Portofele criptomonede sunt printre cele mai importante instrumente atunci când doriți să intrați în industrie și începeți să tranzacționați cripto. Totuși, nu toate portofelele sunt la fel și, deși unele sunt mai generale, altele sunt de fapt destul de criptografice specifice monedei. Astăzi, vom vorbi despre utilizator MyEtherWallet recenzii – acest portofel se încadrează în ultimul grup.

Adevărat, totuși, primul lucru pe care probabil ar trebui să-l dăm seama este că MyEtherWallet nu este un portofel propriu-zis, totuși – vom ajunge la asta.

Dacă sunteți interesat de lucruri de genul "este MyEtherWallet sigur?" și MyEtherWallet monede suportate, stați la curent – vom acoperi toate acestea în capitolele următoare.

TL; DR: MyEtherWallet este o interfață care vă permite să stocați monedele și jetoanele Ethereum și Ethereum. Deși este un software, monedele sunt păstrate de fapt pe computerul dvs. personal și nu online. Este complet gratuit de utilizat și este destul de ușor de dat seama.

Pro

  • Un top-rated "intre" interfețe
  • Fără taxe
  • Sursa deschisa
  • Interfață portofel de tip software
  • Suportă toate jetoanele ERC-20

Contra

  • Nu este un portofel real de criptomonede
  • Nu acceptă altcoins non-Ethereum
  • Nicio conexiune directă cu un schimb de cripto

MyEtherWallet Review: PROS

Acum, la fel ca în cazul oricărui alt portofel de criptomonede la care aruncăm o privire, această revizuire specială MyEtherWallet se va concentra asupra principalele argumente pro și contra a portofelului în cauză.

Înainte de a intra în aspectele pozitive ale instrumentului, totuși, să primim ceva clar direct din start – așa cum sa menționat în partea introductivă a articolului, MEW nu este un portofel real de criptomonede – este un "intre" interfață.

Recenzie MyEtherWallet: aplicația MEW.

Care este diferența, s-ar putea să întrebați? Ei bine, vom ajunge la asta destul de curând – pe scurt, totuși, interfața acționează ca un mediu între un schimb și, Spune, un portofel hardware.

Deci, să nu ne îndepărtăm de subiectul în discuție și să discutăm principalele beneficii ale portofelului MEW.

Ușor de utilizat, informații utile disponibile

Când alegeți cel mai bun portofel de criptomonede pentru dvs., probabil că ați dori să fie cel puțin oarecum ușor de folosit – acest lucru este valabil atât în ​​această recenzie MyEtherWallet, cât și cu orice alt portofel de criptomonede.

De ce este atât de importantă ușurința în utilizare? Ei bine, pentru început, șansele sunt că vei merge utilizați instrumentul destul de des. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți un comerciant activ de cripto, care interacționează constant cu piața și Eter este moneda principală cu care tranzacționați.

Vedeți, dacă veți folosi ceva destul de des, probabil că ați dori să fie ușor de utilizat și explicativ, nu? Ei bine, deși acesta este de fapt cazul majorității portofelele criptografice de top acolo, unele sunt … Mai puțin decât de dorit în această privință.

Recenzie MyEtherWallet: portofelul original Ethereum.

Totuși, nu este o problemă de care ar trebui să vă faceți griji atunci când vine vorba de portofelul MEW. Mai multe recenzii ale utilizatorilor MyEtherWallet susțin că instrumentul în cauză este de fapt foarte simplu de utilizat! este un software online, și, deși acest lucru ar putea părea intimidant la început (deoarece majoritatea portofelelor tind să vină sub formă de aplicații mobile), este de fapt destul de simplu!

În plus, există, de asemenea, diferite tutoriale video disponibile pentru ca utilizatorul să le poată verifica, dacă există ceva confuz, adică. Cu siguranță o opțiune excelentă în acest sens!

Suportă Ethereum și toate jetoanele sale

După cum sugerează și numele, portofelul MEW este dedicat Ethereum. Totuși, acest lucru înseamnă că suportă și monede legate de Ethereum – și anume, Ethereum Classic și Jetoane ERC-20.

Aceasta este de fapt o afacere destul de mare, de la sine. Probabil că nu aveți nevoie de recenzii ale utilizatorului MyEtherWallet pentru a vă spune asta Ethereum este a doua cea mai populară criptomonedă de pe piața actuală, imediat dupa Bitcoin. Bineînțeles, un număr mare de oameni îl folosesc și îl tranzacționează în fiecare zi.

MyEtherWallet Review

jeton o parte este și ea destul de semnificativă. După cum știți sau nu, Ethereum blockchain este o piesă a unor tehnologii destul de avansate – datorită naturii contracte inteligente, există multe inovații tehnologice care utilizează blockchain-ul Ethereum și își construiesc „invențiile” pe acesta.

În mod firesc, ca rezultat, acest lucru înseamnă că există multe jetoane ERC-20 diferite "plutind". Faptul că toate pot fi stocate în portofelul MEW este cu siguranță o veste minunată pentru oricine și pentru toți cei care utilizează această tehnologie!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

MyEtherWallet Review: CONS

Acum, că am menționat câteva dintre beneficii cheie despre care vorbesc majoritatea recenziilor utilizatorilor MyEtherWallet, merită să subliniem că există și câteva caracteristici mai puțin decât ideale ale acestui produs de care să fie conștienți.

Printre acestea, faptul că nu este un portofel propriu-zis ar trebui notat în partea de sus. Deși nu este chiar un "con" în sine (deoarece este o caracteristică fundamentală a software-ului în cauză), este încă ceva de care ar trebui să țineți cont atunci când căutați un portofel cripto.

Pentru a pune scurt, MyEtherWallet ar trebui să fie utilizat atunci când doriți să stocați ETH (sau orice altă monedă bazată pe ETH) pentru o perioadă scurtă de timp, înainte de al transfera pe un portofel hardware. Dacă nu este o problemă pentru dvs. – minunat!

Nu acceptă Altcoins

Dacă nu ați auzit niciodată de termen, un "altcoin" este orice monedă criptomonedă asta nu este Bitcoin.

Sau cel puțin așa a fost cazul, pentru cel mai mult timp. În cele din urmă, însă, oamenii par să se refere la altcoins ca orice monede criptografice care nu sunt Bitcoin, Ethereum, sau Clipoci (Litecoin este, de asemenea, adesea aruncat și în acest amestec).

Oricare ar fi cazul, sentimentul este același – MEW nu acceptă alte monede. De fapt, nici măcar nu acceptă Bitcoin – în timp ce numele este probabil un cadou mort, MyEtherWallet acceptă doar Ethereum și toate monedele și jetoanele sale asociate.

Pentru a o spune simplu, sincer, MEW este un portofel dedicat monedei.

MyEtherWallet Review

Citind recenziile utilizatorului MyEtherWallet, nu pare a fi atât de mare problema, pentru majoritatea. Asta, cu toate acestea, se datorează în principal faptului că utilizatorii acestui portofel știau în ce intră direct din start – majoritatea oamenilor care folosesc MEW fac acest lucru pentru că dețin doar Ether sau intenționează doar să utilizeze Ether.

Cu toate acestea, desigur, indiferent de modul în care îl priviți, faptul că acest portofel de monede criptografice în cauză acceptă doar un număr foarte limitat de valute nu este cu siguranță ideal. Îl face un instrument de nișă destul de utilizat, chiar dacă vorbim despre a doua cea mai populară criptomonedă din lume.

Câteva probleme de siguranță

Subliniez acest lucru în majoritatea articolelor pe care le scriu și o voi spune aici, încă o dată – aspectul „Securitate‘ar trebui să fie în partea de sus a listei dvs. de priorități atunci când vine vorba de a alege cel mai bun portofel de criptomonede.

Citind câteva recenzii ale utilizatorului MyEtherWallet, totuși, s-ar părea că acest portofel special are anumite îngrijorări în acest sens.

Acum, nu intrați în panică – acest lucru nu înseamnă că MEW ar trebui să fie imediat aruncat ca o opțiune nesigură. În comparație cu alte portofele, problemele de securitate ale MEW sunt de fapt destul de gestionabil.

Recenzie MyEtherWallet: portofelul MEW.

Vedeți, unii utilizatori raportează că au existat atacuri și încercări de a le fura informațiile și Ether în timp ce foloseau MEW. Deși acestea sunt lucruri destul de serioase, trebuie remarcat faptul că este de fapt zona în care intră în joc și caracteristica menționată mai sus, care nu este un portofel real.

Permiteți-mi să explic.

Portofele cripto ar trebui să fie cele mai sigure instrumente de acest gen, pur și simplu pentru că acestea sunt locul în care vă păstrați toate criptomonedele. Toate acestea sunt evidente, corect?

La fel de mult ca recenziile utilizatorilor MyEtherWallet ar vorbi despre caracteristicile portofelului MEW și, în timp ce termenul respectiv este, de asemenea, în numele instrumentului, încă nu este un portofel real. În schimb, ați folosi MEW ca "intermediar" în timp ce transferați jetoanele ETH, ETC sau ETH într-un portofel de depozitare frigorifică.

În termeni foarte simpli și oarecum exacți, MEW ar trebui folosit ca temporar, portofel unic. După cum vă puteți imagina, un astfel de instrument nu va avea aceeași cantitate de securitate ca, să zicem, un portofel cu drepturi depline.

Deci, preocupările de securitate fac din MEW o alegere neviabilă în ceea ce privește stocarea temporară pentru Ether? Nu, nu chiar – cel puțin nu în momentul scrierii acestei recenzii MyEtherWallet.

MyEtherWallet Review

Vedeți, plângerile de securitate sunt destul de îndepărtate, iar cele care există nu sunt neapărat complet condamnabile. În multe cazuri, problemele par a fi evitabile atâta timp cât utilizatorul depune efortul de a rămâne discret când și cum își transferă fondurile de criptare.

Toate acestea spuse, totuși, este totuși ceva ce merită ținut cont!

Comparați MyEtherWallet unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați MyEtherWallet unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

MyEtherWallet în comparație cu portofelele hardware (stocare offline)

Portofele hardware utilizați dispozitive (cum ar fi un USB) pentru stochează-ți privatul cheie. Puteți păstra dispozitivul oriunde doriți, asigurați-vă că este păstrat sigur. Puteți conecta un portofel hardware la internet pentru a efectua o tranzacție și apoi să le scoateți din nou offline.

Două dintre cele mai populare portofele hardware sunt – Ledger Nano S și TREZOR.

Tabel: Modelul Trezor T și Ledger Nano X

Adevărat, MyEtherWallet funcționează bine cu ambele portofele hardware. Vă recomand să utilizați MyEtherWallet împreună cu oricare dintre acestea.

Acest lucru este menționat și de recenziile utilizatorilor MyEtherWallet – MEW, în general, interacționează cu multe portofele hardware destul de bine. Acest lucru este bun, deoarece nu numai că stimulează utilizatorul să înceapă să utilizeze stocarea la rece (singura formă cea mai sigură de stocare a cripto-ului dvs.), dar și subvențiile reprezintă un fond de alegeri decente..

Prețuri și accesibilitate

În ceea ce privește prețul, merită menționat faptul că MyEtherWallet este complet gratuit de înregistrare și utilizare. Cu toate acestea, la efectuarea unei plăți către cineva, veți fi taxat cu o mică taxă.

Taxele reale diferă în funcție de câțiva factori cheie, dar, judecând din recenziile mai multor utilizatori MyEtherWallet, nu este ceva de care ar trebui să vă faceți griji – taxele sunt foarte mici, indiferent de caz.

MEW este un software, și este disponibil pentru a fi utilizat prin browser sau, de curând, o aplicatie, de asemenea. S-ar părea că majoritatea utilizatorilor nu au nicio îndoială semnificativă în ceea ce privește aspectul de utilizare al portofelului.

MyEtherWallet Set Up – 5 pași

Să analizăm pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă configura portofelul pe MyEtherWallet.com.

PASUL 1

Mergi la https://www.myetherwallet.com și asigurați-vă că site-ul pe care vă aflați este real. Acest lucru este important de verificat, deoarece au existat incidente în care hackerii au creat site-uri similare pentru a fura cheile private ale utilizatorului.

Asigura-te ca marcați site-ul web odată ce ești sigur că este adevărata afacere. Acest lucru vă va asigura că nu veți deschide site-ul MEW greșit în viitor. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe steaua din bara de adrese a site-ului web.

MyEtherWallet Review: marcarea site-ului.

PASUL 2

Veți vedea opțiunea „Creați un portofel nou’Pe pagina principală a portofelului MEW. Sau puteți face clic pe opțiunea de meniu „Portofel nou”Pentru a ajunge la această pagină.

Odată ce sunteți pe această pagină, tot ce trebuie să faceți este să introduceți o parolă pe care să o puteți aminti. Apoi pur și simplu faceți clic pe „Creați un portofel nou”Buton.

MyEtherWallet Review: crearea unui MEW personal.

PASUL 3

După ce ați făcut clic pe butonul „Creați un portofel nou”, Va genera MyEtherWallet.com o cheie privată protejată prin parolă – numit și „KeyStore”În format UTC / JSON.

Puteți utiliza fișierul KeyStore pentru a vă accesa portofelul, deci este extrem de important să îl păstrați în siguranță. Păstrați-l într-o locație de pe computer, unde vă veți aminti.

Descărcați fișierul KeyStore făcând clic pe butonul „Descărcați fișierul KeyStore (UTC / JSON)”, Așa cum se arată mai jos. După descărcare, faceți clic pe butonul „Înțeleg. Continua.”.

MyEtherWallet Review: descărcarea Keystore.

PASUL 4

După ce ați făcut acest lucru, vi se va da cheia privată a noului MEW pe ecranul următor. Această cheie privată poate fi utilizată și pentru a vă accesa portofelul.

Din acest motiv, trebuie să îl păstrați în siguranță. Tine minte, oricine are cheia dvs. privată vă poate debloca portofelul și vă poate fura monedele.

Vă recomand să imprimați cheia privată pe o bucată de hârtie. Acesta conține detaliile cheii dvs. private, precum și un cod de bare care poate fi utilizat pentru a accesa portofelul MEW.

După ce ați stocat în siguranță cheia privată, puteți verifica adresa publică a portofelului dând clic pe butonul „Salvați-vă adresa‘.

MyEtherWallet Review: salvarea cheii dvs. private.

PASUL 5

În cele din urmă, după ce faceți clic pe „Salvați-vă adresa”, Puteți vizualiza adresa dvs. de portofel public. Veți fi apoi întrebat: „Cum ați dori să vă accesați portofelul?”

După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, MyEtherWallet.com vă oferă mai multe moduri de a vă accesa portofelul. Ai face bine să alegi una care se potrivește cel mai bine preferințelor tale.

În acest exemplu, vom accesa portofelul folosind fișierul Keystore.

După selectarea opțiunii „Keystore / Fișier JSON’Vi se va cere apoi„ Selectați fișierul portofel … ”. Când faceți clic pe butonul „Selectare portofel …”, se va deschide o fereastră care vă permite să selectați fișierul KeyStore din locația de pe computerul în care l-ați salvat..

MyEtherWallet Review: selectarea portofelului.

Deoarece fișierul KeyStore nu este altceva decât o parolă protejată pentru cheia privată, vi se va cere aceeași parolă pe care ați folosit-o la pasul 2 pentru a debloca fișierul KeyStore. Vezi imaginea de mai jos.

MyEtherWallet Review: deblocați portofelul.

După ce urmați toți pașii de mai sus, vi se va acorda acces la portofelul dvs..

Și atât de ușor este să-ți configurezi propriul Portofelul MEW!

Concluzii

Și iată-l, plin MyEtherWallet revizuire. Acum puteți vedea de ce este MyEtherWallet unul dintre cele mai populare portofele Ethereum disponibile. Este foarte ușor de utilizat și vă permite magazin Ethereum, Ethereum Classic, precum și jetoane ERC-20 ceea ce este important pentru investițiile ICO.

Ar trebui să înțelegeți clar avantajele și dezavantajele MyEtherWallet în comparație cu alte portofele. De asemenea, pentru a putea decide ce portofel ar trebui să utilizați.

Dacă decideți să utilizați MEW, atunci vă puteți crea rapid propriul portofel MEW utilizând procesul pas cu pas din acest ghid.

Tabel: MyEtherWalet și Ledger Nano X

Indiferent ce portofel folosiți, trebuie să păstrați întotdeauna cheia privată sigur. Dacă cheia dvs. privată este furată sau pierdută, riscați să vă pierdeți toate criptele!

Deci, MyEtherWallet este sigur? Acest portofel și altele sunt la fel de sigure pe cât doriți. MEW oferă o bună securitate și, deși au existat câteva probleme ușoare în acest sens în trecut, s-ar părea că, până târziu, nu există preocupări semnificative. Tine minte – la sfarsitul zilei, siguranța cheii tale private este responsabilitatea ta.

Acestea fiind spuse, cred că MyEtherWallet este unul dintre cele mai bune portofele Ethereum disponibile. Care sunt gandurile tale? Îți vei crea propriul portofel MEW?

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me