Ați auzit despre Bitcoin și vrei să investești…

Nu ești singurul! Bitcoin a fost una dintre cele mai bune investiții pe care le-ai fi putut face în ultimii 5 ani. Oamenii încă îl folosesc pentru a câștiga mulți bani, în multe moduri diferite.

În acest ghid, te voi învăța istoria Bitcoin, viitorul acesteia, și cum să înțelegem ceea ce intră în predicția sa de preț. Ne vom uita la predicții pentru diferiți ani, inclusiv la predicția prețului Bitcoin 2021. Voi răspunde la întrebările care se află în mintea tuturor, precum „se va prăbuși Bitcoin?” și „de ce crește Bitcoin?”.

Înțelegerea modului de a prezice și a investi este primul pas către construirea unui portofoliu de succes. Cu toate acestea, cu toate investițiile, există riscuri implicate. Deci, ar trebui să vorbiți întotdeauna cu un consilier financiar înainte de a lua orice decizie majoră – indiferent dacă este vorba de investiții în Bitcoin sau folosind o platformă de schimb criptografic pentru a cumpăra niște criptomonede, în general.

Notă: Portofoliul dvs. este alcătuit din investițiile dvs. De exemplu, dacă ați investi în Bitcoin, Ethereum și Litecoin, atunci acele monede sunt în portofoliul dvs..

Rădăcinile Bitcoin

Înainte de a începe să prezicem proiecțiile bitcoin, să revenim puțin la elementele de bază. Presupun că, pe măsură ce citiți acest ghid, trebuie să fi auzit de Bitcoin. Bitcoin este prima monedă digitală din lume, și a fost foarte popular în ultimul an! Mulți oameni au obținut profituri mari cumpărând Bitcoin la un preț scăzut și apoi vândându-l la un preț ridicat.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Confuz? Ei bine, lasă-mă să explic.

Bitcoin este A valută, la fel ca dolari SUA, yeni japonezi sau lire sterline. Poate fi cumpărat, vândut și schimbat cu bunuri și servicii. Și, la fel ca orice altă monedă, Previziunile viitoare ale prețurilor Bitcoin sunt întotdeauna de natură speculativă.

Predicția prețului Bitcoin: Bitcoin se va prăbuși sau va crește?

Când mergeți la magazine, puteți folosi fie bani pe hârtie pentru a cumpăra articole, fie puteți plăti folosind cardul dvs. bancar. Ori de câte ori utilizați cardul bancar pentru a efectua o plată, banii sunt preluați din soldul contului bancar.

Bitcoin este foarte asemănător cu acela, cu excepția cazului în care nu îl puteți primi în forma sa de hârtie (cum ar fi dolari SUA). Este o monedă de la egal la egal, ceea ce înseamnă că nu există bănci implicate.

Toate tranzacțiile Bitcoin sunt electronic – îl puteți utiliza pentru a cumpăra și vinde lucruri online, precum și în câteva magazine de vânzare cu amănuntul selectate. Nu numai asta, dar există și acum Bancomate Bitcoin care vă poate transforma Bitcoin în moneda dvs. locală.

Câteva fapte interesante despre Bitcoin:

  • Bitcoin a fost înființat în 2009 de Satoshi Nakamoto;
  • Nimeni nu știe cine este Satoshi Nakamoto – acesta este unul dintre cele mai mari mistere despre Bitcoin;
  • Satoshi Nakamoto a dorit să creeze o monedă care să nu se bazeze pe sistemul bancar actual;
  • Sunt numai 21 de milioane de bitcoin care pot fi create.

Să mergem mai departe și să discutăm procesele operaționale efective ale Bitcoin.

Cum funcționează Bitcoin?

Încă un lucru de discutat înainte de a merge efectiv la predicția prețului Bitcoin este modul în care operează Bitcoin. Fiecare tranzacție Bitcoin are loc pe Bitcoin blockchain. Un blockchain este o tehnologie care protejează Bitcoin și utilizatorii săi, păstrându-i în siguranță de hackeri.

Este alimentat de o rețea de computere, care sunt adesea numite „noduri”. Aceste noduri funcționează împreună pentru verificați fiecare tranzacție Bitcoin care are loc.

În termeni simpli, atunci când cineva trimite un Bitcoin unei alte persoane, un nod din rețeaua blockchain va verifica tranzacția folosind o ecuație matematică. Tranzacția este apoi plasată în rețeaua blockchain.

„Nodurile” care ajută la operarea rețelei blockchain sunt recompensate pentru contribuția lor. Când un nod verifică tranzacțiile, primesc Bitcoin pentru eforturile lor. Acesta este un proces care se numește „minerit”.

Bitcoin este descentralizat: nodurile din întreaga lume operează rețeaua. Rețeaua nu este controlată de serverul principal sau de un grup de servere principale. Acest lucru este bun pentru securitatea Bitcoin, deoarece face mult mai dificil accesul hackerilor la rețea.

De ce fluctuează prețul Bitcoin?

Notă: a fluctua înseamnă a schimba fără un model fix.

„De ce crește Bitcoin?” și „Bitcoin se va prăbuși?” sunt întrebări pe care le auzim foarte mult. Pentru a face sau a înțelege o predicție a prețului Bitcoin, trebuie mai întâi să știți cum fluctuează Bitcoin.

La fel ca majoritatea monedelor, prețul Bitcoin se schimbă în fiecare zi. Singura diferență este că prețul Bitcoin se schimbă la o scară mult mai mare decât monedele locale.

Predicția prețului Bitcoin: monedă Bitcoin.

Valoarea Bitcoin se bazează pe cât de valoroasă este piața (oamenii care cumpără și vând Bitcoin). Gândiți-vă la unele dintre lucrurile mai fizice în care puteți investi în prezent, cum ar fi aurul. Prețul aurului depinde de cererea și oferta sa. De exemplu, atunci când este descoperită o nouă mină de aur, prețul scade. Acest lucru se datorează faptului că mai mult aur devine disponibil și, prin urmare, nu mai este la fel de rar. Deci, cu cât Bitcoin este mai rar, cu atât predicțiile Bitcoin sunt mai mari.

Exemplul aurului este similar cu modul în care se schimbă predicțiile prețurilor Bitcoin. Cu toate acestea, prețul Bitcoin se modifică de obicei din cauza știrilor care sunt publicate despre acesta. Iată cum funcționează:

  • Când se publică vești proaste despre Bitcoin, sunt mult mai mulți oameni care vând Bitcoin decât îl cumpără. Acești oameni își vând Bitcoin-urile la prețuri mai mici decât valoarea actuală, astfel încât să o poată vinde rapid. Acest lucru determină prețul a scapa.
  • Când există vești bune despre Bitcoin, există mai mulți oameni care cumpără Bitcoin decât există oameni care îl vând. Acești oameni cumpără Bitcoin la prețuri mai mari decât valorile actuale, astfel încât să îl poată cumpăra rapid. Acest lucru provoacă proiecțiile Bitcoin a creste.

Bineînțeles, după cum vă puteți imagina, lucrurile sunt mult mai complicate de atât – totuși, ar trebui să servească drept un punct de referință general decent.

Oferta și cererea Bitcoin

Când Bitcoin a fost creat de Satoshi Nakamoto, el a stabilit o limită pentru câte Bitcoins pot fi făcute – 21 de milioane. Acest lucru înseamnă că, atâta timp cât există Bitcoin, pot exista doar 21 de milioane – nu mai. Deci, dacă popularitatea Bitcoin crește, crește și predicțiile prețurilor Bitcoin.

Istoria Bitcoin

Prețul Bitcoin este în creștere într-o zi, în scădere a doua zi … are o istorie de a fi dificil de prezis pe termen scurt.

Inca, multor investitori le place asta. Cu prețuri care fluctuează (urcă și coboară) în mod regulat, investitorii pot cumpăra adesea Bitcoin la un preț scăzut și apoi îl pot vinde la un preț mult mai mare.

Există însă și alți investitori care cumpără Bitcoin pentru a-l păstra pe termen lung – așa s-au îmbogățit mulți oameni! Unii investitori au cumpărat Bitcoin în urmă cu peste 5 ani pentru prețuri foarte mici (sub 100 USD) și apoi l-au păstrat până la sfârșitul anului 2017, când valora mai mult de 18.000 USD!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

2017 Rush Bitcoin

Până în 2021, valoarea Bitcoin a atins cel mai înalt punct în ianuarie 2017, când a lovit 19.498,63 dolari. În acest moment, Bitcoin a fost unul dintre cele mai discutate lucruri din mass-media. Toți cei pe care îi cunoșteați – mame, bunici, profesori de școală și medici – toți se întrebau „cât de mare va merge Bitcoin?”. "Prețul Bitcoin" și "Prețul Bitcoin" predicțiile au fost două dintre cele mai mari tendințe de pe Twitter!

Această atenție a presei, sau „hype”, a făcut ca prețul Bitcoin să crească mai mult decât a mai avut-o până acum. A mers mult, foarte sus. A fost nebunesc! Reporterii de știri și analiștii financiari și-au făcut predicțiile Bitcoin – ceea ce a făcut publicul interesat. Din ce în ce mai mulți oameni încercau să cumpere Bitcoin și astfel prețul a crescut.

Prezicerea prețului Bitcoin: grafic Bitcoin.

Curând după aceea, Bitcoin Prăbușirea prețului Bitcoined.

Notă rapidă: „ATH” înseamnă un nivel ridicat al tuturor timpurilor. Este cel mai mare preț pe care l-a avut vreodată.

Întrebarea „când se va prăbuși Bitcoin?” fusese în cele din urmă răspuns. Când predicția prețului Bitcoin a început să devină din ce în ce mai mică, milioane de oameni își vindeau Bitcoin-ul și prețul a scăzut la sub 10.000 USD.

Prezicerea prețului Bitcoin: a doua diagramă a prețurilor Bitcoin.

Este un accident semnificativ!

A durat ceva timp, cu toate acestea, Bitcoin a reușit să revină din nou și, în ianuarie 2021, prețul său a crescut semnificativ și a atins maximul istoric de 41.940 USD.

Alte blocări Bitcoin

Prețul Bitcoin s-a prăbușit de multe ori de-a lungul anilor:

  • În 2011, prețul s-a prăbușit 93% în cinci luni;
  • Din noiembrie 2014 până în ianuarie 2015, valoarea Bitcoin a fost înjumătățit, la fel ca prăbușirea sa din decembrie 2017.

O altă dată în care Bitcoin s-a prăbușit a fost când investitorii au devenit îngrijorați de legile și reglementările noi. Au fost vesti că Coreea de Sud și China ar putea interzice schimburile de criptomonede. După cum vă puteți imagina, acest lucru i-a speriat pe mulți investitori și astfel și-au vândut Bitcoin-ul.

Notă: nu există o mulțime de legi în vigoare pentru criptomonede și multe tranzacții criptografice sunt anonime. În timp ce unii investitori apreciază acest lucru, este văzut ca o problemă de majoritatea guvernelor.

Predicția prețului Bitcoin: Viitorul Bitcoin

Cu toții ne întrebăm unde va fi Bitcoin 1 an, 2 ani, 5 ani sau chiar 10 ani de acum înainte. Este greu de prezis, dar tuturor le place să o facă.

Bitcoin se va prăbuși din nou?

Dacă mai multe țări creează reglementări / legi pentru criptomonede, vor fi publicate mai multe vești proaste. Acest lucru înseamnă că este posibil să vedem că Bitcoin se prăbușește din nou. Țări precum Coreea de Sud, Japonia, China, Franța și Statele Unite doresc să creeze noi reglementări.

Chiar dacă vor să creeze noi reglementări, trebuie să ne amintim că:

  1. Acest lucru ar putea dura mult.

  2. Este posibil să nu afecteze prețul Bitcoin.

Până atunci, cea mai populară proiecție Bitcoin este aceea va continua să crească.

Care sunt proiecțiile Bitcoin pentru 2021?

Acesta este genul de întrebare care începe argumentele la petreceri. Bitcoin va crește anul acesta? Va cadea anul viitor? Cine știe? Care este predicția prețului Bitcoin? Chiar dacă Bitcoin și tehnologia sa sunt foarte util și schimbă lumea, oricine pretinde că „știe” dacă prețul Bitcoin va crește sau va scădea este un mincinos. Ne pare rău, dar acesta este adevărul.

Cred cu tărie asta tehnologia blockchain și criptomonede sunt viitorul. Acesta este motivul pentru care cred că prețul Bitcoin va crește și mai mult în acest an. Asta cred, dar nu pot să știu niciodată. Tot ce pot face este să ghicesc și să fac predicții Bitcoin. Poți să te uiți la topuri, să te uiți la știri, dar niciodată nu poți „ști” cu siguranță.

Predicția prețurilor Bitcoin: un om care speculează despre predicțiile prețurilor Bitcoin.

În timp ce vorbim despre predicțiile prețurilor Bitcoin, există oameni care spun că Bitcoin este o „bulă” ca. „balonul dot-com” asta s-a întâmplat când stocurile companiilor de internet au început să crească în prețuri la sfârșitul anilor ’90. Au spus că Bitcoin va „exploda” în 2021, ceea ce înseamnă că cred că se va prăbuși. Cu toate acestea, din moment ce Bitcoin a atins maximul istoric la începutul anului 2021, nu pare să se prăbușească.

În balonul dot-com, acțiunile au ajuns la prețuri foarte mari. Dar când balonul a „izbucnit”, acțiunile au revenit direct la prețuri mici. Oamenii care au cumpărat acțiunile când erau la prețuri ridicate și-au pierdut majoritatea banilor. Acesta este motivul pentru care este important să nu investești mai mulți bani decât îți poți permite să pierzi.

Există și oameni – ca. John McAfee (fondatorul McAfee Security) – care prezic că prețul Bitcoin va continua să crească. De fapt, John McAfee a prezis că Bitcoin se va înmulți cu 10 (crește cu 1.000%) în 2021! El spune, de asemenea, că va fi de 1.000.000 de dolari până în 2021. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, însă, la începutul anului 2021, prețul Bitcoin a crescut semnificativ și a atins maximul istoric. În acest moment, viitorul Bitcoin pare luminos, cu toate acestea, nimeni nu știe ce va aduce.

Predicțiile Bitcoin de la experți

Acum, să verificăm ce au de spus unii experți în criptomonede despre această chestiune.

Predicția prețului Bitcoin: viitorul Bitcoin

Banca Saxo crede că Bitcoin va crește foarte mult anul acesta. Nu la fel de mult ca John McAfee, dar încă multe. Predicția Bitcoin a lui Saxo 2021: spun ei Prețul Bitcoin va crește peste 60.000 de dolari în 2021! Totuși, asta nu este tot ceea ce spun ei. Ei spun, de asemenea, că prețul Bitcoin va prăbuși apoi și va pierde mai mult de 98% din valoarea sa! Este destul de rusă.

Doi analiști ai Saxo Bank au spus: „Bitcoin va continua să crească – și să crească la maxim – în cea mai mare parte a anului 2021, dar Rusia și China vor crea împreună un accident.” Ei cred că se va prăbuși din cauza noi reglementări / legi criptomonede din partea guvernelor.

Partener de capital Blockchain, predicția prețului Bitcoin Spencer Bogart – Cât de mare va merge Bitcoin?

Alți analiști au făcut proiecții de prețuri Bitcoin în 2021, spune asta va crește la peste 50.000 de dolari. Partener Blockchain Capital, predicțiile lui Spencer Bogart despre Bitcoin este exact asta. Această predicție pare a fi una dintre cele mai realiste, deoarece prețul Bitcoin a reușit deja să ajungă aproape 42.000 de dolari în ianuarie 2021.

El a spus că creșterea se va datora investițiilor mari făcute de companiile mari și băncile de investiții. Domnul Bogart crede că băncile au văzut câți bani câștigă oamenii cu Bitcoin și nu vor să rateze.

Fondatorul Wawllet, Mihail Lala’s – Care sunt proiecțiile Bitcoin în 2021?

Este clar că mulți experți cred că Bitcoin va face lucruri grozave anul acesta, dar ce se întâmplă pe termen lung?

Prezicerea prețului Bitcoin: Bitcoin este acceptat.

Mihail Lala (fondatorul și CEO al Wawllet) are o predicție Bitcoin în 2021. Proiecția sa Bitcoin este că Bitcoin va ajunge la peste 100.000 de dolari până în 2021. Din nou, aceasta este mai mică decât previziunile de 1 milion de dolari ale lui John McAfee, dar este încă imensă!

Nu ar trebui să ne întrebăm „Bitcoin se va prăbuși?”, Ci „când se va prăbuși Bitcoin?”. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când se prăbușește, putem cumpăra Bitcoin la un preț mult mai mic!

Concluzie

Este clar: dacă este făcut corect, cumpărarea și vânzarea Bitcoin poate însemna profituri mari. A câștigat mulți bani pentru oameni în trecut și este și astăzi. De asemenea, este clar că poți pierde și mulți bani.

Acum ar trebui să înțelegeți mai bine cum și de ce se schimbă prețul Bitcoin (cerere și ofertă, reglementări, știri etc.), ceea ce înseamnă că știți cum își fac oamenii predicțiile Bitcoin. Pe lângă faptul că se gândesc la aceste lucruri (cerere și ofertă, reglementări, știri etc.), se gândesc și la tehnologia Bitcoin (blockchain-ul Bitcoin) și la progresul acesteia.

Acum că ați citit despre predicțiile experților Bitcoin și sunteți gata să faceți acest lucru cumpărați sau vindeți niște BTC, aveți propria dvs. predicție a prețului Bitcoin? Anunță-ne!

Notă importantă!

Înainte de a investi în Bitcoin (sau orice altă criptomonedă), ar trebui faceți cercetări suplimentare și discutați întotdeauna cu un consilier financiar. Nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Bitcoin este încă tânăr și prețul se schimbă mereu, așa că uneori se întâmplă lucruri pe care nimeni nu le poate prezice.

* Notă: acest articol este o opinie personală. Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să vă adresați unui profesionist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me