17 a fost un an excelent pentru marea majoritate a criptomonedelor, inclusiv pentru IOTA. IOTA a oferit o rentabilitate a investiției mai mare de 12500% în mai puțin de 6 luni. Cu toate acestea, întrebarea din mintea tuturor este, cum arată viitorul și care este previziunea prețului IOTA?

Deși este aproape imposibil să cunoaștem viitorul oricărei criptomonede, astăzi vă voi împărtăși unele dintre cele mai bune previziuni de preț IOTA. Voi acoperi atât predicția monedelor IOTA, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, și vă voi prezenta prin predicții făcute folosind diferite metode.

Deci, până la sfârșitul acestui ghid, veți cunoaște predicția de preț IOTA de top 2021 și de ce IOTA ar putea fi o investiție bună sau proastă.

Împreună cu luarea în considerare a previziunilor, ar trebui să luați opinia unui consultant financiar înainte de a lua decizia de investiție.

Linia de fund a IOTA Crypto

Înainte de a trece la lista noastră de predicție a prețului IOTA 2021, permiteți-mi să explic pe scurt ce este moneda IOTA.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Creată în 2015, IOTA este o criptomonedă concepută pentru Internetul obiectelor (IoT). Dispozitivele inteligente de acasă, cum ar fi Amazon Echo sau Google Assistant, sunt unul dintre cele mai populare exemple de IoT.

IoT, pur și simplu, înseamnă dispozitive care comunică între ele folosind senzori și internet. Moneda IOTA își propune să facă comunicarea între aceste dispozitive IoT mai sigură și fără probleme.

Moneda IOTA este destul de unică atunci când o comparați cu alte criptomonede precum Bitcoin și Ethereum. Iată cum:

  • În timp ce majoritatea criptomonedelor utilizează tehnologia blockchain, IOTA folosește o nouă invenție de protocol numită „Tangle”.
  • Bitcoin și Ethereum se confruntă cu probleme de scalabilitate datorită vitezei lor scăzute de tranzacție. Ei bine, nu este cazul IOTA. De fapt, viteza tranzacțiilor în rețea crește odată cu creșterea numărului de utilizatori IOTA. Astfel, IOTA promite o scalabilitate infinită.
  • Dacă ați efectuat vreodată o tranzacție Bitcoin, atunci v-ați fi confruntat cu problema taxelor mari de tranzacție. Puteți ghici taxele de tranzacție în cazul IOTA? ZERO! Acest lucru face din IOTA prima monedă digitală cu taxe de tranzacție zero.

Acestea sunt câteva dintre proprietățile unice care au făcut IOTA popular printre investitori. În prezent este a 31-a cea mai valoroasă criptomonedă, cu o capitalizare de piață de 1,3 miliarde de dolari.

Acum, să mergem mai departe și să aruncăm o privire la predicția de preț IOTA de top pentru 2021.

Prognoză preț IOTA 2021

După cum știți, piața criptomonedelor poate vedea schimbări uriașe în câteva minute, făcându-l foarte imprevizibil. Cu toate acestea, există câțiva factori fundamentali care pot influența prețurile oricărei criptomonede.

Deci, în următoarele secțiuni despre predicția monedelor IOTA, vom analiza modul în care diferite metode utilizează diferiți factori pentru a prezice prețurile viitoare.

Analiza tehnica

Înainte de a începe să vă întrebați ce este analiza tehnică, permiteți-mi să vi-l explic. Analiza tehnică se realizează folosind un software care prezice prețurile viitoare ale unei criptocurrency pe baza a doi factori:

  • Tendințele istorice ale prețurilor
  • Tendințele volumului istoric

Nu ia în considerare factori precum echipa, tehnologia, scenariul actual al pieței etc. Există mai multe site-uri web care efectuează analize tehnice pentru predicția monedelor IOTA. Să aruncăm o privire asupra unora dintre ele.

Walletinvestor.com este un site web care a partajat o predicție a prețului monedelor IOTA timp de 1 an, prezicând că prețul va fi în jur de 0,3 USD.

După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, această predicție indică faptul că IOTA ar putea oferi randamente foarte negative în 2021.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Experți

Există câțiva „experți” din industrie ale căror opinii pot avea un impact serios asupra prețurilor criptomonedelor. Unul dintre acești așa-ziși „experți” este John McAfee, despre care sunt sigur că n-ați fi auzit dacă urmăriți în mod regulat piața criptomonedelor..

Din păcate, IOTA nu se numără printre favoritele pentru John McAfee, mai ales după știrile colaborării lor cu Microsoft. Deși nu a oferit o estimare exactă a prețului IOTA, el menționează că creșterea acestuia va încetini până la un 10% pe an pe an.

Prognoză preț IOTA de la John McAfee

Un alt nume foarte popular în industria criptomonedelor este cel al băiatului minune – Vitalik Buterin (Ethereum Founder). El a fost destul de vocal în criticile sale față de IOTA din cauza faptului că folosește Tangle în loc de blockchain.

El crede că Tangle nu este tehnologia potrivită pentru criptomonede, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

Predicția prețului IOTA de la David Sonstebo

Alte surse

Există și alte surse care au împărtășit predicția prețurilor IOTA în 2019 și în anii următori, pe baza unor factori precum tendințele anterioare, echipa, avantajele tehnologice și sentimentele pieței.

Un astfel de site web este smartereum.com, cu o predicție de 1 an, stabilită la 11 USD cu câțiva ani în urmă. Ei sunt destul de optimiști cu privire la viitorul IOTA datorită dezvoltării continue a tehnologiei de bază a IOTA de către echipa sa.

O altă sursă, care apare în mod regulat cu predicții de criptomonede, este profitconfidential.com. Predicția lor IOTA pentru 2019 s-a ridicat la 4,98 dolari. Ei au o perspectivă optimistă pentru IOTA, deoarece reunește două tehnologii căutate – Internetul lucrurilor și criptomoneda.

După cum puteți vedea, ambele previziuni se așteptau ca IOTA să dea rezultate pozitive, dar prezic cantități diferite. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a fost aproape de adevăr, deoarece prețul IOTA a scăzut semnificativ în 2019 și este de 0,45 USD în 2021. Pe baza diverselor surse, prețul IOTA ar putea scădea ușor în acest an, cu toate acestea, cu siguranță nu la fel de semnificativ ca în 2018.

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai bune surse pentru predicțiile de preț IOTA pe care le-am putut găsi. Totuși, trebuie să aveți o viziune realistă atunci când parcurgeți aceste predicții de preț. La sfârșitul zilei, nimeni nu știe cu adevărat cum arată viitorul.

Acum, să trecem să aruncăm o privire asupra predicției IOTA a prețurilor pentru 2021 și nu numai.

Prognoză preț IOTA pe termen lung

Este important să ne uităm la potențialul pe termen lung al majorității investițiilor, la fel și în cazul criptomonedelor. Doar criptomonedele fundamental solide pot supraviețui pe piață pe termen lung.

Următoarele sunt câteva dintre cele mai importante predicții IOTA pentru prețuri în 2021 și după.

Analiza tehnica

Știți deja ce se înțelege prin analiză tehnică, așa că permiteți accesul direct la predicțiile IOTA pe termen lung.

Similar cu previziunea IOTA pentru prețul 2021, Walletinvestor.com oferă, de asemenea, o predicție de preț IOTA pe 5 ani. Conform acestei previziuni, se așteaptă ca prețul IOTA să rămână 0,000001 USD. Dacă această predicție este corectă, atunci aceasta oferă investitorilor o pierdere imensă a investiției în următorii 5 ani.

Tradingbeasts.com este un alt site web care actualizează în mod regulat predicțiile IOTA pe baza datelor istorice. Potrivit acestora, predicția prețului IOTA pentru 2021 variază între un minim de 0,73 USD și un maxim de 1,03 USD.

După cum puteți vedea, ambele site-uri web par să aibă perspective diferite pe termen lung pentru IOTA.

Deși ambele surse oferă predicții foarte diferite pe termen lung, este posibil să nu se îndeplinească neapărat. Criptomonedele sunt supuse multor factori pe termen lung, dintre care unii pot fi în afara controlului lor, cum ar fi reglementările guvernamentale.

Nu există prea multe informații despre ceea ce cred experții despre IOTA pe termen lung. Așadar, vă rugăm să consultați previziunile IOTA privind prețurile pentru 2021 dacă căutați opinia unui expert.

Alte surse

Smartereum.com oferă, de asemenea, o estimare a prețului IOTA pe termen lung. Potrivit acestora, prețul IOTA ar putea fi de aproximativ 38 USD în cinci ani.

Acum, acest lucru poate părea extrem de interesant, totuși, trebuie să vedeți acest lucru dintr-un punct de vedere realist. Această cifră poate fi posibilă, dar există șanse egale ca acest lucru să nu se întâmple.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante previziuni IOTA pe termen lung. Dar este dificil de spus dacă IOTA este o investiție bună sau o investiție proastă. Cu toate acestea, voi explica acum câteva aspecte fundamentale care ar putea să vă ofere mai multă claritate în ceea ce privește IOTA.

Este IOTA o investiție bună?

Aceasta este o întrebare foarte dificilă și nu doar pentru IOTA, ci pentru orice criptomonedă în general.

Piața criptomonedelor a crescut de la o capitalizare de piață de doar 20 de miliarde de dolari la începutul anului 2017, la peste 700 de miliarde de dolari în ianuarie 2018. Piața sa prăbușit apoi la aproximativ 250 de miliarde de dolari în aprilie 2018. Acest lucru arată doar cât de imprevizibil poate fi această piață.

Deci, mai degrabă decât prezicerea unui preț, cred că cel mai bine ar fi să împărtășim câțiva dintre factorii care ar putea crește valoarea IOTA.

Parteneriate

Scopul final pentru orice criptomonedă este să fie acceptat și utilizat pentru aplicații din lumea reală. IOTA a făcut deja pași în această direcție.

IOTA a dezvoltat parteneriate cu companii gigantice precum Cisco, Samsung și Volkswagen, care își testează tehnologia. De asemenea, lucrează cu orașul Taipei pentru a oferi cetățenilor cărți de identitate bazate pe Tangle.

Parteneriat IOTA cu POC de gestionare a deșeurilor din Primăria Taipei

Potențialul internetului obiectelor (IoT)

Se întâmplă deja multe lucruri în industria IoT și se așteaptă să crească. Cheltuielile B2B pentru tehnologiile, aplicațiile și soluțiile IoT vor ajunge 250 miliarde EUR (267 miliarde de dolari) până în 2021.

Deci, moneda IOTA vizează practic o industrie cu un potențial imens. Dacă poate dezvolta produsul perfect pentru această industrie, atunci are un viitor strălucit în față.

Tehnologie

Într-un moment în care criptomonedele bazate pe blockchain se luptă cu probleme legate de comisioanele tranzacțiilor și scalabilitate, IOTA a dezvoltat o alternativă bună.

Folosind tehnologia Tangle, IOTA este conceput pentru a fi infinit scalabil. Nu numai asta, dar IOTA percepe taxe de tranzacție zero pentru tranzacțiile efectuate în rețeaua sa. Acest lucru este nemaiauzit în spațiul criptomonedelor.

Deci, unul dintre motivele pentru care IOTA ar putea crește în valoare este că oferă o tehnologie foarte diferită, dar superioară.

Ecosistem

IOTA a lucrat pentru crearea unei comunități dinamice în jurul acesteia. Au lansat IOTA Ecosystem în februarie 2018 pentru a accelera dezvoltarea și adoptarea tehnologiei IOTA.

Pe baza acestor factori, IOTA ar putea avea un viitor strălucit. Cu toate acestea, există unele aspecte care ar putea avea un impact negativ asupra viitorului său. Să aruncăm o privire la unele dintre ele, nu-i așa??

De ce IOTA ar putea fi o investiție proastă?

Lucrare în curs

Tangle, tehnologia din spatele IOTA, se află încă în stadii foarte timpurii de dezvoltare. Echipa le-a promis mult investitorilor cu privire la tehnologie, dar va trebui să vedem dacă echipa le poate îndeplini.

S-au ridicat deja mai multe îngrijorări cu privire la tehnologia Tangle, una dintre acestea fiind că este posibil să nu poată stoca ordinea tranzacțiilor în mod corespunzător..

Dacă IOTA nu poate depăși aceste provocări, nu va fi pregătită pentru adoptarea în masă. Aceasta plasează o umbră asupra unora dintre previziunile pozitive ale prețurilor IOTA despre care am vorbit mai devreme.

Disponibilitate

Spre deosebire de alte criptomonede de top, IOTA este disponibil doar pentru câteva schimburi de criptomonede. Acesta lipsește din unele dintre cele mai bune schimburi de criptomonede, cum ar fi Bittrex și Poloniex.

Pentru a ajunge la numărul maxim de investitori, IOTA trebuie să fie listată pe unele dintre aceste schimburi populare.

Concurență

Criptomonedele viitoare, precum IOT Chain, care utilizează aceeași tehnologie și vizează același public ca IOTA, ar putea deveni în cele din urmă o amenințare pentru IOTA. Deci, este important pentru dvs. să urmăriți concurența, cum ar fi IOT Chain, dacă decideți să investiți.

Piața criptomonedelor este încă tânără și, prin urmare, este greu de văzut ce proiecte vor supraviețui pe termen lung. Totul depinde de valoarea tehnologiei, precum și de parteneriatele dezvoltate de proiect. De asemenea, ar putea exista un proiect în curs de dezvoltare care este gata să ocupe locul IOTA. Deci, trebuie să urmăriți concurența puternică.

Ținând cont de toți factorii de mai sus, IOTA pare o opțiune bună de investiții. Cu toate acestea, este imposibil să spunem ceva cu certitudine despre prețul său viitor.

Cuvinte finale

Deci, acum știți care este predicția de preț IOTA de top atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Am împărtășit predicții IOTA care utilizează diferite metode pentru a prezice prețul, cum ar fi analiza tehnică, opiniile experților și alte surse (nu atât de fiabile).

Știți, de asemenea, câteva dintre motivele pentru care IOTA ar putea fi o investiție bună sau proastă.

După cum am menționat anterior, piața criptomonedelor este extrem de volatilă și, prin urmare, ar trebui să investești doar bani pe care nu ți-e frică să-i pierzi. De asemenea, este o idee bună să consultați un expert financiar înainte de a lua în considerare investițiile în IOTA.

Deci, ce părere aveți despre viitorul IOTA? Crezi că prețul va crește sau va scădea? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile, așa că vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me