Dacă dețineți în prezent Bitcoin și vă întrebați ce se va întâmpla cu prețul său în viitorul apropiat, care este predicția prețului Bitcoin 2021? Sau ați auzit despre asta și doriți să știți dacă este o investiție bună sau nu pe termen lung? Ei bine, dacă răspunsul dvs. este afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, atunci ați ajuns la locul potrivit!

Fapt rapid: știați că Bitcoin și-a crescut prețul cu peste 2000% în 2017!?

În acest ghid de predicție a prețului Bitcoin 2021, vă voi oferi mai întâi o prezentare rapidă a ceea ce este de fapt Bitcoin, urmată de o scurtă explicație a lucrurilor de luat în considerare înainte de a investi foarte mult pe baza unui ghid de predicție a prețurilor (la fel ca acesta!).

După aceea, voi discuta apoi câteva predicții populare ale prețurilor pentru anul 2021 și vă voi informa despre gândurile mele despre fiecare dintre ele. În cele din urmă, voi discuta apoi despre unele dintre evenimentele viitoare din lumea reală care ar putea afecta mișcarea prețurilor sale în viitor.

Deci ce mai aștepți? Să începem prin a ne asigura că știm ce este de fapt Bitcoin!

Proiect: Bitcoin

Bitcoin a fost creat în 2009 de un dezvoltator anonim numit „Satoshi Nakamoto” și a fost prima și originală criptomonedă. Bitcoin permite oamenilor să trimită și să primească fonduri fără un intermediar terț și, ca atare, este un sistem de plăți descentralizat.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Rețeaua nu este controlată de nicio persoană sau autoritate și nici nu este susținută de nicio bancă centrală. În schimb, tranzacțiile sunt verificate de o comunitate de „mineri” care își folosesc puterea de calcul pentru a confirma mișcarea "fonduri". În schimb, minerii sunt recompensați cu Bitcoin suplimentar pentru contribuția la rețea.

Tehnologia care acceptă Bitcoin se numește blockchain, care este ca o carte gigantă de contabilitate. Fiecare tranzacție care a fost procesată vreodată pe rețeaua Bitcoin este disponibilă pentru vizualizare pe blockchain. Mai mult, odată ce a fost adăugată o tranzacție, aceasta nu poate fi niciodată schimbată sau eliminată – ceea ce o face extrem de transparentă.

Când trimiteți Bitcoin unei alte persoane, o tranzacție durează în mod normal aproximativ 10 minute. În total, rețeaua poate procesa aproximativ 7 tranzacții pe secundă, iar taxele depind de câte persoane utilizează sistemul.

Proiectul Bitcoin a avut un succes uimitor – când a fost lansat pentru prima dată în 2009, prețul său era mai mic de 1 cent. 8 ani mai târziu, în 2017, a atins un maxim istoric de aproximativ 20.000 de dolari! Nu numai acest lucru, ci și crearea Bitcoin a încurajat peste 1.600 de criptomonede diferite să intre pe piață până în prezent.

Deci, acum, când știți puțin despre ce este de fapt Bitcoin, în următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Bitcoin 2021 voi discuta rapid lucrurile pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a acționa pe baza predicțiilor altora..

Previziuni de preț și ce ar trebui să luați în considerare

În realitate, nimeni nu poate prezice viitorul unei criptomonede, dar dacă am putea, am fi cu toții miliardari. În lumea criptomonedelor, prețurile sunt foarte volatile. Aceasta înseamnă că valoarea unei monede poate crește sau coborî foarte repede, adesea fără explicații de ce. Acest lucru face prezicerea prețurilor mult mai dificilă decât piețele tradiționale.

Când ne gândim la valoarea viitoare a unei criptomonede, este întotdeauna mai bine să ne uităm la evenimentele din lumea reală. Aceasta poate include tehnologie îmbunătățită, obiective viitoare ale foii de parcurs, noi parteneriate sau chiar reglementări.

Cel mai important lucru este că efectuați întotdeauna propria cercetare independentă înainte de a face o investiție. Nu cumpărați niciodată o criptomonedă doar pentru că o predicție a prețului vă entuziasmează sau pentru că vi s-a spus YouTuber-ul dvs. preferat! La sfârșitul zilei, toată lumea are o opinie diferită și nu există nicio garanție că cineva o va înțelege bine.

Deci, acum, când știți ce să luați în considerare atunci când citiți predicții, următoarea parte din predicția mea a prețului Bitcoin 2021 va analiza câteva predicții Bitcoin cunoscute.

Predicția prețului Bitcoin 2021

McAfee

Prima prognoză Bitcoin pe care vreau să o discut cu dvs. este făcută de John McAfee, creatorul popularului software antivirus McAfee. McAfee este binecunoscut în industria criptomonedelor, deoarece face o mulțime de predicții nebunești de preț pe Twitter, totuși, de atunci s-a dezvăluit că proiectele criptografice îi plătesc mai mult de 100.000 de dolari pentru a face acest lucru..

Oricum, în 2017, McAfee a spus că Bitcoin va ajunge la 500.000 de dolari în 2018 și, dacă nu, își va mânca piesele private în direct la televizor! Dacă nu credeați că este destul de nebunesc, McAfee și-a mărit apoi predicția prețului Bitcoin la 1 milion de dolari! Sincer să fiu, mi s-a părut destul de încrezător.

Predicție preț Bitcoin 2021 John McAfee pe Twitter

McAfee a susținut că predicția sa se bazează pe propriul model de predicție a prețurilor, cu toate acestea, nimeni nu știe cum arată. Dacă prețul său viitor de Bitcoin de 1 milion de dolari se va împlini în 2018, asta i-ar da o capitalizare de piață totală de 15 trilioane de dolari.

Capitalizarea de piață este utilizată pentru a calcula valoarea totală a unui activ sau a unei afaceri. Se calculează prin înmulțirea prețului curent de piață cu suma totală a monedelor sau acțiunilor aflate în circulație. De exemplu, dacă prețul actual al unei criptomonede este de 10 USD și există în circulație 5 milioane de monede, atunci capitalizarea totală a pieței ar fi de 50 milioane USD.

După cum știm acum, prețul Bitcoin a continuat să scadă în 2018. Cu toate acestea, în 2021 Bitcoin a atins noul său nivel istoric – mai mult de 40.000 USD. Este prețul dublu față de 2018. Inutil să spun că viitorul Bitcoin pare a fi foarte luminos și se așteaptă să ajungă la 100.000 de dolari în 2021.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Tom Lee

Următoarea predicție a prețului Bitcoin 2021 pe care am vrut să o discut este făcută de un analist numit Tom Lee. Lee lucrează pentru organizația de cercetare a criptomonedelor Fundstrat și este bine-cunoscut pentru că a discutat performanțele prețurilor Bitcoin în direct la televizor. Potrivit prognozei Bitcoin a lui Lee, criptomoneda își va atinge nivelul maxim din 2017, ajungând la 25.000 de dolari.

Trecând la 2018, Lee a considerat că prețul Bitcoin va fi evaluat la 91.000 de dolari. Acest cercetător special este foarte experimentat în analiza graficelor. Acesta este momentul în care te uiți la mișcările istorice ale prețurilor unei monede și apoi faci o predicție viitoare pe baza modului în care s-a mișcat moneda în trecut. Cu toate acestea, predicția sa nu a devenit realitate în 2018.

Astăzi, în 2021, Bitcoin a reușit să atingă maximul istoric – mai mult de 40.000 de dolari. Tom Lee spune acum că valoarea sa ar putea crește cu 300%.

În realitate, Bitcoin este probabil singura criptomonedă pentru care poți face analize grafice. Acest lucru se datorează faptului că alte monede nu au suficient volum de tranzacționare sau suficiente date istorice, în timp ce Bitcoin are o experiență de 9 ani!

Predicția prețului Bitcoin 2021 - Fry de la Futurama

Osato Avan-Nomayo

Următoarea predicție a prețului Bitcoin 2021 despre care am vrut să vă vorbesc este una cu adevărat interesantă, efectuată de analistul Osato Avan-Nomayo de la Bitcoinist. Această predicție se bazează pe faptul că în 2021 recompensa minieră Bitcoin va fi redusă la jumătate de la 12,5 BTC la 6,25 BTC.

După cum veți vedea din graficul de mai jos, recompensa minieră Bitcoin s-a înjumătățit de două ori în istoria sa. În 2012 a trecut de la 50 BTC la 25 BTC și apoi în 2016, a trecut de la 25 BTC la 12,5 BTC. Graficul istoric al prețurilor arată că atunci când s-au întâmplat aceste două evenimente, prețul Bitcoin a cunoscut noi înălțimi la scurt timp după aceea.

Predicția prețului Bitcoin 2021 - Prețul pieței BTC

De exemplu, la 1 an după prima reducere a recompenselor miniere, BTC a crescut pentru prima dată la 1.000 USD. Apoi, la un an după a doua reducere a recompenselor miniere, BTC a atins maxime record de 19.500 USD.

Deși Bitcoinistul nu oferă de fapt un preț viitor specific Bitcoin pentru 2021, analiza lor prezice că valoarea sa va atinge noi maxime istorice în 2021, care vor fi de cel puțin 20.000 USD.

Fran Strajnar

Predicția finală a prețului Bitcoin 2021 pe care am vrut să o discut este făcută de CEO-ul Brave New Coin, o organizație de cercetare a criptomonedelor. În această prognoză Bitcoin, Fran Strajnar consideră că prețul său va atinge noi maxime de 200.000 USD până în anul 2019. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat … Șansele sunt că această predicție va prinde viață în 2021.

Strajnar susține că ratele de adopție cresc tot timpul, ceea ce include tot mai mulți oameni care folosesc rețeaua și o creștere a portofelelor și a aplicațiilor. Acesta este un argument bun, deoarece pe măsură ce mai mulți oameni cumpără și folosesc Bitcoin, prețul său va crește, desigur.

De fapt, în țări precum Japonia, există mai mult de 200.000 de magazine pe care le puteți cheltui Bitcoin în lumea reală. Deci, acest lucru ajută și la creșterea prețului, deoarece oferă criptomonedelor o utilizare reală.

Deci, ce părere aveți despre predicțiile prețurilor Bitcoin pe care le-am enumerat mai sus? Ești de acord cu ei sau încă nu ești convins? Dacă sunteți în căutarea unei mai multe informații, atunci următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Bitcoin 2021 va analiza câteva evenimente care ar putea afecta prețul Bitcoin..

Foaia de parcurs Bitcoin

Am menționat mai devreme că unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când ne uităm la prețul viitor al Bitcoin sunt evenimentele din lumea reală, cum ar fi progresele tehnice și reglementările. Am enumerat mai jos câteva dintre lucrurile care i-ar putea afecta prețul.

Dezvoltări tehnice

Deși Bitcoin este criptomoneda numărul unu în ceea ce privește capitalizarea pieței, reputația și utilizarea din lumea reală, nivelul de performanță al tranzacțiilor sale este de fapt destul de slab. De fapt, există multe alte criptomonede care sunt mai rapide, mai ieftine și mai scalabile.

În primul rând, durează 10 minute pentru a confirma o tranzacție în rețeaua Bitcoin. Alte monede precum Ethereum pot verifica tranzacțiile în aproximativ 16 secunde. În al doilea rând, taxele Bitcoin sunt acum mult mai mari decât erau și costă acum dolari, mai degrabă decât cenți.

În al treilea rând, și probabil cel mai important, Bitcoin poate confirma doar 7 tranzacții pe secundă. Acesta este nivelul de scalabilitate al Bitcoin în prezent și este o mare problemă. De exemplu, NEO și Ripple sunt capabili să confirme mii de tranzacții pe secundă, deci dacă Bitcoin va deveni un sistem global de plăți, atunci trebuie să se îmbunătățească tehnic.

O companie numită Lighting Labs (care a primit investiții de la persoane în vârstă de la Twitter, PayPal și Litecoin) este foarte aproape de lansarea unui protocol care va îmbunătăți semnificativ performanța tranzacțiilor Bitcoin.

Cunoscut sub numele de upgrade pentru rețeaua de iluminat, se crede că protocolul ar putea permite rețelei Bitcoin să își mărească limita maximă de tranzacții la milioane pe secundă. În plus, tranzacțiile vor fi, de asemenea, mult mai rapide și mai ieftine.

Dacă rețeaua de iluminat are succes, atunci ar trebui să aibă un efect foarte pozitiv asupra prețului Bitcoin.

Regulament

Chiar dacă Bitcoin se tranzacționează de aproape 10 ani, reglementarea este încă în primele sale zile. Se pare că există o teorie conform căreia guvernele vor începe să o reglementeze, prețul Bitcoin va fi afectat negativ. Cu toate acestea, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr … aruncă o privire asupra Japoniei!

În 2017, Japonia a devenit prima națiune din lume care a reglementat complet Bitcoin în același mod ca și industria sa de servicii financiare. De fapt, guvernul japonez clasifică Bitcoin în același mod ca moneda sa în yeni.

De când s-a întâmplat acest lucru, Japonia are acum cel mai mare volum de tranzacționare din lume pentru Bitcoin. Oamenii îl folosesc și în fiecare zi în lumea reală, deoarece există peste 200.000 de magazine care îl acceptă!

Odată ce alte națiuni majore urmează aceeași politică de reglementare ca și guvernul japonez, acesta va conferi Bitcoin mult mai multă legitimitate. Acest lucru nu numai că ar însemna că oamenii încep să aibă mai multă încredere în Bitcoin, dar ar putea permite și instituțiilor financiare mari să înceapă să investească. În cele din urmă, dacă acesta este cazul, prețul Bitcoin ar trebui să crească.

Parteneriate și adopție

După cum sa menționat mai sus, există mai mult de 200.000 de magazine în Japonia care acceptă Bitcoin. Deși există și magazine în alte țări, cum ar fi SUA și Marea Britanie, cantitatea de magazine este destul de mică.

Pe măsură ce tot mai multe companii încep să accepte Bitcoin, le va permite oamenilor să înceapă să-l folosească ca monedă reală. Pe de altă parte, dacă o aplicație cu adevărat populară ar decide să înceapă să accepte Bitcoin ca monedă principală, aceasta ar da și monedei mai multă valoare.

În esență, dacă Bitcoin își poate spori utilizarea din lumea reală, am putea vedea una dintre previziunile cu adevărat pozitive ale prețului Bitcoin 2021.

Concurență

Deși Bitcoin a fost întotdeauna criptomoneda numărul unu, este important să ne amintim că există mai mult de 1.500 de monede diferite pe piață. Deși majoritatea acestor proiecte au fost construite deasupra altor protocoale blockchain, cum ar fi Ethereum, există și o mulțime de blockchain-uri individuale.

Nu există nicio garanție cu privire la criptomoneda care va domina în viitor, așa că ar trebui să cercetați întotdeauna și să țineți pasul cu ceea ce fac alte proiecte.

Mai mult, diverse bănci centrale și guverne se gândesc să elibereze și propriile criptomonede, care ar putea fi în concurență directă cu Bitcoin. De exemplu, guvernul Venezuelei a finalizat recent un ICO pentru propria monedă – Petro.

Deci, acum, când cunoașteți unele dintre evenimentele din lumea reală care i-ar putea afecta prețul, în următoarea parte a acestui ghid de predicție a prețului Bitcoin 2021 vă voi da părerea dacă cred că este o investiție bună sau nu.

Este Bitcoin o investiție bună?

Înainte de a vă oferi propria mea opinie personală, am vrut să clarific că nu vă ofer sfaturi financiare sau de investiții. La fel ca previziunile pe care le-am discutat mai sus, nimic nu este garantat vreodată. Ar trebui să luați întotdeauna o decizie pe baza propriilor cercetări, așa că vă rugăm să luați în considerare acest lucru.

Oricum, în general, cred că vor exista mai multe criptomonede care joacă un rol major în viitorul tranzacțiilor. Cu toate acestea, cred că Bitcoin va fi întotdeauna cea mai de încredere și stabilă criptomonedă dintre toate.

Interesant este că de fapt nu cred că Bitcoin va fi folosit ca mijloc de schimb, ceea ce înseamnă că este folosit ca monedă de zi cu zi, cum ar fi dolari SUA. În schimb, cred că va acționa mai mult ca un depozit de valoare.

Notă: un depozit de valoare este locul în care oamenii cumpără un activ pentru a-și păstra banii în siguranță, la fel ca aurul și argintul, în speranța că își crește valoarea..

În opinia mea, deși Bitcoin există de 9 ani, este încă foarte timpuriu. Dacă mai multe țări încep să o reglementeze așa cum a făcut Japonia, atunci cred că are șanse foarte mari de a-și crește prețul până în 2021.

Cu toate acestea, în viitorul foarte apropiat, cred că cel mai mare eveniment ar putea fi instalarea actualizării rețelei de iluminat. Acest lucru ar trebui să ducă Bitcoin la un alt nivel și ar putea face ca unele dintre celelalte blockchain să fie irelevante.

Indiferent dacă este o investiție bună sau nu … totuși, trebuie să luați acea decizie prin cercetări independente. Momentul este totul pe piețele criptomonedelor, deoarece dacă ați investi în Bitcoin la începutul anului 2017 și ați vinde la sfârșitul anului, ați avea profit cu peste 2000%.

Cu toate acestea, dacă ați cumpărat Bitcoin la sfârșitul anului 2017 și l-ați menținut până acum, ați fi semnificativ scăzut. Dacă credeți în ideologia proiectului, atunci cel mai bine este să vă mențineți Bitcoin pe termen lung, deoarece în acest moment piețele sunt încă foarte volatile..

Concluzie

Acesta este sfârșitul ghidului meu de predicție a prețului Bitcoin 2021! Dacă l-ați citit de la început până la sfârșit, ar trebui să aveți acum o înțelegere foarte bună a ceea ce este Bitcoin și a ceea ce intenționează să realizeze.

Am discutat câteva predicții populare ale prețurilor pentru anul 2021, care variază de la 91.000 de dolari până la 1 milion de dolari. Sunteți de acord cu vreunul dintre aceste modele de prognoză Bitcoin sau vedeți o altă poveste? Dacă da, credeți că prețul său va crește sau, alternativ, va scădea?

De asemenea, am discutat despre unele dintre evoluțiile viitoare care ar putea afecta prețul Bitcoin, inclusiv o actualizare a tehnologiei sale, reglementări, parteneriate viitoare și concurența sa.

Sunteți de acord cu mine că pe termen lung, Bitcoin ar putea fi folosit mai mult ca un depozit de valoare sau credeți că va urma planul original al creatorului său și va fi folosit ca mijloc de schimb?

Oricare ar fi gândurile dvs., vă rog să-mi spuneți predicția prețului Bitcoin 2021 în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me