Trebuie să fi auzit despre Cardano pentru că a primit multă atenție în ultima vreme. Lansat destul de recent în septembrie 2017, Cardano și-a făcut repede un loc în primele 10 criptomonede cu o capitalizare de piață de 11 miliarde de dolari.

Dacă vă întrebați cum arată viitorul Cardano, atunci vă aflați în locul potrivit. În acest ghid, vă voi împărtăși cea mai bună estimare a prețului Cardano. De asemenea, vă voi oferi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce face Cardano și a ceea ce îl face special.

Prima pagină a site-urilor web Cardano

Până la sfârșitul acestui ghid, veți avea o idee despre tendințele de investiții istorice ale Cardano și previziunile viitoare. Cu informațiile din acest ghid și sfaturile unui consultant financiar, ar trebui să fiți în măsură să luați o decizie de investiții în cunoștință de cauză.

La fel ca în cazul oricărei monede, ar trebui să știți cu adevărat în ce investiți. Deci, să învățăm puțin despre asta înainte de a intra în predicția Cardano.

Notă: Dacă sunteți deja familiarizat cu Cardano și doriți să treceți la predicție, accesați secțiunea Cardano Price Prediction 2021.

O scurtă introducere în Cardano

Cardano, la fel ca Ethereum, este o platformă pentru dezvoltarea de aplicații descentralizate și contracte inteligente. Așa cum Ether este tokenul / criptocurrency utilizat pentru a face tranzacții pe platforma Ethereum, ADA este criptomoneda nativă pentru platforma Cardano.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Dar asemănările se termină aici! Cardano oferă multe îmbunătățiri tehnologice față de Ethereum și alte criptomonede existente, deoarece își propune să creeze un blockchain de generație a 3-a scalabil, interoperabil.

Vei fi surprins să afli că creierul din spatele Cardano este unul dintre cofondatorii Ethereum – Charles Hoskinson. În timp ce Cardano a fost conceptualizat în 2015, a fost lansat abia în 2017.

Puteți citi acest ghid Cardano pentru mai multe informații.

Să trecem acum la prognoza prețului Cardano și să aruncăm o privire asupra performanței prețului de la lansare.

Istoricul investițiilor Cardano (ADA)

Cardano este diferit de alte monede, deoarece nu a început cu promoții imediat după conceptualizare. De fapt, Cardano a fost dezvoltat de peste 2 ani înainte ca echipa să decidă lansarea acestuia către public.

După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, Cardano a fost lansat pentru tranzacționare în octombrie 2017. Bittrex, unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede, a fost primul care a lansat Cardano.

Diagrama de predicție a prețurilor Cardano

Cardano a devenit destul de popular în decurs de o lună de la lansare și a fost listat foarte rapid pe majoritatea schimburilor de criptomonede de top. Prețul Cardano, care era de 0,021 USD la momentul lansării, a atins un maxim de 1,22 USD pe 4 ianuarie 2018.

Aceasta este o întoarcere de aproximativ 6.000% în doar 3 luni. În aceeași perioadă, capitalizarea sa de piață a crescut de la 0,56 milioane dolari la 31 miliarde dolari.

Investitorii au cumpărat Cardano datorită îmbunătățirilor tehnologice solide pe care le oferă față de alte criptomonede și deoarece echipa din spatele acesteia este extrem de credibilă.

La fel ca majoritatea celorlalte criptomonede, moneda ADA a suferit, de asemenea, un accident în primul trimestru al anului 2018.

Diagrama de predicție a prețului Cardano

A cunoscut o revigorare după aceea, deoarece prețul său a crescut de aproape 3 ori în doar 30 de zile. În 2021, prețul Cardano este chiar mai mare, deoarece ajunge la 0,35 USD.

Să trecem acum la previziunea prețurilor Cardano – viitorul Cardano!

Predicție Cardano pentru 2021

După cum probabil știți, prețul unei criptomonede poate vedea o creștere sau scădere imensă, totul în câteva secunde. Deci, este destul de dificil să prezici cu certitudine viitorul criptomonedelor.

Cu toate acestea, există câteva aspecte fundamentale care pot avea un impact asupra prețului. Pe baza acestor aspecte, analiștii, experții, utilizatorii de zi cu zi (inclusiv dvs.!) Pot forma o predicție a prețului monedei ADA.

Predicția Cardano cu ajutorul analizei tehnice

În analiza tehnică, prețul este prevăzut folosind tendințele istorice ale prețurilor și tendințele volumului de tranzacționare. Acest tip de analiză se poate face folosind software și studiind grafice. Nu se acordă nicio atenție factorilor tangibili, precum echipa, tehnologia etc..

Walletinvestor.com este unul dintre aceste site-uri web care oferă analize tehnice predicții pe termen scurt și lung pentru diferite criptomonede. Potrivit acestora, predicția prețului Cardano pentru 2021 este de 0,46 USD, ceea ce înseamnă că prețul ar trebui să crească ușor.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Predicția Cardano Preț pe baza echipei, a tehnologiei și a altor factori

Pe baza unor factori precum tehnologia, echipa și tendințele pieței, un site web numit smartereum.com a format o predicție a prețului monedei ADA. Pentru 2019, estimarea prețului lor Cardano a fost de 2,50 USD – ar fi uriaș! Din păcate, asta nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, smartereum.com prezice un an bun pentru Cardano în 2021, cu toate acestea, acestea nu oferă un preț specific.

Ei și-au bazat predicția pe următorii factori:

  • Echipă puternică
  • Tehnologie superioară
  • Platforma open-source

Autorul Oracletimes.com, Pedro Bernardo, a distribuit, de asemenea, o estimare a prețului Cardano. El a prezis că prețul său va fi de aproximativ 1,50 USD până la sfârșitul anului 2019 – un alt preț ridicat și o altă predicție care nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea transforma în realitate în 2021.

Dacă vă amintiți, maximul anterior pe care l-a atins Cardano a fost de aproximativ 1,22 USD. Printre alte motive, ei se așteaptă ca Cardano să treacă această marcă din cauza planurilor sale de a crea bancomate ADA în Japonia.

Potrivit acestora, Japonia este unul dintre „liderii mondiali în acceptarea blockchain-ului, unde aproximativ 84% din populație a auzit despre Bitcoin.”. Deci, această mișcare poate schimba într-adevăr jocul pentru Cardano.

Puteți vedea că predicția Cardano pentru 2021 arată bine în general. Vă întrebați cum arată predicția prețului monedelor ADA pe termen lung?

Să aflăm!

Predicție Cardano pe termen lung

Este întotdeauna o idee bună să analizăm perspectivele pe termen lung ale oricărei investiții. Așadar, să vedem câteva dintre cele mai importante previziuni Cardano pe termen lung.

Prognoză cardano pe termen lung cu ajutorul analizei tehnice

Un alt site web care oferă predicții ale prețurilor criptomonedelor utilizând analiza tehnică este longforecast.com.

Potrivit acestora, predicția prețului Cardano pentru decembrie 2021 este de 0,45 USD. Din nou, aș spune că nu este la fel de mare ca ceea ce ne-am aștepta de la una dintre primele 10 criptomonede. Motivul pentru aceasta poate fi faptul că analiza tehnică nu ia în considerare factori precum tehnologia și echipa, ambii fiind foarte puternici în cazul Cardano.

Oricum ar fi, este un câștig solid și o altă predicție pozitivă.

Predicție Cardano pe termen lung bazată pe echipă, tehnologie și alți factori

Previziunea ADA pe 5 ani a prețului monedelor (realizată în 2018) de către smartereum.com se ridică la 10 USD. După cum am menționat mai sus, ei și-au bazat predicțiile pe diverși factori, cum ar fi echipa, îmbunătățirile tehnologice etc..

Cred că aceasta este o așteptare realistă, în funcție de performanța generală a pieței criptografice. Amintiți-vă, Cardano este condus de o echipă foarte puternică condusă de viziunea de a dezvolta o criptomonedă de generația următoare.

Cardano Price Prediction CEO CSO

Cele două predicții pe termen lung, împărtășite mai sus, par a fi la extremități. Simt că prețul viitor al Cardano se află undeva între ele. Dar, după cum știți, este extrem de dificil să fiți siguri despre orice în ceea ce privește criptomonedele.

(Motiv pentru care nu ar trebui să investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți!)

Deci, este Cardano o investiție bună?

Nici măcar experții de pe piața criptomonedelor nu pot spune cu siguranță dacă Cardano este o investiție bună sau nu. În schimb, trebuie să decideți prin credința în probabilitate. Aceasta este însăși natura criptomonedelor. Este greu de prezis ce se va întâmpla în viitor, pe orice piață.

Cu toate acestea, pe baza fundamentelor Cardano și a tendințelor generale ale pieței, aș dori să împărtășesc părerea mea despre motivul pentru care Cardano este o investiție bună (sau proastă). Acesta nu este un sfat financiar – este doar un lucru pentru care vă gândiți atunci când vă gândiți să investiți în Cardano.

De ce Cardano ar putea fi o investiție bună

Chiar dacă Cardano a fost lansat în 2017, lucrările de dezvoltare a platformei se desfășoară din 2015. Cu o echipă implacabilă în spatele ei, este clar că Cardano este aici pentru a rămâne.

Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre factorii care acționează în favoarea lui Cardano.

Echipă

Acesta este dezvoltat de o echipă puternică care implică nu numai dezvoltatori, ci și oameni de știință și ingineri din întreaga lume. Cardano este singura criptomonedă care a introdus conceptul de evaluare inter pares a tuturor lucrărilor care se fac pe platformă.

După cum am spus mai devreme, Cardano este susținut de trei organizații capabile, care oferă o mulțime de expertiză, experiență și resurse pentru dezvoltarea Cardano.

Echipa de experți în criptomonede Cardano

Tehnologie

Spre deosebire de Bitcoin și Litecoin, care sunt doar monede digitale, Cardano oferă o întreagă platformă pentru construirea de aplicații descentralizate și contracte inteligente.

Nu numai asta, dar oferă multe îmbunătățiri tehnologice față de altele din sector. După cum am menționat anterior, oferă o soluție la problemele actuale de scalabilitate pe care le întâmpină Ethereum.

De asemenea, va fi mai durabil.

Securitate

Multe blockchain-uri au întâlnit paradoxul „dar dacă scară, pierdem securitatea”. Nu este cazul Cardano, deoarece poate atinge securitatea și scalabilitatea în același timp folosind un protocol pe care l-au creat, numit Ouroboros..

Portofel

Cardano oferă propriul portofel securizat numit Daedalus; aici puteți stoca monedele dvs. ADA.

În prezent, lucrează la îmbunătățirea designului Daedalus și simplifică mult integrarea prin API-uri către terți.

După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, lucrul pentru finalizarea unui portofel solid și sigur este o parte importantă a foii de parcurs a acestora.

Conturi de portofel Daedalus

Punctele de mai sus sunt câteva dintre motivele cheie care fac din Cardano o criptomonedă promițătoare. Acestea fiind spuse, există mai multe lucruri care ar putea funcționa și împotriva lui Cardano.

De ce Cardano ar putea fi o investiție proastă

Permiteți-mi să vă prezint câteva puncte importante pe care ar trebui să le aveți în vedere înainte de a vă lua decizia sau propria dvs. predicție Cardano.

Antecedente nedovedite

Cardano există de doar 8 luni, făcându-l una dintre cele mai tinere criptomonede din primele 10 monede (în funcție de capitalizarea pieței). Nu există suficiente date pentru tiparele istorice de investiții ale Cardano, ceea ce îl face o investiție mai riscantă.

Lucrare în curs

S-au promis multe despre ceea ce Cardano poate oferi, dar cea mai mare parte este încă o lucrare în desfășurare. Succesul monedei ADA depinde în mare măsură dacă aceste caracteristici vor fi sau nu implementate cu succes.

Concurență

Sectorul platformelor smart-contract a devenit destul de aglomerat. Cardano se confruntă cu concurență nu numai din partea Ethereum, ci și din partea altora ca NEO și EOS. Pare dificil să poată coexista atât de multe monede de top care satisfac același scop.

Deci, dacă există doar loc pentru unul sau doi câștigători, atunci Cardano trebuie să se asigure că face ceea ce este necesar pentru a juca.

Cele de mai sus sunt câteva dintre principalele motive pentru care creșterea Cardano ar putea să nu se producă așa cum era de așteptat.

Putem spune că Cardano are mai multe aspecte pozitive decât negative în acest moment. Dar, pentru a continua cu o perspectivă pozitivă, Cardano trebuie să-și îndeplinească promisiunile și trebuie să o facă în curând.

Odată cu lansarea unei noi monede aproape în fiecare zi, lucrurile se pot schimba rapid pe piața criptomonedelor. Cardano trebuie să se miște într-un ritm mai rapid dacă dorește să-și crească șansele de a câștiga investitorii.

Cuvinte finale

Acum cunoașteți predicția de preț Cardano de top atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. De asemenea, știți despre originea sa, tendințele istorice ale prețurilor și caracteristicile cheie. Acestea sunt câteva dintre principalele aspecte care ar trebui să vă ajute să vă faceți o idee despre care sunt posibilele schimbări de preț pe care Cardano le-ar putea întâlni în perioada următoare.

Deci, ce păreri aveți după ce ați citit ghidul meu de estimare a prețurilor Cardano? Esti alcatuit sau urcator? Personal sunt destul de ursos dacă nu ai putea să-mi dai seama deja!

Spuneți-mi părerile și predicțiile dvs. – la ce vedeți Cardano crescând sau coborând până la sfârșitul acestui an? Și cum crezi că va fi peste 5 ani de acum înainte? Pe ce vă bazați părerea? Sunteți mai dornici să aveți încredere în opiniile experților sau în diferiții algoritmi ai site-ului web?

Notă: Pe lângă utilizarea acestui ghid de predicție Cardano, ar trebui să consultați cu siguranță un consilier financiar înainte de a lua o decizie finală de investiții. De asemenea, vă recomandăm cu tărie nu investește mai mult decât îți poți permite să pierzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me