Dacă aruncăm o singură privire asupra cripto lume astăzi, vom observa rapid că exploatarea în cloud este un subiect foarte fierbinte în cadrul anumitor cercuri de exploatare a criptomonedelor. În mod progresiv, din ce în ce mai mulți oameni vor să știe diverse lucruri despre exploatarea în cloud – cum funcționează, cine sunt furnizorii de servicii, care sunt costurile, etc. În mod firesc, o mulțime de oameni gravitează spre mineritul gratuit în cloud, deoarece pare a fi cea mai atractivă opțiune acolo.

În acest tutorial, vom vorbi despre toate lucrurile legate de exploatarea în cloud. Vom acoperi atât definiții de bază și lucrurile mai aprofundate. Pe parcurs, vă voi oferi câteva exemple ale celor mai buni furnizori de cloud mining, atât cu plată, cât și gratuit.

De la dezbaterea din care este mai bun – minare cloud plătită sau gratuită – pare a fi o problemă continuă, voi vorbi și despre unele dintre avantajele și dezavantajele pe care le au ambele opțiuni.

Apropo, chiar și exploatarea gratuită în cloud este o opțiune, puteți alege, de asemenea, să investiți în criptomonede și să începeți să tranzacționați instantaneu alegând schimburi de criptomonede de încredere, cum ar fi Coinbase, Binance și Coinmama.

Acum, să aflăm mai multe despre mineritul în cloud.

Ce este Cloud Mining?

Pentru a dezvolta un tip complet de conversație și înțelegere, să o luăm din partea de sus și să definim mineritul în cloud.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Exploatarea în cloud este de obicei definit pur și simplu ca o telecomandă extragerea criptomonedelor serviciu. Acest serviciu este furnizat de gazde (persoane care dețin și vând serviciul cloud mining) care au ferme (colecții uriașe de platforme miniere, de obicei deținute în instalații mari, desemnate).

Minare gratuită în cloud: un ghid cuprinzător

Gazdele sunt de obicei mari corporații care specializați în exploatarea în cloud. Aceste corporații cumpără cantități excesive de hardware pentru platformele miniere (GPU-uri, plăci de bază, procesoare etc.) și construiesc sute de platforme. Bineînțeles, se află în respectiv clădiri dimensionate – garaje imense, depozite și așa mai departe. Tipul de clădire nu contează – singurele condiții sunt facturile ieftine de energie electrică și o răcire bună și aer condiționat.

Exploatarea în cloud devine din ce în ce mai populară din câteva motive.

În primul rând, este foarte accesibil. O persoană obișnuită nu are, de obicei, mult spațiu sau resurse necesare pentru o exploatare minieră de succes. Cu toate acestea, cu ajutorul exploatării în cloud, aproape toată lumea le poate „avea” desemnat platforme miniere care produc venituri în timp.

Un alt motiv popular este cost (sau lipsa unuia). Sigur, ai putea plăti pe cineva pentru serviciile lor de găzduire. Cu toate acestea, mineritul gratuit în cloud este, de asemenea, un lucru – cu această opțiune, eliminați orice cheltuială posibilă. Mulți oameni nu au mii de dolari de cheltuit pe platformele lor și întreținerea lor. În astfel de scenarii, mineritul gratuit în cloud devine o opțiune foarte tentantă.

Minare în cloud plătită vs Minare gratuită în cloud

Întrucât Bitcoin pare a fi cea mai populară criptomonedă la alegere atunci când vine vorba de mineritul în cloud, aceasta este moneda pe care o voi folosi și la care mă voi referi de la acest punct încoace.

Minare gratuită în cloud: un ghid cuprinzător

Dezbaterea despre care unul din doi (extragerea cloud plătită și gratuită) este mai bună și merită mai mult este un subiect continuu în comunitatea criptografică. Deși există argumente conform cărora joci mai mult – cu atât câștigi mai mult, minerii cloud gratuiți subliniază lipsa plății inițiale ca factor de compensare. Să aruncăm o privire mai atentă asupra acestor două tipuri de opțiuni de minare în cloud Bitcoin.

Totuși, trebuie să știți că opțiunile plătite tind să fie mai bune decât cele gratuite. Același lucru se aplică portofelelor criptomonede. Este mai bine să plătești pentru un portofel hardware sigur și sigur, precum Ledger Nano X și Trezor Model T, decât să alegeți o opțiune online.

Minare plătită în cloud: argumente pro și contra

Minare cloud plătită vine în diferite planuri. Tu, ca client, alege un plan care ți se potrivește cel mai mult (unele site-uri și companii oferă chiar și planuri personalizate). Apoi, pur și simplu decideți o cronologie, cu excepția cazului în care unul este deja dat în prealabil.

Diferite tipuri de Bitcoin planurile de minare în cloud oferă diferite rate hash. O rată hash este pur și simplu indicatorul cât de puternică este platforma sau, cu alte cuvinte, cât de mult Bitcoin poate extrage în orice moment dat din timp.

Minerii cloud plătiți sunt de acord că costul inițial pentru un contract poate fi oarecum (sau foarte) scump. Cu toate acestea, ei subliniază că totul depinde de tipul de rată de hash pe care îl preferați. Cu cât plata în avans este mai mare, cu atât veți primi rata de hash mai mare și, la rândul său, cu atât mai repede veți începe să observați rezultate profitabile.

Abilitatea de a creați planuri personalizate joacă, de asemenea, un rol important în acest sens. Un plan personalizat înseamnă că puteți alege cât doriți să plătiți sau cât de repede doriți ca aparatul să fie al meu. Unele companii chiar oferă opțiunea de a alegeți timpul procesului dvs. de exploatare în cloud – s-ar putea să doriți să o faceți pentru o lună sau două doar pentru a vedea cum este sau poate chiar să intrați într-un contract pe tot parcursul vieții.

Prețuri

Când vine vorba de dezavantaje ale mineritului plătit în cloud, primul și evident probabil ar trebui să fie prețul. Mineritul cloud plătit tinde să devină destul de scump. În funcție de suma de bani pe care ați decis să o investiți în cloud mining, chiar și planurile de intrare ar putea părea prea scumpe pentru a le aborda.

Minare gratuită în cloud: un ghid cuprinzător

Planurile de intrare în cloud mining plătite încep de obicei de la în jur de 200 $ – 300 $. Având în vedere creșterile obișnuite de preț pentru următoarele niveluri de planuri, acesta este un preț decent pentru început. Cu un plan de intrare, veți obține viteza minimă a ratei de hash, în timp ce timpul planului ar putea varia. Aceste planuri entry-level de minare în cloud sunt concepute mai ales pentru persoanele care au nu am avut niciodată experiență anterioară cu cloud mining și pur și simplu doriți să vă simțiți.

Alții care sunt serioși și a stabilit că mineritul în cloud este viitorul din veniturile lor financiare tind să investească mult mai mult de la bun început. Aceasta nu este o problemă în sine, dar acești investitori ar trebui să fie conștienți și face cercetarea lor!

Există o mulțime de companii conduse de rău intenționate care ar putea lăsa să treacă nivelurile inferioare ale contractelor. Acest lucru s-ar întâmpla pur și simplu pentru că ar spera că persoana respectivă își va actualiza în cele din urmă contractul cu unul mai scump. Cu toate acestea, ei vor sari la o oportunitate de a înșela investitorii mai mari.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Minare gratuită în cloud – Pro și Contra

Cand vine vorba de minerit gratuit în cloud Bitcoin, cea mai mare dezbatere este dacă merită sau nu.

Exploatarea gratuită în cloud oferă oamenilor posibilitatea de a pătrunde în lumea minierei criptomonedelor fără a fi nevoie să investească comisioane inițiale. Când căutați „Bitcoin cloud mining free” pe Google, apar sute de site-uri care oferă expertiza și serviciile lor în zona gratuită de cloud mining.

Cum funcționează mineritul gratuit în cloud, este în timp ce gazdele nu necesită taxe inițiale, iau anumite porțiuni din veniturile dvs. lunare, pe lângă costurile cu energia electrică și taxele de întreținere. Când vorbiți despre minarea Bitcoin în cloud, aceasta devine o problemă și mai mare.

Bitcoin este cunoscut pentru că este unul dintre cele mai lente (dacă nu cea mai lentă) monedă criptografică a mea. Acest lucru se datorează popularității și capacității sale de piață. Mulți oameni doresc să dețină cel puțin o cantitate mică de Bitcoin. Unii dintre ei o doresc pur și simplu pentru sentiment, alții – să se arate în fața prietenilor și colegilor.

Din cauza asta, Minare în cloud Bitcoin (gratuit) devine un proces aproape etern. Faptul că este gratuit înseamnă deja că va fi lent, așa că atunci când adăugați Bitcoin (la fel de lent cripto la mine) în ecuație, orice profit pare aproape inexistent.

Problemă de escrocherie

O altă problemă cu mineritul gratuit în cloud este că această zonă este saturată de escroci și fraudatori. Aceste gazde nu văd de obicei necesitatea de a furniza nicio dovadă a muncii (sau pur și simplu de a furniza altele false). Asta pentru că își comercializează serviciile pentru a fi „*GRATUIT*! ”.

Acești tipi vor avea pagini de start frumoase și strălucitoare și „o mulțime de recenzii pozitive”. Cu toate acestea, de îndată ce introduceți un fel de informații personale, puteți fi siguri că au dispărut definitiv.

Dacă sunteți în căutarea furnizorilor de servicii de extragere în cloud Bitcoin (gratuit), faceți întotdeauna cercetarea dvs. și căutați în mai multe locuri. Forumuri și camere de chat online sunt un loc minunat pentru a începe. Aici, oamenii oferă de obicei sfaturi și sfaturi bune despre cum să evitați escrocii menționați mai sus.

Site-uri gratuite de exploatare în cloud

Acum, că aveți o idee generală despre ceea ce este mineritul Bitcoin în plată și gratuit (și avantajele și dezavantajele celor două tipuri de minerit), putem vorbi despre unele dintre cele mai notabile companii și site-uri gratuite de minerit în cloud.

MinerFarm

MinerFarm este una dintre cele mai multe site-uri gratuite de minare cloud bine cunoscute. Are o reputație stabilită pentru a fi de încredere și a fi accesibil și ușor de utilizat.

Minare gratuită în cloud: un ghid cuprinzător

Cum funcționează MinerFarm că vă oferă un gratuit 100Gh / s pentru simpla înregistrare pe site-ul lor. Dacă acest lucru pare prea scăzut, vă puteți actualiza oricând planul pentru a câștiga mai mult. Retragerile sunt ușoare și rapide și oferă, de asemenea, asistență pentru clienți.

Multimining

În timp ce sunt plătiți furnizorilor de cloud mining, Multimining are versiunea lor de exploatare gratuită în cloud. Ei îți oferă 30 GH / s ca plan de viață pentru doar înregistrarea pe site-ul lor.

Ce este interesant la Multimining este că au și un program de recomandare – dacă aduceți mai mulți oameni pe site-ul lor, începeți să câștigați mai multe cripto. Compania este un site gratuit de minare cloud stabilit, așa că verificați-le!

EOBOT

EOBOT este puțin mai puțin cunoscut decât celelalte site-uri gratuite de extragere a cloud-ului Bitcoin din această listă. Cu toate acestea, site-ul merită acoperit și verificat.

Deși nu este inerent liber, EOBOT oferă planuri decente de exploatare în cloud pentru taxe aproape neobservabile. Exemplul de mai sus arată unul dintre planurile lor (dacă alegeți să plătiți în USD).

Minare gratuită în cloud: un ghid cuprinzător

Chiar dacă EOBOT nu este atât de cunoscut, acestea au fost menționate în mai mult de câteva articole care vorbesc despre mineritul gratuit în cloud Bitcoin, așa că nu ezitați să le vizitați singur!

Un scurt rezumat

Odată cu creșterea criptomonedelor, a fost doar o chestiune de timp când oamenii inovatori se gândesc la diverse planurile de afaceri pentru a câștiga bani de la ei. Minarea în cloud este unul dintre rezultatele unor astfel de idei.

Cu criptosul preluând încet, dar sigur lumea, tot mai mulți oameni vor să se implice. Unii aleg să devină dezvoltatori de blockchain, alții citesc pur și simplu fiecare informație pe care o găsesc online. Exploatarea minieră Bitcoin în cloud este doar o modalitate prin care oamenii nu numai alăturați-vă comunității de entuziaști cripto, dar și obține niște profit pasiv pe partea de.

Cand vine vorba de minare Bitcoin plătită în cloud servicii, totul este destul de simplu. Pur și simplu alegeți un plan și vedeți cum funcționează serviciul. Cea mai dificilă parte aici este probabil să alegeți gazda potrivită.

Mereu verificați fundalul gazdei – observați site-ul lor web (sau site-uri web), citiți toate recenziile pe care le puteți găsi. De asemenea, verificați dacă au un fel de dovada statisticilor de lucru (și dacă o fac, verificați-le prin alte site-uri diferite).

Minare gratuită în cloud este un pic mai complicat. În comparație cu mineritul cloud plătit, ar trebui să faci mult mai multe cercetări. Doar atunci veți putea ajunge la o relație de afaceri de lungă durată cu furnizorul dvs. de servicii de minare în cloud.

Totuși, există un lucru plăcut la minarea gratuită în cloud. Veți avea ocazia să testați site-ul înainte de a vă decide să investiți ceva în el. Dacă asistența pentru clienți, securitatea sau opțiunile de rată hash nu vi se potrivesc, puteți oricând să vă întoarceți și să căutați o nouă gazdă cloud mining.

Concluzie

Indiferent dacă este vorba de minerit gratuit sau plătit în cloud, acordați-vă întotdeauna timp alegând o gazdă decentă. Una dintre modalitățile de a face acest lucru este să vă uitați la măsurătorile de securitate ale acestora. Unele companii oferă o securitate slabă sau chiar au reputația de a fi spartă sau spartă în trecut.

În astfel de cazuri, nu contează dacă ratele de hash ale acestor companii sunt prin acoperiș sau dacă oferă cele mai frumoase interfețe – nu sunt de încredere.

Dacă toate profiturile și câștigurile tale sunt furate, nu contează cum arată site-ul, nu? Ei bine, imaginează-ți dacă ai fi avut-o plătit pentru un serviciu de minare în cloud. În acest caz, ai risca nu numai pierderea criptomonedei, dar și a ta cardul de credit fiind piratat!

Rețineți că, dacă doriți să vă protejați criptomonedele, ar trebui să alegeți portofele hardware de încredere, precum Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Una peste alta, sperăm că acum aveți o înțelegere mai largă a mineritului gratuit în cloud. Există o mulțime de opțiuni pe piață – înțeles, ar putea fi dificil să alegeți doar una. Faceți-vă cercetările, aveți o mentalitate critică și ar trebui să fiți stabilit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me