Fură de la bogați, dă-i săracilor – probabil un slogan destul de cunoscut pentru mulți dintre noi, cel puțin pentru cei care au crescut învățând despre folclorul englez. Ei bine, când vine vorba de Portofelul cripto Robinhood, lucrurile sunt destul de diferite – există mult mai puțin „furt” și se întâmplă mult mai mult „schimb”.

Portofelul cripto Robinhood nu este atât de bine cunoscut în comunitatea criptografică – există motive pentru care și acesta este cazul. Nu vă faceți griji, totuși – toate acestea vor fi detaliate și explicate în ghidul de mai jos.

Portofelul Robinhood a fost, de asemenea, supus unele controverse demne de remarcat, prea – mulți dintre ei au de-a face cu filozofia generală pe care marca îl susține în ceea ce privește cripto-ul și modul în care se ocupă de acestea confidențialitatea și anonimatul utilizatorului. Vom acoperi și toate acestea.

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelului RobinHood și Ledger Nano X

TL; DR: Portofelul cripto Robinhood a fost inițial o platformă gratuită de tranzacționare a acțiunilor, care în cele din urmă a făcut trecerea și către lumea cripto. Deși are câteva caracteristici uimitoare de utilizare, va însoți destul de bine noii veniți și are și taxe mici, este un portofel online, care provoacă probleme majore de securitate.

Pro

  • Ușor de folosit
  • Acceptă monedele fiat
  • Măsuri decente de securitate în vigoare

Contra

  • Opțiuni zero de anonimat
  • Nu vă controlați portofelul
  • Opțiuni limitate de criptomonede
  • Se aplică taxe potențiale ascunse

Portofelul cripto Robinhood: PROS

Așa cum ați fi putut obține din partea introductivă a articolului, portofelul cripto Robinhood este puțin neconvențional, cel puțin când vine vorba de stocare criptografică, în general. Asta pur și simplu pentru că Robinhood nu a început ca un portofel criptografic – nici nu a început ca. o platformă de schimb de criptomonede, fie!

Nu, în schimb, a început ca. o bursă de valori.

După cum probabil vă puteți spune, asta este destul de departe din lumea cripto – cel puțin la prima vedere.

Compania a fost creată de doi prieteni, Vlad și Baiju. Ambii bărbați erau colegi de cameră la Stanford, și după absolvire, ambii și-au creat propriile companii financiare. La un moment dat, bărbații au observat asta există un imens paravan de plăți care îngreunează accesul tuturor la burse.

Portofelul cripto Robinhood: prima pagină.

Ambii bărbați au decis că trebuie făcut ceva în acest sens. Acel „ceva” a devenit Robinhood.

In vizita site-ul oficial al companiei acum, s-ar putea să nu puteți găsi chiar atât de ușor partea „Portofelul cripto Robinhood”. Vreau să spun, chiar și secțiunea criptografică în sine pare a fi ascunsă – Robinhood se concentrează încă mai mult pe bursele tradiționale, mai degrabă decât pe partea cripto a lucrurilor.

După cum vă puteți imagina, în mod firesc, acest lucru are unele implicații – majoritatea nu sunt atât de pozitive. Cu toate acestea, marca a reușit să intre în lumea criptografică și le oferă utilizatorilor săi o alternativă interesantă, portofel criptografic.

Funcții Exchange încorporate

În timp ce am vorbit despre asta mai sus, să facem un punct direct, chiar de la început – portofelul cripto Robinhood nu este chiar în primul rând un portofel. În schimb, când vine vorba de subiectul cripto, Robinhood este o platformă de schimb criptografic.

Pe de o parte, acest lucru pune o problemă – vom vorbi despre asta mai târziu, în timp ce vom discuta despre aspectele negative ale acestei revizuiri a portofelului Robinhood Bitcoin. Totuși, partea „pozitivă” a lucrurilor este că veți putea tranzacționa și schimba criptomonede într-un mod ușor.

Portofelul cripto Robinhood: stocarea fondurilor.

De fapt, acest lucru este considerat de obicei principalul punct forte al portofelelor online, in primul loc. De cand sunt întotdeauna conectate la un schimb, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea proceselor prelungite și complexe de conectare, să zicem, portofel hardware la schimb doar pentru a face o tranzacție.

După cum vă puteți imagina, acest lucru este cel mai benefic pentru cei care sunt tranzacționând constant monedele lor criptografice. Cu alte cuvinte, portofelul Robinhood se va potrivi cel mai bine comercianților pe termen scurt – cripturile dvs. fiind întotdeauna situate pe un schimb, veți putea efectuează tranzacții foarte rapid și eficient, evitând astfel posibilitatea de a pierde o afacere potențial mare.

Suportă toate criptomonedele principale

Un lucru pe care îl veți observa destul de repede în ceea ce privește portofelul cripto Robinhood este acela acceptă toate criptomonedele principale.

Ceea ce se consideră a fi o criptomonedă „principală”, s-ar putea să întrebi? Ei bine, monedele pe care le-ai putea stoca pe Robinhood sunt:

Bitcoin, după cum știți deja, este criptomoneda „principală” – cea care a început totul. Toate celelalte criptos care au urmat-o se numesc „altcoins‘- aceasta include totul de la Ethereum și Litecoin, pâna la Dogecoin și NEO.

Tabel: Criptomonedele acceptate ale Ledger Nano X și portofelul RonbinHood

Lista menționată mai sus face portofelul Robinhood o opțiune foarte atractivă pentru cei care doresc să intre în lumea cripto și caută doar cele mai cunoscute și discutate monede. Dacă nu sunteți foarte experimentat și doriți să stocați doar cele mai populare monede, aceasta este o veste bună!

Foarte ușor de utilizat

Citind toate recenziile utilizatorilor portofelului Bitcoin Robinhood, s-ar părea că cel mai discutat aspect al acestui portofel (și al schimbului) este faptul că este foarte ușor de utilizat.

Dacă începeți să vedeți o tendință comună aici, permiteți-mi să vă spun – există de fapt una. Lucrul despre portofelul cripto Robinhood este că este foarte potrivit pentru începători – atât în ​​ceea ce privește alegerile criptomonedelor, cât și aspectele sale de utilizare.

Portofelul cripto Robinhood: un portofel cu Bitcoins înăuntru.

Revenind la factorul „ușurință în utilizare”, utilizatorii subliniază că interfața portofelului (schimbului) este concepută pentru a fi destul de simplist. Nu supraîncarcă utilizatorul cu o gamă largă de caracteristici complexe, ci în schimb menține lucrurile la minimum.

Desigur, aceasta s-ar putea să nu fie cea mai bună veste pentru unii comercianți de cripto avansați, dar cu siguranță se va potrivi bine noilor veniți din industrie.

Caracteristici avansate de securitate

Portofele online – în special cele care se bazează pe schimburi – au un moment foarte greu atunci când vine vorba convingând utilizatorul că monedele lor criptografice sunt sigure în timp ce se află pe portofelul în cauză. Adică, cu schimburi centralizate, nici măcar nu deții monedele tale, în primul rând – cu siguranță nu este liniștitor!

În ceea ce privește portofelul cripto Robinhood, totuși, trebuie să spun – când vine vorba de subiectul Securitate, se îndreaptă pe calea cea bună.

Dacă ar fi să folosiți versiunea aplicației a platformei, ați putea activa autentificare cu doi factori, în timp ce, de asemenea, poate adăugați câteva coduri PIN personalizate pentru a asigura standarde și mai bune de protecție.

Portofelul cripto Robinhood: autentificare cu doi factori.

În timp ce lucruri precum 2FA ar trebui fie standardul atunci când vine vorba de securizarea portofelului dvs. de criptomonede, din păcate, acest lucru nu pare încă să fie cazul. Multe portofele criptografice, până în prezent, nu le oferă utilizatorului posibilitatea de a utiliza autentificarea cu doi factori – unele dintre funcțiile de securitate mai avansate sunt excluse.

Din fericire, nu este o problemă de care ar trebui să vă faceți griji atunci când vine vorba de portofelul criptografic Bitcoin Robinhood – este minunat!

Ultimul cupon Robinhood găsit:

Portofelul Crypto Robinhood: CONS

Acum, așa cum am menționat în partea de început a articolului, portofelul cripto Robinhood fiind un portofel online bazat pe schimb vine cu o mulțime de probleme – acest lucru este evident și în timpul citirii prin feedback-ul utilizatorilor. Bineînțeles, după cum probabil puteți ghici deja, principalele preocupări provin din Securitate latura lucrurilor.

Un portofel de criptomonede potențial nesigur

Când faceți cercetări și încercați să găsiți cel mai bun portofel de criptomonede pentru nevoile dvs. personale și personale, veți afla rapid că există patru tipuri mari de portofele a alege din – pe net, software (aplicație), hardware, și hârtie.

Nici ordinea menționată de aceste tipuri de portofele nu este întâmplătoare – acestea sunt listate din opțiunea cea mai puțin sigură, la cel mai sigur.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale portofelului RobinHood și ale modelului Trezor T

Corect … După cum vă puteți da seama, portofelele online sunt considerate a fi cele mai rele în ceea ce privește securitatea. De fapt, portofelul cripto Robinhood este, online, fiind localizat pe o platformă de schimb.

Motivul pentru care acesta este cazul este pur și simplu pentru că există portofele online mereu conectat la internet, și sunt astfel întotdeauna predispuși la ființă tocat și furat în timpul unui fel de a atac cibernetic.

Portofelul cripto Robinhood: un portofel hardware pentru criptomonede.

Acum, desigur, așa cum am subliniat anterior, portofelul cripto Robinhood are o mulțime de caracteristici de securitate suplimentare – multe dintre ele lipsesc din alte portofele high-end, bazate pe schimb. Totuși, acest lucru este puțin condoleanț, dacă sunteți de fapt serioși în ceea ce privește cripto – stocarea monedelor dvs. online pentru o perioadă lungă de timp este o idee foarte proastă, în orice caz.

Portofelele online trebuie utilizate numai în timpul unui schimb sau al unei alte tranzacții – după ce ați terminat tranzacționarea, toate fondurile dvs. ar trebui să fie direcționate către un loc de depozitare sigur, cum ar fi un portofel hardware.

Transferurile necesită verificare

Acum, acesta pare a fi lucrul care îi afectează cel mai mult pe utilizatorii de portofele cripto Robinhood.

Dacă doriți să transferați monedele dvs. criptografice pe un alt portofel sau chiar să le schimbați către bani fiat pe platforma Robinhood, veți putea face acest lucru numai după verificându-vă identitatea.

Pe de o parte, acest lucru nu este atât de ciudat – verificare este ceva cerut de majoritatea schimburilor de criptomonede de acolo, unele dintre cele mai bune și mai cunoscute incluse.

Portofelul cripto Robinhood: nu dețineți portofelul dvs. Robinhood.

Acestea fiind spuse, problema aici este că majoritatea acestor schimburi au o limită de bani în loc – dacă nu depășiți suma specificată, puteți transfera și schimba criptomonedele după bunul plac. Totuși, nu este cazul Robinhood – verificarea este întotdeauna necesară.

Mai mult decât atât, faptul că trebuie să vă verificați identitatea, chiar dacă doriți să transferați fondurile către un alt portofel, este pur și simplu boi. Elimină orice și toate anonimat că s-ar putea să doriți să păstrați și să vă lege de schimbul în cauză.

Probleme de încredere

În timp ce Robinhood a fost creat și stabilit în 2013, portofelul cripto Robinhood a apărut doar odată cu schimbul, în 2018.

Cu alte cuvinte, este încă o platformă foarte nouă – în mod firesc, după cum vă puteți imagina, există unele preocupări în cadrul comunității cu privire la încrederea mărcii.

Majoritatea oamenilor vor prefera în continuare să folosească schimburi bine stabilite, cum ar fi Binance sau Coinbase. Acest lucru este valabil mai ales având în vedere faptul că Robinhood părea să „sară pe bandă” a cripto-ului după ce a devenit cu adevărat mainstream – până în acel moment, platforma a fost axată pe burse de valori.

Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul că portofelul cripto Robinhood încă nu a întâmpinat probleme notabile de securitate, și este încă de încălcat de către hackeri. Cu alte cuvinte, toate suspiciunile se bazează pe informațiile contextuale despre companie și nu pe evenimente concrete, specifice.

Comparați Robinhood unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Robinhood unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Preț

Mai devreme în cadrul revizuirii, am menționat că proiectul Robinhood a fost cunoscut pentru abordarea sa fără taxe față de schimburi – acest lucru, în mod firesc, se traduce și în partea cripto a portofelului / schimbului..

Robinhood susține că nu există absolut nicio taxă asociată cu utilizarea portofelului. Sună uimitor, nu? Ei bine, știi zicala – dacă este prea bine ca să fie adevărat, probabil că nu. Potrivit unor utilizatori, acest lucru se aplică și portofelului în cauză.

Câteva cercetări ale acordului utilizatorului Robinhood și ale condițiilor de furnizare a serviciilor a dezvăluit că există secțiuni din documente care ar putea fi interpretate ca „taxe ascunse”. Și anume, secțiunile care vorbesc despre „taxe de transfer” – deși nu vă taxează direct, se speculează că platforma ar putea crește unele prețuri ale anumitor achiziții de criptomonede, percepând astfel de fapt o taxă, într-un fel.

Rețineți totuși că aceasta nu este o afirmație specifică, ci mai degrabă un avertisment cu privire la o situație potențială – s-ar părea că situația reală este încă deschisă pentru discuții și nu pare să existe nicio dovadă solidă că compania face acest lucru. Totuși, ceva care merită să fie ținut cont, totuși!

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzii

Deci – este portofelul Robinhood care merită analizat?

Cu siguranta nu – multe recenzii ale portofelului Robinhood Bitcoin pentru utilizatori vă vor spune același lucru.

În ceea ce privește aspectul pozitiv, platforma este destul de ușor de utilizat și este în general prietenos cu începătorii.

Pentru a fi franc, însă, nu are nimic de-a face cu filosofia criptomonedelor. Nu aveți acces la portofel sau monede, și nu vă pot transfera criptosul către Robinhood pur și simplu pentru că „vor să prevină activitățile ilegale”.

Asta nu are sens.

Pe scurt, există portofele mult mai bune pe care le puteți explora și utiliza. Deși Robinhood părea să aibă o creștere a faimei, nu merită să fim atenți, cel puțin până când nu rezolvă problemele evidente cu platforma lor și înțelegeți conceptul de anonimat, în ceea ce privește cripto.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me