, ar trebui să verificați Ledger Nano X și Trezor Model T..

Raționamentul din spatele acestui lucru este destul de simplu – disponibilitatea și accesibilitatea Litecoin.

După cum am menționat mai devreme, Litecoin este de patru ori mai repede decât Bitcoin. Să folosim acest exemplu.

Cea mai mare problemă cu Bitcoin când vine vorba de minare în cloud este că este foarte dificil de extras – este nevoie de un mult timp și energie semnificativă consum pentru a obține o cantitate vizibilă de Bitcoins. Acest lucru se datorează câtorva motive, dar cele mai mari sunt probabil cererea și oferta.

Exploatarea în cloud Litecoin: Exploatarea Litecoin.

Cu Bitcoin’s popularitate și succes, o mulțime de oameni doresc să participe la hype. O cantitate mare de oameni echivalează cu o cantitate semnificativă de mineri. Cu toate acestea, capacitatea de piață stabilită de Bitcoin dictează ritmul jocului – și cu atât de mulți oameni implicați, ritmul devine mai lent până săptămână.

La fel ca în cazul altora altcoins, este o poveste diferită când vine vorba de Litecoin. Există o ofertă mult mai mare și o cerere considerabil mai mică pentru Litecoin decât pentru Bitcoin. Acest lucru face ca extragerea în cloud Litecoin să fie mult mai ușoară și multă mai profitabil decât celelalte criptomonede principale.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Locuri pentru mine

Există o mulțime de site-uri pe internet care oferă Servicii de extragere în cloud Litecoin. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a vă decide cu privire la o gazdă cloud mining este să vă dați seama dacă doriți o gratuit sau un serviciu cu plată. da, minerit gratuit în cloud este un lucru, dar, în mod firesc, are al său dezavantaje.

Gazdele care oferă exploatare gratuită în cloud oferă, de obicei, servicii pentru clienți puțin sau deloc în comparație cu cele plătite. Exploatarea gratuită în cloud poate fi schițată și riscantă – dacă nu știi ce faci (sau dacă nu faci suficiente cercetări), s-ar putea să ajungi înșelat.

Exploatarea gratuită în cloud tinde, de asemenea, să fie un proces semnificativ mai lent decât versiunea cu plată. Aceasta s-ar putea să dureze luni până când observați sume de profit.

Acestea fiind spuse, să acoperim unele dintre cele mai populare site-uri pentru exploatarea în cloud Litecoin. Lista nu este alcătuită într-o ordine specifică.

Închirieri platforme miniere

Închirieri platforme miniere este un serviciu de exploatare cloud online din SUA. Ele oferă o mare varietate de monede (alt) pentru mine, inclusiv Litecoin.

Exploatarea în cloud Litecoin: Închirieri platforme miniere.

Site-ul este de remarcat prin faptul că nu are comenzi minime, foarte nivel de referință scăzut de retragere, plătește profiturile în maximum douăsprezece ore de la sfârșitul chiriei și procesează plățile foarte repede.

Site-ul oferă, de asemenea, o varietate de bazine miniere pentru a alege – gratuit. Unul dintre singurele dezavantaje este că se luptă în departamentul de proiectare – calitatea site-ului lasă încă unele lucruri de dorit.

Genesis Mining

Probabil că cel mai cunoscut site din această listă, Genesis Mining este o companie de minerit în cloud, cu sediul în Hong Kong. Acestea sunt foarte populare în lumea criptomonedelor, în special datorită serviciilor lor miniere și a proiectelor inovatoare, de ultimă generație.

Exploatarea în cloud Litecoin: Genesis Mining.

Genesis Mining oferă o o gamă largă de planuri miniere, astfel încât să puteți alege unul în funcție de preferințe. De asemenea, au o opțiune pentru a vă crea propriul dvs. plan personalizat, care este o caracteristică adăugată, individuală, bazată pe nevoi.

Compania are un câteva ferme imense împrăștiate în jurul lumii. Acest lucru se face mai ales din motive de securitate, dar aduce în discuție partea negativă a exploatării în cloud Genesis – comparativ cu alte gazde de exploatare în cloud, vizibil de costisitor. Clienții spun, de asemenea, că compania și-ar putea spori asistența pentru clienți, deoarece aceasta tinde să fie lentă și nu atât de utilă.

Hashflare

O companie din Estonia, Hashflare, și-a construit o reputație de-a lungul anilor unei companii de minare cloud de încredere și de încredere. Servicii precum Exploatarea în cloud Litecoin și asistența pentru clienți sunt pe deplin disponibile.

Litecoin Cloud Mining: Un ghid pas cu pas

Chiar dacă Hashflare este răcoros și transparent cu serviciile lor de exploatare în cloud Litecoin, aceștia percep o taxă de întreținere. În ceea ce privește aspectul luminos, totuși, compania oferă contracte cu durată nelimitată – ați putea achiziționa unul și puteți fi stabilit pentru tot restul vieții.!

Frumos Hash

Un alt nume familiar în lumea criptomonedelor, Frumos Hash oferă niveluri ridicate de securitate și un sistem stabil pentru oricine se gândește să devină un potențial client.

Nice Hash este mineri profesioniști în criptomonede, dar mulți oameni cred că, din cauza structurii lor dificile, acest site de exploatare în cloud nu este potrivit pentru minerii începători. Un alt lucru demn de reținut este că, deși puteți extrage Litecoin, de acum, compania oferă doar plăți Bitcoin.

Alegerea potrivită a gazdei Cloud Mining

Aceștia au fost doar câțiva dintre cei mai notabili furnizori de servicii de minare în cloud Litecoin. Există zeci de diferite gazde cloud mining (ambii gratuit și plătite) care sunt dornici să-și ofere fermele la dispoziție. Cu atât de multe opțiuni, cum se alege o gazdă adecvată pentru exploatarea în cloud Litecoin?

În primul rând, luați în considerare securitatea drept cea mai mare prioritate atunci când vine vorba de alegerea unei gazde pentru exploatarea în cloud Litecoin. Imaginați-vă această situație: alegeți un miner cloud, plătiți taxa inițială și la sfârșitul lunii aflați că nu numai că vi s-au furat profiturile, ci cineva a intrat în contul dvs. bancar (card de credit, PayPal etc.) și v-am furat toate economiile …

Toate acestea pentru că nu ați făcut cercetarea și ați ales un gazdă neîncredătoare, demnă de îndoială. Acum, vedeți importanța securității?

Litecoin cloud mining: cloud mining.

Un alt lucru demn de reținut este rata hash a platformelor gazdei. Dacă rata de hash a fermei este într-adevăr scăzut, cu exceptia preturi că gazda percepe sunt prin acoperiș, acesta este un indiciu clar că ceva nu este în regulă. Căutați întotdeauna ratele de hash adecvate pentru diferitele tipuri de platforme de acolo sau cel puțin consultați-vă pe forumurile online.

În cele din urmă, obțineți un senzație generală pentru companie. Accesați site-ul lor (și multe părți diferite ale site-ului), uitați-vă la pagina lor Despre, citiți Cartea albă, cercetați unii dintre cei mai notabili oameni care lucrează acolo sau care sunt implicați în anumite moduri cu compania.

Dacă viziunea generală a companiei sau a site-ului scoate în evidență sentimente de încredere, cel mai adesea este un factor decisiv bun. Acordați întotdeauna o prioritate gazdelor transparente, deoarece aceste companii au de obicei cel mai puțin de ascuns.

Concluzie

În acest moment, probabil că ar trebui să aveți un intelegere mai buna de cum funcționează mineritul în cloud Litecoin. La început poate fi dificil, dar dacă vă gândiți la asta, veți da seama în cel mai scurt timp.

Încă un sfat pe care ți-l pot da este că ar trebui să cauți întotdeauna mai întâi mineri locali de cloud. Vedeți dacă există una în țara dvs. (poate chiar în oraș?), Contactați-le, poate chiar să organizați o întâlnire. Acest lucru are beneficii reciproce – puteți susține o afacere locală, în timp ce gazda cloud mining primește un client. În plus, există de obicei mai multe informații disponibile pentru companiile locale decât una online.

În ceea ce privește mineritul în cloud Litecoin, rețineți că este un proces lent. Sigur, este mult mai rapid decât, de exemplu, Bitcoin, dar este nevoie de ceva timp pentru a observa venituri considerabile. Desigur, totul depinde de dumneavoastră plan de abonament – cu cât plătiți mai mulți bani, cu atât veți obține o rată de hash mai mare, crescând astfel viteza câștigurilor dvs. potențiale.

Dacă alegeți să profitați de mineritul în cloud Litecoin, vă doresc mult noroc! De asemenea, asigurați-vă întotdeauna că păstrați criptomoneda în depozite sigure, cum ar fi portofele reci (aruncați o privire la Ledger Nano X și Trezor Model T).

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me