În timpul necesar pentru unul dintre noi Bitcoin tranzacții care urmează să fie procesate, o altă monedă numită Lumeni stelari pot face oriunde între 120 și 200 de tranzacții în aceeași perioadă de timp.

Până la sfârșitul acestui ghid, veți înțelege ce Lumeni stelari este și cum poate fi folosit. Veți obține, de asemenea, un sentiment mai ferm al caracteristicilor de securitate și al utilizărilor potențiale ale monedei.

De asemenea, dacă moneda Stellar pare ceva care te-ar putea interesa, asigură-te că o verifici doar pe unele platforme fiabile de schimb de criptoBinance este alegerea obișnuită, dar Simplex s-ar putea dovedi a fi mult mai rapid și mai simplu! De asemenea, puteți stoca monedele dvs. stelare în portofelul hardware Ledger Nano S.

Vom începe prin a vorbi despre unele dintre caracteristicile de bază ale monedei, așa că să începem!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Taxe de tranzacție foarte mici
 • Tranzacții rapide
 • Scalabil
 • Sprijinit de mari organizații financiare

Contra

 • O oarecare incertitudine în jurul echipei din spatele lui Stellar
 • Nu in totalitate "in linie" cu conceptul de descentralizare

Ce sunt Lumenii Stelari?

Poate că ați mai auzit de asta, dar până când începeți să citiți, s-ar putea să vă fi găsit punând întrebarea „ce sunt lumenii stelari?”

Ei bine, în 2014, Stellar Lumens și-a propus micșorați diferența dintre criptă și lumea financiară. De atunci, criptomoneda Stellar a preluat o serie de parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei și finanțelor. Parteneriatele includ IBM, Dunga, și Deloitte, precum și cel puțin o duzină de procesatori de plăți și instituții financiare din Europa și Asia.

Stellar Lumens: sigla oficială Stellar.

Scopul principal al lui Stellar este să să devină calea ferată de plată digitală mondială prin conectarea oamenilor, bănci și sisteme de plăți. Vă permite să transferați bani oricui, oriunde, rapid și sigur, cu un cost de tranzacție mai mic de un bănuț. Numai această taxă poate scoate Western Union din joc.

Unii susțin că cripto-ul stelar a început ca o furcă dură din Clipoci protocol. Interesant este că Jed McCaleb, care a fondat moneda Stellar Lumens, a fondat și Ripple. Cu toate acestea, Jed McCaleb a spus el însuși pe pagina sa de Twitter că cele două jetoane au coduri diferite și NU SUNT O FURCĂ. Puteți dezbate înainte și înapoi despre acest lucru, dar trecutul nu vă va spune despre viitorul incitant al monedei Stellar pe care îl are în față.

Dacă Stellar nu este o furcă Ripple, ce este?

Principala diferență dintre monede este că Lumenii stelari vizează indivizii, in timp ce Ripple vizează instituțiile financiare, inclusiv unele dintre cele mai mari bănci din lume.

Pentru ao pune în perspectivă, utilizatorii țintă ai lui Stellar sunt oameni de zi cu zi, precum insulii din Pacificul de Sud care folosesc criptomoneda XLM pentru a alimenta plățile cu amănuntul. Ripple, pe de altă parte, vizează unele dintre cele mai mari bănci din lume, precum Santander, Bank of America și HSBC.

Stelarul nu este o furculiță de ondulație. Este cu totul alt cod.

– Jed McCaleb (@JedMcCaleb) 22 noiembrie 2017

Moneda stelară este, de asemenea, diferită de Ripple din cauza tipul de afacere din spatele monedei, deoarece Fundația Stellar este o organizație non-profit. Aceasta înseamnă că ei primesc scutiri de taxe, nu există acționari și nu există dividende – doar salarii și cheltuieli.

Stellar Lumens folosește, de asemenea, un protocol diferit față de Ripple, pe care îl voi explica mai mult în scurt timp după ce voi vorbi despre unele dintre asemănările dintre Ripple și Stellar.

Fundalul Stelar

Lumeni stelariCofondatorul Stellar Lumens, Jed McCaleb, a fondat și Ripple și Mt. Gox, dar a părăsit Ripple în 2015. Motivul plecării sale este greu de confirmat, deoarece diferite surse oferă informații diferite.

Într-un mod foarte criticat, Articol de 15.000 de cuvinte în New York Observer, povestea a fost poziționată pentru a face să pară că McCaleb a fost forțat să plece din cauza proastei sale reputații Muntele. Gox hack.

În caz că nu știți, Muntele. Hackul Gox a fost cel mai mare hack din istoria Bitcoin până în acest an, când Coincheck a fost atacat pentru peste o jumătate de miliard de dolari. Muntele. Hack-ul Gox a costat utilizatorilor Bitcoin peste 460 milioane dolari.

Stellar Lumens: date despre tranzacții.

La acea vreme, Mt. Gox a fost cea mai mare bursă din lume și a reprezentat 70% din toate tranzacțiile Bitcoin. McCaleb a fondat site-ul web cu aproape un deceniu înainte de piratare ca un Magic: platforma de tranzacționare online Gathering (Mt. Gox reprezintă Magic: The Gathering Online eXchange).

După Mt. Gox Hack

După piratare, Wells Fargo a suspendat toate conturile care au lichidat fonduri pentru companiile criptografice, precum și conturile bancare de exploatare ale acelor companii, lăsând blocate proprietarii de companii. Aceasta a inclus contul Ripple Labs, care avea o relație de lucru de 20 de ani cu banca care a dus la închidere.

În acea perioadă, CEO-ului Ripple Labs, Chris Larsen, i s-a spus că McCaleb nu ar trebui să mai fie asociat cu compania. În ciuda faptului că a părăsit Ripple pentru a rămâne membru al consiliului de administrație în acel moment, chiar și mica sa implicare în calitate de membru al consiliului a fost o criză publicitară pentru Ripple datorită asocierii sale cu Mt. Gox.

După aceea, a urmat o mulțime de dramă între CEO-ul Ripple și McCaleb. La un moment dat, McCaleb a cerut plecarea lui Larsen, care a fost transformată în decizia consiliului 5-1 în favoarea păstrării poziției de către Larsen (votul vecin a fost, desigur, McCaleb). Această solicitare a făcut probabil un schimb incomod la stația de cafea a biroului.

Descoperirea lui McCaleb

La scurt timp după aceea, McCaleb a primit ajutor pentru Stellar Lumens o investiție de 3 milioane de dolari din Stripe, procesatorul de plăți bazat pe Irlanda. Având în vedere investițiile apropiate de Wells Fargo închiderea grupului de lucru Bitcoin, Stripe a trebuit să mențină distanța publică față de Stellar datorită propriei relații cu Wells Fargo. Cu toate acestea, acum parteneriatul este în vigoare deplină cu dezvăluirea publică.

in orice caz, McCaleb a vorbit cu Coindesk pentru a respinge majoritatea acestor afirmații. El a spus că povestea publicată în New York Observer a fost unilaterală și include multe afirmații false. Un astfel de punct pe care McCaleb l-a respins a fost concentrarea poveștii pe directorul executiv al lui Stellar, Joyce Kim, care a părăsit Ripple pentru a lucra la Stellar cu McCaleb.

Lumeni stelari: Moneda stelară

Povestea a făcut-o pe Kim să pară cronica lui McCaleb și a pretins că Kim i s-a dat acces la conversații privilegiate pe care nu ar fi trebuit să le vadă. După cum am spus, totuși, multe dintre punctele din povestea New York Observer au fost respinse mai târziu de McCaleb, deoarece el a spus că punctele lipseau în mod serios de informații exacte și erau pline de părtinire.

În ciuda îndoielilor referitoare la reputația lui McCaleb blockchain comunitate, Stellar a devenit una dintre cele mai faimoase criptomonede, cu parteneriate de la IBM și alți giganți tehnologici!

Echipa de dezvoltare a lui Stellar este plin de lideri din industrie, inclusiv membrii consiliului și consilierii care sunt lideri în locuri precum Universitatea Stanford și WordPress. Dar vom vorbi mai multe despre echipa strânsă în scurt timp.

Deocamdată, să trecem la utilizările practice și globale pentru Lumens.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum se pot folosi lumeni stelari?

Vă puteți gândi la Lumenii Stelari ca. Bitcoin este mai rapid, văr mai scalabil asta nu necesită minerit. Lumenii pot fi tranzacționați oriunde în lume în doar 3 – 5 secunde. Acest lucru este ideal pentru plăți transfrontaliere (adică tranzacții de peste mări). Tranzacțiile la nivel mondial, ieftine și rapide de pe telefonul mobil, tabletă sau desktop pot fi deosebit de utile dacă vă aflați într-o locație izolată fără acces la bănci.

Cu Stellar Lumens, nu va trebui să faceți față unei taxe scumpe de la companii precum Western Union. Aceasta înseamnă că atunci când trimiteți sau primiți bani de la cineva din străinătate, nu va trebui să plătiți taxe de 10% sau 20%. În schimb, ați plăti aproximativ 0,00001 Lumeni, care este în prezent mai puțin de 0,01 USD.

Stellar are un schimb încorporat pe care puteți tranzacționa monede de genul Bitcoin, Ethereum, sau propriul Repocoin al lui Stellar. De asemenea, puteți tranzacționa Lumens pe bursă. Schimbul Stellar este benefic dacă doriți să schimbați criptocurrency XLM în EUR (Euro), apoi dați-i unui prieten sau unui membru al familiei bani pe un site de transfer precum tempo.eu.com.

Stellar Lumens: infrastructură de plăți personalizabilă.

Din ianuarie până în august 2017, Stellar a văzut platforma Oferte inițiale de monede strânge peste 1,3 miliarde numai în acele 8 luni. ICO-uri precum Mobius (care a strâns puțin sub 40 de milioane de dolari) au ales Stellar în comparație cu blockchain-urile mai populare datorită lui Stellar scalabilitate și protocol de consens.

ICO-urile de pe platforma Stellar Lumens sunt personalizabile și pot include o serie de caracteristici – inclusiv infama rețea Lightning pe care probabil ați auzit-o în asociere cu Bitcoin. Personalizarea pentru ICO-uri este extinsă la o serie de comportamente, inclusiv escrow-uri, emiterea de dividende, legături, inflație, și datorii garantate.

Există o mulțime de utilizări interesante pentru Stellar! Să aprofundăm puțin mai mult modul în care Stellar poate procesa peste o mie de tranzacții într-o secundă.

Cum funcționează tranzacțiile?

Lumenii stelari se pot procesa până la 1.000 de tranzacții pe secundă, la o fracțiune de bănuț fiecare. Taxa este utilizată mai ales pentru a împiedica rețeaua să experimenteze atacuri. Puteți trimite plăți transfrontaliere către oriunde în lume folosind Lumens.

Spre deosebire de Bitcoin, Stellar nu folosește Dovada muncii, în schimb, folosește ceea ce se numește Protocolul de consens stelar (SCP). SCP-ul Stellar permite efectuarea plăților rapid și sigur cu oricine oriunde în lume.

Stellar Lumens: cum funcționează tranzacțiile Stellar Lumens?

În plus, codul SCP Stellar permite utilizarea Lumenilor fără exploatare este necesară exploatarea. Unii susțin că, fără minerit, Lumenii Stelari sunt mai puțini descentralizat și mai puțin sigur decât este Bitcoin. Cu toate acestea, Stellar are noduri în întreaga lume. Din acest motiv, unii consideră că este semi-centralizat.

Achiziționând monede Stellar Lumens fără extragere, ar trebui să le achiziționați de la un schimb de criptomonede. Cele mai bune schimburi pentru a face acest lucru, după opinia populară, vor fi Coinbase și Simplex. În timp ce acesta din urmă nu este într-adevăr un schimb, vă permite să cumpărați monede stelare cu un card de credit sau de debit, într-un mod rapid și sigur!

Odată cumpărate, este recomandat să depozitați monedele în un portofel criptografic sigur și de încredereLedger Nano S este opțiunea ideală pentru majoritatea oamenilor de acolo.

Dincolo de valoarea actuală a monedei în sine, există multe alte direcții interesante în care Stellar se va deplasa, în viitorul apropiat.

Potențialul stelar

Lumenii stelari sunt deosebit de utili în Pacificul de Sud, unde se așteaptă să fie responsabil 60% din plățile transfrontaliere în coridorul de schimb cu amănuntul. Stellar și IBM aduc infrastructura bancară către unele dintre cele mai izolate insule din întreaga lume, care nu au acces la serviciile financiare cu care unii dintre noi ar putea fi obișnuiți – deschiderea unui cont bancar pentru bani puțini sau deloc.

Această parte a lumii a fost aleasă deoarece a căzut în afara marilor coridoare comerciale și include un amestec de economii în curs de dezvoltare și mature, variind de la puterea globală Australia până la Vanuatu. Inițiativa este nouă, deci se poate extinde în afara zonei odată ce va deveni mai puternică. IBM folosește Lumens pentru a susține această inițiativă. Poate fi primul dintre mulți.

Lumeni stelari: Moneda stelară

Energie regenerabila este un alt mod potențial de creștere a lumenilor stelari în viitor. În prezent, Irene Energy desfășoară o vânzare colectivă în cadrul schimbului intern al Stellar. Irene folosește blockchain și inteligență artificială pentru a permite utilizatorilor să aleagă de la care producător de energie doresc să primească energie … și opțiunile includ vecinul tău.

Vă puteți gândi la acesta ca la Tinder pentru surse de energie – puteți glisa spre dreapta și spre stânga pentru a alege care sursă este cea mai bună pentru dvs. Irene Energy dezvoltă, de asemenea, caracteristici care permit un nivel futurist de transparență în lanțurile de aprovizionare cu energie.

Pe măsură ce lumea blockchain-ului se pregătește pentru mai multe fiat-perechi de tranzacționare criptografice, Lumenii Stelari pot fi în frunte. Un exemplu de pereche de tranzacționare fiat-criptă ar fi utilizarea Schillingul ugandez să cumpere echivalentul XLM. FairX, un misterios schimb de cripte care funcționează în prezent în stealth, va fi alimentat de rețeaua Stellar. Compania îl va aduce pe cel care aduce perechi de tranzacționare în rețeaua Stellar.

Capcanele lui Stellar

Potențialul Stellar poate fi limitat dacă pierderea credinței în echipa de conducere; echipa de dezvoltare deține restul monedelor care vor fi distribuite în viitor. Spuneți, dacă cofondatorul, Jared McCaleb, ajunge într-un alt proces ca cel în care s-a găsit după ce a încercat să-și arunce monedele Ripple la ieșirea din companie. Dacă credința se pierde în McCaleb, aceasta poate fi o veste proastă pentru Lumenii Stelari.

Un alt domeniu de îngrijorare este dimensiunea echipei lui Stellar, care este alcătuit din doar 10 angajați, 3 membri ai consiliului, și 8 consilieri. Cu toate acestea, pentru a calma îngrijorările cu privire la dimensiunea echipei, aceasta este alcătuită din lideri din industrie și experți. Cum ar fi fondatorii WordPress și Angelist, CEO-ul Stripe și președintele Y Combinator.

Lumeni stelari: Moneda stelară

Din nou, această echipă de dezvoltare include persoana care a fondat Mt. Gox, care a supravegheat un hack de 460 de milioane de dolari. Cu toate acestea, reputația sa în domeniul tehnologiei i-a adus sprijinul unora dintre cele mai bune minți din cadrul blockchain-ului și al comunităților tehnologice.

În ciuda faptului că a fondat Mt. Gox, McCaleb și echipa sa merg înainte, iar reputația sa se îmbunătățește odată cu trecerea timpului. Și, pentru creditul lui McCaleb, probabil că nu a avut niciun control asupra atacului, în ciuda faptului că a fost asociat cu acesta ca fondator al site-ului. Nici măcar nu a operat site-ul în momentul atacului.

din fericire, Site-ul Stellar și schimbul intern nu au fost niciodată piratate. Să analizăm puțin mai departe diferitele aspecte de securitate ale criptomonedei XLM.

Lumenii stelari sunt siguri?

Stellar Lumens are o ardezie de securitate aproape curată. Rețeaua de schimb și Stellar au nu am experimentat niciodată hacks. Cu toate acestea, a existat un caz în care Lumens a fost preluat de pe un site de portofel online, dar acest lucru nu a putut fi controlat de XLM; era un defect în portofel, nu în tehnologia Stellar.

BlackWallet.co era portofelul în cauză; securitatea sa a fost compromisă după ce un hacker a injectat cod în conturile de utilizator cu peste 20 XLM. Acest hack a fost relativ mic, ducând la echivalentul lui peste 400.000 de dolari fiind luați. Din nou, totuși, aceasta nu este o reflectare a securității slabe la sfârșitul lui Stellar, ci mai degrabă, portofelul deținut de BlackWallet.co.

Stellar Lumens: puterea lui Stellar.

Taxa foarte mică pe care o plătiți pentru fiecare tranzacție Stellar (din nou, mai puțin de un bănuț) este utilizată pentru a preveni ceea ce este cunoscut ca Negarea serviciului (DDoS) atacuri. Aceste tipuri de atacuri se întâmplă de obicei atunci când serverele sunt inundate. Deci, taxând o mică taxă, supraîncărcarea sistemului devine prea costisitoare pentru realizarea atacatorilor.

Amintiți-vă, Stellar este suficient de sigur pentru a putea fi utilizat chiar în acest moment ca parte a inițiativei globale blockchain IBM. Numai acest fapt ar trebui să vorbească puțin despre nivelul său de securitate. Ar dori IBM să se asocieze cu o monedă înșelătorie nesecurizată?

Este LIVE … – IBM pe Stellar Lumens.

Mult mai mult în T2, 2018.https://t.co/EtFLDKV8ua https://t.co/EtFLDKV8ua

– Lumeni stelari (@StellarLumens) 25 martie 2018

Poate fi abuzat Stellar?

Odată cu eliberarea din ce în ce mai multe reglementări, abuzul criptosistemului devine din ce în ce mai greu. La fel ca orice alt simbol sau monedă, abuzurile se pot întâmpla în cadrul sistemului. Tranzacționarea din interior, frauda financiară, spălarea și ascunderea activelor pot apărea folosind criptomonede precum Stellar Lumens.

Nimic în special despre Lumens nu iese în evidență pentru a-l face deosebit de vulnerabil la atacuri. Dar aproape toate (dacă nu toate) criptomonedele pot fi abuzate într-un fel.

Înainte de a pleca, am doar un alt lucru rapid de spus.

Comparați lumeni stelari unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați lumeni stelari unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Din criptomonedele pe care le-am studiat și am cercetat, această monedă pare să fi primit cea mai mică cantitate de critici negative. Are o echipă solidă în spate și un număr mare de avantaje față de proiecte similare.

Dar, acum că știi ce este Stellar Lumens, ce crezi?

Știți povestea din spatele monedei și cum funcționează tranzacțiile în rețea. Știți cum poate arăta viitorul proiectului.

Chiar nu sunt multe lucruri rele pe care să le pot spune despre Stellar. Mai ales cu IBM în spatele monedei, care îl utilizează deja în aplicații din lumea reală din Pacificul de Sud. Dacă decideți că merită verificat Stellar, asigurați-vă că faceți acest lucru prin un mare schimb de susținere a reputației!

Întregul proces ar trebui să arate cam așa:

 1. Tu alegi un portofel pentru viitoarele tale monede stelare – Ledger este o alternativă excelentă, deoarece este considerată una dintre cele mai sigure opțiuni;
 2. Apoi, ar trebui să alegeți un schimb pentru a cumpăra monedele dvs. stelare de la. În majoritatea cazurilor, Coinbase va fi cea mai bună alegere – este super-sigur, ușor de folosit, și este unul dintre cele mai cunoscute brokeraje criptografice de pe piață;
 3. procesele de înregistrare și verificare nu ar trebui să dureze deloc;
 4. După ce ați terminat, pur și simplu alegeți Stellar Lumens din lista criptomonedelor pe care doriți să le tranzacționați, alegeți metodele de achiziție și continuați procesul!

Există totuși o alternativă.

Dacă doriți să cumpărați câteva monede Stellar cu un card de credit, puteți face acest lucru și prin intermediul Simplex. Aici, procesul ar trebui să fie foarte rapid și simplu, iar Simplex garantează cea mai mare securitate.

Tot ce a spus, totuși, trebuie să rețineți acest lucru acesta nu este un sfat financiar. Întotdeauna faceți propriile cercetări înainte de a investi, consultați un profesionist și nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me