Te gândești să cumperi niște Bytecoin, dar nu ești sigur dacă acum este momentul potrivit? Sau poate dețineți deja unele, dar doriți să vă dați seama dacă ar trebui să vindeți sau să dețineți și căutați o estimare a prețului Bytecoin? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit!

În ghidul meu de predicție a prețurilor Bytecoin, voi acoperi tot ce trebuie să știți. În primul rând, vă voi oferi o prezentare rapidă a ceea ce este de fapt proiectul Bytecoin. În continuare, voi explica pe scurt importanța înțelegerii faptului că predicțiile de stabilire a prețurilor ar trebui luate cu prudență, deoarece acestea sunt doar atât – predicții!

După aceasta, veți fi apoi stabilit să luați în considerare unii dintre factorii care i-ar putea afecta prețul, împreună cu câteva exemple de alte previziuni ale prețului Bytecoin. Până la sfârșitul acestuia, ar trebui să aveți o idee mai bună despre ceea ce doriți să faceți!

Deci ce mai aștepți? Să începem prin a ne asigura că știm ce este de fapt proiectul Bytecoin!

Ce este Bitecoin

Bytecoin este o criptomonedă specializată în tranzacții private și anonime, permițând oricui din lume să trimită și să primească fonduri fără a-și dezvălui identitatea. A fost creat în 2012 de un grup de dezvoltatori anonimi, care chiar și până în prezent, rămân încă necunoscuți.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Prin trimiterea de fonduri prin blockchain-ul Bytecoin, durează doar 2 minute înainte ca transferul să fie confirmat. Acest lucru este mult mai rapid decât utilizarea Bitcoin, care durează până la 10 minute.

O altă diferență cheie este că Bitcoin permite utilizatorilor să vizualizeze o mulțime de informații despre tranzacții pe blockchain-ul public, totuși tranzacțiile Bytecoin folosesc ceva numit "Semnături de apel", adică totul rămâne privat.

Deși Bytecoin folosește dovada muncii ca Bitcoin, există o ușoară diferență. Bitcoin (care folosește ceva numit algoritm SHA-256) oferă oamenilor cel mai scump hardware cea mai mare șansă de a câștiga recompensa minieră.

Cu toate acestea, Bytecoin (care folosește ceva numit Dovada Egală a Muncii) permite oamenilor să exploateze utilizând GPU-uri și CPU-uri de bază, făcându-l un sistem mult mai corect.

Criptomoneda nativă Bytecoin este, de asemenea, denumită BCN și, în total, va exista o aprovizionare maximă de 184.470.000.000 de monede.

Deci, acum, când știți ce face de fapt moneda, următoarea parte a ghidului meu de predicție a prețului Bytecoin vă va asigura că înțelegeți că predicțiile trebuie luate întotdeauna cu precauție..

Notă importantă despre predicțiile privind prețurile criptomonedelor

În realitate, nimeni nu poate prezice viitorul, pentru că, dacă am putea, am fi cu toții foarte bogați. Acest lucru este valabil mai ales în industria criptomonedelor, deoarece piețele sunt cu adevărat volatile. Uneori puteți obține o monedă care crește cu peste 1.000% într-o singură zi, fără explicații clare de ce s-a întâmplat.

Cel mai important indicator al faptului dacă o criptomonedă crește sau coboară este evenimentele din lumea reală. De exemplu, dacă o criptomonedă a format un parteneriat cu o companie cu adevărat mare, atunci prețul său va crește mai mult decât probabil. Pe de altă parte, dacă o criptomonedă ar experimenta un hack, atunci prețul ar scădea probabil. Amintiți-vă, totuși, acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Nu trebuie să luați niciodată o decizie de investiție doar pe baza unei previziuni de preț. Efectuați întotdeauna propriile cercetări independente și asigurați-vă că înțelegeți că predicțiile nu sunt altceva decât opinii.

Acum, că am scăpat de asta, următoarea parte a predicției prețului meu Bytecoin va analiza unele dintre lucrurile care ar putea afecta valoarea Bytecoinului în 2018.

Previziune preț Bytecoin 2018

Pentru a vă face o idee despre cât de atent trebuie să fiți atunci când consultați previziunile prețului Bytecoin „Expert”, aruncați o privire la următoarea imagine.

Predicția prețului Bytecoin pentru 2018

Această predicție a prețurilor a fost lansată de o pagină de Twitter în ianuarie 2018, care se numește „Fundația Bytecoin” și are aproape 6000 de adepți. Există câteva probleme clare cu aceste predicții, pe care le voi explica mai jos.

Când vorbesc despre capitalizarea pieței, acesta este cel mai bun mod de a înțelege cât de mult valorează criptocurrency în total, pe baza prețului actual al pieței. Acest lucru se realizează prin înmulțirea prețului actual al criptomonedei cu cantitatea totală de monede aflate în circulație.

De exemplu, dacă ar exista 1 milion de monede și fiecare monedă ar fi în valoare de 0,50 USD, atunci capitalizarea totală a pieței ar fi de 500.000 USD.

Conform previziunii de mai sus a prețului Bytecoin, în decembrie 2018 prețul va fi de 7.5850 USD. Atunci când înmulțiți acest lucru cu oferta totală de puțin peste 184 miliarde, acest lucru ar conferi Bytecoin o capitalizare de piață totală de peste 1,3 trilioane de dolari.

Pentru a vă arăta de ce este o predicție ridicată a prețului Bytecoin, Apple – una dintre cele mai valoroase companii din lume, a avut o capitalizare de piață totală de 953 miliarde de dolari în iunie 2018. Chiar credeți că acest lucru se va întâmpla? Dacă da, cât va valora Bitcoin?!

Fundația Bytecoin a prezis că Bytecoin va ajunge la 0,2680 USD în mai 2018, cu toate acestea, cel mai mare nivel la care a ajuns a fost 0,017 USD. După aceea, prețul a continuat să scadă, iar Bytecoin valorează doar 0,00019 USD în ianuarie 2021. Deci, ce alte previziuni ale prețului Bytecoin sunt acolo?

Una dintre previziunile mai realiste este de Cryptoground, care crede că prețul BCN ar putea crește la 0,0006 USD până la sfârșitul anului 2021.

Previziuni de preț Bytecoin2021 și dincolo!

Am dat peste un site web numit CoinLiker care pretinde că se concentrează în mod special pe predicțiile criptomonedelor. Potrivit modelului lor de prețuri, ei credeau că Bytecoin va ajunge la 0,2775 USD până la sfârșitul lunii iunie 2018.

Cel mai mare preț la care a ajuns anterior Bytecoin este de 0,01541 USD, care s-a întâmplat în ianuarie 2018. Acest lucru înseamnă că ar trebui să își mărească prețul cu aproximativ 1.700%. Cu toate acestea, din 2018, prețul Bytecoin a continuat să scadă și în acest moment valorează doar 0,00019 USD.

În realitate, așa cum am menționat mai devreme, prețul unei criptomonede poate crește sau scădea foarte repede, astfel încât o creștere a acelei dimensiuni nu ar fi imposibilă. De exemplu, în cele 12 luni ale anului 2017, Ethereum și-a mărit prețul cu 10.000%!

CoinLiker oferă, de asemenea, o estimare a prețului Bytecoin pentru anul 2023, unde estimează că prețul acestuia va crește la 0,6792 dolari. Revenind la calculele de capitalizare de piață, acest lucru înseamnă că valoarea totală a Bytecoinului va fi de 124 miliarde USD.

Cu toate acestea, 4 ani sunt mult timp, în special în industria criptomonedelor. Deci, predicția s-ar putea dovedi a fi corectă! Cine știe?!

Cu toate acestea, CoinLiker nu oferă date care să explice modul în care au ajuns la predicția prețului Bytecoin. Acest lucru face dificilă decizia dacă predicțiile sunt fiabile sau nu. Având în vedere acest lucru, cred că este cel mai bun faptul că discut câteva dintre lucrurile care ar putea vedea creșterea prețului, cu un accent specific pe foaia de parcurs Bytecoin.

Foaia de parcurs Bytecoin – Cum ar putea afecta acest lucru prețul?

Înainte de a arunca o privire asupra câtorva dintre evenimentele cheie așteptate în foaia de parcurs Bytecoin, m-am gândit că ar fi o idee bună să vorbim despre ceea ce s-a întâmplat în primii trei ani ai proiectului.

În primii trei ani de tranzacționare, moneda BCN a văzut practic niciun interes. De fapt, volumele de tranzacționare zilnice erau doar câteva mii de dolari. Apoi, în mai 2017, după aproape 12 luni de lipsă de comunicare din partea echipei, Bytecoin a anunțat brusc că lucrează din greu pentru ca obiectivele lor să devină realitate.

Acest lucru a dus la o creștere masivă a prețurilor, unde prețul a trecut de la 0,0002 USD la 0,0048 USD în mai puțin de 2 săptămâni de tranzacționare. Deși aceste numere nu sună prea mult, de fapt indică o creștere de 2.300%!

Acest lucru ne arată că chiar și o mică actualizare ca cea de mai sus poate provoca o creștere masivă a prețului Bytecoin! Cu toate acestea, știri mai mari au venit în mai 2018, în cazul în care schimbul major de criptomonede Binance a anunțat că va începe listarea Bytecoin. Aceasta este de fapt o veste foarte bună, deoarece Binance este responsabil pentru aproape 2 miliarde de dolari în volum de tranzacționare zilnic.

Doar în primele câteva ore după anunțul Binance, prețul său a crescut cu aproape 166%, doar pentru ca rețeaua să se defecteze, deoarece nu putea suporta volumul! Mulți oameni cred că aceasta ar fi putut fi marea șansă a Bytecoin de a obține câștiguri reale, cu toate acestea, tehnologia sa o lasă în jos.

Drept urmare, prima etapă mare din 2018 va vedea ca Bytecoin să efectueze o forță tare, care este planificată pentru sfârșitul lunii august. Un hard fork este atunci când codul unui blockchain este copiat, dar se fac modificări pentru a-l îmbunătăți. Potrivit echipei Bytecoin, acest lucru va face rețeaua mai sigură și mai stabilă.

Odată ce furca dură este finalizată va trebui testată. Dacă totul este un succes, atunci acest lucru ar putea duce la o creștere a prețului. Lista completă a caracteristicilor pe care Bytecoin încearcă să le realizeze nu a fost publicată încă, totuși, ei au sfătuit că doresc să instaleze un sistem dinamic de taxe.

Foaia de parcurs pentru dezvoltarea Bytecoin pentru 2018

Deși acest lucru înseamnă că taxele de tranzacție pot crește atunci când rețeaua este mai aglomerată, se asigură că tranzacțiile nu sunt blocate într-un bloc, deci este, în general, un lucru bun. Evenimente precum aceasta sunt cele mai fiabile modalități de a face o estimare a prețului Bytecoin.

După bifurcarea dură, Bytecoin intenționează să lanseze un Testnet public fie în Q3, fie în Q4. Acest lucru va permite oricui să testeze noi idei de software pe care dezvoltatorii Bytecoin le gândesc în timp ce lasă comentarii și sugestii.

Aceasta ar putea fi o completare cu adevărat de succes la proiectul Bytecoin, deoarece va permite comunității să vină cu noi idei și îmbunătățiri. Din nou, succesul acestui upgrade special ar putea determina creșterea prețului Bytecoin.

Din păcate, acest lucru este în măsura în care merge foaia de parcurs Bytecoin, deci este dificil să se facă alte previziuni pe baza obiectivelor lor de dezvoltare.

Deci, acum, când am discutat despre disponibilitatea previziunilor prețurilor Bytecoin pentru 2021 și nu numai, precum și despre unele dintre evenimentele din foaia de parcurs care ar putea afecta prețul, voi avea acum o discuție dacă cred că este o investiție bună.

Este Bytecoin o investiție bună?

Înainte de a-mi da părerile, m-am gândit să clarific că ghidul meu de predicție a prețului Bytecoin nu este un sfat financiar. Ca toate predicțiile, nu este altceva decât o opinie. Înainte de a face o investiție, ar trebui să efectuați întotdeauna propriile cercetări.

Oricum, cred că există ambele puncte bune care ar putea vedea creșterea valorii Bytecoin, totuși, cred că există și puncte negative.

În primul rând, în ceea ce privește tehnologia, are o mulțime de avantaje față de cea mai populară criptomonedă, care este Bitcoin. După cum am menționat mai devreme, Bytecoin poate confirma o tranzacție în 2 minute, în timp ce Bitcoin durează 10 minute. Bytecoin este, de asemenea, mai anonim decât Bitcoin, ceea ce face mult mai ușoară trimiterea tranzacțiilor private.

Cu toate acestea, există de fapt alte monede de confidențialitate care au performanțe mai bune decât Bytecoin. Acestea includ Dash, care este capabil să confirme o tranzacție în doar câteva secunde prin protocolul său InstantSend.

De asemenea, cred că hard fork-ul ar putea fi un eveniment important, deoarece echipa Bytecoin intenționează să adauge câteva caracteristici noi. Nimeni nu știe care sunt acestea, așa că va trebui să așteptăm și să vedem.

Pe de altă parte, există și câteva probleme care cred că ar putea vedea prețul Bytecoinului în scădere. În primul rând, guvernelor nu le plac monedele de confidențialitate, deoarece face foarte dificil să se afle dacă cetățenii lor folosesc tehnologia pentru a comite o infracțiune.

De exemplu, în Japonia, care este probabil una dintre națiunile cripto-prietenoase din lume, autoritățile lor de reglementare încep să exercite presiuni asupra schimburilor de criptomonede pentru a opri listarea monedelor de confidențialitate. Dacă acest lucru se întâmplă în întreaga industrie, prețul Bytecoin ar putea fi foarte grav afectat.

În al doilea rând, sunt, de asemenea, un pic îngrijorat de faptul că echipa de dezvoltare Bytecoin alege să rămână anonimă. Dacă ceva nu ar fi reușit vreodată cu proiectul, nu ar exista nicio modalitate de a afla cine se află în spatele acestuia.

În acest sens, îmi este dificil să vă sfătuiesc dacă Bytecoin este o investiție bună. În cele din urmă, trebuie să luați o decizie pe baza propriilor cercetări.

Concluzie

Și acesta este sfârșitul ghidului meu de predicție a prețurilor Bytecoin! Sper că informațiile pe care le-am furnizat au beneficiat procesului dvs. decizional. Dacă ați citit ghidul meu de la început până la sfârșit, ar trebui să înțelegeți bine ce este proiectul Bytecoin și ce alte persoane cred că va fi prețul acestuia în următorii câțiva ani.

După cum veți vedea, predicțiile de stabilire a prețurilor pot varia în funcție de cine le oferă, deci luați întotdeauna în considerare modul în care au ajuns la concluzia lor. Am explicat, de asemenea, câteva dintre evenimentele care ar putea determina creșterea și scăderea Bytecoin.

Cel mai important lucru este că înțelegeți că predicțiile de preț sunt doar părerea cuiva, așa că încercați să citiți cât mai mult posibil.

Ce păreri aveți despre modul în care va merge Bytecoin? Te gândești să faci o investiție sau deții deja monede și vrei să știi dacă ar trebui să deții sau să vinzi? Spuneți-mi situația dvs. actuală și, mai important, ce intenționați să faceți!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me