Să recunoaștem – în zilele noastre, fiecare persoană și câinii lor au auzit despre asta Bitcoin. Criptomoneda a spulberat complet ușile succesului general și este acum mai populară ca niciodată. Cu toate acestea, nu toată lumea este conștientă de deficiențele monedei – unele care ar putea să nu existe moneda Nano.

Există câteva mari probleme pe care le are Bitcoin, despre care oamenii continuă să facă referință și să vorbească – și pentru fiecare astfel de problemă există un altcoin pentru a o rezolva. În acest tutorial, vom vorbi despre un astfel de altcoin – moneda Nano. Spre sfârșitul recenziei, veți vedea de ce simplitatea este cu adevărat cea mai bună abordare atunci când vine vorba de succesul criptomonedelor.

Vă voi spune totul despre asta – ce este moneda Nano (fosta monedă XRB), cum a ajuns să fie, pentru ce se folosește și așa mai departe. Voi da și eu o predicție de preț XRB și să-ți spun cele mai bune locuri de cumpărat și stocați XRB.

Deci ce mai aștepți? Să trecem direct în tutorial!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Tranzacțiile sunt gratuite
 • Foarte scalabil
 • Funcționează similar cu Bitcoin
 • Bună echipă de dezvoltatori

Contra

 • Nu la fel de popular ca alte monede de pe piață
 • Dificultăți de cumpărare de monede NANO cu monede fiat

Ce sunt monede Nano?

Termenul “NANO“În sine a fost oficial renumit din ceea ce era cunoscut sub numele de”RaiBlocks”. La începutul anului 2018, oficialii companiei au decis să numească proiectul lor de criptomonedă (și moneda în sine) Nano – acest lucru a marcat un nou început pentru monedă.

Ca proiect și criptomonedă pe cont propriu, Nano se explică de la sine – așa este o monedă care își propune să înlocuiască monedele fiat și să aducă cripto în viața de zi cu zi a oamenilor. Obiectivele și scopurile monedei sunt aproape identice cu cele ale Bitcoin.

Cu toate acestea, spre deosebire de Bitcoin, Nano își propune să îndeplinească sarcinile (în principal – tranzacții) ale acestuia blockchain într-un mod mult mai rapid și mai flexibil.

Monedă Nano: caracteristicile monedei Nano.

Nano coin folosește o combinație de Dovada mizei și Dovada muncii algoritmi. Amestecul se numește „Dovadă de miză delegată”. Modul în care funcționează este că, atunci când există o problemă cu o tranzacție în sistemul monedei Nano (să zicem, două tranzacții se ciocnesc – una dintre ele este legitimă, iar cealaltă este o tentativă de jaf sau infiltrare), există „delegați ”Care sunt acolo pentru a vota pentru tranzacția legitimă și pentru a respinge cea de fraudă.

Pentru a deveni delegat, trebuie să aveți niște XRB în portofel – acest lucru îi stimulează pe oameni să participe la creșterea și avansarea comunității nano.

Istoria lui Nano

Nano (fost RaiBlocks) a fost lansat în 2015 de un om pe nume Colin LaMahieu (un inginer software cu ani de experiență anterioară în domeniul software-ului pentru computer). A fost lansat sub numele de RaiBlocks, dar după câțiva ani, echipa a decis să schimbe marca. De ce este asta?

Motivul este destul de simplu. Numele inițial pur și simplu nu a rezonat cu publicul principal la care compania a încercat să apeleze. Este demn de remarcat faptul că nu s-au înșelat – după anunțarea schimbării numelui, tranzacțiile lor au crescut enorm.

Acesta este și motivul pentru care s-ar putea să întâlniți adesea moneda Nano denumită „moneda XRB”. Este o etichetă rămasă încă din zilele RaiBlocks, și atât Nano, cât și XRB sunt corecte atunci când se referă la moneda în sine.

Monedă Nano: de unde să cumpărați monede NANO.

Încă de la înființarea a ceea ce avea să ajungă să devină moneda Nano, ea avea în vedere un scop solemn – a face de la persoană la persoană tranzacțiile cu criptomonede mai scalabile. Probabil că nu este un secret faptul că nu numai Bitcoin (deși această monedă în special), ci și multe alte criptomonede mai vechi bazate pe versiunea blockchain identifică scalabilitate ca cea mai mare problemă dintre toate. Acest lucru are ca rezultat comisioane imense de tranzacție, viteze de tranzacționare foarte mici și așa mai departe.

Multe altcoins diferite au încercat să își creeze versiunile de blockchain care ar contribui la îmbunătățirea scalabilității în cauză, iar criptomoneda Nano este una dintre ele. Acum, întrebarea firească care ar putea apărea pentru dvs. ar putea fi: ce este atât de special la moneda Nano, atunci? Răspunsul meu la asta ar fi un lucru simplu – bloc-zăbrele.

Nano Block Lattice

Un termen dificil în sine, la care se referă rețeaua de bloc un amestec de două sisteme – blockchain-ul tradițional și ceea ce se numește „grafic aciclic direcționat” sau DAG pe scurt.

DAG este un tip de structurare a datelor. De exemplu, atunci când efectuați o tranzacție (cumpărați, vindeți sau pur și simplu tranzacționați) cu o criptomonedă tradițională, tranzacția dvs. este grupată într-un „bloc” cu un spațiu și o dimensiune predefiniți – aceste blocuri alcătuiesc blockchain-ul. Cu structura DAG, totuși, ați putea vedea tranzacții individuale și modul în care acestea se corelează în imaginea de ansamblu a blockchain-ului în sine.

Nano coin: un proiect open-source.

Ce este bun la DAG este că este extrem de scalabil – exact ceea ce îi lipsește blockchain-ului tradițional. Dezavantajul este că nu este deosebit de sigur – totuși, aici intervine securitatea infamă a blockchain-ului.

Moneda Nano își propune să unească cele mai bune dintre aceste două lumi – Scalabilitatea DAG și securitatea blockchain-ului.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum functioneazã?

Principiul de lucru din spatele monedei lui Nano este destul de simplu.

Pentru a o simplifica excesiv, Nano pur și simplu stochează datele tranzacțiilor de intrare și ieșire în destinație, blocuri individuale în propriul dvs., blockchain personal. În acest fel, soldul portofelului dvs. este întotdeauna actualizat și sigur, păstrând în același timp blockchainul funcționând fără probleme.

Conceptul general și ideea din spatele criptomonedei Nano reprezintă scopul principal al acestui proces. Compania are un singur accent unic – scalabilitate. Nu sunt prea preocupați de securitate – aici intervine blockchain-ul în sine.

Mai degrabă, echipa se concentrează pe furnizarea celor mai rapide tranzacții posibile în domeniul criptomonedelor. La rândul său, „taxa”Apare subiectul – nu există taxe în timpul utilizării monedei Nano în tranzacțiile dvs. Da, ai citit bine – 0 taxe.

Preț

Pentru a analiza variațiile de preț și forma posibilă Previziuni de preț XRB, să aruncăm o privire la graficul de mai jos.

În momentul scrierii acestui tutorial, prețul actual al monedei Nano este 1,31 USD. După cum puteți vedea din grafic, a existat o notabilă (sau probabil ar trebui să spun – un FOARTE notabil) schimbarea prețului care a afectat prețul monedelor Nano și s-a întâmplat înapoi în ianuarie 2018. Dacă sunteți familiarizat cu criptomonedele și le urmăriți de ceva timp, este posibil să știți că moneda XRB în sine nu avea nimic de-a face cu ea.

La începutul anului (2017-2018), piața criptomonedelor a cunoscut cea mai ciudată perioadă din viața sa – prețurile criptomonedelor s-au umflat și apoi s-au prăbușit brusc – unele complet, altele – nu atât de mult.

Nano Coin - Și recenzie aprofundată

Au existat multe motive în spatele acestei prăbușiri (ar fi mult timp să le enumerăm pe toate aici), dar doar pentru a numi câteva dintre principalele: unele guverne au interzis cu totul criptomonedele, experții financiari au profețit condamnarea lumii criptografice, oamenii au început să-și vândă panica (ar trebui să spun – aruncând) monedele lor etc..

După cum puteți vedea, acest lucru a avut foarte puțin de-a face cu moneda Nano în sine. Și se arată – spre septembrie 2018, a început prețul monedei Nano stabilizatoare și se află în prezent într-o poziție destul de bună, prezentând chiar semne de creștere.

În ceea ce privește predicția prețului XRB … Mulți experți spun că, dacă compania va continua să-și promoveze tehnologia și să se concentreze asupra obiectivului „simț, rapid și scalabil”, prețul monedei Nano ar putea continua să crească încet.

Notă: Nu sunt expert financiar sau consilier în domeniul criptomonedelor. NICIODATĂ nu vă investiți banii în criptomonede înainte de a vă consulta cu un expert financiar legitim.

Cumpărarea XRB

Dacă citirea acestui tutorial pentru monede Nano până în acest moment ți-a stârnit și mai mult interesul pentru moneda Nano și te gândești deja de unde să cumperi XRB, citește mai departe!

Din motive de autorizare, voi segmenta următoarea parte în doi pași.

Pasul 1: Portofel

Primul lucru pe care va trebui să-l descoperiți înainte de a vă aventura și de a cumpăra monede Nano este portofelul potrivit de utilizat.

Bineînțeles, ar putea fi dificil să alegeți portofelul potrivit pentru criptomoneda dvs. Cu toate acestea, ar trebui să vă concentrați doar pe un singur lucru – Securitate. Dacă un portofel nu este sigur, atunci nimic altceva nu contează.

Majoritatea criptomonedelor de acolo există propriile lor, portofele desemnate. Moneda Nano nu face excepție – portofelul Nano este o alegere excelentă dacă criptomoneda Nano este singura care te interesează. Este sigur, sursa deschisa, și îl puteți folosi oriunde în lume.

Alternativ, o opțiune și mai bună ar fi utilizarea un portofel hardware – și anume, Ledger Nano S. Cu Ledger, poți fi sigur că toate monedele tale Nano vor fi complet sigure și sănătoase.

Pasul 2: Achiziționarea ETH și cumpărarea Nano

Ei bine, nu neapărat ETH … Dar acesta este cel mai optim mod de a face acest lucru.

Vezi, nu este posibil să cumpărați monedă Nano cu monede fiat. Rețeaua pur și simplu nu acceptă această opțiune. În schimb, ceea ce ar trebui să faci este să găsești o platformă de schimb de criptomonede de renume și cumpărați o altă criptomonedă (de preferință Ethereum) cu monede fiat și apoi folosiți-le pentru a cumpăra Nano.

Monedă Nano: schimburi de unde să cumpărați Nano.

O opțiune bună ar fi Binance. Dacă nu dețineți niciun Ethereum, îl puteți cumpăra acolo și apoi îl puteți folosi pentru a achiziționa criptomonedă Nano direct în portofel. Binance și-a dovedit legitimitatea ca platformă de schimb de cripte deja de multe ori – au făcut-o taxe mici și viteze de tranzacție rapide.

Alternativ, până târziu, puteți cumpăra și monede Nano prin Simplex. Platforma vă permite să plătiți cu un card de credit sau de debit și vă asigură că toate tranzacțiile dvs. vor fi realizate sigur și rapid.

Cu toate acestea, dacă aveți Ethereum, acest lucru ușurează lucrurile. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați același schimb de criptare pentru a achiziționa monede Nano și gata – tot ce mai rămâne de făcut acum este să așteptați până când apar în portofel!

Cuvinte finale

Am încercat să abordez destul de multe subiecte extinse în acest tutorial cu monede Nano. Doar pentru a îmbunătăți informațiile, să avem un rezumat rapid despre ceea ce am acoperit deja despre monedă.

Nano coin, ca platformă de criptomonede, are obiective foarte specifice și directe. În cele din urmă, își propune să facă tranzacționarea cripto peer-to-peer rapidă și fluidă. Acest lucru nu este realizabil cu versiunile vechi ale blockchain-ului, dar moneda Nano oferă o soluție. Fuzionarea blockchain-ului și a sistemelor DAG pare a fi o modalitate excelentă de a rezolva aceste probleme – doar timpul va spune dacă funcționează în practică.

Cu toate acestea, este important de menționat că echipa a făcut progrese semnificative de-a lungul anilor – prețul monedei pare să reflecte destul de bine acest lucru.

Cand vine vorba de prețul real al monedei, cu toate acestea, va fi un proces interesant de observat. Firește, există experți de ambele părți care profetizează lucruri foarte diferite – totuși, acest lucru este valabil pentru criptomonede în general. Principalul lucru pe care ar trebui să-l țineți cont atunci când vă gândiți la prețul monedei Nano este că totul se află cercetare.

Oamenii care se gândesc să investească în monede Nano (și în criptomonede, în general) ar trebui să facă cercetări ample pe această temă. Și nu mă refer doar la citirea ultimelor știri sau la vizionarea graficelor de preț din ultimele două săptămâni. Ar trebui să ajungeți la partea de jos a problemei – o modalitate bună de a face acest lucru este să ascultați experți în cripto și alți colegi entuziaști..

Comparați Nano unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Nano unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzii

Dacă nu altceva, criptomonedele precum Nano demonstrează asta tehnologia criptografică avansează și avansează constant. Chiar și după infamul prăbușire de piață de la sfârșitul anului 2017 – începutul anului 2018 nu a evitat oamenii – dimpotrivă, din ce în ce mai mulți oameni par să se intereseze de lumea cripto.

Odată cu aceasta, apar noi provocări în fiecare zi – platformele de criptomonede și echipele din spatele acestora trebuie să continue să progreseze și să se dezvolte.

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le oferă Nano coin este că este simplu. Și în niciun caz nu vreau să spun că din punct de vedere tehnic – este la fel de complicat ca celelalte criptomonede de acolo. Nu, ceea ce vreau să spun este că are în vedere obiective și sarcini foarte clare, modalități directe de a le atinge, și un bun lider și o echipă care să-l susțină. Cu un astfel de combo, moneda ar putea atinge înălțimi interesante în viitorul viitor.

În acest tutorial, am abordat doar pe scurt tema Nano. Am vorbit despre prețul monedei Nano și am sugerat de unde să cumpărați XRB, dar există atât de mult în monedă decât este posibil să acoperiți în acest scurt ghid.

În ceea ce privește întrebările de unde să cumpărați Nano și de unde să îl păstrați, permiteți-mi să vă fac o scurtă descriere:

 1. Te-ai înregistra la o bursă precum Binance, și verificați-vă identitatea, dacă este necesar;
 2. Dacă schimbul vinde monede Nano direct (ceea ce s-ar putea să nu fie cazul), puteți doar să introduceți datele dvs. și să le achiziționați acolo;
 3. Dacă schimbul de criptare o face NU vindeți monede Nano direct, poate fi necesar să cumpărați Ethereum (sau orice alt criptografic) și să cumpărați Nano cu aceasta;
 4. Alternativ, puteți achiziționa și monede Nano prin Simplex. Aici, s-ar putea chiar să o puteți face direct, în timp ce plătiți cu un card de credit sau de debit.

Amintiți-vă, de asemenea, că ar trebui să păstrați întotdeauna monedele dvs. Nano un desemnat, portofel sigur – din toate portofelele de acolo, Ledger Nano S este considerat a fi una dintre cele mai bune alternative.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me