Alegerea unui portofel Bitcoin poate fi o provocare dificilă – există multe portofele diferite pe piață că alegerea unei singure ar putea părea aproape imposibilă. Astăzi, cu toate acestea, aș dori să vă fac acest proces mai simplu, oferind o revizuire a portofelului MyCelium.

De ce MyCelium? Ei bine, aceasta este întrebarea la care voi încerca să răspund în acest ghid. Vom vorbi despre începerea portofelului și despre originile companiei din spatele acestuia, Miceliu portofel taxe și acoperă unele dintre cele mai bune MyCelium’s Caracteristici precum și să-i descoperi cele mai proaste contra.

La sfârșit, când totul este spus și setat în piatră (sau pixeli; depinde de unde citiți acest lucru), vom decide dacă acest portofel este un pretendent demn de luat în considerare atunci când vine vorba de portofele criptografice..

Pro

 • De încredere
 • Sursa deschisa
 • Conexiuni rapide și fluide
 • Varietate de conturi

Contra

 • Fără versiune desktop
 • Poate fi dificil de navigat

Cunoașterea MyCelium

Miceliu, ca companie, a fost creat în 2008. A fost conceput de o echipă de oameni cu experiență în tehnologie, care erau în majoritate ingineri hardware. Scopul inițial al companiei a fost dezvoltarea unui proiect de rețea mesh.

După lansarea Bitcoin în 2009, însă, lucrurile s-au schimbat: compania s-a interesat profund de tehnologia blockchain, și au recunoscut imediat Bitcoin ca un concept promițător. Cu timpul, au aflat tot mai multe despre noile tehnologii.

Până în prezent, MyCelium a fost lansat trei proiecte legate de Bitcoin – acest lucru arată doar cât de mult cred ei în această criptomonedă.

Proiectele în cauză sunt MyCelium Wallet, Entropy și Gear.

Acum, că știți puțin despre companie, să verificăm portofelul în sine.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

MyCelium Wallet Review

Să începem această revizuire a portofelului MyCelium de la început și să vorbim despre începerea portofelului.

Inceput

Probabil una dintre cele mai multe companii proiecte ambițioase – portofelul MyCelium Bitcoin – a fost conceput pentru a crea un portofel Bitcoin funcțional, dar ușor de utilizat.

Recenzie portofel MyCelium: pagina de pornire.

Echipa din spatele portofelului era cu siguranță într-o poziție excelentă – faptul că deja își construiseră și își înființase compania cu un an înainte de lansarea Bitcoin le-a oferit un avantaj strategic. De-a lungul anilor, de asemenea, ar putea crește și evolua împreună cu cripto-moneda în cauză – acest lucru i-a oferit MyCelium avantajul de a putea ține pasul cu tendințele într-un mediu competitiv în continuă creștere..

Caracteristici portofel

Portofelul MyCelium este anunțat a fi unul dintre cele mai bune portofele Bitcoin de acolo – chiar dacă creatorii s-ar putea să nu spună că, în aceste cuvinte, lista caracteristicilor disponibile pe care le oferă portofelul este cu adevărat impresionantă. Să trecem la asta Recenzie MyCelium și află de ce.

Pentru început, merită menționat probabil că portofelul MyCelium este special conceput pentru Bitcoin – portofelul nu poate conține nicio altă criptomonedă încă.

În plus, portofelul este conceput ca un aplicatie mobila pentru amandoi Android și iOS – utilizatorii de desktop, din păcate, vor trebui să fie dezamăgiți. Totuși, de la bun început, portofelul MyCelium Bitcoin a fost conceput pentru a fi funcțional și mobil – în timp ce telefoanele se potrivesc acestei descrieri, computerele desktop sunt o poveste diferită.

Am observat că unele recenzii despre portofelul MyCelium găsite online nu subliniază suficient acest lucru, dar este și portofelul compatibil cu Trezor și Ledger – asta înseamnă că poți avea acest portofel chiar dacă folosești un dispozitiv de stocare Bitcoin offline!

Revizuirea portofelului MyCelium: integrări.

Când vine vorba de caracteristicile portofelului în sine, există trei grupuri notabile despre care merită să vorbiți – piata de desfacere, conturi, și integrare.

Piața este integrată în portofelul MyCelium Bitcoin în sine. Aceasta înseamnă că atunci când doriți să efectuați o tranzacție (fie că cumpărați sau vindeți ceva), există nu este nevoie să transferați monedele Bitcoin sau fiat de la portofel la piață. Aceasta adaugă securitate suplimentară la întregul proces.

Este, de asemenea, destul de evident că MyCelium este foarte preocupat de confidențialitate și anonimat – compania criptează toate datele dvs. din chaturi și tranzacții.

Garanțiile MyCelium discreție maximă afirmând că singurele informații pe care le primesc din chat-urile dvs. sunt marcajele de timp și textul criptat. Când vine vorba de tranzacții, MyCelium vede doar Informații generale – Adresa Bitcoin, locația, porecla, istoricul tranzacționării etc..

Tabel: Caracteristicile portofelelor Electrum și MyCelium

MyCelium are o varietate destul de interesantă pentru alegerea modului în care doriți să vă gestionați contul.

Chiar dacă compania afirmă că autentificările cu parole din vechea școală sunt un lucru din trecut, ele oferă o câteva modalități prin care îți poți asigura contul. Cu toate acestea, sistemul de protocol deschis care este în poziție în portofel asigură că fondurile dvs. se află în permanență sub un strat de autentificare sigură.

Unele dintre tipurile de conturi pe care le oferă portofelul MyCelium Bitcoin pentru a include conturi „doar de ceas”, conturi cu adresă unică și conturi hardware. Din nou, ultimul este foarte semnificativ – înseamnă că puteți crea un portofel MyCelium pe un dispozitiv hardware offline, cum ar fi o platformă minieră sau un ASIC!

Când vine vorba de integrare, MyCelium menționează cinci nume diferite din industrie: Cashila, Coinapult, Glidera, Trezor, și Ledger.

Revizuirea portofelului MyCelium: integrări.

Acestea sunt într-adevăr mari integrări – primele trei fac tranzacții și depozite & retrageri un proces destul de fluid și ușor, în timp ce ultimele două sunt cele mai mari nume în hardware-ul de stocare a criptomonedelor.

După cum probabil v-ați adunat până acum, portofelul MyCelium oferă multe caracteristici diferite și unice în timp ce lucrează și cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.

Enumerând toate aceste caracteristici extraordinare, MyCelium are, de asemenea, o modalitate de a-l sprijini – în 2014 compania a câștigat premiul „Cea mai bună aplicație mobilă” de la Blockchain.info. Acest lucru este cu siguranță destul de impresionant și oferă atât de mult companiei mai mult credit și legitimitate.

Dezavantaje ale portofelului

În această recenzie a portofelului MyCelium, am vorbit deja despre istoria companiei și despre caracteristicile portofelului. Să ne uităm la cele mai vizibile Dezavantajele portofelului MyCelium.

În timp ce încercați să aflați mai multe despre neajunsurile portofelului MyCelium, s-ar putea să vă întâlniți cu un pic de perete – nu sunt prea multe contra care ar putea fi distins.

Una dintre problemele principale cu portofelul care merită menționat într-o recenzie MyCelium este unul despre care am vorbit deja – inexistența unei versiuni desktop a portofelului.

Deși acest lucru este perfect de înțeles din perspectiva companiei, nu este cazul din partea consumatorului. Unii oameni nu doresc să aibă portofelul Bitcoin oriunde merg și ar prefera să-l păstreze undeva în siguranță, alții pur și simplu apreciază mai mult un desktop pentru că este UI și estetica generală.

Oricare ar fi cazul, MyCelium pierde unii clienți din această cauză.

O altă reclamație pe care ați putea să o întâlniți este că portofelul nu este optimizat pe iOS precum și pe Android. Unii utilizatori raportează că le lipsesc anumite funcții, observă un timp de procesare mai lent, etc. Merită însă să subliniem că portofelul în sine funcționează bine – este doar că este mai lent și nu este la fel de bine optimizat.

Pro și contra Portofel – Recapitulare

Acum, că am trecut peste ambele caracteristici pozitive și negative ale portofelului MyCelium, următorul pas în această revizuire a portofelului MyCelium este să faceți o recapitulare rapidă.

PROS CONTRA
 • Super cunoscut și consacrat;
 • Oferă o mare varietate de conturi de creat;
 • Conexiunile sunt foarte rapide și fluide;
 • Sursa deschisa;
 • Este compatibil cu cele două nume mari din industria stocării cripto-hardware – Trezor și Ledger.
 • Nu are versiune desktop;
 • Optimizarea nu este excelentă pe dispozitivele iOS;
 • Ar putea fi puțin greu de manevrat dacă nu ați folosit niciodată un portofel Bitcoin.

Taxe de portofel

Dacă ați ajuns până acum în revizuirea portofelului MyCelium, singura întrebare din capul dvs. acum este probabil „cât?”. Ei bine, să ne uităm la taxele pentru portofelul MyCelium.

Portofelul în sine este gratuit. Poti accesați toate funcțiile, personalizați-le și așa mai departe – toate acestea sunt gratuite.

Cu toate acestea, există taxe de tranzactie. Acestea depind de mărimea tranzacției – ar putea merge de la 0,25 USD până la aproximativ 7 USD.

În afară de asta, nu există taxe pentru portofelul MyCelium implicate în portofelul în sine.

Comparați MyCelium unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați MyCelium unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cum să creați un portofel MyCelium?

Să presupunem că ți-a plăcut portofelul – tot ce ai citit în această recenzie a portofelului MyCelium ți se potrivește perfect și acum vrei să-ți creezi unul cât mai curând posibil. Ei bine, să verificăm cum poți face asta.

În primul rând, rețineți că nu este suficient să pur și simplu descărcați portofelul, instalați asta și atât. Există o mulțime de pași suplimentari ar trebui să luați pentru a vă asigura că portofelul funcționează corect și unul dintre acești pași este securitatea.

Deci, ceea ce vrei să faci este să mergi la oficial Pagina portofel MyCelium (wallet.mycelium.com) și descărcați portofelul în sine (indiferent dacă este pe iOS sau Android). După finalizarea procesului de descărcare, instalați și deschideți portofelul.

Acum accesați meniul principal și apăsați tasta Backup buton. Pe ecran, vor apărea 12 cuvinte. Nu puteți face capturi de ecran, așa că scrieți-le. Aceasta va fi cheia de rezervă pentru portofelul dvs. – păstrați-l și păstrați-l undeva în siguranță și la vedere.

Recenzie portofel MyCelium: MyCelium UX.

Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci este setați un cod PIN valid. Acest lucru se poate face accesând Setări și alegând să setați codul PIN.

Codul PIN va fi necesar atunci când veți efectua diferitele tranzacții bazate pe Bitcoin de la și către portofelul dvs., deci amintiți-vă sau scrieți-l.

Portofelul MyCelium – Verdict final

Deci, acesta este aproape sfârșitul revizuirii portofelului MyCelium! Dacă ați ajuns până acum, este timpul să examinați toate informațiile date în acest ghid și să faceți un verdict final pe portofelul MyCelium.

Probabil cea mai puternică caracteristică pe care o are portofelul MyCelium este compania din spatele ei. Când aveți o echipă care lucrează la diverse proiecte legate de Bitcoin încă de la începuturile monedei, dezvoltați o înțelegere și o mentalitate complet diferite și sunteți aproape obligat să creeze ceva grozav.

Echipa a muncit din greu creați portofelul MyCelium – este foarte bine optimizat (versiunea iOS ar putea folosi ceva mai multă muncă) și complet funcțională, este de încredere de aproape fiecare persoană care are legătură cu criptomonedele și are un palmares de a oferi unele dintre cele mai bune viteze de tranzacționare de pe piață.

Una peste alta, portofelul MyCelium este un produs excelent și un rod al muncii foarte grele – iar cel mai bun aspect este că este disponibil pentru oricine dorește să-l încerce, deoarece este GRATUIT!

Concluzie

Sunt multe portofele criptomonede diferite pe piață, la fel cum există multe recenzii de portofel diferite. Această revizuire a portofelului MyCelium s-a încheiat, dar există câteva declarații de închidere pe care aș vrea să le fac înainte de a-mi lua rămas bun.

În majoritatea Portofelul MyCelium recenzii pe care le veți găsi online (inclusiv acesta), portofelul este lăudat și privit destul de favorabil. De ce este asta?

Ceea ce face ca portofelul MyCelium să fie unic și interesant este combinația reputației sale & bine stabilit cu comunitatea și echipa din spatele ei.

Tabel: avantajele și dezavantajele portofelului MyCelium și ale Ledger Nano X

O mulțime de portofele online pretind că sunt superioare și oferă multe funcții diferite și opțiuni personalizabile pentru utilizatorii lor, dar portofelul MyCelium are un lucru care îl face mai bun decât multe alte portofele. – experienţă. Este longevitatea și pasiunea echipei MyCelium din spatele acesteia face ca acest portofel să iasă în evidență ca unul dintre cele mai bune portofele de criptomonede de acolo..

Ei bine, sper că ți-a plăcut această recenzie a portofelului MyCelium. După cum am menționat mai devreme, există destul de multe recenzii despre portofelul MyCelium online, dar multe dintre ele nu par să adâncească suficient sau să menționeze unele dintre caracteristicile cheie din spatele portofelului în sine.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me