Poate ați auzit despre asta, poate ați văzut-o – poate chiar ați încercat să o cumpărați. Nu, nu vorbesc despre asta marijuana… Dar asta e o presupunere bună. În acest ghid, aș vrea să vă povestesc PotCoino criptomonedă asta este conceput pentru a să devină o metodă standard de plată în comunitățile legalizate de canabis din întreaga lume.

Vă voi spune totul despre asta: de unde a venit, DE CE a venit, care sunt scopurile și obiectivele sale, etc. În plus, vom acoperi PotCoin din perspectiva unui consumator (fără intenție de joc) – vom vorbi despre portofelele PotCoin, cum să le extrag, cum și de unde să îl cumpărați, etc..

Indiferent dacă ați auzit deja de ea sau nu, acest ghid vă va ajuta formează o înțelegere cuprinzătoare a PotCoin.

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • O criptomonedă foarte specifică nișei
 • Are un portofel dedicat
 • O comunitate pasionată și dedicată

Contra

 • Echipa inițială s-a despărțit
 • Nu prea cunoscut

Istoria PotCoin

Ce este PotCoin? Ei bine, începutul lui PotCoin a fost într-adevăr unul interesant.

PotCoin a fost lansat în lume spre sfârșitul lunii ianuarie 2014. Încă de la început, dezvoltatorii (trei tipi din Canada) și-au spus mesajul clar – au lansat moneda la 16:20 (420 este un număr simbolic pentru marijuana). Încă de la început, au intenționat să devină principala monedă de utilizare când vine vorba de canabis legal.

Fie că a fost simțul umorului lor, fie că persoanele entuziaste au preluat conducerea, dar PotCoin a atras atenția generală la scurt timp după lansarea inițială – câteva posturi de știri TV și online au contribuit la răspândirea zvonului despre această nouă criptomonedă..

PotCoin: un PotCoin pe o masă.

Parametrii tehnici ai lui PotCoin erau aproape identici cu cei din Litecoin. La un anumit moment, totuși, PotCoin a schimbat unele lucruri în structura și datele sale, promovându-l de la Litecoin și devenind ceva mai asemănător cu astfel de criptomonede precum Reddcoin.

De-a lungul câtorva ani de viață, PotCoin a reușit deja să experimenteze o creștere record a prețului ȘI un accident uriaș. Când praful a început să se aplice după prăbușirea inițială la mijlocul anului 2014, PotCoin a luat o altă lovitură majoră – echipa care a creat și dezvoltat moneda s-a despărțit.

Un grup de oameni numiți PotLabs (ei au fost cei care au ajutat la dezvoltarea PotCoin în primele zile) au intervenit și au preluat dezvoltarea ulterioară a monedei.

PotCoin Today

În ciuda creșterilor și scăderilor de preț, PotCoin a reușit să-și mențină prezența pe piața criptomonedelor.

PotCoin: diagrama prețurilor PotCoin.

Merită menționat, totuși, că, atunci când aruncăm o privire la grafic, putem vedea că PotCoin, în comparație cu alte criptomonede, nu s-a confruntat la fel de mare ca un accident. Există câteva speculații cu privire la motivul pentru care acesta este, principalul fiind acela Prețul PotCoin este afectat mai mult de industria legală a canabisului și de entuziaștii săi decât orice altceva.

Informații generale despre PotCoin

câștig de bani potcoinAcum, că aveți o înțelegere a ceea ce este PotCoin și de ce este important pentru un public imens de oameni, putem începe să vorbim despre informații care vor fi importante pentru oricine și pentru toți cei care intenționează să investește în viitorul PotCoin.

Sincer, totuși, subiectele pe care le vom aborda acum pot fi valoroase pentru oricine – indiferent dacă sunteți un iubitor emergent de PotCoin care dorește să susțină cauza sau doar cineva care vrea să știe cum funcționează criptomonedele.

Portofel PotCoin

Primul lucru despre care va trebui să știți (și să obțineți!) Atunci când vă gândiți să investiți, să cumpărați, să vindeți sau să tranzacționați cu PotCoin este un specific, portofel desemnat.

Dacă nu știi ce este un portofel de criptomonede, O voi pune foarte simplu: este un software digital sau un dispozitiv fizic conceput pentru a stoca în siguranță monedele dvs. criptare, astfel încât acestea să fie întotdeauna disponibile oriunde ați merge.

Site-ul oficial PotCoin (potcoin.com) sugerează și oferă utilizarea Portofelul – un portofel oficial conceput special pentru a stoca și utiliza PotCoin. Adevărat, când vine vorba de portofelele PotCoin, acesta este probabil cel mai bun pariu – este creat de echipa PotCoin, la urma urmei.

PotCoin: Un ghid în profunzime

PotWallet vă oferă toate caracteristicile de care ați putea avea nevoie vreodată și este disponibil în două versiuni – pe net și desktop. Chiar dacă portofelul online funcționează perfect, echipa sugerează utilizarea versiunii desktop, deoarece este versiunea mai populară și sigură a celor două.

În momentul scrierii acestui articol, portofelul online este disponibil pe Android și în prezent așteaptă confirmarea de la Apple App Store. Versiunea desktop a portofelului este disponibilă pe MS Windows, Mac OSX și Linux.

Cum și de unde să cumpărați PotCoin?

Acum că aveți portofelul pregătit și gata de plecare, puteți începe să vă gândiți cumpărarea și vânzarea PotCoin. Dar cum să cumperi PotCoin? Sau poate mai important … De unde să cumpăr PotCoin?

Ei bine, când vine vorba de întrebarea „cum să cumperi PotCoin?”, Răspunsul este destul de simplu – la fel ca orice altă criptomonedă.

De unde să cumpărați PotCoin? Multe dintre site-urile de tranzacționare și vânzare criptografice oferă PotCoin ca opțiune. Cel mai bun pariu este probabil să apelezi la Bittrex.

Dacă doriți să utilizați un alt site, procesul este destul de simplu. Cu toate acestea, să mergem amândoi prin el.

Dacă doriți să cumpărați PotCoin, trebuie mai întâi decideți tipul de monedă pe care îl veți folosi. Din simplitate, să spunem că îl veți cumpăra cu dolari SUA.

PotCoin: Un ghid în profunzime

Găsiți un site care se potrivește nevoilor dvs. și care este de încredere. Verificați cursurile de schimb, recenziile etc. Dacă totul pare să fie în ordine, alegeți suma de PotCoins pe care doriți să o cumpărați și pur și simplu efectuați tranzacția utilizând PayPal, card de credit, transfer bancar sau orice alt tip de plată. Va trebui să introduceți codul portofel și, după aceea, nu mai rămâne decât să așteptați.

Se vinde este oarecum la fel ca și cumpărarea, pur și simplu începeți de la celălalt capăt. Când vindeți PotCoin, alegeți un site care oferă POT bun (aceasta este contracția PotCoin. Sunt serios.) La raporturi USD. Procesul din acest moment este același cu cel al cumpărării, chiar invers.

Când căutați site-uri de renume pentru a cumpăra, vinde sau comercializa orice criptomonedă acolo, subliniați întotdeauna Securitate, de regulă. Dacă site-ul lipsește protecția împotriva fraudei și are găuri în sistem de transfer, care ar putea permite potențialilor hackeri să vă epuizeze finanțele foarte repede.

Cum să extrageți Potcoin?

În cazul în care tranzacționarea criptosului nu este chestia ta, poți încerca întotdeauna minând monede singur. Această metodă de obținere și deținere a criptomonedelor este foarte popular, și există o mulțime de comunități care ajută și susțin minerii începători.

Când vă gândiți cum să extrageți PotCoin, ar trebui să vă uitați trei metode principale. Primul este CPU minerit, celălalt este GPU minerit iar ultima este ASIC minerit. Iată o scurtă descriere a modului lor de funcționare:

 • Exploatarea procesorului. Utilizarea minierului de criptocurrency bazat pe CPU procesoare pentru a rezolva ecuații complexe în timp ce primiți profit criptografic pentru muncă. Exploatarea procesorului este considerată a fi cea mai lentă și mai puțin profitabilă dintre toate, dar este bună pentru începători pur și simplu pentru că de obicei nu trebuie să cumpărați nimic și puteți începe să extrageți imediat din confortul computerului personal.
 • Exploatarea GPU. Utilizări miniere GPU plăci grafice, și mulți dintre ei. Aceasta este o metodă foarte populară, dar costisitoare de extragere a criptomonedelor. Oamenii care se întreabă cum să exploateze PotCoin (sau orice altă monedă de altfel) preferă această metodă din cauza sa stabilitate și longevitate.
 • Minerit ASIC. ASIC-urile sunt mașini speciale care sunt programate să facă o singură sarcină la un moment dat. Sunt minunați și super-eficienți când vine vorba de extragerea criptomonedelor, dar sunt foarte rar și costisitor în același timp.

Exploatarea GPU este probabil cea mai populară, în timp ce minarea criptografică ASIC tinde să fie cea mai profitabilă. Cu toate acestea, fiți prudenți dacă vă gândiți să utilizați ASIC-uri, deoarece au fost supuse controverselor până târziu, ceea ce ar putea afecta performanța și popularitatea acestora.

Alternativ, ai putea să te uiți exploatarea în cloud. Folosind această metodă, nu veți avea nevoie de niciun hardware sau de alte dispozitive – totul ar fi făcut de la distanță.

Minerii potențiali preferă mineritul în cloud pentru acesta simplitate și lipsa oricăror cerințe anterioare de cunoștințe în domeniu. Nu trebuie să știți cum să construiești o platformă sau cum funcționează blockchain-ul – totul este îngrijit de gazdele cloud mining.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

rezumat

Să rezumăm rapid informațiile pe care le-am acoperit în acest ghid.

PotCoin este o criptomonedă care a fost creată pentru să domine infrastructura legală de canabis. A avut urcușuri și coborâșuri, dar până astăzi este încă tranzacționat activ, cumpărat și vândut de mii de oameni din întreaga lume.

Site-ul oficial PotCoin oferă instrumente extinse și sfaturi despre cum să faceți față acestei criptomonede – puteți crea un PotWallet, cumpăra, vinde și tranzacționa PotCoin, câștiga dobânzi etc..

Dacă doriți să al meu PotCoin, cele mai bune pariuri sunt fie extragerea GPU, fie extragerea în cloud. Dacă aveți cunoștințe în domeniul hardware-ului și software-ului platformei miniere ȘI aveți un capital de pornire, ați putea încerca mineritul GPU. Cu toate acestea, dacă nu doriți sau nu aveți nevoie de o platformă minieră și sunteți interesat doar de criptomonede (sau doar PotCoin) pentru un fel de obiective pe termen scurt, atunci cloud mining este cel mai bun pariu.

Comparați PotCoin unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați PotCoin unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Una dintre cele mai bune calități pe care le are PotCoin trebuie să fie baza sa de fani. Aceasta este una dintre acele criptomonede în care oamenii investesc cu adevărat, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional.

Raționamentul din spatele acestui lucru este destul de simplu, sincer. Subiectul „legalizării canabisului” este unul foarte palpitant, dar pasionat în Statele Unite. Pe măsură ce trece timpul, vedem din ce în ce mai multe state care legalizează utilizarea recreativă a marijuanei medicale. Acesta nu este un subiect exclusiv SUA, deşi. Există o mulțime de țări din întreaga lume care au început să vorbească despre acest lucru, fie din punct de vedere guvernamental, fie din cauza presiunii colegilor.

PotCoin este doar un alt pas în această căutare. Dacă obiectivele sale finale sunt îndeplinite, ar deveni elementul esențial al industriei de cumpărare și vânzare a canabisului. În același timp, comunitățile care susțin legalizarea marijuanei sunt probabil destul de mândre că acum există o criptomonedă care nu numai că este util și practic, dar acționează ca reper în călătoria către legalizare.

PotCoin: Un ghid în profunzime

Oricare ar fi cazul real, cifrele vorbesc de la sine. Dacă PotCoin ar fi fost inutil, creatorii și dezvoltatorii originali nu l-ar fi păstrat în viață atât de mult timp. Mai mult, faptul că, după despărțirea echipei inițiale, au existat oameni (și companii!) Care săreau pentru a ajuta și a menține criptomoneda în viață, subliniază acest punct..

Dacă oamenii care susțin PotCoin continuă să rămână alături de această criptă și dacă piața nu revine la fel ca înapoi la sfârșitul anului 2017 – începutul anului 2018, PotCoin se poate aștepta la un viitor strălucit în viitor.

În general, se știe și se așteaptă ca, dacă o criptomonedă este atât acceptată de public, cât și utilă, probabil că va rămâne. Atâta timp cât oamenii dedicați susțin cauza, PotCoin nu va rămâne fără utilitate.

Sper că ați reușit să aflați ceva nou despre PotCoin, cum să cumpere PotCoin, cum se extrage PotCoin și diferitele moduri în care îl puteți folosi. Procesul de cumpărare este foarte simplu:

 1. Înregistrați-vă pe Bittrex;
 2. Introduceți toate detaliile, când vi se solicită;
 3. Alegeți cum doriți să cumpărați PotCoins (prin care metodă de brevetare);
 4. Faceți achiziția!

Deși nu veți putea stoca PotCoins în unele dintre cele mai apreciate portofele de criptomonede acolo (adică. Trezor), și PotWallet este o alternativă destul de decentă.

Vă doresc mult noroc în proiectele dvs. de tranzacționare și minerit PotCoin!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me