Când fondatorul Bitcoin ‘Satoshi Nakamoto’ a creat Bitcoin, el a dorit nu numai să creeze un sistem financiar fără intermediari terți, ci a dorit și să permită oamenilor să trimită și să primească fonduri în mod anonim. În acest ghid Anonim Bitcoin Wallet, voi începe prin a explica de ce Bitcoin poate fi utilizat anonim. După aceea, vă voi arăta cum să obțineți Bitcoins în mod anonim.

Voi vorbi apoi despre unele dintre cele mai bune portofele Bitcoin anonime pentru diferite dispozitive și platforme, inclusiv portofele software, mobile și hardware.

Deci, până la sfârșitul citirii acestui ghid de la început până la sfârșit, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a intra în lumea Bitcoin fără a da nimănui numele dvs. real.

Ei bine, ce aștepți? Să începem să aflăm cum Bitcoin poate fi utilizat anonim!

Anonimatul lui Bitcoin

În lumea reală, vă dezvăluiți identitatea de mai multe ori pe zi, mai ales atunci când cheltuiți bani folosind metode tradiționale de plată, cum ar fi un card de debit sau un cont bancar. Acest lucru se datorează faptului că instituția financiară la care sunteți înregistrat are toate informațiile dvs. personale.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Nu numai acest lucru, ci de fiecare dată când trimiteți sau primiți fonduri în mod electronic, banca știe cât trimiteți și pe cine îi trimiteți.

Aici Bitcoin este diferit. În loc să vă dezvăluiți identitatea din lumea reală, atunci când trimiteți sau primiți fonduri, efectuați tranzacții peer-to-peer, ceea ce înseamnă că nu trece printr-o terță parte. Mai mult, fondurile dvs. sunt legate de o „Adresă Bitcoin”, care nu are atașate datele dvs..

Iată un exemplu despre cum arată o adresă anonimă de portofel Bitcoin:

1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa

(Fapte amuzante: adresa anonimă a portofelului Bitcoin de mai sus aparține lui Satoshi Nakamoto și a fost prima adresă creată vreodată!)

Deși scopul de a permite utilizatorilor să efectueze tranzacții anonime a fost de a elimina necesitatea terților, din păcate, a fost folosit și din motive greșite.

Acest lucru se datorează faptului că atunci când oamenii comit infracțiuni vor să-și păstreze identitatea secretă. Drept urmare, Bitcoin permite oamenilor să cumpere și să vândă bunuri ilegale online, ceea ce înseamnă că forțele de ordine nu pot afla cine se află în spatele tranzacției.

Un exemplu în acest sens a fost Drumul Mătăsii, o piață ilegală care le-a permis utilizatorilor să cumpere o gamă largă de produse ilegale precum droguri și arme, precum și alte servicii ilegale. Principala monedă de alegere a fost Bitcoin, care a protejat băieții răi.

Cel mai important lucru de reținut atunci când încercați să rămâneți anonim este să nu vă dezvăluiți identitatea atunci când cumpărați Bitcoin pentru prima dată. Acest lucru se datorează faptului că fiecare tranzacție care are loc pe blockchain-ul Bitcoin este disponibilă pentru vizualizare de toată lumea, astfel încât tranzacțiile dvs. pot fi urmărite înapoi la adresa dvs. originală.

Deci, în următoarea secțiune a acestui ghid, voi explica rapid cum să obțineți Bitcoins în mod anonim!  

Cumpărarea Bitcoin anonim

Înainte de a continua, am vrut să explic pe scurt că, din cauza diferitelor reglementări guvernamentale, a devenit acum mai dificil să cumperi criptomonede în mod anonim la bursă. Acest lucru se datorează faptului că atunci când utilizați monede fiat, cum ar fi USD sau EUR, trebuie să furnizați un schimb cu o serie de informații personale.

În plus, trebuie să verificați aceste informații, încărcând copii ale actului dvs. de identitate (cum ar fi pașaportul) și dovada adresei (cum ar fi un extras bancar). Motivul pentru aceasta este de a preveni infractorii de a utiliza rețeaua Bitcoin pentru activități infracționale.

În caz contrar, oamenii ar putea să comită cu ușurință infracțiuni precum spălarea banilor, evaziunea fiscală și frauda, ​​fără a fi vreodată nevoit să dezvăluie cine sunt.!

Dacă furnizați un schimb cu informațiile de mai sus, atunci nu utilizați Bitcoin anonim. Cu toate acestea, deși acum este mai dificil să se evite aceste cerințe de identificare, acestea sunt câteva modalități în jurul acesteia!

Nu vă faceți griji, însă, urmând metodele de mai jos, nu încălcați legea!

Primul schimb anonim de Bitcoin pe care am vrut să vi-l arăt se numește „LocalBitcoins”.

LocalBitcoins

portofel bitcoin anonim - localbitcoins.com

LocalBitcoins a fost creat în iunie 2012 și are sediul în Finlanda. Acestea permit oamenilor din peste 248 de țări diferite să cumpere și să vândă Bitcoin folosind o varietate de metode de plată.

Spre deosebire de bursele centralizate, LocalBitcoins sunt o platformă peer-to-peer, ceea ce înseamnă că permit cumpărătorilor și vânzătorilor să tranzacționeze direct. Ca urmare, este posibil să tranzacționați anonim.

Platforma acceptă peste 20 de metode de plată diferite din lumea reală, inclusiv un transfer bancar local, PayPal, întâlniri în numerar, numerar în poștă etc..

La prima înregistrare a unui cont, nu vi se va cere să furnizați platformei niciun document de identificare. Cu toate acestea, unii vânzători vor vinde numai unui utilizator care și-a verificat identitatea cu LocalBitcoins, dar dacă acesta este cazul, puteți găsi altcineva.

Un alt lucru de remarcat atunci când cumpărați Bitcoins de pe LocalBitcoins este că nu există taxe percepute cumpărătorului la cumpărare. Cu toate acestea, vânzătorul poate stabili prețul la care dorește să vândă Bitcoin-ul, deci asigurați-vă că nu plătiți mai mult decât prețul actual de pe piață..

Acesta este doar unul dintre modul în care puteți cumpăra Bitcoins în mod anonim și este opțiunea pe care aș recomanda-o cel mai mult (am folosit această platformă de multe ori). După ce ați finalizat o tranzacție pe LocalBitcoins, puteți transfera monedele dvs. într-un portofel Bitcoin anonim (mai multe despre acest lucru mai târziu).

Pentru a adăuga, dacă credeți că doriți și mai mult anonimat, vă recomand, de asemenea, să utilizați o conexiune VPN securizată (rețea privată virtuală) atunci când efectuați tranzacții Bitcoin pe LocalBitcoins. În acest fel, vă veți ascunde și adresa IP & locație față de ceilalți. Dacă nu sunteți sigur unde să căutați, iată o listă servicii VPN de top merită încercat.

Deci, acum că știți despre schimbul anonim de Bitcoin LocalBitcoins, următoarea metodă pe care am vrut să o discut a fost utilizarea unui bancomat Bitcoin!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Mașini de bancomat Bitcoin

Știați că, la fel ca un bancomat din lumea reală, există și bancomate Bitcoin? Cu toate acestea, mai degrabă decât să introduceți cardul și să retrageți numerar, introduceți numerarul și primiți Bitcoins!

Deoarece Bitcoin este o monedă digitală, nu retrageți nicio monedă fizică (desigur)! În schimb, furnizați mașina cu adresa portofelului Bitcoin și o transferă către dvs. Dacă nu aveți deja o adresă de portofel Bitcoin, ATM-ul Bitcoin vă poate crea una.

Primul bancomat Bitcoin a fost instalat în 2013 într-o cafenea din Vancouver, Canada. Cu toate acestea, există acum bancomate Bitcoin situate în întreaga lume, cu noi instalate tot timpul. Dacă vizitați coinatmradar.com, afișează locațiile tuturor mașinilor.

portofel bitcoin anonim - hartă bitcoin atm

Totuși, nu toate bancomatele Bitcoin vă permit să cumpărați monede anonim, deoarece unele vă solicită să vă scanați ID-ul înainte de utilizare. Cu toate acestea, vizitând site-ul web Coinatmradar, puteți restrânge căutarea pentru a include numai mașini care vă permit să cumpărați anonim.

Încă un lucru, datorită reglementărilor împotriva spălării banilor, veți putea cumpăra o sumă limitată numai dacă nu furnizați un act de identitate!

Unul dintre dezavantajele utilizării unui bancomat Bitcoin este că taxele sunt mari. De multe ori trebuie să plătiți cu 8% -20% mai mult decât prețul actual de pe piață! Cu toate acestea, acest lucru este de înțeles, deoarece costurile de construcție și exploatare a mașinii pot fi costisitoare.

Pe de altă parte, nu numai că bancomatele Bitcoin sunt convenabile, dar sunt și foarte ușor de utilizat!

Deci, acum că știți două moduri diferite de a cumpăra Bitcoin fără a vă dezvălui identitatea, voi vorbi acum despre modul în care îl puteți stoca în siguranță într-un portofel Bitcoin anonim!

Stocarea Bitcoin anonim

Dacă ați citit ghidul meu până în acest moment, acum cunoașteți două dintre modalitățile prin care puteți cumpăra Bitcoins în mod anonim. Dacă alegeți metoda ATM, atunci ATM vă poate oferi o adresă anonimă de portofel Bitcoin.

Cu toate acestea, dacă utilizați metoda LocalBitcoins, atunci procesul nu se oprește aici. Acum trebuie să trimiteți Bitcoin-urile dvs. către un portofel Bitcoin anonim.

Această parte este ușoară.

Când stocați Bitcoin într-un portofel privat, nu trebuie să furnizați niciodată informații personale. Puteți transfera cu ușurință fonduri în și din portofelul Bitcoin anonim, fără a fi nevoie să furnizați nicio identificare.

Cu toate acestea, deoarece Bitcoin funcționează pe o rețea descentralizată, aveți controlul complet asupra fondurilor dvs. Așadar, nu uitați asta – dacă pierdeți vreodată cheia privată a portofelului dvs. Bitcoin, nimeni nu vă va putea ajuta și veți pierde accesul la toate fondurile dvs..

După cum vă voi arăta acum, există diferite tipuri de portofele Bitcoin anonime, fiecare cu avantajele și dezavantajele lor. Să începem cu portofele software!

Portofel software

Un portofel software este cel mai popular tip de portofel Bitcoin, deoarece acestea sunt ușor de accesat și de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați portofelul pe desktop sau laptop. Portofelul software vă oferă o cheie publică și privată. Apoi, puteți transfera pur și simplu Bitcoins în și din portofel.

Să ne uităm la unul dintre cele mai populare portofele Bitcoin – Electrum.

Electrum

Deși există sute de portofele software disponibile, unul dintre cele mai bune portofele Bitcoin anonime este Electrum. A fost lansat pentru prima dată în 2011, ceea ce îl face unul dintre cele mai vechi portofele de pe piață. Poate fi descărcat gratuit și este acceptat de Windows, Mac și Linux.

Odată ce monedele dvs. sunt stocate în Electrum, este ușor să le trimiteți altor persoane. Pur și simplu introduceți numărul de monede pe care doriți să le trimiteți, împreună cu adresa Bitcoin a receptorilor, apoi faceți clic pe trimitere! Acest lucru se aplică aproape tuturor portofelelor Bitcoin.

Deși portofelul este gratuit, Electrum își câștigă banii percepând o mică taxă de tranzacție de fiecare dată când trimiteți plata. Echipa susține că Electrum este unul dintre cele mai sigure portofele software din industrie, deoarece criptează toate cheile private. Deci, există o mică taxă pentru siguranța monedelor dvs., ceea ce cred că este suficient de corect.

Electrum vă oferă, de asemenea, o versiune de parolă, care vă va permite să vă recuperați monedele dacă vă pierdeți cheia privată. Atâta timp cât le păstrați pe ambele în siguranță, fondurile dvs. ar trebui să fie pentru totdeauna sigure. Încercați doar să păstrați dispozitivul pe care aveți portofelul descărcat gratuit de viruși.

Pentru a descărca portofelul, vizitați site-ul oficial Electrum până la clicking Aici!

Portofel mobil

Un portofel mobil vă permite să stocați Bitcoin pe telefonul dvs. mobil. La fel ca un portofel software, îl descărcați direct pe dispozitiv. Acest tip de portofel este cel mai convenabil mod de stocare a Bitcoin-ului dvs., deoarece puteți trimite și primi cu ușurință fonduri din mers.

Portofel de pâine

Acum există o mulțime de portofele diferite disponibile pentru descărcare în magazinele de aplicații, dar cel mai bun portofel Bitcoin anonim pentru mobil (cred) este Pâinea!

Cu sediul central în Elveția, portofelul Bread poate fi descărcat gratuit din magazinele Google Play și Apple.

Când vă configurați portofelul pentru prima dată, va trebui să alegeți un cod PIN din 6 cifre, care va fi utilizat pentru a vă conecta la contul dvs. După aceea, vi se vor afișa 12 cuvinte aleatorii, care sunt folosite pentru a vă recupera contul dacă vă uitați PIN-ul.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale utilizării unui portofel Bitcoin anonim, precum Bread, este că permite utilizatorilor să trimită și să primească plăți folosind un scaner de cod QR. Deci, dacă ați găsit un magazin care acceptă Bitcoin, puteți scana pur și simplu codul QR al magazinului, iar portofelul Bread va transfera automat plata.

O altă caracteristică unică pentru Bread este că, atunci când tranzacțiile sunt procesate, acestea sunt trimise direct către blockchain-ul Bitcoin. Aceasta este o caracteristică bună de securitate, deoarece majoritatea celorlalte portofele au nevoie de tranzacții pentru a trece mai întâi prin serverele lor, înainte de a fi postate pe blockchain.

Alte caracteristici de securitate includ TouchID, care necesită amprenta dvs. pentru a avea acces la portofel!

Un dezavantaj al utilizării portofelului Bread este că acesta acceptă doar Bitcoin, ceea ce înseamnă că, dacă dețineți alte monede, va trebui să le depozitați în altă parte..

Deci, acum că știți despre software și portofele mobile, următorul tip de portofel Bitcoin anonim despre care am vrut să vă vorbesc este un portofel hardware!

Portofel hardware

Un portofel hardware este cel mai sigur loc pentru stocarea criptomonedelor. Stochează monede offline, deci nu riscă niciodată să fie pirate. Cele mai populare două portofele hardware de pe piețe sunt Ledger Nano S și Trezor. Ambele au caracteristici foarte similare, dar voi discuta despre Ledger Nano S, deoarece este puțin mai sigur!

Ledger Nano S

portofel bitcoin anonim

În primul rând, este important să ne amintim că, spre deosebire de celelalte portofele pe care le-am discutat, un portofel hardware precum Ledger Nano S nu este gratuit. Când îl cumpărați de la producătorul oficial (ceea ce ar trebui să faceți întotdeauna din motive de securitate), acesta vă va costa aproximativ 90 de euro.

Când configurați Ledgerul pentru prima dată, vi se va oferi o parolă de recuperare cu 12 fraze, care este necesară în cazul în care vă uitați PIN-ul sau dispozitivul este furat. De asemenea, când primiți dispozitivul, va trebui să setați un cod PIN. Acest lucru este necesar de fiecare dată când doriți să utilizați dispozitivul sau să trimiteți fonduri cuiva.

Atunci când transferați monede pe Ledger Nano S, trebuie doar să le trimiteți la o adresă Bitcoin în același mod ca și în cazul oricărui alt portofel. Aceasta înseamnă că le puteți stoca anonim.

O altă caracteristică bună a utilizării portofelului Ledger este că acceptă multe alte monede, cum ar fi Ethereum, Ripple și ZCash!

Deși un portofel hardware oferă cea mai bună securitate, face ușor mai puțin convenabil să trimiteți monede cuiva. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să conectați portofelul la dispozitivul dvs. înainte de a putea transfera fonduri. Deci, dacă doriți să trimiteți bani în timp ce călătoriți, este posibil ca un portofel hardware să nu fie pentru dvs..

Acestea fiind spuse, este un must-have pentru utilizatorii care dețin cantități mari de criptomonede.

Portofel Bitcoin anonim: cuvinte finale

Criptomonedele precum Bitcoin sunt o modalitate excelentă de a trimite și primi bani fără a utiliza o terță parte centralizată. Ca urmare, sistemul permite utilizatorilor să rămână anonim.

Cred că oamenii ar trebui să aibă dreptul să trimită, să primească și să-și stocheze averea fără a fi nevoie să-și dezvăluie identitatea – în același mod, o facem atunci când cheltuim bani fizici în lumea reală.

Cu toate acestea, guvernele încep să instaleze noi reglementări care ar putea obliga fiecare schimb anonim de Bitcoin să verifice identitatea unui nou utilizator înainte de a li se permite să cumpere Bitcoin folosind moneda fiat. Deci, dacă această lege este aplicată la toate schimburile, există posibilitatea ca în viitor să nu puteți cumpăra Bitcoin anonim.

Cu toate acestea, pentru moment, puteți cumpăra Bitcoin anonim – și destul de ușor. Dar dacă aveți probleme în acest sens, vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me