În zilele noastre, există un număr aparent de nenumărat de proiecte diferite bazate pe cripto. Adevărat, poate fi dificil să le diferențiem pe cele care au potențial imens din cele care sunt pur și simplu … Nu la fel de atractive. Cu toate acestea, în acest articol vom vorbi despre moneda NEO – un proiect cripto care poate fi luat în considerare printre cele mai interesante din acest moment.

La prima vedere, NEO ar putea părea doar un altul criptomonedă asta este susținut de un sistem smart blockchain bazat pe contract. Cu toate acestea, aspectul poate fi înșelător – odată ce începeți să priviți mai adânc sub suprafață și să aflați despre tehnologia din spatele NEO, s-ar putea să fii la fel de entuziasmat de monedă ca mine.

Vom ajunge la asta, totuși. În primul rând, aș dori să vă spun în avans că, dacă știți deja ce este NEO și ați venit la această revizuire pentru a vă impune opiniile pozitive și mai mult, înainte de a cumpăra efectiv moneda, asigurați-vă că găsiți un high-end, portofel sigur pentru păstrare. În timp ce Ledger Live nu acceptă încă NEO, puteți totuși stocați monedele pe dispozitivul respectiv.

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Sprijin comunitar puternic
 • Tehnologie de contract inteligent
 • Volatilitatea prețului mediu
 • Orientarea conformității normative
 • Actualizări și dezvoltare constantă

Contra

 • Încă departe de prețul său ATH
 • Nu este oferit de multe schimburi

Ce este moneda NEO: Fundamentele

Acum, înainte de a intra în unele predicții de preț și terminologie specifică industriei, haideți mai întâi să punem bazele revizuirii și să discutăm care este moneda NEO dintr-un punct de vedere foarte de bază. Un loc minunat pentru a începe ar fi să te uiți în punctul de început al proiectului.

Când a apărut prima dată, NEO nu a fost numit de fapt „NEO”. A fost de fapt fondat ca „AntShares”. Înființarea companiei datează din 2014, China – AntShares a fost formată din Erik Zhan și Da Hongfei.

Compania a trecut la NEO în 2017 și și-a păstrat numele de atunci. După cum probabil ați adunat deja, moneda NEO poartă numele companiei (în loc să aibă un nume diferit, cum ar fi în cazul Ethereum și Ether).

Moneda NEO: o rețea deschisă pentru economia inteligentă.

Acum, dintr-un punct de vedere foarte de bază, NEO oferă funcționalitate blockchain nu prea diferit de cel al lui Ethereum. Proiectul se concentrează asupra contracte inteligente, și execuția lor pe blockchain – simplu, corect?

Bine, nu chiar. NEO diferă destul de mult de Ethereum și este vizează un public complet diferit de entuziaști cripto. De fapt, ai putea spune că NEO este una dintre cele mai unice criptomonede de pe piața actuală, având în vedere fondul său.

Cu toate acestea, pentru a înțelege complet NEO și a analiza perspectivele viitoare ale NEO, ar trebui mai întâi să trecem rapid prin tehnologia contractelor inteligente, doar pentru a fi amândoi pe aceeași pagină.

Contracte inteligente: biletul de aur pentru un viitor bazat pe blockchain?

Deși recunosc că titlul este cam strălucitor, suportă-mă – dacă nu ești deja, aș putea să te fac un fan al tehnologiei contractelor inteligente din paragrafele următoare!

După cum s-a eludat deja de câteva ori, moneda NEO utilizează tehnologie de contract inteligent. Cu toate acestea, această tehnologie a fost creată și popularizată pentru prima dată (ca să spunem ușor) de către Ethereum – a doua cea mai mare criptomonedă din lume, imediat după Bitcoin.

Aș putea folosi o altă tangență cu privire la cât de uimitor este cu adevărat ETH, dar nu vă faceți griji – Nu o voi face. În schimb, vreau să vă spun cum funcționează contractele inteligente pe blockchain-ul Ethereum. Aceeași idee stă în spatele monedei NEO, așa că citiți cu atenție!

Monedă NEO: programul EcoBoost.

Luați în considerare acest exemplu simplu de mai jos:

Tod vrea să vândă lui Stacy o casă – Stacy este pe piață pentru a cumpăra una. În unele circumstanțe datate, ambele părți ar trebui să utilizeze serviciile unor brokeri terți, bănci, agenți imobiliari și așa mai departe – în timp ce unele dintre acestea sunt inevitabile, altele par să vă ia banii și gata.

Cu contractele inteligente, totuși, Tod și Stacy ar putea economisi o sumă uriașă de bani și, de asemenea, să se asigure că nu există absolut niciun joc greșit implicat.

Vedeți, obiecte precum imobiliare pot fi tokenizat – cu alte cuvinte, pot fi reprezentate pe blockchain ca un set de specific Jetoane ERC-20 (sau altele – ERC-20 se referă pur și simplu la modelul de simboluri Ethereum). Astfel, tranzacția – Tod vândând lui Stacy o casă – poate fi scrisă într-un contract inteligent.

Contractul ar suna cam așa: CÂND Stacy îi trimite lui Tod o sumă de bani X., DOAR ATUNCI Tod va trimite lui Stacy drepturile asupra casei. Tod a creat în prealabil un contract inteligent, iar drepturile asupra proprietății sunt stocate pe blockchain – vor fi transferate NUMAI dacă sunt îndeplinite condițiile stabilite și în niciun alt scenariu.

În plus, contractele inteligente sunt ireversibil și impenetrabil – odată ce sunt setate, sunt setate.

Monedă NEO: caracteristici ale platformei NEO.

Acum, vă puteți imagina probabil posibilitățile vaste ale contractelor inteligente atât în ​​viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți, din clasa muncitoare, cât și a entităților corporative mari. Cu toate acestea, așa cum s-a menționat mai sus, moneda NEO este diferită – și oricine dorește să afle ce este NEO ar trebui să aibă în vedere acest lucru!

În ce este diferit NEO, s-ar putea să întrebați? Ei bine, funcționalitatea sa de contract inteligent vine cu o întorsătură – respectarea reglementărilor.

NEO și identitate digitală (povestea Onchain)

În exemplul de contract inteligent Ethereum discutat mai sus, ar trebui făcută o distincție clară – contractele inteligente create pe ETH au nici un fel de a fi verificat sau configurat pentru a fi conform cu reglementările. Deși acest lucru se încadrează în linie cu natura descentralizată din cripto, pune, de asemenea, o mulțime de probleme în ceea ce privește orice scopuri de reglementare.

Criptomoneda NEO este totuși opusă în acest sens – caracteristica „identitate digitală” asigură că acest lucru este cazul.

Identitatea digitală a NEO funcționează într-un mod destul de simplu – toți cei care participă la blockchain-ul NEO au un tip specific de identitate digitală care este verificat. După aceea, vă puteți aștepta ca orice altă parte cu care tranzacționați și interacționați pe blockchain să fie un utilizator verificat al NEO, și nu o parte anonimă care ar putea avea potențiale intenții rău intenționate.

Ce este Onchain și ce legătură are cu asta?

Monedă NEO: portofelul NEO.

Onchain este o companie chineză care este preocupată făcând tehnologia blockchain mai accesibilă întreprinderilor mari și diferitelor instituții financiare. Una dintre principalele preocupări ale Onchain este de a rezolva atât problemele de reglementare ale tehnologiei blockchain – este o problemă deosebit de importantă odată ce ați luat în considerare faptul că China nu a fost niciodată favorabilă cripto[1], în general.

După cum vă puteți imagina probabil, moneda NEO și Onchain se compun o pereche uimitoare – NEO oferă tehnologie și spațiu pentru ca utilizatorii să vină și să cumpere, să vândă și să își tranzacționeze activele într-un mediu semi-centralizat, dar sigur și reglementat, în timp ce Onchain se concentrează pe transformarea tehnologiei menționate anterior într-o perspectivă atractivă pentru marile companii.

Astfel, pe măsură ce roțile încep să se învârtă și roțile dințate cad în poziție, aveți un inovatoare, blockchain bazat pe tehnologie, totuși, încă respectă reglementările și economia inteligentă parțial centralizată. Dacă vă întrebați ce este moneda NEO, acesta este cel mai bun răspuns pe care vi-l pot oferi!

Monedă NEO: Ce spune piața?

Acum, că am discutat despre principalele aspecte ale NEO și aveți o idee mai bună despre ce este criptomoneda NEO, permiteți-ne să trecem la a doua parte a recenziei și să aruncăm o privire la câteva diagrame istorice ale prețurilor, cum a funcționat cripto în ultimii ani, și la ce ne putem aștepta de la viitorul monedei NEO.

Uitandu-ma la Coinmarketcap, s-ar părea că NEO a avut o rulare destul de standard, până în prezent cele mai cunoscute cryptos sunt preocupate. Oamenii care se întreabă este NEO o investiție bună ar trebui să se uite mai întâi la maximul istoric (ATH) a monedei la care s-a ajuns la începutul anului 2018 – pe atunci costă moneda peste 161 USD.

Monedă NEO: graficul prețurilor NEO.

Acum, pentru neinițiați, ar putea părea ciudat – costă acum o criptomonedă care costă 161 USD în jur de 20 USD. Acesta este un semn rău!

Totuși, permiteți-mi să vă spun – Nu, este de fapt destul de normal.

Dacă ați petrecut ceva timp în lumea criptografică, probabil ați auzit de asta celebrul prag de cripto 2017/2018. Majoritatea prețurilor monedelor au ajuns la ATH-urile lor și apoi s-au prăbușit complet.

Pe atunci, erau multe manipularea pieței se întâmplă. Combinați asta cu unele proeminente Bazat pe DeFi escrocherii (DeFi era foarte nou pe atunci și se părea că fiecare proiect putea strânge milioane de dolari SUA cu ei ICO-uri, fără transpirație) și aveți rezultate destul de triste.

Monedă NEO: comunitate globală NEO.

Cu toate acestea, în comparație cu alte monede, oarecum similare, NEO se descurcă destul de bine! A reușit să păstreze un preț semnificativ, care a crescut recent și el.

Acum, o regulă de aur în lumea cripto este că un proiect merită doar atât cât este comunitatea din spatele acestuia. S-a dovedit a fi adevărat de nenumărate ori, iar moneda NEO nu face excepție – o mare parte din succesul pe care proiectul a reușit să îl păstreze și să îl mențină se datorează faptului că încă posedă o comunitate activă și înfloritoare. O singură privire subreditarea lor va dovedi că acest lucru este adevărat.

După aceea, merită menționat, de asemenea, că nici echipa (compania) din spatele criptomonedei NEO nu slăbește. Sunt actualizări constante și în timp util fiind adoptat pe platformă, totul crește atât din perspectiva afacerii, cât și din perspectiva tehnologică, iar NEO pare să avanseze doar!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

NEO este o investiție bună?

După cum probabil vă puteți imagina, subiectul despre viitorul monedei NEO și oportunitățile sale de investiții este unul destul de popular, în special cu boom-ul semi-recent al industria criptomonedelor, în general.

Deci … NEO este o investiție bună? Sau ar trebui să evitați moneda și să vă îndreptați privirile spre alte criptos de pe piață?

Ei bine, să încercăm să răspundem la aceste întrebări. Totuși, sunt primele lucruri mai întâi – trebuie să aruncăm o privire aspectul de bază atunci când se analizează potențialul proiectului cripto.

Mulți oameni cred că a afla dacă cripto este sau nu o investiție bună este pur și simplu un caz de uitându-se la graficele sale de prețuri, și verificând ce a fost ATH-ul său. Altă soluție este să aruncăm o privire la o diagramă a prețurilor și să luăm decizia bazat solemn pe faptul că prețul monedei crește sau se prăbușește în acel moment.

Monedă NEO: platformă dApp.

Ambele metode sunt absurde, pentru lipsa unui cuvânt mai bun.

Nu, dacă doriți să analizați cu adevărat moneda NEO și tot potențialul ei, trebuie să aruncați o privire la un singur indicator – capacitatea sa de piață.

În momentul redactării acestei recenzii, capitalizarea de piață a NEO este în jur de 1,56 miliarde de dolari. Aceasta este o prezență puternică pe piață! Acum, unii indivizi ar putea insista să comparați această capitalizare de piață cu cea a Bitcoin și să aflați că NEO este o investiție bună în acest fel.

NU FACE AIA. Este o modalitate foarte greșită de a face acest lucru.

Pentru început, Bitcoin este criptomoneda # 1 de pe piață – va fi întotdeauna și pentru totdeauna așa. Nu are rost să comparăm capitalizarea pieței NEO cu cea a BTC, deoarece cel mai probabil nici măcar nu se va apropia niciodată.

În schimb, ar trebui să găsiți o criptomonedă mult mai mare decât moneda NEO, totuși oferă un tip similar de tehnologie. Acum, care ar putea fi acea monedă..?

Da, doar te tachinez – desigur, este Ethereum.

Monedă NEO: informații despre piața Ethereum.

Aruncând o privire la Coinmarketcap încă o dată, ați vedea că ETH are o capacitate de piață de în jur de 125 miliarde dolari. Asta e în jur De 82 de ori mai mare decât capacitatea de piață a NEO.

Acum, este logic să ne gândim că NEO va ajunge într-o bună zi la plafonul de piață al Ethereum? Ei bine, deși este posibil, este foarte puțin probabil. Cu toate acestea, chiar dacă proiectul criptografic reușește să atingă jumătate din capitalul de piață al ETH, acesta va putea crește prețul actual de aproximativ 40 de ori (da, este o estimare foarte brută).

Dacă s-ar întâmpla așa ceva, de 40 de ori 20 USD ar fi atunci egal cu în jur de 800 USD pe monedă NEO.

Evident, asta este o presupunere foarte optimistă, și chiar dacă NEO ar reuși să ajungă la acest punct, ar fi foarte, foarte mult timp de acum înainte. Cu toate acestea, există și un alt factor de luat în considerare.

După cum am evitat în capitolul anterior, NEO are o comunitate foarte puternică, iar compania din spatele monedei NEO este îmbunătățirea constantă a platformei, de asemenea. Acesta este un factor crucial pentru oricine întreabă dacă NEO este o investiție bună – fără potențialul pentru viitor, un proiect criptografic este condamnat să fie uitat, mai devreme decât mai târziu.

Toate acestea spuse, însă, la ce arată viitorul monedei NEO? Ei bine, moneda a reușit mențineți un preț decent, are în spate o comunitate puternică și o companie cu experiență în domeniul tehnologiei, și rezolvă o problemă specifică. Toți acești factori par să indice faptul că NEO merită cu siguranță să fii cu ochii pe.

Stocarea monedelor NEO

Acum, că am discutat toate punctele principale ale monedei NEO, să luăm o rundă și să menționăm ceva care nu are legătură directă cu criptomoneda în cauză sau cu tehnologia din spatele acesteia..

Să ne imaginăm, de dragul argumentului, că ați decis că moneda NEO este o investiție bună și doriți să o achiziționați. Prioritatea ta acum ar trebui să fie să găsești de încredere, portofel de criptomonede high-end.

Vă voi oferi două opțiuni excelente pentru locul în care ați putea stoca monedele NEO – un hardware lider în industrie (rece) portofel, și un online (Fierbinte) portofel.

Ledger Nano X

Fără o singură îndoială, Ledger este unul dintre liderii de bază ai pieței de portofele criptomonede.

Ledger oferă utilizatorilor câteva opțiuni de portofel diferite, cea mai nouă și cea mai notabilă fiind Ledger Nano X. X vine cu un ecran mai mare decât modelul S mai vechi, are plasarea mai intuitivă a butoanelor și este, în general, un dispozitiv mai voluminos.

Acestea fiind spuse, totuși, merită menționat și faptul că Ledger Nano X acceptă peste 1000 de criptomonede și jetoane criptografice diferite, inclusiv NEO.

Monedă NEO: Ledger Nano X.

Acum, ca să fim corecți, Ledger Live (aplicația care este utilizată pentru a vă urmări criptotipul pe dispozitiv) nu acceptă încă NEO. Cu toate acestea, puteți conecta dispozitivul Ledger la un anumit portofel fierbinte și apoi aveți în continuare securitate de tip Ledger.

Ledger Nano X vă va costa 119 € și îl puteți găsi Aici.

Binance

Binance este una dintre cele mai populare platforme de schimb de criptomonede pe planetă – este, de asemenea, un portofel grozav în care îți poți păstra și monedele NEO!

Frumusețea lui Binance este că oferă acces facil la monedele dvs. criptografice dacă decideți să participați la activități de tranzacționare de o zi sau chiar doriți să vă accesați criptosul din mers.

Una dintre principalele plângeri pe care oamenii le au portofele hardware este că este nevoie de mult timp pentru a vă transfera monedele din portofel într-un schimb, dacă decideți să le schimbați sau să le schimbați. Binance anulează această problemă cu totul și oferă utilizatorilor caracteristici de securitate de top fiind, de asemenea, o excanglă de vârf.

Dacă doriți să vizitați Binance, îl puteți găsi Aici.

Unde să tranzacționați NEO?

Odata ce ai portofelul tau sortate, probabil că veți dori să vă uitați cumpărare, vânzarea, sau tranzacționarea monedelor NEO, dreapta? Ei bine, există câteva modalități prin care ați putea face acest lucru – care a spus, cel mai bun pariu este să utilizați serviciile de un schimb de criptomonede de încredere.

Să menționăm câteva dintre cele mai bune opțiuni, nu-i așa??

Binance

Un nume care probabil vă este familiar până acum, Binance este cu adevărat cel mai bun loc pentru a cumpăra, vinde, sau pur și simplu tranzacționați NEO online. După ce ați aflat ce este moneda NEO, ar fi bine să mergeți direct la Binance!

Schimbul în cauză oferă utilizatorilor câteva caracteristici avansate uimitoare, un număr fără egal de perechi diferite de tranzacționare a criptomonedelor, securitate de nivel înalt, taxe decente, și așa mai departe.

Monedă NEO: perechi Binance.

Binance este considerat un lider al industriei și există un motiv întemeiat! Dacă sunteți interesat, consultați platforma Aici.

Bitfinex

În timp ce găsirea mai multor schimburi criptografice care vă permit atât să tranzacționați NEO, cât și să fiți de încredere din perspectiva securității s-ar putea dovedi a fi o sarcină dificilă, Bitfinex este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni.

În ceea ce privește NEO, Bitfinex este de fapt unul dintre bursele de top, NEO tranzacționează în funcție de volum! Cantități uriașe de NEO trec prin bursă în fiecare zi.

Schimbul este de încredere, are un nume bun în industrie, și oferă niște taxe destul de decente pentru utilizatorii săi. O puteți vizita Aici.

Comparați NEO cot la cot cu alții

Știați?

Comparați NEO cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzii

Acum, atunci – am ajuns la sfârșitul revizuirii monedei NEO. Să rezumăm lucrurile în câteva propoziții, nu-i așa??

Moneda NEO face parte din platforma de criptare bazată pe blockchain-ul NEO. Proiectul este preocupat contracte inteligente, și își propune să aducă o metodă de eliberare inteligentă a contractelor inteligentă, atât pentru oamenii obișnuiți, de zi cu zi, cât și pentru companiile și instituțiile financiare de profil. Este cu adevărat un proiect unic, cu câteva idei foarte unice.

Nici nu este fum și oglinzi – cu o plafon de piață de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, NEO are o echipă puternică în spate, și o comunitate și mai puternică. Compania însăși afirmă că este un „proiect bazat pe comunitate” pagina lor de pornire.

Face asta NEO o investiție bună? Ei bine, este cu siguranță ceva ce fiecare persoană ar trebui să decidă singură, după consultarea consilierului său financiar. Cu aceasta, totuși, merită remarcat faptul că, prin aspectul lucrurilor, NEO este aici să rămână.

În cele din urmă, care este viitorul monedei NEO? Cu adevărat, numai timpul poate spune! Dacă sunteți interesat de criptomonedă sau de proiectul din spatele ei și doriți să vedeți acel viitor, în timp ce sunteți mândru deținător al unor monede NEO, asigurați-vă că le achiziționați pe un schimb criptografic sigur și sigur!

De asemenea, dacă vă pasă de securitatea monedelor dvs., ar fi o idee bună să investiți în un portofel hardware criptomonedă, de asemenea. Ledger Nano X este cu siguranță liderul în acest domeniu.

Toate acestea fiind spuse, mulțumesc pentru lectură și noroc!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Referințe științifice

1. Shen Wenhao: „China: reglementarea criptomonedelor în China”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me